• Meland kommune

  Meland er en kyst- og øykommune nord for Bergen kommune i Hordaland fylke, i Nordhordland. Nord for Meland ligger Radøy kommune. Mellom Meland og Radøy går Mangerfjorden og Radfjorden. Mot øst ligger Lindås kommune, og mot sørvest ligger Askøy kommune. Mellom Askøy og Meland går Herdlefjorden

 • IL Kvernbit

  Idrettslaget Kvernbit (stiftet i 1930 som Liv) er et idrettslag fra Frekhaug i Meland kommune i Hordaland. Klubben arrangerer fotballcupen Kvernbit Cup hver år. Klubben holder til på Fossemyra stadion som ble åpnet i 1980 og som består av to kunstgressbaner, en halv grusbane og idrettshallen Meland Aktiv. Klubben driver med idrettene: fotball, orientering, volleyball, klatring, innebandy og amerikansk fotball. Det var her toppfotballsjef Lise Klaveness startet på 1990-tallet.

 • Halsnøy IL

  Halsnøy Idrettslag (stiftet 14. juni 1940) er et idrettslag på Halsnøy i Kvinnherad kommune i Sunnhordland.

 • Øygarden Kommune

  Øygarden er en øykommune i Hordaland fylke. Den ligger ut mot Nordsjøen og omgis ellers av fjorder. Mot nord ligger Fedje, mot øst Radøy og Askøy. Øygardsvegen starter på Ågotnes i Fjell kommune og går til Hellesøy, helt nord i Øygarden.

  Kommunen ble opprettet i 1964 av gamle Hjelme kommune og deler av Herdla herad. Omkring 460 øyer, holmer og skjær utgjør kommunen. De største og bebodde øyene er, fra sør til nord:

 • Bømlo kommune

  Bømlo er en øykommune sør i Hordaland med nær 12000 innbyggere, og omfatter siden 1. januar 1963 de tidligere kommunene Moster, Bremnes og Bømlo. Kommunen består av flere øyer og holmer. Øyene i kommunen er bundet sammen av flere broer, f.eks. Bømlabrua. Øyene i nord og i øst tilhører kommunene Austevoll, Fitjar og Stord. Fastlandsområdene på andre siden av Bømlafjorden i sørøst tilhører Sveio kommune

 • Moster L

 • IL Viljar

  IL Viljar er et idrottslag fra Hordaland. Klubben ble stiftet 1933

 • Olsvik IL

  Olsvik Idrettslag (stiftet i 2000) er et idrettslag fra Olsvik i bydel Laksevåg i Bergen. Klubbens mest kjente medlem er den internasjonale fotballdommeren Terje Hauge. Klubbens seniorlag spiller i 6. divisjon menn avd. 2 (Hordaland fotballkrets).

  Olsvik idrettslag ble stiftet 8. mai 2000. Hensikten med å starte idrettslaget var å gi et tilbud til alle barn og ungdom i nærmiljøet med Olsvik skole som et naturlig samlingspunkt. Idrettslaget engasjerer nå alle aldersgruppene i Olsvik, der hovedtyngden av medlemmene er barn i alderen 6-12 år. Foreldrene er enten trenere, ledere eller aktive spillere i voksenfotballen.

 • Lindås kommune

  Lindås er en kommune som hovedsakelig ligger på Lindåshalvøya i Nordhordland i Hordaland fylke. Kommunen grenser over land mot Masfjorden i nordøst, Modalen i øst, Radøy i vest og Austrheim i nordvest. Over fjorder eller trange sund omgis Lindås også av kommunene Gulen i nord, Vaksdal og Osterøy i øst, Bergen i sør, og Meland i vest. Deler av Mongstad industriområde ligger i Lindås kommune

 • Fana IL

  Fana Idrettslag (stiftet 3. mars 1920) er et fleridrettslag som kommer fra bydelen Fana i Bergen. Idrettslaget er et av landets største, med over 3 600 medlemmer.[trenger referanse]

  Fana Idrettslag driver pr. høsten 2015 aktiviteter innenfor følgende særidretter:


  Alpint
  Fotball
  Friidrett

  Håndball
  Langrenn
  Skiskyting
  Orientering

  Skøyter
  Sykkel


 • Baune SK

  Sportsklubben Baune er et idrettslag i Årstad bydel, på Landås i Bergen.

  Den fikk sin status som sportsklubb (fotball, friidrett og ski) 11. mars 1936, da 41 fremmøtte (derav fire kvinner) stiftet klubben. Klubben het opprinnelig «Bjart», men da friidrettskretsen ikke kunne godkjenne dette navnet, endret man det 21. oktober 1937 til Baune.

  Et par år før krigen ble det opprettet en egen kvinnegruppe, som i begynnelsen kun drev med håndball, men i dag er det kun tilbud om fotball og innebandy i klubben.

 • Fusa Fotball

  Fusa Fotball holder til i Hordaland