• He-Ry 67

  He-Ry 67 er en håndboldsammenslutning af Herringe og Ryslinge. Klubben har hjemmebane i Ryslinge hallen, og består af både børne-, og ungdomshold, samt herre og dame senior.

 • HSI Helsinge

  Helsinge Fodbold er stiftet den 23. maj 1919 og er organiseret under hovedforeningen
  Helsinge Skytte- og Idrætsforening. I henhold til hovedforeningens vedtægter er klubben
  på lige fod med hovedforeningens øvrige afdelinger selvstændig i henseende

 • Brabrand IF

  5Brabrand IF er en dansk sportsklubb som ligger i Brabrand i den vestlige delen av Århus . De har et fotballag som spiller i den danske 2. divisjonen

 • Skagen Idræts Klub

  Skagen Idræts Klub (eller Skagen IK, SIK), hjemmehørende i den nordjyske havneby Skagen, er den nordligst beliggende fodboldklub i Danmark. Klubbens førstehold spiller i Serie 2 under Jydsk Boldspil-Union og afvikler deres hjemmebanekampe på Spar Nord Arena

 • Holte IF

  Holte IF Volleyball er en dansk volleyballklubb basert i Holte. Han utvikler seg på høyeste nasjonalt nivå (Elite Division).

 • Bjerrigebro IF

  Fodbold i Bjeeringbro blev omkrign 1914 organiseret i fodboldklubben Bjerringbro TRIO, der blev opløst sidst i 20'erne på grund af en mindre gæld til JBU. Efter nogle få år blev fodbolden dog igen organiseret i en klub, da Bjerringbro TRIO af 1931 blev stiftet. Efter et år blev klubbens navn ændret til Bjerringbro Sports Klub - populært kaldet BSK. Ved den lejlighed arvede man fodboldbanen på Heden efter TRIO af 1931. Der bleev også spillet bold hos en lokal vognmand, og en mark hos en gårdmand blev også benyttet. Det var dog ikke ideelle steder, så arbejdet gik i gang med at finde en fast idrætsplads - den den plads, vi alle kender idag.

 • KFUM Bording Håndboldklub

  Bording KFUM Håndbold blev etableret i 1969 og har i dag flere hold både i ungdomsrækker og i seniorrækker.

 • Roskilde Pigefodbold

  Dannelse af den nye pigeklub skete på den stiftende generalforsamling torsdag den 27. marts 2014 i Roskilde.

 • Svømmeklubben Kvik Kastrup

  Svømmeklubben KVIK, Kastrup (til daglig blot KVIK Kastrup eller KVIK) er en dansk svømmeklub, som har hjemme i Tårnby Kommune på Amager. Klubben blev stiftet d. 1. oktober 1933.

 • Akademiske Boldklub

  Akademisk Boldklub (AB) er en dansk fotballklubb som for øyeblikket spiller i 1. divisjon.

  Klubbens hjemsted er nord for København og ble grunnlagt i 1889 av en gruppe akademikere som hadde som eneste krav for å spille for klubben var å studere på et universitet.

  AB var dominerende i den tidlige fasen av dansk fotball, og har opp igjennom historien vunnet den danske ligaen ni ganger. Den danske fysikeren og nobelprisvinneren Niels Bohr har forøvrig også spilt for klubben

 • Starup UIF

  Starup UIF er en Dansk klubb

 • Brabrand IF

  Brabrand IF er en dansk sportsklubb som ligger i Brabrand i den vestlige delen av Århus. De har et fotballag som spiller i den danske 1. divisjonen

 • Silkeborg IF

  Silkeborg IF er en dansk fotballklubb fra Silkeborg i Region Midtjylland. Klubben ble grunnlagt den 26. april 1917 og spiller fra 2014 i Superligaen]] etter at klubben vant 1. divisjon sesongen 2013/14. Silkeborg IF spiller hjemme på Silkeborg Stadion.

  Klubben kom fra den danske andredivisjonen til Superligaen og ble seriemester i 1993/1994–sesongen det første året i den øverste divisjonen under ledelse av trener Bo Johansson. Han ble deretter landslagstrener for Danmark. Klubben vant også UEFA Intertoto Cup i 1996 sammen med En Avant Guingamp og Karlsruher SC, samt Landspokalturneringen i 2001

 • Rosenhøj Boldklub (eller Rosenhøj BK, RB) er en dansk fodboldklub, der holder til i den københavnske forstad Hvidovre. Foreningen tæller i dag samlet 620 medlemmer, hvoraf 470 er under 25 år og 150 over 25 år (pr. april 2007).[1]

 • Boldkluben Frem

  Boldklubben Frem er en dansk fotballklubb, som holder til i bydelene Valby og Sydhavnen, i det sørvestlige København. Klubben ble stiftet 17. juli 1886 som Fremskridtsklubbens Cricketklub, en cricket- og fotballklubb. Klubben var en politisk avdeling av venstreforeningen i København. Klubben skiftet 9. desember 1887 navn til Boldklubben Frem og er en av Danmarks eldste idrettsklubber.

 • Varde Idrætsforening

  Varde Idrætsforening (eller Varde IF, VIF) er en fodboldklub hjemmehørende i den sydvestjyske by Varde. Klubben har trænings- og kampfaciliteter ved Varde Fritidscenter/Sydbank Stadion samt Lykkesgaardsskolen. Varde IF spiller i hvide trøjer, sorte bukser, sorte strømper. Udebane: Røde trøjer, Sorte bukser og Sorte strømper.

 • Hjortshøj Eg sa Idrætsforening

  Hjortshøj-Egå Idrætsforening, HEI er en idrætsforening, med 3.300 medlemmer der kan spille badminton, basketball, bordtennis, fodbold, håndbold, petanque og tennis samt dyrke gymnastik, ro og svømme.[1] [2].

  Mellem 1982 og 1998 vandt HEI's elitedamefodboldhold Danmarksmesterskabet ti gange.

  Klubbens hold har inden for de sidste 10 år vundet

  4 U-12 DM (3 drenge, 1 pige)
  2 U-10 DM (2 Drenge)
  1 U-14 DM drenge
  Klubben har via deres samarbejde med VRI under navnet HEI/VRI vundet U-16 drenge- DM-sølvmedaljer de sidste to år Klubben har leveret mange ungdomslandsholdspillere i håndbold, og har lige pt. (Juni 2015) 5 U-17 drengelandsholdspillere. HEI er en del af U-18 samarbejdet med Aarhus Håndbold hvor klubben har høstet flere danske mesterskaber

 • Skovshoved IF

  Skovshoved Idrætsforening, eller Skovshoved IF, er en dansk sportsklubb. Fotballaget spiller for tiden i den danske 2. divisjonen. De spiller på Skovshoved Idrætspark (også kalt Banen ved Krøyersvej) i Klampenborg nord for København. Skovshoved IFs mest fremtredende tid var å tjene sølvmedaljer i 1926-27 og 1952-53 sesongene av det danske fotballkampen. Badminton-laget av SIF var tre ganger nasjonalmester.

 • Ikast FS

  Ikast Forenede Sportsklubber (eller Ikast FS, IFS) blev stiftet den 6. december 1935 ved en sammenlægning af Ikast Tennisklub, Ikast Boldklub og Ikast Salonskytteforening. Klubben hører hjemme i den midtjyske by Ikast.

  Ikast FS spillede i mange år med i den bedste danske række, men fusionerede i 1999 med Herning Fremad til FC Midtjylland

 • Hørsholm Usserød IK

  Den 22. november 1961 vedtog Usserød Idræts Forening (UIF) og Hørsholm Idrætsklub (HIK) på en fælles generalforsamling at sammenlægge de to idrætsklubber. Sammenlægningen fik virkning fra 1. januar 1962. Klubbens navn skulle herefter være: HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB (HUI).

  UIF var stiftet på Valdemarsdag, den 15. juni 1923. Det var fortrinsvis arbejderne på Den Militære Klædefabrik, der var medvirkende til starten af UIF. De indkaldte til et orienteringsmøde på "Krostien", og da der var mødt cirka 30 interesserede, blev foreningen oprettet samme dag. Interessen var der lige fra starten og blot et par måneder senere havde foreningen 60 medlemmer. Man havde ikke meget til at begynde med, men en driftig bestyrelse fik skaffet en bane hos gårdejer Møller. Banen lå, hvor nu Ahornparken er bygget. Fra Skytteforeningen fik man fire lægter til målstolper, medens bestyrelsen selv skaffede to overliggere og da så også en bold blev fremskaffet, var man klar til en sportslig karriere. Man lejede banen af gårdejer Møller for 300 kroner om året. På generalforsamlingen den 25/9 1923 var der 120 medlemmer og en kassebeholdning på 137 kroner og 28 øre!

 • B93

  Boldklubben af 1893 (B.93) er en idrettsklubb som holder til på Østerbro i København i Danmark. Klubben har vunnet ni danske mesterskap og en cupfinaleKlubben spiller på Østerbro Stadion. Fanklubben går under navnet "De hvide engle". Klubben har i tillegg til fotballavdelingen, en tennisavdeling og en mosjonsavdeling

 • Stenløse Boldklub

  Stenløse Boldklub er en dansk fodboldklub fra den nordsjællandske by Stenløse, beliggende i Egedal Kommune. Klubbens kvinde- og herreseniorafdelingerne var fursioneret med Ølstykke Fodbold Club under navnet SC Egedal fra 2011 til 2015

 • Fc Midtjylland

  FC Midtjylland er en dansk fotballklubb fra Herning og Ikast-området i Midtjylland, som spiller i Superligaen.

  Klubben ble stiftet 1. juli 1999 som en sammenslåing av klubbene Herning Fremad og Ikast FS, der begge på det tidspunktet befant seg i 1. divisjon. Allerede i sin første sesong rykket klubben opp i Superligaen med 6 poengs margin.

  FC Midtjylland ble dansk mester i sesongen 2014/2015, og har mottatt sølv i Superligaen i 2006/07 og 2007/08, bronse i 2001/02 og 2004/05, og har deltatt i den danske cupfinalen to ganger. Disse finalene endte med nederlag, begge ganger mot Brøndby IF.

  FC Midtjyllands offisielle supporterklubb er Black Wolves.

 • Falun IF

  DALUM IDRÆTS-FORENING blev stiftet den 28. juni 1931 med det primære formål at kunne tilbyde fodbold til lokalområdets beboere.

  Gennem årene og frem til nu har der dog været andre idrætsgrene på programmet, blandt andet bordtennis og taekwondo samt petanque, som stadig dyrkes i Dalum IF.

  Dalum IF var i de første spæde år blot en lille klub som gjorde sig mest i de lokale serier, men i de seneste 10-15 år har klubben også prøvet kræfter med divisionsfodbold under DBU. Først som selvstændig klub med et enkelt år i 1. division som bedste resultat, derefter fra 2006 var Dalum IF med til at stifte FC FYN sammen med B 1909 og B 1913. FC FYN havde en 8. plads i 1. division i 2010 som bedste resultat.

  Sidste år, 2013, blev FC FYN opløst og Dalum IF blev indplaceret i Albaniserien – den højeste fodboldrække på Fyn – med vort bedste seniorhold på herrersiden.

  Dalum IF i dag:

  Vi er i dag knapt 1000 medlemmer, hvoraf ungdommen udgår de ca. 800 medlemmer, næsten ligeligt fordelt mellem drenge- og pigespillere. Dermed er vi den største fodboldklub på Fyn målt på antal medlemmer

 • B1901 Nykøbing

  Nykøbing Falster Boldklub af 1901 (eller B.1901) er en dansk fodboldklub hjemmehørende i Nykøbing Falster, der blev grundlagt den 8. november 1901.

  Klubben er medlem af Lolland-Falsters Boldspil-Union og derigennem Dansk Boldspil-Union. Den 1. juli 1994 dannedes en overbygning med naboklubben B. 1921 under navnet Nykøbing Falster Alliancen. Den 1. januar 2006 tog elite-overbygningen navneforandring til Lolland-Falster Alliancen. I 2013 blev klubbens navn atter ændret til Nykøbing FC

 • GF Funder

  Starten i 1912

  Funder Gymnastik Forening blev etableret tilbage i 1912 og er dermed en af egnens ældste idrætsforeninger. Som det fremgår af navnet, var det gymnastikken, der var udgangspunktet for foreningen og initiativet blev taget af Graungaard, der var lærer i Funder fra 1912 til hen i 40'erne. Der findes ingen protokoller fra før 1957, så rekonstruktionen af historien er sket ved forespørgsler til de ældre i området i forbindelse med foreningens 70 års jubilæum i 1982.

  Boldspillets start

  Fodboldspillet startede først under organiserede former i 1945. Det var jo krigstider og ikke så nemt at skaffe en bold. Men den 5. maj 1945 (bemærk datoen) kunne Marie fra Stakroge, der tjente på Funder Kro, aflevere en bold med snøre og det hele til Svend Aage og Henry Sølvsten – pris 7 kr. Bolde var skam dyre allerede den gang. Man spillede i de første år med i oplandsturneringen, da luftledninger over Dalgårdens mark, hvor man spillede både fodbold og håndbold, ville have medført protester fra JBU. Omklædningen skete for drengenes vedkommende i grøften, for hækken var reserveret til håndboldpigerne

 • Munkebo Noldklub

  Munkebo Boldklub har en været en af Munkebos største og mest i øjnefaldende idrætsforeninger siden d. 03.07.1932.
  Munkebo Boldklub er ydermere en af de største idrætsklubber i hele Kerteminde Kommune.
  Vi er en erklæret bredde klub. Men vi gør vores yderste for at blive bedre – hele tiden.

  Hos os er der plads til alle som har lyst til at spille fodbold og være sammen med venner og veninder – uanset niveau

 • Katrup Boldklub

  Kastrup Boldklub (KB for kort) er en dansk fotballklubb basert i Kastrup på Amager. Klubben ble grunnlagt 4. mai 1933 som Boldklubben Funkis og endret til nåværende navn i 1941. Kastrup Boldklub har tilbrakt totalt 9 sesonger i den høyeste fotballkampen i Danmark, sist i 1987. Deres beste resultat ble satt i 1979 sesong, da første lag ble ferdig på fjerdeplass i toppligaen og dermed kvalifisert for 1980-intertoto-cupen. Klubben har deltatt i to overbygninger, Amager United (2002-2006) og FC Amager (2008-2009) og nyter langvarig rivalisering mot naboklubber Fremad Amager og AB Tårnby (tidligere Tårnby Boldklub). Avhengig av turneringen spiller klubben sine hjemmekamp på enten Tårnby Stadium eller Kastrup Idrætsanlæg ved Røllikevej (bygget i 1983

 • Greve IF Fodbold

  Greve Fodbold er en dansk fodboldklub hjemmehørende i den københavnske forstad, Greve Strand. Klubben blev stiftet den 5. april 1935 under navnet Greve Idrætsforening, Fodboldafdelingen. Klubben fik sit nuværende navn samt logo (baseret på Greve Kommunes byvåben) i foråret 2004 efter at fodboldafdelingen blev udskilt fra resten af Greve Idrætsforening.

  Klubbens herrerførstehold spiller i 2. division oprykningsspil. Holdet ledes af cheftræner Henrik Gundersen.

  Klubben er tilknyttet Greve Idræts Center, hvor holdenes hjemmebanekampe spilles på Greve Stadion.

  Greve Fodbold har en elitekvindeafdeling, hvor kvindernes 1. hold spiller i 1. division. Greve Fodbold Kvinder har i årenes løb haft betydelig sportslig success. I 2014 lå kvinderne i den femtebedste række hos kvinderne, men tre oprykninger i træk førte kvinderne til 1. division og kvinderne var oprykningsfavoritter til Kvalifikationsligaen i både 2015 og 2016. I 2016 glippede oprykningen i allersidste sæsonkamp, hvor kvinderne mødte modstanderne fra Fyn, Næsby Boldklub. Greve Kvinderne havde den fordel, at de kunne nøjes med uafgjort. Men 20 minutter før slutfløjtet scorer Næsby på dødbold og de rendte dermed med oprykningen foran næsen af Greve for 2. år i træk. Forventningen til 2017 er oprykning til kvalifikationsligaen og oprykning til 3F ligaen i 2018

 • Øster Bording/Balle Gymnastikforening

  Øster Bording/Balle Gymnastikforening er en Dansk klubb ,Klubben ble stiftet 1905

 • Randers Sportklub

  Randers Sportsklub Freja (Randers Freja) er en idrætsforening fra den østjyske by Randers. Klubben har fire idrætsgrene på programmet – atletik, håndbold, triathlon og fodbold. Klubben blev stiftet i den 6. november 1898. Klubbens 1. senior-hold hed i en overgang Randers Freja FC i slutningen af 1990'erne.

  Klubbens fodboldafdeling er en del af overbygningen Randers FC, som blev dannet i 2003.

  Klubbens håndboldafdeling er en del af overbygningen Randers HK, som blev dannet i 1996.

 • Lynge Uggeløse IF

  Lynge Uggeløse IF er en Dansk klubb,Klubben ble stiftet 1910.

 • HA85

  Hvinningdal Aktivitetsforening er en Dansk klubb som ble stiftet 1985,klubben har fotball,håndball,Badmintin og løp

 • Funder GF 100 års jubilæum

  Funder GF 100 års jubilæums vimpel med logogen til DBU logoen

 • Hvinningdal Aktivitetsforening

  Hvinningdal Aktivitetsforening er en Dansk klubb som ble stiftet 1985,klubben har fotball,håndball,Badmintin og løp

 • Skive IK

  Klubben ligger i den midtjyske by Skive og har hjemmebane på Spar Nord Arena med plads til 10.000 tilskuere. Publikumsrekord blev sat 19. maj 1955 til en oprykningskamp mod Viborg FF (10.000 tilskuere). Den officielle fanklub er Skive Sharks.

  Rasmus Würtz spillede i sine ungdomsår i Skive IK. Christian Lundberg kommer også fra klubben. I 2005 rykkede klubben op fra Danmarksserien som en suveræn vinder. Siden strøg man lige igennem 2. division. Som man tidligere også havde prøvet at ryge ned igennem. Skive fik som ny-oprykkere en flot 10. plads i 1. division trods at man fik en rigtig skidt start. Man måtte således helt hen i 12. runde før man fik sin første sejr. Den kom i hus efter man på hjemmebane mod FC Fredericia vendte et truende 0-2 nederlag til en sejr på 4-3.

  Den 4. Maj 1971 spillede SIK mod Leicester City F.C. fra England. Leicester vandt kun kampen knebent med 1-0 på mål af Mike Springfellow. Leicester rykkede samme år op i Englands bedste fodboldliga. I samme periode spillede SIK også mod Hamburger SV og Hannover 96 fra Tyskland.

 • Syvsten IF

  I Syvsten og omegn har der, før Syvsten IF blev dannet, eksisteret både en skytteforening, en gymnastik der virkede indtil 1934 og der blev spillet fodbold på et stykke jord tilhørende Porsmose.

  Hos frisør Konrad Pedersen mødtes Thorvald Eriksen, Hans Christensen og Konrad Pedersen selv en forårsaften i 1938. De enedes om at få gang i fodbolden i Syvsten. Hos Jens Jensen, Heden, fik man lov til at benytte et stykke jord som fodboldbane, hvis man først trænede, når køerne var drevet ind. Der blev bestilt en fodbold til 22 kr. hos Therkildsens Sportsmagasin i Ålborg. Man spillede i ungdomsforeningens navn indtil man d. 6. august 1938 dannede Syvsten Idrætsforening ved et møde på Syvsten afholdshotel. En 5 mands bestyrelse blev samme aften valgt og den bestod af bagermester Hjalmar Hansen, formand, og uddeler Peter Rasmussen som kasserer, Cykelhandler Ingvard Larsen, landmand Oskar Rasmussen, Ørtoft og chauffør Thorvald Eriksen som menige medlemmer.

 • Herlev IF

  HI-fodbold blev stiftet den 12. maj 1923. Første spillested var på hjørnet af Herlev Hovedgade og venstre side af Toggangen. Området blev siden bebygget med de nuværende etageejendomme. Efter adskillige flytninger, bl.a. til området mellem Engskolen og S-banelinien, blev de nuværende baner ved Herlev Hallen i 1966 taget i brug. HI-fodbolds klubhus og omklædningsfaciliteter, som blev opført af klubbens medlemmer på selvbyggerbasis, blev indviet den 12. april 1986.
  HI-fodbold er en underafdeling af Herlev Idrætsforening, som siden 1949 har været paraplyorganisation for næsten samtlige specialidrætsklubber i Herlev Kommune.

 • TPI Odense Tarup Paarup IF

  Tarup-Paarup Idrætsforening er dannet den 19. juni 1964 ved en sammenlægning af Paarup Gymnastikforening og Tarup Idrætsforening.

  Paarup Gymnastikforening
  Paarup Gymnastikforening blev stiftet den 30. oktober 1928 af en flok gymnaster, og var indtil den 19. marts 1938 en ren gymnastikforening. Men fra denne dato blev håndbold sat på programmet. I 1947 bliver badminton ligeledes optaget som en gren af Paarup Gymnastikforening.

  Tarup Gymnastikforening
  Tarup Gymnastikforening blev stiftet den 23. marts 1932. Ved siden af gymnastikken og amatørteatret dyrkede man tilbage fra 1933 håndboldspillet.

  Det gjorde man indtil den 30. april 1941, hvor man besluttede at udskille håndbold i en selvstændig klub – Tarup Haandboldklub.

  Mange spillede i årene derefter håndbold i såvel Tarup som Paarup, og man talte med jævne mellemrum om at slutte foreningerne sammen – de lå trods alt i samme sogn.

  Det blev imidlertid ikke en sammenslutning mellem Paarup Gymnastikforening og Tarup Haandboldklub, som først så dagens lys. Det blev derimod en sammenslutning med Tarup Gymnastikforening, som blev grundlagt den 12. juni 1957 under navnet Tarup Idrætsforening.

  Herefter tog stiftelsen af underafdelinger fart. Således blev badmintonafdelingen stiftet den 18. maj 1961, tennisafdelingen den 1. september 1962 og endelig fodboldafdelingen den 13. december 1962.

 • Dagsnæs IF

  Dagnæs Idrætsforening er en gymnastikforening med ca. 400 medlemmer.

  Der er 16 forskellige gymnastikhold fordelt på børn og voksne.

  Aktiviteterne spænder fra mor/far-barn med leg for de helt små til gymnastik og spring for lidt større børn, rytmegymnastik for store piger, rytmegymnastik for voksne damer, motionsgymnastik for både damer og mænd, mave-baller-lår, motion på minitrampolin og aerobic.

 • Frederikssund Idræts Klub

  Frederikssund Idrætsklub er en dansk fodboldklub hjemmehørende i Frederikssund på Nordsjælland. Klubben er stiftet den 10. juni 1898. FIK spiller sine hjemmekampe på Frederikssund Stadion, Kalvøvej 9, 3600 Frederikssund.

  I 2010 blev ORI og FIK lagt sammen til FFB (Frederikssund Forenede Boldklub).

 • Bagterp IF

  Bagterp Idrætsforening (eller Bagterp IF, BIF, Bagterp) er en lille idrætsforening som ligger i Bagterp, Hjørring, Nordjylland. Bagterp spiller i serie 3.

 • SønderjyskE

  Sønderjysk Elitesport er et dansk idrettslag som bedriver elitesport i både fotball, håndball og ishockey. Klubben ble grunnlagt i 2004 gjennom sammenslåing av en rekke lokale klubber av ulike idretter. Sønderjysk Elitesport er basert i Sønderjylland og har en felles administrasjon lokalisert i Haderslev.

  Herrelaget i fotball har sin hjemmebane på Haderslev Fodboldstadion og spiller til daglig i Superligaen.

 • Boldklubben Skjold

  Boldklubben Skjold af 1915 er en dansk fotballklubb fra Østerbro, København grunnlagt i 1915. De spiller for tiden i den danske 2. Divisjon West. Klubben har over 1400 medlemmer som gjør det til en av Danmarks største befolkede fotballklubber. BK Skjolds lag bruker enten Fælledparken eller Ryparken til sine treningsøkter.

  Fra og med 2011/2012 ses Skjold i den danske 2. Divisjon Vest på grunn av en tilfeldig trekk etter at kampanjen fra fjerde tier-liga Danmarksserien resulterte i ubalanse i lag som spiller i øst og vest 2. divisjoner. 18 lag skulle spille i den danske 2. divisjon øst mens bare 14 lag skulle spille i den danske 2. divisjon vest. For å løse dette problemet drev Danske Fotballforbund 2 tilfeldige lag fra den østlige divisjonen for å spille i den vestlige divisjonen. Dette resulterte i at BK Skjold og Lolland-Falster-alliansen ble med i Danske 2. Divisjon Vest. Skjold spilte sitt første spill i Dansk 2. Divisjon West den 7. august 2011 i motsetning til tunge favoritter og Jyllandsbaserte Thisted FC og kampen endte 2-2.

  Den 5. juni 2012 ble Skjold henvist til Danmarksserien, sammen med lokale Østerbro-rivaler, Boldklubben af ​​1893.

 • Brønshøj Boldklub

  Brønshøj Boldklub är en dansk fotbollsklubb från Brønshøj, Köpenhamn.

  Klubben grundades 15 maj 1919 och har spelat 14 säsonger i danska högstaligan.

 • Dansk Håndbold Forbund

  Dansk Håndbold Forbund (DHF) er håndboldens officielle specialforbund i Danmark og medlem af Danmarks Idræts-Forbund og Danmarks Olympiske Komité. Forbundet har cirka 1.000 foreninger med omkring 110.000 medlemmer, der er organiseret i seks distriktforbund. I europæisk sammenhæng gør det DHF til det tredjestørste forbund, kun overgået af Tyskland og Frankrig.

 • Vrå Børglum IF

  Vrå Idrætsforening blev grundlagt i 1903, hvor hovedattraktionen dengang var cricket. Dog tog fodboldsporten mere og mere over og cricketsporten led en krank skæbne.

  I 1932 fik Vrå Idrætsforening sit eget stadion på Borupvej og her blev der spillet fodbold indtil 1967-68, da stadionet flyttede ud på sin nuværende lokation.
  Håndbolden havde dog også glæde af stadionet da dette lå på Borupvej.

  I 1970 blev håndbolden og fodbolden for alvor forenes, da Vrå-hallen blev indviet i dette år, således at hallen og stadionet blev ”naboer”.

  Forenet blev også Vrå Idrætsforening og Børglum Idrætsforening i 1971, da disse valgte at slå sig sammen som én samlet idrætsforening. Dalende medlemstal og svigtende sportslige resultater gjorde det naturligt for foreningerne at sammenlægge sig.

  I dag er Vrå/Børglum Idrætsforening en voksende klub indenfor fodbold og håndbold.

  VBI’s hovedmål er at det skal være en hyggelig klub der kan tilbyde trygge og gode rammer for såvel udøvere og publikum – både for børn og voksne

 • IF Skjold Søby

  Idrætsforeningen Skjold (ofte omtalt som IF Skjold Sæby) er en fodboldklub i Sæby, som blev stiftet den 1. maj 1910.
  Klubben vandt sølv ved DM i futsal for mænd 2010.

 • Hatting IF

  Hatting IF er en Dansk klubb som driver med Badminton,Sykkling,Fotball,
  Folkedans,Tennis,Håndball og Gymnastik.

 • Vejlby Risskov IK

  Vejlby-Risskov Idrætsklub (ofte forkortet VRI) er en idrætsklub i det nordlige Århus, der omfatter fodbold, håndbold, badminton, bordtennis og gymnastik. Den har hjemsted i og ved Bellevuehallerne i Risskov. Klubbens farver er gul og blå.

  Klubbens fodboldafdeling omfatter en række ungdomshold samt tre seniorhold, hvoraf det bedste spiller i Jyllandsserien.

  Klubbens håndboldafdeling har hold på alle niveauer. I de ældste ungdomsrækker er etableret klubsamarbejde med naboklubben HEI, samt elitesamarbejde i Århus Håndbold (u18-drenge) og SK Aarhus (u18-piger). I voksenrækkerne er VRI en af moderklubberne for ligaholdet Århus Håndbold, mens det bedste VRI-kvindehold spiller i 3. division (sæson 2013-2014).

 • Espergærde IF

  Espergærde Idrætsforening (eller Espergærde IF) er en dansk fodboldklub, der holder til i den nordsjællandske by Espergærde.

 • Ramme Lomborg IF

  Ramme Lomborg IF er en Dansk klubb

 • Svenstrup-Godthåb IF

  Svenstrup Godthåb Idrætsforening eller SGIF er en dansk idrætsforening. Foreningen er en fusion mellem Svenstrup Gymnastikforening og Godthaab Idrætsforening i byerne Svenstrup og Godthåb og tilbyder 11 forskellige idrætsaktiviteter[1]. Klubbens nuværende trøjefarver er grøn og hvid.

  Foreningen tilbyder en række almindelige sportsgrene og et fritidstilbud for unge.

 • Aarhus

  Aarhus (offisielt stavet Århus fra 1948 til 2010) er en by i Aarhus kommune i Jylland i Danmark og er landets nest største med 259 754 innbyggere i selve byen (323 893 innbyggere i kommunen) pr. 1. januar 2014.[1]

  Byen har siden 1. januar 2007 ligget i den nydannede Region Midtjylland og er denne regionens økonomiske sentrum. Byens innbyggere kalles århusianere. Før 1. januar 2007 var byen også administrasjonssenter for det nå oppløste Århus amt.

  1. januar 2011 skiftet byen ved kommunalt vedtak navn fra Århus til Aarhus.[2] Dansk Sprognævn opplyser imidlertid at skrivemåten med Å fortsatt er korrekt rettskrivning.[

 • Skjern Håndbold

  Skjern Håndbold (stiftet 1992) er en håndballklubb i Skjern i Midtjylland i Danmark. Klubbens herrelag spiller i Herre Håndbold Ligaen. Bjarte Myrhol og Magnus Dahl spiller for klubben fra sesongen 2015/16.[

 • Boldklubben af 1893

  Boldklubben af 1893 (B.93) er en fodbold- og tennisklub, der holder til på Østerbro i København. Tidligere har klubben også haft cricket på programmet. B.93 blev stiftet som en cricketklub den 19. maj 1893. Fodboldafdelingen B.93 har vundet ni danske mesterskaber i fodbold samt pokalfinalen i 1982. B.93 har vundet et stort antal Danmarksmesterskaber i tennis, både individuelt og som hold.

 • Ramme IF

  Ramme IF er en Dansk klubb

 • Dansk Ishockey Union

  Danmarks Ishockey Union er ishockeyens officielle specialforbund i Danmark og medlem af Danmarks Idræts-Forbund, Danmarks Olympiske Komité samt International Ice Hockey Federation. Forbundet blev stiftet den 27. november 1949 og blev samme år medlem af International Ice Hockey Federation.
  Forbundet har bl.a. ansvaret for Danmarks ishockeylandshold og Danmarks ishockeylandshold for kvinder. De to hold er pr. 2014 rangeret på henholdsvis 15.- og 11.-pladsen IIHF's verdensranglister for landshold. Forbundet har også ansvaret for Metal Ligaen og resten af danmarksturneringen.
  DIU havde pr. 1. juni 2014 17 ishockeyklubber med i alt 4.252 medlemmer.

 • SIF Assentoft

  Sønderhald Sports Club ble SIF Assentoft i juni 2011. Klubben er Dansk

 • Højer IF

  Højer IF er en Dansk klubb, klubben ble siftet 1900

 • Boldklubben ST 70

  ST70’s historie og organisation
  Boldklubben ST70 blev dannet i 1970 ved en sammenslutning af de oprindelige gymnastikforeninger i Spørring og Trige. I øjeblikket består klubben af en hovedbestyrelse og fire aktive afdelinger med badminton, fodbold, gymnastik og håndbold på programmet. De enkelte afdelinger har egen bestyrelse og selvstændig økonomi.
  Klubben er overordnet organiseret under DIF og DGI. De enkelte afdelinger deltager i de forskellige turneringer og arrangementer, der er relevante for de aktiviteter, der er. Fx er fodboldafdelingen repræsenteret i JBU's turneringer. De daglige aktiviteter arrangeres hovedsageligt af frivillige trænere/instruktører og forældre i fællesskab.

 • Rungsted Ishockeyklub

  Rungsted Ishockey Klub er en av de beste ishockeyklubbene i København. Vi er en gammel klubb - grunnlagt i 1941 - med sterke tradisjoner. Vi er "bonde" klubb av Rungsted Seier Capitals.
  Vi inviterer utlendinger til å bli med i klubben vår og bli en del av vår ishockeyfamilie i kortere eller lengre periode. Hvis du flytter til Danmark eller bor i Danmark, og deler vår lidenskap for spillet, vennligst kontakt oss, slik at vi kan ordne et uformelt møte og en utprøving med et av lagene våre.
  Vår filosofi er at vi lager plass til alle spillere på alle nivåer: Ishockey kan spilles for moro, men samtidig gir vi et utfordrende miljø for de som ønsker å være veldig fokusert og seriøs om sitt spill.
  RIK er en del av det kanadiske programmet "Good Sport", som den første klubben utenfor Canada. Programmet er utformet for å sikre riktig oppførsel i vår 'hockey familie', og definere forventet oppførsel av foreldre, dommere, trenere og spillere

 • Fire Høje IF

  Firehøje IF's historie

  Da Firehøje Idrætsforening blev dannet i 1978 - samme år som den nye idrætshal i Vandel blev indviet, valgte man navnet "Firehøje" efter de fire gravhøj bag Randbøl kirke, som udgjorde midtpunktet imellem de foreninger som man slog sammen.

  Der har været masser af idrætsaktivitet og foreningsliv på egnen langt tilbage.