• FK Buducnost

  Fudbalski klub Budućnost Podgorica er en fotballklubb fra Montenegro. Klubben ble stiftet i 1925 i det som da var Kongeriket av serbere, kroater og slovenere. Etter andre verdenskrig byttet klubben navn til Budućnost Titograd, ettersom Podgorica fikk navnet Titograd. Klubbens største suksess var i 1965 og 1977 da laget nådde finalen i den jugoslaviske cupen. I 1965 ble det tap for Dinamo Zagreb med 2-1, og i 1977 ble Hajduk Split for sterke og vant 2-0 etter ekstraomganger

 • FK Budućnost Podgorica

  Fudbalski Klub Budućnost Podgorica (Montenegrinskyrillisk: Будућност Подгорица, uttalt [budǔːt͡ɕnoːst]) er en fotballklubb fra Podgorica, Montenegro, som for tiden konkurrerer i Montenegros første league. Fargene er blå og hvite.
  Budućnost ble grunnlagt i 1925 og var den montenegrinske klubben med de fleste opptredener i den jugoslaviske første ligaen, som debuterte i 1946. På grunn av at byen ble omdøpt under den kommunistiske regelen i Jugoslavia, ble Budućnost kjent som Budućnost Titograd gjennom hele den tiden. Siden montenegrinsk uavhengighet i 2006 har klubben vunnet tre montenegrinske første league-titler og en montenegrinsk cup. De er den montenegrinske klubben med de fleste spill og sesonger i europeiske konkurranser, som vinner UEFA Intertoto Cup i 1981.
  FK Budućnost er en del av sportssamfunnet Budućnost Podgorica.

 • FK Čelik

  FK Čelik er en montenegrinsk fotballklubb fra Nikšić.

  Klubben ble stiftet i 1957. I sesongen 1961/62 klubben som vinner av den regionale montenegrinske cup for første gang delta i den jugoslaviske Cup. Klubben spilte i lavere divisjoner, og selv etter uavhengigheten i Montenegro var klubben i andre liga. I 2011/12 sesongen klubben var mester og fremmet for første gang til First League. Fordi Celik vant den montenegrinske Cup, klubben også kvalifisert for UEFA Europa League 2012/13. I 2014, klubben trakk seg fra konkurransen på grunn av økonomiske problemer. FK Čelik relansert i Treca Crnogorska Liga som ble tildelt den største gruppen i 2016. Denne klubben spiller i sesongen 2016/17 i den montenegrinske Second League.

 • Odbojkaski Club Bar Gelab

  OK Galeb Bar - montenegrinske klubb volleyball med Bar . Er en av delene av Galeb sportsklubb.