• Sheffield FC

  Sheffield FC (stiftet 24. oktober 1857) er verdens eldste fotballklubb. Sheffield FC har vært med å forme fotballen mer enn noen andre fotballklubber. Klubben fant blant annet opp tverrliggeren, innkast, cornere og frispark.

 • Hammerwich FC

 • Bishop's Cleve FC

  Biskops Cleeve Football Club er en semi-profesjonell fotballklubb basert i Bishop's Cleeve , nær Cheltenham , Gloucestershire , England . De er for tiden medlemmer av Hellenic League Premier Division og spiller på Kayte Lane. Kallenavnet 'The Mitres', klubben er tilknyttet Gloucestershire County FA

 • Mickleover Sports Club

  Mickleover Sports Football Club er en fotballklubb basert i Mickleover forstad Derby , Derbyshire , England. De er for tiden medlemmer av Northern Premier League Premier Division og spiller på Station Road.

 • Boldmere St Michaels FC

  Boldmere St. Michaels Football Club er en fotballklubb basert i Boldmere , Sutton Coldfield , England. De er for tiden medlemmer av Midland League Premier Division og spiller på Trevor Brown Memorial Ground.

 • Lincoln United FC

  Lincoln United Football Club er en fotballklubb basert i Lincoln, Lincolnshire , England. De er for tiden medlemmer av Northern Premier League Division One East og spiller på Ashby Avenue .

  Lincoln United

 • Woodford United FC

  Woodford United Football Club er en fotballklubb basert i Woodford Halse , Northamptonshire , England . De er for tiden medlemmer av Northamptonshire Combination Premier Division og spiller på Byfield Road.

 • Staffordshire Football Association

  The Staffordshire Football Association er den styrende organ av fotball i fylket Staffordshire . [

 • Bromyard Town FC

  Bromyard Town Football Club er en fotballklubb basert i Bromyard , Herefordshire , England . De er for tiden medlemmer av West Midlands (Regional) League Division One og spiller på Delahay Meadow.

 • Hucknall Town FC

  Hucknall Town Football Club er en fotballklubb basert i byen Hucknall, Nottinghamshire, England. Klubben er medlemmer av Central Midlands League South Division og spiller på Watnall Road

 • Potters Bar United FC

  Potters Bar Town Football Club er en engelsk fotballklubb basert i Potters Bar, Hertfordshire, England. De ble dannet i 1960 som Mount Grace Old Scholars, og etter å ha slått 'Old Scholars' fra navnet i 1984, endret til deres nåværende navn i 1991. Deres beste prestasjon i FA Cup var i sesongen 2006-07 da de nådde den fjerde (og endelige) kvalifiseringsrunden. De spiller for øyeblikket i Isthmian League Premier Division.

  Da Potters Bar bygde sin turnstile-blokk, for å bli med i Southern League i 2005, kom deres turnestiles fra det gamle Wembley Stadium og de har et sertifikat fra Wembley for å bevise det

 • Wellingborough Town FC

  Wellingborough Town F.C. er en fotballklubb basert i Wellingborough, Northamptonshire, England. De spiller i United Counties Premier Division.

 • Wells City FC

  Wells City F.C. er en fotballklubb basert i Wells, Somerset, England. Klubben er tilknyttet Somerset County FA. De er for tiden medlemmer av Western League Premier Division og spiller på Athletic Ground

 • Chasetown FC

  Chasetown Football Club er en engelsk fotballklubb basert i Chasetown området Burntwood, Staffordshire. Klubben spiller i Northern Premier League Division One West og er kallenavnet The Scholars, som har blitt dannet av partnere i nærliggende Chase Terrace High School i Chase Terrace-området i Burntwood.

  Chasetown fikk nasjonal anerkjennelse i november 2005 da BBC fjernet klubbens FA Cup første runde hjemme slips med Oldham Athletic, der laget holdt sine Football League-motstandere til en 1-1 draw. De fortsatte å fullføre sesongen 2005-06 som Midland Alliance-mestere og derved få forfremmelse til Southern League. I 2007-08 F.A Cup lagde de tredje runde for første gang i sin historie etter å ha holdt Port Vale til en 1-1 draw og vinner replay 1-0. De mistet tredje runde kamp 3-1 til eventuelle finalister Cardiff City. Ved å gjøre det ble de laveste noensinne rangerte klubbene for å nå så langt som den tredje runden i FA Cup. [1]

 • Porthleven FC

  Porthleven Football Club er en Cornish fotballklubb basert i Porthleven i Cornwall. Stiftet i 1896 konkurrerte klubben i South Western League fra 1967 til 1977 og igjen fra 1989 til oppløsning av ligaen i 2007, da de ble med i den nye South West Peninsula League. De spiller for tiden i South West Peninsula League Division One West.

 • Maltby Main FC

  Maltby Main Football Club er en fotballklubb basert i Maltby, Rotherham, South Yorkshire. De er for tiden medlemmer av Northern League East League Premier Division og spiller på Muglet Lane

 • Wishaw Wycombe Wanderes AFC

  Wishaw Wycombe Wanderes AFC er en engelsk klubb som ble stiftet 1994

 • Berkhamsted FV

  Berkhamsted Football Club er en fotballklubb fra Berkhamsted, Hertfordshire, England. Grunnlagt i 2009 etter at Berkhamsted Town brettet, er de for tiden medlemmer av den spartanske South Midlands League Premier Division og spiller på Broadwater

 • Bromsgrove Sporting FC

  Bromsgrove Sporting F.C. er en fotballklubb basert i Bromsgrove, Worcestershire, England. Klubben ble grunnlagt i 2009 og spilte sin første sesong, 2010-11, i Midland Football Combination Division Two hvor de endte tredje. Klubben spiller for tiden i Midland League Premier Division.

 • Camverley Town FC

  Camberley Town Football Club er en semi-profesjonell fotball basert i Camberley, Surrey, England. De er for tiden medlemmer av Kombinert Counties League Premier Division og spiller på Krooner Park

 • Colwyn Bay FC

  Colwyn Bay Football Club (walisisk: Clwb Pel-Droed Bae Colwyn) er en fotballklubb basert i Old Colwyn i Nord-Wales. Til tross for at de er en walisisk klubb, spiller de for tiden i engelske ligaer og er medlemmer av Northern Premier League Division One North. Kallenavnet Seagulls, men også kjent som 'The Bay', er deres hjemsted Llanelian Road i Old Colwyn.

 • AFC Wimbledon

  AFC Wimbledon er en profesjonell forening fotballklubb basert i Kingston upon Thames, sør vest London, England. De spiller i League One av den engelske fotballleken, den tredje fasen i det engelske fotball liga systemet siden kampanje i mai 2016. De er basert på Kingsmeadow, en bakke som ble delt med Isthmian League-klubben Kingstonian F.C. frem til 2017, og deles nå med Chelsea Ladies.

  Klubben ble grunnlagt av Wimbledon F.C. supportere i juni 2002 som en direkte reaksjon på beslutningen av en uavhengig kommisjon utpekt av fotballforeningen for å tillate Wimbledon F.C. å flytte til Milton Keynes i Buckinghamshire, ca 56 km nord for Wimbledon. Det store flertallet av Wimbledon F.C. støttemodtakere var veldig sterkt imot ideen om å flytte klubben så langt unna Wimbledon, og følte at en klubb som var transplantert til Milton Keynes ikke lenger representerer Wimbledon FCs arv og tradisjoner, [1] [2] og, etter å ha bekjempet det foreslåtte trekket , sett sin offisielle sanksjonering som "deres klubbs død". [2] [3] Wimbledon F.C. fysisk flyttet i 2003 og endret deretter navnet på klubben til Milton Keynes Dons i 2004. Selv om han ble grunnlagt under lignende omstendigheter til 1961 Washington Senators for å erstatte en klubb som fortsatte sin eksistens andre steder, har AFC Wimbledon kommet for å bli ansett som en etterfølger eller " phoenix "versjon av det opprinnelige laget

 • Alnwick Town AFC

  Alnwick Town Association Football Club er en fotballklubb basert i Alnwick, Northumberland, England. De er for tiden medlemmer av Northern League og spiller på St James 'Park.

 • St Albans City FC

  St Albans City Football Club (kallenavnet The Saints) er en fotballklubb basert i St Albans, Hertfordshire, England. Det ble grunnlagt i 1908 og spiller sine hjemmekamp på Clarence Park, omtrent 800 meter fra sentrum.

  Klubben konkurrerer nå i National League South (tidligere kjent som Conference South), den sjette tier av engelsk fotball. Det konkurrerte i konferansepremieren (nå nasjonalforbundet) i sesongen 2006-07, men ble henvist tilbake til konferansen Sør etter en sesong, og senere ble det igjen en nedrykning i 2010-11 før den kom tilbake til sjette nivå i 2013- 14 etter å ha slått Chesham United FC 3-1 i play-off-finalen.

  Byens mest berømte kamp var 22. november 1922 i en fjerde runde kvalifiserende FA Cup kamp. Etter å ha blitt holdt av Dulwich Hamlet til en 1-1-tegning i Clarence Park 18. november, tok replayen en port på 4.060. Byens New Zealand-målvakt W. Tennant syntes ikke, hans plass tatt av Alf Fearn som vanligvis var en halvback med reserverne. Dulwich satte åtte mål forbi ham, det vinnende målet kom i nærheten av mørket på slutten av ekstra tid. Hva satte spillet i rekordbøkene var at City scoret syv ganger, med alle syv målene som ble scoret av Wilfred Minter. Hans prestasjon forblir den høyeste tally av en spiller på den tapende siden av en FA Cup slips.

 • Gravesend & Northfleet FC

  søk
  Ebbsfleet United FC, tidligere Gravesend & Northfleet Football Club, er en engelsk fotballklubb, stiftet i 1908. Hjemmekampene til Ebbsfleet spilles på Stonebridge Road, i Northfleet.
  Klubben ble til etter at Northfleet United og Gravesend United ble slått sammen i 1946.I 2008 ble klubben kjøpt av MyFootballClub. MyFootballclub er ett nytt konsept i fotballen, der det ikke lenger er en eier eller styreformann som styrer klubben. Eierne er derimot medlemmene i Myfootballclub, der medlemmene stemmer over viktige beslutninger som har med klubben å gjøre, som spillerkjøp etc.

 • AFC Emley

  AFC Emley er en fotballklubb basert i Emley, West Yorkshire, England. De er for tiden medlemmer av Division One i Northern Counties East League og spiller på velferdsmarkedet

 • York City SC

  York City SC vet ingenting om

 • Ebbsfleet United FC

  Ebbsfleet United FC, tidligere Gravesend & Northfleet Football Club, er en engelsk fotballklubb, stiftet i 1908. Hjemmekampene til Ebbsfleet spilles på Stonebridge Road, i Northfleet.

  Klubben ble til etter at Northfleet United og Gravesend United ble slått sammen i 1946.

  Hjemmebanen
  I 2008 ble klubben kjøpt av MyFootballClub. MyFootballclub er ett nytt konsept i fotballen, der det ikke lenger er en eier eller styreformann som styrer klubben. Eierne er derimot medlemmene i Myfootballclub, der medlemmene stemmer over viktige beslutninger som har med klubben å gjøre, som spillerkjøp etc.

 • Tamworth FC

  Tamworth Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Conference North. Klubben ble stiftet i 1933, og har aldri spilt høyere i det engelske ligasystemet enn Conference National. «The Lambs», som er kallenavnet til Tamworth, spiller hjemmekampene sine på The Lamb Ground i Tamworth.

 • AFC Telford United

  Klubben grundades den 28 maj 2004 av supportrar till Telford United FC när det stod klart att den då 132-åriga klubben skulle upphöra eftersom klubbens ägare, finansmannen Andy Shaw, hamnat på obestånd och hela hans affärsimperium gått i konkurs. Telford United FC spelade sin sista säsong i Football Conference och den nya klubben placerades i Northern Premier League Division One på nivå 8 inom Englands ligasystem för fotboll.

  Efter att två av de tre följande säsongerna efter grundandet via slutspel avancerat uppåt i ligasystemet till Conference North dröjde det fyra säsonger innan Telford för första gången tog steget upp i Football Conference 2011. Efter att med knapp marginal hållit sig kvar säsongen 2011/12 blev det nedflyttning följande maj.

  Säsongen 2013/14 slutade med den nybildade klubbens första mästerskap då man med tre poängs marginal kunde vinna Conference North och åter ta plats i Football Conference. Säsongen 2014/15 slutade klubben dock på 23:e plats och blev nedflyttade till National League North.

 • Altrincham FC

  Altrincham Football Club er en semi-profesjonell fotballklubb basert i markedsbyen Altrincham, Stor-Manchester, England. De er for tiden medlemmer av Northern Premier League Premier Division, den syvende delen av engelsk fotball, og spiller på Moss Lane. Kallenavnet "The Robins" ble klubben grunnlagt som Rigby Memorial Club i 1891. De fusjonerte med en lokal klubb, Grapplers, og ble omdøpt Broadheath i 1893, før de ble Altrincham i 1903.

 • Woking FC

  Woking Football club ble grunnlagt i 1889. Klubben ble med i West Surrey League i 1895-96, og vant tittelen med et poeng den siste kampdagen. Men, etter 21 år holdt klubben på å gå konkurs. Vendepunktet kom i januar 1908, da Woking FC spilte mot Bolton Wanderers i første runde av FA-cupen. Til tross for at de tapte 5-0, fikk de pressen til å smelte. Bolton Wanderers, som var tydelig imponerte over «askeladden» de hadde slått, dro året etter til Woking for å spille en vennskapsmatch.

 • Cheltenham Town FC

  Cheltenham Town Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1892, og kvalifiserte seg til The Football League i 1999. «The Robins», som er kallenavnet til Cheltenham Town, spiller hjemmekampene sine på Whaddon Road i Cheltenham. Byen Cheltenham ligger i den engelske regionen Sørvest-England.

 • Sheen Farmers Tug of War Club

  Sheen Farmers Tug of War Club - ble dannet i 1971 og har konkurrert på internasjonalt nivå siden 1972.

  Opplæring foregår på tirsdager, torsdager hele året fra kl. 19.00 til 10.00. Søndager er for opplæring eller konkurranser.
  Klubben har ungdomsopplæring / akademi og er ansvarlig for å trene England under 23 lag på treningsplassen på Sheen.
  I 2010 konkurrerte de i World Indoor Championships på Cesenatico i Italia som representerte England og vant 640kg World Title.
  I 2011 har de representert England i European Outdoor Championships på Minehead og oppnådd bronsemedaljen på 3. plass. Sheen Ladies som også representerer England i samme begivenhet vant Bronze.
  Den 3. desember 2011 konkurrerte Sheen Farmers Tug of War Team i AAA National Indoor Championships i Birmingham og vant 6 gullkvaliteter ut av en mulig 7.
  Gull ble tildelt for fangstvekt, 720 kg, 680 kg, 640 kg, 600 kg og 600 kg 4 x 4 blandet begivenhet. De tok Bronse i 560kg-arrangementet.

 • Humber

  Yorkshire og Humber (engelsk Yorkshire and the Humber) er ein av regionane i England. Han dekkjer det meste av det tradisjonelle grevskapet Yorkshire, samt den nordlege delen av Lincolnshire som tidlegare høyrte til Humberside.

 • Stansted FC

  Stansted Football Club er en engelsk fotballklubb basert i Stansted Mountfitchet, Essex. Klubben er for tiden medlem av Essex Senior League og spiller på Hargrave Park

 • Cambridge

  Cambridge er en universitetsby i Cambridgeshire i England. Den er administrasjonby for grevskapet, og utgjør et distrikt. Byen ligger omkring 80 km nord for London, og er omkranset av en rekke mindre byer og landsbyer. Den er også i hjertet Silicon Fen, hvor mange av Storbritannias viktigste høyteknologiske bedrifter og laboratorier holder til. Den har et areal på 40,70 km², og et befolkningstall på 110 556 (2002).Cambridge er mest kjent for universitetet, som også inkluderer Cavendishlaboratoriet, King's College-kapellet og universitetsbiblioteket. De to sistnevnte bygningene dominerer byens utseende.

 • Stoke City

  Stoke-on-Trent er en by ved elven Trent i midt-England, nærmere bestemt i grevskapet Staffordshire. Byen er en sammensmelting av de seks byene Stoke-upon-Trent, Hanley, Burslem, Longton, Tunstall og Fenton. Sammenslåingen skjedde i 1910, og den nye enheten fikk status som city i 1925. 1. april 1998 ble den en enhetlig myndighet.

 • London

  London er hovedstaden i England og Storbritannia.[1] London er byregionen med høyeste innbyggertall i Storbritannia. Med sin beliggenhet langs elven Themsen har London vært en sentral by siden den ble grunnlagt av romerne for to årtusener siden under navnet Londinium. Londons opprinnelige bykjerne, City of London, som i 2011 hadde 7 375 innbyggere på et areal på 2,9 km², er Englands minste by. Fra slutten av 1800-tallet av har London også blitt brukt om byregionen som har utviklet seg rundt denne bykjernen.[2] Dette området utgjør regionen London, samt den administrative enheten Stor-London,[3] ledet av borgermesteren i London og Londonforsamlingen.[

 • Sommerset County IX Cricket

  Sommerset County IX Cricket

 • Wolverhampton Speedway

  Wolverhampton Speedway er en Speedwayklub fra Wolverhampton

 • Bradford City AFC

  Bradford City Association Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1903, og ble allerede det året valgt inn i The Football League. «The Bantams», som er kallenavnet til Bradford City, spiller hjemmekampene sine på Valley Parade i Bradford. Byen Bradford ligger i den engelske regionen Yorkshire og Humber, rett vest for Leeds.

 • Bedford Town

  Bedford Town Football Club er en fotballklubb basert i Borough of Bedford, England. Klubben er for tiden medlem av Southern League Division One Central og spiller på Eyrie i Cardington, en landsby i utkanten av Bedford. De er fulle medlemmer av fotballforeningen og tilknyttet Bedfordshire County Football Association.

 • Bromley FC

  Bromley Football Club er en semi-profesjonell fotballklubb basert i Bromley, Greater London, England. De er for tiden medlemmer av National League, den femte delen av engelsk fotball, og spiller på Hayes Lane.

 • Dagenham FC

  Dagenham Football Club var en engelsk fotballklubb basert i Dagenham. Etablert i 1949 spilte klubben på Victoria Road fra 1955 til fusjonen med Redbridge Forest i 1992 for å danne Dagenham & Redbridge.

 • Collier Row FC

  Collier Row F.C. Var en engelsk forening fotballklubb som ble dannet i 1963. Klubben var grunnleggere av Essex Olympian League. På begynnelsen av 1980-tallet så klubben konkurrere i London Spartan League før de ble med i Isthmian League. Før sesongen 1996-97 klarte fusjonen sammen med Romford å danne Collier Row & Romford.

 • Dagenham & Redbridge FC

  Dagenham & Redbridge Football Club / Dommerham eller Dag & Red, er en profesjonell forening fotballklubb basert i Dagenham, London, England, dannet i 1992 gjennom en fusjon mellom Redbridge Forest og Dagenham. Laget spiller i National League, den femte delen av det engelske fotball liga systemet.
  Klubbens tradisjonelle farger er røde og blå, for å representere de sammenslåtte lagene

 • Barton Rovers FC

  Barton Rovers Football Club er en semi-profesjonell fotballklubb basert i Barton-le-Clay, Bedfordshire, England. Klubben er for tiden medlem av Southern League Division One Central og spiller på Sharpenhoe Road. De er tilknyttet Bedfordshire Football Association.

 • Grimsby Town Fc

  Grimsby Town Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1878, og ble valgt inn i The Football League i 1892. «The Mariners», som er kallenavnet til Grimsby Town, spiller hjemmekampene sine på Blundell Park i nabobyen Cleethorpes. Grimsby og Cleethorpes ligger i den engelske regionen Yorkshire og Humber

 • Ringmer Fc

  Ringmer Football Club er en fotballklubb basert i Ringmer, nær Lewes, East Sussex, England. De er i dag medlemmer av den sørlige Kombinasjon Division One og spille på Caburn Ground.Ringmer Football Club er en fotballklubb basert i Ringmer, nær Lewes, East Sussex, England. De er i dag medlemmer av den sørlige Kombinasjon Division One og spille på Caburn Ground.Ringmer Football Club som ble etablert i 1905 og de i utgangspunktet sluttet seg til Lewes og District League.

 • Redbridge Forest FC

  Redbridge Forest Football Club var en engelsk fotballklubb, grunnlagt i 1979. Klubben oppsto ved en fusjon mellom Leytonstone / Ilford og Walthamstow Avenue, selv om de fusjonerte klubber spilte en sesong under det opprinnelige navnet.
  I 1992 fusjonerte klubben med Dagenham for å danne dagens Dagenham & Redbridge. Det skal ikke forveksles med den nåværende Isthmian League-klubben Redbridge, som var kjent som Ford United til juli 2004.

 • Forest City Fc

  Forest City Fc

 • Forest Green Rovers Fc

  Forest Green Rovers Football Club er en profesjonell fotballklubb basert i Nailsworth, Gloucestershire, England. Forbundet til Gloucestershire County FA, er de for tiden medlemmer av League Two og spiller på New Lawn.

 • Ringmer Fc

  Ringmer Football Club er en fotballklubb basert i Ringmer, nær Lewes, East Sussex, England. De er for tiden medlemmer av Southern Combination Division One og spiller på Caburn Ground

 • Telford United Fc

  Telford United Football Club var en engelsk fotballklubb basert i Telford, Shropshire.
  Klubben eksisterte under forskjellige navn i totalt 132 år fra dannelsen i 1872. Klubben var grunnlegger av Alliansenes Premier League (senere omdøpt fotballkonferansen) i 1979 og spilte på dette nivået i 25 år før det ble avsluttet i 2004. Klubben var og er fortsatt kjent for sine mange minneverdige utnyttelser i FA Cup tidlig på 1980-tallet og i 2003-04 FA Cup samt 1970-71, 1982-83 og 1988-89 FA Trophies.
  Tilhengere av klubben etablerte en ny klubb, AFC Telford United

 • Barrow R.L.F.C

  Barrow Raiders R.L.F.C. Er en engelsk profesjonell rugby league lag fra Barrow-in-Furness, Cumbria, som er trent av Paul Crarey. Klubben ble dannet i 1875 som Barrow Football Club. For årene 1995-96 og 1996 var klubben kjent som Barrow Braves, og vedtok sitt nåværende navn for 1997-sesongen etter en fusjon med Carlisle Border Raiders.
  Barrow Raiders konkurrerer i Kingstone Press League 1, den tredje delen av European Rugby League (bak Super League og Championship).

 • Bedworth United Fc

  Bedworth United Football Club er en fotballklubb basert i Bedworth, Warwickshire, England. De er for tiden medlemmer av Northern Premier League Division One South og spiller på Oval

 • Watford Fc

  Watford Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Premier League. Klubben ble stiftet i 1881, og ble valgt inn i The Football League i 1920. «The Hornets», som er kallenavnet til Watford, spiller hjemmekampene sine på Vicarage Road i Watford. Byen Watford ligger i Hertfordshire, i den engelske regionen Øst-England, rett nordvest for London.

 • Yeovil Town Fc

  Yeovil Town Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Two. Byen Yeovil ligger i den engelske regionen Sørvest-England, omtrent sju mil sør for Bristol.
  Klubben ble stiftet i 1895, og rykket opp til The Football League i 2003. «The Glovers», som er kallenavnet til Yeovil Town, spiller hjemmekampene sine på Huish Park i Yeovil, en bane de har brukt siden rundt 1990. Før de spilte de på Huish Ground, en bane som var beryktet for en betydelig sideveis skråning (kalt The sloping pitch eller The Yeovil slope).
  Klubben var kjent som den klubben utenfor ligaen som hadde slått flest ligaklubber ut av FA-cupen. Fra 1945 til klubben selv ble ligaklubb i 2003 hadde den slått i alt 20 ligaklubber ut av FA-cupen. Dette er fortsatt mer enn noen annen klubb utenfor ligaen har klart. Mest berømt er bragden fra 1949 da de slo Sunderland AFC med 2–1 etter ekstraomganger.
  I 2012/13 sesongen rykket Yeovil Town opp til championship for første gang i historien. De ble nr. 4 i League One og spilte playoff-semifinaler mot Sheffield United (2-1 sammenlagt) før de slo Brentford 2-1 på Wembley i playoff-finalen foran 42 000 tilskuere.

 • Wycombe Wanderes Fc

  Wycombe Wanderers Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Two. Klubben ble stiftet i 1887, og kvalifiserte seg til The Football League i 1993. «The Chairboys», som er kallenavnet til Wycombe Wanderers, spiller hjemmekampene sine på Adams Park i High Wycombe. Byen High Wycombe (uttale: haɪ ˈwɪkəm) ligger i den engelske regionen Sørøst-England.