• B68 Toftir

  B68 Toftir er en færøysk fotballklubb fra Toftir på Eysturoy. Klubben ble stiftet 21. desember 1962. Klubbens hjemmebane er Svangaskarð, og spiller på nest øverste nivå 1. deild. B68 er tre ganger færøysk seriemester

 • Álftanes UMFA

  Ungmennafélag Álftaness , også kjent som Álftanes , er en flersportsklubb i Álftanes , Island . Den har aktive avdelinger i basketball , fotball , golf , bane og volleyball .

 • Keflavik IF

  Keflavík Íþrótta- og ungmennafélag eller Keflavík ÍF er en islandsk fotballklubb fra Reykjanesbær som ble grunnlagt 1929. Laget har vunnet den islandske serien i 1964, 1969, 1971 og 1973 samt sølv i 1966 og 1974. Laget har også vunnet cupen 4 ganger, senest i 2006

 • NSI Runavikk

  NSÍ Runavík (Nes Sóknar Ítrottarfelag, ofte forkortet NSÍ) er en fotballklubb fra tettstedet Runavík på øyen Eysturoy på Færøyene. Klubben ble stiftet i 1957 og spiller sine hjemmekamper Runavík Stadion.

  Med sine mer enn 600 medlemmer er NSÍ Runavík idag et av de største idrettslagene på Færøyene.[1]

  NSÍ Runavík har en egen supporterklubb som heter Guliganz.[2]

  Klubben deltok for første gang i europacup i 2003, og i 2007 ble NSÍ Runavík færøyske mestere for første gang.

 • KA

  Knattspyrnufélag Akureyrar også kjent som bare KA er en islandsk sportsklubb i Akureyri som ble grunnlagt 8. januar 1928. De spiller hjemmekampene sine på Akureyrarvöllur stadion i Akureyri.

  Foruten fotball, som klubben har spesialisert seg på, driver KA håndball, tennis, badminton, bordtennis, judo og volleyball.

 • Iceland Icehockey

  Islandsmot Meistaraflokks er den øverste ishockeyligaen på Island. For tiden[når?] har ligaen fire lag.

 • Akranes FC

  Íþróttabandalag Akraness (engelsk: Akranes Sports Club ) [ trenger referanse ] , vanligvis bare kjent som IA , er en islandsk idrettslag stiftet i 1946 og er basert i byen Akranes , vest Island. Blant de viktigste idrettene sine medlemmer kan øve er basketball , fotball , golf , horsemanship , gymnastikk , volleyball , bowling , karate , badminton , svømming og powerlifting. Fotballlaget spiller i gule skjorter og sokker og svarte shorts

 • IF Fuglafjordur

  Ítróttarfelag Fuglafjarðar er en færøysk fotballklubb fra Fuglafjørður på Eysturoy. Klubben spiller sesongen 2014 på øverste nivå på Færøyene.
  Klubben spiller sine hjemmekamper på Fløtugerði Stadion i Fuglafjørður.

 • Fram Reykjavik

  Fram Reykjavík (Islandsk: Knattspyrnufélagið Fram, bokstavelig Fotballklubben fremover) er en fotballklubb på Island som spiller i Úrvalsdeild som er den øverste divisjonen på Island. Klubben ble stiftet i 1908 i Reykjavík.

  I 2005 rykket de ned fra førstedivisjon og måtte spille i andredivisjon i 2006-sesongen. Fram Reykjavík vant annendivisjon i 2006 og kom på 7.-plass i Úrvalsdeild i 2007-sesongen. Klubben rykket ned igjen etter 2014-sesongen.

  Klubben har også en sterk håndballklubb og vant det islandske mesterskapet i 2006

 • Klaksvikar Itrottarfelag

  Klaksvíkar Ítrottarfaragel er en færøsk semi-profesjonell fotballklubb basert i Klaksvík. Klubben ble grunnlagt i 1904 og er en av de mest vellykkede færøske fotballklubber, som har vunnet Færøyens Premier League 17 ganger og Færøernes Cup 6 ganger. Klubben bærer blå og hvit og spiller sine kamper i Djúpumýra stadion.

 • UMF Selfoss

  Ungmennafélag Selfoss (UMF Selfoss) er en islandsk idrettsklubb fra Selfoss, Island. Herrenes A-lag i fotball spilte i Pepsi deildin, som er øverste nivå på Island, sesongen 2010 men rykket ned til 1. divisjon etter bare en sesong på øverste nivå.

 • Island

  Island (islandsk: Ísland) er en republikk som omfatter en øy i Nord-Atlanteren på Den midtatlantiske ryggen, like syd for polarsirkelen. Landet har omtrent 330 000 innbyggere, og et areal på 103 000 km². Øyas hovedstad og største by er Reykjavík, hvis forsteder og omkringliggende områder på sørvestkysten er hjemsted til to tredjedeler av øyas befolkning. Innlandet er preget av lavaørkener, fjell og vulkaner, og er ubebodd.

 • UMF Leiknir

  UMF Leikinir er en Islands klubb

 • UMF Dagsbrün

  UMF Dagsbrün er en Islands klubb,Klubben ble stiftet i 1907

 • Valur

  Knattspyrnufélagið Valur er en islandsk atletisk klubb basert i Reykjavík, Island. Klubben ligger i nærheten av sentrum, i østsiden av byen, på det tidligere jordbrukslandet Hlíðarendi. Klubben ble opprinnelig dannet som en del av det lokale YMCA for å spille forening fotball, men senere innlemmet håndball og basketball. Klubben er den mest seirende klubben i Islands historie som vinner over 110 nasjonale og cuptitler blant både menn og kvinner i de tre største lokale ballsporter: fotball, håndball og basketball. [2] Valurs håndballseksjon nådde EHF Champions League-finalen i 1980. Den har vunnet islandsk liga 22 ganger, mer enn noe annet N1 deildin-lag

 • Tvøroyrar kommuna

  Tvøroyrar kommuna er en kommune på Færøyene. Den omfatter Tvøroyri, Trongisvágur, Froðba, Øravík og Øravíkarlíð på Suðuroy. Tvøroyrar kommuna ble utskilt fra Suðuroyar prestagjalds kommuna som Froðbiar kommuna i 1879.[1] 1. januar 2009 hadde Tvøroyrar kommuna 1 768 innbyggere

 • Reykjanesbær

  Reykjanesbær er en kommune på den sørlige halvøya på Island. Den består av byene Keflavík, Njarðvík, landsbyen Hafnir og siden 2006, Ásbrú. Kommunen ble opprettet i 1994 da innbyggerne i de tre byene stemte for å fusjonere dem til en. Reykjanesbær er den femte største kommunen på Island, med 15 379 innbyggere.

 • Bolungarvik

  Bolungarvík er en fiskerlandsby og det eneste bebyggelsesområdet i Bolungarvíkurkaupstaður kommune på nordvestsiden av Island, ca 14 kilometer fra Isafjörður og 473 km. Fra hovedstaden Reykjavík.
  Det var en av Islands eldste fiskeposter, godt plassert nær rikelig med fiskeplasser. Det rolige landskapet tiltrekker seg noen turister, hovedsakelig om sommeren. Turistattraksjoner inkluderer en campingplass ved siden av et innendørsbasseng med vannsklie samt et naturhistorisk museum hvor en isbjørnprøve og den største fuglkolleksjonen på Island kan ses. Den vakre bukten Skálavík kan nås med grusvei over et fjellpass. Den samme veien fører også til toppen av Bolafjallfjellet (638 m) med en fantastisk utsikt over landsbyen Bolungarvík, Isafjarðardjúpfjorden, Jökulfirðir, Hornstrandir naturreservat og Danmarks gata. På samme sted er det en radarstasjon. Omgivelsene til Bolungarvík er ganske populære destinasjoner for fotturer, ridning, havfiske og fugletitting. Bolungarviks fasiliteter inkluderer leilighetutleie, bank, postkontor, to barer, supermarked, nærbutikk, barnehage, grunnskole, samfunnssenter, håndverksbutikk og turistinformasjonssenter.
  Bolungarvik var stedet for Nói Albínói, en film av Dagur Kári om en tenåring som bor i en ekstern islands landsby som mister sin familie i en lavine.

 • Breiðablik UBK

  Breiðablik (kjent som UBK Kopavogur når du spiller i europeiske konkurranser) [kreves] er en idrettsforening fra Kópavogur, Island. Klubben ble grunnlagt i 1950 og er den største idrettsforeningen i landet. Breidablik har flere sports divisjoner, både menn og kvinner, inkludert foreningsfotball, friidrett, basketball (se Breiðablik), karate, dans, ski og svømming

 • KA Akureyri

  Knattspyrnufélag Akureyrar, forkortet KA, er en fotballklubb basert i Akureyri i Nord-Island. Klubben tilbyr andre sportsaktiviteter bortsett fra fotball, inkludert judo og håndball. Hovedkonkurrenten er en annen sportsklubb i Akureyri, kalt Þór ("Thor"). KA og Þór fusjonerte [klaring nødvendig] sine håndballklubber til Akureyri handboltafélag før handlingssæson 2006-2007 på Island.
  (andre laget på Vimpelen er CSKA Sofia)

 • Ungmennafélagið Afturelding

  Ungmennafélagið Afturelding, kjent som Afturelding, er en islandsk sportsklubb fra byen Mosfellsbær, like nord for hovedstaden Reykjavík. Fra 2013-sesongen spiller klubbens senior menns fotballag i 2. deild karla, den tredje tier med islandsk fotball, mens kvinnersammen konkurrerer i kvinner i Úrvalsdeilden.
  Laget spiller sine hjemmekamp på Varmárvöllur i Mosfellsbær. Klubben har også en kunstig tone som brukes om vinteren og også en stor treningsplass på Tungubakkar.
  Klubbens senior menns lag har spilt i den andre leksjonen de siste årene. Laget ble forfremmet til første divisjon i 2008, men ble relegated igjen i 2009. I 2012 avsluttet Afturelding nummer fem i 2. deild etter å ha en sjanse til å bli forfremmet før siste runde i ligaen. Teamet hadde også en anstendig cup run som endte da Afturelding tapte 3-2 mot premier ligaklubben Fram på Varmárvöllur.

 • Íþróttabandalag Vestmannaeyja

  Íþróttabandalag Vestmannaeyja (vanligvis benevnt ÍBV) er en islandsk idrettsforening fra Vestmannaeyjar utenfor Islands øykyst. Det har både kvinners og menns lag som konkurrerer i ulike idretter, men er mest kjent for menns fotballag.