• IL Stjørdals-Blink

  Idrettslaget Stjørdals-Blink er et idrettslag på Stjørdalshalsen i Stjørdal kommune i Nord-Trøndelag.
  Idrettslaget ble stiftet i 1956 ved sammenslutningen av Stjørdal idrettslag (tidligere Stjørdal arbeideridrettslag) og Idrettslaget Blink.[1] I 1958 åpnet idrettsanlegget på Øverlands Minde.[2][3] Idrettslaget Stjørdalsguten, som ble stiftet i 1951, men som kunne føre sin historie tilbake til Idrettslaget Viking i Øfstigrenda i 1917, gikk i 1957 også inn i Stjørdals-Blink.[4] Stjørdal skilag, stiftet i 1906, deltok i de innledende forhandlingene om sammenslutning, men etter at dette mislyktes, sovnet det inn på midten av 1950-tallet. I 1959 ble Stjørdal skilag likevel sammenkalt, og vedtok å gå inn i Stjørdals-Blink, for å la sine eiendeler komme Stjørdals-Blinks skigruppe til gode.[5]
  Stjørdals-Blink har avdelinger for badminton, fotball, håndball, volleyball, friidrett, hurtigløp på skøyter, orientering, skiidrett, sykkel, svømming og turn.

 • Vadmyra IL

  Vadmyra Idrettslag (stiftet i 1972) er et idrettslag som har utgangspunkt i boligområdet Vadmyra i Loddefjord i Bergen.[1] Klubben ble stiftet 10. oktober 1972 i forbindelse med drabantbyutbyggelsen i Bergen Vest. Den driver pr 2014 med fotball, futsal, håndball og turn, og har om lag 700 medlemmer.
  Klubben har to lag i futsal, med bronse i eliteserien i 2011/2012 som høyeste plassering. I 2012/2013-sesongen rykket førstelaget ned til 1. divisjon.

 • Sportsklubben Nationalkameratene

  Sportsklubben Nationalkameratene (stiftet 21. mai 1920) er et idrettslag fra Trondheim, som driver med fotball og håndball.

 • Sandved IL

  Sandved Idrettslag (stiftet 27. mai 1980) er et idrettslag fra bydelen Sandved i Sandnes, som driver med fotball og volleyball. De hadde i begynnelsen en gruppe for hurtigløp på skøyter.

 • Ski IL

  Ski Idrettslag (stiftet 19. februar 1919) er et norsk idrettslag fra Ski kommune i Akershus, som driver med fotball, friidrett, håndball, innebandy, ishockey, tennis og turn.

 • Kråkerøy IL

  Kråkerøy Idrettslag (stiftet i 1937) er et idrettslag fra Fredrikstad i Østfold. Idrettslaget er et av de største fleridrettslagene i Østfold, med nærmere tusen medlemmer, og har avdelinger for fotball, håndball og barneidrett. Klubben har også sosiale grupper som "Onsdagsklubben" og "Old Boys", samt en egen trimgruppe. Klubbens farger er hvite overdeler og grønne bukser.

 • Namnå IL

  Namnå IL er et Norsk Idrettslag. klubben ble stiftet 1933

 • Nesbyen IL

  Nesbyen Idrettslag (stiftet i 1902) er et idrettslag fra Nesbyen i Buskerud, som blant annet driver med fotball, friidrett og håndball. Klubben har et fotballag i 7. divisjon, samt aldersbestemte lag.

 • Vikersund IF

  Vikersund Idrettsforening (stiftet 16. desember 1894 som Vikersund Skiklub) er et idrettslag fra Vikersund i Buskerud. Idrettslaget er det største i Modum kommune og har tilholdssted på Tangodden.

 • Rygene IL

  Rygene Idrettslag (stiftet 13. mars 1933 som Rykene Arbeideridrettslag) er et idrettslag fra Rygene i Arendal, som driver med fotball, håndball og skiidrett.

 • IL Manglerud Star

  Idrettslaget Manglerud Star (stiftet 23. juni 1913 som Sportsklubben Star) er et norsk idrettslag fra Manglerud i Oslo. Klubbfargene var opprinnelig grønt og hvitt, men Per «Kaka» Karlsen bestilte gule og grønne drakter da de rykket opp til toppserien på 1970-tallet.

 • Kragerø IF

  Kragerø Idrettsforening Allianse ble stiftet 3. oktober 1881, da som Kragerø Turnforening. Navnet forhindret imidlertid ikke foreningen fra å arrangere blant annet skirenn til å begynne med. Etter hvert ble det dannet flere foreninger for ulike idretter i Kragerø-distriktet, og en av disse var Kragerø Idrætsforening av 1908. Andre foreninger var Spring og Fremad. En hovedgrunn til dette var at Kragerø Turnforening fant ut at den bare ville drive med turn, en annen grunn var at de forskjellige delene av Kragerø ville ha sine egne klubber, en tredje var at det ble dannet et eget arbeideridrettslag (AIL) som andre steder i Norge.

 • Kløfta IL

  Kløfta Idrettslag (stiftet 23. september 1922) er et idrettslag som holder til på tettstedet Kløfta i Ullensaker kommune. Klubben tilbyr idretter som innebandy fotball, håndball, tennis og sykkel. Idrettslaget har mer enn 1 000 aktive medlemmer. Håndballagene spiller sine hjemmekamper i Kløftahallen.

 • Kjelsås IL

  Kjelsås Idrettslag (stiftet 16. mars 1913) er et norsk idrettslag fra Kjelsås i Oslo. Idrettslaget har i dag tilbud innen alpint, basketball, fotball håndball, langrenn og orientering. Fotballen i klubben er skilt ut til Kjelsås Fotball.
  Utenom fotball, er langrenn er en av frontidrettene til klubben. Både på herre- og kvinnesiden har klubben avlet sterke løpere. Kjelsås har vunnet 13 NM-titler i langrennsstafett for damer. Den første tittelen ble vunnet i 1985 og den siste i 1999. Klubben hadde en ubrutt seiersrekke fra 1988 til 1994.

 • Kapp IF

  Kapp Idrettsforening (stiftet i 1913) er et idrettslag fra Kapp i Østre Toten, Oppland. Klubbens farger er rødt, hvitt og blått, og klubblogoen er formet som et skjold med tre nedadgående buer mot høyre, i klubbens farger, samt initialene "K.I.F." og årstallet "1913". Klubbens hjemmefarger er blå trøyer og strømper med hvit besetning, og hvite shortser med blå besetning. Bortefargene er helhvitt med blå besetning. Klubben sogner til Indre Østland Fotballkrets.

 • IL Høyang

  Idrettslaget Høyang (stiftet i 1917) er et idrettslag fra Høyanger, som driver med fotball, friidrett, håndball, innebandy, karate, og turn, og har ca. 950 medlemmer. A-laget i fotball spiller i 2016 i 4. divisjon.

 • Hovdebygda IL

  Hovdebygda Idrottslag er namnet på idrettslaget i bygda Hovdebygda i Ørsta kommune. Idrettslaget vart skipa i 1915 etter initiativ frå Ivar J. Aasen.
  Per 2010 er det langrenn og fotball som er hovudidrettane i laget. Tidlegare var det både handball, orientering og skeiser på høgt nivå.

 • Helset IF

  (stiftet 4. februar 1986 som Helset Idrettsforening) er norsk idrettsforening fra Bærums Verk, som driver med bandy, fotball og håndball

 • Hinna Fotball

  Hinna Fotball (stiftet 13. november 1917) er en norsk fotballklubb som holder til i bydelen Hinna i Stavanger. Hinna Fotball er den største av Stavangers fotballklubber

 • Hinna IL

  Hinna Fotball er forening fotball delen av den norske idrettsforeningen Hinna IL fra Stavanger.

  Menneskes fotballag spiller for tiden i tredje divisjon, fjerde nivå av norsk fotball. Teamet ble nylig forfremmet i 2016, og før det hadde en stint i den tredje divisjonen fra 2009 til 2012

 • Grorud IL

  Grorud Idrettslag (stiftet 18. mars 1918) er en norsk idrettslag fra Grorud i Oslo. Klubben har aktivitetstilbud innen fotball, turn og tennis, samt trimgrupper for barn og voksne.

 • IL Giv Akt

  Idrettslaget Giv Akt (stiftet 12. juni 1916) er et idrettslag fra Lindesnes. A-laget i fotball spiller til daglig i 4.divisjon

 • Gjelleråsen IF

  Gjelleråsen Idrettsforening er en idrettsforening som holder til i Søndre Nittedal i Akershus rett utenfor Oslo. Foreningen, som ble stiftet den 6. mars 1935, driver med turn, ski, svømming, innebandy og fotball.