• Forus & Gausel IL

  Forus & Gausel IL (FGI) er et idrettslag i en relativt ung bydel, og idrettslagets hovedmålsetting er gjennom sportslig aktivitet å fremme samhold og trivsel i bydelen. Klubben skal gi et kvalitetstilbud til alle som ønsker å spille fotball og håndball i bydelen, uavhengig av talent, ambisjoner, alder og kjønn.

 • Fevang Fotballklubb

  Fevang Fotballklubb (stiftet 26. august 1966) er en fotballklubb fra Sandefjord.

 • Follese FK

  Follese Fotballklubb (stiftet 21. april 1929) er et idrettslag fra Strusshamn på Askøy rett utenfor Bergen i Hordaland.

 • Ellingsrud IL

  Ellingsrud Idrettslag (stiftet 14. november 1974) er et idrettslag fra Ellingsrud i Oslo. Ellingsrud IL driver med håndball, fotball, tennis, Innebandy og allidrett.

 • Fet IL

  Fet Idrettslag (stiftet 7. februar 1900) er et idrettslag fra Fetsund i Fet kommune i Akershus. Laget driver blant annet med fotball, innebandy, friidrett og håndball. Fet har hevdet seg stort i håndball og har blant andre hatt Marit Breivik som trener.
  Supporterskaren til Fet IL kaller seg Glommagutta og ble stiftet 21. april 2014.

 • Askim IF

  Askim Idrettsforening (stiftet som Askim Skiklub, 23. januar 1893) er et fleridrettslag som holder til i Askim kommune.
  Foreningen er aktiv innen svømming (Askimsvømmerne), ski, orientering, håndball, friidrett, basketball og innebandy. Frem til 1989, da Askim FK ble dannet, var også fotball blant aktivitetene.
  10.–12. august 2007 arrangerte Askim IF NM i friidrett på Askim stadion, med én norsk rekord og 22 banerekorder.
  Klubben hadde i 1950 totalt 700 medlemmer.

 • Bamble IF

  Bamble Idrettsforening (stiftet 20. oktober 1938) er et norsk idrettslag fra Bamble i Telemark.

 • Bergen Døves IK

  Bergen Døves IK er en idrettsklubb for Døve i Bergen. Klubben ble stiftet 1905

 • Brumunddal IL

  Brumunddal Idrettslag er en norsk alliansesportsklubb fra Brumunddal, Hedmark. Det har avdelinger for forening fotball og alpint.

 • Biri IL

  Biri Idrettslag er et idrettslag fra Biri i Gjøvik kommune og ble formelt stiftet 15. august 1925. Idrettslaget er blant de største idrettslagene i Gjøvik kommune med rundt 900 medlemmer.

 • Bækkelaget Sportsklubb

  Bækkelagets Sportsklub (stiftet høsten 1909) er et norsk idrettslag. Det finnes i dag seks forskjellige grupper innenfor Bækkelagets Sportsklub, disse er ski – som inkluderer hopp og skiskyting, orientering, håndball, fotball, innebandy og friidrett. Bækkelagets Sportsklub er også kjent for å arrangere verdens største fotballturnering, Norway Cup.

 • Bærum Sportsklubb

  Bærum Sportsklubb (stiftet 26. mars 1910 som Grane Fotballklubb) er et norsk idrettslag som holder til på Sandvika stadion på Kadettangen i Sandvika i Bærum kommune. Klubben er i dag en ren fotballklubb, men har tidligere organisert og drevet flere andre idretter og er norgesmester i både bandy og ishockey fire ganger

 • Bærums Verk IF

  Bærums Verk IF er no blitt Bærums Verk Hauger IF. etter en sammenslåing

 • Bøler IF

  Bøler Idrettsforening (stiftet 24. oktober 1958) er en norsk idrettsforening som holder til på Bøler i Oslo. Fra starten bestod foreningen av grupper for ski, fotball og friidrett. Klubben har pr. dags dato ca. 900 medlemmer.

 • Sportsklubben Djerv

  Sportsklubben Djerv (stiftet 18. mai 1913) er en idrettsforening fra Møhlenpris i Bergen. Klubben ble opprettet av lokale møhlenprisgutter i 1913, og har siden holdt til på Møhlenpris idrettsplass («Møllaren» på folkemunne, opprinnelig kalt «Møhlenpris lekeplass»). I dag består anlegget av topp moderne kunstgressbane og idrettshall for inneidrettene.

 • Elverum IL

  Elverum Idrettslag (stiftet 1892) er et norsk allianseidrettslag fra Elverum i Hedmark. Laget har nå grupper for fotball, håndball, hopp, turn og svømming.

 • Florø Sportsklubb

  Florø Sportsklubb (stiftet 12. juni 1912) er en sportsklubb fra Florø i Flora kommune. Sportsklubben driver blant annet fotball og håndball. I 2011 ble FSK ( Florø Sportsklubb) og Tempo enige om at den aldersbestemte fotballen skulle samles, og at de skulle kalles FSK og Tempo for Florø Fotball.[1] Florø Fotball spiller i sesongen 2017 i 1. divisjon fotball for menn. Laget spiller sine hjemmekamper på gressbanen på Florø stadion

 • Flisa IL

  Flisa Idrettslag (stiftet i 1971) er et idrettslag fra Flisa i Åsnes som har mange utøvere innen fotball og håndball. Laget spiller til daglig i 3. divisjon.

 • IL Express

  Idrettslaget Express (stiftet 1. mai 1919 som Fotballklubben Express) er et idrettslag fra Fevik i Grimstad, som driver med fotball, friidrett, håndball, innebandy, orientering og turn.

 • Gossen IL

  Gossen Idrettslag er et idrettslag i Aukra kommune i Romsdal. Det ble grunnlagt i 1967 etter sammenslåing av Sør-Gossen FK og Nord-Gossen IL. Fotball er den største sporten på Gossen.

 • IL Gneist

  Idrettslaget Gneist holder til ca. 2 mil sør for Bergen sentrum i Ytrebygda bydel. IL Gneist ble stiftet 16. desember 1945 og har lokaler på Liland, like ved klubbens hovedanlegg for fotball.

 • Førde IL

  Førde Idrettslag (ofte forkorta som FIL) er eit lokalt idrettslag i Førde kommune. Idrettslaget blei stifta i 1920. Klubben arbeider med mange ulike idrettar som til dømes fotball, handball, ski, innebandy og friidrett. Dei fleste aktivitetane til idrettslaget går føre seg i området kring Førdehuset og Førde stadion. Idrettslaget

 • Innstrandens IL

  Innstrandens Idrettslag (IIL) ble stiftet 8. august 1920 og er blant Nord-Norges tre største idrettslag. Idrettslaget er fra områdene Mørkved, Bertnes, Støver i Bodø og har ca.1200 medlemmer (2016). Innstrandens IL er et fleridrettslag med mange ulike tilbud og rom for alle, med aktiviteter innen Fotball, Langrenn, Volleyball, barneidrett og idrett for utviklingshemmede. Klubben er medlem av Norges idrettsforbund.

 • Hedmark Håndballkrets

  Hedmark Håndballkrets

 • Gulset IF

  Gulset Idrettsforening (stiftet 14. juli 1935 som Gulset Ballklubb) er idrettsforeningen i bydelen Gulset i Skien. Den har ca. 1 000 medlemmer (2006) fordelt på fem undergrupper; fotball, håndball, ski, turmarsj og turn. Klubben fikk Idrettens Verdipris, som deles ut av Norges Idrettsforbund, i 2000.

 • Klepp IL

  Klepp Idrettslag ble stiftet 1. oktober 1919. Klepp idrettslag er ett av fem idrettslag i Klepp kommune i Rogaland.

 • Kjellmyra IL

  Kjellmyra Idrettslag er et norsk idrettslag som ligger på stedet Kjellmyra i Åsnes kommune, Hedmark. Idrettslaget består av tre avdelinger: Ski,orientering og fotball.

 • KFUM Oslo

  KFUM-kameratene Oslo, ofte kun omtalt som Kåffa, er et norsk idrettslag fra Oslo tilsluttet Oslo KFUM. Idrettslaget består av rundt 1400 medlemmer med fotball som hovedfokus, men klubben driver også med friidrett, futsal og volleyball.[3] Kontorer og aktiviteten er knyttet til KFUM-Hallen på Ekeberg. Seniorlaget i fotball rykket opp til OBOS-ligaen i 2015 etter å ha vært et topplag i oddsen-ligaen (2. divisjon) i flere sesonger.[trenger referanse] Laget har hjemmebane på KFUM Arena. Seniorlaget i futsal spiller i eliteserien i futsal.

 • Kurland FK

  Kurland Fotballklubb (stiftet 26. september 1978) er en fotballklubb på Kurland i Lørenskog kommune i Akershus. Klubben har per 2008 ca. 430 medlemmer, fordelt på 12 guttelag og 8 jentelag

 • Kolbotn IL

  Kolbotn Idrettslag er et norsk idrettslag på Kolbotn med nesten 4 000 medlemmer. Kolbotn Idrettslag har et bredt utvalg av idrettsgrupper; amerikansk fotball, basketball, bryting, Handicapidrett, håndball, orientering, svømming, Turn/RG og volleyball. Idrettslaget er største kulturbærer i kommunen etter Oppegård kommune. Kolbotn Idrettslag avholder sine aktiviteter i Sofiemyr Idrettspark, Sofiemyrhallen, Brytehuset, Greverudhallen og Østre Greverud Idrettshall.

 • kvinesdal IL

  Kvinesdal Idrettslag er en fotballklubb fra Kvinesdal i Vest-Agder. Klubben spiller i 2013 i 5. divisjon.
  Klubben inngikk høsten 2007 et samarbeid med Flekkefjord i en ny klubb, Lister Fotballklubb, for en spissing av seniorfotballen i regionen.[1][2] Svein Hansen, tidligere trener for Mandalskameratene, ble satt til å lede den sportslige satsingen. Lister spilte to sesonger i 4. divisjon før samarbeidet ble avsluttet

 • Lillestrøm Sportsklub

  Lillestrøm Sportsklubb (stiftet 2. april 1917) er et norsk idrettslag fra Lillestrøm i Akershus. Klubben har lag innenfor flere idretter, og det mest kjent er fotballaget som spiller i Tippeligaen. Klubben har over 2 300 medlemmer, fordelt på 59 breddefotballag, en bandyklubb og et futsallag.
  Supporterklubben Kanarifansen passerte høsten 2006 5 000 betalende medlemmer.

 • Mjøndalen IF

  Mjøndalen Idrettsforening (MIF) er en norsk idrettsforening. Den ble grunnlagt i 1910. Klubben går under kallenavnet «bruntrøyene» på grunn av lagets drakter. Mjøndalen ble cupmester i fotball i 1933, 1934 og 1937 og er norgesmester i bandy 14 ganger. Klubben spiller sine hjemmekamper på Isachsen stadion.

 • Løvenstad FK

  Løvenstad Fotballklubb (stiftet i 1972) er en fotballklubb som holder til i Rælingen kommune. Hjemmebanen heter Sandbekkbanen.
  En fotballinteressert guttegjeng fra Løvenstad barneskole startet klubben i 1972. Kriteriet for å få være med var at man var Leeds fan. Det var nok ikke alle som var like ærlige her, men fotballag ble det.

 • Sportsklubben Nord

  Sportsklubben Nord (stiftet i 1932) er et idrettslag fra Karmøy. Klubben har tilbud i fotball og håndball. Klubben hører til tettstedet Norheim på Karmøy.

 • Nanset IF

  Nanset Idrettsforening (stiftet 15. juli 1919) er et idrettslag fra Nanset i Larvik, Vestfold, som driver med fotball, skiidrett og sykling. Klubben arrangerer hvert år grusrittet Farrisrunden, som avholdes rundt Farrisvannet.

 • Moelven IL

  Moelven Idrettslag (stiftet 25. juni 1918 som Fotballgruppa Trygg) er et idrettslag fra byen Moelv i Ringsaker. Idrettslaget har grupper innen fotball, friidrett, ski, turn, håndball og allidrett.

 • Norddal Eidsdal Geiranger FK

  Norddal Eidsdal Geiranger FK er en Norsk Fotballklubb som holder til i Møre og Romsdal

 • Nordstrand IF

  Nordstrand Idrettsforening (stiftet 23. mars 1891 som Skiklubben Freidig) er et idrettslag fra Nordstrand i Oslo. Klubben er en av Norges eldste idrettsforeninger og er mest kjent for å drive med håndball, men har også aktiviteter innen fotball, allsport (HC), orientering og triatlon.

 • Norges Fotballforbund

  Norges Fotballforbund (stiftet 30. april 1902) er et særidrettsforbund for fotball i Norge. NFF er i dag det største særidrettsforbundet i Norge. Per 31. desember 2011 består NFF av 1 933 medlemsklubber som organiserer totalt 27 532 lag med til sammen 364 940 utøvere (hvorav 105 595 er jenter/kvinner).[1] Forbundets visjon er «fotballglede, muligheter og utfordringer for alle».

 • Orstad IL

  Orstad Idrettslag (stiftet 29. september 1977) er et norsk idrettslag fra Orstad i Klepp.

 • Nordre Land IL

  Nordre Land Idrettslag (stiftet i 1912) er et idrettslag i Nordre Land kommune som driver fotball. A-laget vil i 2013-sesongen spille i 3. divisjon.

 • Orkanger IF

  Orkanger IF Fotball (stiftet i 1901) er en fotballklubb fra Orkanger i Sør-Trøndelag. Klubben spiller sine hjemmekamper i Idrettsparken og er underlagt Orkanger Idrettsforening.

 • Ranheim IL

  Ranheim Idrettslag er en norsk alliansesportsklubb fra Ranheim, Trondheim. Den har seksjoner for forening fotball, lag håndball og baner.

 • IL Runar

  Idrettslaget Runar (stiftet 7. januar 1949) et idrettslag fra Sandefjord, som driver med fotball, friidrett og håndball. Klubben har hovedsete og hall på Haukerød.

 • Råde IL

  Råde Idrettslag er et idrettslag fra Østfold i Norge. Klubben ble stiftet i 1929 som Råde Skiklubb, men skiftet siden navn til Råde IL. I dag har klubben flere undergrupper, hvor fotball, innebandy og håndball er størst. I moderne tid er det kanskje Jon André Fredriksen og Vidar Martinsen som er de mest kjente fra klubben. Råde kom i 1988 helt til kvartfinalen i cupen der det ble tap mot Brann 1-0. I tidligere runder hadde Råde slått ut blant annet Lyn, Lillestrøm og Bodø/Glimt.

 • Ski IL

  Ski Idrettslag (stiftet 19. februar 1919) er et norsk idrettslag fra Ski kommune i Akershus, som driver med fotball, friidrett, håndball, innebandy, ishockey, tennis og turn.

 • Sandnessjøen IL

  Sandnessjøen Idrettslag er et idrettslag fra Sandnessjøen i Alstahaug kommune som driver fotball, håndball, friidrett og turn.

 • Rælingen FK

  Rælingen Fotballklubb (stiftet 31. mars 1930 som Rælingen Sportsklubb) er en fotballklubb fra Rælingen, organisert i Akershus Fotballkrets. Klubbens A-lag spiller 2016-sesongen i 4. divisjon på sin hjemmebane i Marikollen.

 • Sportsklubben Snøgg

  Sportsklubben Snøgg (stiftet 5. mars 1905[1][2]) er et idrettslag fra Notodden. Snøgg har grupper for bryting, fotball, friidrett, skisport, skøyter, svømming og turn. Idrettslaget Tell (stiftet 1917) gikk inn i Snøgg i 1932.

 • Skjetten Sportsklubb

  Skjetten Sportsklubb (stiftet 3. mai 1971 som Skjetten Ungdoms- og Idrettslag) er en sportsklubb fra Nedre Romerike i Akershus. Klubben ble dannet 16. februar 1987 gjennom en sammenslutning av Skjetten Idrettslag etablert 3. mai 1967 og Valstad Idrettsforening, etablert 1. november 1976.

 • Slagen IF

  Slagen Idrettsforening (stiftet 11. mai 1924) er et idrettslag fra Slagendalen i nærheten av Tønsberg. Slagen har en gressmatte og en grusbane lokalisert ved det lokalkjente Framhuset. Her blir det avholdt hyppige bingokvelder som har vært en viktig inntektskilde for klubben.

 • Sogndal IL

  Sogndal Idrettslag (stiftet 19. februar 1926) er en norsk fleridrettsklubb fra Sogndal i Sogn og Fjordane. Idrettslaget har i dag tilbud innen alpint, håndball, langrenn, orientering, turn, svømming, skøyter, styrkeløft og volleyball.
  Tidligere hadde klubben også en svært aktiv friidrettsgruppe. Klubben har også hatt egen gruppe for innebandy.

 • Stord Turn & Idrettslag

  Stord Idrettslag (stiftet 30. mars 1914) er et fleridrettslag fra Stord i Hordaland. Laget har flere grupper: basketball (startet på midten av 1990-tallet), fotball (tatt opp som gruppe i 1918), friidrett (var med fra starten i 1914), håndball (med fra 1965), orientering (1945), skiidrett (1965), skeiser (1968), svømming (1971), turn (med fra starten i 1914) og volleyball (startet midt på 1980-tallet). Ved oppstarten var det en brytegruppe med, men den er senere nedlagt.[1]
  I løpet av 2001 skiftet klubben navn fra Stord Turn og idrettslag til sitt nåværende navn Stord Idrettslag.

 • Sportsklubben ULF

  Sandnes Ulf er en fotballklubb fra Sandnes i Rogaland. Klubben ble stiftet 1. juni 1911 som Sportsklubben Ulf. I 1987 ble navnet endret til Ulf-Sandnes. Før 2004-sesongen fusjonerte klubben med Sandnes FK, og fikk sitt nåværende navn. Sandnes Ulf er den største fotballklubben i kommunen med om lag 1 050 medlemmer fordelt på over 70 lag. Klubbens lag spiller i OBOS-ligaen. Hjemmekamper spilles på Sandnes stadion i Sandnes idrettspark.

 • Sportsklubben Vard-Haugesund

  Sportsklubben Vard Haugesund (stiftet 2. juni 1916) er en norsk fotballklubb fra Haugesund i Rogaland. Klubben er en av de største rene fotballklubbene i Norge med ca. 60 lag i aldersbestemte klasser og nådde cupfinalen i 1962 og 1975. I 1976 spilte Vard i 1. divisjon – eller det som i dag heter Tippeligaen . Det ble nedrykk samme år. Vard hadde i gjennomsnitt 6300 tilskuere på sine hjemmekamper i 1976.

 • Tønsberg & Omegn Ishockey Klubb

  Tønsberg og Omegn Ishockeyklubb er en ishockeyklubb basert i Tønsberg, Norge. Lagets farger er røde og hvite; Og hjemmekino spilles på Tønsberg Ishall. Klubben har for det meste konkurrert i de to høyeste nivåene av norsk hocke. Elitavdelingen i laget var tidligere kjent som Tønsberg-vikingene, men sliter økonomien tvang den avdelingen til å trekke seg fra ligaen i august 2016. [1] En ny senior del vil konkurrere på tredje nivå for 2016-17 sesongen

 • Kjøkkelvik IL

  Kjøkkelvik Idrettslag er en norsk sportsklubb fra Loddefjord, Bergen. Den har seksjoner for fotball, håndball og gymnastikk.
  Klubben ble grunnlagt 7. oktober 1934. Den deltok i offisielle fotballkamper fra 1939, og tilførte sportsgymnastikk i 1950 og håndball i 1973. [1]
  Menneskets håndboldhold har spilt i Premier League.
  Menneskes fotballag bor for tiden i femte divisjonen (sjette klasse). Det spilte sist i tredje divisjon i 2001

 • IK Våg

  Idrettsklubben Våg (stiftet 12. januar 1938) er en idrettsklubb fra Vågsbygd i Kristiansand, som driver med badminton, fotball, friidrett og håndball, i tillegg til barneidrett og en løype- og trimgruppe. I etterkrigstiden har klubbidretten i stor grad hatt tilhold på Sjøstrand skole og Møvig skole, som rekrutterer fra strøkene Voiebyen og Møvig.

 • Viking FK

  Viking Fotballklubb er et fotballag fra Stavanger, og er Rogalands største. Med sin andreplass på maratontabellen er det et av Norges beste fotballag gjennom tidene. Laget har spilt i toppdivisjonen siden det ble etablert, med unntak av sesongene 1966–67 og 1987–88, har til sammen tatt åtte seriemesterskap og fem norgesmesterskap, og er det fotballaget i Norge med flest sesonger (57 per 2015) i toppdivisjonen.