• Türkiye Spor Yazarlari Dernegi

  Tyrkia Sports Writers Association Cup eller bare TSYD Cup, Tyrkia er et forberedende turnering i regi av Sports Writers Association i begynnelsen av sesongen. Den er laget fra tid til annen i ulike provinser i Tyrkia. Denne koppen, som ikke ble spilt i sesongen 1968-1969, ble løftet etter siste gang Galatasaray vant 1999-2000 sesongen. Fenerbahçe, Galatasaray og Besiktas vant denne koppen 12 ganger. Det er for tiden bare holdt i Anatolia. 4 lag deltar i turneringen.

  Association of Turkey Sport Writers (TSYD) ved begynte å bli organisert i 1963 og som har fått en tradisjonell stat, organisert av Istanbul gren av "Tyrkia Sports Writers Association Cup" tre i Istanbul stor klubb Besiktas spilt mellom Fenerbahce og Galatasaray. Trabzonspor og Beyogluspor ble en gang sett i denne koppen.

  I tillegg ble Çalenç Cup gitt til lag som vinner 3 ganger om 5 år. Denne koppen vant Fenerbahçe 2 ganger og Beşiktaş 1 gang.

 • Altinordu FK

  Altınordu Futbol Kulübü (tidligere kjent som Altınordu Spor Kulübü) er en fotballklubb basert i İzmir , Tyrkia . Det ble grunnlagt i 1923 som et breakaway fra Altay SK . Lagfarger er røde og marine . Klubben hadde også et basketball lag og spilte i Tyrkisk Basketball League . De vant ligaen i sesongen 1966-67. For tiden fokuserer klubben på ungdomsutvikling av lokalt talent

 • Trabzonspor

  Trabzonspor er en tyrkisk fotballklubb fra byen Trabzon ved Svartehavet som spiller i Turkcell Süper Lig.

  Trabzonspor ble etablert i 1967 da to mindre klubber ble slått sammen. Flere av spillerne for disse to klubbene gikk inn i stallen til den nye klubben for å hjelpe Trabzonspor til det øverste nivået i tyrkisk fotball. Trabzonspor er eneste klubben utenfor Istanbul som har blitt nasjonale mestere, og regnes dermed som en av «de fire store» i tyrkisk fotball sammen med Fenerbahçe, Galatasaray og Beşiktaş.

 • Manavgat Evrenski Spor

  MANAVGAT EVRENSEKI SPOR er en Tyrkisk klubb. Klubben ble stiftet 2009

 • Antalyspor Külübü

  Antalyaspor er en profesjonell fotballklubb med tilholdssted i byen Antalya. Klubbens farger er rødt og hvitt. Klubben spiller sine hjemmekamper på Mardan stadion. Klubben har vunnet 2.Lig to ganger, i 1982 og 1986

 • Besiktas JK

  Beşiktaş Jimnastik Kulübü (Tyrkisk uttale: [beʃiktaʃ], engelsk: Beşiktaş Gymnastics Club), kjent som bare Beşiktaş (uttalt: Beshiktash), er en tyrkisk sportsklubb grunnlagt i 1903, og er basert i Beşiktaş-distriktet i Istanbul.
  Klubbens fotballag er et av de mest vellykkede lagene i Tyrkia, og har aldri blitt henvist til en lavere divisjon. Klubben sist vant det tyrkiske Süper Lig-mesterskapet i sesongen 2016-17.
  Hjemmebanen til Beşiktaş er Vodafone Park, en 43.500 sitteplasser kapasitetsstadion som ligger ved siden av Dolmabahçe-palasset.
  Klubben konkurrerer også i andre grener, inkludert basketball, volleyball, håndball, friidrett, boksing, bryting, sjakk, bro, gymnastikk, roing, bordtennis, paralympiske sport, eSports og strandfotball. • Fenerbachespor Külübü

  Fenerbahçe Spor Kulübü, 1907 yılında Nurizade Ziya Bey, Ayetullah Bey ve Necip Okaner tarafından[1] İstanbul'un Kadıköy ilçesinde kurulan spor kulübü. Renkleri sarı laciverttir.
  Profesyonel futbol takımı, iç saha maçlarını 2007 yılında yenilenmesi tamamlanan Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynamaktadır. Kulüpteki diğer branşlar basketbol, voleybol, atletizm, boks, kürek, yelken, yüzme, masa tenisidir.

 • Fenerbache

  Fenerbahçe SK (Tyrkisk: Fenerbahçe Spor Kulübü,) er en tyrkisk sportsklubb fra Istanbul, distriktet Kadıköys bydel Fenerbahçe. Fenerbahçe er i hovedsak kjent som en fotballklubb, men Fenerbahçe sportsklubb stiller lag i andre sportsgrener også, deriblant basket, volleyball, roing og svømming. Fenerbahçe er et av de mest populære fotballagene i Tyrkia, og har hatt mange store fotballspillere innom opp gjennom årene.
  Fenerbahçe spiller sine hjemmekamper på Şükrü Saracoğlu stadion, Istanbul. Navnet Fenerbahçe kommer fra et populært fyrtårn som ligger i Kadıköy. ('Fener' betyr fyrtårn på tyrkisk, 'bahçe' betyr hage.)