• Bangkok Airways

  Bangkok Airways Public Company Limited (Thai: บางกอก แอร์ เว ย์) er et regionalt flyselskap basert i Bangkok, Thailand. [3] Den opererer rutefly til destinasjoner i Thailand, Bangladesh, Kambodsja, Kina, Hong Kong, India, Laos, Malaysia, Maldivene, Myanmar, Singapore og Vietnam. Hovedgrunnen er Suvarnabhumi flyplass, Bangkok • Balfour Alexandra FC

  Balfour Alexandra FC er en Fotball klubb fra Sør Afrika

 • Venezuela

  Republikken Venezuela (offisielt den Bolivarianske Republikken Venezuela) er et land i Sør-Amerika. Venezuela grenser til Guyana, Brasil og Colombia. Utenfor den venezuelanske kysten finner man øyene Aruba, Curaçao, Bonaire og Trinidad og Tobago.

 • Cape Town

  Cape Town, også kjent som Kappstaden (afrikaans: Kaapstad, engelsk: Cape Town, xhosa: eKapa) er med sine rundt 3 millioner innbyggere den tredje mest folkerike byen i Sør-Afrika. Byen er sete for den sørafrikanske nasjonalforsamlingen (den sørafrikanske regjeringen holder til i Pretoria) og er hovedstad i provinsen Western Cape. Cape Town er blant annet kjent for den 1000 meter høye karakteristiske fjellformasjonen Table Mountain og fangeøya Robben Island der store deler av ledelsen i frigjøringsbevegelsen ANC satt fengslet under apartheidregimet. Den blir ofte regnet som en av verdens flotteste byer på grunn av sin geografi og er det mest populære turistmålet i Sør-Afrika.

 • Sør Afrika

  Republikken Sør-Afrika er et land i det sørlige Afrika som grenser til Botswana, Lesotho, Mosambik, Namibia, Swaziland og Zimbabwe. Teknologisk og økonomisk er landet et av de mest utviklede i Afrika, og politisk et av de mest innflytelsesrike.
  Sør-Afrika er kjent for store innbyrdes motsetninger, både innen natur, økonomi,politikk og i forhold mellom folkegrupper. Mest kommer motsetningene til syne i apartheid, Sør-Afrikas offisielle rasepolitikk gjennom nesten femti år, hvor det hvite mindretallet undertrykket det svarte flertallet. Samtidig er Sør-Afrika kjent for å løse disse problemene. Nelson Mandelas pragmatiske holdning bidro til å avslutte apartheid på en fredelig måte.

 • Korea Amateur Hockey Association

  Korea Ice Hockey Association (Koreansk: 대한 아이스 하키 협회) er styrende organ og medlem av International Ice Hockey Federation (IIHF) som overvåker ishockey i Sør-Korea

 • Beira Mocabique

  Beira er den tredje største byen i Mosambik. [1] Den ligger i den sentrale delen av landet i Sofala-provinsen, der Pungwe-elven møter Indiskehavet. Beira hadde en befolkning på 412 588 i 1997, som vokste til anslagsvis 546 000 i 2006. Den har den regionalt betydningsfulle havnen i Beira, som fungerer som en inngangsport for både den sentrale indre delen av landet og de landlåste nasjonene i Zimbabwe , Zambia og Malawi. Beira ble opprinnelig utviklet av det portugisiske Mosambikiske selskapet i 1800-tallet, og direkte utviklet av den portugisiske koloniale regjeringen fra 1947 til Mosambik fikk sin uavhengighet fra Portugal i 1975.

 • Lourenco Marques Mocambique

  Lourenço Marques var en portugisisk sjøfarer og handelsmann i det 16. århundre. I 1544 utforsket av området omkring det som i dag heter Maputo-bukta (Baía de Maputo) utenfor hovedstaden Maputo i Mosambik.[1]
  På ordre fra kongen i Portugal, João III, fikk bukta navnet Baía de Lourenço Marques (Lourenço Marques-bukta) til hans ære. Bosettingen som ble etablert på østsiden av bukta fikk også navnet Lourenço Marques. Byen Lourenço Marques var hovedstad i Mosambik fra 1898, og skiftet navn til Maputo 3. februar 1976, året etter Mosambiks selvstendighet.

 • Almaty

  Almaty (Kazakh / russisk Алматы / Almaty, i den nye uoffisielle latinske skriptet ALMATI), 1867-1921 Верный / Werny, 1921-1993 Alma-Ata - fra kasakhstanske алма / alma ( "Apple") og ата / ATA ( "bestefar" ), Er den største byen i Kasakhstan med rundt 1,7 millioner innbyggere. Det ligger i sørøst av de sentralasiatiske staten nær grensen til Kirgisistan, var 1936-1991 hovedstaden i kasakhstanske SSR og etter sammenbruddet av Sovjetunionen fram til 1997 fra Kasakhstan.
  Almaty er i tillegg til hovedstaden Astana fortsatt den kulturelle, vitenskapelige og økonomiske sentrum av landet med universiteter og mange religiøse bygninger, museer og teatre. Blant de mest kjente religiøse bygninger omfatter Kristus-Ascension og St. Nikolas-katedralen. 1983 fullførte, 371.5 meter høy Almaty-tårnet på Mount Kok Tobe er en av de høyeste strukturer i verden. Siden begynnelsen av det 21. århundre, har noen skyskrapere dukket opp i byen. Byen har to stasjoner og to flyplasser. Åpnet 1. desember 2011. Almaty Metro, trikker og trolleybusser omsorg for indre-city transport.

 • Kosova

  Kosovo (/ kɒsəvoʊ, koʊ - /; [8] Albansk: Kosovo, [kɔsɔva] [mangler stress] eller Kosovë; Serbian Cyrillic: Косово) er et omstridt territorium [9] [10] og delvis anerkjent stat [11] [12 ] I Sørøst-Europa som erklærte uavhengighet fra Serbia i februar 2008 som Republikken Kosovo (albansk: Republika e Kosovo, Serbisk: Република Косово / Republika Kosovo).

 • Japan Ice Hockey Federation

  Japan ishockeyforbundet (japansk: 日本 ア イ ス ホ ッ ケ ー 連 盟) er styrende organ for ishockey i Japan. [1] [2] [3] Japan var den første asiatiske nasjonen som ble med i International Ice Hockey Federation (IIHF).

 • Mathare United FC Innstillinger Rediger din sides innhold Mal: Standard side Sidens navn Sett inn en ny seksjon – Klikk for å tilføye Tekst Plakat Bilde Video Bildevisning Kolonner Siste nytt Signatur Legg til dokument Se alle Kolonner Avbryt 2 kolonner3 kolonner Velg lenke Sett inn bilde Klikk her Velg lenke Sett inn bilde Klikk her Velg lenke Mathare United

  Mathare United Football Club er en profesjonell forening fotballklubb, basert i Nairobi, Kenya. De konkurrerer for tiden i den kenyanske Premier League, den øverste delen av det kenyanske fotballliga-systemet, og vant sin første og eneste ligatitel i 2008-sesongen. Klubben spiller sine hjemmekamp på Moi International Sports Centre i Kasarani.

 • Manila S.A

  Manila S.A er en klubb fra Philliphinene

 • Luxemburg

  Storhertugdømmet Luxembourg (eller Luxemburg) er et lite land i det sørvestlige Europa. Det grenser til Belgia i vest, til Tyskland i øst og til Frankrike i sør.

 • New Zealand

  New Zealand, eller Ny-Zealand, er en uavhengig stat og en del av Kongeriket New Zealand. Landet ligger i det sørvestlige Stillehavet. Maoriene kalte landet Aotearoa, som gjerne oversettes «den lange hvite skyens land».
  New Zealand består i hovedsak av Nordøya og Sørøya. Hovedstaden er Wellington, som ligger sør på Nordøya. New Zealand har 4,6 millioner innbyggere (2015). Det bor flere på Nordøya enn på Sørøya og over 50 % av befolkningen bor i Auckland-regionen på Nordøya.[1] De to øyene er blant de største i verden. Det sammenlagte arealet er sammenlignbart med De britiske øyer.
  Landet er et parlamentarisk demokrati. New Zealand har to avhengige områder, Tokelau og Ross Dependency. To stater er assosiert med New Zealand, Cookøyene og Niue.

 • Bristol Rover Range Conference 1963

  Bristol Rover Range Conference 1963 ukjent

 • Kiwanis Club Norge

  Kiwanis International er en internasjonal humanitær serviceorganisasjon stiftet i 1915 som er representert i over 90 land med nær 300 000 aktive medlemmer. Organisasjonen er åpen for både kvinner og menn, og har på verdensbasis rundt 8 000 klubber.
  Kiwanis International arbeider under mottoet «Serving the children of the World», men i tillegg til å tjene barn arbeider de også for at funksjonshemmede og eldre skal få en bedre hverdag.