• FC Zhenis Astana

  FC Astana-1964 ( Kazakh : Астана-1964 Fotballklubber ) er en kasakhstansk fotballklubb basert på K.Munaitpasov stadion i Astana . Stiftende medlemmer av Kasakhstan Premier League , ble de henvist til First Division for første gang i 2009 etter at de ble erklært konkurs. Klubben har vunnet nasjonalmesterskapet ved tre anledninger

 • Lokomotive Astana FC

  Football Club Astana (kasakhisk: Астана Футбол Клубы), vanligvis omtalt som FC Astana eller bare Astana, er en kasakhisk fotballklubb fra Astana og spiller i Premjer Ligasy.

  Klubbens hjemmebane er Astana Arena med en publikumskapasitet på 30 000, hvor de har spilt siden midten av 2009-sesongen.

  Klubben ble stiftet i 2009 med navnet Lokomotiv Astana, og endret navn til dagens i 2011. De er en del av allianseidrettslaget Astana Presidential Sports Club,[1] som også inkluderer blant annet KHL-klubben Barys Astana, sykkelklubben Pro Team Astana.

  Klubben kvalifiserte seg for gruppespillet i Mesterligaen 2015/2016, og med det er Astana det første laget fra Kasakhstan som deltar i Mesterligaens gruppespill. De endte på sisteplass i gruppe C.