• Veszpremi Honved Tajfutas

  Veszpremi Honved Tajfutas

 • Ujpesti TE

  Újpest TE (forkortet UTE) i SMAFC og NSE i 1866 , etter den tredje eldste fortsatt eksisterende ungarske idrettslag .

 • BUDAPEST UNIVERSITY ATHLETICS CLUB

  BUDAPEST UNIVERSITY ATHLETICS CLUB er en stor og gmmel klubb fra Ungarn

 • BKS Elöre SC

  BKV Előre SC er en ungarsk fotballklubb i Budapest , Ungarn . Det spiller for øyeblikket i ungarsk nasjonale mesterskap III. Lagets farger er gule og blå .

 • Zalaegerszegi TE FC

  Zalaegerszegi TE FC

 • BP Spartacus

  Budapesti Spartacus Sport Club er et ungarsk kvinners håndballlag fra Budapest , som spiller i Nemzeti Bajnokság I / B , den andre tierligaen i Ungarn. Klubben ble dannet i 1954 og fant seg snart på toppen. Spari , som fansen kaller laget, har vunnet alle, men en ligatittel mellom 1960 og 1967, og i tillegg har de vunnet to hjemmekamptitler i 1963 og 1968. De har også hatt et godt løp i European Champions Cup , ble marchert til finalen i 1965, bare for å falle kort mot HG København

 • Magyar Labdarugo Szövetseg

  Den ungarske fotballforbundet [1] (MRL) i Ungarn i drift, fotball idrettsorganisasjoner som arbeider for å koordinere aktivitetene til sportsaktiviteter engasjert i idrett juridiske og fysiske personer, støtte deres arbeid, administrerende prinsippet om sport selvstyre, sport nasjonale forbund fremtredende allmennyttige organisasjon.

 • BHSE Honved

  Honved Football BHSE Federation Svaz

 • Reguly DSK Zirc

  Reguly DSK Zirc

 • Honved Rakoczi Ferenc SE Tata

  Honved Rakoczi Ferenc SE Tata. Ungarsk klubb stiftet 1962

 • Váév Bramac S E Veszprem

  Váév Bramac S E Veszprem

 • Kôrmendi Dózsa MTE

  Körmendi Dózsa MTE Körmend byens menn basketball team, fra dagens førsteklasses team har en av de største tradisjonene. Laget er den første landkampballkampen ( 1986/87 ). Siden begynnelsen av 1975 har han vært medlem av førsteklasses mesterskap siden den eldste av alle gruppe A-lag. Med 7 kopper mesterskap etter Budapest Honvéd den mest vellykkede i koppens historie. Siden introduksjonen av playoffs, kom Körmend-teamet ikke inn i Upper House tre ganger i 2005, 2009 og 2015

 • ETO Györ

  WKW ETO FC Győr ( Egyetértés Torna Osztály Futball Club Győr ; lit. Concordance Gymnastics Department Football Club of Győr ) eller bare ETO , er en fotballklubb fra byen Győr i Ungarn . De er best kjent for å nå semifinalen i European Cup 1964-65 . Klubben har vunnet den ungarske liga fire ganger. I 1904 ble klubben grunnlagt som Győri Vagongyár ETO og har gjennomgått mange navneendringer siden. Klubbens farger er grønne og hvite

 • Nyíregyháza Spartacus FC

  Nyíregyháza Spartacus FC - ungarske klubb fotball med hovedkontor i byen Nyíregyháza . For tiden deltar klubben i Nemzeti Bajnokság II- konkurransen .Denne klubben skiftet navn i 1977 fra sport club til FK

 • Vasasällskapet Sport Club

  Vasas SC [vɒʃɒʃ] er en av Ungarns store idrettsforeninger. De fleste av anleggene ligger i Budapests 13. distrikt i nord. Medlemmer av den ungarske union av jernarbeidere grunnla klubben som Vas-és Fémmunkások Sport Clubja , "Sportsklubben for jern- og metallarbeidere", 16. mars 1911. Klubbens farger er røde og blå

 • Diosgyor VTK

  Diósgyőr-Vasgyári Testgyakorlók Köre , oftest Diósgyőri VTK ( Ungarsk: [dioːʒɟøːri veːteːkaː] ) er en ungarsk idrettsforening fra Diósgyőr- distriktet Miskolc, kjent for sitt fotballag . Stiftet i 1910 av den lokale arbeiderklassens ungdom, spiller laget i første deling av den ungarske ligaen og har tilbrakt mesteparten av sin historie i toppklasse av ungarsk fotball. Diósgyőr er best kjent for sine lidenskapelige støttespillere - i de siste årene har Diósgyőr hatt en av de høyeste gjennomsnittlige fremmøte i den ungarske toppdelingen . [2] Den fotballklubbenNyt sin første gullalder på slutten av 70-tallet og tidlig på 80-tallet, inkludert et tredje sted i 1978-79 sesongen av den ungarske ligaen og to ungarske cup- triumfer i 1977 og 1980 .

 • Zalaegerszegi TE

  Zalaegerszegi Torna Egylet (Ungarsk uttale: [zɒlɒɛɡɛrsɛɡi tornɒ ɛɟlɛt]) eller bare ZTE er en fotballklubb fra byen Zalaegerszeg i Ungarn. De er best kjent for å slå Manchester United F.C. 1-0 i kvalifiseringsfasen i UEFA Champions League i 2002-03. Zalaegerszeg har vunnet en ungarsk ligatitel.

 • Hungarian Athletic Association

  Ungarns Atletikkforening (Ungarn: Magyar Atlétikai Szövetség, MASZ) er styrende organ for idrettsutøvere i Ungarn

 • Csepel SC

  Csepel SC er en klubb fra Ungarn

 • Nagykanizsai Olajbányász SE

  Nagykanizsa Olajbányász SE er et opphørt fotballag med hovedkvarter i Nagykanizsa. Laget spilte fire ganger i NB. I 2002 ble klubben opphørt.

 • Tapolcai Bauxitbanyasz FC

  Tapolcai Bauxitbanyasz FC er en Ungarsk Klubb. Klubben ble stiftet 1910

 • Kaposvári Rákóczi FC

  Kaposvári Rákóczi FC er en fotballklubb i Kaposvár, Ungarn. Deres hjemstadion er Stadion Kaposvár Rákoczi. Teamet er oppkalt etter Francis II Rákóczi, en transsylvansk prins og nasjonalhelt, og de kalles også ofte kallenavnet Somogyiak, med henvisning til Somogy County, hvor laget spiller.

 • MTK Budapest FC

  Magyar Testgyakorlók Köre Budapest Futball Club eller kort er MTK en ungarsk fotballklubb basert i Józsefváros, Budapest. Laget spiller i første divisjon av den ungarske ligaen. Klubbens farger er blå og hvite. Som en av de mest vellykkede ungarske fotballklubbene har MTK vunnet den ungarske ligaen 23 ganger og den ungarske cupen 12 ganger. Klubben har også vunnet den ungarske Super Cup 2 ganger. I 1955, som Vörös Lobogó SE, ble de det første ungarske laget for å spille i European Cup, og i 1964 ble de ferdige som løpere i European Cup Winners' Cup etter å ha mistet Sporting Clube de Portugal i finalen. Klubben grunnla Sándor Károly Fotballakademi i 2001. Akademiet har også en samarbeidsavtale med engelsk klubb Liverpool F.C ..

 • SC Haladås 1902 Keszthely

  SC Haladås 1902 Keszthely er en Ungarsk klubb som ble stiftet 1902

 • Videoton FC

  Videoton FC er en ungarsk fotballklubb basert i byen Székesfehérvár i regionen Fejér. Klubben ble grunnlagt i 1941, og lagets draktfarger er mørkeblå med røde vertikale striper på skjorten og blå underdel, mens bortedraktene er hvite. Videoton spiller for øyeblikket i Nemzeti Bajnokság I, som er landets øverste divisjon, og spiller sine hjemmekamper på Sóstói Stadion. Nåværende trener er Henning Berg.

 • Pecs

  Pécs (Ungarsk uttale: [peːt͡ʃ] (listen), kjent med alternative navn) er den femte største byen i Ungarn, som ligger i bakken av Mecsek-fjellene i sør-vest for landet, nær grensen mot Kroatia. Det er det administrative og økonomiske sentrum av Baranya County. Pécs er også sete for det romersk-katolske bispedømmet Pécs.
  Byen Sopianae ble grunnlagt av romerne i begynnelsen av 2. århundre, i et område som ble kalt av Kelts og Pannoni-stammene. Ved 4. århundre ble det hovedstaden i Valeria-provinsen og et betydelig tidlig kristent sentrum. Den tidlige kristne nekropolis er fra denne epoken som ble et UNESCOs verdensarvsted i desember 2000. [1] [2]
  Dens episcopate ble grunnlagt i 1009 av Stephen I, og det første universitetet i Ungarn ble grunnlagt i Pécs i 1367 av Louis I the Great. (Det største universitetet ligger fortsatt i Pécs med rundt 34 000 studenter). [3] Pécs ble dannet til et av landets kultur- og kunstsenter ved biskop Janus Pannonius, stor humanistisk poet. [4] Pécs har en rik arv fra en alder av en 150 år lang osmannisk okkupasjon, som moskéen til Pasha Qasim den viktorianske på Széchenyi-plassen.
  Pécs var alltid en flerkulturell by hvor mange kulturelle lag er omgitt av å smelte forskjellige verdier av historien om to tusen år. Ungarere, kroatere og sveabere lever fortsatt i fred sammen i økonomisk og kulturell polaritet. I 1998 ble Pécs gitt UNESCO-prisen Cities for Peace for å opprettholde minoriteternes kulturer, og også for sin tolerante og hjelpende holdning til flyktninger fra de jugoslaviske krigene. [5] I 2007 var Pécs tredje, i 2008 var det andre Livable City (The LivCom Awards) [6] i kategorien byer mellom 75.000 og 200.000 innbyggere. [7]
  I 2010 ble Pécs valgt til å være Europas kulturhovedstad som deler tittelen sammen med Essen og Istanbul. Byens motto er: "The Borderless City". Etter å ha mottatt tittelen begynte stor fornyelse i byen. [8] [9] Fornyede offentlige steder, gater, torg og nabolag, nye kulturelle sentre, konserthus, nytt bibliotek og sentrum og et kulturkvarter ble designet

 • Budapest

  Budapest er hovedstad i Ungarn og landets økonomiske, industrielle, politiske og kulturelle sentrum. Opprinnelig var Budapest to byer på hver side av Donau, Buda og Pest (uttales Pesjt på ungarsk). De to byene ble slått sammen i 1873. Med sin historie og gamle arkitektur er byen et svært interessant reisemål. Byen har gjennomgått mye uroligheter gjennom tidene – ikke minst mot slutten av andre verdenskrig, da mer enn 80 % av bygningene ble mer eller mindre ødelagt under de langvarige kampene under slaget om Budapest.

 • Postas SK Sopron

  Postas SK Sopron er en Ungarsk klubb som ble stiftett 1945.

 • Dunakömlödi Sportegyesület

  Dunakömlödi Sportegyesület er en Ungarsk Sporsklubb

 • Vasas Izzö SK Budapest

  Vasas Izzö SK er en Ungarsk klubb

 • Tatabanyai Banyåsz Sport Club

  FC Tatabánya er en ungarsk fotballklubb basert i Tatabánya. De spiller sine hjemmekamp på Stadion Gyula Grosics. Tatabányai Sport Klub ble grunnlagt 6. februar 1910 av Ferenc Frei, en gruveingeniør. På denne tiden hadde flere ungarske byer utenfor Budapest dannet fotballklubber - Debrecen, Miskolc, Győr.
  Første verdenskrig svekket laget, men i 1920-årene var laget fortsatt uten tvil den mest populære i Tatabánya. Profesjonalitet ble introdusert i den ungarske ligaen, men laget kunne ikke ha råd til dette, og fast med amatørspillere. Etter slutten av andre verdenskrig i 1947 nådde laget første divisjon.
  Den 28. mars 2017 ble Tatabánya diskvalifisert fra 2016-17 Nemzeti Bajnokság III sesongen.

 • Vasas ETO Györ Magyar

  ETO FC Győr (Hungarian pronunciation: [ˈeto fc ˈɟøːr]), Egyetértés Torna Osztály Futsal Club Győr (literally: Concordance Gymnastics Department Futsal Club of Győr) or just ETO, is a football club from the city of Győr in Hungary. They are best known for reaching the semi-finals of the European Cup 1964-65. The club has won the Hungarian League four times. In 1904 the club was founded as Győri Vagongyár ETO and has undergone many name changes since. The colours of the club are green and white.

 • Ferncvarosi Torna Club

  Ferencvárosi Torna Club [1] er en multisportklubb [2] fra Ferencváros, Budapest, grunnlagt i 1899. Den har seksjoner for fotball, håndball, futsal, ishockey, vannpolo, sykling, gymnastikk, friidrett, bryting, og svømming.

 • Ujpesti Dosza

  Ujpesti Dosza er/var en Ungarsk klubb