• Portugal

  Portugal

 • Königssee

  Königssee er en naturlig innsjø i det østlige Berchtesgadener Land-distriktet i den tyske delstaten Bayern, nær den østerrikske grensen. Det meste av innsjøen ligger i Berchtesgaden nasjonalpark

 • Kautokeino

  Kautokeino kommune (nordsamisk: Guovdageaidnu, kvensk og finsk: Koutokeino) er en kommune i Finnmark. Kommunen ligger lengst sør på Finnmarksvidda, og grenser til Alta i nord, Karasjok i øst, Troms fylke (Nordreisa og Kvænangen kommuner) i vest og Finland (Enontekis og Enare kommuner) i sør og vest. Kautokeino er landets største kommune i areal, nesten like stor som de to neste tilsammen og omtrent en fjerdedel av Danmarks areal. Administrasjonssenteret i kommuen er tettstedet Kautokeino.

 • Hamburg

  Hamburg (norsk, høytysk) eller Hamborg (dansk, nedertysk), offisielt Freie und Hansestadt Hamburg, er Tysklands nest største by og samtidig en av landets delstater. Hamburg tilhørte Hansaforbundet som hansaby i middelalderen og var en fri riksstad under det tysk-romerske rike. Frem til Tysklands samling i 1871 var Hamburg en suveren stat.

 • Deutschland

  Deutschland

 • O.L.V.Van Halle

  O.L.V.Van Halle

 • Peipohja

  Peipohja er en by i Kokemäki, Satakunta. Det er en del av Kokemäki sentrum, som ligger omtrent to kilometer sørvest for sentrum. Hovedveien 2 og Tampere-Pori-linjen løper gjennom skråningen. Kokemäki-Rauma-banen vil avvike fra Tampere-banen i Peipohja. Befolkningsnummer i Peipohis postnummerområde er ca. 2000 (31. desember 2009).

 • Alaska

  Alaska er USAs største delstat i areal og ligger i det nordvestligeNord-Amerika, adskilt fra resten av USA. Den grenser bare til Canada. Det er den 49. delstaten som ble opprettet i USA. Området ble kjøpt fra Russland 30. mars 1867. Den 3. januar 1959 ble området opptatt som egen delstat. Navnet Alaska kommer sannsynligvis fra aleut Alyeska, som betyr «stort land» eller «fastland».

 • God Jul

  God Jul

 • San Pedro California

  San Pedro Bay er et innløp på Stillehavet kysten av Sør-California, USA. Det er stedet for Los Angeles havn og Long Beach havn, som sammen danner den femte travleste havneanlegget i verden (bak havnen i Shanghai, Singapore, Hong Kong og Shenzhen) og de travleste i Amerika . Samfunnet i San Pedro, Los Angeles danner den vestlige siden av bukten, og deler navnet

 • Vaasa

  Vasa (Vasa, 1855-1917) er den finske byen og Ostrobothnia fylkessenter, som ligger ved kysten av Botnabukten i Österbotten-regionen. Vaasa er en universitetsby og et sentralt senter for finsk språkkultur. Vaasa var en av Finlands største og mest befolkede byer i Finland tidlig på 20-tallet. I Vasa deltok Finlands senat i borgerkrigen mellom 29. januar og 3. mai 1918, og byen var den midlertidige hovedstaden i Finland for den aktuelle perioden

 • Kristinestad

  Kristinestad (finsk: Kristiinankaupunki) er en kommune i landskapet Österbotten i Finland. Kommunen har en befolkning på 7373 og et areal på 809 km², hvorav 678 km² er land. Kristinestad grenser til kommunene Sastmola, Storå, Bötom, Östermark og Närpes.

 • Humppila

  Humppila er en finsk kommune.

  Den ligger i provinsen Sør-Finland, og er en del av Tavastia-regionen. Kommunen har en befolkning på 2390 (31 mars 2016) [2] og dekker et område på 147,96 kvadratkilometer, hvorav 0,65 km2 er vann. [1] Befolkningstettheten er 16,16 innbyggere per kvadratkilometer (41,9 / sq mi).

 • Håkonshallen Bergen

  Håkonshallen er en middelaldersk steinhall i Bergen. Den ble først oppført som kongelig residens og festhall under Håkon Håkonssons styre av Norge (1217–1263). Første gang man vet hallen ble brukt var under Håkons sønn Magnus (senere kjent som Magnus Lagabøte) sitt bryllup den 11. september 1261.

 • Kotka

  Kotka er en by og kommune i landskapet Kymmenedalen i Finland. Byen fikk bystatus i 1878.
  Byen er den største i denne regionen som er kjent for papirindustri. Byen ligger ut mot Østersjøen og er en viktig havneby.
  Norske Hans Gutzeit satte opp et sagbruk i Kotka på 1800-tallet. Sammen med Gutzeit flyttet rundt hundre norske familier til Kotka, og deres etterkommere bor fortsatt i byen. Norske etternavn er derfor ikke uvanlig i byen.

 • Mariehamn Åland

  Mariehamn (finsk: Maarianhamina) er Ålands hovedstad. Mariehamn ligger på den største øya Fasta Åland, og er Ålands eneste by. Den er også en økonomisk region i Finland. Mariehamn ble grunnlagt 21. februar 1861, den gang Åland og resten av Finland var en del av Russland. Byen er oppkalt etter hustruen til tsar Aleksander II av Russland, Maria Aleksandrovna. Her ligger Ålands museum, som hovedsakelig viser de ålandske øyenes utvikling og historie.

 • IFK Ås

  IFK Ås er en Svensk klubb som holder til i Värmland

 • Norge

  Norge

 • Svinesund

  Svinesund er et grensested nær Halden og Strömstad. Her forenes Sverige og Norge over Ringdalsfjorden som på svensk side kalles Idefjorden. Når man kommer lengre inn i fjorden, kalles den på norsk side Iddefjorden. Biltrafikken over Svinesund er stor og økte kraftig da den nye Svinesundsbroen i fire felt ble åpnet i 2005[

 • Kinsarvik

  Kinsarvik er heradssenteret i Ullensvang herad i Hordaland fylke. Kinsarvik er også eit kyrkjesokn i Hardanger og Voss prosti i Den norske kyrkja, og det har tidlegare vore namnet på ein kommune.
  Namnet Kinsarvik kjem frå elva Kinso, som renn ut i Hardangerfjorden i Kinsarvik. Kinso kjem av kinn, som tyder bratt fjellside.

 • Rauma

  Rauma (finsk uttale: [rɑumɑ], svensk: Raumo) er en by og en kommune på ca. 39.700 (31. mars 2016) [2] innbyggere på Finlands vestkyst, 92 kilometer (57 mi) nord for Åbo og 50 kilometer (31 mi) sør for Pori. Granted by privilegier 17. april 1442 (så under sverige regjeringen) er Rauma kjent for sin papir- og maritim industri, blonder av høy kvalitet (siden 1800-tallet) og den gamle trearkitekturen i sentrum (Old Rauma, Vanha Rauma) , Som er et UNESCO verdensarvsted.

 • Portoroz

  Portorož (pronounced [pɔɾtɔɾoːʃ] (lytt); italiensk: Portorose, bokstavelig talt "Port of Roses") er en slovensk Adriaterhavet kystby og spa by ligger i Piran kommune i sørvestlige Slovenia. Den moderne utviklingen begynte på slutten av 1800-tallet med vogue for de første kurstedene. I begynnelsen av det 20. århundre ble Portorož en av de flotteste badebyene i Adriaterhavet, sammen med Abbazia, Lido og Grado, da som en del av den østerrikske Littoral. [2] Det er nå et av Slovenias største turistområder. [3] Ligger i sentrum er Hotel Palace, en gang en av de viktigste feriestedene for det østro-ungarske monarkiet, og for tiden et av de fineste hotellene mellom Venezia og Dubrovnik

 • Håns Tull

  Håns Tull

 • München

  München (uttales «myn-kjen», bairisk: Minga) er hovedstaden i den tyske delstaten Bayern. Med 1 410 741 (2011) innbyggere[1], eller med forsteder rundt 4 millioner, er dette den tredje største byen i Tyskland, hvor bare Berlin og Hamburg er større. Den velstående, hovedsakelig katolske byen ligger ved elven Isar, og er i løpet av de siste tiårene blitt ett av de viktigste teknologiske sentrene i Tyskland og Europa.

 • Semperit

  Semperit AG Holding er en produsent av industrielle gummi- og plastprodukter basert i Wien, Østerrike. Fra midten av 1900-tallet produserte det også sykkeld dekk for den østerrikske sykkelen som ble solgt av Sears & Roebuck, inkludert de klassiske hvite veggdekkene. 50% av selskapet eies av B & C Holding [2], mens resten er fri flyt.

 • Hermes

  Hermes

 • Lugano

  Lugano (latinsk: Luganum) er en by som ligger i det sydlige Sveits, i den italienskspråklige kantonen Ticino ved grensen til Italia. Byens varme somre, som har ført til at mange kjendiser, underholdere og idrettsmennesker besøker byen, har gitt den kallenavnet «Sveits' Monte Carlo». Den er den niende største byen i Sveits etter folketall.

 • SG Wattensheid 09

  SG Wattenscheid 09 er en tysk fotballklubb som holder til i Wattenscheid, en bydel i Bochum i delstaten Nordrhein-Westfalen.

 • Svenska Ishockey forbund

  Svenska Ishockey forbund

 • Wasserburg

  Wasserburg am Inn er en by i Rosenheim-distriktet i Øvre Bayern, Tyskland. Det historiske sentrum er en halvøy dannet av den svingete Inn River. Mange middelalderlige strukturer forblir intakte, noe som gir byen en unik luft.

 • Schloss Iburg

  Castle og Abbey Iburg Bad Iburg er blant de mest historisk betydnings anlegg i distriktet Osnabrück i Niedersachsen

 • Gedser

  Gedser ligger på Falster og er en by med 786 innbyggere (2013). Byen ligger på sydspissen av øyas landtange. Gedser er Danmarks sydligste by. Den ligger i Guldborgsund kommune og tilhører Region Sjælland. Byen er sentrert rundt hovedgaten,

 • Lillerød IF

  Lillerød IF er en Dansk klubb

 • Stillng IF

  Stilling IF er en Dansk klubb

 • FK Spartak Subotica

  Fudbalski klub Spartak Subotica (Serbisk Cyrillisk: Ungdomsskole Svensk Svensk) er en fotballklubb fra Subotica, Serbia, som spiller i den serbiske SuperLiga. Klubben ble grunnlagt i 1945

 • FK Index

  FK Index er en Serbisk klubb

 • Farnborough Town FC

  Klubben ble etablert som Farnborough Town i 1967 og ble med i Surrey Senior League i 1968. [2] Deres første ligakamp fikk se dem slå Surbiton Byron 7-6. [2] I 1971 kom de til toppdelingen av Surrey Senior League, [3] og etter å ha fullført som løpere i 1971-72, flyttet de opp til Spartan League. [4] De fortsatte å vinne tre sammenhengende ligatitler, og tapte bare en ligakamp i hver av årene 1973-74 og 1974-75. [4] Da ligaen fusjonerte med Metropolitan-London League for å danne London Spartan League i 1975, ble klubben plassert i Division One, og var dens første mestere.

 • Glentoran FC

  Glentoran Football Club er en nordirsk fotballklubb fra Øst-Belfast. Klubben ble dannet i 1882 og spiller til daglig i IFA Premiership, tidligere Irish Premier League, som er den nordirske toppdivisjonen. Sammen med Linfield har The Glens dominert nordirsk fotball helt siden 2. verdenskrig. Før det var Belfast Celtic en sentral klubb i både byen og Nord-Irland, men den trakk seg fra all aktiv fotball i 1949

 • Clube Pequeninos Do Jockey

  Clube Pequeninos Do Jockey er en klubb fra Brasil

 • B70 Tåstrup

  B70 Tåstrup er en Dansk fotballklubb

 • Jugoslavia Fotballforbund

  Jugoslavia Fotballforbund

 • Morski Klub Sportowy Pogoń Szczecin

  Den Pogoń Szczecin (offisielle navnet Morski Klub Sportowy Pogoń Szczecin) er en polsk fotballklubb basert i byen Szczecin. I sesongen 2015-2016 militates nell'Ekstraklasa, den høyeste av polsk fotball divisjon.

 • Holland

  Nederland (nederlandsk: Nederland; frisisk: Nederlân) er et land i Vest-Europa, i tillegg til tre øyer i Karibia som ofte blir beskrevet som Karibisk Nederland. Landet er det største konstituerende landet i Kongeriket Nederlandene, både i areal og befolkning. Nederland er et lite og tettbefolket land. Landet grenser til Nordsjøen i vest og nord, Belgia i sør og Tyskland i øst

 • Fortuna Hjørring

  Damefodboldklubben Fortuna Hjørring er en dansk fotballklubb fra Hjørring helt nord i Jylland. Fortuna Hjørring er en ren kvinnefotballklubb, og en av de mest framgangsrike i Danmark. Fortuna Hjørring er også arrangør av Dana Cup, en av verdens største fotballturneringer.

 • Brøndby Strand Idrætsklub

  BSI Badminton er en badmintonklub i Brøndby Strand og er en afdeling af Brøndby Strands Idrætsklub. Klubben spiller og træner i Langbjerghallen. Langbjerghallen er en idrætshal, der er bygget sammen med Langbjergskolen. BSI Badminton har både en ungdomsafdeling, en seniorafdeling og en veteranafdeling.
  BSI Fodbold er en fodboldklub i Brøndby Strand og er en afdeling af Brøndby Strands Idrætsklub.

 • Farum Boldklub

  Farum Boldklub er en dansk fodboldklub hjemmehørende i den nordsjællandske by Farum, hvor klubben spiller sine hjemmekampe på Farum Park og på banerne i det gamle Stavnsholt.
  Klubben blev stiftet i 1991, gennem en fusion af Farum IK og Stavnsholt Boldklub, under navnet Farum Boldklub

 • Sport Renz Schleswig

  Sport Renz Schleswig

 • Linköping

  Sparta Göttingen er et idrettslag basert i Göttingen . Den første fotballaget av kvinnene to ganger deltok i den siste runden av den tyske cupen. Mennenes første fotballag spilt fire år i den høyeste amatør liga i Niedersachsen.

 • Bindslev/Tversted IF

  Bindslev/Tversted Idrætsforening, Bindslev/Tversted IF eller BTI er en lille idrætsforening i den Nordjyske by Bindslev.

 • Gilleleje Håndboldklub

  Gilleleje Håndboldklub er en Dansk Håndboldklub

 • Borlänge

  Borlänge [²boːɭɛŋːɛ] er en lokalitet og sete for Borlänge kommune i Dalarnas fylke, Sverige, med 41.734 innbyggere i 2010

 • Bålsta IF

  Bålsta IF är en handbollsförening

 • Helsinki

  Helsingfors (finsk: Helsinki)[1] er hovedstaden i Finland, og ligger sør i landet. Byen har rundt 620 000 innbyggere (30. september 2014) og et areal på 715 km². Byen arrangerte Sommer-OL i 1952. Forstadskommuner til Helsingfors er Esbo, Vanda og Sibbo. Helsingfors er en tospråklig kommune med finsk som majoritetsspråk (84 %) og svensk som minoritetsspråk (6 %).