• MVC Mortsel

  MVC Mortsel,Belgisk Vollyballklubb

 • KSC Menen

  Den Koninklijke Sporting Club Toekomst Menen er en av de eldste klubbene i fotball belgiske fortsatt aktive. Det ligger i byen Menin i Vest-Flandern og har nummer 56 . Fargene hans er gule og svarte.

  Det utvikler seg i flere tiår på nasjonalt nivå (53 sesonger), og må deretter tilbake til rangen og forblir innesperret i den provinsielle serien i Vest-Flandern. Klubben spiller i divisjon 2 Amateur i sesongen 2018-2019 , med hensyn til sin 60 th sesongen i den nasjonale serien

 • KV Kortrijk

  Koninklijke Voetbalclub Kortrijk, forkortet til KV Kortrijk er en belgisk fotballklubb som spiller i toppdivisjonen Jupiler League. Klubben ble stiftet i 1901, og spiller sine hjemmekamper på Guldensporenstadion i byen Kortrijk.

 • FC Liege

  FC Liége er en belgisk fotballklubb fra byen Liège. For tiden spiller laget i belgisk 2. divisjon. Liége er den fjerde klubben til å melde seg inn i landets fotballforbund, og var den første belgiske mesteren i historien (5 mesterskap og 1 cupmesterskap). Klubben er også kjent for tiden å være "hjemløse" og for å nekte Jean-Marc Bosman for å slippe kontrakten i 1990, som førte til Bosman-saken.

 • Hubertus SC Berchem Antwerpen

  Vet ingenting om klubben

 • K.S.C. Lokeren

  Royal Sporting Club Lokeren Oost-Vlaanderen (nederlandsk uttale: [koːnɪŋkləkə spɔrtɪŋ ˌklɵp loːkərə (n) ˌoːstflaːndərə (n)] [1] eller bare kalt Sporting Lokeren eller Lokeren) er en belgisk profesjonell fotballklubb basert i byen Lokeren, i provinsen Øst-Flandern. Lokeren spiller i den belgiske Pro League. Klubben ble stiftet i 1923, og det første Nådd første divisjon i 1974 til 1975. Siden da, det hadde en kort spell i andre divisjon mellom 1993-1994 og 1995-1996. Lokeren hadde sin mest suksessrike periode på 1980-tallet, oppnå andreplass i ligaen i 1980-1981, samt en belgisk cupfinalen samme år. Sitt beste europeiske resultat ble nådd kvartfinalen i 1980-1981 UEFA-cupen.
  I året 2000, klubben slått sammen med K Sint-Niklaas SKE De er registrert til den kongelige belgiske fotballforbundet med nummer 282. Matricule Lokeren farger er hvit, svart og gul. Deres De spiller hjemmekamper på Daknamstadion.
  I 2012 Sporting Lokeren Deres vant førstepremien, etter å ha slått KV Kortrijk i cupfinalen. De vant sin andre VM i 2014 etter å ha slått Zulte Waregem med 0-1.

 • Racing Mechelen

  Racing Mechelen er en belgisk fotballklubb fra Mechelen. Klubben ble grunnlagt tidlig i juli 1904 [1] og ble med på Royal Belgian Football Association med tribal nummer 24. Klubben hadde sin mest vellykkede periode under Rik De Saedeleers retning på 1950-tallet. Klubben spiller på Oscar Vankesbeeck stadion og er aktiv i tredje klasse amatører

 • Racing White

  R.W.D. Molenbeek, kort for Racing White Daring Molenbeek, var en belgisk fotballklubb grunnlagt i 1909 som White Star Club de Bruxelles. Det ble deretter medlem av den belgiske fotballforeningen senere samme år som White Star Athletic Club og mottok registreringsnummer 47.

 • RWDM Molenbeek

  Racing Hvit Daring Molenbeek (eller RWDM) er en belgisk fotballklubb ligger i Sint-Jans-Molenbeek (Brussel). Han hadde regiment 47. Fargene er rødt, hvitt og svart.
  I august 2002 erklærte klubben konkurs og er ute av stand til å fortsette driften. Administrativt rykket ned til divisjon 3 klubb trekker seg. Serienummeret 47 er fjernet 1. juli 2003.
  Etter forsvinningen av RWDM en avtale inngått mellom Johan Vermeersch og FC Strombeek. Det ligger i stadionfasiliteter Edmond Machtens av Sint-Jans-Molenbeek og er omdøpt til "FC Molenbeek Brussels Strombeek," mer kjent som "FC Brussel." Klubben, omdøpt Rwdm Brussel Fc i 2013, led samme skjebne som illustrert RWDM og forsvinner 24 juni 2014.
  Videre, i 2003, etter strykning av RWDM, en gruppe supportere prøver å leve en ny klubb som heter Whitestar Racing Daring Molenbeek (9449 tall). Denne sirkelen utvikler fjerde provinsen Brabant. Den 1. juli 2010 ble klubben omdøpt Racing Hvit Daring Molenbeek i 2003.
  I 2015, et nytt prosjekt, prosjektet "RWDM 47" er satt opp av en gruppe investorer ledet av Thierry Dailly og noen fans og tillater opprettelsen av en ny RWDM etter innløsning av 5479 serie KS Wetteren. • AA Gent

  K.A.A. Gent (også kalt AA Gent) er en fotballklubb fra Gent, Belgia.

 • Royal Antwerp FC

  Royal Antwerp FC er en belgisk fotballklubb, som ble grunnlagt i 1880 og som kommer fra byen Antwerpen. Klubben var i 1895 det første medlem som ble registrert i det belgiske fotballforbund.
  I 1900 forlot de fleste spillerne klubben til fordel for naboklubben Beerschot AC. Royal Antwerp FC er den hittil siste belgiske klubb som har spilt i en europeisk cupfinale, det skjedde i finalen i Cupvinnercupen i 1993 hvor de tapte 1-3 mot Parma FC på Wembley Stadium. Klubben har spilt i belgisk 2. divisjon siden 2005. Siden 1923 har hjemmebanen vært Bosuilstadion. Royal Antwerps farger er rødt og hvitt.
  Klubben har en partneravtale med den engelske storklubben Manchester United, noe som innebærer at United ofte sender sine unge talenter på utlånsavtale for at de skal få førstelagserfaring. United bruker også Antwerp som «lagringssted» for utenlandske spillere som sliter med å få arbeidstillatelse i England.

 • A.A Gent

  Koninklijke Atletiek Associatie Gent (nederlandsk uttale: [koːnɪŋkləkə ˌɑtlətik ˌɑsoːʃaː (t) si ɣɛnt], ofte bare kjent som Gent eller ved kallenavnet De Buffelos, er en belgisk fotball, Banespark og field hockey club, basert i byen Gent, Øst-Flandern. Deres fotballag har spilt i Belgisk Pro League siden 1989-90 sesongen. De vant nasjonale liga en gang i 2014-15, i tillegg til tre belgiske Cup-seire. Gent spilte sine hjemmekamper i Jules Ottenstadion i Gentbrugge fra 1920 til 2013, da de flyttet til Ghelamco Arena. Deres lagfarger er blå og hvite. Hovedsponsor er finansinstitusjonen VDK NV.
  Felthockey- og banesporfeltene ble grunnlagt i 1864, noe som gjør den til en av de eldste sportsklubbene i Belgia. Klubben var da kjent under sitt franske navn La Gantoise (og det er fortsatt referert til som det i den fransktalende delen av Belgia). De endret navn til den nederlandske nederlandske versjonen i 1971. Fotballdivisjonen åpnet i 1900. Kallenavnet til klubben er De Buffelos, et begrep laget etter et besøk av den originale Buffalo Bill og hans Wild West sirkus til byen tidlig 1900-tallet. Ghent nøt en første stave på høyeste nivå i belgisk fotball mellom 1913-14 og 1928-29, og en annen fra 1936-37 til 1966-67. I 1970- og 1980-årene hadde klubben flere kampanjer og nedgraderinger mellom første og andre divisjoner, for å komme tilbake på høyeste nivå i 1989. Klubben nådde kvartfinalen i UEFA Cup i 1991-92, som er deres beste prestasjon noensinne i Europeiske konkurranser.

 • SC Anderlecht

  Royal Sporting Club Anderlecht (eller bare RSC Anderlecht) er en belgisk fotballklubb fra Brussel, særlig i Brussel kommune Anderlecht. Klubben ble stiftet 29. mai 1908 og er tilknyttet fotballforbundet standard nummer 35. De belgiske teamet Anderlecht og klubbfargene. RSC Anderlecht spiller kontinuerlig siden 1935 i første divisjon, og har siden vunnet 34 ganger ligatittelen ni ganger Belgia Cup og ti ganger den belgiske Supercup. Det har også vunnet fem europeiske cuper, to ganger Europacupen to ganger, UEFA Super Cup og UEFA-cupen en gang. Det er dette, sammen med KV Mechelen, en av de to belgiske klubber at noen klarte å skaffe flere europeiske titler. RSC Anderlecht, sammen med Club Brugge og Standard den tradisjonelle tre store i Belgia.
  Den nåværende leder Roger Vanden Stock. Æres faren Constant Vanden Stock til april 2008. Stadionet av klubben, Constant Vanden Stock stadion er også oppkalt etter ham. RSC Anderlecht er et offentlig selskap siden 2010.

 • Cercle Brugge KSV

  Cercle Brugge Koninklijke Sportvereniging (nederlandsk uttale: [sɛrklə brɵɣə koːnɪŋkləkə spɔrtfəˌreːnəɣɪŋ]) er en belgisk profesjonell fotballklubb basert i Brugge. Cercle har spilt i Belgisk Pro League siden sesongen 2003-2004, og har tidligere tilbrakt flere år i den belgiske andre divisjonen etter nedgradering i 1997. Deres matrikel er nummer 12. Klubben spiller hjemmekino på Jan Breydel stadion, som de deler med voldsomme rivaler Club Brugge. Cercle Brugge vant sin første nasjonale tittel i 1911, og vant to titler (i 1927 og 1930) før andre verdenskrig. Siden vant også Belgisk Cup i 1927 og 1985, og har representert Belgia i europeiske turneringer ved flere anledninger. Siden 2017 eies de av AS Monaco.

 • Lierse SK

  Koninklijke Lierse Sportkring, forkortet til Lierse S.K. er en belgisk fotballklubb som kommer fra byen Lier. Lierse S.K. var i den øverste belgiske divisjonen (Jupilerligaen) fra 1988–89, men rykket ned til 2. divisjonen etter 2006-sesongen. Kjetil Rekdal, tidligere spiller for Lierse, var trener for klubben fra høsten 2006 og ut sesongen.

 • RSC Anderlecht

  Royal Sporting Club Anderlecht (også kalt RSC Anderlecht, eller bare Anderlecht) er en fotballklubb fra bydelen Anderlecht i Brussel, Belgia. Klubben er det mestvinnende belgiske fotballaget på det europeiske nivået (med fem titler) og i den hjemlige belgiske serien Jupiler League med 33 titler. Til tross for at klubben ble stiftet tilbake i 1908 vant den sin første trofé først etter andre verdenskrig. Etter dette har klubben fullført ligaen på en plassering rundt de fem beste, utenom i 1952 og 1973 da de kom på sjetteplass. I Mesterligaen 2005/06 ble klubben slått ut etter det innledende gruppespillet.

 • Mons

  Mons (IPA: /mɔ̃s/; nederlandsk og tysk Bergen) er en fransktalende kommune i provinsen Hainaut i Belgia. Den har en befolkning på 91 221 innbyggere (2006) og dekker et areal på 146,56 km².

 • Royal Charleroi Sporting Club

  Royal Charleroi Sporting Club (RCSC) (ofte bare kjent som Charleroi eller Sporting Charleroi, eller ved kallenavnet Les Zèbres (The Zebras)) er en belgisk fotballklubb basert i byen Charleroi, i provinsen Hainaut. Charleroi spiller i den belgiske Pro League og deres nåværende stave på høyeste nivå i belgisk fotball har startet i sesongen 2012-13. Charleroi ble grunnlagt i 1904, og de oppnådde først første divisjon i 1947-48. Deres høyeste finish var runner-up i 1968-69 sesongen. De har også to ganger nådd den belgiske cupfinalen, og mistet i 1977-78 til Beveren og i 1992-93 til Standard Liège.
  Sporting Charleroi har en langvarig rivalisering med byens andre klubb ROC de Charleroi-Marchienne, som for øyeblikket spiller i tredje divisjon. Charleroi spiller sine hjemmekamp på Stade du Pays de Charleroi, som ble pusset opp til UEFA Euro 2000. Stadionet arrangerte 3 gruppespill i Euro 2000, blant annet Englands 1-0 seier mot Tyskland. Charleroi har rekruttert flere franske spillere de siste årene, inkludert Michaël Ciani, Cyril Théréau og målvakt Bertrand Laquait.

 • Club Brugge KV

  Club Brugge KV er et fotballag fra Brugge i Belgia. Den ble grunnlagt i 1891 og er et av Belgias mestvinnende fotballag.

  Nordmannen Trond Sollied var trener i klubben i perioden 2000-2005 og i denne perioden vant laget to ligatitler (2002-2003 og 2004-2005), to cuptitler (2003 og 2004) og fire supercupertitler (2002, 2003, 2004, 2005).

 • Koninklijke Racing Club Genk

  Koninklijke Racing Club Genk, forkortet til KRC Genk er en belgisk fotballklubb som spiller i toppdivisjonen Jupiler League. Klubben ble stiftet i 1988 etter å ha blitt sammenslått av de to lokale klubbene Waterschei Thor og KFC Winterslag.

  Klubben spiller sine hjemmekamper på Cristal Arena i Genk. Klubben har vunnet ligaen tre ganger, og den belgiske cupen 4 ganger.