• BK Kick

  BK Kick er en Svensk Klubb ,som holder til i Malmö,klubben ble stiftet 1926

 • Skurups AIF

  Fotbollsklubb från Skurup som bildades 15:e Juni 1923.

 • Färingtofta IK

  En central del i Färingtofta IK:s verksamhet är fotbollen. Under årens lopp har antalet lag skiftat. Läs mer om vilken fotbollsverksamhet vi bedriver genom att klicka på respektive lag. Vi har även en uppskattad Tennisturnering i början av augusti samt ett populärt cykellopp i början av Maj. I slutet av juni anordnar vi en välbesökt Loppmarknad.

 • Alleums GIF

  Allerums GIF är en ideell förening som lägger stor vikt på gemenskapen och där resultaten inte är det viktigaste. Medlemmarna ska känna glädje och delaktighet. Med detta som grund ska vi skapa förutsättningar så att alla kan delta och utvecklas efter sin förmåga och sina förutsättningar.

  Målsättningen är att föreningen och idrottsplatsen ska vara en naturlig mötesplats för invånarna i Allerum med omnejd.

  Verksamheten består till största delen av fotboll och bordtennis, men vi har också ett ansvar för att medlemmarna ökar sitt välbefinnande genom att delta i tävlingsidrott, motion och friskvård.

  Vi är cirka 130 aktiva medlemmar i alla åldrar. Inom fotbollen har vi lag från knatteåldern upp till herrlag och i bordtennisen har vi en stor grupp yngre spelare och en växande seniortrupp.

  Vi har goda träningsmöjligheter då vi förfogar över två gräsplaner på Ryvallen som ligger vid Allerums skola. Under vinterhalvåret bedrivs en stor del av verksamheten i idrottshallen som finns i anslutning till idrottsplatsen.

 • BK Jugo

  BK Jugo er en Svensk klubb som holder til i Helsingborg Skånes,klubben ble stiftet 1970

 • Hasslarps Bollklubb

  Hasslarps Bollklubb er en Svensk klubb som holder til i Skånes. Klubben ble stiftet i 1922

 • Heleneholms IF

  Heleneholms IF är en idrottsförening i Heleneholm, Malmö, som bland annat utövar friidrott och orientering. Friidrottaren Johnny Kroon, en av Sveriges främsta medeldistanslöpare på 1980-talet, tävlade för klubben.

  Heleneholms Idrottsförening i Malmö bildades 1939 och har sin hemmaarena på Heleneholms IP.

 • Bjärreds IF

  Bjärreds IF är en fotbollsförening från Bjärred i sydvästra Skåne. Klubben bildades 1932 och herrlaget spelar i division 4.

 • Helsingborgs AIS

  HAIS är en ideell idrottsförening verksam i centrala Helsingborg. Föreningen bildades 1923 och har under åren haft både fotboll och handboll på schemat men numera är det fotboll som dominerar. HAIS smeknamn är "Aristokraterna" och vår hemmaborg är Olympia-fältet där vi har kansli, klubbstuga och egna omklädningsrum.

 • Malmö FC

  FC Malmö er /var en Svensk klubb som holdt til o Malmö.
  Klubben ble stiftet 2001

 • Ängelholms Simsällskap

  Ängelholms Simsällskap bildades 1916 och är en av stadens äldsta idrottsföreningar med många bra resultat att ståta med genom åren. Vi har idag en bred verksamhet som sträcker sig från babysim till elitsimmare.

 • Asmundtorps IF

  På hösten 1913 arrenderades en stubbåker på Norra Möinge 10, där upphovet till Asmundtorps IF historia började, dock räknas starten från 1915 enligt underskrivna stadgar och protokoll. Redan 1914 spelades boll ungefär där matbespisningen ligger idag. Omklädningen skedde i kärret där idrottshallen ligger nu, buskarna fick utgöra skydd vid omklädning. Därefter togs idrottsplatsen i bruk, där den nuvarande finns, men med planen i motsatt riktning

 • BK Vången

  BK Vången var en Svensk klubb som ble stiftet 1987. Klubben har blitt slått ihop med Oxie IF og heter no Oxie SK

 • Skäldervikens IF

  Skäldervikens IF er en Svensk klubb som holder til i Skånes. Klubben ble stiftet 1951

 • Svenska Motorklubben Helsingborg

  Svenska Motorklubben Helsingborg Svenska

 • Vellinge Kommun

  Vellinge kommune er en kommune i Skåne län i landskapet Skåne i Sverige. Kommunens administrasjonssenter ligger i Vellinge

 • Svedala IF

  Svedala IF är en skånsk fotbollsklubb från Svedala som bildades 1908 av Josef Linderot.[2] Klubben spelar för närvarande i division 6.[

 • SK Hajen Lomma

  SK Hajen Lomme er en Svensk Simklubb,klubben ble stitet 1971. og holder til i Lomma Skånes

 • Landskrona BOIS

  Landskrona Boll o Idrottsällskap er en svensk fotballklubb som holder til i Landskrona. Den ble stiftet den 7. februar 1915, som en sammenslåing av Diana og IFK Landskrona. Klubben har vunnet den svenske cupen én gang.

 • Glumslövs FF

  Glumslövs FF är en svensk fotbollsklubb i Landskrona kommun, Skåne län. Hemmaarena är Örevångs IP och klubbens färger är grön och vit. Klubbens herrlag fick nationell uppmärksamhet när det i augusti 2014 avslöjats att de lyckats värva den före detta landslagsspelaren Pontus Farnerud till klubben.

 • IFK Lund

  IFK Lund är en idrottsklubb och bildades 1919 i Lund. Deras träningshall är IFK-Hallen och deras idrottsplats är Centrala idrottsplatsen.

 • Ovesholms IF

  Ovesholms IF, bildad 1936, är en idrottsförening som spelar och tränar på Slottsvallen i Ovesholm i Kristianstads kommun i Sverige. Ovesholms IF är först och främst en fotbollsförening, men andra idrotter har även utövats av föreningen, som till exempel bordtennis och bågskytte.

 • Hässleholms BSK

  Hässleholms BSK er en Bågskytteklubb i Skånes Hässleholm

 • Tågarps AIK

  Tågarps AIK er en Svensk klubb som holder til i Skånes. Klubben ble stiftet 1825

 • Lilla Torg FF

  Lilla Torg FF er en Svensk klubb ,som holder til i Malmö Skånes.

 • Simrishamns AIF Friidrott

  Simrishamns AIF Friidrott er en klubb fra Skånes

 • IFK Malmö

  IFK Malmö, også kjent som Idrottsföreningen Kamraterna Malmö og IFK Malmö Fotboll er en svensk fotballklubb. IFK Malmö er en del av idrettslaget med samme navn. Klubben er medlem av Skånes fotballforbund, og spiller sine hjemmekamper på Malmö stadion. Klubbens farger, representert i deres emblem og draktsett, er gult, blått og hvitt. Klubben, som ble stiftet 23. april 1899, har spilt 13 sesonger i Allsvenskan, hvor deres beste resultat er en andreplass fra 1960. IFK Malmö spilte sist i Allsvenskan i 1962. IFK Malmö spilte seg til kvartfinalen i Serievinnercupen i 1960/61, og tilsvarer tidenes nest beste svenske prestasjon i turneringen gjennom tidene, etter Malmö FFs inntog til finalen i 1979. IFK Malmö spiller i Division 4, som tilsvarer 6. nivå i det svenske seriesystemet.

 • IF Lödde

  Idag är IF Lödde den största idrottsföreningen i Kävlinge kommun och en av de tio största fotbollsklubbarna i Skåne.

  Klubben har en mycket bred ungdomsverksamhet och träningsgrupper i alla åldrar på både flick- och pojksidan, från 7 år och upp till seniorer. På Tolvans idrottsplats, eller Nya IP som den ibland fortfarande kallas, finns fina förutsättningar med 3 st elvamanna gräsplaner och 1 st sjumanna samt 1 st konstgräsplan. Men historien började för snart 75 år sedan!
  Våren 1942 bildades Idrottsföreningen Lödde av rektor Robert Kuuse. Robert Kuuse var föreningens ordförande under de första 10 åren och en viktig och inspirerande kraft under lång tid även efter det. Under de första åren fanns det friidrott och fotboll inom klubbens verksamhet. Många andra idrotter har också utövats inom IF Lödde under kortare eller längre tid, bland annat orientering, handboll, gymnastik, bordtennis, brottning, badminton, tennis, motionslöpning och till och med längdskidåkning. Under årens lopp har intresset för vissa sporter dött ut medan andra sporter har knoppats av som självständiga föreningar, som till exempel handbollssektionen som 1974 blev Lödde HK. Sedan början av 1990-talet finns enbart fotboll kvar inom IF Lödde och vi kan fokusera 100% på vår kärnverksamhet.

 • BK Näset

  Höllviken har 4 fotbollsföreningar, BK Höllviken, FC Höllviken, Näsets FF och Höllvikens DFF. Det är dock bara BK Höllviken som har en ungdomssektion. BK Höllviken bildades 2011 av att Höllvikens GIF och BK Näset slogs ihop. BK Höllvikens A-Lag är BK Näsets före detta A-Lag och FC Höllviken är Höllvikens GIF:s före detta A-Lag. BK Höllviken spelar i Division 4, FC Höllviken i Division 1 och Näsets FF i Division 6[när?]. FC Höllviken har beslutat sig för att lägga ner sin verksamhet efter att ha åkt ner i Division 2.

 • Trollenäs IF

  Trollenäs IF bildades 28 april, 1953. Redan 1938 fanns där en fotbollsförening som hette Trollenäs BK. Denna fanns framtill slutet av 1940 talet ungefär, sedan kom en period utan förening innan Trollenäs IF bildades. Under klubbens 50 år har man haft två serieseger och det var mammut serien 1957-1958 med följande rad 33 matcher 25 vinster 5 lika och tre förluster målskillnad 122-37 och 2003 när man firade 50 år.
  Under årens lopp har klubben varit på besök i div. femman i olika omgångar.


  Topp placeringar i div. 6 har det blivit många under åren. Andra-platser tio gånger, trea fem gånger och fyra sex gånger. Den spelare som gjort flest matcher i Trollenäs IF är Torsten Karlsson med 701 matcher, sedan är där 37 andra spelare som gjort över 300 matcher i klubben. Bäst målskytt är Åke Möller med 286 mål på 395 matcher. Andra stora händelser är när idrottsplatsen invigdes 1955.
  Det nya omklädnings huset togs i bruk 1962 där fanns även möjlighet att spela bordtennis. Klubbstugan stod klar 1992 och ett nytt omklädnings hus invigdes 2001.


  Utökning av fotbollsplaner under 2006-2007 har gjort det möjligt att fortsätta utvecklingen av ungdomssektionen. Genom sponsring av Färs Frosta Sparbank kunde ett nytt matchur tagas i bruk under 2007.

 • Sjöbo IF

  Sjöbo IF är en svensk fotbollsklubb, baserad i Sjöbo. Klubben bedriver fotbollsverksamhet för damer, herrar och ungdomar. Damlaget spelar 2012 i division 2 Södra Götaland, medan herrlaget spelar i division 4 Sydöstra.

 • Bara GIF

  Bara GIF är en idrottsklubb som finns i Bara ca 10 km öster om Malmö. Klubbens verksamhet omfattar fotboll och innebandy samt tennis och badminton.

  Klubben startades 1966 Hans Hardenstedt. Från början omfattades klubben bara av gymnastik, där en eldsjäl till, vid namn Erling Nielsen huserade.
  I början av 70-talet startades fotbollen av bl.a Curt Johansson. Klubben omfattades endast av ett lag, där alla fotbollsintresserade ungdomar spelade. När orten byggdes ut ökade också mängden lag inom fotbollen, samt det startades flera sektioner såsom miniracing, volleyboll,handboll och pingis.

  Numera är det bara fotbollen och innebandyn som har tävlingsverksamhet. Fotbollen håller numera till i division 6 och innebandyns herrar i division 4.

  Klubben omfattas idag av ca 400 medlemmar.

 • Billesholms IK

  Billesholms IK uppstod vid ett namnbyte 1970 från Vrams IF. Redan 1939 bildades Vrams IF, men inte förrän 1961 då en reorganisation gjordes, lät det talas om klubben. Året därpå 1962, tog Vrams IF steget in i A-lagsserien division 6 Skåneserien. Klubbhuset byggdes 1971 i Norra Vram, och bidrog starkt till klubbens utveckling. Ett damlag startades 1973, och Billesholms IK var en av de första klubbarna, som kom att presentera damfotboll 1976. 1980-talet handlade mest om ett damlag, som med raketfart avancerade i seriesystemet, samt på herrsidan om Ronny Sörensen (HIF & Landskrona BOIS målvakt) som byggde upp ett lag av princip ingenting. 1990-talet förlöpte ganska lugnt förbi. 2005 blev BIK en ren tjej-förening. BIK policy "den gula tråden", genomsyrar föreningens verksamhet. Karl-Erik "Kalle" Ohlin Vikingarnas Viking, är fortfarande engagerad i den förening, han 1970 var med och bildade

 • Löberöds IF


  I slutet av 1800-talet kom järnvägen till Löberöd. Samhället fick med det en snabb utveckling. Industrier växte upp, bränneri, mejeri, torvindustri och ett flertal affärer etablerades. Många nya familjer flyttade till samhället och dessa hade också oftast många barn. Torget i Löberöd blev en samlingspunkt för ungdomarna. "Pågarna" hade fått kunskaper om en ny sport som kom från England - fotboll. Så smått började de spela på torgets gräsmatta. År 1906 bestämde de sig för att bilda en idrottsförening, Löberöds Idrottsförening. Det blev starten för den förening, LIF, som vi idag verkar i.

 • Väsby Brottarklubb er en Svensk Brottarklubb som holder til i Skånes. Klubben ble stiftet 1927

 • Höganäs

  Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län.

  Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

 • Degerberga GOIF

  Degerberga GOIF er en Svensk klubb som holder til i Skåne. Klubben ble stiftet 1932

 • Helsingborg Östra IF

  Helsingborg Östra IF er en Svensk klubb fra Helsingborg,Skåne. Klubben ble stiftet 2012

 • Perstorps SK

  Perstorps SK (PSK) är den största sportklubben i Perstorp. Fotboll är den dominerande sporten men det finns även en gymnastiksektion. Klubben bildades 1918. Lokala konkurrenten är Bälinge BIK.

  Inom fotbollen spelar PSK i Division 4 Norra Skåne och kvalspelade till trean 2008. Som fotbollsklubb har klubben som bäst varit en match ifrån allsvenskt kval år 1971.[källa behövs] Hemmaplan är Ybbarps IP

  Den 26 september 2010 avancerade Perstorps SK till division 3 efter en nästintill perfekt säsong med enbart 2 förluster.

  Proffs som Björn Andersson som spelade i Sveriges landslag spelade ett par år i Perstorps SK. På senare tid finns bland annat Mathias Unkuri som numera spelar i Nybergsund i Norge.

  Fotbollslagets officiella supporterförening är Snapphanarna.

 • Ishockeyklubben Skäret

  Ishockeyklubben Skäret er en Svensk Ishockeyklubb,som holder til i Malmö. klubben ble stiftet 1962

 • Hjärnarps GIF

  Hjärnarps Gymnastik-og Idrottsförening ble grunnlagt i 1926 og har for tiden rundt 250 medlemmer og 17 lag. [2]

  Siden grunnleggelsen har Hjärnarps GIF deltatt hovedsakelig i midt- og nedre divisjoner i svensk fotball ligasystem. Klubben spiller for øyeblikket i Divisjon 7 Skåne Nordvästra som er den niende delen av svensk fotball. [3] De spiller sine hjemmekamper på Hjärnarps IP i Hjärnarp. [4]

  Hjärnarps GIF er tilknyttet Skånes Fotbollförbund

 • Malmö Redhawks

  Malmö Redhawks, tidigere Malmö IF, MIF, MIF Redhawks, er en ishockeyklubb i Malmö i Sverige. Den var fra begynnelsen ishockeyavdeling i Malmö FF (MFF), men Eric Persson, som var styreleder i MFF syntes at ishockeyen ble alt for dyr for klubben. MFFs ishockeyavdeling ble lagt ned, og i stedet ble Malmö IF dannet i 1972.

 • Glimma Hockey

  Glimma HK Hockey (GHK), är en ishockeyklubb från Glimåkra i Sverige, bildad 10 mars 1954. Klubben har säsongen 2005/2006 ett lag i Division 2 i ishockey för herrar.

  Klubbens hemmaarena är Trollarinken, Publikrekordet sattes vid invigningen av Trollarinken 1990 och stod sig till den 29 november 1997, då det nuvarande rekordet, 1 095 personer uppnåddes.

  På 70-talet var det många spännande matcher i den gamla "isblåsan" som ibland var ett veritabelt frysskåp. Trots detta vandrade byborna man ur huse för att följa sina hjältar. Klubben har en lång historia av eldsjälar som arbetar hårt för sin förening. Tex Tore Mauritsson, Kjell Freij, Arne Juhlin, Erling Erlandsson m.fl.

  Under 1960-talet spelade man ett år i den näst högsta serien och när hela bygden engagerade sig i bygget av isblåsan 1969 blev det ett stort lyft för ungdomsverksamheten. 1973 fick man med Ingemar Erlandsson, Kent Asai, Per Aurell och Per Sjögren i TV-pucken. Det året blev det stora genombrottet för TV-laget och man slutade på en överraskande fjärdeplats.

  Under åren som gått har flera spelare gått vidare till Elitserien . Till exempel Daniel Johansson, Johan Finnström, Ola Persson, Jacob Johansson och Mathias Bosson.

 • Helsingborgs Hockey Club Redskins

  Helsingborgs Hockey Club är ett ishockeylag i Helsingborg.

  Ishockeyn i Helsingborg grundades med IK Thor som sedermera blev IS Göta för att till slut bli Helsingborgs Hockey Club, HHC.

  Laget spelar för närvarande i Hockeyettan Södra, Säsongen 2013/2014 tog laget sig vidare till spel i Allettan efter en tredje placering i grundserien Div 1 F.

 • Helsingborgs Hockey Club

  Helsingborgs Hockey Club är ett ishockeylag i Helsingborg.
  Ishockeyn i Helsingborg grundades med IK Thor som sedermera blev IS Göta för att till slut bli Helsingborgs Hockey Club, HHC.
  Laget spelar för närvarande i Hockeyettan Södra, Säsongen 2013/2014 tog laget sig vidare till spel i Allettan efter en tredje placering i grundserien Div 1 F.

 • Kristianstads IK

  Kristianstads IK är en ishockeyklubb från Kristianstad som bildades 1966. Föreningen firade således sitt 30-årsjubileum i samband med verksamhetsåret 1996/1997 och firade 40-årsjubileum 2006/2007.

  Ishallen i Kristianstad restes först 1969, så KIK spelade sina första år på utomhusrink. KIK:s A-lag kallas även för Wild Kings.

  Förre Stanley Cup Vinnaren och numera Columbus Blue Jackets tränare John Tortorella spelade i Kristianstad under en säsong (1981-82)

  Kristianstads IK har som utstakat framtidsmål att kunna etablera sig i Allsvenskan i ishockey så småningom. Klubben har satsat mycket på sina egna spelare samt juniorer de senaste åren och KIK hade hela 17 stycken egna produkter i A-laget säsongen 2005/2006.

 • OV Helsingborg

  OV Helsingborg HK, tidigare Olympic/Viking HK, är en handbollsklubb från Helsingborg som grundades 1994 som en sammanslagning mellan de två gamla storlagen HF Olympia och Vikingarnas IF. Både damlaget och herrlaget spelar i Allsvenskan. Damerna gick upp till Allsvenskan utan en enda förlust under säsongen 2010/2011. Säsongen 2016/2017 vann herrlaget Allsvenskan och gick därmed upp i Handbollsligan för första gången sedan 2010.

 • Nosaby IF

  Nosaby IF, bildad 1956, är en fotbollsklubb i Nosaby i Kristianstad i Skåne, som 2017 spelar i Division 3. Klubben spelar i blå tröjor och blå shorts och har under vissa säsonger även haft röda detaljer i matchdräkten. Klubben har en omfattande ungdomsverksamhet, med omkring 300 spelare i åldrarna 5-16 år. Klubbens hemmaplan heter Nya Wallbjörka.

 • KS Klippan

  Klubben bildades 1973.
  Den första banan låg inne i Klippans samhälle.
  Den nya banan Kart Ring Klippan byggdes 1983 och invigdes 1984. 2000 byggdes banan om och förlängdes till 1002 meter.
  Här har körts SM vid tre tillfällen 1987, 1994 och 2004.
  2001 kördes Nordiska mästerskapen.
  Varje år körs en stor tävling Klippan Cup i början av april med ca:300 startande och under augusti körs det en SKCC tävling med ca:200 startande
  Vid SM 2009 och 2011 fick KSK ytterligare en SM vinnare, Filip Gudmundsson. Sen tidigare har vi haft flera förare som blivit både Svensk Mästare, och Nordisk Mästare och vi har haft förare som blivit 3 och 4 vid EM Klubben har ca: 400 medlemmar utav dessa har 160 st. förarlicens. KSK har ca: 40 st förare som är ute och tävlar någon gång om året Ni kan gå in och titta på vår hemsida där står det en hel del om både klubben och våra förare www.ksklippan.se. Vi har väldigt många nya förare som tränar varje vecka tisdagar, torsdagar och lördagar.
  Är du intresserad av karting kontakta någon i klubben.

 • Köpingebro IF

  Köpingebro IF bildades den 1 juni 1927, och en idrottsförening i Köpingebro i Ystads kommun i Skåne.
  Föreningen har cirka 400 medlemmar och i verksamheten ingår fotboll, bordtennis och gymnastik. Tidigare har man också haft friidrott, handboll, tennis och vintersporter på programmet.
  Mest känt är man för sin flick- och damfotboll. Josefine Rydle, tidigare i LdB FC har Köpingebro IF som moderklubb. Säsongen 2017 spelar herrlaget i division 5 och damlaget i division 3.

 • Ystad Hanbollklubb IFK

  IFK Ystad Handbollsklubb (IFK Ystad HK), från Ystad i Sverige, är kamratföreningen IFK Ystads handbollssektion, bildad tillsammans med moderföreningen 1927. Laget spelar sina hemmamatcher i Ystad Arena, med kapacitet för 2 500 åskådare. Publikrekordet är 2 370 åskådare. Huvudföreningen IFK Ystad är mest känd för sina framgångar i handboll för herrar. På juniorsidan har IFK Ystad ett JSM-guld på pojksidan, vilket bärgades 2011.

 • Snogeröds If

  Snogeröds IF er en Svensk klubb som holder til i Skånes

 • IF Salamis

  IF Salamis er en Svensk klubb,fra Skånes.

 • IF Ale Kåseberga

  IF Ale er en Svensk klubb fra Kåseberga Skånes. Klubben ble stiftet 1938

 • Ballingslövs GOIF

  Ballingslöv GoIF är en idrottsförening från Ballingslöv, Skåne som startades den 19 januari 1927. Idrottsföreningen är både en gymnastik- och fotbollsklubb. Fotbollsklubben spelar sina hemmamatcher på Optimera Arena (Ballingslöv) och år 2017 spelas det division 6-fotboll på arenan.

 • Ik Lågan Hörby

  IK Lågan Hörby er en Svensk klubb som holder til i Skånes s

 • Malbas Red Deers

  Malbas Red Deers er en Svensk Basket klubb ,som ble stiftet 1975

 • Kullavägens BK

  Kullavägens BK, förkortas KBK, är en fotbollsförening i Helsingborg. Den grundades år 1934.
  Kullavägens BK:s företrädare hette Gyhults IF. 1933 blev Gyhults IF till Pålsjö Bollklubb och året efter ändrades namnet till Kullavägens Bollklubb.
  Klubbens mest kände spelare genom tiderna är målvakten Kalle Svensson som spelade för klubben 1940-1943. Han fortsatte sedan till Helsingborgs IF.
  Matcherna spelas på Norrvalla IP

 • Lund

  Lund kommune er en kommune i Skåne län i landskapet Skåne i Sverige. Kommunens administrasjonssenter ligger i Lund.