• Stade De Reims

  Stade de Reims er en fransk fotballklubb fra byen Reims i Champagne-Ardenne, som ligger i den nordøstlige delen av Frankrike. Klubben ble grunnlagt i 1911 og lagets draktfarger er røde med hvit underdel, mens bortedraktene er blå med hvite detaljer. Stade de Reims spiller for øyeblikket i den øverste divisjonen Ligue 1, og spiller sine hjemmekamper på Stade Auguste Delaune. Nåværende trener er Hubert Fournier.
  Klubben er historisk sett en av Frankrikes større klubber, og har vunnet det franske seriemesterskapet seks ganger, senest i 1961/1962-sesongen. Klubben har også to seire i Coupe de France (senest i 1958), og har flere ganger deltatt i serievinnercupen. Klubben hadde sin storhetsperiode på 1950-tallet og begynnelsen av 1960-tallet, og spilte finale i serievinnercupen både i 1956 og 1959.

 • Racing Club De Lens

  Racing Club de Lens (Fransk uttale: [referert til som Lens eller bare Lens)) er en fransk fotballklubb basert i den nordlige byen Lens i Pas-de-Calais avdelingen. Kallenavnet, sang et eller (blod og gull), kommer fra sine tradisjonelle farger av rød og gull. Deres primære rivaler er deres nordlige naboer Lille, med hvem de konkurrerer med Derby du Nord.

 • Toulouse Football Club

  Toulouse Football Club er en fransk fotballklubb i byen Toulouse i Haute-Garonne. Klubben er også kjent som TFC, le Téfécé eller le Tef.
  En forgjenger for klubben ble etablert i 1937, men solgte sine spillere og sin plassering i ligaen til Red Star Paris. Den nåværende klubben ble etablert i 1970 og spiller i Ligue 1 i fransk fotball. Toulouse FC spiller sine hjemmekamper på Stadium Municipal som ble bygget i 1937 og har en kapasitet på 35 472 tilskuere.
  Nåværende trener for klubben er Dominique Arribagé. Klubben har aldri vunnet Ligue 1 før, og rykket opp fra Ligue 2 sist i 2003 (tredje gangen klubben vinner Ligue 2). Daniel Braaten spilte for klubben fra 2008 til 2013.

 • Limoges CSP

  Limoges Cercle Saint-Pierre, vanligvis referert til som Limoges CSP, er en fransk profesjonell basketballklubb som er basert i Limoges.

 • Angers SCO

  Angers Sporting Club de l'Ouest (også kalt Angers SCO eller bare Angers) er en fransk fotballklubb som holder til i byen Angers. Klubben ble stiftet i 1919. Laget spiller i den franske toppserien, Ligue 1.

 • Troyes Aube Fotball

  Espérance Sportive Troyes Aube Champagne er en fransk forening fitbaa klubb, basert i Troyes. Det viser seg i 1986. Det er den tredje profesjonelle klubben frae Troyes i historien, etter ASTS en TAF. Klubben er fremmende tre ganger i liga 1, først 1999, deretter i 2005 en i 2012. Thay wan Intertoto Cup i 2001 etter beatin Newcastle United på bortemålene regelen etter scoringen 4-4 på aggregat. Thay spiller nå i Ligue 2.

 • U.S Asco

  U.S Asco er en Fransk klubb

 • A.S.A Allennes Les Marris

  A.S.A Allennes Les Marris er Fransk klubb , som holder til i Allennes Les Marris

 • FC Metz

  Football Club de Metz, også kalt FC Metz, er en fransk fotballklubb fra byen Metz i det nordøstlige Frankrike. Klubben spiller i Ligue 1.

 • ALM Evreux Football

  Sekulære Amicale Madeleine Evreux forkortet fotball ALM Evreux Fotball er en fransk fotballklubb basert i Evreux grunnlagt i 1964 av sammenslåingen av klubbene AS Cheminots Evreux og AS Madeleine Evreux.
  Klubben fusjonerte i juni 2009 med Evreux AC å danne Evreux Football Club 27.

 • Fc Oloron

  Fotballklubb Oloronais eller Fécéo, er en fransk rugby klubb basert i Oloron-Sainte-Marie, som for tiden spiller i ligaen i Frankrike Rugby første Federal divisjon 2014-2015.

 • AS Erre

  A.S Erre er en Fransk klubb som holder til i Erre

 • Racing Club De France

  Racing Club de France fotball Colombes 92 (fransk uttale: [også kjent som Racing Paris, RCF Paris, Matra Racing, Racing Club, eller bare Racing) er en fransk forening fotballklubb basert i Colombes, en forstad Av Paris.

  Racing ble grunnlagt i 1882 som en multidisiplin sportsklubb og er en av de eldste klubber i fransk fotballhistorie. Laget spiller for tiden i Championnat de France amatør 2, det femte nivået av fransk fotball. Racing er administrert av tidligere fotballspiller Azzedine Meguellatti og er vertskap for sine hjemmekamper på Stade Lucien-Choine, en mindre stadion ved siden av Stade Olympique Yves-du-Manoir i Colombes. [1] [2]

  Racing Club de France ble grunnlagt i 1882 og var en av grunnleggerne av Ligue 1 (French Division). Klubben har vunnet en Ligue 1-tittel, som kom i 1935-36 sesongen og fem Coupe de France-titler, som er bundet for fjerde beste blant klubber. Racing spilte også i USFSA-sanksjonert liga, som var Franks første league-mesterskap. Racing spilte sin debut i ligaen i 1899 og vant ligaen i 1907 som tidligere har blitt ferdig som runner-up i 1902 og 1903.

  Noterbare spillere under klubbens historie inkluderer Roger Marche, Oscar Heisserer, Thadée Cisowski, Raoul Diagne, Luis Fernández, Maxime Bossis, David Ginola, Luís Sobrinho, Pierre Littbarski, Enzo Francescoli og Rubén Paz. Diagne tilbrakte et tiår med klubben fra 1930-1940, og i 1931 ble den første svarte spilleren å spille i fransk landslag. Han spilte senere på laget ved 1938 FIFA World Cup sammen med Abdelkader Ben Bouali, hans Racing lagkamerat, som var en av de første spillerne av nordafrikansk nedstigning å spille for landslaget. Mellom 2009 og 2012 flyttet klubben til nærliggende Levallois-Perret etter at klubben nådde en finansiell avtale med kommunen.

 • US Colomiers

  Union sportive Colomiers rugby eller US Colomiers er en fransk rugby union klubb konkurrerer nå i Pro D2, andre nivå av den franske rugby pyramiden. De hadde blitt henvist fra Pro D2 etter å ha fullført sist i sesongen 2006-07, men oppnådd kampanje fra Fédérale 1 ved første mulighet i 2007-08, og overlevde en nedrykksfremmende skrekk i 2008-09, slutt 14, i den siste trygge stillingen . Klubben ble henvist fra Pro D2 i sesongen 2010-11. Klubben, basert i Colomiers i Haute-Garonne departementet Occitania, ble grunnlagt i 1915 og spiller på Stade Michel Bendichou (kapasitet 11.000). Spillerne har blått og hvitt. Colomiers har vært løpere i det franske mesterskapet og Heineken Cup, samt vinnere av European Challenge Cup.
  US Colomiers ble etablert i 1915. Colomiers hadde ulike europeiske suksesser i slutten av 1990-tallet. I 1998 vant de European Challenge Cup, konkurransen under Heineken Cup, beseiret fransk klubben SU ​​Agen i finalen. Den følgende sesongen konkurrerte de i Heineken Cup. De gjorde det helt til finalen, som fant sted på Lansdowne Road i Dublin. Kapasitetsmengden så irsk side Ulster vinner 21 poeng til 6.
  Colomiers konkurrerte også i Heineken Cups 1999-00 og 2000-01, men gjorde ikke finalen i turneringene. Klubben gjorde sitt første mesterskapsmatch når de møtte Stade Français i 2000. Paris klubben vant kampen 28 poeng til 23 på Stade de France. I 2005 ble de kronet Fédérale 1-mestere og ble forfremmet tilbake til Rugby Pro D2, men gikk tilbake til Fédérale 1 etter to sesonger i andre fly. De hevdet igjen Fédérale 1-tittelen i 2008 for å gå tilbake til Pro D2.

 • SQ Quimper

  SQ Quimper

 • Sporting Club Angerien

  Sporting Club Angérien en fransk fotballklubb basert i Saint Jean d'Angely.

  Klubben har en rik historie som det deltok i USFSA fotball-EM i Frankrike i begynnelsen av det tjuende århundre. Han for tiden spiller i ligaen Division Honneur (Nivå VI) i Central West League football.Avec etableringen i 1902 av Paul Daubigné, er SCA en av de eldste klubbene i Midtvesten League fotball. Han fikk snart en viktig premielisten siden med fire titler på rad Charentes Champion mellom 1911 og 1914, klubben kvalifisert for knockout finalen i Frankrike USFSA Championship i 1911, 1912 og 1914.

 • FCS Rumilly

  Fotballklubben sportif Rumilly er en fransk rugbyforeningsklubb basert i Rumilly i Haute-Savoie-avdelingen. Det spiller en Fédérale 2., det fjerde nivået av fransk Rugby,

  Klubben spilte i første divisjon av Fransk Rugby (Première divisjon), mellom 1986 og 1997. I 1995 var FCSR den 11. beste klubben i Frankrike.

 • S.A Condom

  S.A Condom er en Fransk Rugby klubb

 • Union Sportive Salles

  Union Sportive Salles, mener jeg er en Fransk Rugby klubb

 • FC AIX Les-Bains

  Fotball Aix-les-Bains klubben er en klubb rugby XV basert i Aix-les-Bains i Savoy, som for tiden spiller i ære. Det avhenger av Alpine komiteen.

 • RC Orleans

  Rugby-klubben Orléans er et semi-profesjonelt fransk rugbyforeningsteam, fra Orléans. De spiller for tiden på Fédérale 1.

 • SC Douai

  Sporting Club de Douai er en fransk fotballklubb basert i Douai, som ble grunnlagt i 1919. Den konkurrerte i Ligue 2 fra 1945 til 1949.

 • AS Monaco FC

  Association Sportive de Monaco Football Club er en fotballklubb fra Monaco som spiller i den franske toppdivisjonen Ligue 1. Klubben ble stiftet i 1919, og ble profesjonell i 1948. Til tross for å komme fra Monaco, som er et land utenfor Frankrike, er den en av Frankrikes mest suksessfulle klubber, med åtte ligatitler og fem cuptitler.

  Klubben kom noe overraskende til finalen i UEFA Champions League i 2004, men måtte der se seg slått 3-0 av FC Porto.

 • Montepellier Herault SC

  Montpellier Hérault Sport Club (normalt bare kjent som Montpellier HSC) er en fransk fotballklubb fra Montpellier i regionen Occitanie. Klubben spiller for øyeblikket i landets øverste divisjon, Ligue 1 og ble grunnlagt under sitt nåværende navn i 1974 etter tidligere å ha vært kjent under navnet SO Montpellier. Klubben spiller sine hjemmekamper på Stade de la Mosson.

  Klubben vant serien i sesongen 2011/2012 og har tre cuptriumfer, Coupe de France i henholdsvis 1929 og 1990, samt Coupe de la Ligue (ligacupen) i 1992. I 1999 markerte Montpellier seg på den internasjonale fotballscenen da de vant UEFA Intertoto Cup.

 • Tours FC

  Den Tours FC er en fransk fotballklubb stiftet i 1919 og er basert i Tours (Indre-et-Loire).

  TFC er opprettet under navnet AS Docks Center i 1919. Etter å ha blitt Tours FC i 1951, den floundering klubben i Division of Honor og Frankrike Amateur Championship (CFA). Økningen i andre divisjon i 1974-1975 sesongen er avslørt som en utløser i utviklingen av klubben. I 1978 Towers besluttet å slå profesjonelle og slutten av sitt andre år, klubben nådde første divisjon. Med ankomsten av de beste målscorer av mesterskapet i Frankrike Delio Onnis, forblir klubben tre år i D1 og skjer to ganger i semifinalen i Coupe de France i 1982 og 1983. Klubben fant divisjon 1 i 1984-1985 og deretter falle tilbake til sin igjennom. Etter stabilisering i andre divisjon, klubben gikk konkurs i 1993 på grunn av økonomiske problemer. Etter dette dobbelt nedrykk til CFA, er klubben omdøpt FC Tours og åpnes igjen i andre divisjon i 2006.

  Klubben er i dag ledet av Jean-Marc Ettori. Det første laget, ledet av Gilbert Zoonekynd siden mars 2017 og spiller hjem til scenen av Cher-dalen, utvikler seg i Ligue 2 i løpet av 2016-2017-sesongen.

 • Olympigue Avignonnais

  L'Avenir Club Avignonnais, (ACA en Abrégé) er en klubben for fotball français fondé en 1931 sous le nom d'Association sportiv avignonnaise.

  Le club due au Parc des Sports d'Avignon de 1966 à 2009, avant d'évoluer au Stade Léon-Dulcy. En 2015, vil du gå tilbake til Parc des Sports d'Avignon på en av de samme områdene av SAPS Athletic Club Arles-Avignon. Le club est présidé depuis 2010 par Jean-Christophe Magnaud. L'première première, entraînée par Raphaël Chiabrero depuis 2014, évolue en Deuxième division de District pour la saison 2015-2016.

 • Toulouse Football Club

  Toulouse Football Club er en fransk fotballklubb i byen Toulouse i Haute-Garonne. Klubben er også kjent som TFC, le Téfécé eller le Tef.

  En forgjenger for klubben ble etablert i 1937, men solgte sine spillere og sin plassering i ligaen til Red Star Paris. Den nåværende klubben ble etablert i 1970 og spiller i Ligue 1 i fransk fotball. Toulouse FC spiller sine hjemmekamper på Stadium Municipal som ble bygget i 1937 og har en kapasitet på 35 472 tilskuere.

  Nåværende trener for klubben er Dominique Arribagé. Klubben har aldri vunnet Ligue 1 før, og rykket opp fra Ligue 2 sist i 2003 (tredje gangen klubben vinner Ligue 2). Daniel Braaten spilte for klubben fra 2008 til 2013.

 • US Dunkerque

  USL Dunkerque (fransk: Union Sportive du Littoral de Dunkerque) er en fransk fotballklubb basert i Dunkirk kommune.

  De spiller for tiden i Championnat National. Deres settfarger er hvite og blå. De spiller sine hjemme kamper på Stade Tribut i Dunkerque.

 • Fc Chalon

  Fotballklubb Chalon-sur-Saône (ofte kalt Football Club Chalonnais) er en fransk fotballklubb basert i kommunen Chalon-sur-Saône, i Saône-et-Loire-avdelingen i Øst-Frankrike.

  Grunnlagt i 1926, er klubbens tradisjonelle farger blå og gule. Deres hjemstadion er Stade Léo Lagrange, i Chalon-sur-Saône, som har en kapasitet på 2300. De spiller for tiden i Division d'Honneur Burgundy, etter å ha blitt henvist fra Championnat de France amatør 2 i 2009. Klubben nådde de siste 64 i Coupe de France i 2000-01 og igjen det følgende året.

 • LA Berrichonne De Chateauroux

  LB Châteauroux er en fransk idrettslag stiftet i 1883 og er basert i Chateauroux. Fotball delen begynner drift tidlig i 1900.

  Berrichonne fusjonerte i 1920 med Future Club Châteauroux, deretter i 1935 med AS Chateauroux. I løpet av sin historie, gjør klubben de fleste av sine sesonger i post-verdenskrig andre og tredje lag av fransk fotball, spesielt deltar på tretti-seks sesonger av divisjon 2. I tillegg til hundre og tretti år aktivitet, har klubben ennå ikke nådd den første divisjon bare én gang i løpet av 1997-1998-sesongen. Før du fjerner amatør-profesjonell pause i 1970, er La Berrichonne en stor klubb League Central ved å vinne fem ganger æres divisjon mesterskap og klatre hver gang for Frankrike Amateur Championship av tiden inkludert et endelig nederlag i 1964. i 1970, Berri del i den første divisjon to mesterskap "åpen" blande amatører og profesjonelle, og forblir der til 1985. Satt sammen av D2 i 1991, klubben vant tittelen på andre divisjon i 1997 og tidligere National 1 i 1994 etter et år i D3. Berri nådde finalen i Coupe de France i 2004, men taper til Paris Saint-Germain (1-0).

  Klubben spiller hjemmekamper på stadion Gaston-Petit hvor han utvikler seg i blått og rødt. Det har siden september 1995 et treningssenter. Thierry Schoen stoler på yrkesstrukturen og det første laget, trent av Michel Estevan siden 27 juni 2016. Klubben datoer i Frankrike Championship andre divisjon i ligaen sesong 2 Championship 2017-2018 etter termié en da sesongen 2016-2017 sesongen.

 • F.C. Rouen

  Football Club de Rouen 1899 (Fransk uttale: [ʁwɑ], ofte referert til som bare Rouen) var en fransk forening fotballklubb basert i Rouen. Klubben ble dannet i 1899 og spilte sine siste år i Divisjon d'Honneur, det sjette nivået av fransk fotball. Rouen spilte sine hjemmekamper på Stade Robert Diochon; Oppkalt etter Robert Diochon, en historisk spiller som var innflytelsesrik under klubbens barndom. Laget styres av tidligere fotballspiller Éric Garcin og kaptein av forsvarer Pierre Vignaud. Rouen er kjent som Les Diables Rouges (The Red Devils) og har vært siden 1903.

  Rouens fotball divisjon ble grunnlagt i 1899, men selve klubben ble grunnlagt i 1896 som en rugbyklubb. Klubben oppnådde profesjonell status i 1933 og har brukt 19 sesonger i første divisjon av fransk fotball og 36 i andre divisjon. Rouens høyeste ære hittil var å vinne andre divisjon i 1936. I 1940 og 1945 vant klubben liga-mesterskapet i Frankrike, men på grunn av at ligaen kjøres i løpet av andre verdenskrig og ikke under den franske fotballforbundet, er titlene uoffisiell. Rouen har også nådd europeisk nivå, som konkurrerte i 1969-70 utgaven av Inter-Cities Fair Cup, hvor laget ble beseiret av de endelige mesterene Arsenal 1-0 samlet i tredje runde.

  I tillegg til Robert Diochon, har Rouen produsert en rekke spillere som bidro til fransks landslag i lagets tidlige år. En av de mest bemerkelsesverdige spillerne var Edmond Delfour og Jean Nicolas. Delfour laget 41 opptredener med landslaget fra 1929-1938 og deltok i tre FIFA World Cups 1930, 1934 og 1938. Han er en av fem spillere som har dukket opp i alle tre førkrigskampene i verdenskrig. Delfour fortsatte senere å administrere Rouen fra 1940-1945 under uoffisielle krigsmesterskap. Nicolas tilbrakte hele sin karriere med Rouen og dukket opp i 25 kamper som scorede 21 mål med landslaget fra 1933-1938. I dag rangerer Nicolas målutgang med laget for tiende all-time, og hans gjennomsnitt plasserer ham i et slips for tredje.

 • ASL Lompret

  ASL Lompret mener jeg er Fransk

 • Roubaix Football

  Racing Club de Roubaix var en fransk forening fotballag som spilte i Roubaix, Nord.

 • Fc 56 Lorient

  Fc 56 Lorient er en Fransk klubb.

 • AJ Auxerre

  Association de la Jeunesse Auxerroise, også kjent som AJ Auxerre er en fransk fotballklubb fra byen Auxerre, stiftet i 1905.

  Til tross for byens beskjedne størrelse (40 000 innbyggere) har klubben gjort det godt, noe de ikke minst kan takke sin tidligere trener Guy Roux for. Roux var trener i klubben i over 40 år frem til 2005, og i løpet av denne tiden sikret han klubben tre opprykk, ligatittelen i 1996, samt fire cupmesterskap (det siste kom i hans siste kamp som trener våren 2005). Klubben har spilt i Frankrikes toppdivisjon (Ligue 1) siden 1980, og har kvalifisert seg til ulike europacuper en rekke ganger.

 • S.C Toulon

  Sporting Club Toulon er en fotballklubb fra Toulon, Frankrike, som for øyeblikket spiller i den franske fjerde divisjonen (CFA). Klubben ble grunnlagt i 1944 og spilte under det navnet til 1999/2000 sesongen da de ble administrativt reformert som Sporting Toulon Var. I 2016 ble Sporting Toulon Var fusjonert med SC Toulon-Le Las og ble igjen Sporting Club Toulon.

 • USM Marquette Les Lille

  USM Marquette Les Lille holder til i Nord Frankrike

 • Sporting Club Octeville Sur Mer

  Sporting Club Octeville Sur Mer mener jeg er en Fransk klubb

 • US Wattrelos

  US Wattrelos mener jeg er Fransk

 • C.A. Lisieux

  C.A.Lisieux er en Fransk klubb som holder til i Lisieux

 • Merville Football

  Merville Football holder til i Merville Frankrike

 • AS Castorama Leers

  AS Castorama Leers mener jeg Holder til i Frankrike

 • ASC Sen Football

  ASC Sen Football mener jeg er en Fransk klubb

 • O.G.C Nice

  Olympique Gymnaste Club Nice Côte d'Azur (Fransk uttale: [ɔlɛpik ʒimnast nis kot dazyʁ], ofte referert til som OGC Nice eller ganske enkelt Nice) er en fransk forening fotballklubb basert i Nice. Klubben ble grunnlagt i 1904 og spiller for tiden i Ligue 1, den øverste delen av fransk fotball. Nice spiller sine hjemme kamper på Allianz Riviera. Nice styres av Lucien Favre og kaptein av forsvareren Paul Baysse.
  Nice ble grunnlagt under navnet Gymnaste Club de Nice og er en av grunnleggerne av den første divisjonen av fransk fotball. Klubben har vunnet Ligue 1 fire ganger og Coupe de France tre ganger. Nice oppnådde mesteparten av sin ære på 1950-tallet, med klubben som ble forvaltet av trenere som Numa Andoire, engelskmannen William Berry og Jean Luciano. Klubbens siste ære var å vinne Coupe de France i 1997 etter å ha slått Guingamp 4-3 på straff i finalen. Nice's farger er røde og svarte.
  Under klubbens vellykkede løp på 1950-tallet var Nice blant de første franske klubbene for å integrere internasjonale spillere i fellen med hell. Merkbare spillere inkluderer Héctor De Bourgoing, Pancho González, Victor Nurenberg og Joaquín Valle. Valle er klubbens all-time ledende målskytter og, uten tvil, klubbens største spiller

 • A.S Avelin

  A.S Avelin er en Fransk klubb

 • SC Bastia

  Sporting Club de Bastia (commonly referred to as SC Bastia or simply Bastia, Corsican: Sporting Club di Bastia) is a French association football club based in Bastia on the island of Corsica. The club currently plays in Ligue 1, the premier division of French football, in which it has played since 2012.[2] The club plays its home matches at the Stade Armand Cesari located within the city. Bastia is managed by François Ciccolini and captained by midfielder Yannick Cahuzac.[3]
  Bastia's main historical success include reaching the final of the 1977–78 edition of the UEFA Cup. The team was defeated by Dutch club PSV Eindhoven (0–0 at home, 0–3 away). Domestically, Bastia won the second division of French football in 1968 and 2012, and the Coupe de France in 1981. During the club's infancy, it was league champions of the "Corsican League" 17 times. They are the local rivals of Ajaccio and contest the Corsica derby.
  Bastia is owned by Pierre-Marie Geronimi, a French entrepreneur, and has been since 2011.[4][5] The club has produced several famous players in its history, Dragan Džajić, Claude Papi, Johnny Rep, Roger Milla, Michael Essien, Alex Song, Sébastien Squillaci and Antar Yahia are other players who have played in Bastia's colours.

 • Paris Saint-Germain

  Paris Saint-Germain Football Club, kjent som Paris Saint-Germain (fransk uttale: [paʁi sɛ ʒɛʁmɛ]) og kjent som PSG eller Paris SG, er en fransk sportsklubb grunnlagt i 1970 og basert i byen Paris i Frankrike. Klubben er mest kjent for sitt profesjonelle fotballag, som spiller i den høyeste delen av fransk fotball, Ligue 1. [1]
  Parc des Princes har vært hjemmet til Paris Saint-Germain siden 1974. [2] PSG er Frankrikes mest vellykkede fotballklubb når det gjelder trofeer vant, med 33. [3] Domisk har parisierne vunnet seks Ligue 1-titler, en rekord elleve franske cuper, en plate sju franske liga-kopper, seks franske Super Cup og en Ligue 2-tittel. I internasjonal klubbfotball har de vunnet en UEFA Cup-vinnerkup og en UEFA Intertoto Cup. [4]
  Paris SG er også den eneste klubben som aldri har blitt henvist fra Ligue 1, [5] en av kun to franske klubber som har vunnet en stor europeisk tittel, [6] og den mest populære fotballklubben i Frankrike. [7] Videre har Rød-og-Blues en langvarig rivalisering med Olympique de Marseille. Duoen konkurrerer fransk fotballs mest beryktede kamp, ​​kjent som Le Classique. [8]
  Oryx Qatar Sports Investments (QSi) har vært klubbens eier siden 2011. [9] Overtakelsen gjorde Paris Saint-Germain ikke bare den rikeste klubben i Frankrike, men en av de rikeste i verden. [10] Klubben har andre avdelinger for ungdomsfotball, [11] kvinners fotball, [12] håndball, [13] og eSports

 • ASC Coutishes

  ASC Coutishes mener jeg kommer fra Frankrike

 • AS Cannes

  Association Sportive de Cannes Football (fransk uttale: [a.sɔ.sja.sjɔ spɔrtɪv də kan], ofte referert til som Cannes eller bare Cannes) er en fransk forening fotballklubb basert i Cannes. Klubben ble dannet i 1902 som en idrettsforening og spiller for tiden i Championnat de France amatør, den fjerde divisjonen av fransk fotball. Cannes spiller sine hjemme kamper på Stade Pierre de Coubertin, som ligger i byen. Laget styres av Jean-Marc Pilorget og kaptein av forsvareren Vincent Di Bartoloméo.
  Til tross for å spille fotball på den franske rivieraen, et populært og avslappende turistmål, har Cannes hatt en mangeløs eksistens. Klubben var en av grunnleggerne av den første divisjonen av fransk fotball og ble ferdige i ligaens innledende sesong. Klubbens høyeste ære hittil var å vinne Coupe de France i 1932. Cannes spilte sist i Ligue 1 i sesongen 1997-98 og er for tiden den lengste stint av noen klubb i den nasjonale divisjonen, etter å ha vært i liga siden 2001 -02 sesong. Klubben har hovedsakelig tjent som et springbrett for flere fremtredende franske fotballspillere som Zinedine Zidane, Patrick Vieira, Johan Micoud, Gaël Clichy, Sébastien Frey og Jonathan Zebina.
  Cannes er kjent som Les Dragons Rouges (The Red Dragons) og inkorporerer kallenavnet i et mangfold av klubbens inventar, mest særegent kors. Den 21. mai 2010 annonserte klubben sin nye logo til sine støttespillere. Den nye logoen ligner klubbens tidligere logo, men er mer dynamisk med klubbens bynavn og stiftelse som vises på merket. Dragen, som er et fokuspunkt for klubben, får også en mer oppdatert design

 • Fc Agrox

  Fc Agrox mener det er en Fransk klubb

 • Fc Sochaux

  Football Club Sochaux-Montbéliard (fransk uttale: [soʃo mɔbeljaʁ], ofte referert til som FCSM eller bare Sochaux) er en fransk forening fotballklubb basert i byen Montbéliard. Klubben ble grunnlagt i 1928 og spiller for øyeblikket i Ligue 2, den andre tier av fransk fotball, etter å ha blitt ferdig 18 år og blitt relegated fra Ligue 1 i 2013-14 sesongen. Sochaux spiller sine hjemme kamper på Stade Auguste Bonal, som ligger i byen.
  Sochaux ble grunnlagt av Jean-Pierre Peugeot, et fremtredende medlem av Peugeot-familien, og er en av grunnleggerne av den første divisjonen av fransk fotball. Klubben har vunnet både Ligue 1 og Coupe de France to ganger, og har også vunnet Coupe de la Ligue. Sochauxs siste ære kom i 2007 da klubben, under ledelse av Alain Perrin, beseiret favoritter Marseille 5-4 på straffer i 2007 Coupe de France-finalen. Sochaux farger er gull og marinblå.
  Sochaux er kjent for sin ungdomsakademi, som regelmessig er ferdig i topp ti rangeringer av ungdomsakademier i Frankrike (fjerde i 2010). [1] Det mest vellykkede laget i akademiet er 19-laget, som har vunnet Coupe Gambardella to ganger, i 1973 og 2007. I 2010 slo Sochaux løpere opp til Metz i 2010-utgaven av konkurransen. Akademiet har produsert flere bemerkelsesverdige talenter, blant annet blant annet Yannick Stopyra, El Hadji Diouf, Jérémy Ménez, Bernard Genghini og Benoît Pedretti.

 • AS Saint-Etienne

  AS Saint-Étienne er en fransk fotballklubb fra byen Saint-Étienne, stiftet i 1920. Klubben spiller i Ligue 1, den øverste divisjonen i Frankrike. Saint-Étiennes største rival er Lyon. De spiller i grønne trøyer, hvite shorts og grønne strømper. Klubben er historisk sett en av de mest suksessfulle i Frankrike, med ti ligatitler og seks cuptitler. De siste triumfene kom imidlertid helt tilbake i 1981 (ligaen) og 1977 (cupen).

 • CS LA Gorgue

  CS LA Gorgue er fra Frankrike

 • SC Abbeville

  Sport Club Abbeville er en fransk fotballklubb basert i Abbeville, Picardie. Den ble grunnlagt i 1901. Klubben spiller for tiden i Divisjon d'Honneur, Picardie, den sjette delen av det franske fotball liga systemet.

 • Fc Saint-Martin-sur-le-Pré

  Fc Saint-Martin-sur-le-Pré er en fransk klubb i Marne i Stor-regionen. I tettbebyggelse av Chalons-en-Champagne

 • Fc Girondins de Bordeaux

  FC Girondins de Bordeaux er en fransk fotballklubb fra Bordeaux, grunnlagt i 1881. De spiller per 2016 i Ligue 1.
  Bordeaux har vunnet det franske ligamesterskapet seks ganger, sist i 2009.

 • Fc Nantes

  FC Nantes (FCN) er en fransk fotballklubb basert i Nantes i 1943 av Marcel Saupin. Laget av sammenslåingen av forskjellige klubber i Nantes for å integrere eliten av fransk fotball, har NCF åtte ligatitler i Frankrike og tre kopper Frankrike, som er en av de beste banerekorder i fransk fotball ( tredje bak Marseille og Saint-Etienne).
  Hans lag er kjent for å ha utviklet under ledelse av José Arribas og hans tilhengere Jean-Claude Suaudeau og Raynald Denoueix og gjennom talent av spillere som Philippe Gondet, Henri Michel Maxime Bossis, eller Japhet N'Doram en skarp og teknisk spill basert på den kollektive bevegelse og aktualitet tilnavnet "the Nantes spillet" av pressen og publikum. Som sådan, lagene på midten av 1960-tallet, 1983 eller 1995 er spesielt kjent.
  FCN er også kjent for sitt opplæringssenter, "The Jonelière", som kommer fra franske internasjonale så mange verdensmestere Didier Deschamps, Marcel Desailly, Christian Karembeu, eller Mickaël Landreau. Disse egenskapene har hjulpet klubben ikke vite nedrykk til 2007, etter en rekord serie av 44 sesonger på rad i den øverste divisjonen.
  Først bosatt scenen Malakoff ble Stade Marcel-Saupin i 1965, FC Nantes siden 1984 bruker stadion La Beaujoire - Louis Fonteneau, den syvende største i Frankrike i dag.
  Klubben ledes av Waldemar Kita siden 2007 og ledet av Sergio Conceição siden 8 desember 2016. Det første laget spiller i Ligue 1 tittel siden 2013-2014 sesongen.

 • Fc Mulhouse

  Football Club de Mulhouse (uttalt: [myluz], ofte referert til som FCM eller bare Mulhouse) er en fransk forening fotballklubb basert i Mulhouse. Klubben ble grunnlagt i 1893 og spiller for tiden i Championnat de France amatør, det fjerde nivået av fransk fotball. Mulhouse spiller sine hjemme kamper på Stade de l'Ill ligger i byen.
  Mulhouse ble grunnlagt under navnet Fussball-Club Mülhausen i det som var da Mülhausen, Alsace-Lorraine i Tyskland. Klubbens beliggenhet har vært avhengig av kontrollen av Alsace-regionen mellom Frankrike og Tyskland. Mulhouse har spilt i fransk fotball siden gjenoppkjøpet av regionen etter andre verdenskrig og er den nest eldste fotballklubben i Frankrike etter Le Havre AC. Klubben har oppnådd minimal æresbevisning i sin historie, og har tilbrakt mesteparten av sin eksistens i amatørdivisjonene i Frankrike. Mulhouse har imidlertid tilbrakt syv sesonger i Ligue 1 og 27 sesonger i Ligue 2. Klubbens høyeste ære hittil i Frankrike var å vinne Divisjon d'Honneur i 1928. Regionalt har Mulhouse vunnet Alsace Divisjon d'Honneur syv ganger. Under klubben stint i Tyskland vant Gauliga Elsaß tre ganger.
  Mulhouse har tjent som et springbrett for flere fotballspillere og ledere, spesielt Arsène Wenger og Raymond Domenech. Wenger startet sin spillekarriere på klubben før han gikk inn i lederrollen. Han er kjent for sin nåværende rolle som leder av engelsk klubb Arsenal, men før det hadde vellykkede stints på Nancy, AS Monaco og Nagoya Grampus. Domenech spilte også for Mulhouse og klubben tjente som sin første lederrolle. Han fortsatte senere med å styre Frankrikes landslag fra 2004-2010.

 • Sporting Club Paillde Littoral

  Sporting Club Paillade Littoral er en Fransk Klubb

 • Red Star Fc

  Red Star Football Club, også kjent som Red Star (fransk uttale: [ʁɛd staʁ futbɔl klœb]), er en fransk forening fotballklubb grunnlagt i Paris i 1897. Klubben for tiden spiller i Ligue 2. Fra 2016, Red Star Spiller sin hjemmekamp på Stade Jean-Bouin [2] som sitt tradisjonelle hjem, oppfyller Stade Bauer i Saint-Ouen ikke de nødvendige kravene til et fransk andre lagstadion. Laget styres av den tidligere Sporting Braga assisterende treneren Rui Almeida og kaptein av Lloyd Palun.
  Til tross for klubbens lange stav under en semi-pro status, har Red Star en rik historie. Klubben ble grunnlagt i 1897 under navnet Red Star Club Français av den franske fotballlegenden Jules Rimet. Rimet fortsatte senere å fungere som president for både den franske fotballforbundet og FIFA. Den opprinnelige FIFA World Cup trofe ble kåret til hans ære. Red Star er en av grunnleggerne av Ligue 1 og har tilbrakt 19 sesonger i første divisjon; Klubbens siste stint var i 1974-75. I cupkonkurranser har klubben vunnet fem Coupe de France-titler, som er bundet til femte beste blant klubber.
  "Red Star" er ikke en oversettelse; Klubbens navn på fransk er "Red Star", snarere enn "Étoile Rouge".

 • Olympique de Marseille

  Olympique de Marseille (L'OM) er en fransk fotballklubb, grunnlagt i 1899, med tilhold på Stade Vélodrome (67 394 plasser) i Marseille. Klubbens største bragd er seieren i Mesterligaen over Milan i 1993, en turnering klubben også kom til finalen av i 1991. Ingen annen fransk klubb har verken før eller siden vunnet Champions League. L'OM har ni ganger vunnet serien og ti ganger vunnet cupen i Frankrike.
  Marseille er medlem av lobbyen G-14, som organiserer de mektigste lagene innen europeisk fotball.

 • Paris Fc

  Paris Football Club (fransk uttale: [paʁi], ofte referert til som PFC) er en fransk forening fotballklubb basert i Paris. Klubben ble grunnlagt i 1969 og konkurrerer i Championnat National, det tredje nivået av fransk fotball. Paris spiller sine hjemmekamper på Stade Charléty, som ligger i 13. arrondissement i Paris. Laget styres av Réginald Ray og kaptein av forsvareren Thomas Veldemann.
  Paris FC ble grunnlagt i 1969 og fusjonerte senere med Stade Saint-Germain for å danne Paris Saint-Germain. Den nåværende Paris FC eksisterer som et resultat av klubbens splitting fra Paris Saint-Germain. I motsetning til sin motstykke, som har gått på å etablere et solid fundament, har Paris FC kjempet for å etablere seg, etter å ha tilbrakt mesteparten av sin eksistens i amatøravdelingene. Klubbens høyeste ære til dato var å vinne sin gruppe i Championnat de France-amatøren i 2006. Paris FC spilte sist i Ligue 1 i 1978-79 sesongen.
  Selv om Paris FC har kjempet internt, har klubben tjent som et springbrett for flere ungdomsaktører som har gått videre for å ha en vellykket yrkeskarriere. Merkbare spillere som startet sin karriere på PFC, er Jean-Christophe Thouvenel, Mamadou Sakho, Tijani Belaid, Aymen Belaïd og Gabriel Obertan. Sakho og Belaïd-brødrene har siden blitt seniorinternasjoner for sine respektive landslag, mens Thouvenel fortsatte å vinne gullmedalje ved 1984-sommeren. Leder Roger Lemerre startet sin lederkarriere med klubben før han ledet Frankrike til titler ved UEFA Euro 2000 og FIFA Confederations Cup i 2001.

 • Pau Notre Dame Bleuets

  Pau FC er en fransk fotballklubb fra League of Aquitaine, grunnlagt i 1904. Klubben ledes av Bernard Laporte-Fray og drevet av David Vignes siden november 2014. I løpet av 2016-2017 sesongen, er klubben i endring i National etter åtte sesonger i CFA.