• Kilreen Celtic fc

  Kilreen Celtic fc er en Irsk klubb som holder til i Cork. Klubben ble stiftet i 1971

 • Shelbourne FC

  Shelbourne Football Club ( irsk : Cumann Peile Shíol Bhroin ) er en irsk forening fotballklubb basert i Drumcondra, Dublin , som spiller i League of Ireland First Division

 • St Patrick's Athletic FC

  St Patrick's Athletic Football Club (Irsk: Cumann Peile Lúthchleas Phádraig Naofa) er en irsk fotballklubb fra hovedstaden Dublin. Klubben ble grunnlagt i 1928 og lagets draktfarger er rød skjorte med hvit shorts og hvite sokker, mens bortedraktene er mørkeblå med hvit shorts. St Patrick's Athletic spiller for øyeblikket i den øverste divisjonen League of Ireland Premier Division, og spiller sine hjemmekamper på Richmond Park. Nåværende trener er Liam Buckley.

  Klubben har vunnet det irske seriemesterskapet syv ganger (senest i 1998/99) og det irske cupmesterskapet to ganger. Den har også vunnet League of Ireland Cup to ganger, samt League of Ireland Shield og FAI Super Cup en gang hver. St Patrick's Athletic har også ved flere anledninger deltatt i kvalifiseringsspill i Cupvinnercupen, UEFA-cupen, Mesterligaen og Europaligaen, men har møtt større motstand og ikke kvalifisert seg til videre gruppespill eller sluttspill. Klubbens største meritter i europeisk klubbfotball kom i UEFA-cupen 2008/2009, da laget spilte seg frem til første innledende runde mot den tyske klubben Hertha BSC Berlin.

 • Tolka Rovers FC

  Tolka Rovers FC er en amatør irsk fotballklubb basert i Glasnevin , Dublin . De spiller i Leinster Senior League . De spiller på Frank Cooke Park og har røde skjorter med hvite ermer. Klubbens juniorteam spiller på Johnstown Park . Nåværende leder i klubben er Alex Leech

 • Athlone Town AFC

  Athlone Town Football Club (irsk: Cumann Peile Bhaile Áth Luain) er en irsk fotballklubb fra Athlone som spiller i Irlands liga. Klubben er den eldste i ligaen som den ble grunnlagt i 1887. [1] Først valgt til Irlands league i 1922, spiller de sine hjemmekamper i Lissywollen sin nye stadion som åpnet i 2007. Klubbens farger er blå og svart.

 • Dublin

  Dublin (irsk: Baile Átha Cliath, 'Byen ved overgangen for slep' og Duibhlinn, 'Svart kulp' (eng. Blackpool)) er hovedstad og den største byen i Irland med litt under 500 000 innbyggere i bykjernen. "Dublin Urban Area" har 1 045 769 innbyggere.

 • Shamrock Rovers FC

  Shamrock Rovers Football Club (Irsk: Cumann Peile Ruagairí na Seamróige) er en irsk fotballklubb fra hovedstaden Dublin. Klubben ble grunnlagt i 1901 og lagets draktfarger er hvit med grønne horisontale striper og helhvit shorts samt grønne sokker, mens bortedraktene er lilla med hvit shorts og lilla sokker. Shamrock Rovers spiller for øyeblikket i den øverste divisjonen League of Ireland Premier Division, og spiller sine hjemmekamper på Tallaght Stadium. Nåværende trener er Michael O'Neill.

  Shamrock Rovers er det mestvinnende klubblaget i Irland og har vunnet League of Ireland femten ganger. Klubben har også vunnet det irske cupmesterskapet FAI Cup hele 24 ganger samt League of Ireland Shield 18 ganger. Ingen klubber har per dags dato vunnet disse tre mesterskapene flere ganger enn Shamrock Rovers. Klubben har ved flere anledninger deltatt i kvalifiseringsspill og innledende kamper i Cupvinnercupen og UEFA-cupen, men møtte der større motstand og kom seg ikke videre.

  Deres største meritter i europeisk klubbfotball kom i 1966/67-sesongen da de spilte åttendedelsfinale mot Bayern München. Klubben var for øvrig den første fotballklubben fra Irland som fikk spille kvalifisering til serievinnercupen (nå Mesterligaen mot Manchester United i 1958.

 • St Ita`s AFC

  St. Ita's AFC er en fotballklubb i Donabate og Portrane i Nord-Dublin, Irland.

 • Wayside Celtic Fc

  Wayside Celtic F.C. Er en irsk forenings fotballklubb basert i Kilternan, Dún Laoghaire-Rathdown. Deres eldre menn konkurrerer i Leinster Senior League. De har også et kvinners lag som spiller i Dublin Women's Soccer League. Wayside Celtic F.C. Ble dannet i 1948 og før de ble med i Leinster Senior League, hadde de tidligere spilt i både Athletic Union League og Wicklow & District Football League

 • Cork City FC

  Cork City Football Club (irsk: Cumann Peile Chathair Chorcaí) er en irsk forenings fotballklubb basert i Cork. Klubben spiller for øyeblikket i Premier League i Irland. Klubben ble grunnlagt og valgt til Irlands league i 1984. Det var en av de første klubber i Irland (og den første i Cork) for å fange et lag profesjonelle fotballspillere. Med utviklingen av profesjonalitet ved klubben, fortsatt utvikling av Turners Cross-stadion og overgangen til sommerfotball, ble klubben en av de største og beste støttede klubber i landet. [1] Mellom 2008 og 2010 har klubben imidlertid hatt økonomiske og administrasjonsspørsmål og inngått en eksamensperiode. Mens klubbens holdingselskap ble opphørt ved domstolene, ble fansen tildelt en lisens under navnet "Cork City FORAS Co-op" og inngikk et lag i 2010 League of Ireland First Division. [3] Klubben kjøpte senere rettigheter til navnet "Cork City Football Club", [4] og ble promotert tilbake til premier divisjonen for sesongen 2012. [5]
  Byens tradisjonelle farger er grønne og hvite med rødt trim, og det er en variant av Cork-våpenskjoldet. Klubben spiller hjemmekino på Turners Cross.

 • Aisling Annacotty AFC

  Aisling Annacotty FC. Som vi vet det i dag, er en sammensmeltning av to klubber, Aisling FC, og Annacotty FC. Denne sammenslåingen fant sted i 1988 da representanter fra begge klubber besluttet at det var til fordel for klubbene å forene seg for å danne en større enkeltklubb for å fremme utviklingen av skoledreng og juniorfotball i det større Annacotty-området, som på det tidspunktet var Ser en rask vekst i sysselsetting og befolkning.

  I dag er Aisling Annacotty FC en av de største fotballklubber i Munster, med over 800 medlemmer og fielding-lag fra under 7 til under 17, mindre, fire junior lag og en stadig voksende damer-seksjon

 • Navan Road United Fc

  Navan Road United Fc, er en klubb fra Dublin Irland, De hadde Tydeligvis fåttt laget Denne spesielt for meg,.
  Veldig Snilt gjort

 • Dundalk FC

  Dundalk Football Club (/ dʌndɔːk /; Irsk: Cumann Peile Dhún Dealgan) er en irsk profesjonell forening fotballklubb basert i Dundalk, County Louth. Klubben spiller for tiden i Premier League i Irland og er de nåværende regjerende mesterne. Grunnlagt i 1903, er det det nest mest vellykkede laget, i form av trofeer vant, i Irlands ligas historie. Klubbens tradisjonelle farger er hvite trøyer med svarte shorts. På grunn av de hvite trøyene har laget vært kallenavnet The Lilywhites. Hjemmekino spilles i Oriel Park. En lokal rivalisering deles med Drogheda United, deres Louth naboer, som gikk inn i League i 1963 som Drogheda FC og senere ble Drogheda United i 1975.
  Siden 1999, og i forbindelse med Irlands ligeside Linfield i Belfast, har klubben vært engasjert i et freds- og forsoningsprogram, kjent som Dunfield-prosjektet, som gjennom fotballens medium letter foreningen av unge fra Dundalk og Belfast samfunn. I 2002 vant klubben FAI Cup for en niende gang. Klubben opererte som et samarbeidspartner, med lag som konkurrerte fra skolepoeng i Dublin-baserte ligaer til jenter og damerlag, sammen med første lag i en periode fram til august 2006, da den ble overtatt av en Lokal forretningsmann, Gerry Matthews. Dundalk feiret sitt 2000. ligamatch mot Finn Harps torsdag 8. mars 2007 i Oriel Park til en mengde 3000 tilskuere.
  I 2016 ble klubben den første irske siden for å nå avspillingsrunden til UEFA Champions League etter at de hadde sjokk 3-1 samlet seier over FC BATE Borisov. De ble slått av Legia Warszawa i den siste avspillingsrunde og deltok i UEFA Europa League. De ble den første irske siden for å vinne et gruppespill i europeisk konkurranse da de slo Maccabi Tel Aviv 1-0 hjemme.
  Foreslå en endring


  Google Oversetter for bedrift:Verktøysett for oversettereNettstedoversetterGlobal Market Finder
  Om Google OversetterFellesskapMobil


  Om GooglePersonvern

 • Bohemian Fc

  Bohemian Football Club (Irsk: An Cumann Peile Bóithéimeach) er en irsk fotballklubb fra hovedstaden Dublin. Klubben ble grunnlagt i 1890 og lagets draktfarger er svart med røde vertikale striper, mens bortedraktene er hvite med svarte detaljer. Bohemian FC spiller for øyeblikket i den øverste divisjonen League of Ireland Premier Division, og spiller sine hjemmekamper på Dalymount Park. Nåværende trener er Pat Fenlon.
  Klubben har vunnet det irske seriemesterskapet elleve ganger, senest i 2009, og det irske cupmesterskapet syv ganger. Den har også deltatt i ulike europacuper ved flere anledninger, og deres største meritter i Europa er spill i andre runde av Serievinnercupen i 1978/1979-sesongen. Klubben har også ved flere anledninger deltatt i kvalifiseringsspill i flere europeiske turneringer, men har møtt større motstand og ikke kommet seg videre.

 • Waterford Fc

  Waterford Football Club (irsk: Cumann Peile Phort Láirge) er en irsk forenings fotballklubb basert i Waterford. De spiller for tiden i League of Ireland First Division. [1] Klubben ble grunnlagt og valgt til ligaen i 1930 [2]. Opprinnelig var klubben basert på greyhound stadion kjent som Kilcohan Park, men har nå flyttet til Waterford Regional Sports Center.

 • Blarney United Fc

  Blarney United Fc, er en Irsk Klubb,som ble stiftet 1949