• FC Concordia wilhelmsruch

  FC Concordia Wilhelmsruh er en tysk fotballklubb basert i Berlin. Klubben ble grunnlagt 29. juni 1895 som Concordia Berlin og var en av grunnleggerne av den tyske fotballforeningen i Leipzig i 1900. Den er oppkalt etter Concordia, den romerske gudinnen av enhet.

 • LR Ahlen

  Med stigningen til den regionale ligaen ble de to Ahlen-tradisjonene klubber TuS og Blau-Weiß Ahlen forente. Den 1. juni 1996 ble LR Ahlen (idrettsforeningsklubben Rasensport Ahlen eV) grunnlagt. Forkortelsen "LR" var også en referanse til et firma av patronen Spikker som ble LR International, foreningenes hovedsponsor. I tillegg ble logoen til fotballklubben modellert på LR International-logoen. Samtidig ble det gamle festsporet gjenoppbygget og modernisert, og siden 1997 har det blitt kalt Wersestadion.
  I de følgende fire årene spilte LR Ahlen ganske vellykket i den regionale ligaen. I 1999/2000 sesongen ferdig med Jupp Tenhags lag. I nedrykkingen sikret hun en 1: 1 seier på SC Pfullendorf og en 2: 1-seier mot 1. FC Union Berlin oppgangen til 2. Bundesliga. • SC Freiburg

  SC Freiburg er en tysk fotballklubb fra byen Freiburg im Breisgau. Herrenes lag spiller i Bundesligaen i fotball for menn, damenes lag i Bundesligaen i fotball for kvinner. De spiller hjemmekampene på Schwarzwald Stadion som tidligere har hatt navnene Dreisamstadion (1954–2004), Badenova Stadion (2004–2011) og Mage Solar Stadion (2012–2014).

 • FC Karl Max Stadt

  The Chemnitzer Fußballclub e. V., Chemnitzer FC eller CFC, er en tysk fotballklubb fra Chemnitz. Han ble født 15. januar 1966 som fotballklubb Karl-Marx-Stadt e. Ble grunnlagt. I 1990 ble navnet publisert i Chemnitzer Fußballclub e. Som endret. For tiden (per 1. desember 2016) har foreningen 2222 medlemmer

 • SF Borken

  Sportfreunde Borken er en Tysk klubb

 • FC Bayern Hof

  FC Bayern Hof (offisielt: fotballklubb Bayern Hof 1910 e. V.) var en idrettsforening i Hof an der Saale. Det første fotballaget spilte fire år i førsteklasses Oberliga Süd og fire år i 2. Bundesliga. I tillegg til fotballspillerne hadde klubben en boksing og sangavdeling. Den 1. juli 2005 fusjonerte FC Bayern Hof med SpVgg Hof til SpVgg Bayern Hof.

 • SG Wattenscheid 09

  SG Wattenscheid 09 er en tysk fotballklubb som holder til i Wattenscheid, en bydel i Bochum i delstaten Nordrhein-Westfalen.

 • Berliner FC Dynamo

  Berliner Fussball-Club Dynamo eller BFC Dynamo, tysk fotbollsklubb, grundad 1966, tidigare en del av SC Dynamo Berlin.

 • SV Braunsbedra

  SV Braunsbedra er en tysk forening fotballklubb fra byen Braunsbedra, Sachsen-Anhalt og er en del av en større sportsklubb. Klubbens største suksess var forfremmelse til den så fjerdefasede NOFV-Oberliga Süd i 2001 for bare en sesong.

 • Göppinger SV

  Göppinger Sportverein 1895 e. V., kort 1. Göppinger SV, er en idrettsforening fra Göppingen. Den første Göppingen fotballklubb grunnlagt 13. oktober 1905, spilte først i utgangspunktet for vennskap. Det var ikke før oktober 1908 at klubben ble medlem av Süddeutsche Fußballverband og tok det følgende året i Ligawett-konkurransen

 • FC Romonta Amsdorf

  Den første FC Romonta Amsdorf 1921 e. V. er en fotballklubb fra de ca. 500 innbyggerne i Amsdorf-distriktet i den sørlige delen av Sachsen-Anhalt kommune i distriktet Mansfelder Land. Han bruker sportsfeltet Amsdorf, som er designet for 2000 tilskuere. I tillegg er idrettsanlegget utstyrt med en ytterligere plen og en syntetisk plen. I sesongen 2010/11 kom klubben sammen med to mannlige og fire junior lag.

 • Lichtenrader BC Berlin

  Lichtenrad BC 25 er en tysk fotballklubb fra Berlin-Lichtenrade i distriktet Tempelhof-Schöneberg. Hjemmet til klubben er idrettsanlegget Halkerzeile.

 • Rot-Weiss Essen

  Rot-Weiss Essen er en tysk fotballklubb fra byen Essen i delstaten Nordrhein-Westfalen.
  Sesongen 2014-15 spiller klubben på nivå 4 i tysk fotball. Senest i 2006/07-sesongen spilte Rot-Weiss Essen i 2. Bundesliga.

 • Eintracht Frankfurt

  Eintracht Frankfurt ble stiftet i mars 1899. Laget kommer fra byen Frankfurt am Main i delstaten Hessen i Tyskland. Foreningen er mest kjent for fotball, men har også avdelinger innenfor mange andre idretter. Fotballaget spilte fram til og med 1996 i 1. Bundesliga. Årene 1996-2005 ble preget av vekslende opprykk og nedrykk mellom de to øverste divisjoner. Fra 2012 spiller laget igjen i den høyeste divisjonen.

 • Deutscher Verband für Leichtathletik der DDR

  Tysklands Forbund for Friidrett i DDR (DVfL) var paraplyorganisasjonen for alle friidrettsklubber i DDR.
   

  Memorial-tavle på Ratskeller i Salzgitter-Bad til foreningen av DLV og DVfL
  Etter omorganiseringen av seksjonen Atletikk i den tyske idrettsutvalget (DS) og oppløsningen ble den tyske foreningen for friidrett (DVFL) grunnlagt 17. mai 1958 i Leipzig. Samtidig annonserte DVfL rekordlistene som ble registrert til dette tidspunktet og ble med i den tyske gymnastikk- og idrettsforbundet (DTSB).
  På de olympiske sommerspillene i 1960 i Roma og de olympiske sommerspillene i Tokyo i 1964, kom et helt tysk team sammen. I 1964 ble DVfL inntatt i IAAF som et uavhengig medlem. I 1988 fant den eneste tyske forbundsrepublikken Tyskland (GDR) i Düsseldorf. På 1990-europeiske idrettsmesterskap i Split konkurrerte to separate tyske lag.
  Den 24. november 1990 ble DVFL oppløst i Magdeburg. Samme dag ble nasjonale foreninger fra de fem nye føderstatene tatt inn på DLV på en DLV-forening i Salzgitter.

 • MSV Duisburg 02

  MSV Duisburg (fullt navn: Meidericher Spielverein 02 e.V. Duisburg) er en idrettsklubb fra byen Duisburg som ligger i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen. Klubben er mest kjent for sitt fotballag, men klubben driver også med håndball, landhockey, friidrett, volleyball, judo og turn. Fram til januar 1967 kalte klubben seg Meidericher Spielverein eller forkortet Meidericher SV. Fotballklubbens kallenavn die Zebras (norsk:Sebraene), er å føre tilbake på klubbens drakter, som har sebra-striper i blått og hvitt.

  MSV Duisburg spiller hjemmekampene sine på Schauinsland-Reisen-Arena (tidligere MSV-Arena), som ble åpnet i desember 2004. Den kan huse opptil 31 500 tilskuere.

 • BSG Glückauf Sondershausen

  BSG Glückauf Sondershausen er en Tysk klubb fra Sondershausen

 • TSV Brannenburg

  TSV Brannenburg er en Tysk klubb. Klubben ble stiftet 1920

 • BSG Wismut Ronneburg

  BSG Wismut Ronneburg var en Tysk klubb fra Ronneburg

 • FC Viktoria Berlin

  FC Viktoria 1889 Berlin (offisielt. Football Club Viktoria 1889 Berlin Lichterfelde-Tempelhof eV) er et idrettslag fra Berlin. Det ble opprettet på 1 juli 2013 ved sammenslåing av BFC Viktoria 1889 og LFC Berlin. [1] Dermed Association Tysklands største aktive fotball avdeling med mer enn 1600 medlemmer i rundt 65 forskjellige lag. Mennenes første fotballag spiller i fjerde divisjon Regional Nordøst siden 2013/14 sesongen. De første damelaget kommer fra 2014/15 sesongen i kvinnenes Regional League Nordøst og U19 klarte i 2014/15 sesongen opprykk til A-Youth Bundesliga nord / nordøst.

 • FC Køln

  1. FC Köln er en fotballklubb fra Köln i Tyskland. Deres hovedrivaler er Bayer 04 Leverkusen, Borussia Mönchengladbach og Fortuna Düsseldorf.

  Laget ble til som en sammenslåing av flere klubber i byen, og dukket opp like etter andre verdenskrig. De hadde sin første store periode tidlig på 60-tallet, da de hadde kommet til den øverste divisjonen, og allerede i 1960 kom på andreplass i sluttspillet. I 1962 vant de sluttspillet, og ble tyske mestre, mens året etter tapte laget sluttspillet og kom på andreplass. Etter igjen å ha vunnet Bundesliga i 1964 og kommet på andreplass i 1965, kom laget lenger ned på listen igjen. I 1965 spilte de en UEFA-cupkamp mot Liverpool FC, som etter tre uavgjorte på rad ble avgjort gjennom myntkast, da straffesparkkonkurranse ikke fantes. Myntkastet ble først høykant, før Liverpool vant.

  I 1968 var Köln tilbake på vinnersporet ved å vinne cupen, og deretter var de et nesten-lag, som i 1970, 1971 og 1973 tapte cupfinalen, og i 1973 også kom på andreplass i serien. Deres store år var imidlertid i 1978, da de vant både serie og cup. Det var også per avsluttet sesong 2009/10 siste sesong Köln vant serien, men de har i tillegg tre andreplasser. Köln markerte seg også i UEFA-cupen 1985/86, der de kom til finalen i den første UEFA-cupen uten engelske lag etter Heysel-tragedien. Köln tapte finalen mot Real Madrid.

 • SC Hassia Dieburg

  SC Hassia Dieburg er en Tysk klubb som ble stiftet 1913

 • FC Ingolstadt

  Fußball-Club Ingolstadt 04 e.V., kjent som bare FC Ingolstadt 04, er en tysk fotballklubb basert i Ingolstadt, Bayern. Klubben ble grunnlagt i 2004 ut av fusjonen av fotballsidene til to andre klubber: ESV Ingolstadt og MTV Ingolstadt

 • SB/DJK Rosenheim

  SB / DJK Rosenheim er en tysk forening fotballklubb fra byen Rosenheim, Bayern. Bortsett fra fotball, tilbyr klubben også andre idretter som tennis, basketball og amerikansk fotball, sistnevnte i form av Rosenheim Rebels.
  Klubben er best kjent for sin tidligere ishockey-avdeling, som den overtok i 1978 etter insolvensen av den lokale ishockey Bundesliga-siden EV Rosenheim, og som vant tre tyske mesterskap i 1982, 1985 og 1989. [1] Teamet, som nå spiller som Starbulls Rosenheim, har siden forlatt klubben til å bli en uavhengig organisasjon. [2]
  Som fotballklubb har Sportbund hatt langt mindre suksess, med en sesong i tre-tre-Fußball-Bayernliga i 1978-79 sin største prestasjon. For sesongen 2011-12 returnerer klubben på dette nivået for en gang, med Bayernliga nå en tier-fem liga.

 • Friedrichshainer Sportverein Berolina Stralau

  FSV Berolina Stralau er en tysk fotballklubb basert i Berlin. Hjem av den 400-medlem foreningen er Laskersportplatz som 4000 tilskuere kan romme.

 • SV Blankenese

  Spielvereinigung Blanke fra 1903 er en tysk fotballklubb fra distriktet Blanke i Hamburg.

 • Turn Und Sportclub Berlin

  Berliner Turn und Sportclub (BTSC), grunnlagt på 18.02.1963, er nå en moderne multi-line sportsklubben, der 4,523 barn, ungdom, voksne og Masters (per 01.01.2017) utøve de mest varierte sportslige aktiviteter i 20 avdelinger , Vi er åpne for alle idretter og atletiske nye brede trender. Recreational, fritid, Masters, helse og konkurranseidrett har under paraplyen av Berlin TSC E.V., like "Sport Family på elven Spree," deres plass

 • Miltenberger SV

  Miltenberger SV er en Tysk klubb som holder til i Miltenberger. klubben ble stiftet 1913

 • SV 09 Flörsheim

  SV 09 Flörsheim er en Tysk klubb som ble stiftet 1909, klubben holdertil i Flörsheim

 • SpVgg Ansbach

  SpVgg Ansbach er en tysk fotballklubb fra byen Ansbach, Bayern.
  Klubbens største league suksess kom i 2001, da den tjente forfremmelse til de tre-tre Regionalliga Süd, hvor den varede i bare en sesong. I cupkonkurranser har den største suksessen vært å vinne den bayerske cupen i 2008 og kvalifisere seg til den tyske cupen ved tre anledninger og nå den andre runden en gang i 1980-81

 • BSG Rotation Tannroda

  BSG Rotation Tannroda er en Tysk klubb

 • SV Steuden 1925

  SV Steuden 1925 er en Tysk klubb som ble stiftet 1925

 • Möllner Sportvereinigung

  Möllner Sportvereinigung er en Tysk klubb som ble stiftet 1862

 • TSV Rotweiss Niebüll

  Den TSV Rot-Weiß Niebüll (også med formatet: TSV Rotweiß Niebüll, fullt navn: gymnastikk og idrettslag Rot-Weiß Niebüll E.V.). Er et idrettslag fra Niebüll i Schleswig-Holstein med over 2100 medlemmer [1] Foreningen ble stiftet i 1889 som MTV Niebüll, hadde i 1930 navnet gymnastikk og syndikat Niebüll, og siden 1945 sitt nåværende navn. På slutten av 1940-tallet fotballdivisjonen ble uavhengig midlertidig som FC Rotweiß Niebüll, men vendte tilbake til TSV.

 • SV 1919 MZ Gosenheim

  SV Gonsenheim 1919 er en lokal tysk klubbfotball i distriktet Gonsenheim i Mainz, ble Rheinland-Palatinat.Le klubb stiftet i 1919 under navnet FK Viktoria Gonsenheim. Samme år, den lcub omfattet FC Germania 1915 og dannet Gonsenheim SV Gonsenheim

 • TSV 1905 Trebur

  TSV 1905 Trebur en en Tysk klubb som holder til i Trebur, klubben ble stiftet 1905

 • ASV Bergedorf 1885

  ASV Bergedorf er en tysk forening fotballklubb fra bydelen Bergedorf i byen Hamburg. Fotballspillerne er en del av en større sportsklubb som inkluderer avdelinger for Aikido, badminton, dans, gymnastikk, håndball, karate, svømming, bordtennis, tennis og windsurfing

 • SG Werne

  SG Werne er en Tysk klubb,som ble stiftet 1919

 • SG Eintracht Rüsselsheim

  SG Eintracht Rüsselsheim er en Tysk klubb,som holder ti i Rüsselsheim, klubbben ble stiftet 1925

 • Tennis und hockey club Rot weiss Hürth ev

  Tennis und hockey club Rot Weiss Hürth ev er en Tysk Tennis og Hockey klubb

 • SG Bergedorf/VM

  SG Bergedorf/VM er en Tysk klubb somm holder til i Bergedorf

 • TSV Wurmberg Neubärental

  TSV Wurmberg Neubärental. er en Tysk klubb somble stiftet 1891

 • V.V.Delstrauizen Opgericht

  V.V.Delstrauizen Opgericht,er en Tysk klubb,ble stiftet 1934

 • EM Junior 1986 Dusseldorf

  Em Junior Eishockey 1986 i Dusseldorf

 • SG Wattenscheid 09

  SG Wattenscheid 09 er en tysk fotballklubb som holder til i Wattenscheid, en bydel i Bochum i delstaten Nordrhein-Westfalen.Klubben ble etablert 18. september 1909 under navnet Ballspiel-Verein Wattenscheid da de to eldre klubbene BV Sodalität der Wattenscheid og BV Teutonia Wattenscheid fusjonerte.
  Wattenscheid spilte i Bundesliga i tidsrommet 1990-1994.

 • SG Rodheim V. D.H e.V

  Idrettslag med ca 1600 medlemmer og åtte avdelinger. Kontaktpersoner: http://webseite.sgrodheim.de/impressum.html Med over 1600 medlemmer og et omfattende idrettsanlegg i sju avdelinger tilbyr SG Rodheim sportslige og kulturelle aktiviteter som en opplevelse for alle aldre. På hjemmesiden (http://www.sgrodheim.de) finner du all viktig informasjon, opplæring ganger, nyheter, informasjon om sporten og kurs og mye mer - alltid oppdatert. Ha det gøy på tilbudet. SGR ser frem til å se praksis økter. Du finner detaljert tilbud under de respektive avdelinger.

 • Fc Köln

  1. FC Köln er en fotballklubb fra Köln i Tyskland. Deres hovedrivaler er Bayer 04 Leverkusen, Borussia Mönchengladbach og Fortuna Düsseldorf.
  Laget ble til som en sammenslåing av flere klubber i byen, og dukket opp like etter andre verdenskrig. De hadde sin første store periode tidlig på 60-tallet, da de hadde kommet til den øverste divisjonen, og allerede i 1960 kom på andreplass i sluttspillet. I 1962 vant de sluttspillet, og ble tyske mestre, mens året etter tapte laget sluttspillet og kom på andreplass. Etter igjen å ha vunnet Bundesliga i 1964 og kommet på andreplass i 1965, kom laget lenger ned på listen igjen. I 1965 spilte de en UEFA-cupkamp mot Liverpool FC, som etter tre uavgjorte på rad ble avgjort gjennom myntkast, da straffesparkkonkurranse ikke fantes. Myntkastet ble først høykant, før Liverpool vant.
  I 1968 var Köln tilbake på vinnersporet ved å vinne cupen, og deretter var de et nesten-lag, som i 1970, 1971 og 1973 tapte cupfinalen, og i 1973 også kom på andreplass i serien. Deres store år var imidlertid i 1978, da de vant både serie og cup. Det var også per avsluttet sesong 2009/10 siste sesong Köln vant serien, men de har i tillegg tre andreplasser. Köln markerte seg også i UEFA-cupen 1985/86, der de kom til finalen i den første UEFA-cupen uten engelske lag etter Heysel-tragedien. Köln tapte finalen mot Real Madrid.

 • Borussia Dortmund

  Borussia Dortmund (offisielt Ballspielverein Borussia 1909 e.V., Borussia = latin for Preussen) er den mest kjente fotballklubben i Dortmund. I 2012 vant klubben både tysk seriemesterskap (for åttende gang) og cupen (for tredje gang). Den største internasjonale triumf hittil er seieren i Champions League i 1997. Klubben vant samme år Intercontinental Cup. Borussia Dortmund ble i 2013 nr. 2 i Champions League, idet laget tapte finalen mot Bayern München, med resultatet 1-2.
  Klubben er kjent for en trofast tilhengerskare, og har et tilskuersnitt på litt over 80 000. Ingen annen klubb i Europa har et snitt over 80 000.[1]
  Borussia Dortmund har også en offisiell norsk supporterklubb, BvB Supporters Norwegen

 • Molkerei Elfsdorf eg

  Molkerei Elfsdorf er er Tysk klubb

 • Turn- und Sportverein Leutenbach e.V.

  Turn- und Sportverein Leutenbach e.V.
  Er en Tysk klubb

 • Glashütter Sport-Verein

  Glashütter Sport-Verein,er en Tysk klubb,sm ble stiftet 1924

 • Fc Union Berlin

  1. FC Union Berlin er en tysk fotballklubb stiftet januar 1966, og spiller sine hjemmekamper på An der Alten Försterei i Berlin-Köpenick. De siste årene har de spilt i 2. Bundesliga. Høydepunkter for klubben er tysk cupfinale mot FC Schalke 04 og 8-0 seier over erkerivalen FC Dynamo Berlin. Klubben er kjent fra tiden i Øst-Tyskland som et lag i uoffisiell opposisjon mot det daværende styret, og særlig mot Stasi-laget Dynamo Berlin. Når Union Berlin fikk frispark pleide tilskuerne å rope «Die Mauer muss weg» (muren må falle).[1]
  Klubben er også kjent for sitt engasjement fra publikum, som blant annet jobbet 140 000 timer på dugnad for å gjenoppbygge klubbens arena.[1]

 • SV Darmstadt 98

  SV Darmstadt 98 er den mest kjente idrettsklubben i Darmstadt. Fargene i klubben er blått og hvitt. I tillegg til fotball mange andre idretter er fortsatt tilgjengelig. På grunn av Lily både i Darmstadt sentrum emblem og logoen til Association of SV-98 er også kalt liljer.
  Fotball Avdelingen har sine hjemmekamper på Jonathan hjem stadion fra Böllenfalltor.

 • Fc Bayern München

  FC Bayern München er en tysk fotballklubb fra München som er hovedstaden i den sydtyske delstaten Bayern. Laget spiller sine hjemmekamper på Allianz Arena. FC Bayern München har rundt 142 500 medlemmer, og er med dette verdens nest størst sportsforening i verden etter FC Barcelona. Fotball er den største idretten innen klubben, men den favner i tillegg basketball, håndball, bowling, sjakk, bordtennis og turn.

 • VFL Bochum

  Verein für Leibesübungen Bochum 1848 – Fußballgemeinschaft e.V. er en tysk sportsforening fra byen Bochum. Sportsforeningen ble grunnlagt i 1938 gjennom en sammenslåingen av eldre klubber, deriblant den allerede 90 år gamle Bochumer Turnverein 1848. Sportsforeningen har cirka 5000 medlemmer hvorav 2300 tilhører fotballavdelingen.
  Utenom fotball finnes det avdelinger for følgende idretter: badminton, basketball, bordtennis, dans, fekting, håndball, hockey, friidrett, svømming, tennis, turn og volleyball.

 • SV Werder Bremen

  SV Werder Bremen er en tysk sportsforening fra byen Bremen. Mest kjent som fotballklubb, men innbefatter også idrettene håndball, friidrett, bordtennis, gymnastikk, turn og sjakk.
  Navnet Werder beskriver en elvebank eller øy, som en omkranses av elven Weser, kalt Peterswerder. Her befinner Werders hjemmebane Weserstadion seg i dag.
  Norske Rune Bratseth spilte for klubben i perioden 1983–1994 og står merittert med 230 kamper og 12 mål. Han ble tysk mester i 1988 og 1993, vinner av den tyske DFB-Pokalen i 1991 og 1994 og vinner av Cupvinnercupen i 1992. Han regnes som en av klubbens største spillere gjennom tidene.

 • Verband Deutcher Eisenbahner Sportverein

  Tysk forbund for Jernbanens idrettsklubber

 • Borussia Mönchengladbach

  Borussia Mönchengladbach, ofte bare kalt Gladbach, er en tysk fotballklubb fra byen Mönchengladbach som ligger i delstaten Nordrhein-Westfalen. Klubbens historie startet med en uformell idrettsforening unge gutter fra bydelen Eicken startet i 1899. Klubben ble formelt stiftet 1. august 1900, og deltok samme år i Rheinisch-Westfälischen Spielverband, den lokale serien.Borussia Mönchengladbach ble stifet i 1900 og fikk tidlig landslagspillere på laget. «Borussia» er en latinisert form for Preussen, og er ofte brukt for klubber basert i området som tidligere var en del av Kongeriket Preussen.
  Borussia Mönchengladbach hadde sin storhetstid på 1970 da de var ett av Europas beste klubblag. I denne perioden vant de UEFA Cupen to ganger, Bundesliga fem ganger, DFB-cup en gang og kom til finalen i Champions League i 1977. Der tapte de mot Liverpool.

 • Fc Bahnhof Aschaffenburg

  Fc Bahnhof Aschaffenburg

 • SV Zams

  SV Zams

 • Bezirk Niederbayern BFU

  Bezirk BFU Niederbayern

 • SV Werder Bremen

  Sportverein Werder Bremen von 1899 e. V. (tysk uttale: [vɛʁdɐ bʁeːmən]), kjent som Werder Bremen, er en tysk idrettsforening som ligger i Bremen [1] i den nordvestlige tyske føderale delstaten Hanseatic City of Bremen. Klubben ble grunnlagt i 1899 og har vokst til 40 400 medlemmer. [1] Det er best kjent for sin forening fotball lag.
  Bremens fotballklubb har vært en støttespiller i Bundesliga, den øverste ligaen i det tyske fotballkampen. Bremen har vunnet Bundesliga-mesterskapet fire ganger og DFB-Pokal seks ganger. Deres siste Bundesliga-mesterskap kom i 2004, da de vant en dobbel, [5] deres siste seier i den tyske cupen kom i 2009. Bremen har også hatt europeisk suksess, [6] å vinne VM Cup i 1992. [5] [6] Bremen nådde også den siste kampen i den siste utgaven av UEFA-cupen i 2009 (det ble rebranded UEFA Europa League neste sesong), [7] [8] [9] I midten av 2000-tallet var Bremen en av de mest Vellykkede lag i Bundesliga, men klubben har ikke spilt i en europeisk konkurranse siden kampanjen 2010-11.
  Siden 1924 er Werder Bremen stadion Weserstadion. Werder Bremens trener Viktor Skrypnyk ble avskediget i september 2016. Werder Bremen har en rivalisering med Hamburger SV, en annen Bundesliga-klubb i Nord-Tyskland, kjent som Nordderby.

 • Rot-Weiss Essen

  Rot-Weiss Essen er en tysk fotballklubb fra byen Essen i delstaten Nordrhein-Westfalen.
  Sesongen 2014-15 spiller klubben på nivå 4 i tysk fotball. Senest i 2006/07-sesongen spilte Rot-Weiss Essen i 2. Bundesliga.Tysk mester: 1955
  DFB-Cup vinner: 1953
  DFB-Cup tapende finalist: 1994