• fk buducnost valjevo

  fk buducnost valjevo

 • Jugoslavia Basketball Cup Finale 1988

  Jugoslavia Basketball Cup Finale 1988

 • KK Železničar

  KK Železničar (Serbisk Cyrillisk: КК Железничар) er en profesjonell basketballklubb fra Inđija, Serbia. Klubben konkurrerte i Basketball League of Serbia i sesongen 2011-12.

 • AIK Backa Topola

  AIK Backa Topola er en Serbisk klubb

 • FK Napredak Kruševac

  Fudbalski klub Napredak Kruševac (Serbisk Cyrillisk: Den franske kupongkampen), kjent som Napredak Kruševac, er en serbisk fotballklubb basert i byen Kruševac. Ordet Napredak betyr "fremgang" på serbisk.

 • Odzaci Mostonga Athletic Club

  Odzaci Mostonga Athletic Club er en Serbisk klub som holder til i Odazaci

 • Saba Zorka Basketball club

  Saba Zorka Basketball club er en Serbisk Basketball Klubb

 • FK Olimpik

  Fudbalski Klub Olimpik Sarajevo, som ofte kalles Olimpik, er en profesjonell fotballklubb fra Sarajevo, basert i den delen av byen som heter Otoka. Å være en av de aller første lagene som ble dannet i uavhengig Bosnia, begynte de å spille i toppnivået rett ved starten av klubbens dannelse i 1993, de spiller nå i Premier League of Bosnia and Herzegovina, landets toppnivå liga .
  FK Olimpiks første prestisjefylte trofé kom i sesong 2014-15 da klubben slo Široki Brijeg for å vinne Bosnisk Cup

 • FK Sremac Cerevic

  Umiddelbart etter slutten av andre verdenskrig ble idrettsaktiviteter i Zemun restaurert. I begynnelsen av 1945 ble en klubb FK Maksim Divnić dannet for å hedre en spiller med det navnet som spilte før krigen, og som døde som partisanfighter under krigen. Etter bare et par spillte kamper endret klubben sitt navn til FK Sremac Zemun. Ved utgangen av det året er det også en annen klubb i Zemun, FK Sparta Zemun. Den 20. oktober 1946 ble de to klubbene slått sammen for å danne et nytt sportsamfunn med fotballavdeling FK Jedinstvo Zemun

 • FK Indeks

  FK Indeks er en serbisk fotballklubb basert i Novi Sad, Serbia. For andre år i rad konkurrerer de i Vojvodjanska-ligaen "Zapad", som er den fjerde delen av serbisk fotball. De fotballstadion "Đačko igralište" ligger i Liman nabolaget i studentesenteret. Pent innredet stadion, med kafé ved inngangen, med en terrasse hvorfra du også kan se kampene. Ballong med en liten bakke inne ved siden av bakken, det nye atletiske sporet som brukes av alle rekreasjonsspillere, og to vakre står med rundt 500 seter.

 • FK Željezničar

  Fudbalski klub Željezničar (engelsk: Football Club Željezničar) er en bosnisk profesjonell fotballklubb, basert i Sarajevo, Bosnia-Hercegovina. Navnet Željezničar betyr "jernbanearbeider", fra å bli etablert av en gruppe jernbanearbeidere. I Bosnia er klubben tradisjonelt kjent for å produsere dyktige spillere, i stedet for å signere dem. Klubben selger ofte sine mest talentfulle spillere på slutten av hver sesong for å stabilisere eller øke sin økonomi.

 • Serbia Fotballforbund

  Fudbalski savez Srbije (FSS) (Serbisk: Фудбалски савез Србије) er særidrettsforbundet for fotball i Serbia med tilholdssted i Beograd. FSS er landets øverste fotballorgan og er ansvarlig for å avholde nasjonale serie- og cupmesterskap samt landskamper for herrer og kvinner i ulike aldersklasser. Forbundet ble grunnlagt i 1919 og ble medlem av FIFA i 1921 og UEFA i 1954 som en del av det jugoslaviske fotballforbundet.
  FSS arrangerer blant annet Superliga Srbije (landets øverste divisjon) og Lav Kup Srbije (det nasjonale cupmesterskapet). Nåværende fotballpresident er Tomislav Karadžić

 • RFK Novi Sad

  FK Novi Sad (Serbian Cyrillic: ФКННА Сад) er profesjonell fotballklubb fra Novi Sad, Serbia, nærmere bestemt fra Detelinara bydel. Klubben spiller for øyeblikket i Zone Leagues, den fjerde tier i Serbiens fotball liga system.

 • Radnički Kragujevac

  Fudbalski klub Radnički 1923 (Serbisk Cyrillisk: Fødselsdagskampen 1919), kjent som Radnički Kragujevac (Serbisk Cyrillisk: Рaднички Крагујевац), er en profesjonell fotballklubb fra Kragujevac, Serbia og hoveddelen av Radnički Kragujevac Sports Society. Navnet Radnički betyr "Arbeiderne" på serbisk og dets røtter kommer fra forholdet klubben hadde med arbeidskraftbevegelser i første halvdel av det 20. århundre

 • FK BSK Batajnica

  BSK Batajnica (Serbisk Cyrillisk: БCK Бaтajницa) er en fotballklubb basert i Batajnica, Beograd, Serbia, som for øyeblikket spiller i den serbiske liga Beograd. BSK Batajnica ble dannet i 1925. En av deres store prestasjoner skjedde 31. juli 1996 da de banket Partizan Ut av den jugoslaviske cupen ved å vinne 2: 1 (scorer for BSK var Radivoje Panić og Ljubiša Vasiljević).

 • FK Cement

  Fudbalski Klub Cement Beočin (Serbisk Cyrillisk: Fransk Kull) Цeмeнт Бeoчин) eller bare FK Cement, er en fotballklubb basert i Beočin, Serbia.

 • FK Vojodina

  Fudbalski klub Vojvodina (Serbisk Cyrillisk: Fransk Kyrillisk: Воша), kjent som Vojvodina Novi Sad (Serbisk Cyrillisk: Војводина Сови Сад; Serbisk uttale: [ʋǒjʋodina nôʋiː sâːd]) eller bare Vojvodina og kjent som Voša (Serbisk Cyrillisk: Воша), er En serbisk profesjonell fotballklubb basert i Novi Sad, Vojvodina, nest største byen i Serbia, og en av de mest populære klubber i landet. Klubben er den største delen av Vojvodina multiklubb og for tiden den tredje eldste fotballklubben i den serbiske SuperLiga og den mest vellykkede fotballklubben i Serbia ved siden av rivalerne Red Star Belgrade og Partizan Belgrade.
  I sin lange historie var Vojvodina en av de mest vellykkede klubber i det tidligere Jugoslavia, og vunnet to First League-titler, i 1966 og 1989, løpende i 1957, 1962 og 1975, oppnådde 3. plass i 1992 og avsluttet femte i Konkurranses all-time bord. [2] Vojvodina var også løpere i Jugoslav Cup i 1951. De vant UEFA Intertoto Cup i 1976, Mitropa Cup i 1977 og var også løpere av Mitropa Cup i 1957 og UEFA Intertoto Cup i 1998. Fra 1993 til 1997 oppnådde Vojvodina i nasjonalmesterskapet 3.plass fem ganger på rad og var løpere i hjemmekampen i 1997. De løp i Serbisk SuperLiga i 2008-09 Serbian SuperLiga og 3. plass i 2007 , 2008, 2011, 2012 og 2013. Vojvodina var også løpere av den serbiske cupen i 2007, 2010, 2011 og 2013. Det første cuptroféet Vojvodina vant i 2014.

 • FK Posavac Boljevci

  FK Posavac Boljevci er en Serisk klubb

 • FK Buducnost Dobanovci

  FK Budućnost Dobanovci (serbisk kyrillisk: ФК Будућност Добановци) er en fotballklubb basert i Dobanovci i en forstad til Beograd, Serbia. Klubben for tiden spiller i andre serbiske divisjon

 • FC Jedinstvo Surcin

  FK Jedinstvo er en serbisk fotballklubb i Surčin, Beograd, Serbia. Klubben spiller i First Belgrade League, rangert femte konkurranse i Serbia.

 • FC Zeleznicar Beograd

  FK Železničar (Serbisk Cyrillisk: ФK Жeлeзничap Бeoгpaд) er en fotballklubb basert i Bara Venecija, Beograd, Serbia

 • FK Polet Nakovo

  FC Polet er en fotballklubb basert i Nakovo, Kikinda, Serbia. FK Polet konkurrerer i den regionale ligaen for Zrenjanin

 • Napredak Belegish

  Napredak Belegish er en Serbisk klubb.Klubben ble stiftet 1933

 • FK IMT

  FK IMT er en fotballklubb fra New Beograd, som ble grunnlagt i 1953. Foreløpig konkurrerer i den serbiske ligaen Beograd, den tredje konkurransen nivået av serbisk fotball.
  Klubben har i mange år spilt i Beograd, med sikte på å ta førsteplassen i 2013/14 sesongen plasseres i den serbiske ligaen Beograd hvor det fortsatt konkurrerer. De bærer røde og blå uniformer

 • FC Buduchnost Dobanovchi

  FC Buduchnost Dobanovchi er en Serbisk klubb .Klubben ble stiftet 1920

 • FK Vardar

  Fudbalski Klub Vardar (Makedonsk: ФК Вардар) eller bare kjent som FK Vardar er en fotballklubb basert i hovedstaden Skopje i Makedonia. Klubben ble grunnlagt i 1947 og har vært medlem av den makedonske første fotballlegen siden begynnelsen i 1992. Philip II Arena har vært hjemmebane til FK Vardar siden 1947. Vardar er den mest populære og anerkjente makedonske fotballklubben både hjemmefra Og i utlandet, etter å ha vunnet 10 nasjonale mesterskap og 5 nasjonale kopper

 • OFS Stara Pazova

  OFS Stara Pazova er en Serbisk klubb.Klubben ble stiftet 1947

 • FK Slavia Sarajevo

  Fudbalski klub Slavija Sarajevo (Serbisk Cyrillisk: Ungdomsskole Славија Сарајево) er en fotballklubb fra Istočno Sarajevo, Republika Srpska, Bosnia-Hercegovina. Slavija Sarajevo er medlem av Football Association of Republika Srpska, og er aktiv i Premier League of Bosnia and Herzegovina. Klubbens hjemmestadion er Gradski SRC Slavija Stadium.
  Dominikanske klubb serbere, Slavija var langt den mest vellykkede klubben fra Bosnia og Hercegovina i interbellumet, etter å ha spilt 11 topplagsesonger (ut av mulige 16) i kongeriket serbere, kroater og slover og kongeriket Jugoslavia. Den eneste andre bosnia-baserte klubben som gjorde det til topp nasjonalt nivå var kroatisk dominert SAŠK (seks sesonger).

 • FK Teleoptik Zemun

  Fudbalski klub Teleoptik (Serbisk Cyrillisk: Фудбалски клуб Телеоптик) er en profesjonell fotballklubb fra Zemun, Beograd, Serbia. De konkurrerer for øyeblikket i den serbiske første ligaen, den andre delen av det nasjonale liga systemet.

 • FK Jagodina

  Fudbalski klub Jagodina (Serbisk Cyrillisk: Фудбалски клуб Јагодина) er en serbisk profesjonell fotballklubb basert i byen Jagodina, som spiller i den serbiske første legen, den andre tier i Serbiens fotball liga. Klubben ble grunnlagt i 1919 under navnet JSK Zora, bare måneder etter slutten av første verdenskrig. Etter mange navneendringer og sammenslåing av flere klubber ble nåværende navn opprettet i 1962.
  På tiden for Jugoslavia og Serbia og Montenegro spilte FK Jagodina for det meste i landets lavere nivåer, unntatt 1957-58, enn under navnet FK Morava, og 1993-94, da de brukte en sesong i andre divisjonen . I 2007 vant klubben den serbiske ligaen øst, en av fire seksjoner av den serbiske ligaen, den tredje nasjonale tier, og klarte direkte overgang i første liga for første gang i sin historie, SuperLiga.
  Endelig har FK Jagodina endelig utviklet seg i de siste årene som en av de mest stabile serbiske fotballklubbene. Jagodina vant sin første serbiske Cup i 2013 og deretter nådd finalen i Serbisk Cup 2014, og ble ferdig på en høytidelig tredje plass i 2014 SuperLiga sesongen.
  Jagodina er vertskap for sine kamper i Jagodina City Stadium, som er en del av sports- og fritidskomplekset Đurđevo brdo, som ligger i den sørlige delen av byen.

 • FK Borac Banja Luka

  Fudbalski klub Borac Banja Luka (Serbisk Cyrillisk: Fransk Polsk Бopa), Serbisk uttale: [bǒːrat͡s]) er en profesjonell fotballklubb basert i Banja Luka, Republika Srpska, Bosnia-Hercegovina, og det er den viktigste delen av Borac Banja Luka Sports Society. Borac Banja Luka er en av de mest vellykkede klubber i Republika Srpska og en av de mest populære fotballklubber i Bosnia-Hercegovina. Navnet Borac betyr "Fighter".

 • OFK Beograd

  Omladinski fudbalski klub Beograd (Serbisk kyrillisk: Омладински фудбалски клуб Београд) er en serbisk profesjonell fotballklubb fra Beograd, nærmere bestemt fra Karaburma urbane nabolag. Det er for tiden den eldste klubben i den serbiske første ligaen og er en del av OSD Beograd sportssamfunn. Navnet på engelsk betyr Belgrad Youth Football Club

 • FK Bezanija

  Fudbalski klubben Bežanija (Serbisk Cyrillisk: Belgisk Ungdomsskole) er en fotballklubb basert i Novi Beograd, Serbia. De spiller i Serbiens første liga, den andre delen av serbisk fotball.

 • FK Obilic

  Fudbalski klub Obilić Beograd (Serbisk Cyrillisk: Fellesskapsklubben), kjent som Obilić Beograd eller Obilić, er en serbisk fotballklubb basert i Vračar, et nabolag i Beograd. Kåret til den middelalderske serbiske helten Miloš Obilić, en legendarisk ridder fra 1400-tallet, konkurrerer klubben for tiden i den tredje Beograd-ligaen - Gruppe A (tre divisjoner lavere enn Beograd Zone League).
  I sin lange historie oppstod Obilić Beograds mest bemerkelsesverdige suksess i 1998, da det ble den eneste tredje klubben siden Jugoslaviens oppdeling for å vinne nasjonale ligaen og vinne sesongen 1997-98. En av de to Beograd fotballgigantene, Red Star Beograd, tidligere europeisk og verdensmester og Partizan, tidligere europeisk vicemester, har vunnet hvert annet år.
  Siden sesongen 2001-2002, da den ble ferdig på fjerdeplass, har Obilić avslått brått: en klubb som en gang konkurrerte i europeiske klubbkonkurranser, har blitt henvist til den laveste delen av det serbiske fotballliga-systemet.

 • FK Radnički Pirot

  FK Radnički Pirot (Serbisk Cyrillisk: ФК Раднички Пирот) er en profesjonell fotballklubb basert i Pirot, Serbia

 • FK Spartak Subotica

  Fudbalski klub Spartak Subotica (Serbisk Cyrillisk: Ungdomsskole Svensk Svensk) er en fotballklubb fra Subotica, Serbia, som spiller i den serbiske SuperLiga. Klubben ble grunnlagt i 1945 og ble oppkalt etter Jovan Mikić Spartak, leder av partisanene i Subotica, som var en nasjonalhelt, og ble drept i 1944. Klubben ble kalt Spartak Subotica til slutten av 2007-08 Serbian League Vojvodina Sesong da det ble slått sammen med Zlatibor Voda som vant kampanje til den serbiske første league og dermed fikk navnet Spartak Zlatibor Voda. I 2013 besluttet styret å returnere klubbens opprinnelige navn: "FK Spartak Subotica

 • OFK Kikinda

  Omladinski Fudbalski klub Kikinda (Serbisk Cyrillisk: Омладински Фудбалски клуб Кикинда) er en fotballklubb fra Kikinda, Serbia. Det er en av de eldste klubbene i Serbia. Klubben konkurrerer for tiden i Serbiens fjerde divisjon Vojvodina League East.

 • Crvena Zvezda

  Røde stjerne Beograd er eneste serbiske klubb som har vunnet UEFA- og FIFA-trofeer, de vant Champions League i 1991 som ble spilt på Stadio San Nicola i Bari, Italia. De slo Olympique de Marseille på straffespark etter at kampen endte uten mål. Høsten samme året spilte de Intercontinental Cup-finale, og vant 3-0 over Colo-Colo fra Chile i Tokyo. Intercontinental Cup er nå kjent som VM i fotball for klubblag.
  Røde Stjerne tapte Europeisk Super Cup-finale også det samme året mot Manchester United, men da spilte de bare én kamp, i Manchester, pga. politisk situasjon i Jugoslavia. United vant 1-0 etter en stor Røde Stjerne prestasjon.
  Klubben også spilte finale i UEFA Cup i 1979 og tapte mot Borussia Mönchengladbach. Returkampen i Mönchengladbach blir husket av fansen, en italiensk dommer spilte stor rolle i Borussia sin seier.
  Røde Stjerne har vunnet flere andre trofeer, store og små turneringer rundt i hele verden. Alle medaljer og trofeer er utstilt i klubbens museum som ligger på selve stadion, og på toppen av alle ligger de to viktigste fra Champions League og Intercontinental Cup.

 • FK Novi Sad

  FK Novi Sad (Serbian Cyrillic: ФКННА Сад) er profesjonell fotballklubb fra Novi Sad, Serbia, nærmere bestemt fra Detelinara bydel. Klubben spiller for øyeblikket i Zone Leagues, den fjerde tier i Serbiens fotball liga system.

 • Partizan Belgrad

  Fudbalski Klub Partizan (serbisk: ФК Партизан) er en fotballklubb fra Beograd i Serbia. Klubben er en viktig del av sportsklubben Partizan Beograd. Andredivisjonsklubben FK Teleoptik er også eid av Partizan Belgrade.
  FK Partizan ble grunnlagt 4. oktober 1945, og var den jugoslaviske hærens sportsklubb. Klubben har totalt 22 nasjonale ligamesterskap og 11 nasjonal cuptriumfer. Største internasjonale suksess hittil kom i 1966 der de tapte finalen i Mesterligaen mot Real Madrid. For å komme dit hadde klubben, blant annet, slått ut Manchester United i semifinalen. Spillere som Stjepan Bobek, Dragan Mance, Predrag Mijatović, Savo Milošević, Mateja Kežman og Slaviša Jokanović har alle sitt opphav i Partizan.