• FC Pioppe Amatori 1990

  Fc Pioppe Amatori 1990. Ikke rett logo

 • AC Renata

  Associazione Calcio Renate er en italiensk forening fotballklubb basert i Renate , Lombardia . Det spiller for tiden i Serie C

 • ASD Citta Di Cologna

  ASD Citta Di Cologna

 • IL Cervo

  IL Cervo er en Italiensk klubb. Klubben ble stiftet 1958

 • Vigorina Senigallia

  FC Vigor Senigallia , oftere kalt Vigor, er det viktigste i fotball for Senigallia ( AN ), dets farger er blått og rødt

 • FSCC

  Federazione Sammarinese Giuoco Calcio (FSGC) er særidrettsforbundet for fotball i San Marino med tilholdssted i San Marino by. FSGC er landets øverste fotballorgan og er ansvarlig for å avholde nasjonale serie- og cupmesterskap samt landskamper for herrer og kvinner i ulike aldersklasser. Forbundet ble grunnlagt i 1931 og ble medlem av både FIFA og UEFA i 1988.

 • Citta Del Vaticano

  Vatikanstaten, offisielt Vatikanstaten (på latin: Status Civitatis Vaticanæ [12]), som ofte kalles Vatikanet, eller ved St. Peters, eller ubestemt Holy See, er en uavhengig statsby i Europa. Det er den minste suveren stat i verden for befolkning (605 innbyggere) [13] og for romlig forlengelse (0.44 km²), men sistnevnte er samtidig det tredje landet i verden som befolkningstetthet.

 • Piacenza FC

  Piacenza Calcio 1919 er en italiensk forening fotballklubb basert i Piacenza, Emilia-Romagna. Klubben spiller for tiden i Serie C, det tredje nivået av italiensk fotball

 • IL Ponte Calcio

  IL Ponte Calcio er en Italiensk klubb. Klubben ble stiftet 1994

 • U.S. Lomazzo

  U.S. Lomazzo er en Italiensk klubb som holder til i Lomazzo.

 • S.S.Citta Di Tharros Oristano

  S.S.Citta Di Tharros Oristano

 • Trieste Universitaro Sportivo

  Universitetet i Trieste og Universitetet i Italia Italia 1924 kommer Regia Università degli Studi Economics e Commerciali. Prima ancora esisteva la Scuola Superiore di Commercio - Fondazione Revoltella, istituita nel 1877 i overensstemmelse med alle volontas testamente del barone Pasquale Revoltella, quando ancora Trieste era del dell'impero austro-ungarico

 • AS Bari

  Associazione Sportiva Bari er en italiensk fotballklubb fra Bari i Puglia som spiller i Serie B fra sesongen 2011–2012. Klubben ble dannet i 1908.

 • A.S.D. Elpidiense Cascinare

  Associazione Sportiva Dilettantistica Elpidiense Cascinare er en italiensk fotballklubb i Sant'Elpidio a Mare, Marche. Det spiller for øyeblikket i serie D.

 • Unione Sportiva Bormiese

  Unione Sportiva Bormiese er en Italiensk klubb

 • Savoia Sportivo Gruppo

  Savoia Sportivo Gruppo er en italiensk klubb

 • A.S Virtus Don Bosco

  A.S Virtus Don Bosco er en Italiensk Klubb

 • Pallavolo Femminile Viadan

  Pallavolo Femminile Viadan er en Italiensk Volleyballklubb

 • Ascoli Picchio Fc

  Ascoli Picchio F.C. 1898 S.p.A. er en italiensk fotballklubb basert i Ascoli Piceno, Marche. Klubben ble dannet i 1898 og spiller for tiden i Serie B, etter å ha returnert til den etter to sesonger brukt i Serie A og åtte i Serie B. Ascoli spilte i Serie A i perioderne 1974-1976, 1978-1985, 1986-1990, 1991-1992 og 2005-2007.
  Teamet spiller tradisjonelt i vertikale svarte og hvite striper.

 • Trento Centro Universarito Sportivo

  Trento Centro Universarito Sportivo holder til i Trento Italia

 • US Triestina

  Unione Sportiva Triestina Calcio 1918 S.S.D. En r. L er en italiensk fotballklubb basert i Trieste, i regionen Friuli Venezia Giulia. Det spiller for tiden i Serie C (Girone B).

 • Hellas Verona Fc

  Hellas Verona Football Club S.p.A (ganske enkelt kjent som Verona, eller Hellas i selve Verona) er en profesjonell italiensk fotballklubb fra Verona, Veneto. Lagets farger er gult og blått og gialloblu (gul-blå på italiensk) er lagets mest kjente kallenavn. Fargene er identiske med byfargene og Veronas byvåpen (et gult kors på et blått skjold) finnes på det meste av supportereffekter. Andre kallenavn er Mastini (mastiffene) og Scaligeri, begge refererer til Mastino I della Scala av Della Scala prinsene som regjerte i byen på 1200- og 1300-tallet.
  Scala-familiens våpenskjold sees på lagets drakter gjennom klubbemblemet, som er et stilfullt bilde av to store kraftige mastiffer med ansiktet vendt hver sin vei. I all hovedsak er «scaligeri» synonymt med en person fra Verona (eks. Chievo Verona er et annet lag fra Verona som også knytter seg opp mot Scala-familien, og da spesielt Cangrande della Scala).

 • Brescia Calcio

  Brescia Calcio, er en italiensk fotballklubb fra Brescia i Lombardia

 • Sicilia

  Sicilia (italiensk: Regione Siciliana; siciliansk: Sicilia) er en autonom region i Italia, og Middelhavets største øy. Den har et areal på 25 700 km², og 5,1 millioner innbyggere.
  Regionshovedstaden er Palermo, og provinshovedstedene er Catania, Messina, Siracusa, Trapani, Enna, Caltanissetta, Agrigento og Ragusa.
  Regionsflagget er diagonalt delt med rød over gul, med trinacriasymbolet i midten. Symbolet blir også kalt triskelion og figurerer også i flaggene til øya Man og Bretagne. I eldre tider kallte man i Norden Sicilia for Sikiløy.

 • AC Milan

  Associazione Calcio Milan er en italiensk fotballklubb fra Milano som spiller i Serie A. Milan er en av verdens mest suksessfulle klubber. De har vunnet mesterligaen hele syv ganger – sist i 2007 –, og har 18 Serie A-titler så langt i klubbens historie. Bare Real Madrid har flere mesterligatroféer, mens Juventus er den eneste klubben i Italia som har vunnet flere scudetti (italienske ligamesterskap). Laget spiller sine hjemmekamper på San Siro, et stadion de deler med byrivalene Inter.

 • US Avellino

  Unione Sportiva Avellino 1912, er en italiensk fotballklubb basert i Avellino, Campania. De spiller for tiden i serie B.
  Unione Sportiva Avellino S.p.A. gikk konkurs i 2009. Et nytt selskap Avellino Calcio.12 S.S.D. Ble tatt inn i Serie D ved artikkel 52 i N.O.I.F. I samme år. Klubben ble omdøpt som Associazione Sportiva Avellino 1912 i 2010 og restaurert til den opprinnelige Unione Sportiva Avellino 1912 i 2015

 • Citta Di Vinci

  Citta Di Vinci er en By/Kommune i Italia

 • SS Juve Stabia

  Società Sportiva Juve Stabia er en italiensk fotballklubb, basert i Castellammare di Stabia. Opprinnelsen til fotball i byen Castellammare di Stabia i Metropolitan City of Naples. Kan spores tilbake til 19. mars 1907, [2] da Weiss, Romano-brødrene og Pauzano, grunnla klubben som Stabia Sporting Club., [3] skiftet navn til F.C. Stabiese i 1930. I sommeren 1933, har innlagt for konkurs.

 • Brindisi Sport Spa

  Brindisi Sport Spa er en Itaiensk Klubb

 • SSC Napoli

  SSC Napoli, italiensk fotballklubb i Napoli, stiftet 1926. Klubben har vunnet Serie A to ganger (1986/87 og 1989/90), og har vunnet den italienske cupen fem ganger (1962, 1976, 1987, 2012 og 2014). I tillegg har klubben vunnet den italienske supercupen to ganger (1990 og 2014), og UEFA-cupen én gang (1988/89).

 • AC Milan

  Associazione Calcio Milan er en italiensk fotballklubb fra Milano som spiller i Serie A. Milan er en av verdens mest suksessfulle klubber. De har vunnet mesterligaen hele syv ganger – sist i 2007 –, og har 18 Serie A-titler så langt i klubbens historie. Bare Real Madrid har flere mesterligatroféer, mens Juventus er den eneste klubben i Italia som har vunnet flere scudetti (italienske ligamesterskap). Laget spiller sine hjemmekamper på San Siro, et stadion de deler med byrivalene Inter.

 • SSC Napoli

  Società Sportiva Calcio Napoli (S.S.C. Napoli) er en italiensk fotballklubb fra Napoli, Campania, som spiller i Serie A (2015–16). Klubben har 2 mesterskap blant merittene.

 • Calcio Padova

  Calcio Padova er en italiensk fotballklubb fra Padova i Veneto, som spiller i Serie B. Klubben var sist i Serie A i 1995/1996-sesongen.

 • Fc Internazionale

  Football Club Internazionale Milano, som regel forkortet til Inter, er en fotballklubb fra Milano i Italia. De spiller hjemmekampene sine på Stadio Giuseppe Meazza (som de deler med byrival AC Milan), og har over lang tid vært et av Italias beste lag, med fem strake seriemesterskap i perioden 2006-2010. Laget vant finalen i Mesterligaen 2009/2010 med 2–0 over Bayern München, 22. mai 2010. Dette året vant de også Serie A og Coppa d' Italia.

 • Juventus Fc

  Juventus er en italiensk fotballklubb fra Torino, stiftet i 1897. Klubben er en av Italias eldste og har, med sine 32 titler, vunnet flest Serie A-titler.
  Klubben spilte sesongen 2006–07 for første gang i historien i Serie B – det andre nivået i italiensk fotball – som en konsekvens av kampfiksingskandalen i 2006. De vant Serie B den påfølgende sesongen relativt komfortabelt og rykket opp igjen til Serie A.
  Klubbens hjemmebane er Juventus Stadium med setekapasitet på 41000. Juventus Stadium sto klar som den nye stadion til den gamle dame sesongen 2011/2012.
  Trener for laget er Massimiliano Allegri som tok over for Antonio Conte i juli 2014.

 • SS Lazio

  Lazio er et italiensk fotballag, grunnlagt i Roma 9. januar 1900. Lazio spiller i Serie A (2007–2008). Laget deler hjemmestadion, Stadio Olimpico, med byrivalen Roma.
  Lazio har vunnet to scudetti, i 1974 og 2000, og har også vunnet Coppa Italia 5 ganger, Supercoppa italiana 3 ganger, Cupvinnercupen 1 ganger og Den europeiske supercupen 1 ganger.
  Etter dommerskandalen i italiensk fotball 2006 ble Lazio straffet med 30 poeng for sesongen 2005–2006 og 3 poeng for sesongen 2006–2007. Direktøren Claudio Lotito ble utestengt fra fotballen i 3 år. Laget tok likevel tredjeplass i serien 2006–2007, selv om stjernespiller og kaptein Massimo Oddo gikk til rivalene Milan midt i sesongen.

 • US Cremonese

  Unione Sportiva Cremonese er en italiensk fotballklubb fra Cremona, Lombardia. Klubben ble grunnlagt i 1903, og spilte sist i Serie B i 2005/2006 sesongen, hvor de rykket ned til SerieC1/A.
  Cremonese spilte sist i Serie A i 1996. Lagets offisielle draktfarger er grå og rød.
  Cremonese vant den Anglo-italienske cupen i 1993.

 • Foggia Calcio

  Foggia Calcio er en italiensk fotballklubb, basert i Foggia, i den nordlige delen av den sør-italienske regionen Apulia. Foggia spiller for tiden i Lega Pro, som sist har vært i den høyeste Serie A i 1995.
  Teamet fikk landsomfattende popularitet som Foggia Calcio på 1990-tallet da treneren Zdeněk Zeman på grunn av sin angripende, spektakulære spillestil, noe som førte Foggia kontinuerlig på randen av UEFA Cup-kvalifisering, og lanserte flere spillere som senere brøt gjennom på internasjonalt nivå, for eksempel Giuseppe Signori, Francesco Baiano, Brian Roy, Igor Kolyvanov, Igor Shalimov, Roberto Rambaudi og Dan Petrescu. Imidlertid gikk Foggia Calcio i konkurs i 2004 og ble erstattet av US Foggia, [1] som ble konkurs igjen i 2012.
  I 2017 gjenvarte klubben kampanjen til Serie B etter 19 år.

 • Genoa CFC

  Genoa Cricket and Football Club er en italiensk fotballklubb fra Genova, Liguria, som ble grunnlagt i 1893 som Genoa Cricket and Athletic Club. I 1897 åpnet James Richardson Spensley fotballavdelingen, som senere ble fotballklubben Genoa CFC.
  Genoa er den eldste fotballklubben som er aktiv i Italia i dag. Genoa spiller i Serie A, og sesongen 2008–2009 endte med 5.-plass etter at de var svakere enn Fiorentina på innbyrdes oppgjør.
  Klubben har ni mesterskap og én cup på merittlisten.

 • AS Roma

  Associazione Sportiva Roma er en italiensk fotballklubb fra hovedstaden Roma. Logoen symboliserer Romulus og Remus som drikker melk fra hunnulven, et sagn som omhandler Romas grunnleggelse, og blir av mange sett på som byens hovedsymbol.
  Klubbens farger er purpur og gull (gul-oransje), hvor purpur symboliserer keiserlig verdighet og gull symboliserer den kristne Gud.

 • UC Sampdoria

  Unione Calcio Sampdoria, som oftest bare kalt Sampdoria er en italiensk fotballklubb med opphav i byen Genova. Klubben ble grunnlagt i 1946 etter en fusjon mellom klubbene Sampierdarenese og Andrea Doria. Sampdoria hadde sin storhetstid på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet.
  I 2006–2007 endte Sampdoria på 9.-plass i Serie A. Sesongen ble noe preget av at Francesco Flachi ble tatt først for illegal gamblinginformasjon og senere for kokainbruk. Flachis utestengelser åpnet imidlertid for Fabio Quagliarella, som spilte meget godt, og scoret noen av sesongens mest spektakulære mål i tillegg til å debutere for Italia. Foran 2007–2008-sesongen gikk han imidlertid til Udinese.
  I 2007–2008-sesongen kvalifiserte Sampdoria seg til kvalifisering i UEFA-cupen etter seier i sommerens Intertoto-cup.
  Sesongen 2008-2009 ble det en 13.-plass i tillegg til at de tapte cupfinalen mot Lazio.
  Sesongen 2009-2010 ble en stor opptur for Dorias trofaste tilhengere da en meget variende sesong ble kronet med 4.-plass i Serie A og tilhørende Champions League kvalifisering.

 • Torino Fc

  Torino Football Club er en italiensk fotballklubb, basert i Torino. Klubben ble stiftet i 2005 som en direkte etterfølger av Torino Calcio, som ble stiftet i 1890. Torino FC spiller i Serie A, som er det høyeste nivået i italiensk fotball.
  Forgjengeren Torino Calcio kom på andreplass i Serie B sesongen 2004/05, og sikret egentlig opprykk til Serie A. Klubben ble imidlertid nektet opprykk av økonomiske årsaker, og slått konkurs – hvilket førte til at en ny klubb ble stiftet, og overtok den gamle klubbens plass i ligaen og dens historie. Det italienske fotballforbundet tillater at en nystiftet klubb kan overta sin forgjengers plass i ligaen, og dermed slapp Torino FC å starte på nytt helt nederst i divisjonssystemet.
  Torinos største rival er naturligvis byrivalen Juventus, og til tross for at Torino har vært i skyggen av sine mer berømte rivaler i over 50 år, har klubben bitt godt fra seg i byderbyene.
  Torino spilte i 2006 sin første sesong på Stadio Grande Torino, som for øvrig ble brukt i åpnings- og avslutningsseriemonien til vinter-OL 2006. Tidligere spilte de på Stadio Delle Alpi, som de delte med Juventus.

 • Modena FC

  Modena Football Club 1912 er en italiensk fotballklubb som hører hjemme i Modena. Laget spiller i den neste øverste divisjonen, Serie B (2007–2008). De var sist oppe i Serie A i 2004.
  Laget spiller i gule drakter og blå shortser.
  Modena F.C. spiller på Stadio Alberto Braglia som har plass til 21 000 tilskuere.

 • Fiorentina

  Fiorentina er en italiensk fotballklubb fra Firenze, Toscana, grunnlagt 26. august 1926 ved sammenslåingen av Sezione Calcio della Polisportiva Giovanile Libertas og Club Sportivo Firenze. Klubbens farger var opprinnelig rødt og hvitt (fra fargene til de to fusjonerte klubbene), men dette ble i 1929 endret til lilla. På grunn av denne særegne draktfargen har klubben siden den gang vært kjent som «i Viola» («de lilla»). Klubben spiller sine hjemmekamper på Stadio Artemio Franchi i Firenze (kapasitet 47 282).

 • Firenze

  Firenze (latin Florentia) er en by i provinsen med samme navn, og byen er regionshovedstad i Toscana i det nordlige Italia. Navnet kommer av latin: Florentia som betyr den blomstrende. Fra 1865 til 1870 var byen også hovedstad i Kongedømmet Italia. Firenze ligger ved elven Arno, som ligger på en slette ved foten av fjellkjeden Appenninene. Den har omkring 400 000 innbyggere, innbefattet en forstadsbefolkning på i overkant av 200 000 mennesker.

 • U.S Castelluccio Superiore

  U.S.Castelluccio Superiore

 • Udinese

  Udinese er en italiensk fotballklubb fra Udine i Friuli-Venezia Giulia som spiller i Serie A. Klubben har vunnet Serie B to ganger.
  Laget kvalifiserte seg for spill Mesterligaen sesongen 2005/2006, men gikk ut etter gruppespillet.

 • Pro Patria Calcio

  Pro Patria Calcio er en italiensk fotballklubb fra Busto Arsizio, Lombardia. Klubben ble grunnlagt i 1919 og spiller i Lega Pro Seconda Divisione. Pro Patria spilte sist i Serie A i 1956.
  Lagets drakter er hvit og blå-stripete.

 • circolo de equitazione

  circolo de equitazione

 • AS Taronto

  AS Taronto

 • Consenza Calcio

  Cosenza Calcio Srl er en italiensk fotballklubb, basert i Cosenza, Calabria. For tiden spiller laget i Lega Pro, den tredje fasen av italiensk fotball.
  Funnet i 2011 som Nuova Cosenza Calcio (P.IVA 03148850781) som Phoenix Club of Cosenza Calcio 1914 S.r.l. Ved å bruke artikkel 52 i NOIF, var Nuova Cosenza og Cosenza 1914 Srl åndelig etterfølger av den originale Cosenza Calcio 1914 SpA som brøt i 2005. Men Cosenza 1914 Srl kjøpte sin idretts tittel fra Rende Calcio i 2007 og idretts tittelen til den opprinnelige Klubben hadde opphørt å eksistere i 2005.

 • Cortina

  Cortina d'Ampezzo (italiensk) eller Anpezo (ladinsk) er en by og en kommune i provinsen Belluno i Veneto i Nord-Italia. Byen ligger i Dolomittene i en høyde på 1224 moh. og er et populært vintersportssted. Cortina er et av Europas mest eksklusive høyfjellsturistmål, byen er kjent for sine førsteklasses hoteller og butikker. Byen har 5929 innbyggere (2013).[1]
  I 1927 ble ski-VM arrangert i Cortina d'Ampezzo og i 1932 verdensmesterskapet i alpint. Den var vertsby for vinter-OL 1956. Vinter-OL 1944 var også planlagt arrangert i Cortina, men ble avlyst på grunn av andre verdenskrig.

 • Roma

  Roma (også kalt Rom) er hovedstad i Italia og i tillegg hovedstad for Den hellige stol og Malteserordenen, som begge er suverene. I antikken var Roma hovedstad i Romerriket, datidens suverent største og mektigste stat.
  Roma kalles «den evige stad», på latin urbs aeterna. Dette går tilbake til den romerske elegidikteren Tibullus som levde 54–19 f.Kr. Ettersom Roma er sete for Paven kalles byen også «den hellige stad» (uttrykket brukes også om andre byer).
  Gjennom byen renner elven Tiber, og byen lå opprinnelig på en høyde langs denne elven, men har vokst og spredt seg utover. Roma er ingen kystby, men ligger litt inne i landet fra Middelhavet.
  Roma har vært hovedsete for det romerske kongedømme, den romerske republikk og det romerske imperiet.
  Navnet Rom, som byen også heter på dansk og svensk, var vanligst på norsk frem til annen halvdel av det 20. århundre,[trenger referanse] og brukes fremdeles gjerne i historiske sammenhenger (for eksempel om byen som hovedstad i Romerriket) og faste uttrykk (alle veier fører til Rom). Det italienske navnet ble gradvis mest vanlig i løpet av etterkrigstiden, særlig når det refereres til den moderne byen. På bokmål er Roma normert form, mens riksmålsnormen har både Roma og Rom

 • Venezia

  Venezia (tysk, dansk, svensk og foreldet norsk navn Venedig) er en italiensk by som ligger innerst i Adriaterhavet. Venezia er kjent for sine kanaler, sin arkitektur og sin historie.
  Noen av de mest kjente landemerkene i Venezia er Dogepalasset, Rialtobroen, Sukkenes bro og Markusplassen.

 • Empoli Fc

  Empoli Football Club er en italiensk fotballklubb fra Empoli, Toscana. Klubben spiller i Serie A (2015–201Empoli ble grunnlagt i 1920, men spilte ikke sin første offisielle kamp før i 1921.
  Empoli har brukt de siste årene til å pendle mellom Serie A og Serie B. Sesongen 2006–2007 var imidlertid Empoli en av de store positive overraskelsene, og laget var lenge med i kamp om 4.-plassen og Mesterligaspill, men endte til slutt på 7.-plass, og dermed var de kvalifisert for UEFA-cupen. De er det 23. italienske laget som deltar i en av de tre store europeiske turneringene.6).

 • Bologna Fc

  Bologna er en italiensk fotballklubb fra Bologna, Emilia-Romagna som spiller i Serie A (2015–2016). Klubben ble grunnlagt 3. oktober 1909 og har vunnet Serie A syv ganger, sist i sesongen 1963–64. Den har også vunnet den italienske cupen to ganger.

 • Livorno

  Livorno er en italiensk by som er hovedstad i provinsen Livorno i Toscana. Byen har ca. 170 000 innbyggere. Livornos havn ut mot Liguriahavet er den tredje største på Italias vestkyst.

 • Parma AC

  Parma Football Club er en italiensk fotballklubb fra Parma, Emilia-Romagna som spiller i Serie D. Klubben har vunnet den italienske cupen tre ganger.Klubben fikk massiv økonomisk støtte av Parmalat, noe som gjorde at de kunne rykke opp til Serie A i 1990 med investeringer i en rekke store spillere. Etter at Parmalat gikk konkurs i 2003 har Parma hatt problemer med å gjøre seg like gjeldende i italiensk og internasjonal fotball.
  Den unge entreprenøren Tommaso Ghirardi tok over klubben i januar 2007, og et par uker senere ble Claudio Ranieri hentet inn som ny trener, etter at Stefano Pioli ble sparket. Mot slutten av 2006–07-sesongen kjempet klubben mot nedrykk til Serie B, men endte til slutt på en trygg 12.-plass. I 2007–08-sesongen rykket Parma ned til Serie B etter 18 sesonger på det øverste nivået i Italia, etter at de tapte hjemme mot Inter, mens Catania greide 1-1 mot Roma.

 • Italia

  Italia, offisielt Den italienske republikk (italiensk: Repubblica italiana) er et land i middelhavsregionen i det sørlige Europa. Landet er en republikk, og omfatter en støvelformet halvøy samt to større øyer, Sardinia og Sicilia, i Middelhavet. Italia grenser mot Frankrike i vest, Sveits og Østerrike i nord og Slovenia i øst. De uavhengige statene San Marino og Vatikanstaten er enklaver omsluttet av italiensk territorium. Italia var en av de opprinnelige medlemsstatene i det som nå er Den europeiske union, og er medlem i De forente nasjoner, NATO og G8.

 • U.S. Alessandria Calcio 1912

  Unione Sportiva Alessandria Calcio 1912 is the professional Italian football club based in Alessandria, Piedmont.

 • GS Panini Modena

  GS Panini Modena

 • AC Fiorentina

  Fiorentina er en italiensk fotballklubb fra Firenze, Toscana, grunnlagt 26. august 1926 ved sammenslåingen av Sezione Calcio della Polisportiva Giovanile Libertas og Club Sportivo Firenze. Klubbens farger var opprinnelig rødt og hvitt (fra fargene til de to fusjonerte klubbene), men dette ble i 1929 endret til lilla. På grunn av denne særegne draktfargen har klubben siden den gang vært kjent som «i Viola» («de lilla»). Klubben spiller sine hjemmekamper på Stadio Artemio Franchi i Firenze (kapasitet 47 282).

 • Cagliari Calcio

  Cagliari Calcio er en italiensk fotballklubb fra byen Cagliari på Sardinia som spiller i Serie A.
  Cagliari Calcio ble grunnlagt den 20. august 1920. Deres eneste seriemesterskap ble vunnet i 1969–1970. Cagliari spiller sine hjemmekamper på Stadio Sant'Elia.
  6. mai 2016 rykket de opp til Serie A.[1]