• Røros Kommune

  Røros er en kommune og bergstad i Trøndelag. Kommunen grenser i nord til Tydal og Holtålen, i sørvest til Os i Østerdalen, i sør til Engerdal og i øst til Härjedalen i Sverige. Tettstedet Røros hadde 3 865 innbyggere per 1. januar 2018.

 • Tydal IL

  Tydal Idrettslag (stiftet i 1920) er et idrettslag fra Tydal i Trøndelag, som driver med fotball, håndball, orientering og skiidrett.

 • Hitra Kommune

  Hitra er en kommune i Trøndelag, og ligger sør for innløpet til Trondheimsfjorden. Mot nord ligger øya og kommunen Frøya og i øst kommunene Ørland og Agdenes. I sør, på fastlandet, ligger Snillfjord, Hemne og Aure, mens Smøla ligger mot vest. Havområdet som skiller Hitra fra Frøya heter Frøyfjorden

 • Åfjord Kommune

  Åfjord kommune ligger på Fosenhalvøya i Trøndelag. Kommunen grenser i nord til Roan, i sør til Bjugn og Indre Fosen, og i øst til Verran og Namdalseid kommuner. I havet utenfor kysten ligger øygruppa Froan med Halten fyr i Frøya kommune. I 2020 blir Åfjord og Roan slått sammen til en kommune under navnet Åfjord

 • Tydal kommune

  Tydal er en kommune i Trøndelag. Den grenser i nord til Meråker, i vest til Selbu og Holtålen og i sør mot Røros. I øst ligger Sverige. Geografisk tilhører Tydal Neadalen

 • Melhus IL

  Melhus Idrettslag (stiftet 1898) er et idrettslag i Melhus kommune i Trøndelag og tilbyr blant annet fotball, håndball, ski, volleyball, orientering, styrkeløft. Klubben har et eget idrettsanlegg, Gruva, med to gressbaner, én kunstgressbane for 11-er-fotball (ny i 2010), samt en kunstgressbane for femmer- og en for sjuerfotball, alle banene kompakt beliggende rundt et stort klubbhus. A-laget spilte i 5. divisjon, avdeling 4 sesongen 2011.

 • Oppdal IL

  Oppdal Idrettslag (stiftet i 1900) er et idrettslag fra Oppdal i Trøndelag. Klubben er mest kjent som skiklubb med aktivitet innen langrenn og alpint, men har også grupper for fotball og håndball.

  Klubbens gruppe for alpint kaller seg Oppdal Alpin. Den første verdenscupvinner i alpine grener fra Norge, Erik Håker, representerte Oppdal.

 • Utleira/Strinda IL

  Utleira/Strinda IL er/Var et idrettslag fra Trondheim. Klubben ble stiftet i 1972

 • Rosenborg Ishockeyklubb

  Rosenborg Ishockeyklubb (RIHK) er en ishockeyklubb fra Trondheim, stiftet som ishockeyavdelingen til Rosenborg Ballklub i 1934. Klubbens fotball- og ishockeyavdeling skilte lag og ble to uavhengige klubber i 1991. Rosenborg hadde inntil 2010 aldri spilt høyere enn nest øverste nivå i Norge. Da TIK ble nedlagt i 2008 banet dette vei for at Rosenborg kunne satse mot norgeseliten, og klubbens seniorlag for herrer spilte fra og med sesongen 2010/11 til og med sesongen 2013/14 i GET-ligaen. Siden Leangen Ishall ble ferdigstilt i 1977 har hallen vært Rosenborgs hjemmearena, etter at man hadde spilt utendørs på naturis siden klubben ble stiftet.

 • Åfjord IL

  Åfjord Idrettslag (stiftet i 1923) er et idrettslag fra Åfjord på halvøya Fosen i Trøndelag. Idrettslaget har tilbud innenfor både fotball, håndball, langrenn og friidrett. Seniorlaget i fotball for menn spiller i 4. divisjon, mens seniorlaget i håndball for kvinner spiller i 3. divisjon

 • Brekstad Ballklubb

  Ørland Ballklubb (stiftet 18. januar 1994) er et idrettslag fra Ørland på Fosen i Trøndelag.

  Klubben ble stiftet som en sammenslåing av klubbene Opphaug Idrettslag, Brekstad Ballklubb (etablert 1932) og ballidrettsdelen av Idrettslaget Yrjar, og har avdelinger for både fotball og håndball. Før klubben ble stiftet hadde man Seniorlag i fotball under navnet Ørland i årene 1990-1994.

 • Selsbakk IF

  Selsbakk Idrettsforening er en norsk idrettsforening fra Trondheim, Sør-Trøndelag. Den har seksjoner for lag håndball, gymnastikk, spor og felt og nordisk ski.
  Den ble grunnlagt 15. mai 1945 som en fusjon av Forsøket SL, Selsbakk TF og Arbeidsforbundet av Sportsklubb SK Fram. I 1953 hadde det ingen gymnastikk-seksjon, men siden da har den tapt seksjoner for forening fotball og svømming. [1] [2] En av disse klubbene ble grunnlagt 25. januar 1911, som klubben nå teller som grunnlagt dato.
  Klubben har hatt suksess i friidrett, med Martin Stokken som representerer klubben. Høy jumper Tonje Angelsen har også representert klubben.
  Skihopp Granåsen tilhørte først klubben

 • Hommelvik IL

  Hommelvik Idrettslag (stiftet 15. september 1924) er et idrettslag fra Hommelvik i Malvik kommune i Sør-Trøndelag, som driver med fotball, friidrett, håndball og skiidrett.

 • Buvik IL

  Buvik Idrettslag (stiftet 21. januar 1901) er et norsk idrettslag fra Buvik i Sør-Trøndelag. Klubben har seksjoner for fotball, håndball, orientering, skiidrett og turn. A-laget i fotball spiller i 2013-sesongen i 3. divisjon, etter å ha rykket ned fra 2. divisjon etter 2012-sesongen. Klubben har hjemmebane på Da-tel Arena og B-laget spiller i 4. divisjon.