• Plymouth Argyle Fc

  Plymouth Argyle Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Two. Klubben ble stiftet i 1886, og ble valgt inn i The Football League i 1920. «The Pilgrims», som er kallenavnet til Plymouth Argyle, spiller hjemmekampene sine på Home Park i Plymouth. Byen Plymouth ligger i den engelske regionen Sørvest-England, omtrent 20 mil sørvest for Bristol. Plymouth Argyle er ligaens sørligste og vestligste klubb.

 • West Bromwich Albion Fc

  West Bromwich Albion Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Premier League. Klubben ble stiftet i 1878, og var en av tolv klubber som startet The Football League i 1888. «The Baggies», som er kallenavnet til West Bromwich, spiller hjemmekampene sine på The Hawthorns i West Bromwich. Byen West Bromwich ligger i den engelske regionen Vest-Midlands, rett nordvest for Birmingham.

 • Sheffield United Fc

  Sheffield United Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League One. Klubben ble stiftet i 1889, og ble valgt inn i The Football League i 1892. «The Blades», som er kallenavnet til Sheffield United, spiller hjemmekampene sine på Bramall Lane i Sheffield. Byen Sheffield ligger i den engelske regionen Yorkshire og Humber, omtrent fem mil sør for Leeds.

 • Nottingham Forest Fc

  Nottingham Forest Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i The Championship (Nivå 2 i det engelske ligasystemet). Klubben ble stiftet i 1865, og ble valgt inn i The Football League i 1892. «The Reds», som er kallenavnet til Nottingham, spiller hjemmekampene sine på City Ground i Nottingham. Byen Nottingham ligger i den engelske regionen Øst-Midlands, omtrent sju mil sør for Sheffield og åtte mil nordøst for Birmingham.

 • Norwich City Fc

  Norwich City Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Championship. Klubben ble stiftet i 1902, og ble valgt inn i The Football League i 1920. «The Canaries», som er kallenavnet til Norwich City, spiller hjemmekampene sine på Carrow Road i Norwich. Byen Norwich ligger i den engelske regionen Øst-England, omtrent 18 mil nordøst for London.

 • Portsmouth Fc

  Portsmouth Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Two. Klubben ble stiftet i 1898, og ble valgt inn i The Football League i 1920. «Pompey», som er kallenavnet til Portsmouth, spiller hjemmekampene sine på Fratton Park i Portsmouth. Kystbyen Portsmouth ligger i den engelske regionen Sørøst-England, omtrent tre mil sørøst for Southampton, og 12 mil sørvest for London.

 • Mansfield Town Fc

  Mansfield Town Football Club er en engelsk fotballklubb, hjemmehørende i byen Mansfield i den engelske regionen Øst-Midlands. Klubben ble stiftet i 1897, og ble valgt inn i The Football League i 1931. «The Stags», som er kallenavnet til Mansfield Town, spiller hjemmekampene sine på Field Mill i Mansfield.

 • Colchester United Fc

  Colchester United Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1937, og ble valgt inn i The Football League i 1950. «The U`s», som er kallenavnet til Colchester United, spiller hjemmekampene sine på Colchester Community Stadium i Colchester. Byen Colchester ligger i den engelske regionen Øst-England, omtrent 10 mil nordøst for London.

 • Leeds United Fc

  Leeds United Football Club er en engelsk profesjonell fotballklubb fra byen Leeds i regionen Yorkshire og Humber. Klubben spiller i The Championship.
  Klubben kalles av de fleste bare «Leeds» eller «United», men går også under kallenavnene «The Whites» eller «The Peacocks». Hjemmekampene spilles på stadionet Elland Road.
  Leeds hadde sin storhetsperiode 1965-75, da klubben vant flere trofeer i England og Europa. En sportslig god periode rundt århundreskiftet ble avløst av økonomisk kollaps og nedrykk, først til The Championship og så til League One i 2007. I 2009/10-sesongen rykket klubben opp igjen til The Championship.

 • AFC Bournemouth

  Athletic Football Club Bournemouth er en engelsk fotballklubb som spiller i Premier League. Klubben ble stiftet i 1899, og ble valgt inn i The Football League i 1923. «The Cherries», som er kallenavnet til Bournemouth, spiller hjemmekampene sine på Dean Court (også kjent som Vitality Stadium av sponsormessige årsaker) i Bournemouth. Byen Bournemouth ligger på den engelske sørkysten, i regionen Sørvest-England, omtrent fem mil vest for Southampton.
  Klubbens opprinnelige navn i 1899 var Boscombe FC. For å gjenspeile hele byen endret klubben i 1923 navn til Bournemouth and Boscombe Athletic FC, samme år som den ble valgt inn i Football League. I 1972 endret klubben igjen navn, til det nåværende AFC Bournemouth.
  Bournemouth holdt på å rykke ned fra fjerde nivå i 2008-09 sesongen, men klarte å få til en snuoperasjon under manager Eddie Howe. 2009-10 rykket de opp til League One (tredje nivå). 2012-13 rykket de opp til andre nivå for andre gang i klubbens historie og de vant Championship i 2014-15-sesongen og skal spille for første gang i øverste divisjon.

 • Brentford Fc

  Brentford Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Championship. Klubben ble stiftet i 1889, og ble valgt inn i The Football League i 1920. «The Bees», som er kallenavnet til Brentford, spiller hjemmekampene sine på Griffin Park i Brentford. Brentford er et sted i bydelen Hounslow som ligger i det vestlige London.
  Uwe Rösler med fortid som spiller og manager i Norge var trener for laget i to og en halv sesong. Han førte laget til midt på tabellen i 2011-12 og til 3.-plass i sesongen 2012-13. De vant en dramatisk semifinale over to kamper mot Swindon Town som ble avgjort på straffesparkkonkurranse, men tapte finalen på Wembley mot Yeovil. I 2013-14 gikk Rösler til Wigan Athletic midt i sesongen og hans assistent, Mark Warburton overtok som hovedtrener. Laget kom på andreplass i serien og rykket direkte opp til Championship. Det var 21 år siden laget sist spilte på andre nivå i ligaen.

 • Manchester United Fc

  Manchester United Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Premier League. Klubben ble stiftet i 1878, under navnet Newton Heath LYR Football Club, og ble valgt inn i The Football League i 1892.[1] I 1902 fikk klubben sitt nåværende navn.[2] «The Red Devils», som er kallenavnet til Manchester United, har siden 1910 spilt hjemmekampene sine på Old Trafford i Manchester.
  Manchester United har vunnet den engelske ligaen 20 ganger, som er rekord. De har vunnet FA-cupen 12 ganger, som er delt rekord. Ligacupen har klubben vunnet fem ganger og de har også rekorden for vunnede FA Community Shield med 21 seire, inkludert delinger. Klubben har vunnet UEFA Champions League tre ganger samt at de har vunnet cupvinnercupen, UEFA Super Cup, Intercontinental Cup og VM i fotball for klubblag en gang. I 1999 ble Manchester United den første engelske klubben som vant The Treble – Premier League, FA-cupen og UEFA Champions League i samme sesong.

 • Bolton Wanderes Fc

  Bolton Wanderers Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1874, og var en av 12 klubber som startet The Football League i 1888. Bolton har vunnet FA-cupen fire ganger, den fjerde gangen etter to mål av Bolton-legenden Nat Lofthouse. «The Trotters», som er kallenavnet til Bolton Wanderers, spiller hjemmekampene sine på Reebok Stadium i Bolton. Byen Bolton ligger i den engelske regionen Nordvest-England, drøye to mil nordvest for Manchester. En norsk spiller har spilt for Bolton, det var Daniel Braaten som spilte uten stor suksess mellom juli 2007 og juni 2008.

 • Aldershot Fc

  Aldershot Town FC er et engelsk fotballag fra byen Aldershot, Hampshire. Denne klubben ble grunnlagt våren 1992 straks etter nedleggingen av Aldershot FC. Aldershot spiller sine hjemmekamper på Recreation Ground i Aldershot.

 • Arsenal Fc

  Arsenal Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Premier League. Klubben ble stiftet i 1886, og ble valgt inn i The Football League i 1893. «The Gunners», som er kallenavnet til Arsenal, spiller hjemmekampene sine på Emirates Stadium i Holloway. Holloway er et sted i bydelen Islington som ligger i det nordlige London.

 • Cadbury Heath Fc

  Cadbury Heath Football Club er en fotballklubb basert i Cadbury Heath, South Gloucestershire, England. De er for tiden medlemmer av Western League Premier Division og spiller på Springfield. De var blant de grunnleggerne av Gloucestershire County League i 1968 og har vunnet tittelen syv ganger og løpere opp i fire anledninger. Klubben er tilknyttet Gloucestershire County FA.

 • Chelmsford City Fc

  Chelmsford City Football Club er en fotballklubb basert i byen Chelmsford, Essex, England. De er for tiden medlemmer av National League South og spiller på Melbourne Stadium

 • Stourbridge Fc

  Stourbridge Football Club (med navnet "The Glassboys" på grunn av byens tradisjonelle tilknytning til kuttglassindustrien) er en engelsk foreningsklubber basert på Stourbridge, West Midlands. Klubben spiller for tiden i Northern Premier League Premier Division

 • Halifax Town AFC

  Halifax Town Association Football Club var en engelsk fotballklubb som ble oppløst i 2008. Klubben ble stiftet i 1911, ble valgt inn i The Football League i 1921 og ble degradert fra The Football League i 2002. «The Shaymen», som var kallenavnet til Halifax Town, spilte hjemmekampene sine på The Shay i Halifax. Byen Halifax ligger i den engelske regionen Yorkshire og Humber. Pga økonomiske problemer ble klubben degradert tre divisjoner i 2008.[1]
  Klubben ble oppløst mai 2008 og en ny klubb, F.C. Halifax Town ble startet opp med de samme eierne. Den fikk lov til å spille i Northern Premier League Division One North (nivå 8) i sesongen 2008-09. [2]

 • Tamworth Fc

  Tamworth Football Club er en engelsk fotballklubb basert i Tamworth, Staffordshire. Klubben deltar i National League North, den sjette delen av engelsk fotball.
  Klubben ble dannet i 1933 etter at den tidligere Tamworth-klubben, Tamworth Castle, ikke lenger eksisterte. De spilte opprinnelig på The Jolly Sailor Ground, men etter et år flyttet de inn i The Lamb Ground.
  Lokale rivaler inkluderer Burton Albion og Nuneaton Town, og i mindre grad Atherstone Town, Bedworth United og Bolehall Swifts.

 • Gresley Rovers Fc

  Gresley Football Club er en engelsk fotballklubb fra Church Gresley, i nærheten av Swadlincote, Derbyshire. Gresley spiller i Northern Premier League Division One South, spiller sine hjemmekamp på Moat Ground. De var kjent som Gresley Rovers til 2009, da de ble reformert under deres nåværende navn.

 • Peterborough United Fc

  Peterborough United Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League One. Klubben ble stiftet i 1934, og ble valgt inn i The Football League i 1960, da de erstattet Gateshead FC. «The Posh», som er kallenavnet til Peterborough United, spiller hjemmekampene sine på ABAX Stadium (tid. London Road) i Peterborough. Byen Peterborough ligger i den engelske regionen Øst-England.
  Peterboroughs største spiller gjennom tidene er ifølge de fleste Terry Bly. Han skåret 52 mål i klubbens første sesong som Football League-klubb, da de vant Fourth Division.

 • Macclesfield Town Fc

  Macclesfield Town Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Conference National. Klubben ble stiftet i 1874, og kvalifiserte seg til The Football League i 1997. «The Silkmen», som er kallenavnet til Macclesfield Town, spiller hjemmekampene sine på Moss Rose i Macclesfield. Byen Macclesfield ligger i den engelske regionen Nordvest-England.

 • Barnet Fc

  Barnet Football Club / bɑːrnɪt / er en engelsk profesjonell fotballklubb basert i Edgware, nordvest London. Klubben deltar for øyeblikket i League Two, den fjerde delen av engelsk fotball.
  Klubben ble grunnlagt i Chipping Barnet, deretter en del av Hertfordshire, i 1888. De spilte sine hjemmekamper på Underhill Stadium fra 1907 til 2013, [1] da de flyttet til den nye Hive Stadium i Edgware. [2]
  Barnet ble først fremmet til Football League i 1991, etter å ha vunnet 1990-91 Football Conference under manager Barry Fry. I 1993 kom de til den andre fotballgarden, så den tredje tieren av engelsk fotball, men ble henvist etter en sesong. De ble henvist tilbake til konferansen i 2001, men kom tilbake til fotballkampen fire år senere etter å ha vunnet 2004-05-konferansen National. De tilbrakte deretter de neste åtte sesongene i League Two før de ble henvist til konferansen igjen i 2013. I 2015 kom de tilbake til Football League igjen etter å ha vunnet konferansen Premier 2014-15.
  Klubben konkurrerer også i Middlesex Senior Cup. Før de flyttet til Hive, konkurrerte de i Herts Senior Cup, hvorav de er det mest vellykkede laget med 19 titler.

 • Bristol City Fc

  Bristol City Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i The Championship. Klubben ble stiftet i 1897, og ble valgt inn i The Football League i 1901. «The Robins», som er kallenavnet til Bristol City, spiller hjemmekampene sine på Ashton Gate i Bristol. Byen Bristol ligger i den engelske regionen Sørvest-England, omtrent 14 mil sør for Birmingham og sju mil øst for Cardiff i Wales. Foruten City huser byen også klubbens erkerivaler Bristol Rovers.

 • Derby County Fc

  Derby County Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Championship. Klubben ble stiftet i 1884, og var en av 12 klubber som startet The Football League i 1888. «The Rams», som er kallenavnet til Derby County, spiller hjemmekampene sine på Pride Park Stadium i Derby. Byen Derby ligger i den engelske regionen Øst-Midlands, omtrent sju mil nordøst for Birmingham.

 • Enfield Fc

  Enfield 1893 Football Club (ofte kjent som Enfield eller E) er en fotballklubb, dannet i juni 2007 etter Enfield F.C. Ble tvunget til likvidasjon på grunn av deres tidligere lederes gjeld.
  Den nye klubben var basert i Ware for sesongene 2007-08 og 2008-09, flyttet deretter til Broxbourne, Hertfordshire for sesongen 2009-10, før han returnerte til Enfields by 11 år etter at den opprinnelige klubben hadde flyttet seg da de flyttet Til Goldsdown Road i 2010, det tidligere hjemmet til Brimsdown Rovers som brettet i 2010, i 2014 måtte klubben forlate bydelen igjen på grunn av bakken som var under graderingen som var nødvendig på grunn av en tvist mellom Goldsdown Sports Ltd, bakkenes eier og Lokalråd, og nå spille deres kamper i Harlow, Essex, deling med Harlow Town.

 • York City FC

  York City Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Two. Klubben ble stiftet i 1922, ble valgt inn i The Football League i 1929 og ble degradert fra The Football League i 2004. «The Minstermen», som er kallenavnet til York City, spiller hjemmekampene sine på Bootham Crescent i York. Byen York ligger i den engelske regionen Yorkshire og Humber.

 • Cambridge United Fc

  Cambridge United Football Club er en engelsk fotballklubb. «The U's», som er kallenavnet til Cambridge United, spiller hjemmekampene sine på Abbey Stadium i Cambridge. Byen Cambridge ligger i den engelske regionen Øst-England. Klubben har et stort fokus på rekruttering og har ett av de aller beste fotballakademiene i England. Juniorlaget til Cambridge United vinner svært ofte nasjonale cuper og turneringer de deltar i. Juniorlaget deltar ikke i ligasystemet, for å kunne reise rundt og spille mot europeiske lag. Rivalklubbene til Cambridge United er Peterborough United og Cambridge City.

 • Port Vale Fc

  Port Vale Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1876 etter et møte i Port Vale House (hvor klubben har sitt navn fra), og ble valgt inn i The Football League i 1892. Klubben hadde en god periode med suksess på 1950-tallet, hvor de spilte i en semifinale til FA-cupen i 1954 samt vant to divisjonstitler. Klubbens største rivaler er nok Stoke City FC og Crewe Alexandra FC.
  «The Valiants», som er kallenavnet til Port Vale, spiller hjemmekampene sine på Vale Park i bydelen Burslem i Stoke-on-Trent. Byen Stoke-on-Trent ligger i den engelske regionen Vest-Midlands, omtrent midt mellom Manchester og Birmingham. Klubben er en av få engelske klubber på toppnivå som ikke er oppkalt etter et geografisk sted.
  Blant klubbens tilhengere er artisten Robbie Williams som vokste opp i Stoke-on-Trent. Han eier en stor del av klubben gjennom aksjer. For videospillet FIFA 2000 bidro han med en sang, It's Only Us, på den betingelse at Port Vale Football Club ble inkludert i spillet.
  En av klubbens profiler er blant andre spilleren Chris Birchall som har 43 landskamper for Trinidad og Tobago. Samtidig som han spilte for Port Vale spilte han også tre landskamper for Trinidad og Tobago under Verdensmesterskapet i 2006.

 • Lincoln City Fc

  Lincoln City Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Conference National. Klubben ble stiftet i 1884, og ble valgt inn i The Football League i 1892. «The Imps», som er kallenavnet til Lincoln City, spiller hjemmekampene sine på Sincil Bank i Lincoln. Byen Lincoln ligger i den engelske regionen Øst-Midlands.

 • Ashton United AFC

  Ashton United Football Club er en fotballklubb, basert i Ashton-under-Lyne, Stor-Manchester, England. De er for tiden medlemmer av Northern Premier League Premier Division og spiller på Hurst Cross

 • Manchester City Fc

  Manchester City Football Club er en fotballklubb fra Manchester, England, som spiller i Premier League. Klubben ble stiftet i 1880, og ble valgt inn i The Football League i 1892. «The Sky Blues», som klubben kalles, spiller sine hjemmekamper på Etihad Stadium.

 • Ipswich Town Fc

  Ipswich Town Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Championship. Klubben ble stiftet i 1878, og ble valgt inn i The Football League i 1938. «The Tractor Boys», som er kallenavnet til Ipswich Town, spiller hjemmekampene sine på Portman Road i Ipswich. Byen Ipswich ligger i den engelske regionen Øst-England, omtrent 13 mil nordøst for London.

 • Aston Villa Fc

  Aston Villa Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Championship. Klubben ble stiftet i 1874, og var en av tolv klubber som startet The Football League i 1888. «The Villans», som er kallenavnet til Aston Villa, spiller hjemmekampene sine på Villa Park i Birmingham. Birmingham, som er Englands nest største by, ligger i den engelske regionen Vest-Midlands, omtrent 20 mil nordvest for London. 26. mai 1982 vant Aston Villa Europacup-finalen mot Bayern München 1–0 på Feyenoord Stadion i Rotterdam, noe som er klubbens hittil største meritt. Klubben rykket ned fra premier League i sesongen 2015/16. Etter en dårlig start ble Steve Bruce hentet inn som ny manager.

 • Chelsea Fc

  Chelsea Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Premier League. Klubben ble stiftet 10. mars i 1905 på The Rising Sun Pub (nå The Butchers Hook) av Henry Augustus Mears og broren Joseph, og ble valgt inn i The Football League samme år. Chelsea spiller hjemmekampene sine på Stamford Bridge, som ligger i bydelen Hammersmith og Fulham sørvest i London.

 • Bury FC

  Bury Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1885, og ble valgt inn i The Football League i 1894. «The Shakers», som er kallenavnet til Bury, spiller hjemmekampene sine på Gigg Lane i Bury. Byen Bury ligger i Stor-Manchester i Nordvest-England.

 • Queens Park Rangers Fc

  Queens Park Rangers er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Championship. Klubben ble stiftet i 1882, og ble valgt inn i The Football League i 1920. «Super Hoops», som er kallenavnet til Queens Park Rangers, spiller hjemmekampene sine på Loftus Road i Shepherd's Bush. Shepherd's Bush er et sted i bydelen Hammersmith and Fulham som ligger i det vestlige London.

 • England Fotboll

  The England national football team represents England in international football and is controlled by The Football Association, the governing body for football in England.[1][2]
  England are one of the two oldest national teams in football; alongside Scotland, whom they played in the world's first international football match in 1872. England's home ground is Wembley Stadium, London, and the current manager is Gareth Southgate. Although part of the United Kingdom, England has always had a representative side that plays in major professional tournaments, though not in the Olympic Games, as the IOC has always recognised United Kingdom representative sides.
  England contest the FIFA World Cup and UEFA European Championship, which alternate biennially. In contesting for the World Cup seventeen times over the past sixty four years, England won the 1966 World Cup, when they hosted the finals, and achieved a semi final appearance in 1990. England have never won the UEFA European Football Championship – after fifteen attempts over fifty-six years – their best performances were semi final appearances at the 1968 and 1996 Championships, the latter of which they hosted.

 • Blavkburn Rovers Fc

  Blackburn Rovers Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Championship. Klubben ble stiftet i 1875, og var en av 12 klubber som startet The Football League i 1888. «Rovers», som er kallenavnet til Blackburn, spiller hjemmekampene sine på Ewood Park i Blackburn. Byen Blackburn ligger i den engelske regionen Lancashire i Nordvest-England, omtrent fire mil nord for Manchester.

 • Birmingham City Fc

  Birmingham City Football Club er en engelsk fotballklubb med base i byen Birmingham. Birmingham, som er Englands nest største by, ligger i den engelske regionen Vest-Midlands, omtrent 20 mil nordvest for London. De spiller Football League Championship, den nest høyeste divisjonen i det engelske ligasystemet.
  Klubben ble opprettet i 1875 som Small Heath Alliance, de ble Small Heath i 1888, omdøpt til Birmingham i 1905, og til sist Birmingham City i 1943.[1] Deres hjemmebane har vært St Andrews siden 1906. De har en langvarig rivalisering med Aston Villa, deres nærmeste nabo, som de har slått i Birmingham-derbyet to ganger. Kallenavnet er «The Blues», grunnet fargen på draktene, og tilhengerne er kjent som «Bluenoses» («blånesene»).

 • Blackpool Fc

  Blackpool Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1887, og ble valgt inn i The Football League i 1896. «The Seasiders», som er kallenavnet til Blackpool, spiller hjemmekampene sine på Bloomfield Road i Blackpool. Byen Blackpool ligger i den engelske regionen Nordvest-England, omtrent seks mil nord for Liverpool.
  Blackpools hittil siste sesong i toppdivisjonen var i 1970/71, inntil klubben rykket opp via playoff i sesongen 2009/10. De slo Cardiff City 3–2 i finalen på Wembley, etter å ha vært under med både 0–1 og 1–2. Ved begge anledningene klarte Blackpool å score minutter etterpå, før de avgjorde ved Brett Ormerod på overtid i første omgang.

 • Wolverhampton Wanderes Fc

  Wolverhampton Wanderers Football Club er en engelsk fotballklubb, stiftet i 1877, som spiller i Football League Championship. «Wolves», som er kallenavnet til Wolverhampton Wanderers, spiller hjemmekampene sine på Molineux i Wolverhampton. Byen Wolverhampton ligger i den engelske regionen Vest-Midlands, omtrent 25 km nordvest for Birmingham.

 • Newcastle United Fc

  Newcastle United Football Club (også kjent som The Magpies eller The Toon, som betyr henholdsvis «Skjærene» og (på lokal Geordie-dialekt) «by») er en profesjonell engelsk fotballklubb som holder til i byen Newcastle upon Tyne. De spiller i den engelske Championship og er gjennom historien den sjuende mest suksessfulle engelske fotballklubben. Dette er utfra statistikk som er beregnet etter resultater helt siden det engelske ligasystemet ble startet i 1888.
  Klubben ble stiftet i 1892 etter en sammenslåing av to lokale fotballklubber, som var henholdsvis Newcastle East End og Newcastle West End. Newcastle United har siden det spilt hjemmekampene på St James' Park, som opprinnelig var banen til Newcastle West End. Newcastle United supportere kaller seg selv for «Toon Army». Newcastles argeste rivaler gjennom tidene er Sunderland, som de har møtt i det såkalte «Tyne–Wear derby» siden 1898.

 • Leicester City Fc

  Leicester City Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Premier League fra 2014/15 sesongen. Klubben ble stiftet i 1884, og ble valgt inn i The Football League i 1894. «The Foxes», som er kallenavnet til Leicester, spiller hjemmekampene sine på King Power Stadium i Leicester. Byen Leicester ligger i den engelske regionen Øst-Midlands, omtrent sju mil øst for Birmingham. Klubben vant sensasjonelt ligagull i 2015/2016 sesongen, og blir av eksperter verden over beskrevet som det største underet som har skjedd i moderne idrettshistorie, med oddsen 5000/1.

 • Whitley Bay Fc

  Whitley Bay Football Club (også kjent som The Bay, eller The Seahorses) er en engelsk fotballklubb basert i Nord-Øst av England. Den nåværende Whitley Bay Football Club ble dannet i 1950 og var kjent som Whitley Bay Athletic. Whitley Bay spiller sine hjemme kamper på Hillheads Park, som ligger ved siden av Whitley Bay isbanen og har en maksimumskapasitet på 4.500. Klubben tilbrakte hele 1990-tallet i Northern Premier League; Siden da hadde klubben følgende økonomiske problemer, og de ble henvist i 2000. De spiller nå i Northern League Division One.

 • Reading Fc

  Reading Football Club er en engelsk fotballklubb fra Reading i Berkshire som spiller i Football League Championship. Klubben ble stiftet i 1871, og ble valgt inn i The Football League i 1920. «The Royals», som er kallenavnet til Reading, spiller hjemmekampene sine på Madejski Stadium i Reading. Byen Reading ligger i den engelske regionen Sørøst-England, omtrent seks mil vest for London.

 • Sheffield Wednesday Fc

  Sheffield Wednesday Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Championship. Klubben ble stiftet i 1867, og ble valgt inn i The Football League i 1892. «The Owls», som er kallenavnet til Sheffield Wednesday, spiller hjemmekampene sine på Hillsborough Stadium i Sheffield. Byen Sheffield ligger i den engelske regionen Yorkshire og Humber, omtrent fem mil sør for Leeds

 • Luton Town Fc

  Luton Town Football Club er en engelsk fotballklubb fra byen Luton i Bedfordshire. Klubben ble stiftet i 1885, og ble valgt inn i The Football League i 1897. «The Hatters», som er kallenavnet til Luton Town, spiller hjemmekampene sine på Kenilworth Road Stadium som har en tilskuerkapasitet på 10280. Kallenavnet er et knyttet til byen Luton sin historiske tilknytning til hatteproduksjon.
  Sommeren 2014 rykket Luton Town opp til Football League Two. De hadde spilt i Conference National siden 2009-10-sesongen etter å ha rykket ned fra League Two sesongen før. 2006-2007-sesongen rykket klubben ned fra Football League Championship, og 2007-2008-sesongen rykket de videre ned fra League One. Klubben fikk sitt tredje strake nedrykk etter 2008-2009-sesongen ettersom den da startet med 30 minuspoeng grunnet brudd på agentbetaling via tredjepart (10 minuspoeng) og manglende betalingsdyktighet (20 minuspoeng). Klubben vant Conference National i 2014, og rykket opp igjen til League Two.
  Klubben er en av to klubber som har spilt i alle 5 landsomfattende divisjonene i engelsk fotball (Oxford United er den første).
  Klubbens største bragd gjennom tidene er nok seier i Ligacupen i 1987/88-sesongen og tap i finalen året etter. Klubben tapte også finalen i FA-cupen i 1958/59-sesongen.
  Luton Town har en norsk supporterklubb som heter Luton Town Supporters Club of Scandinavia.

 • Rotherham United Fc

  Rotherham United Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Championship. Klubben ble stiftet i 1870, og ble valgt inn i The Football League i 1893. «The Merry Millers», som er kallenavnet til Rotherham United, spiller hjemmekampene sine på Millmoor Ground i Rotherham. Byen Rotherham ligger i den engelske regionen Yorkshire og Humber, rett nordøst for Sheffield.

 • Exeter City Fc

  Exeter City Football Club (kallenavn «The Grecians») er en engelsk fotballklubb fra byen Exeter i grevskapet Devon. Exeter City har spilt i The Football League mesterparten av sin klubbhistorie.Exeter City FC ble stiftet etter sammenslåingen mellom klubbene Exeter United FC og St. Sidwell's i 1904. Etter en kamp mellom St. Sidwell's og Exeter United i 1904, som St. Sidwell's vant 3-1, og det ble klart at lagene ville slå seg sammen. Det nye laget tok navnet Exeter City FC, og fortsatte å spille på Exeter Uniteds bane, St James Park, hvor laget også spiller i dag.
  Den 10. september 1904 spilte Exeter City sin første kamp: – en 2-1-seier på St James Park over 110. batteri av det kongelige artilleri, i East Devon League. Tilskuerantallet var 600, og vinnermålet ble scoret av Sid Thomas, som kom til å tjene klubben i flere forskjellige posisjoner i 70 år. City ledet East Devon League med 11 seire, 2 uavgjorte og 1 tap i sin første sesong, og ble overført til Plymouth & District League for de neste 3 sesongene.

 • Stotfold FC

  Stotfold Football Club er en fotballklubb basert på Stotfold, Bedfordshire, England. De spiller i den spartanske South Midlands League Premier Division. Selv om klubben ble formelt opprettet i 1904, antas det at det var en fotballklubb i byen tidligere enn dette. I 1911 var Eagles nåværende bakken en eng kalt "Roker", brukt av Stotfold Athletic. Eagles spilte først i Biggleswade League, deretter i tretti år i North Hertfordshire League. Klubben spilte i mange år på Hitchin Road Recreation Ground før han kom tilbake til Roker i 1954. I 1951 kom klubben til South Midlands League. I 1953 ble de fremmet til Division One og Premier Division i 1955, og ble i tretti år, vanligvis ferdigstilt i topp ti eller derav, før de vunnet ligaen for første gang i 1980-81 sesongen

 • Shifnal Town FC

  Shifnal Town Football Club er en fotballklubb basert i Shifnal, Shropshire, England. De har nådd den fjerde runden av FA Vase tre ganger i sin historie. Laget konkurrerer i West Midlands (Regional) League Premier Division, etter å ha fått kampanje fra Divisjon One i slutten av sesongen 2015-16. Selv om andre klubber med lignende navn hadde spilt i byen siden viktorianske tider, ble den moderne inkarnasjonen av Shifnal Town FC ble grunnlagt i 1964 som St Andrews Youth Club FC, basert på Idsall School og først spiller i Wellington og District League. De byttet snart navn til Shifnal Juniors, og i 1968 ble de fremmet til Divisjon Two, som de vant ved første forsøk og deretter vellykket ansatt for å bli med i Shropshire County Football League. I 1972 endret klubben sitt navn igjen til Shifnal Town, og i 1976 vant laget County League-tittelen og ble valgt til West Midlands (Regional) League.

 • Northwich Victoria Fc

  Northwich Victoria Football Club er en engelsk fotballklubb basert i Northwich, Cheshire, [2] spiller sine hjemmekamp på Wincham Park, Northwich, hjemmet til Witton Albion. [3] Klubben deltar for tiden i den nordlige Premier League Division One South, den åttende delen av det engelske fotball-liga systemet, etter å ha blitt demotert fra Premier-divisjonen i slutten av sesongen 2011-12, til tross for å bli ferdig med andre - for brudd på ligaregler Om økonomiske forhold.
  Den opprinnelige klubben ble grunnlagt i 1874, og ble oppkalt til ære for den regjerende monarken, Queen Victoria, [4] før han ble avsluttet og sammensatt av Hartford og Davenham United i februar 1890 med den nye klubben som tok det gamle Northwich Victoria-navnet. 5] Den nye klubben var en grunnlegger av flere ligaer, inkludert Football League Second Division, der de konkurrerte om bare to sesonger fra 1892 til 1894.
  De spilte på samme Drill Field bakken i over 125 år. På det tidspunktet ble Drill Field antatt å være den eldste bakken i verden som fotball hadde blitt kontinuerlig spilt. [6] Det ble imidlertid revet i 2002, og etter en bakkenhet med sine lokale rivaler Witton Albion [7] startet de sesongen 2005-06 i deres nye stadion, Victoria Stadium i Wincham, like utenfor Northwich og over Trent & Mersey Canal, som skilt dem fra sine rivaler. Jorden ble senere revet

 • Boston United Fc

  Boston United Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Conference North. Klubben ble stiftet i 1933, kvalifiserte seg for The Football League i 2002, men rykket ned igjen i 2007. På grunn av økonomiproblemer må «The Pilgrims», som er kallenavnet til Boston United, spille i Conference North. De spiller hjemmekampene sine på The Jakemans Stadium i Boston. Byen Boston ligger i den engelske regionen Øst-Midlands.

 • Brighon & Howe Albion Fc

  Brighton & Hove Albion Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Championship. Klubben ble stiftet i 1901, og ble valgt inn i The Football League i 1920. «The Seagulls», som er kallenavnet til Brighton, spiller hjemmekampene sine på American Express Community Stadium (Falmer Stadium) i Brighton. Byen Brighton ligger ved kanalkysten i den engelske regionen Sørøst-England, omtrent åtte mil sør for London.

 • Tranmere Rovers FC

  Tranmere Rovers Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Conference National som er det femte øverste nivået i det engelske ligasystemet. Klubben ble stiftet i 1884 under navnet Belmont FC og fikk sitt opprinnelige navn året etter i 1885. Klubben ble valgt inn i The Football League i 1921, da de tok over plassen til Leeds Reserves og forble der i 94 år til de rykket ned fra Football League Two (nivå 4) i 2015[1]. «The Rovers», som er kallenavnet til Tranmere Rovers, spiller hjemmekampene sine på Prenton Park i Birkenhead som ligger i den engelske regionen Merseyside, like utenfor Liverpool. Av kjente spillere kan nevnes John Aldridge som etter returen til England og Tranmere fra spanske Real Sociedad scoret hele 40 mål i sin første sesong[2].

 • Cambridge United Fc

  Cambridge United Football Club er en engelsk fotballklubb. «The U's», som er kallenavnet til Cambridge United, spiller hjemmekampene sine på Abbey Stadium i Cambridge. Byen Cambridge ligger i den engelske regionen Øst-England. Klubben har et stort fokus på rekruttering og har ett av de aller beste fotballakademiene i England. Juniorlaget til Cambridge United vinner svært ofte nasjonale cuper og turneringer de deltar i. Juniorlaget deltar ikke i ligasystemet, for å kunne reise rundt og spille mot europeiske lag. Rivalklubbene til Cambridge United er Peterborough United og Cambridge City.

 • Yeovil Town Fc

  Yeovil Town Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Two. Byen Yeovil ligger i den engelske regionen Sørvest-England, omtrent sju mil sør for Bristol.
  Klubben ble stiftet i 1895, og rykket opp til The Football League i 2003. «The Glovers», som er kallenavnet til Yeovil Town, spiller hjemmekampene sine på Huish Park i Yeovil, en bane de har brukt siden rundt 1990. Før de spilte de på Huish Ground, en bane som var beryktet for en betydelig sideveis skråning (kalt The sloping pitch eller The Yeovil slope).
  Klubben var kjent som den klubben utenfor ligaen som hadde slått flest ligaklubber ut av FA-cupen. Fra 1945 til klubben selv ble ligaklubb i 2003 hadde den slått i alt 20 ligaklubber ut av FA-cupen. Dette er fortsatt mer enn noen annen klubb utenfor ligaen har klart. Mest berømt er bragden fra 1949 da de slo Sunderland AFC med 2–1 etter ekstraomganger.
  I 2012/13 sesongen rykket Yeovil Town opp til championship for første gang i historien. De ble nr. 4 i League One og spilte playoff-semifinaler mot Sheffield United (2-1 sammenlagt) før de slo Brentford 2-1 på Wembley i playoff-finalen foran 42 000 tilskuere.

 • Hednesford Town Fc

  Hednesford Town Football Club er en forening fotballag basert i Hednesford, Staffordshire, England. De spiller på Keys Park. Klubben spiller i Northern Premier League Premier Division.

 • Huddersfield Town FC

  Huddersfield Town Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Championship. Klubben ble stiftet i 1908, og ble valgt inn i The Football League i 1910. «The Terriers», som er kallenavnet til Huddersfield Town, spiller hjemmekampene sine på Galpharm Stadium i Huddersfield. Byen Huddersfield ligger i den engelske regionen Yorkshire og Humber, omtrent 30 km sørvest for Leeds. 2. februar 2005, ble navnet skiftet fra Huddersfield Town Association Football Club til Huddersfield Town Football Club. Rivalene til Huddersfield er Leeds United AFC og Bradford City AFC.
  Frem til 1994 spilte klubben på banen Leeds Road.
  Huddersfield Town var den første klubben i England som vant ligaen (1. divisjon) tre år på rad, nemlig årene 1923/24, 1924/25 og 1925/26, Laget var blant Englands beste i perioden frem til krigen og spilte med unntak for en sesong på øverste nivå frem til sesongen 1956/1957. Huddersfield var tilbake i 1. divisjon i sesongen 1970/1971, men rykket ned året etter. Siden har klubben befunnet seg i de lavere divisjoner. Huddersfield rykket opp til Championship (nivå 2) sesongen 2011/2012 og har siden spilt på dette nivået.

 • Grismsby Town Fc

  Grimsby Town Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1878, og ble valgt inn i The Football League i 1892. «The Mariners», som er kallenavnet til Grimsby Town, spiller hjemmekampene sine på Blundell Park i nabobyen Cleethorpes. Grimsby og Cleethorpes ligger i den engelske regionen Yorkshire og Humber.

 • Rochdale AFC

  Rochdale Association Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League One. Klubben ble stiftet i 1907, og ble valgt inn i The Football League i 1921. «The Dale», som er kallenavnet til Rochdale, spiller hjemmekampene sine på Spotland Stadium i Rochdale. Byen Rochdale ligger i den engelske regionen Nordvest-England.