• Hasle Boldklub

  Hasle Boldklub (eller HB) er en dansk fodboldklub beliggende i Aarhus, som blev stiftet den 7. maj 1922. Klubben har tidligere haft boksning, gymnastik og håndbold på programmet. Klubben er medlem af Jydsk Boldspil-Union, og derigennem Dansk Boldspil-Union, og dets hold afvikler deres hjemmebanekampe og træning på tre græsbaner og en grusbane ved Ellekærskolen, hvor klubhuset også befinder sig.

 • AC Horsens

  AC Horsens er en dansk fotballklubb som spiller i landets øverste divisjon. Hjemmebanen heter Casa Arena Horsens og ligger i Horsens på østre del av Jylland. Klubben ble grunnlagt i 1994 gjennom en sammenslåing av Horsens Forenede Sportsklubber (grunnlagt 1915) og FC Horsens. Klubben spilte i Superligaen i perioden 2005 til 2009, men rykket deretter ned en divisjon. Dens beste plassering gjennom tidene var før øvrig en femteplass i Superligaen 2007-08, året før de rykket ned til 1. divisjon

 • Dansk Ishockey Dommerklubb

  Dansk Ishockey Dommerklubb

 • Foreningen Sydstevns Gymnastik- og Idrætsforening blev den 15. marts 1868 stiftet som skytteforening, dengang under navnet: 7. kreds Stevns herreds skytteforening, med auditør W. Lipke som formand. Senere skifter foreningen navn til Sydstevns Gymnastik- og Idrætsforening.

 • AIK 65Strøby

  AIK 65 Strøby Fodbold er en dansk fodboldklub hjemmehørende på Stevns på Sjælland. Klubben blev stiftet i 2007, da fodboldafdelingen i AIK 65 Strøby (ligesom de øvrige afdelinger i klubben) blev en selvstændig klub.

  Klubben vakte opmærksomhed i 2009, da holdet som det første serie 2-hold nogensinde formåede at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne i DBUs Landspokalturnering

 • IF Alliancen

  IF Alliancen er en Dansk klubb som ble stiftet i 1969

 • Aalborg Svømmeklubb

  Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

 • Gladsaxe Boldklub

  Gladsaxe Boldklub er Dansk klubb klubben ble stiftet i 1923

 • B1901 Nykøbing

  Nykøbing Falster Boldklub af 1901 (eller B.1901) er en dansk fodboldklub hjemmehørende i Nykøbing Falster, der blev grundlagt den 8. november 1901.

  Klubben er medlem af Lolland-Falsters Boldspil-Union og derigennem Dansk Boldspil-Union. Den 1. juli 1994 dannedes en overbygning med naboklubben B. 1921 under navnet Nykøbing Falster Alliancen. Den 1. januar 2006 tog elite-overbygningen navneforandring til Lolland-Falster Alliancen. I 2013 blev klubbens navn atter ændret til Nykøbing FC.

 • Fakse Ladeplads IF

  Fakse Ladeplads IF er en Dansk klubb klubben ble stiftet i 1909

 • Nord-Als Boldklub

  Nord-Als Boldklub er Dansk klubb klubben ble stiftet i 1969

 • Dansk Politi Idrætsforbund

  Dansk Politi Idrætsforbund

 • KRFK

  KRFK er en dansk fodboldklub i Krogsbølle ved Otterup på Fyn. Forkortelsen KRFK står for Krogsbølle/Roerslev Fodbold Klub.

  De spiller til dagligt i Albaniserien.

 • Hviding Idrætsforening

  Hviding Idrætsforening ´s fodboldhold spiller i JBU serie 1. Hviding IF blev stiftet tilbage i 1920.

 • Hvidovre Attac floorball Club

  Hvidovre Attack FC er en dansk floorballklub fra Hvidovre, hvis eliteherrer spiller i den bedste danske række, Unihoc Floorball Ligaen.Klubben blev stiftet i 1996 og de største resultater er sølvmedaljerne i 2004 og 2005 på herresiden. Klubben har tilmeldt hold i både ungdom og senior på herresiden såvel som damesiden.

 • Måløv Boldklubb

  Måløv Boldklub (forkortet Måløv BK, Måløv B., MB) er en dansk fodboldklub, der er hjemmehørende i den københavnske forstadsby Måløv, Ballerup Kommune.[2] Foreningen blev grundlagt i 1935 med fodbold og gymnastik som det første på programmet, men der blev i de efterfølgende år optaget yderligere sportsgrene, så man ved klubbens 25 års jubilæum i 1960 havde afdelinger for fodbold, håndbold, badminton, gymnastik og bordtennis.[3][4][5] I 1972 besluttedes det at udskille de enkelte sportsgrene i nye selvstændige foreninger, således at klubben fremover udelukkende varetog fodboldspillet. Fodboldklubben er medlem af lokalunionen DBU Sjælland, og derigennem det nationale fodboldforbund Dansk Boldspil-Union (DBU), og havde i år 2010 samlet 433 medlemmer fordelt på afdelinger for herrer og kvinder samt ungdom og seniorer.[6] Klubfarverne er rød og hvid, hvilket afspejles i såvel klubbens logo samt spilledragt.

 • Vodskov IF

  Vodskov IF er en Dansk klubb. Klubben ble stiftet i 1962

 • Jægerspris IK

  Jægerspris IK Fodbold (JIK) blev stiftet i 1936. Klubben har medlemmer i alle aldre og vi stiller hold i alle rækker—lige fra yngste pode til ældste veteran, så vi har altid et tilbud der passer til alle. Drenge/piger. Vi har de seneste mange år set, at dansk fodbold på alle niveauer er blevet beriget med spillere fra vores ungdomsafdeling, og vi har ingen grund til at tro at dette vil stoppe. JIK hører til i området omkring Møllegaardhallen på Møllevej i Jægerspris, og vi har faciliteter, der gør det muligt at drive en velfungerende fodboldklub.

 • IK Frem Sønderup Suldrup

  Foreningen, som blev stiftet i 1912, har ca. 1.100 medlemskaber og består af syv afdelinger: Fodbold, Håndbold, Gymnastik, Badminton, Petanque, Motionscenter og Tennis, så der er fritidstilbud til langt de fleste

 • Holstebro Boldklub

  Holstebro BK er en dansk fotballklubb som for øyeblikket spiller i Danmark-serien . De spiller på Holstebro Idrætspark i Holstebro , Vestjylland , som har en kapasitet på 15.000

 • Nordlangelands IF

  Idrætsgrene i foreningen
  Badminton
  Bowling
  Børneidræt
  Dans og Musik
  Fodbold
  Gymnastik
  Tennis

 • Gevninge IF

 • Skovlunde IF Fodbold

  Skovlunde Idrætsforening Fodbold (Skovlunde IF Fodbold) var en dansk fotballklubb . De spilte på Ballerup Idrætspark i Ballerup , København , som har en kapasitet på 4000. I 2010 fusjonerte de med naboklubben, Ballerup IF, for å danne Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF).