• Stjernen Hockey

  Stjernen Hockey (stiftet i 1960) er en ishockeyklubb fra Fredrikstad, som spiller sine hjemmekamper i Stjernehallen

 • Fredrikstad

  Fredrikstad er en kommune i Østfold, med 80 121 innbyggere. Den er således Østfolds største, Østlandets nest største by og Norges sjuende største kommune målt i antall innbyggere. Fredrikstad karakteriseres ofte som Norges første renessanseby, med kvartaler avgrenset av gater anlagt i et regelmessig mønster.

 • Moss kommune

  Moss er en by og kommune i Østfold. Den grenser i nord til Vestby, i øst til Våler og i sør til Rygge. I vest mot Horten. Moss har et mangfoldig industri- og handelsmiljø, kunstgallerier, variert fjord- og innlandsnatur med Jeløya, Mossemarka og Vansjø.

 • Gresvik IF

  Gresvik Idrettsforening ble stiftet i 1905 som Græsvig Fodboldklub, en idrettsforening fra Gressvik i Fredrikstad. Fotballaget deres ligger i 5. divisjon fotball for herrer sesongen 2013. Klubben har også et B-lag som for tiden holder til i 6.divisjon. GIF holder til i Trondalen, der det er et klubbhus med 8 store garderober og egen dommergarderobe. Klubben har kampgodkjent grusbane som egentlig er en gressbane anlagt i 1930 med flomlys, en gressbane anlagt i 1956 samt en ny kunstgressbane med flomlys.