• Ententa sportiva La Rochelle

  Den Entente Sportive La Rochelle er en klubb fransk av fotball basert i La Rochelle fra sammenslåingen av Star of Rochelais gjestene, som i 1949 og § Soccer av La Rochelle Stadium , som ble grunnlagt i 1904 og absorpsjon i 2007 klubben nabo til AM Laleu La Pallice

 • FC Sete

  FC Sète 34 er det nåværende navnet på en fransk fotballklubb med base i Sète og ble grunnlagt i 1901 som Olympique de Cette . Klubben har vunnet den franske ligatittelen to ganger (i 1934 og 1939) og den franske cupen også to ganger (1930 og 1934). I 1934 ble de den første klubben som vant den franske ligaen og cupen dobbel. På den tiden brukte de Georges-Bayrou stadion . [1] Fram til 1960 spilte klubben en stor rolle i det franske fotballmesterskapet, men på grunn av økonomiske problemer ble den tvunget til å gi fra seg profesjonell status. Fra 1970-tallet og frem til 2005 spilte klubben i videregående nivåer, før de fikk tilgang til Ligue 2 i en sesong etter å ha endt på 3. rangering avChampionnat National .

 • commissariat aux sports militaires

  commissariat aux sports militaires

 • Fc Montceau Bourgogne

  Fotballklubb Montceau Bourgogne er en fransk forening fotballag grunnlagt i 1948. De er basert i Montceau-les-Mines , Bourgogne , Frankrike og spiller for tiden i Championnat National 3 . De spiller på Stade des Alouettes i Montceau-les-Mines , som har en kapasitet på 6000.

 • AS Libourne Football

  Football Club Libourne , tidligere kjent som AS Libourne eller Libourne Saint-Seurin-sur-L'Isle , er et fransk fotballag fra Libourne-byen i Nouvelle-Aquitaine . De spiller for øyeblikket i Regional 1 Nouvelle-Aquitaine , den sjette delen av fransk fotball

 • La Roche Sur Tom FCY

  La Roche-sur-Yon Vendée Football er en fransk fotballklubb basert i La Roche-sur-Yon .

  Etter tretti år på nasjonalt nivå, utvikler klubben fra 2007 til 2013 i DH-mesterskapet i Atlanterhavs-ligaen for fotball . På slutten av 2012-2013 sesongen, er klubben kronet DH-mester i Atlanterhavs-ligaen i fotball . Siden august 2013 har han spilt i National 3

 • Heillecourt

  Heillecourt er en kommune i Meurthe-et-Moselle avdelingen i Nord-Øst-Frankrike. Den franske historikeren fra 1800-tallet, diplomat og Encyclopédiste Jean-Baptiste Luton Durival (1725-1810) døde i Heillecourt, så vel som hans bror Nicolas Luton Durival (1713-1795).

 • Sporting Club De Bastia

  Sporting Club bastiais, også kjent som bare SC Bastia, er en fransk fotballklubb basert i byen Bastia på øya Korsika

 • Plan De Grasse

  Plan De Grasse

 • R.F.B Scolaires

  R.F.B Scolaires

 • Paris

  Paris (fransk uttale: [paʁi]) Omkring dette lydlyttet) er den største og mest folkerike byen Frankrike, med et administrativt grenseområde på 105 kvadratkilometer og en befolkning på 2015 på 2 229 621. [2] Byen er en kommune og avdeling, og hovedstaden i 12122 kvadratkilometer Île-de-France-regionen (allment kjent som Paris-regionen), hvis 2016-befolkning på 12.142.802 representerer omtrent 18 prosent av befolkningen i Frankrike. [5] Siden det 17. århundre har Paris vært et av Europas store sentre innen finans, handel, mote, vitenskap og kunst. Paris-regionen hadde et BNP på 649,6 milliarder euro (USD 763,4 milliarder) i 2014, som utgjorde 30,4 prosent av BNP i Frankrike. [6] Ifølge offisielle estimater, i 2013-14 hadde Paris-regionen det tredje høyeste BNP i verden og den største regionale BNP i EU.

 • Stade Francais

  Stade Français er en parisisk sportsklubb. For sin rugbyforening, se også Stade français Paris rugby.

 • Fédération française de handball

  Den franske Håndballforbund (FFHandball) er en fransk forening lov 1901 basert på en 1941. september Det er forekomsten leder håndball i Frankrike med delegering av Det internasjonale håndballforbundet (IHF) og departementet for ungdom og idrett .

 • Le Havre

  Le Havre (UK: / ləhɑːvrə /; [3] Fransk uttale: [lə ɑvʁ] (listen)) er en urbane fransk kommune og by i Seine-Maritime-avdelingen i Normandie-regionen i Nordvest-Frankrike. Det ligger på den høyre bredden av elvemunningen av elven Seine på kanalen sørvest for Pays de Caux

 • Rouen

  Rouen er en kommune i departementet Seine-Maritime i regionen Normandie nord i Frankrike. Rouen er den historiske hovedstaden i Normandie og er i dag administrativt hovedsete både i regionen Normandie og i departementet Seine-Maritime. Byen var en av de største og rikeste byene i middelalderen og ble avstått av den karolingiske kongen Karl den enfoldige til Gange-Rolf i 911. Rouen var setet til Exchequer av Normandie og spilte en stor rolle i den engelske historien som en av hovedstedene av England sammen med London i periodene til angelnormanniske dynastiene. Den eldste delen av Rouens bykjerne, men sin trehusbebyggelse, katedral og mange kirker, står på UNESCOs Verdensarvsliste.

 • FC Metz

  Football Club de Metz, også kalt FC Metz, er en fransk fotballklubb fra byen Metz i det nordøstlige Frankrike. Klubben spiller i Ligue 1.

 • Matra Racing De Paris

  Racing Club de France fotball Colombes 92 (fransk uttale: [også kjent som Racing Paris, RCF Paris, Matra Racing, Racing Club, eller bare Racing) er en fransk forening fotballklubb basert i Colombes, en forstad Av Paris.

 • FC Sochaux

  Football Club Sochaux-Montbéliard (fransk uttale: [soʃo mɔbeljaʁ], ofte referert til som FCSM eller bare Sochaux) er en fransk forening fotballklubb basert i byen Montbéliard. Klubben ble grunnlagt i 1928 og spiller for øyeblikket i Ligue 2, den andre delen av fransk fotball, etter å ha blitt ferdig 18 år og blitt forvist fra Ligue 1 i sesongen 2013-14. Sochaux spiller sine hjemme kamper på Stade Auguste Bonal, som ligger i byen.

 • Poitou

  Poitou var en av Frankrikes 33 historiske provinser. Hovedstaden var Poitiers. Regionen Poitou ble kalt Thifalia eller Theiphalia på 500-tallet. Poitou ligger i vestlige Frankrike, men utgjorde i løpet av middelalderen en del av Aquitaine og hadde Poitiers som hovedstad hvor hertugene av Poitiers hadde bolig. Fra Poitou kom Huset Lusignan.
  Det er et sumpland kalt for Poitevin-sumpen (fransk Marais Poitevin) ved bukten Poitou på vestkysten av Frankrike, rett nord for La Rochelle.
  Mange av akadianerne som bosatte seg i hva som i dag er Nova Scotia i den nye verden i 1604 og senere i New Brunswick kom fra regionen Poitou. Etter at akadianerne ble deportert av engelskmennene i begynnelsen av 1755 var det en rekke av disse som tilflukt i Poitou. En stor andel av disse flyktningene migrerte også til Louisiana i 1785 og i de senere årene ble kjent som cajanere.

 • Paris

  Paris er en europeisk storby samt Frankrikes hovedstad. Byen ligger ved elven Seinen nord i Frankrike, i hjertet av regionen Île-de-France («Région parisienne»). Anslått befolkningstall innenfor bygrensen var 2 234 105 ved inngangen til 2009, mens stor-Paris utgjør en befolkning på om lag 9,93 millioner. Om man regner med alle forsteder og byer som omkranser Paris innenfor en gitt tetthet, er Paris den nest største metropolen i EU, med ca. 12 millioner innbyggere, etter Londons pendlerbelte med rundt 15 millioner innbyggere.
  Paris-regionen står for Frankrikes sentrale økonomiske aktiviteter, og La Défense, en egen finansbydel med store forretningsbygg og skyskrapere, ligger 2,5 km vest for den gamle bykjernen.
  Byen tiltrekker over 30 millioner turister hvert år. Attraksjoner som trekker folk til byen er først og fremst Eiffeltårnet, katedralen Notre-Dame, paradegaten Avenue des Champs-Élysées, Triumfbuen (Arc de Triomphe), Sacré Coeur (kirken dedikert til Jesus hellige hjerte), Invalidedomen, Panthéon og Opera Garnier, samt kunstsamlinger som finnes i Musée du Louvre, Musée National d'Art Moderne i Pompidou-senteret og Musée d'Orsay. Disneyland, en fornøyelsespark som ligger et stykke utenfor byen, trekker også mange mennesker til Paris.

 • Perpignan

  Perpignan (katalansk Perpinyà) er ein by i sør i Frankrike ved kysten av Middelhavet. Han er préfecture (hovudstad) i departementet Pyrénées-Orientales. Perpignan var hovudstad i den tidlegare franske provinsen Roussillon. Han var òg hovudstad i eit historiske comarque i Catalonia kalla Rosselló.
  Byen har eit folketal på like over 100 000 innbyggjarar, og etter ei folketeljing i 1999 hadde storbyområdet 249 016 innbyggjarar.

 • Valence

  Valence er en kommune i departementet Drôme i regionen Auvergne-Rhône-Alpes sørøst i Frankrike. Valence er hovedstad i departementet.
  Byen ligger på elven Rhônes venstre bredd, omtrent midtveis mellom Lyon og Avignon. Opprinnelig var den en romersk koloni, Valentia. Byen har vært bispesete siden 300-tallet. Innbyggerne blir kalt valentinois.
  I dag er Valence et handels- og industrisentrum. Severdighetene omfatter et romansk kapell og renessansekapellet Pendentif fra 1548.

 • Avignon

  Avignon (provençalsk Avignoun) er en kommune i departementet Vaucluse i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur sørøst i Frankrike. Selve byen har omkring 88 300 innbyggere (2004), mens Stor-Avignon har omkring 155 500. Det ligger på østre bredd av Rhône, omkring 640 km sør-sørøst for Paris og 80 km nord-nordvest for Marseille. Byen er mest kjent for sin historiske rolle som sete for flere paver i det 14. århundre.

 • Bordeaux

  Bordeaux er en havneby ved Garonne i departementet Gironde sørvest i Frankrike.
  Storbyområdet Bordeaux-Arcachon-Libourne har ca. 1 million innbyggere, og er det sjette største storbyområdet i Frankrike. Bordeaux er hovedstad i regionen Nouvelle-Aquitaine, samt prefektur i departementet Gironde. Innbyggerne kalles bordelais.
  Bordeaux er hovedstad for verdens største vinindustri. Verdens viktigste vinmesse, Vinexpo[1], arrangeres her, mens vinindustrien i området har en omsetning på 14,5 milliarder euro i året.[2] Bordeaux-vin har blitt produsert i regionen siden det 8. århundre.
  Havneområdet, Port de la Lune, er siden 2007 et verdensarvminne. Havnebygningene skriver seg fra opplysningstiden på 1700-tallet, og utgjør sammen med byplanen et godt bevart eksempel på nyklassisistisk arkitektur. I alt finnes det 347 fredede bygninger i byen. Havneområdet ble fredet i 1988.

 • Paris Saint-Germain FC

  Paris Saint-Germain Football Club, ofte omtalt som Paris-SG eller PSG, er en fransk fotballklubb som holder til i hovedstaden Paris. Klubben ble stiftet i 1970, etter en sammenslåing av klubbene Paris FC og Stade Saint-Germanois. PSG har spilt i den franske toppserien, Ligue 1, siden 1974. Hovedrivalen er Olympique Marseille.
  De spiller sine hjemmekamper på Parc des Princes i Paris, som tar 48 713 tilskuere.

 • Fc Nantes

  Football Club de Nantes er en fransk fotballklubb basert i Nantes i regionen Pays de la Loire. Klubben ble grunnlagt i 1943, og lagets draktfarger er gult med lysegrønne vertikale striper på skjorten, mens bortedraktene er svarte med en gul vannrett stripe på skjorten. FC Nantes spiller for øyeblikket i landets høyeste avdeling Ligue 1, og spiller sine hjemmekamper på Stade de la Beaujoire. Nåværende trener er Michel Der Zakarian.
  FC Nantes har siden dens grunnleggelse hvert en av de større franske fotballklubber. Klubben står med åtte seriemesterskap mellom 1965 til 2001, samt tre cupmesterskap fra 1979 til 2000. Klubben nådde blant annet semifinalespill i Mesterligaen 1995/1996, hvor de til slutt ble slått ut av italienske Juventus med 3–4 sammenlagt. De spilte for øvrig også semifinale i Cupvinnercupen i 1980 mot Valencia CF, som vant sammenlagt og siden vant turneringen dette året. Fra 1992 til 2007 var klubben kjent under navnet FC Nantes Atlantique, før den byttet til sitt nåværende navn i forkant av 2007/08-sesongen.
  Klubben har også et etablert ungdomsakademi, som har fostret opp store franske fotballspillere som blant andre Marcel Desailly, Didier Deschamps og Christian Karembeu.

 • Valenciennes

  Valenciennes er en kommune i departementet Nord i regionen Hauts-de-France nordøst i Frankrike beliggende ved elven Schelde

 • Le Chesnay 78

  Le Chesnay er en fransk kommune i Yvelines avdeling i Île-de-France.
  Innbyggerne kalles Chesnaysiens.
  Det deltar i konkurransen av byene og landsbyene i blomst og har tre blomster 20111.

 • Olympique De Marseille

  Olympique de Marseille (L'OM) er en fransk fotballklubb, grunnlagt i 1899, med tilhold på Stade Vélodrome (67 394 plasser) i Marseille. Klubbens største bragd er seieren i Mesterligaen over Milan i 1993, en turnering klubben også kom til finalen av i 1991. Ingen annen fransk klubb har verken før eller siden vunnet Champions League. L'OM har ni ganger vunnet serien og ti ganger vunnet cupen i Frankrike.
  Marseille er medlem av lobbyen G-14, som organiserer de mektigste lagene innen europeisk fotball.

 • Monaco

  Fyrstedømmet Monaco (Munegu på monegaskisk) er verdens nest minste land. Det ligger inntil Frankrikes kyst og Middelhavet ved den franske rivieraen (Côte d'Azur).
  Landet består hovedsakelig av byområde. Monaco er et av verdens mest folketette land. Bydelen Monte-Carlo, med Hôtel de Paris, Casino de Monte-Carlo og hovedgaten Boulevard d'Italie, strekker seg langs kysten i retning av Italia. Gamlebyen ligger på en høy og bratt halvøy, hvor slottet og det oseanografisk museet ligger.
  Fyrst Albert II etterfulgte sin far som monark 6. april 2005. Selv om fyrst Albert II er en konstitusjonell monark i et representativt demokrati har han en stor politisk makt.
  Rundt 90 % av befolkningen tilhører den romersk-katolske kirke.
  Monaco har ikke skatt på personlig inntekt, har lave bedriftsskatter og landet er velkjent som et skatteparadis.

 • Strasbourg

  Strasbourg (fransk uttale: ​[stʁas.buʁ], tysk: Straßburg eller Strassburg) er en by i departementet Bas-Rhin i Alsace (tysk Elsass) i regionen Grand Est i Frankrike. Byen er møtested for Europaparlamentet, Europarådet og Den europeiske menneskerettsdomstolen, og hovedkvarter for Eurokorpset. Strasbourgs historiske sentrum på øya Grande Île ble i 1988 oppført på UNESCOs verdensarvliste.

 • Saint Jean de Cachan

  Cachan er en fransk kommune ligger i Val-de-Marne avdeling i Île-de-France.
  Innbyggerne kalles Cachanais

 • Racing Club De Strabourg

  Racing Club de Strasbourg Alsace (kjent som RC Strasbourg, RCS, eller bare Strasbourg, Alsace: Füeßbàllmànnschàft vu Stroßburri) er en fransk forening fotballklubb grunnlagt i 1906, basert i Strasbourg, Alsace. Den har hatt profesjonell status siden 1933 og vil spille 2017-18 sesongen i Ligue 1, den øverste delen av fransk fotball, etter å ha vunnet 2016-17 Ligue 2 mesterskapet. Dette kommer etter at klubben ble henvist til den fjerde delen av fransk fotball ved avslutningen av 2010-11 Championnat National sesongen etter å ha gått i finansiell likvidasjon. Omdøpt RC Strasbourg Alsace, de vant CFA-mesterskapet i 2012-13, og ble til slutt Championnat nasjonale mestere i 2015-16.
  Klubbens hjemstadion, siden 1914, er Stade de la Meinau. De styres av Thierry Laurey, som erstattet Jacky Duguépéroux i mai 2016. [1]
  Klubben er en av seks klubber som har vunnet alle tre store franske troféene: Championship i 1979, Coupe de France i 1951, 1966, 2001 og Coupe de la Ligue i 1997 og 2005. Strasbourg er også blant de seks lagene til Har spilt mer enn 2000 kamper i Frankrikes toppfly (spanning 56 sesonger) [2] og har deltatt i 52 europeiske spill siden 1961. [3] Til tross for disse prestasjonene har klubben aldri klart å etablere seg som en av Frankrikes ledende klubber, og har opplevd minst en tiår siden begynnelsen av 1950-tallet. Racing har endret lederen 52 ganger i 75 års profesjonell lek, ofte under press fra fansen.

 • AS Eragny Fc

  AS Eragny Fc er en Fransk klubb

 • Stade Quintinais

  Stade Quintinais er en Fransk klubb

 • U.S.Villejuif Football

  U.S.Villejuif Football er en Fransk klubb

 • Thonon CST

  Thonon CST holder til i Frankrike

 • Fc Gueugnon

  Football Club Gueugnonnais (vanligvis kalt Gueugnon [ɡøɲɔ]) er en fransk forening fotballklubb basert i Gueugnon, Burgundy. Klubben ble dannet i 1940 og spiller sine hjemme kamper på Stade Jean Laville ligger i byen. Den spilte i Championnat National, det tredje nivået av fransk fotball, før den ble inngått i likvidasjon i april 2011. [1] [2] Sommeren 2011 ble klubben reformert og ble med i DH Bourgogne på den sjette delen av fransk fotball. Guegnon vant DH Bourgogne i sesongen 2012-13 og ble forfremmet til CFA 2

 • Chamois Niortais

  Chamois Niortais Football Club (ofte kalt Les Chamois) er en fransk forening fotballklubb basert i Niort, i Deux-Sèvres avdeling i vest-Frankrike. Den ble grunnlagt i 1925 av Charles Boinot, sønn av eieren av en lokal vaseskinnfabrik. Klubbens merke viser en skjærebett som står på en fotball. Klubbens hjemmestadion er Stade René Gaillard i Niort, som har en kapasitet på 10.898, men i de siste 20 årene har det generelt vært gjennomsnittlig under 5.000 per kamp på grunn av klubbens relativt små fanebase. Chamois Niortais har tradisjonelt spilt i en helt blå hjemmestrimmel, selv om vekk striper regelmessig er forskjellige.
  For de første 20 årene av klubbens eksistens spilte de seg i lokale ligaer rundt sentrum-Ouest-regionen. I 1945, etter andre verdenskrig, kom siden til Championnat de France-amatøren. De oppnådde forfremmelse til Divisjon 3 i 1970 og bodde i divisjonen for de følgende åtte sesongene. Mellom 1980 og 1984 spilte laget i Divisjon 4 før han vunnet kampanje tilbake til Divisjon 3. Klubben fikk profesjonell status for første gang året etter da de ble promotert til Divisjon 2. Etter en annen kampanje i 1987 spilte de i Divisjon 1 For eneste gang i sesongen 1987-88, men ble forvist etter en sesong.
  Chamois Niortais ble henvist til Championnat National i 2008, og relegated igjen en sesong senere, og dermed miste sin faglige status. Etter å ha fullført som løpere i Championnat National ble laget fremmet tilbake til Ligue 2 for sesongen 2012-13.

 • Asse Saint Etienne

  AS Saint-Étienne, forkortet AS Saint-Étienne ( "ASSE") eller Sainté, er en fransk fotballklubb stiftet i 1919 av Casino Group, og er basert i Saint-Etienne (Loire).
  Ti ligatitler i Frankrike (registrering av Frankrike), seks kopper i Frankrike, en League Cup og en cupfinale europeiske Champion Clubs hovedsakelig omfatter vinnerne av de mest suksessrike klubb og en av de mest populære av fransk fotball .
  Offisielt profesjonell siden 1933, AS Saint-Etienne nådde sitt høydepunkt mellom årene 1960 og 1970, da hun vant åtte ligatitler i Frankrike i bare tretten sesonger. I 1976, "de grønne" av Robert Herbin forårsake uvanlig nasjonal glød ved å nå finalen i European Cup of Champions klubber hvor de vil bli slått litt etter Bayern München (1-0) til stadion Hampden Park i Glasgow.
  Siden han er profesjonell, ligger klubben på Stade Geoffroy-Guichard. Det er co-ledet siden 2004 av Roland Romeyer og Bernard Caïazzo, som er de to største aksjonærene i klubben. Det første laget spiller i Ligue 1, og er drevet av Óscar García Junyent. ASSE er en fotballklubb med en rik historie, i 2017-2018, den Etienne spille sin 65th sesong i første divisjon, bevis på en av de største levetid på øverste nivå i fransk fotball

 • Fc Nantes

  Football Club de Nantes er en fransk fotballklubb basert i Nantes i regionen Pays de la Loire. Klubben ble grunnlagt i 1943, og lagets draktfarger er gult med lysegrønne vertikale striper på skjorten, mens bortedraktene er svarte med en gul vannrett stripe på skjorten. FC Nantes spiller for øyeblikket i landets høyeste avdeling Ligue 1, og spiller sine hjemmekamper på Stade de la Beaujoire. Nåværende trener er Michel Der Zakarian.
  FC Nantes har siden dens grunnleggelse hvert en av de større franske fotballklubber. Klubben står med åtte seriemesterskap mellom 1965 til 2001, samt tre cupmesterskap fra 1979 til 2000. Klubben nådde blant annet semifinalespill i Mesterligaen 1995/1996, hvor de til slutt ble slått ut av italienske Juventus med 3–4 sammenlagt. De spilte for øvrig også semifinale i Cupvinnercupen i 1980 mot Valencia CF, som vant sammenlagt og siden vant turneringen dette året. Fra 1992 til 2007 var klubben kjent under navnet FC Nantes Atlantique, før den byttet til sitt nåværende navn i forkant av 2007/08-sesongen.
  Klubben har også et etablert ungdomsakademi, som har fostret opp store franske fotballspillere som blant andre Marcel Desailly, Didier Deschamps og Christian Karembeu.

 • Fc Girrondins de Bordeaux

  FC Girondins de Bordeaux er en fransk fotballklubb fra Bordeaux, grunnlagt i 1881. De spiller per 2016 i Ligue 1.
  Bordeaux har vunnet det franske ligamesterskapet seks ganger, sist i 2009.