• Jonathan Voetbalvereniging

  VV Jonathan er en nederlandsk amatørfotballklubb fra Zeist ( Utrecht ), grunnlagt i 1946 . Standardlaget kommer ut i den tredje divisjonen i Vest I-distriktet (2018/19).

 • Utrecht Jshockey

  IJCU Dragons Utrecht var et amatør ishockey lag i Utrecht , Nederland . Laget spilte en sesong som "Hoek Dragons Utrecht" i den nederlandske Eredivisie , den profesjonelle hockey divisjonen i Nederland, i 2008-2009, samtidig som man opprettholdt et amatørlag i Eerste divisie. I 2013 avsluttet virksomheten i Eerste divisie. Hjemmekampene ble spilt på De Vechtsebanen.

 • Vitesse Arnhem

  Stichting Betaald Voetbal Vitesse (også kalt Vitesse, Vitesse Arnhem eller SBV Vitesse) er en nederlandsk fotballklubb fra Arnhem i provinsen Gelderland. Klubben spiller for øyeblikket i Eredivisie, som er landets høyeste divisjon. Vitesse ble grunnlagt den 14. mai 1892, og spiller sine hjemmekamper på Gelredome med plass til 25 000 tilskuere. Klubbens trener er Henk Fraser.

 • VV Gomos Norg

  VV GOMOS er etablert på den 1 juni 1945 amatør forening i Norg , Drenthe , Nederland . Klubben spiller på "Schapendrift Sports Park" og har åtte seniorlag (inkludert et kvinners fotballag og et lørdagslag), fem juniorteam, åtte elevgrupper (inkludert et jenterlag) og et lag for minilærere

 • HRC Afferden L

  HRC Afferden L er en Nederlands klubb ble stiftet 1927

 • RKSV Bekkerveld

  Romersk katolsk idrettsforening Bekkerveld er en fotballklubb fra Heerlen ( Limburg ) og spiller på Sportpark Aarveld i Heerlen. Klubben ble grunnlagt 28. mai 1944 . Første lag spiller i First Division Sunday (2018/19). Klubbens farger er blå-hvite.

 • FC Wageningen

  FC Wageningen (før 1978 Wageningen og WVV Wageningen) var en nederlandsk fotballklubb som ble grunnlagt 27. august 1911. [1], [2] Klubben spilte sine kamper i Wageningse Berg stadion. [3]

  Dens første suksess kom 18. juni 1939, da laget vant KNVB Cup ved å beseire PSV Eindhoven (2-1 etter ekstra tid) i Arnhem. Ni år senere, 19. juni 1948, vant FC Wageningen igjen Cup, denne gangen med en seier over DWV.

  Klubben gikk konkurs i 1992, og spilte sin siste kamp i mai 1992 mot NAC Breda. [4] Den ble avviklet 30. juni. Amatørgrenen eksisterer fortsatt som WVV Wageningen.

 • FC Den Bosch

  FC Den Bosch er en nederlandsk fotballklubb fra 's-Hertogenbosch. Klubben ble grunnlagt den 18. august 1965 med navnet FC Den Bosch/BVV. Den Bosch spiller sine hjemmekamper på De Vliert, med en publikumskapasitet på 9000 sitteplasser. I 2005 rykket de ned fra Eredivisie og spiller for øyeblikket i Eerste divisie, som er landets nest øverste divisjon.

  Ruud van Nistelrooy, som er regnet som en av de mestscorende i Europa de siste 6-7 årene, startet sin karriere i FC Den Bosch.

 • V.V.Hoogland

  VV Hoogland er en amatørfotballklubb fra Hoogland ( Amersfoort kommune ) i provinsen Utrecht . Hjemmekampene spilles på "Sportpark Langenoord". Etter mesterskapet i første divisjon i 2016 kom standardlaget i 2016/17 sesongen ut for den nederlandske stor ligaen for første gang . Med en femtende plass, men et år senere, var det igjen en nedrykning til første divisjonen. Ved kampanje gjennom nacompetitionen, vil klubben spille i stor liga igjen i sesongen 2018/19

 • Severin Valley Junior

  Severin Valley Junior Fotball league er ei Nederlandsk Junior league

 • Expersport Nederland

  Expersport Nederland

 • AVV Zeeburgia

  Amsterdamse Voetbalvereniging Zeeburgia er en fotballklubb fra Amsterdam, Nederland. Det har blitt kalt "kongelig leverandør" som mange nederlandske profesjonelle fotballspillere startet på ungdomslag i Zeeburgia. [

 • Vaulas Cup

  Vaulas Cup er en Nederlandsk cup

 • Sportclub Exelsior

  Excelsior (Excelsior Rotterdam) er en nederlandsk fotballklubb fra Rotterdam. Klubben ble stiftet 23. juli 1902 og var tidligere kjent som 'Rotterdamse Voetbal en Atletiek Vereniging Excelsior' (Rotterdam Fotball of friidrettsunion Excelsior). Klubben rykket ned fra den nederlandske toppserien, Eredivisie i 2007/08, men rykket opp igjen etter sesongen 2009/10

 • Foreningen ble opprinnelig grunnlagt i 1921, men hadde ikke lang levetid og ble avskaffet etter kort tid. 1. februar 1924 ble klubben gjenopprettet av noen tidligere medlemmer. Klubbens hjemmeutstyr består av en hvit skjorte med Voorburgs våpenskjold, svarte bukser og svarte strømper med hvit krage på venstre bryst. Den "medemden" var tradisjonelt plassert på Rodelaan i Voorburg, men fra 1. september 2005 var TONEGIDOs hjem på Prins Bernhardlaan i Voorburg.

 • Holland Cup 2003

  Holland Cup 2003

 • All Stars Boskoop

 • RBC Roosendaal

  Roosendaal Boys Kombinasjon, ofte forkortet til RBC (nederlandsk uttale: [ˌɛrbeːseː]), er en nederlandsk fotballklubb basert i Roosendaal, Nord-Brabant. RBC spiller for tiden i tredje klasse, den syvende tier av fotball i Nederland, etter en konkurs i 2011, hvor de starter opp klubben og vinner kampanjen i sin første sesong

 • De Graafschap

  VBV De Graafschap (også bare kjent som De Graafschap) er en nederlandsk fotballklubb fra Doetinchem i provinsen Gelderland. Klubben spiller for øyeblikket i Eerste divisie, som er landets nest øverste divisjon. De Graafschap ble grunnlagt den 1. februar 1954, og spiller sine hjemmekamper på De Vijverberg.

 • SC Telstar

  SC Telstar er en nederlandsk fotballklubb basert i IJmuiden. Klubben ble etablert i 1963 etter fusjonen av to fotballklubber i byen IJmuiden.

 • Ajax

  Amsterdamsche Football Club Ajax (også kalt Ajax Amsterdam, AFC Ajax, eller ganske enkelt Ajax) er en nederlandsk fotballklubb fra Amsterdam.

  Ajax Amsterdam har vunnet Champions League fire ganger, den europeiske Supercupen tre ganger, Verdenscupen to ganger, UEFA-cupen én gang, Cupvinnercupen én gang, den nederlandske cupen 17 ganger, og landsmesterskapet 30 ganger.

  Ajax ble grunnlagt i 1900 av Han Dade, Floris Stempel og Carel Reeser. De vant for første gang landsmesterskapet i 1918 uten å tape en eneste kamp. Siden har de aldri rykket ned fra den nederlandske æredivisjonen. Ajax har hatt stor suksess med egenutviklede spillere som bl.a. Johan Cruijff, Marco van Basten, Patrick Kluivert, Frank Rijkaard, Clarence Seedorf og Rafael van der Vaart. De har også utviklet mange stjerner, blant andre Zlatan Ibrahimovich og Cristian Chivu.

  Ajax hadde sin «gullperiode» på begynnelsen av 70-tallet. I 1971, 1972 og 1973 vant Ajax europacupen, i tillegg til landsmesterskapet i 1970, 1972 og 1973, cupen i 1970, 1971, 1972 og 1973, den europeiske Supercupen i 1972 og 1973 og Verdensmesterskapet i 1972. Ajax nådde på nytt et høydepunkt midt på 90-tallet, da de vant Champions League igjen i 1995, UEFA cupen i 1993, landsmesterskapet i 1994, 1995 og 1996, den europeiske Supercupen i 1995, Verdensmesterskapet i 1995 og den nederlandske cupen i 1993. Ajax er en av de fire klubbene som har vunnet alle store Europeiske turneringer (Champions League, Cupvinnercupen og UEFA cupen), en bragd de deler med Bayern München, FC Barcelona og Juventus.

 • Nederlandse Ijshockey Bond

  Den nederlandske ishockeyforbundet (NIJB) har organisert ishockey i Nederland siden grunnleggelsesåret (1934). Tre klubber var aktive i de tidlige årene: Amsterdam Ice Hockey Club (AIJHC), Haag Hockey og Ishockey Club (HHIJC) og Tilburg Ice Skating Club (TIJSC).

 • VV SVI Zwolle

  F.eks. SVI er en nederlandsk amatørfotballklubb fra Zwolle, grunnlagt 1. september 1952 i Ittersum-distriktet. Klubben spiller på Sportpark De Siggels i Ittersummerbroek-distriktet, som ligger ved siden av Ittersum. Standarden spilles i andre klasse lørdag i østdistriktet (2017/18).

 • FC Den Helder

  FC Den Helder er en fotballklubb fra Nord-Holland by Den Helder. Klubben ble grunnlagt 1. juli 2001. Første lag vil være i tredje klasse søndag (2016/17). FC Den Helder spiller sine kamper på De Streepjesberg sportspark.
  Klubben ble dannet trinnvis fra en fusjon mellom HRC, HFC Helder, WGW og SV Watervogels og regnes som den største fotballklubben i Den Helder.

 • FC Twente

  FC Twente er en nederlandsk fotballklubb fra byen Enschede som spiller på det øverste nivået i nederlandsk fotball, Æresdivisjonen. Klubben ble grunnlagt i 1965 som følge av en sammenslåing av to andre klubber, Sportclub Enschede og Enschedese Boys.
  FC Twente ble seriemester i sesongen 2009-2010 og dette er første og eneste gang klubben har vunnet serien. De har havnet på andreplass to sesonger, tok andreplass i UEFA cupen i 1974/75 og har vunnet KNVB-cupen to ganger. Klubben har siden 1998 hatt De Grolsch Veste som hjemebane.
  Hallvar Thoresen var toppscorer i klubben i to sesonger, 1979/1980 og 1980/1981. Flamur Kastrati, som også er fra Norge, er for tiden i reservetroppen til klubben.

 • Scheveningen

  Scheveningen [sxeːvənɪŋə (n)] (listen) er en av de åtte distriktene i Haag, Nederland, samt en bydel (bydel) av den byen. Scheveningen er en moderne badeby med en lang sandstrand, en esplanade, en brygge og et fyr. Stranden er populær for vannsport som windsurfing og kiteboarding. [1]
  Havnen brukes til både fiske og turisme

 • Den Haag

  Haag (nederlandsk: Den Haag, offisielt også 's-Gravenhage) er den tredje største byen i Nederland etter Amsterdam og Rotterdam, med en befolkning på 485 818 (31. mai 2009) og et areal på cirka 100 km². Byen ligger sørvest i Nederland og er provinshovedstad i den nederlandske provinsen Zuid-Holland. Den Haag er en del av storbyområdet Randstad, som også omfatter Amsterdam, Rotterdam, Utrecht samt byene som befinner seg i det kvadratet.

 • Marken

  Brand er en tidligere øy i Zuiderzee, nå en halvøy i det som nå er Markermeer. Siden 1957 markerer et dike med fastlandet er tilkoblet. Det tilhører kommunen Water i provinsen Noord-Holland

 • Alkmaar

  Alkmaar (vestfrisisk Alkmare) er en kommune og by i Nederland i provinsen Noord-Holland med omtrent 95 000 innbyggere.
  Alkmaar er kjent for det tradisjonelle ostemarkedet.

 • Feyenoord Rotterdam

  Feyenoord Rotterdam (nederlandsk uttale: [fɛi̯əˌnoːrt]) er en nederlandsk profesjonell fotballklubb basert i Rotterdam, som spiller i Eredivisie. Stiftet som Wilhelmina i 1908 endret klubbens navn til SC Feijenoord i 1912, SC Feyenoord i 1974, [1] og Feyenoord Rotterdam i 1978, da SC Feyenoord ble et eget amatørlag. Siden 1937 har Feyenoord hjemmebane vært Stadion Feijenoord, kallenavnet De Kuip.
  Feyenoord er en av de mest vellykkede klubber i Nederland, vinner 15 Eredivisie titler, 12 KNVB Cups og 2 Johan Cruyff Shields. Internasjonalt har det vunnet en europeisk Cup, to UEFA Cups og en Intercontinental Cup. Klubben har spilt kontinuerlig i toppnivået i det nederlandske fotballsystemet etter å ha fått forfremmelse til Eerste Klasse i 1921, flere ganger enn noen annen klubb i landet [2], blant annet som Ajax og PSV Eindhoven .
  Feyenoord er kjent som en folklubb med stor nasjonal støtte. Klubbens mest vellykkede periode i historien var 1960- og 70-tallet da Coen Moulijn og Ove Kindvall ledet klubbens seks ligatitler, to europeiske troféer og en Intercontinental Cup, og ble dermed den første nederlandske klubben i historien for å vinne både den europeiske Cup og Intercontinental Cup.
  Feyenoord har en langvarig rivalisering med Ajax, et sammenstøt mellom to lag fra de to største byene i Nederland, kalt De Klassieker ("The Classic"). Klubbens hymne er "Hand in Hand".

 • S.V.Longa 30

  Longa '30 er et etablert amatørklubben fra Lichtenvoorde, Gelderland , Nederland på 1 april 1930. De hjemmekamper spilles på egenhånd "Sportpark De Treffer", der den har tilgang til seks felt.
  Klubben har over 1100 medlemmer og har fjorten senior lag (inkludert en kvinnelig lag), sytten junior lag (tre jenter), 32 elever lag (en jente) og to G-lag (en senior og en junior lag). Foreløpig ungdomsavdelingen har 600 medlemmer.
  Standarden laget spiller første Achterhoekse klubb i ligaen, som det forringer etter tre sesonger. I sesongen 2014/15 spiller det standard Eftal i første klasse søndag i det østlige distriktet (sesongen 2015/16).

 • Hoorn

  Hoorn [ɦoːr (ə) n] (listen) er en kommune og en by i Nederland, i provinsen Noord-Holland. Den ligger på Markermeer, 35 kilometer nord for Amsterdam, og kjøpte byens rettigheter i 1357. Hoorn hadde en befolkning på 71.888 i 2017. Kommunens område er 53,25 km2, hvorav 33,00 km2 (12,74 sq mi ) Består av vann, hovedsakelig Markermeer. Kommunen består av følgende landsbyer og / eller distrikt: Blokker, Hoorn, Zwaag og deler av Bangert og De Hulk.
  Cape Horn, det sørligeste punktet i Amerika, ble oppkalt etter byen av Willem Schouten, som avrundet den i 1616. Hoornøyene i den oceaniske nasjonen Wallis og Futuna er også oppkalt etter denne byen

 • Rotterdam

  Rotterdam er den nest største byen i Nederland, med 607 460 innbyggere .[1] Byen ligger i provinsen Sør-Holland i den vestlige delen av landet. Rotterdam utgjør den sørlige delen av Randstad-området, et av Europas største bymessige områder med ca. 7,1 mill innbyggere.
  Havnen i Rotterdam er den største i Europa og var verdens travleste havn fra 1962 til 2004, da Shanghai overtok denne posisjonen. Rotterdam ligger på begge sider av elven Nieuwe Maas (nye Maas), en av kanalene i det store deltaet ved utløpet av elvene Rhinen, Maas og Schelde. Elva deler byen i to, Nord-Rotterdam og Sør-Rotterdam. Navnet Rotterdam kommer fra en demning (dam) i elven Rotte.

 • PSV Eindhoven

  Philips' Sport Vereniging Eindhoven, eller bare PSV Eindhoven, er en nederlandsk sportsklubb fra byen Eindhoven som ligger i provinsen Noord-Brabant sør i Nederland. Klubben er mest kjent som fotballklubb, og er en av «de tre store» profesjonelle fotballklubbene i Nederland sammen med Ajax fra Amsterdam og Feyenoord fra Rotterdam. PSV vant Europacupen, i dag bedre kjent som Champions League, i 1988, og har de siste årene normalt deltatt. Kallenavnet «rood-witten» på nederlandsk betyr «de rød-hvite» refererer til draktene, mens «boeren» betyr bønder, og refererer til innbyggernes sosiale opphav.

 • SV Wilhelminaschool-Hengelo Ov

  SV Wilhelmina School, også kjent som skolen er en amatør fotballklubb fra Hengelo (Overijssel). Det første laget spiller i tredje klasse lørdag på KNVB distriktet Oost (2016/17).
  Frem til 2014/15 sesongen klubben spilt på søndag. Fra sesongen 2015/16 er standard runde for klubben lørdag.
  Wilhelminaschool spilt på Sportpark Vikkerhoek. Klubben spiller i en hvit skjorte med en rød og en blå vertikal stripe, blå shorts og blå sokker.

 • N.E.C

  Nijmegen Eendracht Combinatie (nederlandsk uttale: [nɛi̯ˌmeːɣə (n) eːndrɑxt ˌkɔmbinaː (t) si]), vanligvis forkortet til N.E.C. [ˌɛneːseː], er en nederlandsk fotballklubb fra Nijmegen som for tiden spiller i Eredivisie.
  De eldste restene av klubben, "Eendracht", stammer tilbake til 15. november 1900. I 1910 fusjonerte Eendracht med Nijmegen for å danne Nijmegen Eendracht Combinatie. Lagets hjemmebane er 12 500-sete Stadion de Goffert.
  Klubben er ennå ikke til å vinne noen større turneringer til, men var løpere i KNVB Cup-konkurransen i 1973, 1983, 1994 og 2000. De spilte i UEFA Cup-turneringer i 1983, 2003 og 2008

 • Sova Amersfoort

  Sova Amersfoort kommer fra Nederland

 • DK & AV Hercules

  DK & AV Hercules ble stiftet 1896.mener den er fra Nederland

 • FC Amsterdam

  FC Amsterdam var en nederlandsk fotballklubb som ble grunnlagt 20. juni 1972, fra fusjonen av Amsterdams fotballklubber Blauw Wit og DWS. Klubben Volewijckers kom til siden for 1973-1974 sesongen. Etter en vellykket start, der klubben gjorde det til kvartfinalen i 1974-75 UEFA Cup, som beseiret italienske giganter Inter Milan i prosessen, ble klubben flyttet fra Eredivisie til Eerste Divisie i 1978. Dette resulterte i en massiv Reduksjon i tilskuerstall for FC Amsterdam, med klubben flyttet ut av Olympisk Stadion i 1980. Siden ble oppløst i 1982.

 • Sport Vereniging Honselersdijk

  Historien til klubben starter 6. mai 1964, datoen for åpningsmøtet. Her var så mange som 34 medlemmer til stede. Den første sesongen ble innledet med tre senior og to junior lag. Disse lagene har spilt på et felt og til april '65, var det ingen garderober og kantine.
  April 1965 "Slottet" åpnet den første overnatting for foreningen, en forbedring i forhold til endring i et par tre penner og støttespillere på de fleste te eller kaffe langs linjen. Inntil 1968/1969 sesongen ble spilt fotball her, med de vanlige oppturer og nedturer i resultater og prestasjoner. Også administrativt. En krise blakk. En krisemøte ble holdt på Café 't Hof. Nesten alle (ca 60) stemmeberettigede medlemmer var til stede, til tross for kampen for det nederlandske landslaget på TV. var resultatet, som ble byttet ut halvpensjon og en ny periode for S. V. Honselersdijk blakk. En periode i hvilken antallet medlemmer og ytelsen økes jevnt. Frem til og med medlemmer stopp ble kunngjort i 1974. Nå var det tid for noe nytt, utvide til sin nåværende plassering var knapt mulig. Kommunen Naaldwijk så dette altfor godt, men det er hovedsakelig på grunn av den daværende regjeringen som ble holdt i kanalen. Styret nemlig kjøpt i påvente av vedtak i kommunen, to hagebruk og mye beite. Selvfølgelig, for å bygge en ny sports kompleks på den

 • S Valkenswaard

  S Valkenswaard er/var en Nederlandsk klubb stiftet 1934

 • SV Polanen Westland

  SV polanere er en tidligere nederlandsk amatør fotballklubb fra Monster i England, som ble grunnlagt 27. mars 1947. Klubben ble kåret til 2007-sommeren RKSVM.
  Klubben spilte på Sportpark polanere i Monster, hvor fotball VV Monster ble etablert. I 2012 mellom de to klubbene slått sammen til SC Monster.

 • SC Heerenveen

  SC Heerenveen er en nederlandsk (frisisk) fotballklubb fra Heerenveen. Klubben spiller til daglig i Eredivisie, og spiller sine hjemmekamper på Abe Lenstra Stadion.

 • SC Beveren Waas

  For etableringen av den endelige SK Beveren, det var klubber som er aktive i Beveren. 8. september, sluttet 1926 klubben Beveren Standard Football Club Beveren-Waes kartlagt til den belgiske fotballforbundet og fått grunnleggende nummer 737. Klubben forsvant på 28 mai 1931.
  Den 1. juli ble 1934 igjen grunnlagt i Beveren klubben under navnet Football Sportkring Beveren. Et år senere, den 6. september 1935 klubben sluttet offisielt med den belgiske fotballforbundet under navnet Sportkring Beveren-Waes og fikk grunnleggende nummer tildelt i 2300.
  Inntil 1949 SK Beveren forble i den provinsielle serien. Det året ble forfremmet første til tredje klasse. Klubben fortsatte å spille der før de rykket ned i 1960 til den nyopprettede fjerde klasse.

 • AZ Alkmaar

  Alkmaar Zaanstreek ([ɑlkmaːr zaːnstreːk]), bedre kjent som AZ Alkmaar eller bare AZ (nederlandsk uttale: [aːzɛt]), er en nederlandsk profesjonell fotballklubb fra Alkmaar og Zaanstreek. Klubben spiller i Eredivisie, den høyeste profesjonelle fotballkampen i Nederland, og er vert for hjemmekamp på AFAS Stadion.
  AZ har vunnet Eredivisie to ganger, i 1980-81 og 2008-09. I samme sesong som sin første ligatitel, nådde de også UEFA Cup-finalen, som de mistet for Ipswich Town. I tillegg har laget vunnet KNVB Cup ved fire anledninger.

 • Leuven

  Leuven (uttales [lø:´və]; på fransk Louvain uttales; [lu'vɛ̃], på tysk Löwen) er en by i sentrale Belgia, og provinshovedstad i Flamsk Brabant. Den hadde 91 400 innbyggere i 2004. Den ligger cirka 25 km fra Brussel.
  Leuven har aner fra 800-tallet og ble i 1190 herresete for hertugen av Brabant. Byens rådhus er fra 1400-tallet, og universitetet fra 1425. Det er Belgias eldste universitet. Universitetet er også Belgias største.[trenger

 • Groningen

  Groningen er en kommune og by i Nederland og administrasjonssenter i provinsen Groningen. Med om lag 187 000 innbyggere er det den åttende største byen i landet og den klart største i det nordlige Nederland.

 • Amsterdam

  Amsterdam er den offisielle hovedstaden i Nederland. Den er landets største by og ligger i provinsen Noord-Holland. Til tross for at den er titulær hovedstad i landet, er Den Haag og ikke Amsterdam residensby for statsoverhodet. Også landets parlament og regjering sitter i Den Haag, og der er også alle ambassader. Den Haag er altså landets virkelige hovedstad.
  Amsterdam har en bykjerne med mange kanaler, og ble grunnlagt rundt en demning i elven Amstel, som også har gitt byen navn (Amstelredam: demningen i elven Amstel). Byens flyplass Schiphol, som ligger i nabokommunen Haarlemmermeer, er en av de viktigste i Europa.

 • Sparta Rotterdam

  Sparta Rotterdam er det eldste profesjonelle fotballaget i Nederland. Det ble opprettet 1. april 1888. Helt til 2002/2003 sesongen har laget alltid vært i den høyeste divisjonen. Sparta rykket opp igjen, så i 2005/2006 sesongen er de igjen i toppdivisjonen.
  Sparta har vunnet seks cupmesterskap (1909, 1911, 1912, 1913, 1915 and 1959) hvorav tre nasjonale (1958, 1962 and 1966). Sparta er en av de tre profesjonelle fotballklubbene i Rotterdam, de andre er Excelsior og Feyenoord. (Begge disse lagene spiller i øverste divisjon.)

 • Royal Standard Liege

  Royal Standard de Liège, populært kalt Standard Liège, er en belgisk fotballklubb som spiller i Jupiler League. Klubben ble stiftet i 1898, og spiller hjemmekampene sine på Stade Maurice Dufrasne i Liège. Byen Liège ligger i provinsen Liège, som er den østligste provinsen i delstaten Vallonia.

 • Fc Groningen

  FC Groningen er en nederlandsk fotballklubb fra Groningen. Groningen ligger for øyeblikket i Eredivisie.
  Den norske landslagsspilleren Erik Nevland, Arjen Robben og Luis Suarez har spilt for klubben. Den tidligere RBK-spilleren Aleksander Sørloth signerte i 2015 en 4,5års kontrakt med klubben.
  Klubben ble grunnlagt 16. juni 1971 av Groninger Voetbal en Atletiek Vereniging.

 • Arnheim A.P.N.S.A

  Arnheim A.P.N.S.A er en Nederlands klubb som holder tili Arnheim,klubben ble stiftet 1960

 • FC Utrecht

  FC Utrecht er en nederlandsk fotballklubb fra byen Utrecht som har spilt i den nederlandske æresdivisjonen siden 1970. FC Utrecht ble til etter at tre klubber fusjonerte: DOS, Velox og USV Elinkwijk. De klubbene fortsetter som amatører. DOS spilte i Æresdivisionen fra begynnelsen (1954) til 1970 og vant det nederlandske mesterskapet i 1958.
  Siden FC Utrecht ble opprettet har klubben vært i cupfinalen fem ganger, 1982, 1985, 2002, 2003 og 2004. Tre ganger har de vunnet: i 1985 mot Helmond Sport (1-0), i 2003 mot Feyenoord (4-1) og i 2004 mot FC Twente (1-0). I 2004 vant FC Utrecht også Johan Cruijf kuppen (Nederlandske Charity shield) mot seriemesteren Ajax (4-2).
  FC Utrechts hjemmestadion er stadion Galgenwaard, tidligere hjemmestadion for DOS. Galgenwaard har en kapasitet på 24 500 tilskuere, ved risikokamper er kapasiteten 22 500.
  Klubben har et fotballakademi som har arbeidet for en fremtid innen sport og samfunn som et viktig mål.
  30. september 2005 feiret klubben sitt 35-årsjubileum. Samtidig ble et museum rundt klubben og dens historie åpnet i stadion Galgenwaards sjette etasje.


  Klubbens plasseringer i serien 1976-2005
  Sesongen 2006-2007 sluttet FC Utrecht på niendeplass. I play-off systemet kvalifiserte de seg for intertoto turneringen.

 • AFC Ajax

  Amsterdamsche Football Club Ajax (også kalt Ajax Amsterdam, AFC Ajax, eller ganske enkelt Ajax) er en nederlandsk fotballklubb fra Amsterdam.
  Ajax Amsterdam har vunnet Champions League fire ganger, den europeiske Supercupen tre ganger, Verdenscupen to ganger, UEFA-cupen én gang, Cupvinnercupen én gang, den nederlandske cupen 17 ganger, og landsmesterskapet 30 ganger.
  Ajax ble grunnlagt i 1900 av Han Dade, Floris Stempel og Carel Reeser. De vant for første gang landsmesterskapet i 1918 uten å tape en eneste kamp. Siden har de aldri rykket ned fra den nederlandske æredivisjonen. Ajax har hatt stor suksess med egenutviklede spillere som bl.a. Johan Cruijff, Marco van Basten, Patrick Kluivert, Frank Rijkaard, Clarence Seedorf og Rafael van der Vaart. De har også utviklet mange stjerner, blant andre Zlatan Ibrahimovich og Cristian Chivu.
  Ajax hadde sin «gullperiode» på begynnelsen av 70-tallet. I 1971, 1972 og 1973 vant Ajax europacupen, i tillegg til landsmesterskapet i 1970, 1972 og 1973, cupen i 1970, 1971, 1972 og 1973, den europeiske Supercupen i 1972 og 1973 og Verdensmesterskapet i 1972. Ajax nådde på nytt et høydepunkt midt på 90-tallet, da de vant Champions League igjen i 1995, UEFA cupen i 1993, landsmesterskapet i 1994, 1995 og 1996, den europeiske Supercupen i 1995, Verdensmesterskapet i 1995 og den nederlandske cupen i 1993. Ajax er en av de fire klubbene som har vunnet alle store Europeiske turneringer (Champions League, Cupvinnercupen og UEFA cupen), en bragd de deler med Bayern München, FC Barcelona og Juventus.

 • Holland

  Nederland (nederlandsk: Nederland; frisisk: Nederlân) er et land i Vest-Europa, i tillegg til tre øyer i Karibia som ofte blir beskrevet som Karibisk Nederland. Landet er det største konstituerende landet i Kongeriket Nederlandene, både i areal og befolkning. Nederland er et lite og tettbefolket land. Landet grenser til Nordsjøen i vest og nord, Belgia i sør og Tyskland i øst. I landets grunnlov er Amsterdam, den største byen, fastlagt som hovedstad, mens Haag huser regjeringen og parlamentet. Rotterdam er og en av de viktigste byene i Nederland, med den største havnen i Europa - hele tre ganger så stor som den nest største. Byen Utrecht sentralt i landet fungerer som et viktig knutepunkt, og er byen de fleste jernbanelinjer og motorveier passerer gjennom eller langs. Andre store byer er Groningen i nord, som er landets åttende største by, og Eindhoven i sør, som er landets femte største by, og huser blant annet elektronikkfirmaet Philips. Kommunen med flest innbyggere er Amsterdam.

 • FC Den Haag

  ADO Den Haag (etablert 1. november 1905 i Haag)[1] er en nederlandsk fotballklubb, vinner av Eredivisie (1942, 43) og KNVB Cup (1968, 75). De spiller i dag i Eerste divisie. Etter sammenslåing med klubben Holland Sport (1971) fikk den navnet FC Den Haag som er den profesjonelle delen, og ADO forble amatørdelen.

 • FC Emmen

  FC Emmen er en nederlandsk fotballklubb basert i Emmen, Drenthe, og spiller for øyeblikket i Eerste Divisie, den andre fasen av fotball i Nederland.