• Granada CF

  Granada Club de Fútbol, S.A.D. er en spansk fotballklubb basert i byen Granada i provinsen med samme navn. Klubben ble grunnlagt i 1931 og lagets draktfarger er hvite med røde vannrette striper og blå shorts, mens bortedraktene er helhvite med blå detaljer. Granada CF spiller for øyeblikket i Primera División, som er landets øverste divisjon, og spiller sine hjemmekamper på Estadio Nuevo Los Cármenes. Nåværende trener er Fabriciano González.

 • CD Tenerife

  Club Deportivo Tenerife er en spansk fotballklubb fra Santa Cruz de Tenerife på Kanariøyene. Klubben spiller nå i Segunda División.

 • ACDM Vallodolid

 • Burgos CF

  Burgos Club de Fútbol, ​​SAD er et spansk fotballag med base i Burgos , i det autonome samfunnet Castilla og León . Grunnlagt i 1994, og spiller nå i Segunda División B - gruppe 1 , og holder hjemmekamper på Estadio El Plantío , med en kapasitet på 12.642

 • CD Castellon

  Club Deportivo Castellón, SAD er et spansk fotballag med base i Castellón de la Plana , i Valencia . Grunnlagt i 20. juli 1922, og spiller for tiden i Segunda División B , og holder hjemmekamper på Nou Estadi Castàlia , som har en kapasitet på 16.000.

 • U.E. VIC

  Unió Esportiva Vic , er et spansk fotballag basert i Vic , i Catalonia , Spania . Grunnlagt i 1943, spiller det i Primera Catalana , som holder hjemme-spill på Estadi Municipal , med en kapasitet på 4.000 tilskuere

 • Fundacion Marcet

  Fundacion Marcet

 • Handbol Vilamajor

 • Velarde CF

  Velarde Club de Fútbol er et fotballag basert i Muriedas , Camargo i det autonome samfunnet Cantabria , Spania. Grunnlagt i 1967 spiller laget i Tercera División - Gruppe 3 . Klubbens hjemmebane er La Maruca , som har en kapasitet på 2.350 tilskuere

 • Club Deportivo San Marcial

  The Cultural and Sports Association San Marcial er en klubb for fotball i byen Lardero ( La Rioja ) Spania . Den ble grunnlagt i 1975 , og spiller for øyeblikket i gruppe XVI i 3. divisjon etter å ha vunnet i 2014/2015 sesongen forfremmelsen fra Preferred .

 • Sporting De Gijon

  Sporting Gijón er et spansk fotballag fra Asturia, som ligger nord i Spania.

 • Catalanska Volleyball forbund

  Catalanska Volleyball forbund

 • Baskonia Vittoria Gasteiz

  Club Deportivo Saski-Baskonia, S.A.D., [2] kjent som Saski Baskonia (uttalt [s̺as̺ki bas̺konia]) eller bare som Baskonia, er et profesjonelt basketballlag som er basert i Vitoria-Gasteiz, Spania. Laget spiller i Liga ACB og EuroLeague.

 • Sevilla FC

  Sevilla Fútbol Club er en spansk fotballklubb som spiller i Primera Division. Sevilla ble grunnlagt 25. januar 1890, noe som gjør at det er den eldste klubben i Sevilla

 • Barcelona

  Barcelona (katalansk: [bəɾsəˈlonə], spansk: [baɾθeˈlona]) er hovedstaden i Catalonia, en autonom region i det nordøstlige Spania. Den er også hovedstad i provinsen Barcelona og i comarca Barcelonès. Byen befinner seg ved middelhavskysten, mellom utløpa til elvene Llobregat og Besòs, rundt 120 km sør for fjellkjeden Pyreneene. Med sine 1 608 746±0 innbyggere er Barcelona også Spanias nest største by etter Madrid og den største byen i Catalonia. Stor-Barcelona har over 5 millioner innbyggere, noe som utgjør rundt 70 % av Catalonias befolkning.

 • Federación Española de Baloncesto

  Den spanske basketballforbundet (FEB) er kroppen som forvalter basketball i Spania. Den ble grunnlagt 31. juli 1923 i Barcelona, ​​og dens første president var Fidel Bricall.1

  Basketball i Spania er organisert på samme måte som de fleste europeiske land og de fleste medlemmene i FIBA. Det er en liga av profesjonelle klubber forvaltes av ACB som top notch og de andre divisjoner eller rekker er organisert av februar, som inkluderer alle andre klubbkonkurranser: LEB Oro (andre), LEB Plata (tredje) og LEB-A (4), i tillegg til kategorier av trening av unge spillere, sammen med territoriale føderasjoner. I den kvinnelige kategorien gjentas samme ordning, unntatt i den høyeste kategorien kalt Feminin League, som også er organisert av selve forbundet.

  På internasjonalt nivå er FEB den sportslige enheten som holder representasjonen av Spania i internasjonale basketball offisielle aktiviteter og konkurranser holdt inne og utenfor spansk territorium. Det er FEBs kompetanse å velge spillere som må integrere de "nasjonale basketball lagene" i absolutt kategori og lavere kategorier.

 • Gibraltar

  Gibraltar er siden 1713 et britisk oversjøisk område, og ble i 1830 en britisk kronkoloni. Området ligger i Sørvest-Europa, nærmere bestemt på Den iberiske halvøys sørkyst, strategisk plassert ved Gibraltarstredet som forbinder Atlanterhavet og Middelhavet. FN regner Gibraltar som et ikke-selvstyrt område.

 • Cambrils

  Cambrils (katalansk uttale: [kəmbɾiɫs]) er en kystby i Comarca av Baix Camp, provinsen Tarragona, Catalonia, Spania. Byen ligger i nærheten av turistbyen Salou, og besøkes ofte av de som reiser med fly ved hjelp av Reus lufthavn og store transportforbindelser som Bus Plana og RENFE.

 • La Gomera Isla Colombina

  La Gomera (uttalt [la ɣomeɾa]) er et av Spanias Kanariøyene, som ligger i Atlanterhavet utenfor kysten av Afrika. Med et areal på 369,76 kvadratkilometer er det den nest minste av de syv hovedøyene i denne gruppen. Den tilhører provinsen Santa Cruz de Tenerife. Hovedstaden er San Sebastián de La Gomera, hvor hovedkvarteret til Cabildo ligger.

 • Granada

  Granada er en by i det sørlige Spania, med en befolkning på ca. 241 000 innbyggere. Byen er hovedstad i provinsen Granada. Den er særlig kjent for slottet Alhambra fra da maurerne styrte denne delen av Spania. Festningen står i dag på UNESCOs verdensarvliste og er en av landets største turistattraksjoner.

  Universitetet i Granada, som ble grunnlagt i 1531 av den tysk-romerske keiser Karl V, er et av de fremste i Spania.

 • CD Malaga

  Club Deportivo Málaga var en spansk fotballklubb basert i Málaga, i det autonome samfunnet i Andalucía. Det spilte tjue årstider i La Liga, før de ble oppløst i 1992.

 • Benalmádena

  Benalmádena (spansk uttale: [benalmaðena]) er en by i Andalucía i sør-Spania, 12 km vest for Málaga, på Costa del Sol mellom Torremolinos og Fuengirola. [1] [2] [3]
  Benalmádena er rik på attraktive strender og interessante steder som Colomares Castle, den 33 meter lange buddhistiske Benalmádena Stupa, den største buddhistiske stupaen i Europa, Benalmádena Marina og Benalmádena Cable Car.

 • Las Palmas

  Las Palmas (/ ˌlɑːs pɑːlməs / eller / ˌlɑːs pɑːməs /, spansk: [las palmas], lokalt [laʰ palmaʰ]), offisielt Las Palmas de Gran Canaria, [a] er en by og hovedstad på Gran Canaria øy, på Kanariøyene Øyer, på Atlanterhavet.

 • Real Madrid CF

  Real Madrid Club de Fútbol er en spansk fotballklubb fra Madrid i Spania som spiller i La Liga Santander. Den ble stiftet 6. mars 1902 under navnet Madrid Club de Fútbol. Real Madrid er det mest suksessfulle laget i spansk fotball, og ble kåret av FIFA som den mest suksessrike klubben i det 20. århundre, etter å ha vunnet 33 La Liga-titler (rekord), 19 spanske Copa del Rey, 12 UEFA Champions League (rekord), 2 UEFA-cup, 3 UEFA Supercup, og 3 Intercontinental Cup.[trenger referanse]
  Ordet «Real» i klubbens navn er det spanske ordet for «kongelig», og ble gitt av kong Alfonso XIII i 1920 sammen med den kongelige krone i emblemet. Flere andre spanske klubber har også mottatt den kongelige tittelen, blant andre Real Sociedad, Real Unión de Irún, Real Betis, og Real Zaragoza. Real Madrid har aldri rykket ned fra La Liga, som er den øverste ligaen i spansk fotball. Klubben etablerte seg som en betydelig kraft i både spansk og europeisk fotball på 1950-tallet. På 1980-tallet hadde klubben et av de beste lagene i Spania og Europa, og vant to UEFA Cup, fem sammenhengende spanske mesterskap, ett spansk cupmesterskap og tre spanske Super Cup.

 • Athletc Club De Bilbao

  Athletic Club (Basque: Athletic Kluba), også kjent som Athletic Bilbao (Basker: Bilboko Athletic Kluba / Spansk: Athletic de Bilbao), er en profesjonell fotballklubb, basert i Bilbao, Baskerland, Spania. [3]
  De er kjent som Los Leones, fordi stadionet ble bygget i nærheten av en kirke kalt San Mamés (Saint Mammes). Mammas var en semi-legendarisk tidlig kristen kastet til løver av romerne. Mammoder pacified løver og ble senere gjort en helgen.
  Klubben er en av tre grunnleggere av Primera División som aldri har blitt henvist fra topp divisjon, de andre er Real Madrid og Barcelona. Atletisk har vunnet La Liga i åtte tilfeller, fjerde mest i ligaenes historie. I tabellen med Copa del Rey-titlene er Athletic nest bare til Barcelona, ​​etter å ha vunnet det 24 ganger (per lagets offisielle poster, Royal Swedish Football Federation (RFEF) anerkjenner 23 seire. Klubben har også et av de mest suksessrike kvinnene i Spania, som har vunnet fem mesterskap i Primera División Femenina.


 • Elche CF

  Elche Club de Fútbol, S.A.D. (Valencian: Elx Club de Futbol, S.A.D.), er et spansk fotballag basert i Elche, Alicante provinsen, i Valencias fellesskap. Stiftet i 1923, spiller klubben for øyeblikket seg i Segunda División, som holder hjemme-kamper på Estadio Manuel Martínez Valero, med en kapasitet på 36.017 [2] seter.
  Elche ble grunnlagt i 1923 som et resultat av en fusjon mellom alle byens klubber, og gikk inn i ligasystemet i 1929, og nå Segunda División i 1934 og La Liga i 1959, ferdig med femte i sistnevnte turnering i 1963-64. Det var runner-up i Copa del Rey i 1969. De ble relegated i slutten av 2014-15 sesongen på grunn av ubetalte skattefordringer.

 • Hercules CF

  Hércules Club de Fútbol er et spansk fotballag fra Alicante i Valencia-regionen. Den ble grunnlagt i 1922, og spiller nå i Primera División etter å ha rykka opp i 2010. Dens beste plassering er en femteplass fra 1974/75-sesongen. Hércules spiller hjemmekampene sine på Estadio José Rico Pérez. Hjemmedraktene består av skjorter med blå og hvite vertikale striper, sorte bukser og blå strømper.

 • Villarreal FC

  Villarreal CF (Villarreal Club de Fútbol) er en spansk fotballklubb med tilhold i Villarreal, en liten by nær Castellón de la Plana, i den autonome regionen Valencia. De spiller sine hjemmekamper på Estadio El Madrigal og spiller for øyeblikket i Primera División.
  Villarreal Club de Fútbol B, grunnlagt i 1999, er reservelaget til Villarreal CF, og spiller i Segunda División, Villarreal Club de Fútbol B holder hjemmekampene sine på Ciudad Deportiva Villarreal CF, med en 5000-seters kapasitet.

 • Sevilla Fc

  Sevilla Fútbol Club er en spansk fotballklubb som spiller i Primera Division. Sevilla ble grunnlagt 14. oktober 1905, noe som gjør at det er den eldste klubben i Sevilla.

 • FC Barcelona

  Futbol Club Barcelona, som regel omtalt som Barcelona eller bare Barça, er en spansk (katalansk) idrettsklubb. Den er basert i byen Barcelona, og er mest kjent for sitt fotballag, som spiller hjemmekampene sine på Camp Nou – Europas største fotballstadion. I tillegg til å være blant Europas største fotballklubber, er FC Barcelona også den største idrettsklubben i verden, med over 160 000 medlemmer. Klubbens andre lag (basketball, håndball, landhockey, friidrett, ishockey, innefotball, rugby, baseball, volleyball og kvinnefotball) har vunnet utallige titler både nasjonalt og internasjonalt.

  FC Barcelona er eneste klubb som har deltatt i europacuper uavbrutt siden begynnelsen i 1955, og en av tre klubber som aldri har rykket ned fra La Liga (sammen med Athletic Bilbao og Real Madrid). Klubben har 24 spanske seriemesterskap, 28 seiere i den spanske cupen, tolv seiere i spansk supercup, fem seiere i UEFA Champions League (Mesterligaen), fem seiere i UEFA Super Cup, fire seiere i cupvinnercupen og tre seiere i VM for klubblag. Barcelona er eneste klubb som har vunnet «The Treble» – serien, cupen og Mesterligaen i én og samme sesong – to ganger: i 2008/09-sesongen og i 2014/15-sesongen. Klubbens spillere har vunnet flest Ballon d'Or (Gullballen) gjennom tidene (11), og flest FIFA World Player of the Year-utmerkelser (7). I 2010 havnet tre av Barcelonas egenproduserte spillere (Lionel Messi, Andrés Iniesta og Xavi, som alle kommer fra klubbens ungdomsakademi La Masia) på de tre første plassene i Gullballen-kåringen.

 • FC Barcelona

  Futbol Club Barcelona, som regel omtalt som Barcelona eller bare Barça, er en spansk (katalansk) idrettsklubb. Den er basert i byen Barcelona, og er mest kjent for sitt fotballag, som spiller hjemmekampene sine på Camp Nou – Europas største fotballstadion. I tillegg til å være blant Europas største fotballklubber, er FC Barcelona også den største idrettsklubben i verden, med over 160 000 medlemmer. Klubbens andre lag (basketball, håndball, landhockey, friidrett, ishockey, innefotball, rugby, baseball, volleyball og kvinnefotball) har vunnet utallige titler både nasjonalt og internasjonalt.

  FC Barcelona er eneste klubb som har deltatt i europacuper uavbrutt siden begynnelsen i 1955, og en av tre klubber som aldri har rykket ned fra La Liga (sammen med Athletic Bilbao og Real Madrid). Klubben har 24 spanske seriemesterskap, 28 seiere i den spanske cupen, tolv seiere i spansk supercup, fem seiere i UEFA Champions League (Mesterligaen), fem seiere i UEFA Super Cup, fire seiere i cupvinnercupen og tre seiere i VM for klubblag. Barcelona er eneste klubb som har vunnet «The Treble» – serien, cupen og Mesterligaen i én og samme sesong – to ganger: i 2008/09-sesongen og i 2014/15-sesongen. Klubbens spillere har vunnet flest Ballon d'Or (Gullballen) gjennom tidene (11), og flest FIFA World Player of the Year-utmerkelser (7). I 2010 havnet tre av Barcelonas egenproduserte spillere (Lionel Messi, Andrés Iniesta og Xavi, som alle kommer fra klubbens ungdomsakademi La Masia) på de tre første plassene i Gullballen-kåringen.

 • Real Socidad

  Real Sociedad er en spansk fotballklubb fra byen San Sebastián i den baskiske provinsen Gipuzkoa. Klubben spiller i Primera División, er kjent under kallenavnet txuri-urdin (baskisk for «de hvite-blå») og spiller sine hjemmekamper på Estadio Anoeta. Klubben vant ligaen i 1981 og 1982, og cupen i 1909 og 1987.

 • Burgos

  Burgos er en spansk by i Kastilla-Leon (Castilla y León) og hovedstad i provinsen med samme navn. Den ligger 856 moh ved Pilegrimsleden til Santiago de Compostela og har i dag 170.000 innbyggere.

 • San Sebastian

  San Sebastián (baskisk Donostia) er et av Baskerlands fremste turistmål. Byen er som de fleste kystbyer preget av fiske og pittoreske havnekvarter, men der fiskebodene lå før finnes i dag eksklusive fisk- og skalldyrsrestauranter.

  Byens sentrale deler og strandpromenader går i viktoriansk arkitektur – byen var rundt forrige århundreskifte en stor turistby for den spanske kongefamilien og adelskapet.

  Hvert år holdes en stor festival i byen, semana grande, med tyrefekting, festivaltog og aktiviteter som konserter, tivoli og rokonkurranser. Byen er også kjent for sin internasjonale filmfestival hver høst.

  En grunn til at San Sebastian er et av Baskerlands store turistmål er de to store sandstrendene som strekker seg ut på hver sin side av byens sentrum. La Concha (skjellet) er den største av strendene og regnes som en av verdens fineste. Den andre stranden, som ligger utenfor bydelen Gross, er den mer ungdommelige stranden. Den er kjent for sine store bølger og gode surfemuligheter. Byens ungdomskultur er sterkt preget av surfing.

 • Real Madrid CF

  Real Madrid Club de Fútbol er en spansk fotballklubb fra Madrid i Spania som spiller i La Liga Santander. Den ble stiftet 6. mars 1902 under navnet Madrid Club de Fútbol. Real Madrid er det mest suksessfulle laget i spansk fotball, og ble kåret av FIFA som den mest suksessrike klubben i det 20. århundre, etter å ha vunnet 33 La Liga-titler (rekord), 19 spanske Copa del Rey, 12 UEFA Champions League (rekord), 2 UEFA-cup, 3 UEFA Supercup, og 3 Intercontinental Cup.[trenger referanse]

  Ordet «Real» i klubbens navn er det spanske ordet for «kongelig», og ble gitt av kong Alfonso XIII i 1920 sammen med den kongelige krone i emblemet. Flere andre spanske klubber har også mottatt den kongelige tittelen, blant andre Real Sociedad, Real Unión de Irún, Real Betis, og Real Zaragoza. Real Madrid har aldri rykket ned fra La Liga, som er den øverste ligaen i spansk fotball. Klubben etablerte seg som en betydelig kraft i både spansk og europeisk fotball på 1950-tallet. På 1980-tallet hadde klubben et av de beste lagene i Spania og Europa, og vant to UEFA Cup, fem sammenhengende spanske mesterskap, ett spansk cupmesterskap og tre spanske Super Cup.

  Lagets tradisjonelle hjemmedrakter er hvit, selv om det i utgangspunktet er vedtatt en blå skrå stripe på skjorten. Real Madrids hjemmebane er Santiago Bernabéu fotballstadion i sentrum av Madrid, der de har spilt siden 1947. I 2010 ble finalen i UEFA Champions League spilt på Santiago Bernabeu. Real Madrid har langvarig rivalisering med FC Barcelona, med kamper mellom de to lagene referert til som El Clásico. I motsetning til de fleste europeiske fotballklubber, har Real Madrid medlemmer som har eid og drevet klubben siden starten. Klubben er en av verdens rikeste fotballklubber (€ 401m) målt i omsetning

 • R.C.D Mallorca

  Real Club Deportivo Mallorca er en spansk fotballklubb fra Palma de Mallorca. Klubben ble grunnlagt 5. mars 1916 og spiller i spansk Segunda División.

 • R.C.D Espanyol

  RCD Espanyol de Barcelona er en spansk fotballklubb fra Barcelona dannet i 1900 av Ángel Rodríguez. Espanyol har vunnet Copa del Rey i 1929, 1940, 2000 og 2006. Draktene er blå og hvite, noe laget bestemte seg for i 1910. De valgte fargene blå og hvit fordi det var fargene til en berømt kaptein som herjet Middelhavet i middelalderen.
  Espanyol spiller hjemmekampene sine på Estadi Cornellà-El Prat som har plass til 40 500 tilskuere.

 • Ceuta

  Ceuta en spansk eksklave i Nord-Afrika omgitt av Marokko, på det nordligste punktet i Maghreb, ved middelhavskysten nær Gibraltarstredet som skiller byen fra det spanske fastlandet. Det har et areal på om lag 28 km².

 • San Viator Madrid

  San Viator Madrid holder til i Madrid Spania

 • Real Zaragoza CD

  Real Zaragoza, S.A.D. (Spansk uttale: [real θaɾaɣoθa]) er et spansk fotballag basert i Zaragoza, i det autonome samfunnet i Aragon. Grunnlagt den 18. mars 1932 spiller den for tiden i Segunda División, som holder hjemme-spill på La Romareda, som plasserer 34.596 tilskuere.
  Klubben har tilbrakt mesteparten av sin historie i La Liga, vinner Copa del Rey seks ganger og 1994-95 UEFA Cup-vinnermesterskapet, blant annet trofeer. Tradisjonelt er lagfarger hvite skjorter og sokker med kongeblå shorts.
  En regjeringsundersøkelse i 2007 viste at 2,7% av den spanske befolkningen støtter klubben, noe som gjør dem til den syvende mest støttede i landet

 • Atletico De Madrid

  Atlético Madrid, offisielt Club Atlético de Madrid, er en fotballklubb som spiller i spansk Primera División. Klubbens hjemmebane er Vicente Calderón, nær elven Manzanares i Madrid. Klubben er spanias tredje beste gjennom tidene, bare slått av storhetene Real Madrid og FC Barcelona, med ti ligatitler og ti spanske cuptitler. I Europa har Atlético Madrid vunnet Cupvinnercupen én gang (1962), UEFA Europa League to ganger (2010 og 2012) og UEFA Super Cup to ganger (2010 og 2012). Dessuten har laget tapt serievinnercupfinalen én gang (mot Bayern München i 1974) og mesterligafinalen to ganger (mot Real Madrid i 2014 og 2016). Atlético, som er klubbens vanlige kallenavn i Spania, er historisk sett arbeiderklassens lag i Madrid, og byderbyene mot Real Madrid er alltid dramatiske.

 • Madrid

  Madrid er hovedstaden og den største byen i Spania og den autonome regionen Madrid. Byen har over 3,3 millioner innbyggere og i storbyområdet bor det om lag 6,5 millioner mennesker. Dette gjør den til den tredje største byen i EU. Madrid ligger midt i Spania på 667 meter over havet og dekker et areal på 604,3 km².
  Byen ligger på den vestre bredden av elva Manzanares.

 • CD Numancia de Soria

  Club Deportivo Numancia de Soria, S.A.D. Er en spansk fotballklubb basert i Soria, i det autonome samfunnet av Castile and León. Stiftet den 9. april 1945, spiller den i Segunda División, som holder hjemme-spill på Nuevo Estadio Los Pajaritos, med en kapasitet på 9.025 seter.
  Foruten fotball hadde det andre avdelinger i sport, som volleyball, kvinners håndball og rytmisk gymnastikk

 • Real Valladolid

  Real Valladolid er et spansk fotballag. «Real» betyr kongelig (royal).