• PAOK Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

  Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton, eller bare PAOK, (gresk: Π.Α.Ο.Κ. – Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών, «Panthessalonikisk sportsklubb av Konstantinopoliter») er en gresk idrettsklubb fra Thessaloniki, og har lag i blant annet basketball, volleyball, håndball, baseball, vannpolo, svømming, bryting og vektløfting.

  Mest kjent er likevel fotballaget, som spiller i Gresk superliga. Fotballaget ble grunnlagt i 1926 og spille sine hjemmekamper på Toumba Stadion. I 2007 var det totalt 7 % av greske fotballsupportere som heiet på PAOK

 • Levadiakos FC

  Levadiakos Football Club er en gresk forening fotballklubb som spiller i den greske Super League . Basert i Livadeia , Hellas, ble klubben promotert til Alpha Ethniki , forløper til Super League, etter ti sesonger i mindre divisjoner i sesongen 2005-06, som runner-up av Football League i 2004-05. [3] Det ble deretter henvist til Beta Ethniki [4] igjen i 2006-07 og kom tilbake til toppnivået i 2008-09. Klubben ferdig med et nivå over nedrykning det året, men ble relegert tilbake til andre divisjonen ved å fullføre 14. i 2009-10.

 • Iraklis Psachna FC

  Iraklis Psachna Football Club er en gresk fotballklubb , basert i Psachna , Euboea

 • AEL Kallonis FC

  Akadimia Podosfairou Lekanopediou Kallonis , vanligvis referert til Kalloni , var en gresk fotballklubb , basert i Kalloni , Lesvos

 • AEK Athen

  AEK Athen er en gresk sportsklubb, delt inn i flere forskjellige idretter; fotball, basketball, håndball og volleyball. På gresk heter klubben Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως – Athlitiki Enosis Konstantinoupoleos.
  AEK ble grunnlagt i 1924 av folk fra Konstantinopel (nå Istanbul i Tyrkia).
  AEK Athens fotballag er det mest kjente av de forskjellige idrettene, og laget har vært ett av de bedre i Hellas, sammen med Olympiakos og Panathinaikos. AEK hadde fem spillere med på det greske landslaget som vant EM i fotball 2004. Det var Mikhalis Kapsis, Kostas Katsouranis, Thodoris Zagorakis, Vasilis Lakis og Vasilis Tsiartas.
  Lagets trener er serbiske Dušan Bajević.

 • Aris Saloniki

  Aris Thessaloniki FC (i europeiske konkurranser), [1] er en gresk fotballklubb basert i Thessaloniki, Makedonia, Hellas, en del av den store greske sportsklubben A.C. Aris Thessaloniki.
  Klubben ble opprettet i 1914 som Aris Thessaloniki Football Club, og ble grunnlagt av makedonske fotballklubber, samt Hellenic Football Federation. Fargene til klubben er gule av herlighet, dominerende farge i Makedons kultur, som minner om den bysantinske arv Thessaloniki og svart. Den er oppkalt etter Ares, den gamle olympiske "gud of war", forbundet med mot og maskulinitet, hvis bilde er portrettert på klubbens logo som vist i Ludovisi Ares-skulpturen.
  Aris var også et av de mest populære og sterkeste lagene i Hellas i interwarperioden. De har vært treårige i Hellas (1927-28, 1931-32, 1945-46), de har vunnet den greske cupen en gang (1970), og de har vært ubeseiret hjemme i europeiske konkurranser siden 1968 for 26 hjemmekamper [ 2] Lagets hjemmebane er Kleanthis Vikelidis Stadium.

 • Fc Panathinaikos

  Fc Panathinaikos gammel logo?

 • Fc Panathinaikos

  FC Panathinaikos (Παναθηναϊκός) er en gresk idrettsforening. Klubben ble stiftet i 1908 som en fotballklubb; senere ble blant annet basketball og volleyball en del av virksomheten. I alt har klubben nå 482 greske mesterskap fordelt på 21 idretter.

  Fotballaget spiller i ligaen Alpha Ethniki og spiller hjemmekampene sine på arenaen OAKA (kapasitet: 66 132) i Athen.

 • PAS Giannina FC

  PAS Giannina FC (Gresk: PAS Giannina FC 1966), eller med sitt fulle navn Panepirotikos athlitikos Syllogos Gian (gresk: Pas Giannina FC, Panepirotic Athletic Club Giannina ) er en gresk fotballklubb basert i byen Ioannina, hovedstaden i Epirus regionen.

  PAS Gian ble dannet i 1966 som et resultat av foreningen av de to lokale lag -. AO Ioanninon (forening av Atromitos Ioanninon og Olympiacos Ioanninon i 1962) og PAS Averof [1] [2] Som symbol for det nye teamet ble valgt oksen, som dukket opp på den gamle mynten av Epirote League.The klubben har konkurrert flere ganger i Superleague . Klubben er trolig best kjent blant greske fotball tilskuere til sin lojale støtte og sin status som den mest suksessrike fotballklubben i Epirus regionen.

 • Iraklis Fc

  Iraklis FC (gresk: ΠΑΕ Ηρακλής, Herkules PAE) er en fotballklubb fra Thessaloniki, Hellas. Iraklis ble grunnlagt i 1908. Dens hjemmekamper Iraklis spiller i Kaftatzoglio. Nåværende klubbpresident er Gerogios Spanoudakis og klubbens farger er blått og hvitt. På slutten av 2010/11 sesongen i klubben av korrupsjon ble satt av den greske forbund til sisteplass i rangeringen og henvist forpliktet til Delta Ethniki, fjerde nivå. I 2015 returnerte klubben til øverste nivå