Det er ikke lagt inn noen video

 • Lietuvos Sporto Federaciju Sajunga

  Lithuanian Sports Federation er en ideell organisasjon som forener de litauiske idrettsforbundene. Unionens president - Rimantas Kveselaitis.

  Siden 1992 LSFS er medlem av Den europeiske union av ikke-statlige idrettsorganisasjoner.

 • Dynamo Kaunas

  Futbolo Klubas Žalgiris, kjent som Žalgiris Vilnius eller bare Žalgiris er en litauisk profesjonell fotballklubb basert i Vilnius. Klubben konkurrerer i A lyga, den beste litauiske fotballen. Klubben ble grunnlagt som Dinamo i 1947. De har vunnet det litauiske mesterskapet 7 ganger, den litauiske fotballkampen 11 ganger og den litauiske Supercup 6 ganger

 • Litauen Basketballforbund

  Litauens herrelandslag i basketball er et av Europas beste basketlandslag. Litauen hadde en første storhetstid på 1930-tallet da landslaget vant EM to ganger, 1937 og 1939. Etter andre verdenskrig ble Litauen en del av Sovjetunionen. Mange av Sovjetunionens beste basketballspillere kom fra Litauen. Etter at landet ble selvstendig i 1990 har basketlandslaget igjen oppnådd gode resultater. De tok bronse i OL i 1992, 1996 og 2000. I 2000 var de på nippet til å beseire det til da tilsynelatende uslåelige USA. I 2004 beseiret de for første gang USA i gruppespillet, men tapte for dem i bronsefinalen og måtte nøye seg med fjerdeplass.

 • Sporto Klubas Baltija

 • SSD Zalgiris Vilnius Miesto Taryba

 • Zalgiris Kaunas Basketball Federation

  Zalgiris Kaunas Basketball Federation

 • SK Energija

  SC Energija er et litauisk ishockeys team som spiller i den hviterussiske hockeykampen, andre nivå ligaen i Hviterusslands ishockey system. Den er basert i Elektrėnai

 • Kaunas Basketball School

  Kaunas Basketball School

 • Kaunas Zalgiris

  Kaunas Zalgiris Basketball er fra Litauen

 • Kaunas Sports Club Lavera

  Basketballklubben Lavera (litauisk: Krepšinio klubas Lavera) var en basketballklubb i Kaunas, Litauen. Den ble grunnlagt i 1991 og deltok i de to første sesongene av den litauiske basketballen. Til tross for klubbens suksess løste Lavera i 1995 på grunn av økonomiske problemer

 • TEO Vilnius

  TEO Vilnius er /var et Basketlag for Damer med flere titler i Litauen

 • Panevezyvs

  Panevėžys (Litauisk uttale: [pɐn̪ʲɛvʲeːʒʲiːs̪] (lytt), Latin: Panevezen, Polsk: Poniewież, Jiddisk: פּאָנעוועזש Ponevezh) Se også andre navn, er den femte største byen i Litauen. [1] I 2011 okkuperte den 52 kvadratkilometer med 113 653 innbyggere. [2]
  Den største multifunksjonelle arenaen i Panevėžys, Cido Arena, var vert for Eurobasket 2011-gruppekampene

 • FK Suduva

  Futbolo Klubas Sūduva er en litauisk fotballklubb fra byen Marijampolė. Klubben spiller i den litauiske eliteserien, A Lyga.

  Klubben ble etablert i 1968 og spiller sine hjemmekamper på Sūduvastadion, som har en kapasitet på over 4000 tilskuere. Klubben vant den litauiske cupen i 2006. Dette er forøvrig eneste gangen FK Sūduva har vunnet en tittel i Litauen.

 • BC Kainas Zalgiris

  Basketball Club Žalgiris (Litauen: Krepšinio klubas Žalgiris) er et profesjonelt basketballlag som er basert i Kaunas, Litauen. Grunnlagt i 1944, er det en av de eldste lagene i EuroLeague og spiller innenlands i Lietuvos krepšinio lyga (LKL). Žalgiris er en av 11 europeiske klubber som holder EuroLeague A-lisenser, som gir sine innehavere et garantert sted i EuroLeague-sesongen. Siden sesongen 2011-12 spiller Žalgiris sine hjemmekinoer i den nye Žalgiris Arena, bygget like før EuroBasket 2011. Klubbens navn minnes om det seirende slaget ved Žalgiris (Slaget ved Grunwald) (begge navn: Žalgiris og Grunwald er oversatt som " grønn lund ").

  Žalgiris har omtalt mange litauiske basketball legender under sin historie, inkludert Arvydas Sabonis, Modestas Paulauskas, Šarūnas Jasikevičius. Åtte av de tretten litauiske basketballspillerne til å spille i National Basketball Association (NBA) har spilt for Žalgiris eller deltatt i ungdomsprogrammet Žalgiris på et tidspunkt i karrieren deres (Arvydas Sabonis, Šarūnas Marčiulionis, Šarūnas Jasikevičius, Zydrunas Ilgauskas, Donatas Motiejūnas, Mindaugas Kuzminskas, Darius Songaila, Martynas Andriuškevičius).

  Teamet er den mest innredede litauiske basketballklubben noensinne, etter å ha vunnet tretti litauiske mesterskap, tre sovjetiske mesterskap, ett europeisk mesterskap, og har nådd den litauiske liga finalen hver sesong i ligahistorie.

 • FK Žalgiris

  Futbolo Klubas Žalgiris, kjent som Žalgiris Vilnius eller bare Žalgiris er en litauisk profesjonell fotballklubb basert i Vilnius. Klubben konkurrerer i A lyga, den største flybilletten til litauisk fotball. Klubben ble grunnlagt som Dinamo i 1947. De vant det litauiske mesterskapet 7 ganger, Lithuanian Football Cup 11 ganger og Litauisk Supercup 6 ganger og er den mest vellykkede klubben i Litauen.
  Lagets farger er grønne og hvite. Klubben spiller på LFF stadion i Vilnius, som har en kapasitet på 5.067

 • Šiauliai

  Šiauliai (betyr «Skytterens by» og uttales: «sjæolæi») er Litauens fjerde største by og ligger i den nordvestre del av landet.

 • FK Ekarnas

  Futbolo Klubas Ekranas var en litauisk fotballklubb, som spilte i byen Panevėžys.
  Klubben ble grunnlagt i 1964. Men foldet i 2014 på grunn av økonomiske problemer.
  Den vant litauisk mesterskap i 1985 (Sovjet-Litauen), 1993, 2005, 2008, 2009, 2010, 2011 og 2012, Litauisk Cup i 1985 (Sovjet-Litauen), 1998, 2000, 2010 og 2011 og Litauisk Super Cup i 1998, 2006, 2010, 2011 og 2012.
  Den 5. november 2004, før A Lyga-mesterskapet i kampen mot FBK Kaunas, ble klubben kontroversielt utvist av den første divisjonen av National Football Club Association (NFKA) for påstått matchfesting, men gjenopprettet en dag senere.
  I august 2006 vant FK Ekranas den første baltiske Champion Cup-turneringen i Liepāja etter å ha slått Estlands mestere TVMK Tallinn 6-4 og tegnet med hjemmelaget Liepājas Metalurgs 1-1.