• Associação Desportiva Sanjoanense

  Associação Desportiva Sanjoanense er en portugisisk fotballklubb med base i São João da Madeira . Grunnlagt i 1924, og spiller nå i Campeonato de Portugal og holder hjemmekamper på Estádio Conde Dias Garcia

 • Torra Aérea Portuguesa

  Det portugisiske flyvåpenet (FAP) er luftgrenen til de portugisiske væpnede styrker. Opprinnelsen stammer fra 1912, da Army and Navy-fly begynte å bli dannet. 1. juli 1952 ble Army (Military Aeronautics) og Navy Aviation-flyene slått sammen til en uavhengig gren kalt det portugisiske flyvåpenet.

 • Gatoes Futebol Ckub

  Gatões Futebol Clube er en idrettsforening, grunnlagt 10. juni 1960, med hovedkontor i stedet for Gatões, sogn Guifões, Matosinhos kommune

 • Rio Ave FC

  Rio Ave Futebol Clube , kjent som Rio Ave [ʁi.u a.vɨ] , er en portugisisk fotballklubb basert i Vila do Conde , Nord-Portugal. Klubben er oppkalt etter Ave-elven , som strømmer gjennom byen og inn i Atlanterhavet

 • GD Chaves

  Grupo Desportivo de Chaves er en portugisisk fotballklubb fra byen Chaves i Vila Real-distriktet i Portugal. Klubben ble stiftet 27. september 1949.

 • FC Tirsemse

  Futebol Clube Tirsense, kjent som bare Tirsense, er en portugisisk fotballklubb fra Santo Tirso, grunnlagt 5. januar 1938. De spiller for tiden i den portugisiske andre divisjonen Serie A og ferdig i sesongen i 2. plass, men tapte i playoffs i 2007-08 sesongen. De spiller for tiden deres hjemmekamp i Abel Alves de Figueiredo med en kapasitet på 12.000 tilskuere.

 • Leixoes SC

  Leixões Sport Club er en fotballklubb fra havnen i Leixões, i distriktet i den portugisiske byen Matosinhos, i nærheten av Porto, i den nordlige delen av landet.
  Den største suksessen til klubben var 1961 Portugals Cup (2-0 mot FC Porto). I neste sesong kom Leixões til kvartfinalen i Europapokal der Pokalsieger, hvor de slo SC Motor Jena. På vei gjorde Leixões et 2-0-nederlag i første etappe etter en 5-0-seier over FC La Chaux-de-Fonds. Leixões er den eneste klubben som noensinne har scoret et mål med fire mål i Europapokal der Pokalsieger [1] I 2002 var klubben igjen i finalen av den portugisiske cupen, men tapte mot Sporting Lisbon. Som et resultat var klubben kvalifisert for Europokal, da Sporting allerede var kvalifisert på bordet. Leixões var den første tredje klasses portugisiske klubben for å spille europeisk fotball. Imidlertid, etter at kvalifikasjonen mot den makedonske klubben Belasica Strumica var over, mislyktes Leixões i første runde av UEFA Cup, men nær PAOK Saloniki.
  Siden sesongen 2003/04 har Leixões spilt i den andre portugisiske ligaen, League de Honra (Ehrenliga). I sesongen 2006/07 ble Leixões mester og gikk inn i første liga. Der klubben holdt fram til 2010, før en som tabeller sist igjen måtte gå inn i løpet av den andre ligaen.
  I tillegg til fotball og kvinnefotball, er avdelingene biljard, boksing, karate, svømming og volleyball også drevet

 • SCU Torreense

  Sport Clube União Torreense er en portugisisk forening fotballklubb, grunnlagt i Torres Vedras i 1917, med det opprinnelige navnet Sport União Torreense. Det deltok seks ganger i den portugisiske Liga (sist i 1991-92 sesongen) og det beste resultatet var to syvende endelige plasser (1955-56 og 1956-57), tilfeldigvis lagets første to år i toppflyet. Torreense deltok i 1956-finalen i Cup of Portugal, hvor de tapte 2-0 til FC Porto. De spilte også i Portugisisk Second Division (andre nivå) mellom 1952 og 1955, [1] 1959 til 1964, 1965 til 1972, 1973 til 1977, 1978 til 1981, 1982 til 1991, 1992 til 1995 og 1997 til 1998. Stadionets var bygget i 1925 og har en kapasitet på 12.000 personer

 • SL Benfica

  Sport Lisboa e Benfica er et portugisisk fotballag. Klubben kommer fra den portugisiske byen Lisboa, og spiller sine hjemmekamper på Estadio da Luz. Trener for klubben er Rui Vitória.
  Klubben ble dannet som et resultat av en sammenslåing i 1908 mellom Sport Lisboa (grunnlagt i 1904) og Grupo Sport Benfica. Benfica regnes, sammen med Sporting og Porto, som en av «De tre store» i portugisisk fotball.

 • CS Marítimo

  Club Sport Marítimo er en portugisisk fotballklubb fra byen Funchal i distriktet Madeira. Klubben ble grunnlagt i 1910 og lagets draktfarger er grønne med røde vertikale striper og hvit underdel, mens bortedraktene er hvite med grønn underdel. CS Marítimo spiller for øyeblikket i Primeira Liga, som er landets øverste divisjon, og spiller sine hjemmekamper på Estádio Marcolino de Castro. Nåværende trener er Pedro Martins.
  Klubben ble grunnlagt i september 1910 med navnet Club Português de Sport Marítimo og tok klubbfargene etter Portugals flagg for å skille dem fra deres lokale rivaler, Club Sports da Madeira. Navnet Marítimo kommer av at spillerne i klubben på starttidspunktet arbeidet i havnen i Funchal.
  CS Marítimo har vunnet det nasjonale cupmesterskapet Taça de Portugal én gang, i 1925/1926. Klubben har også vunnet Segunda Divisão Portuguesa (datidens nivå to, tilsvarende dagens Liga de Honra) to ganger, i henholdsvis 1976/1977 og 1981/1982. I europeisk sammenheng har klubben deltatt i UEFA-cupen ved syv anledninger; 1993/1994, 1994/1995, 1998/1999, 2001/2002, 2003/2004, 2008/2009 og 2010/2011.

 • Sporting CP

  Sporting Clube de Portugal (Portugisisk uttale: [spɔɾtĩɡ (ɨ) kluβ (ɨ) ðɨ puɾtuɣaɫ]) (Euronext: SCP) eller Sporting CP er en sportsklubb basert i Lisboa, Portugal, som er best kjent for sitt fotballag. Klubben refereres til som sporting i portugisisktalende land; I engelsktalende land blir det ofte kalt Sporting Lisbon (delvis for å skille fra andre organisasjoner som Sporting de Gijón), selv om det er feil å gjøre det. [1] Nylig har Sporting Portugal blitt brukt av noen utenlandske medier for å identifisere klubben.

 • Futebol Clube Felgueiras

  Football Club Felgueiras var en portugisisk klubb stiftet i 1932 og ligger i Felgueiras, Porto District. Klubben ble stiftet i 1932 og refounded i 2006 under navnet Academic Club Felgueiras. Tilbake til sin opprinnelige navnet i 2013. Sin nåværende president Eduardo Teixeira. Sine hjemmekamper spilles på Estadio Dr. Machado de Matos.

 • SC Beira-Mar

  Sport Clube Beira-Mar er en portugisisk sportsklubb fra byen Aveiro i distriktet med samme navn som bedriver fotball, futsal, basketball og boksing. Klubben ble grunnlagt i 1922 og lagets draktfarger er gule med svarte detaljer, mens bortedraktene er helhvite med gule detaljer. Fotballaget SC Beira-Mar spiller for øyeblikket i Liga de Honra, som er landets nest øverste divisjon, og spiller sine hjemmekamper på Estádio Municipal de Aveiro. Nåværende trener er den tidligere storspilleren Rui Bento.

 • Boavista FC

  Boavista FC er en portugisisk fotballklubb med tilhold i Porto. Klubben ble grunnlagt i 1913 og spiller sine hjemmekamper på Estadio Bessa, som har en kapasitet til ca. 28 000 tilskuere. Boavista har blitt seriemestere en gang.

 • Vitoria Sport Club

  Vitória Sport Clube, kjent som Vitória de Guimarães, er en portugisisk profesjonell fotballklubb basert i Guimarães som konkurrerer i Primeira Liga, den beste flybilletten i Portugal.
  Som en toppkonkurrent til tittelen på den fjerde best støttede klubben i Portugal, har man forsøkt å matche dominansen til de såkalte "Big Three" (Benfica, Porto og Sporting CP), i Primeira Liga, hvor Den er ferdig tredje ved fire anledninger, senest i 2007-08.
  De har vunnet en Taça de Portugal og en Supertaça Cândido de Oliveira.

 • Boavista FC

  Boavista FC er en portugisisk fotballklubb med tilhold i Porto. Klubben ble grunnlagt i 1913 og spiller sine hjemmekamper på Estadio Bessa, som har en kapasitet til ca. 28 000 tilskuere. Boavista har blitt seriemestere en gang.

 • AD Lousada

  Associação Desportiva de Lousada eller bare AD Lousada er en portugisisk klubb, basert i Lousada, distriktet Porto. Klubben har ulike idretter, spesiell fotball, felthockey og basketball

 • Federacao Portuguesa De Lutas Amadoras

  Federacao Portuguesa De Lutas Amadoras er Idrettsforbundet i Portugal

 • Academica Coimbra

  Associação Académica de Coimbra - Organismo Autónomo de Futebol, også referert til som Académica de Coimbra (portugisisk uttale: [ɐkɐðɛmikɐ ðɨ kuĩbɾɐ]) eller bare Académica, er en autonom og profesjonell fotballorganisasjon basert i Coimbra, Portugal.
  Klubben ble opprettet i 1887, da Clube Atlético de Coimbra (grunnlagt i 1861) og Academia Dramática (grunnlagt i 1837) fusjonerte. I 1938-39 vant fotballaget sin første portugisiske fotballkamp, den første under turneringens nåværende navn og en prestasjon de ville gjenta i 2011-12. I 1966-67 oppnådde de sin høyeste posisjon som løpere i Primeira Liga-bordet

 • Varzim Sport Club

  Varzim Sport Club (portugisisk uttale: [vɐɾzĩ spɔɾ klub (ɨ)]) er et portugisisk fotballag basert i Póvoa de Varzim. Klubben ble grunnlagt 25. desember 1915, og spiller på Estádio do Varzim Sport Club siden etableringen. [1] Klubben spiller i LigaPro etter å ha vunnet kampanje fra Campeonato Nacional i 2015. Klubben har hatt 21 hendelser på toppnivå av portugisisk fotball, åtte på rad fra 1963. De nådde halvfinalen i Taça de Portugal på tre Anledninger, i 1978, 1980 og 1985.
  Varzim har vunnet seks store titler i sin historie, som inkluderer den portugisiske andre divisjonen fire ganger og den portugisiske tredje divisjonen og Liga Intercalar en gang. Klubben spiller vanligvis med over 70% av spillerne fra ungdomsrangerne. Klubbens ungdomsakademi er kjent for å produsere portugisiske internasjonale fotballspillere som António Lima Pereira, Bruno Alves, Hélder Postiga og Salvador Agra.

 • Sporting Clube De Braga

  Sporting Clube de Braga (Portugisisk uttale: [spɔɾtĩŋ kluβ (ɨ) ðɨ βɾaɣɐ]) (Euronext: SCB), kjent som Sporting de Braga eller bare Braga, er en portugisisk sportsklubb, fra byen Braga. Dets fotballag spiller på Estádio Municipal de Braga, også kjent som The Quarry og av kommersielle årsaker, AXA Stadium, som ble bygget for UEFA Euro 2004.
  Braga vant Braga 1965-66 og 2015-16 Taça de Portugal og 2012-13 Taça da Liga. I 2000-årene ble klubben gradvis blitt en av Portugals mest suksessrike klubber etter de store tre og har konkurrert med noen suksess i europeiske konkurranser, og vunnet den siste UEFA Intertoto Cup (den eneste portugisiske klubben til å gjøre det) i 2008 og nådde finalen Av UEFA Europa League i 2011. Etter å ha fullført andreplassen for den eneste tiden hittil i Primeira Liga 2009-10, oppnådde Braga et sted i gruppestadiet i UEFA Champions League for første gang i sin historie ved å eliminere Celtic Og Sevilla. Braga kvalifiserte seg også til gruppespillet i Champions League i 2012-13 ved å eliminere Udinese.

 • SLB Benfica

  Sport Lisboa e Benfica (portugisisk uttale: [spɔɾ liʒboɐ i bɐȷfikɐ]), kjent som Benfica, er en portugisisk sportsklubb basert i Lisboa, Portugal. Det er best kjent for profesjonell fotballag som spiller i Primeira Liga, den beste portugisiske fotballen. Benfica er dagens portugisiske mestere, og har vunnet fire påfølgende ligatitler.
  Grunnlagt i 1904 av en gruppe mennesker ledet av Cosme Damião, er Benfica en av de "tre store" klubbene i Portugal som aldri har blitt henvist fra Primeira Liga - de to andre er rivaler Sporting CP og FC Porto. Laget har kallenavnet Águias (Eagles) for symbolet på klubbens kamme, og Encarnados (Reds) for skjortefargen. Siden 2003 har deres hjemmet vært Estádio da Luz, som erstattet den opprinnelige. Benfica er den mest støttede portugisiske klubben, med en estimert fanebase på 14 millioner tilhengere over hele verden, og den europeiske klubben med den høyeste prosentandelen tilhengere i sitt eget land. Ved utgangen av desember 2016 hadde det 184.264 betalende medlemmer. Klubbens offisielle hymne, "Ser Benfiquista", refererer til tilhengerne som heter Benfiquistas. Benfica er æret i tre portugisiske ordrer: Kristi, Merit og Prins Henry

 • Sporting Club de Portugal

  Sporting Clube de Portugal (Portugisisk uttale: [spɔɾtĩɡ (ɨ) kluβ (ɨ) ðɨ puɾtuɣaɫ]) (Euronext: SCP) eller Sporting CP er en sportsklubb basert i Lisboa, Portugal, som er best kjent for sitt fotballag. Klubben refereres til som sporting i portugisisktalende land; I engelsktalende land blir det ofte kalt Sporting Lisbon (delvis for å skille fra andre organisasjoner som Sporting de Gijón), selv om det er feil å gjøre det. [1] Nylig har Sporting Portugal blitt brukt av utenlandske medier for å identifisere klubben. [2] [3]
  Fra 23. mai 2016 er Sporting verdens sjette største klubb når det gjelder klubbmedlemmer (140.000) [4] og er en av fotballklubberne "Três Grandes" i Portugal. De har kallenavnet Leões (Lions) og Verde e Brancos (Green and Whites). Klubbens hymne, "A Marcha do Sporting" (Sporting's March), ble skrevet i 1955.

 • FC Porto

  Futebol Clube do Porto er en fotballklubb fra byen Porto i Portugal. Klubben ble stiftet i 1893. Klubben ble Champions League-vinnere i 2004, etter å ha slått Monaco 3-0 i finalen. Klubben vant sitt første mesteligatrofé under daværende manager José Mourinho. Klubben spiller sine hjemmekamper på Estádio do Dragão som har en tilskuerkapasitet på 52 000.

 • Sprting Clube De Espinho

  Sporting Clube de Espinho, også kjent som Sporting de Espinho, er en portugisisk sportsklubb fra byen Espinho i Aveiro-distriktet. Foruten fotball har klubben volleyball- og håndballavdelinger som vanligvis konkurrerer i de store portugisiske toppligaene. Andre idrettsavdelinger er de i idrett, svømming og futsal.

 • Spoting Club De Portugal Luta

  Sporting Clube de Portugal (Portugisisk uttale: [spɔɾtĩɡ (ɨ) kluβ (ɨ) ðɨ puɾtuɣaɫ]) (Euronext: SCP) eller Sporting CP er en sportsklubb basert i Lisboa, Portugal, som er best kjent for sitt fotballag. Klubben refereres til som sporting i portugisisktalende land; I engelsktalende land blir det ofte kalt Sporting Lisbon (delvis for å skille fra andre organisasjoner som Sporting de Gijón), selv om det er feil å gjøre det. [1]
  Fra og med 23. mai 2016 er Sporting verdens sjette største klubb når det gjelder klubbmedlemmer (140.000) [2] og er en av fotballklubberne "Três Grandes" i Portugal. De har kallenavnet Leões (Lions) og Verde e Brancos (Green and Whites). Klubbens hymne, "A Marcha do Sporting" (Sporting's March), ble skrevet i 1955.
  Sporting var grunnlagt i Lisboa 1. juli 1906, og var sammen med rivaler S.L. Benfica og FC Porto, har aldri blitt forvist fra den største portugisiske fotball siden etableringen i 1934. Sporting er den tredje mest suksessfulle portugisiske fotballklubben, med 46 titler i alle portugisiske konkurranser og en internasjonal tittel, 1963-64 europeisk Cup Vinner Cup. De har i hovedsak 18 Primeira Liga-titler, 16 portugisiske kopper (Taça de Portugal), 4 mesterskap i Portugal (en rekord knyttet til Porto) og åtte portugisiske Super Cup-troféer

 • Associacäo De Futebol Do Porto

  Porto Football Association (AFP) MHIH er det styrende organ konkurranser, klubber og utøvere i distriktet Porto

 • FC Porto

  Futebol Clube do Porto er en fotballklubb fra byen Porto i Portugal. Klubben ble stiftet i 1893. Klubben ble Champions League-vinnere i 2004, etter å ha slått Monaco 3-0 i finalen. Klubben vant sitt første mesteligatrofé under daværende manager José Mourinho. Klubben spiller sine hjemmekamper på Estádio do Dragão som har en tilskuerkapasitet på 52 000.

 • FC Porto

  Futebol Clube do Porto er en fotballklubb fra byen Porto i Portugal. Klubben ble stiftet i 1893. Klubben ble Champions League-vinnere i 2004, etter å ha slått Monaco 3-0 i finalen. Klubben vant sitt første mesteligatrofé under daværende manager José Mourinho. Klubben spiller sine hjemmekamper på Estádio do Dragão som har en tilskuerkapasitet på 52 000.