• Wm Athen 97

  Wm Athen 97

 • Curling Canada

  Curling Canada (tidligere Canadian Curling Association ) er en sanksjonerende kropp for Curlings sport i Canada . Det er knyttet til mer enn et dusin provinsielle og territoriale krølleforeninger over hele landet, og organiserer Canadas nasjonale mesterskap i sporten. Den ble dannet i 1990 ved fusjonen av de to tidligere sanksjonene, Curl Canada (menn) og den canadiske Ladies Curling Association (kvinner)

 • Cypros Volleyball Federation

  Kypros Volleyball Federation (KFF) ( Gresk : Kuwait Uganda), Tyrkisk : Kıbrıs Voleybol Federasyonu (KVF) ) er det styrende organet for volleyball på Kypros . Det organiserer den første divisjonen , divisjonskampene og en cupkonkurranse

 • Hellenic Volleyball Federation

  Den Hellenske Volleyballforbundet (gresk: Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, forkortet Ε.Ο.ΠΕ.), er et styrende organ for volleyball og strandvolleyball i Hellas . Organisasjonen fører tilsyn med A1 Ethniki Volleyball- ligaen, den greske volleyballkampen , den greske volleyballliga-cupen , den greske volleyball-supercupen , for eksempel kvinners konkurranser.

 • Kuwait Handball Association

  Den Kuwait landslaget i håndball er kontrollert av Kuwait Håndballforbund . Det er høyt ansett som et av de mest vellykkede nasjonale håndboldholdene i Asia og den arabiske verden. Kuwait har hatt stor håndball suksess både på nasjonalt og klubbnivå. Sporten er allment ansett for å være det nasjonale ikonet til Kuwait, selv om fotball er mer populært blant den samlede befolkningen. Kuwaits gyldne tiår eksisterte fra slutten av 1990-tallet til slutten av 2000-tallet. Kuwait er også grunnleggeren av den asiatiske håndbollsforbundet, det asiatiske mesterskapet og klubbmesterskapet.

 • Latvia Fotballforbund

  Latvijas Futbola federācija (LFF) er særidrettsforbundet for fotball i Latvia med tilholdssted i hovedstaden Riga. LFF er landets øverste fotballorgan og er ansvarlig for å avholde nasjonale serie- og cupmesterskap samt landskamper for herrer og kvinner i Latvia. Forbundet ble grunnlagt i 1921 og ble medlem av FIFA året etter. Forbundet ble medlem av UEFA i 1992, like etter Sovjetunionens fall.

  LFF arrangerer blant annet Virslīga (landets øverste divisjon) og Latvijas kauss (den nasjonale cupen).

 • Canada Soccer Association

  Canadas herrelandslag i fotball har som sine fremste meritter seier i CONCACAF-mesterskapet 1985 og CONCACAF Gold Cup 2000, samt deltakelse i VM i fotball 1986 i Mexico, hvor de ble slått ut etter gruppespillet. De vant også fotballturneringen under Sommer-OL 1904, da fotball var oppvisningsgren. BMO Field i Toronto er den nåværende nasjonalarenaen

 • Israel Volleyball Forbund

  Israel Volleyball Forbund

 • Sami Football Association

  Sápmi nasjonale fotballag er et nasjonal fotballag som representerer det samiske folket, som bor nordlige deler av Norge, Sverige, Finland og Russland. Laget er ikke medlem av UEFA eller FIFA, og deltar derfor ikke i sine konkurranser. Det er organisert av FA Sápmi.

 • Falklands Island Football League

  Falklandsøyene Football League (FIFL), Branded Stanley Services LTD Football League er den nasjonale styrende fotballkampen i Falklandsøyene. [1] Foreningen driver landslaget og Stanley Services League, den eneste innenlandske ligaen på øyene. De sponsorer også et all-star-lag fra ligaen, kalt Stanley F.C. som av og til spiller vennlige kamper mot stasjonære tropper på øyene og Royal Navy makeshift lag.

 • Bosnia And Herzegovina Football Federation

  Bosnia-Hercegovinas herrelandslag i fotball (bosnisk: Nogometna/Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine; på kyrillisk: Ногометна/Фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине) er det nasjonale fotballaget i Bosnia-Hercegovina. Det styres av Bosnia-Hercegovinas fotballforbund. Frem til 1992 spilte bosniske fotballspillere for Jugoslavia. Hjemmebanen til landslaget er Bilino Polje i Zenica.

 • FIFA

  Fédération Internationale de Football Association (FIFA) er en sammenslutning av 211 nasjonale fotballforbund. FIFA ble grunnlagt 21. mai 1904 i Paris av fotballforbundene i Belgia, Danmark, Frankrike, Nederland, Spania, Sverige og Sveits. Norges Fotballforbund sluttet seg til FIFA i 1908.

  FIFAs hovedkvarter befinner seg i Zürich i Sveits, og nåværende president er Gianni Infantino[1]. FIFA er ansvarlig for arrangement og overvåkning av fotballens større internasjonale turneringer. Den største turneringen FIFA arrangerer er Verdensmesterskapet i fotball som offisielt heter FIFA World Cup

 • Svenska Ishockeyförbund

  Svenska Ishockeyförbundet är en sammanslutning av svenska idrottsklubbar med ishockey på programmet. Förbundet bildades 17 november 1922 i Stockholm och har varit medlem i Riksidrottsförbundet och International Ice Hockey Federation (IIHF) sedan starten. Ishockey började spelas i Sverige redan 1920, men de två första åren administrerades ishockey i Sverige av Svenska Fotbollförbundet. Även inlinehockey sorterar under Svenska Ishockeyförbundet. Förbundet är uppdelat i 22 distriktsishockeyförbund och det finns 598 föreningar och 2406 lag i landet. Total beräknas drygt 81 000 personer spela eller döma ishockey i Sverige[2].[förtydliga]

  Svenska Ishockeyförbundet utsågs 1992 och 2006 till "årets idrottsförbund" av Sveriges centralförening för idrottens främjande. Förbundet ger ut tidskriften Hockey, som utkommer en gång per månad.

 • Shetland Football

  Shetlands fotballag representerer øyene Shetland, Skottland, i forening fotball. Det er ikke medlem av FIFA eller UEFA, og er derfor ikke berettiget til å delta i VM eller EM. Teamet konkurrerer jevnlig i Island Games, som det vant i 2005, og har en sterk rivalisering med representantlaget Orkney. [1] [2] [3] Dette representantlaget bør ikke forveksles med Shetland FC, som ble dannet som en separat enhet for å konkurrere på fastlands vinterkonkurranser - til tross for at de er separate enheter, deler lagene ledelsen og teamet av spillere