• FK DAC 1904

  FK DAC 1904 Dunajská Streda, også kjent som bare DAC, er en slovakisk fotballklubb basert i byen Dunajská Streda i det sør Slovakia. Klubben spiller i Corgoň Liga, som er landets høyeste divisjon. DAC Dunajská Streda ble grunnlagt i år 1904.

 • Tj Vi kosa Vranov

  MFK Vranov (fullt navn: Mestský fotballklubb Vranov ) er en slovakisk fotballklubben, som ligger i Vranov . Den ble grunnlagt i 1901 . Siden sesongen 2004/05 har han vært i den tredje fotballageren, Øst .

 • ŠK Blava Jaslovské Bohunice

  ŠK Blava Jaslovské Bohunice er et slovakisk fotballag med base i byen Jaslovské Bohunice . Klubben ble stiftet i 1928.

 • FK zemplinska Teplica

  FK Zemplinska Teplica

 • Fc Tatran

  1. FC Tatran Prešov, også kjent som bare Tatran, er en slovakisk fotballklubb basert i byen Prešov i det nordøst Slovakia. Klubben spiller for øyeblikket i Fortuna Liga, som er landets øverste divisjon.

 • Tj Plastika Nitra

  FC Nitra er en fotballklubb hjemmehørende Nitra i Slovakia, som spiller for øyeblikket i slovakisk 2. divisjon fotball for herrer. I 1959 spilte de for første gang i den øverste divisjonen i Tsjekkoslovakia

 • chemlon humenne

  chemlon humenne

 • Doprastav, N.P Bratislava

  Doprastav a.s. Er et slovakisk byggefirma, som ble etablert i 1953. Selskapet fokuserer hovedsakelig på transportbygging - veier, broer og jernbaner.
  Et eksempel på deres konstruksjon er Apollo-broen i Bratislava. Den har vunnet en pris fra European Association of Steel Construction. I 2006 hadde Doprastav et overskudd på 461,74 millioner slovakiske korunas (13,55 millioner euro) etter skatt og ansatt 3,500 personer i gjennomsnitt. • FK Púchov(FK Matador)

  FK Púchov er en fotballklubb fra byen Púchov i det nordvestlige Slovakia. Klubben ble stiftet i 1920 under navnet Športový klub Púchov (Sportsklubben Puchov). Klubbens farger er svart, rødt og hvitt. I 1968 skiftet sportsklubben navn til TJ Gumárne 1.mája Púchov. Den gang omfattet klubben de fire idrettene fotball, håndball, ski og ishockey. I 1993 skiftet klubben navn til ŠK Matador Púchov. I sesongen 2001/02 ble Púchov nummer to i Corgoň Liga (øverste nivå i Slovakia). Matador vant Slovenský Pohár (den slovakiske cupen) sesongen 2002/03 ved å slå Slovan Bratislava 2-1 i finalen. Siden 2007 har klubben brukt navnet FK Púchov. Laget spiller for tiden i slovakisk 3. divisjon, etter å ha rykket ned i 2010/11-sesongen.

 • FC Spartak Trnava

  FC Spartak Trnava, også kjent som bare Spartak, er en slovakisk fotballklubb basert i byen Trnava vest i Slovakia. Klubben spiller i Corgoň Liga, som er landets øverste divisjon. Spartak Trnava ble grunnlagt 30. mai 1923 og spiller sine hjemmekamper på Štadión Antona Malatinského. Klubben bruker i dag hjemmedrakter med rød overdel, med svarte vertikale striper og svarte shorts, bortedraktene er hvite. Klubbens trener (2011) er Pavel Hoftych fra Tsjekkia.

 • TJ Slovan Chzjd Bratislava

  ŠK Slovan Bratislava er en slovakisk fotballklubb stiftet 03.05.1919 i Bratislava under navnet 1. ČsŠK Bratislava. Det tar navnet fra Slovan Bratislava i 1952. Klubben er den mest suksessrike i landet og mest prestisjefylte , alle de store aktørene i den slovakiske Football stort sett har slitt jersey av det laget.
  Han er for tiden spiller i Slovakiske første divisjon (den Corgoň liga).
  Etter å ha spilt tre europeiske cuper, vant Slovan Bratislava, 21 mai 1969, en historisk suksess for fotball i landet bekjempe 1968-1969 Cup Winners Cup FC Barcelona (3-2) i Basel. Det er den eneste europeiske Cup vunnet av Tsjekkoslovakia (og senere Slovakia) siden etableringen av disse konkurransene i 1956. I 1976, da Tsjekkoslovakia vant Euro 1976 i Jugoslavia,


 • MSK Tesla Stropkov

  MŠK Tesla Stropkov er et slovakisk fotballag, basert i byen Stropkov. Klubben ble grunnlagt i 1920. De spiller for tiden i III. Liga Východ (Slovakia), den tredje delen av det slovakiske fotball liga systemet

 • TJ Slovan Chzjd Bratislava

  Slovan Bratislava (Slovakiske uttale: [sloʋan bracislaʋa], "Bratislava slaviske") er en fotballklubb basert i Bratislava, Slovakia, som spiller i den slovakiske Super Liga. Grunnlagt som den første ČSSK Bratislava i 1919 klubben skiftet navn til Slovan Bratislava i 1953. Slovan er den mest suksessfulle laget i Slovakia med flest titler i både liga og cup i landet.
  Slovan Bratislava ble den første og hittil eneste klubb i Slovakia samt tidligere Tsjekkoslovakia for å vinne en av de europeiske cup konkurranser, de Cupvinnercupen da de slo FC Barcelona i finalen i Basel i 1969. Klubben leverte også syv spillere til den seir UEFA Euro 1976 tsjekkoslovakiske team.

 • TJ Spartak Bratislava

  Tj Spartak Bratislava er en Slovakisk klubb som holde til i Bratislava

 • ASVS Dukla Trencin

  ASVS Dukla Trencin holder til i Slovakia

 • Fc Kosice

  Fc Kosice er en Slovakisk klubb som holder til i Kosice

 • VTJ Topolcany

  HC Topoľčany den slovakiske Hockey Club of Topolcany, A-laget opererer i første hockey liga Slovakia

 • Vysne Hagy

  Vysne Hagy eren Slovakisk klubb Volleyballklubb ,som ble stiftet 1983

 • TJ Druzstevnik Janova Lehota

  TJ Druzstevnik Janova Lehota er en Slovakisk Klubb

 • Spartak Trnava Kovosmalt

  FC Spartak Trnava, også kjent som bare Spartak, er en slovakisk fotballklubb basert i byen Trnava vest i Slovakia. Klubben spiller i Corgoň Liga, som er landets øverste divisjon. Spartak Trnava ble grunnlagt 30. mai 1923 og spiller sine hjemmekamper på Štadión Antona Malatinského. Klubben bruker i dag hjemmedrakter med rød overdel, med svarte vertikale striper og svarte shorts, bortedraktene er hvite.

 • TJ Rapid Bratislava

  FK Rapid Bratislava var en slovakisk forening fotballklubb. Klubben var basert i en rolig del av Ružinov, Bratislava.

  Selv om det ikke var veldig vellykket i de siste årene, er det en klubb med anstendig historie. Den største suksessen var to sesonger (2003/2004 og 2004/2005) brukt i den slovakiske andre divisjonen.

 • Slovak Handball Federation

  Det slovakiske nasjonale håndboldholdet er det nasjonale håndboldholdet i Slovakia. Det deltar i internasjonale lag håndballkonkurranser.