• Runcorn Town FC

  Runcorn Town Football Club er en engelsk forening fotballklubb basert i Runcorn , Cheshire , England . Etter å ha tilbrakt de fleste årene i West Cheshire League , ble de valgt til North West Counties League i 2010 og er for tiden i Premier Division. Deres hjemmebane er Viridor Community Stadium i Runcorn. Runcorn Town har også en Junior-seksjon med seks junior lag under klubbens paraply.

 • Clitheroe FC

  Clitheroe Football Club er en engelsk fotballklubb med base i Clitheroe, Lancashire, som spiller i Northern Premier League Division One North. De ble etablert i 1877 som Clitheroe Central. Etter at han ble med i Lancashire-kombinasjonen i 1903, fjernet de Central fra navnet sitt.

 • Hampton and Richmond Borough FC

  Hampton & Richmond Borough Football Club er en engelsk fotballklubb basert i forstaden Hampton , i London Borough of Richmond upon Thames . De ble grunnlagt i 1921 og tidligere kjent som Hampton FC til 1999 da de forandret navnet sitt i et forsøk på å tegne en bredere støttebase fra hele bydelen. De konkurrerer nå i National League South , den sjette tier av engelsk fotball.

 • Sawbridgewortg Town FC

  Sawbridgeworth Town Football Club er en engelsk fotballklubb basert i Sawbridgeworth , Hertfordshire . Klubben er for tiden medlem av Essex Senior League og spiller på Crofters End.

 • Biggleswade FC

  Biggleswade Football Club er en fotballklubb basert i Biggleswade , Bedfordshire , England. Klubben er for tiden medlem av den spartanske South Midlands League Premier Division. Klubben spiller på Biggleswade Towns Carlsberg Stadium.

 • Beaconsfield Town FC

  Beaconsfield Town FC är en engelsk fotbollsklubb i Beaconsfield, grundad 1994. Hemmamatcherna spelas på Holloways Park. Klubbens smeknamn är The Rams. Klubben spelar i Southern Football League Premier Division South.

 • Coggeshall Town FC

  Coggeshall Town Football Club er en fotballklubb basert i Coggeshall , Essex , England . Klubben er for tiden medlem av Isthmian League North Division og spiller på West Street.

 • Worchester JFC

  Worcester City Football Club er en engelsk fotballklubb basert i Worcester , Worcestershire . Fra 2017-18 deltar klubben i Midland Football League , den niende delen av engelsk fotball. [2] Etablert i 1902, spiller de for øyeblikket på Victoria Ground, hjemmet til Bromsgrove Sporting , etter å ha forlatt St. George's Lane i 2013.

 • York City

  York er en historisk befestet by ved samløpet av elvene Ouse og Foss i grevskapet North Yorkshire i England, og har tradisjonelt vært grevskapets hovedstad som det har gitt sitt navn til.

 • Windsor

  Windsor er en liten by i Berkshire, England. Den ligger vest for London, kort vei utenfor bygrensen, og sør for Themsen. Byen hører til den enhetlige myndigheten Windsor and Maidenhead

 • Rocester Fac

  Rocester Football Club er en fotballklubb basert i Rocester , nær Uttoxeter , Staffordshire , England , som for øyeblikket spiller i Midland League Division One

 • Hereward Sports Peterborough

  Hereward Sports Peterborough

 • Borough of Luton

  Luton Borough Council er lokal myndighet i Luton i Bedfordshire , England. Det er en enhetlig myndighet som har krefter i et ikke-storby fylke og distriktsråd kombinert. Det er medlem av East of England Local Government Association

 • Princes Park Fc

  Princes Park Fc

 • Basildon Boys Club

  Basildon Boys Club

 • Canvey Island FC

  Canvey Island Football Club er en fotballklubb basert på Canvey Island , Essex , England. De er for tiden medlemmer av Isthmian League North Division og spiller på Park Lane

 • Harrogate Town FC

  Harrogate Town Association Football Club er en profesjonell forening fotballklubb basert i spa byen Harrogate , North Yorkshire , England. Klubben konkurrerer for tiden i Nasjonalforbundet , den femte delen av engelsk fotball, etter kampanje fra National League North i 2017-18 sesongen

 • Nunthorpe Athletic JFC

  Nunthorpe Athletic JFC er en Engelsk klubb som holder til i Middlesborough

 • Horley Town FC

  Horley Town Football Club er en fotballklubb basert i Horley , Surrey , England . De er for øyeblikket medlemmer av den Kombinert Fylke League Premier Division og spiller på New Defense

 • Hemel Hempstead Town FC

  Hemel Hempstead Town Football Club er en semi-profesjonell fotballklubb basert i Hemel Hempstead , Hertfordshire , England. Forbundet til Hertfordshire County Football Association , er de for tiden medlemmer av National League South , den sjette tier av engelsk fotball, og spiller på Vauxhall Road.

 • Hemel Aces FC

  Hemel Hempstead Aces FC er en Engelsk klubb. Klubben ble stiftet i 1969

 • Alton Town FC

  Alton Football Club er en fotballklubb basert i Alton, Hampshire , England. De er for tiden medlemmer av Wessex League Division One og spiller på Anstey Park

 • Fc United og Manchester

  Football Club United of Manchester ble opprettet av misfornøyde Manchester United–fans etter at klubben hadde blitt kjøpt opp av den amerikanske mangemilliardæren Malcolm Glazer. Klubbens første sesong var 2005/06-sesongen. FCUoM begynte i det 10. nivået i England, North West Counties Football League Division Two, og i løpet av ett år hadde de nådd North West Counties Football League Division One, og de rykket året etter opp i Northern Premier League Division One. Laget rykket også opp det påfølgende året, og spiller per sesongen 2008/09 i Northern Premier League Premier Division på 7. nivå i det engelske ligasystemet. Klubben fikk raskt mange supportere, og stadion, Gigg Lane, som forøvrig eies av Bury FC, har som regel opp av opptil 4000 sang-glade tilskuere under kampene. (Noen klubber, gjerne 5 nivå høyere [ i Conference National ] har liknende tilskuertall.)

  FCUM har også en nordisk supporterklubb, nemlig FCUM Supporters, Nordic Branch

 • Oxford Cheeths Speedway

  Oxford Cheeths speedway var en britisk speedway team basert på Oxford Stadium i Oxford , England . De ble grunnlagt i 1949 og var fem ganger verdensmestere i 1964 , 1985 , 1986 , 1989 og 2001 . Klubben foldet i 2007

 • Ruislip Manor FC

  Klubben ble dannet i 1938 og ble opprinnelig kalt Ruislip Manor . [1] Etter krigen ble klubben kommet til London League, og ble ferdig som løpere under spilleleder Charlie Drinkwater i 1951-52 sesongen. [2] Klubben forlot London-ligaen i 1958 for å bli med i den spartanske ligaen og ble i den liga til 1965-66 sesongen da de kom til den athenske ligaen. [2] [3]Begynner i divisjon to de ble der i syv sesonger, de ble forfremmet som mestere i 1972-73 sesongen. En annen 12 sesonger gikk og klubben forlot den athenske ligaen, og ble med i Isthmian League i Divisjon Two South, vinnende kampanje til Divisjon 1 i 1992-93 sesongen. På slutten av sesongen 1995-96 hadde klubben blitt henvist til Divisjon Two, men forlot Isthmian League og sluttet seg til Spartan League, som ble grunnlegger av Spartan South Midlands League Premier Division South, den følgende sesongen.

  På slutten av sesongen 2007-08 ble klubben henvist til Divisjon 1, og ble hjemløs etter å ha mistet Grosvenor Vale-bakken på grunn av de økonomiske problemene i den sosiale klubben der. [1] [4] Fotballklubbens komité sluttet på grunn av tap av bakken, og Terry Springer fra Tokyngton Community Center tok på den gamle klubben gjeld, og endret klubbens navn til Tokyngton Manor

 • Stevenage Borough FC

  Stevenage Football Club er en engelsk fotballklubb fra i Stevenage i Hertfordshire og som spiller i Football League Two. Klubben rykket opp til Football League i 2010, og endte på en respektabel 6.-plass i debutsesongen. 6.-plassen ga dem plass i playoff, som de vant med den følge at de rykket opp en gang til, nå til League One. Klubben spiller sine hjemmekamper på Broadhall Way som har en kapasitet på omtrent 7 100 tilskuere.

  Klubben vant FA Trophy i 2006/2007-sesongen.

  Klubben het tidligere Stevenage Borough Football Club.

 • MK Dons

  Milton Keynes Dons Football Club (vanligvis forkortet til MK Dons) er en engelsk fotballklubb. «The Dons», som er kallenavnet til Milton Keynes Dons, spiller hjemmekampene sine på Stadium:mk i Milton Keynes. Byen Milton Keynes ligger i den engelske regionen Sørøst-England, omtrent ni mil nord for London.

 • Braintree Town FC

  Braintree Town Football Club er en semi-profesjonell fotballklubb basert i Braintree, Essex, England. De er for tiden medlemmer av National League, den femte tier av engelsk fotball, og spiller på Cressing Road.

 • Hartlepool United FC

  Hartlepool United Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i National League. Klubben ble stiftet i 1908, og ble valgt inn i The Football League i 1921. «The Pools», som er kallenavnet til Hartlepool, spiller hjemmekampene sine på Victoria Park i Hartlepool. Byen Hartlepool ligger i den engelske regionen Nordøst-England, rett nord for Middlesbrough, og omtrent fem mil sør for Newcastle.

 • Maidenhead United FC

  Maidenhead United FC är en engelsk fotbollsklubb i Maidenhead, grundad 1870. Hemmamatcherna spelas på York Road. Smeknamnet är The Magpies.

 • Aldershot Town FC

  Aldershot Town FC er et engelsk fotballag fra byen Aldershot, Hampshire. Denne klubben ble grunnlagt våren 1992 straks etter nedleggingen av Aldershot FC. Aldershot spiller sine hjemmekamper på Recreation Ground i Aldershot.

 • Moulton Magpies FC

  Moulton Magpies FC er en Engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1994

 • Gloucester City FC

  Gloucester City Association Football Club er en engelsk semi-profesjonell forening fotballklubb som for tiden er basert i Evesham , Worcestershire i South West England , via groundshare-avtale

 • Isle Of Man Table Tennis Association

  Isle Of Man Table Tennis Association