• Washington Redskins

  Washington Redskins er et profesjonelt amerikansk fotballag basert i hovedstadsområdet Washington. Redskins konkurrerer i National Football League (NFL) som medlem av National Division Conference (NFC) East divisjon. Laget spiller sine hjemmekamp på FedExField i Landover, Maryland; Hovedkontoret og treningsanlegget er på Inova Sports Performance Center på Redskins Park i Ashburn, Virginia, og Redskins Complex i Richmond, Virginia. Redskins har spilt mer enn 1000 spill siden 1932, og er en av bare fem franchiser i NFL for å registrere over 600 ordinære sesonger og postseason vinner, og nå dette målet i 2015. [2] Rødskinnene har vunnet fem NFL-mesterskap (to fusjonsmeldinger før 1966 og tre Super Bowls). Franchisen har tatt 14 NFL divisjonstitler og seks NFL konferanse mesterskap. [3] The Redskins var førstelaget i NFL med et offisielt marcherende band, og også det første laget til å få en kampsang, "Hail to the Redskins".

 • State Of Washington

  Washington (/ wɑːʃɪŋtən / (listen)) er en stat i Stillehavet Nordvest-regionen i USA som ligger nord for Oregon, vest for Idaho, og sør for den canadiske provinsen British Columbia på kysten av Stillehavet. Navngitt etter George Washington, USAs første president, ble staten laget av den vestlige delen av Washington-området, som i 1846 ble sedd av Storbritannia i samsvar med Oregon-traktaten i oppgjøret av Oregon-grenseområdet. Den ble tatt opp i unionen som den 42. staten i 1889. Olympia er statens hovedstad. Washington er noen ganger referert til som Washington State eller staten Washington for å skille den fra Washington, D.C., hovedstaden i USA, som ofte forkortes til Washington

 • San Jose Sharks

  San Jose Sharks er et profesjonelt ishockey team basert i San Jose, California. De er medlemmer av Stillehavsdelegasjonen for den vestlige konferansen for National Hockey League (NHL). De spiller sine hjemmekamp på SAP-senteret, kjent lokalt som Shark Tank. [3] Sharks ble grunnlagt i 1991 og var den første NHL-franchisen som ble grunnlagt i San Francisco Bay Area siden California Golden Seals flyttet til Cleveland i 1976. De har vunnet seks divisjonstitler, ett konferanse-mesterskap og ett presidenttrofé

 • Washington Diplomats

  Washington-diplomatene var en amerikansk fotballklubb basert i Washington, D.C .. Gjennom deres eksistens spilte klubben sine hjemmekamp på Robert F. Kennedy Memorial Stadium og innendørs hjemme kamper på nabo D.C. Armory. [2] Stiftet som en ekspansjons-franchise i 1974, konkurrerte diplomatene i den nådefinerte nordamerikanske fotballlegen, deretter toppkonkurransen i den amerikanske fotballpyramiden.
  Plaget med middelmådighet i sine første par sesonger av eksistens, kvalifiserte diplomatene seg ikke til playoffs før 1976, deres femte år i ligaen. Umiddelbart ble diplomatene slått ut av New York Cosmos i første runde. Følgende sesong spilte klubben sine hjemmekamper i Nord-Virginia ved W.T. Woodson High School, før de gikk tilbake til RFK Stadium. I løpet av de neste tre sesongene oppnådde diplomaten mer regelmessig sesongsuksess og nådde postseason hvert år fra 1977 til 1980. Følgelig opplevde klubben en topp i gjennomsnittlig nærvær, nærmer seg 20.000 fans et spill i 1980-sesongen, selv om et betydelig antall Billetter var "comps" eller "papered" av lagets front office staff.
  Etter slutten av 1980-sesongen, brøt den opprinnelige Diplomats-klubben sammen da eieren, Madison Square Garden Corp., hadde akkumulert tap på 6 millioner dollar, og lagpresident Steve Danzansky kunne ikke samle nok penger til å holde laget i live. [3] Men den samme sesongen flyttet Detroit Express NASL-franchisen til Washington-hovedstadsområdet, og omdøpte seg "Diplomats" på grunn av oppfattet kjennskap til monikeren til området. Imidlertid stod en regresjon av fremmøte og mangel på vellykkesfelt på franchiseens dødsklokke, og diplomatene brøt etter 1981-sesongen

 • Penticton

  Penticton er en by i Okanagan Valley of Southern Interior av British Columbia, Canada, som ligger mellom Okanagan og Skaha Lakes. I 2006 var befolkningen 31.909, [1] mens befolkningstallet i befolkningen var 43.313.

 • Barkerville

  Barkerville var den viktigste byen Cariboo Gold Rush i British Columbia, Canada og er bevart som en historisk by. Det ligger på den nordlige skråningen av Cariboo-platået nær Cariboo-fjellene 80 kilometer (50 mi) øst for Quesnel. BC Highway 26, som følger ruten til Cariboo Wagon Road, den opprinnelige tilgangen til Barkerville, går gjennom den.

 • Fort Lauderdale Strikers

  Fort Lauderdale Strikers er et amerikansk profesjonelt fotballag basert i Fort Lauderdale, Florida. Grunnlagt i 2006, spiller de i Nord-American Soccer League (NASL), den andre delen av den amerikanske fotballpyramiden. Strikerne er oppkalt etter de opprinnelige Strikers, som spilte i den gamle nordamerikanske fotballlegen fra 1977 til 1983. De spiller sine hjemmekamp i Central Broward Stadium.
  Laget ble kjent som Miami FC fra 2006 til 2011 før de ble merket som Strikers i 2011. De har en voldsom in-state rivalisering med Tampa Bay Rowdies

 • New York Islanders

  New York Islanders er en ishockeyklubb i den nordamerikanske proffligaen NHL. Klubben ble grunnlagt i 1972 og har vunnet Stanley Cup fire ganger. Samtilige triumfer kom i klubbens gyldne æra fra 1980-83. I tillegg til sine fire Stanley Cup-triumfer, har de vunnet Eastern Conforence seks ganger og "Divisionen" sin seks ganger.
  Islanders spiller hjemmekampene sine i Nassau Veterans Memorial Coliseum på Long Island, New York. Klubbfargene er blått, hvitt og orange.
  Nassau Veterans Memorial Coliseum er en av NHLs eldste og minste, og New York Islanders har varslet at de vil flytte til Barclays Center i Brooklyn når dagens leiekontrakt utløper etter sesongen 2014-15. Imidlertid vil eierne av Barclays Center og artisten Jay-Z stå bak et utviklingsprogram for Nassau Veterans Memorial Coliseum som blant annet vil innebære at Islanders vil spille minst seks kamper der, også etter flyttingen til Brooklyn.
  Åtte tidligere New York Islanders-spillere er innlemmet i Hockey Hall Of Fame. Al Arbour, Mike Bossy,Clark Gillies, Denis Potvin, Billy Smith, Bill Torrey, Bryan Trottier og Pat Lafontaine. • New York Cosmos

  New York Cosmos er et amerikansk fotballlag hjemmehørende i New York. Klubben, som ble grunnlagt i 1971 av brødrene Ahmet og Nesuhi Ertegün og Steve Ross, president for Warner Brothers, deltok i North American Soccer League (NASL) fra 1971 til 1984 og var både sportslig og økonomisk den sterkeste klubben i NASL.
  NY Cosmos ble kjent for sin signering av stjernespillerne Pelé og Franz Beckenbauer, som selv om begge hadde passert toppen i sine karrierer likevel var både klubbens og ligaens fremste attraksjoner i sin tid i klubben.
  Etter at NASL ble nedlagt forsøkte NY Cosmos i 1985 å drive som et uavhengig lag, men aktiviteten opphørte raskt. Lagets ungdomsleirer fortsatte imidlertid driften,[1] og gjorde at navnet Cosmos fortsatt var levende. Navnet ble i 2009 solgt til en ny organisasjon med Pelé som ærespresident. 1. august 2010 kunngjorde Pelé at Cosmos var vendt tilbake til New York City. Gruppen har som sitt endelige mål å stille et lag i Major League Soccer.[

 • Seattle Sounders Fc

  Seattle Sounders FC er et amerikansk fotballag fra Washington som spiller i Major League Soccer (MLS). Laget ble grunnlagt i 2007, og spiller sine hjemmekamper på CenturyLink Field i Seattle.
  Klubben er populær i hjembyen, og har hatt fire hjemmekamper med over 60 000 tilskuere siden oktober 2011. I 2012-sesongen hadde de i gjennomsnitt 43 104 tilskuere på hjemmekampene sine – omtrent 20 000 mer enn neste lag lista, Los Angeles Galaxy.[1

 • Vancover Whitecaps Fc

  Vancouver Whitecaps FC er et kanadisk profesjonelt fotballag basert i Vancouver, British Columbia som konkurrerer i Major League Soccer (MLS) i den vestlige konferansen i ligaen. Whitecaps er det 17. laget av Major League Soccer og erstattet USSF Division 2-laget med samme navn. Klubben har vært eid og ledet av samme gruppe siden deres USSF-dager, etter å ha uteksaminert til MLS etter slutten av USSFs 2010-sesong. MLS-versjonen av laget er den tredje som deler arven til Whitecaps-navnet. I sesongen 2012 ble laget det første kanadiske laget for å kvalifisere seg til MLS Cup Playoffs

 • Toronto Metros/Hetros

  Toronto Metros/Hetros

 • Team Hawaii Soccer Club

  Team Hawaii var et fotballag basert ut av Honolulu som spilte i NASL. Teamet varte bare ett år, 1977. Deres hjemmebane var Aloha Stadium. Reise var et betydelig problem for laget og for andre NASL-klubber. For å redusere reisen, ville laget ofte gå på 4-5 spillturer til fastlandet; Besøksteam vil vanligvis koordinere å spille i Hawaii med en trio mot andre vestkystlag.
  Hawaii begynte 1977-sesongen coachet av Hubert Vogelsinger, men han ble syk halvveis gjennom sesongen; Spiller Charlie Mitchell overtok og tjente som spiller-coach for resten av sesongen.
  Tidligere til Hawai'i spilte laget som San Antonio Thunder. Etter å ha forlatt Hawai'i ble franchisen kjent som Tulsa Roughnecks.
  Til dags dato var de Hawaii første og eneste profesjonelle fotballag og en av to profesjonelle idrettslag å spille i staten (den andre er The Hawaiians som spilte i WFL).

 • San Jose Earthquakes

  San Jose Earthquakes er et fotballag fra San Jose i California som spiller i Major League Soccer (MLS). De vant MLS-cupen i 2001 og 2003. De het San Jose Clash mellom 1994 og 1999.
  Eierne av Earthquakes, AEG, ville i 2006-2007 få solgt laget eller flytte dem til en by med et mer lukrativt marked. De siste årene hadde publikumssnittet gått betraktelig ned, og eierne var mest interessert i å flytte klubben til Houston. Dette ble gjort og Earthquakes forsvant fra ligaen og ble til det som i dag er Houston Dynamo. I 2008 kom Earthquakes tilbake til MLS som et expansion-lag (nytt lag i ligaen).
  San Jose Earthquakes var også navnet på en fotballklubb som eksisterte mellom 1974 og 1984.

 • St.Louis Stars

  St. Louis Stars var et fotballag basert i St. Louis, Missouri som spilte i den opprinnelige Nord-American Soccer League fra 1968 til 1977. Stjernene var kjent for å spille hovedsakelig amerikanske spillere, mange fra St. Louis-området, i kontrast Til andre NASL-lagers tillit til utenlandske spillere. [1] Teamet flyttet til Anaheim i 1978 og ble California Surf

 • Portland Timbers

  Portland Timbers er et fotballag fra byen Portland i Oregon. Portland Timbers spiller i USAs øverste divisjon: Major League Soccer. Klubben ble grunnlagt i 2009 i forbindelse med utvidelsen av Major League Soccer. Deres første MLS kamp var den 19. mars 2011 mot Colorado Rapids, en kamp de tapte 1-3. Kenny Cooper fikk likevel æren av å sette "The Timbers" første mål i historien.

 • Los Angeles Aztecs

  Los Angeles Aztecs var et fotballag som konkurrerte i den nordamerikanske fotballlegen fra 1974 til 1981. Teamet var basert i Los Angeles, California, og deles (for en tid) av Elton John. Aztecs blir husket for deres Blandet suksess og ble noen ganger sammenlignet med New York Cosmos som kosmos på vestkysten. Imidlertid trakk de ikke nesten så vel som kosmos, eller til og med Seattle Sounders, som var konsekvent tilstedeværelsesledere blant de vestlige NASL-lagene. [Citation needed] De vant 1974 NASL Championship over Miami Toros. I 1976 signerte en fading George Best sammen med Ron Davies og spilte fra 1976 til 1978. I 1979 toppet møtet (med en gjennomsnittlig oppmøte på rundt 14 000) som leder Rinus Michels signert den nederlandske superstjernen Johan Cruyff som fortsatte å vinne NASL mest verdifulle Spillerpris i hans ett år med Aztecs. I 1981

 • Las Vegas Quicksilver

  De første Las Vegas Quicksilvers var et fotballag basert i Las Vegas, Nevada som spilte i NASL. De spilte bare en sesong, 1977. Deres hjemmefelt var Sam Boyd Stadium (så kjent som Las Vegas Stadium) i Las Vegas. I 1977 hadde de en tilstedeværelse på 7,079. [1]
  En aldrende Eusébio spilte for Quicksilvers i 1977, men klarte bare å score 2 mål i 17 kamper. Wolfgang Sühnholz spilte også for Quicksilvers og ble oppkalt i NASL 1st All-Star-laget.
  Tidligere til Las Vegas var franchisen kjent som Baltimore Comets og San Diego Jaws. Etter Las Vegas flyttet teamet tilbake til San Diego og ble kjent som San Diego Sockers

 • Rochester Lancers

  Rochester Lancers (tidligere kjent som Rochester River Dogz FC) er et amerikansk fotballag basert i Rochester, New York. Teamet ble grunnlagt i 2015 og spilte sin innledende sesong i 2016. Laget spiller i National Premier Soccer League (NPSL), en nasjonal liga i fjerde ledd av den amerikanske fotballpyramiden, i Midtvesten. Teamet vil spille sine hjemmekamp på Wegmans Sports Complex i Rochester, New York, på campuset til Aquinas Institute.
  Teamet rebranded som Rochester Lancers i april 2017.

 • Connecticut Bicentennials

  Hartford Bicentennials var et fotballag basert på Hartford, Connecticut som spilte i den nordamerikanske fotballtaugen. Laget spilt på Dillon Stadium.
  Etter 1976-sesongen flyttet teamet til New Haven, Connecticut, og ble omdøpt Connecticut Bicentennials. Deres hjemfelt var Yale Bowl.
  Lagnavnet tok sine røtter fra det faktum at USA nærmet seg sitt bicentennial jubileum i 1976 og Connecticut var en av de opprinnelige britiske koloniene.
  Franchisen ble flyttet til Oakland, California for 1978-sesongen, der de ble kjent som Oakland Stompers. Stompers var bare i Bay Area for en sesong før de flyttet til Edmonton, Alberta for å bli Edmonton Drillers for årene 1979 til 1982.

 • Chicago Sting

  Chicago Sting (1974-1988) var et amerikansk profesjonelt fotballag basert i Chicago. The Sting spilte i Nord-American Soccer League fra 1975 til 1984 og i Major Indoor Soccer League i 1982-83 sesongen og igjen fra 1984 til 1988. De var Nordamerikanske Champions i 1981 og 1984, en av bare to NASL-lag ( New York Cosmos) for å vinne mesterskapet to ganger. [2]
  The Sting ble grunnlagt i 1974 [3] av Lee Stern of Chicago og konkurrerte i NASL for første gang i 1975-sesongen. Noen år etter at Sting startet, tok Stern Willy Roy på som leder. Roy trente Sting for resten av deres utendørs eksistens.
  Teamet ble kalt i referanse til den populære 1973-filmen The Sting, hvis handling ble satt i Chicago i 1930-tallet.
  Klubben spilte på ulike spillesteder. Utendørsteamet spredte sine hjemmekamp på Soldier Field, Wrigley Field og Comiskey Park. I 1976 ringte innendørsklubben International Amphitheater [1] hjem, før de senere brukte Chicago Stadium og Rosemont Horizon (nå Allstate Arena

 • Tampa Bay Rowdies

  Tampa Bay Rowdies er et amerikansk profesjonelt fotballag basert i St. Petersburg, Florida, USA. Klubben ble grunnlagt i 2008 og tok først banen i 2010. Rowdies var medlemmer av den nordamerikanske Soccer League (NASL), den andre nivå Av den amerikanske fotballpyramiden, og nå spille i United Soccer League. De spiller sine hjemmekamp på Al Lang Stadium på St. Petersburgs havnefront. Deres nåværende leder er Stuart Campbell.
  Den nåværende klubben deler navn, logo og noen av sin klubbkultur med den opprinnelige Tampa Bay Rowdies, som var aktiv fra 1975 til 1993, mest i den opprinnelige Nord-American Soccer League. Eierne til den nåværende klubben annonserte at de hadde til hensikt å bruke de gamle Rowdies varemerkene på sin innledende pressekonferanse i 2008. Men lisensproblemer tvang klubben til å bruke navnet FC Tampa Bay til desember 2011, da det fikk full rett til Rowdies Navn og annen immateriell eiendom. [2] Nåværende Rowdies har alltid brukt samme grønne og gule fargevalg og "hoops" som det opprinnelige laget, selv om de ikke kunne bruke Rowdies navnet. [3]
  The Rowdies fanget NASL-mesterskapet i Soccer Bowl 2012, og deres lagskjold inneholder to stjerner: en for deres vinne og en for 1975 Soccer Bowl-mesterskapet vunnet av de originale Rowdies. Klubben har en langvarig rivalisering med Fort Lauderdale Strikers, med hvem de har anfalt Florida Derby siden de opprinnelige Rowdies og Strikers møttes første gang i 1977.

 • Minnesota Kicks

  Minnesota Kicks var et profesjonelt fotballag som spilte på Metropolitan Stadium i Minneapolis-forstad til Bloomington, Minnesota fra 1976 til 1981. Teamet var medlem av den nå avsluttede Nord-American Soccer League. Minnesota Kicks ble etablert i 1976 og ble raskt en av ligaens mer populære lag, med en gjennomsnittlig oppmøte på 23.120 fans per spill i 1976. [1] Kicks vant divisjonen fire år på rad fra 1976-79. Kicks trakk over 23.000 fans i hver sesong fra 1976-79, med tilstedeværelse toppende på 32.775 i 1977

 • Dallas Tornado

  Dallas Tornado var et fotballag basert i Dallas som spilte i Nord-American Soccer League (NASL). [1] De spilte fra 1967 til 1981. Av de tolv lagene som bestod av USA i 1967, spilte Tornado-franchisen de lengste 15 årstidene.
  Deres hjemfelt var Cotton Bowl (1967-1968), P.C. Cobb Stadium (1969), Franklin Field (1970-1971), [2] Texas Stadium (1972-1975, 1980-1981) og Ownby Stadium på SMU campus (1976-1979). Klubben spilte Innendørs fotball på Reunion Arena for en sesong (1980-81), og var vert for de to-dagers 1975 Regionals på Fair Park Coliseum.

 • Baltimore Ravens

  Baltimore Ravens er et profesjonelt amerikansk fotball-lag som holder til i Baltimore i Maryland. De tilhører AFC North Division av American Football Conference (AFC) i National Football League (NFL). Ravens har vunnet Super Bowl to ganger. Laget vant Super Bowl XXXV, etter 2000-sesongen mot New York Giants, og Super Bowl XLVII i 2013 mot San Francisco 49ers.

 • Indianapolis Colts

  Indianapolis Colts er et amerikansk fotballag basert i Indianapolis. The Colts konkurrerer i National Football League (NFL) som medlemsklubb for ligaens amerikanske fotballkonferanse (AFC) Sør-divisjon. Siden 2008-sesongen har Colts spilt sine spill i Lucas Oil Stadium. Tidligere hadde laget spilt i over to tiår (1984-2007) på RCA Dome. Siden 1986 har Colts vært vertlaget for NFL Scouting Combine.
  The Colts har vært medlemsklubb for NFL siden grunnleggelsen i 1953 i Baltimore. The Colts var en av tre NFL-lag for å bli med i lagene i American Football League (AFL) for å danne AFC etter 1970-fusjonen. Mens i Baltimore gikk laget videre til playoffs 10 ganger og vant tre NFL Championship-spill: i 1958, 1959 og 1968. The Colts spilte i to Super Bowl-spill mens den var basert i Baltimore, og tapte på New York Jets i Super Bowl III, mens han slo seg av Dallas Cowboys i Super Bowl V. Colts flyttet til Indianapolis i 1984 og har siden dukket opp i playoffs 16 ganger, vant to konferanse mesterskap, og vant en Super Bowl, beseiret Chicago Bears i Super Bowl XLI.

 • Jacksonville Jaguars

  Jacksonville Jaguars er et amerikansk fotball lag i Jacksonville i Florida. De spiller i AFC South Division i National Football League (NFL)[1]. Jaguars spiller hjemmekampene på EverBank Field[2]
  Jaguars, sammen med Carolina Panthers, ble med i NFL som et ekspansjonslag i 1995.[3] På de få årene de har spilt har de vunnet to divisjons mesterskap i 1998 og 1999 og kvalifisert seg til playoffs seks ganger, mest nylig i 2007.
  Wayne Weaver eide klubben fra 1995 til 2011. Klubben ble da kjøpt av den pakistanske businessmannen Shahid Khan for ca. $700 millioner som idag forsatt er klubbens eier.[

 • Arizona Cardinals, grunnlagt i 1898 som St. Louis Cardinals, er det eldste profesjonelle amerikanske fotballaget i USA.Laget har sin base i Glendale i Arizona, rett utenfor Phoenix. Arizona Cardinals er for tiden medlem av Western Division of the National Football Conference (NFC) i National Football League (NFL).
  Cardinals ble først etablert i Chicago i 1898, og ble medlem av NFL i 1920. De hadde da flyttet til St. Louis i Missouri der de holdt til i perioden 1960–1987. Før NFL-sesongen startet i 1988 flyttet laget til Tempe i Arizona, en østlig forstad til Phoenix, og spilte hjemmekampene de neste 18 årene på Sun Devil Stadium, en del av Arizona State University.
  I 2006 flyttet laget til det nykonstruerte University of Phoenix Stadium i forstaden Glendale.Arizona Cardinals har spilt i en Super Bowl gjennom historien. I 2008 vant Cardinals NFC, og kom seg til Super Bowl XLIII, der de tapte 27-23 mot Pittsburgh Steelers. Cardinals vant forløperen til Super Bowl, NFL World Championship i 1947, da som «Chicago Cardinals», der de slo Philadelphia Eagles, 28-21. Dette er Cardinals' eneste mesterskaptittel.

 • Carolina Panthers

  Carolina Panthers er et amerikansk fotballlag i Charlotte, Nord-Carolina, og representerer både Nord- og Sør-Carolina i National Football League. De spiller i South Division i National Football Conference (NFC) i National Football League (NFL). Panthers, sammen med Jacksonville Jaguars, ble med i NFL som et ekspansjonslag i 1995. På sine 15 år i ligaen, har Panthers en statistikk på 115–121, og spilte i Super Bowl XXXVIII som de tapte mot New England Patriots.

 • Kansas City Chiefs

  Kansas City Chiefs er et amerikansk fotball-lag fra Kansas City i Missouri, USA. Laget ble stiftet i 1960, da som Dallas Texans. I 1963 flyttet laget til Kansas City og skiftet navn til Chiefs.
  Laget vant American Football League – en liga som varte fra 1960 til den ble slått sammen med National Football League i 1970 – i 1962 og 1966. Chiefs vant også den fjerde Super Bowl i 1970, i tillegg til at de spilte den aller første Super Bowl i 1967, men da tapte de for Green Bay Packers.
  Chiefs' eier og grunnlegger, Lamar Hunt, var mannen som kom på navnet Super Bowl, samt at han var en viktig drivkraft bak sammenslåelsen av American Football League og National Football League.

 • New Orleans Saints

  New Orleans Saints er et amerikansk fotball lag i New Orleans, Louisiana. De spiller i South Division i National Football Conference (NFC) i National Football League (NFL).
  Saints ble stiftet den 1. november, 1966 som et ekspansjonslag til NFL og spilte hjemmekampene på Tulane Stadium frem til 1974-sesongen. De spilte mer enn ett tiår før de greide en .500 statistikk, to tiår før de hadde en vinnende sesong, og 44 år før de nådde Super Bowl. Lagets første suksessfulle periode var i mellom 1987–1992, da de nådde sluttspillet fire ganger og hadde vinnende sesonger i de årene de ikke nådde sluttspillet. I 2000-sesongen slo de de regjerende Super Bowl mesterne St. Louis Rams i Saints' første sluttspillkampseier.
  I 2006 nådde Saints' NFC mesterskapsfinalen, men tapte 39–14 for Chicago Bears. I 2009 vant de NFC finalen på overtid mot Minnesota Vikings, etter at Vikings' quarterback Brett Favre like før fulltid kastet en Hail-Mary passning som ble avskåret av Saints. Favre fikk mye kritikk etter dette, siden Vikings var i Field Goal rekkevidde. I den påfølgende kampen, Super Bowl XLIV, vant Saints sin første Super Bowl, da de vant over Indianapolis Colts 31-17.
  Siden 1975, har Saints spilt hjemmekamper i Louisiana Superdome,[1] utenom i 2005 etter skadene påført Superdome av Orkanen Katrina.

 • Miami Dolphins

  Miami Dolphins er et amerikansk fotballag basert i Miami området i Florida. De spiller sine hjemmekamper på Sun Life Stadium, i forstaden Miami Gardens. Deres hovedkvarter er i Miami Dolphins Training Facility i Davie. Dolphins hører til i Eastern Division i American Football Conference (AFC) i National Football League (NFL). Dolphins ble grunnlagt av Joseph Robbie og startet å spille i American Football League som et utvidelseslag i 1966. De gikk inn i NFL som en del av AFL-NFL fusjonen. Dolphins er det eldste profesjonelle idrettslaget i staten Florida.
  Laget kom første gang til Super Bowl etter 1971 sesongen i Super Bowl VI, men de tapte mot Dallas Cowboys. I 1972 fullførte Dolphins NFLs eneste perfekte sesong som kulminerte ved å vinne Super Bowl. De vant alle de 14 vanlige seriekampene, to finalekampene og Super Bowl VII. Til dags dato er de det eneste laget som har klart å gjøre dette. Laget vant også Super Bowl VIII og ble det første laget som deltok i tre Super Bowl-kamper på rad, og det andre laget (første AFL-/AFC-lag) som vant to etterfølgende mesterskap. Miami kom også til Super Bowl XVII og Super Bowl XIX, men tapte begge.

 • Houston Texans

  The Houston Texans are a professional American football team based in Houston, Texas. The team competes in the National Football League (NFL) as a member club of the American Football Conference (AFC) South division. The Texans first played in 2002 as an expansion team, making them the youngest franchise in the NFL currently.[4] The Texans replaced Houston's previous franchise, the Houston Oilers, which moved to Nashville, Tennessee and are now the Tennessee Titans. The team's majority owner is Bob McNair. While the team mainly struggled in the 2000s, they clinched its first playoff berth during the 2011 season as AFC South division champions.[5] The Texans have gone on to win more AFC South championships in 2012, 2015, and 2016. To date, the Texans are the only NFL franchise to have never played in a conference championship game.

 • Green Bay Packers

  Green Bay Packers er et profesjonelt amerikansk fotballag basert i Green Bay, Wisconsin. Pakkerne konkurrerer i National Football League (NFL) som medlemsklubb for ligaen NFCs nordlige divisjonskonferanse (NFC). De er også den tredje eldste franchise i NFL, [7] organisert og startet spill i 1919. [8] Det er den eneste non-profit, fellesskap-eide Major League Professional Sports Team basert i USA. [9] Hjemmekino spilles på Lambeau Field.
  Pakkerne er den siste vestige av "småbysteam" som er vanlig i NFL i løpet av 1920- og 1930-tallet. Stiftet i 1919 av Earl "Curly" Lambeau og George Whitney Calhoun, sporer franchisen sin linje til andre semi-profesjonelle lag i Green Bay fra 1896. Mellom 1919 og 1920 konkurrerte Packers mot andre semi-pro klubber fra Wisconsin Og Midtvesten. De ble med i den amerikanske profesjonelle fotballforeningen (APFA), forløperen til dagens NFL, i 1921. Selv om Green Bay er det klart største profesjonelle sportsmarkedet i Nord-Amerika, strekker den lokale fanen og mediebasen seg 120 miles sør i Milwaukee, Hvor det spilte utvalgte hjemmekinoer mellom 1933 og 1994.
  Packers har vunnet 13 league championships, mest i NFL historie, med ni NFL titler før Super Bowl epoken og fire Super Bowl seire. De vant de to første Super Bowls i 1967 og 1968 og var det eneste NFL-laget for å beseire American Football League (AFL) før AFL-NFL-fusjonen. Vince Lombardi Trophy er oppkalt etter Packers hovedtrener med samme navn, som guidet dem til deres to første Super Bowls. Deres to ytterligere Super Bowl-gevinster kom i 1997 og 2011. [10]
  The Packers er stående motstandere av Chicago Bears, Minnesota Vikings, og Detroit Lions, som sammen utgjør NFLs NFC North Division. Bears-Packers-rivaliteten er en av de eldste i NFL-historien, dateres tilbake til 1921.

 • New Englands Patriots

  New England Patriots er et profesjonelt amerikansk fotball-lag basert i Greater Boston-området, som spiller hjemmekampene sine i Foxborough, Massachusetts på Gillette Stadium. Laget er en del av AFC East-divisjonen av American Football Conference (AFC) i National Football League (NFL). Laget endret navnet sitt fra Boston Patriots etter at de flyttet laget til Foxborough i 1971.
  Etter å ha vært et medlem av American Football League (AFL) ble Patriots med i NFL da de to ligaene ble slått sammen i AFL-NFL fusjonen i 1970. Laget gikk videre til sluttspillet fire ganger før kom til Super Bowl XX i januar 1985, hvor de tapte til Chicago Bears. Laget deltok også under Super Bowl XXXI i januar 1997, hvor de tapte til Green Bay Packers.
  Etter at Bill Belichick ble head coach i år 2000, ble Patriots et av de meste suksessrike lagene i NFLs historie. Laget har tredje flest deltagelser i Super Bowl med syv (etter Pittsburgh Steelers og Dallas Cowboys som begge har 8), og flest i de siste 25 årene. De har vunnet alle utenom to AFC East-titler siden 2001, og har ikke hatt èn tapssesong siden 2000. Før Belichick begynte hadde Patriots kun fått to sluttspilldeltagelser på rad to ganger. Mellom 2001-2010 har Patriots satt en rekord for flest seiere i løpet av ett tiår (121, med San Francisco 49ers på andreplass med 120 seiere); de brøt sin egen rekord i 2011 (2002-2011 - 123 seiere) og igjen i 2012 (2003-2012 - 126 seiere). Mellom 2001 og 2005 ble laget det andre i NFL sin historie (etter Dallas Cowboys) som vant tre Super Bowls på fire år (Super Bowl XXXVI, XXXVIII, og XXXIX), og det åttende (og nyligste) laget som vant flere Super Bowls på rad. Patriots tapte deretter mot New York Giants under Super Bowl XLII, etter å ha vunnet de først 18 kampene i 2007-sesongen. Under Super Bowl XLVI tapte laget mot Giants igjen. Den 15. februar 2015 vant Patriots Super Bowl XLIX 28-24 over Seahawks. Under Belichick, sammen med quarterback Tom Brady, har Patriots også satt rekord for den lengste seierrekken gjennom ligaspill og sluttspill i NFL sin historie, med 21 seiere på rad fra oktober 2003 til oktober 2004. Laget har et av de bitreste rivaliseringene i ligaen, med New York Jets.

 • Detroit Lions

  Detroit Lions er et profesjonelt amerikansk fotballag basert i Detroit, Michigan. Lions konkurrerer i National Football League (NFL) som medlemsklubb for ligaen NFCs nordlige divisjon (NFC). Laget spiller sine hjemmekamp på Ford Field i Downtown Detroit.
  Opprinnelig basert i Portsmouth, Ohio og kalt Portsmouth Spartans, kom teamet formelt til NFL 12. juli 1930 og begynte å spille i 1930-sesongen. [3] Til tross for suksess innen NFL kunne de ikke overleve i Portsmouth, da NFLs minste by. Teamet ble kjøpt og flyttet til Detroit for 1934 sesongen.
  Lions har vunnet fire NFL-mesterskap, bundet til 9. samlet i totalt mesterskap blant alle 32 NFL-franchisene; Men deres siste var i 1957, noe som gir klubben den nest lengste NFL-mesterskapet tørken bak Arizona Cardinals. De er ett av fire nåværende lag og det eneste NFC-laget som ikke har spilt i Super Bowl ennå.

 • St Louis Rams

  Den profesjonelle amerikanske fotballkonsesjonen nå kjent som Los Angeles Rams spilte i St. Louis, Missouri, som St. Louis Rams fra 1995 til og med 2015-sesongene. Rams-franchisen flyttet fra Los Angeles til St. Louis i 1995, som hadde vært uten NFL-lag siden kardinaler flyttet til Phoenix, Arizona i 1988. Rams første hjemmespill i St. Louis var på Busch Memorial Stadium mot New Orleans Saints 10. september 1995, før Trans World Dome (senere Edward Jones Dome, og nå kjent som The Dome at America's Center) ble avsluttet for deres 12 November-kamp mot Carolina Panthers. Deres siste spill spilt på Edward Jones Dome i St. Louis var mot Tampa Bay Buccaneers 17. desember 2015, som de vant, 31-23. Rams 'siste spill som en St. Louis-basert klubb var 3. januar 2016, mot San Francisco 49ers på Levi's Stadium, hvor de mistet i overtid 19-16.

 • Philadelphia Eagles

  Philadelphia Eagles er et amerikansk fotball lag i Philadelphia, Pennsylvania. De spiller i East Division i National Football Conference (NFC) i National Football League (NFL). Eagles har vunnet tre NFL mesterskap og vært i Super Bowl to ganger, men har tapt begge (i 1980 for Oakland Raiders og i 2004 for New England Patriots).
  Klubben ble etablert i 1933 som en erstatning for det konkursrammedee Frankford Yellow Jackets etter en gruppe ledet av den fremtidige NFL commissioner Bert Bell kjøpte retten til et Philadelphia-basert lag av NFL for $2500. Eagles ble oppkalt etter den blå ørnen, et symbol brukt for et av programmene i New Deal reformasjonen etter den store depresjonen.
  Eagles spiller sine hjemmekamper på Lincoln Financial Field, bare kalt «The Linc».

 • New York Giants

  New York Giants er et amerikansk fotballlag basert i East Rutherford, New Jersey, som ble etablert i 1920. Laget har hovedkvarter, trener, og spiller hjemmekamper på MetLife Stadium på Meadowlands Sports Complex.

 • Tennessee Titans

  Tennessee Titans er et amerikansk fotballag som har sin hjemmebane i Nashville i Tennessee. Laget ble etablert i Houston i 1960 som Houston Oilers. Laget startet ut som medlem av AFL. Som et resultat av AFL-NFL fusjonen har de fra 1970 spilt i AFC Central division i NFL.
  I 1997 ble laget flyttet til Nashville i Tennessee som Tennessee Oilers. De byttet i 1999 navn til Tennessee Titans.

 • Pittsburgh Steelers

  Pittsburgh Steelers er et profesjonelt lag i amerikansk fotball. De spiller i North Division i American Football Conference (AFC) i National Football League. Laget har base i Pittsburgh, Pennsylvania og har hjemmebane på Heinz Field. Laget vant Super Bowl i 1974, 1975, 1978, 1979, 2005, og sist i 2008. Dette gjør at Steelers er det mestvinnende laget i det moderne NFL (som regnes fra da NFL og AFL ble slått sammen i 1970). Noen av lagets største stjerner er QB Ben Roethlisberger, WR Hines Ward, OLB James Harrison, ILB James Farrior og SS Troy Polamalu.

 • Atlanta Falcons

  Atlanta Falcons er et amerikansk fotball lag i Atlanta, Georgia. De spiller i NFC South division i National Football Conference (NFC) i National Football League (NFL). Falcons ble med i NFL 1965 som et ekspansjonslag, etter at NFL tilbydde daværende eier Rankin Smith et lag for å hindre ham i å bli med i den rivaliserende American Football League. AFL utvidet i stedet til Miami (Dolphins). På sine 43 år har Falcons en statistikk på 275–400–6 med divisjonstitler i 1980, 1998 og 2004, 2012 og 2016. De vant NFC mesterskapet i sesongene 1998 og 2016. Falcons kvalifiserte seg med dette i 1999 til Super Bowl XXXIII der de tapte 34-19 mot Denver Broncos. I 2017 kvalifiserte de seg til Super Bowl LI der de tapte 34-28 for New England Patriots, etter at Patriots kom tilbake fra å ha ligget under 28-3, dette er det største comebacket i Super Bowl noensinne.

 • Seattle Seahawks

  Seattle Seahawks er et amerikansk fotballag fra Seattle, Washington i USA. De er medlem av Western Division av National Football Conference (NFC) i National Football League (NFL). Seahawks spiller sine hjemmekamper på CenturyLink Field i sentrum av Seattle. Seahawks er eid av co-founder i Microsoft Paul Allen, og deres headcoach per mai 2015 er Pete Carroll.
  Fanskaren til Seahawks blir referert til som "The 12th man", eller "12s". De har to ganger prestert å sette en Guinness World Record for høyeste støynivå under et sportsarrangement, senest 2. desember 2013 i en kamp mot New Orleans Saints, støyen ble målt til 137.6 dB.

  Sammen med Tampa Bay Buccaneers kom Seahawks inn i NFL i 1976 som utvidelseslag. Seahawks er det eneste laget som har spilt i både AFC (American Football Conference) og NFC. Seahawks har kommet til Super Bowl tre ganger; Super Bowl XL, hvor de tapte 10-21 for Pittsburgh Steelers, Super Bowl XLVIII der de vant 43-8 over Denver Broncos, og Super Bowl XLIX der de tapte 28-24 for New England Patriots, etter et mye omtalt play sent i 4th quarter. De er det hittil eneste av lagene som har kommet til som utvidelseslag etter AFL-NFL fusjonen som har klart å komme til to Superbowls på rad.

 • Denver Broncos

  Denver Broncos er et amerikansk fotballag som har sin hjemmebane i Denver i Colorado. De spiller i American Football Conference (AFC) Western Division i National Football League (NFL). Broncos begynte å spille i 1960 som medlem av American Football League og gikk inn i NFL som endel av AFL-NFL fusjonen. De spiller i Sports Authority Field at Mile High.

 • San Francisco 49ers

  San Francisco 49ers er et profesjonelt amerikansk fotballag som ligger i San Francisco Bay Area. De konkurrerer i National Football League (NFL) som medlem av ligaens National Football Conference (NFC) West divisjon. Laget spiller for tiden sitt hjemmekamp på Levi's Stadium i Santa Clara, California, som ligger 45 miles (72 km) sørøst for San Francisco i hjertet av Silicon Valley. Siden 1988 har 49ers hatt sitt hovedkontor i Santa Clara. [4]
  Teamet ble grunnlagt i 1946 som et chartermedlem i All-America Football Conference (AAFC) og ble med i NFL i 1949 da ligaene slått sammen. 49ers var den første store liga profesjonell sports franchise basert i San Francisco. Navnet "49ers" kommer fra prospektørene som ankom i Nord-California i 1849 Gold Rush. [5] Teamet er juridisk og korporativt registrert som San Francisco Forty Niners, Ltd. [6] Laget begynte å spille på Kezar Stadium i San Francisco før du flyttet over byen til Candlestick Park i 1970 og deretter til Levi's Stadium i Santa Clara i 2014.
  49ers vant fem Super Bowl-mesterskap mellom 1981 og 1995, ledet av Hall of Famers Joe Montana, Jerry Rice, Ronnie Lott, Steve Young og trener Bill Walsh. [7] [8] I løpet av 2016 NFL sesongen, har laget vunnet totalt seks konferanse mesterskap, med de første i 1981 og sist i 2012. De har vært divisjonskamre totalt 19 ganger mellom 1970 og 2012 å vinne nesten tilbake til tilbake spill under På slutten av 80-tallet og tidlig på 90-tallet, noe som gjør dem til et av de mest suksessrike lagene i NFL-historien. 49ers har vært i league playoffs totalt 26 ganger: 25 ganger i NFL og en gang i AAFC.
  Teamet har satt ut mange bemerkelsesverdige NFL-poster, blant annet et slips med Pittsburgh Steelers for de fleste konferansemesterskapspillene (15), de fleste sammenhengende road games vant (18), de mest påfølgende sesongene som har ligget scoring (1992-95), de fleste påfølgende spill Scoret (1979 til 2004), de fleste feltmål i en sesong (44), færre turneringer i en sesong (10), og de fleste touchdowns i en Super Bowl. Ifølge Forbes Magazine er laget det fjerde mest verdifulle laget i NFL, verdsatt til 3 milliarder dollar i juli 2016. [9] I 2016 ble San Francisco 49ers rangert som det 10. verdifulle sportslaget i verden, bak Los Angeles Lakers og over Bayern München.

 • Cleveland Browns

  Cleveland Browns er et amerikansk fotball lag i Cleveland, Ohio. De spiller i North Division i American Football Conference (AFC) i National Football League (NFL). Laget ble grunnlagt i 1946 og spilte i All-America Football Conference (AAFC) og ble tatt opp i NFL i 1950, etter at AAFC ble lagt ned. Laget ble oppkalt etter en navnekonkurranse i 1946 oppkalt etter Paul Brown, allerede da en høyt aktet fotballmann, som ved oppstart ble ansatt som visepresident, General Manager og hovedtrener. Brown var imot dette og ville kalle laget for «Panthers». Da en lokal forretningsmann fortalte at han eide rettighetene til «Cleveland Panthers» etter et eldre mislykket fotballag, godtok Brown forslaget «Cleveland Browns».[1]
  Cleveland vunnet totalt 8 ligamesterskap. De vant alle fire mesterskapene i AAFC (inkludert en 15-0 ubeseiret sesong i 1948), og vant fire NFL mesterskap før AFL–NFL fusjonen i 1970. Som følge av fusjonen, var Browns ett av tre NFL-lag som ble med de ti AFL-lagene for å utgjøre American Football Conference. Til tross for at de har den sjette høyeste seiersprosenten i NFL[2], har ikke Browns vunnet noen mesterskap siden fusjonen; men de har spilt seg fram til AFC Mesterskapskampen tre ganger. De har tapt alle tre kampene, samt, to NFL World Championship kamper før fusjonen (i 1968 and 1969). Cleveland er ett av fire lag som aldri har vært i Super Bowl. Cleveland har aldri arrangert et Super Bowl, som gjør dem til den eneste NFL-byen som hverken har sendt et lag til, eller vært vertskap til Super Bowl.[3][4]
  I 1996 flyttet eier Art Modell laget til Baltimore. Dette var kontroversielt, og NFL frøs laget, og Cleveland Browns ble til Baltimore Ravens, og blir regnet som et helt nytt lag i NFL. I 1998 opprettet NFL et nytt lag i Cleveland. Dette laget beholt det gamle lagets navn, farger, uniformer, historie og statistikk, og blir regnet som en fortsettelse av det gamle Cleveland Browns. Både Browns og Ravens spiller i samme divisjon, AFC North.

 • Tampa Bay Buccaneers

  Tampa Bay Buccaneers (the Bucs) er et profesjonelt amerikansk fotballag fra Tampa, Florida.
  De er medlemmer av Southern Division of the National Football Conference (NFC) i NFL. Laget kom med i NFL i 1976 i forbindelse med en utvidelse i AFC West. Klubben eies av Malcolm Glazer, og er trent av hovedtrener Dirk Koetter. Tampa Bay vant Super Bowl XXXVII (2003).

 • Minnesota Vikings

  Minnesota Vikings er et profesjonelt Amerikansk fotballag grunnlagt i 1961. Laget tilhører avdelingen North Division i National Football Conference under National Football League (NFL) men var tidligere i Central Division. Lagets hjemby er Minneapolis i Minnesota og har siden 1982 spilt sine hjemmekamper i Mall of America Field at Hubert H. Humphrey Metrodome. I mai 2012, etter en 7-6 stemme i Minneapolis City Council, ble det klart at byen Minneapolis skal bidra med $150 millioner amerikanske dollar (rundt 895 millioner norske kroner) til en ny stadium etter problemer med vedlikehold på den nåværende stadium[1]. Totalsummen for den nye stadium var på $975 millioner (rundt 5.8 milliarder norske kroner).[2]
  Frem til den nye stadium er ferdig fortsetter laget å spille i Metrodome, nylig navngitt "Mall of America Hubert H. Humphrey Metrodome". Fra lagets første sesong i 1961 til 1982 spilte de hjemmekampene på Metropolitan Stadium i Bloomington. I fire år, fra 1961 til 1965, ble treningsleiren holdt ved Bemidji State University, men de har siden 1966 hatt treningsleir ved Minnesota State University i Mankato.
  Minnesota Vikings har vunnet NFL én gang, i 1969 (før NFL ble sammenslått med American Football League) og har spilt og tapt fire Super Bowl–finaler (IV, VIII, IX og XI), på tross av å ha hatt èn av de beste lagene i NFL gjennom historien[3][4][5] De er også èn av seks lag som har vunnet 15 kamper i løpet av en vanlig sesong.
  16 spillere fra Minnesota Vikings har blitt introdusert til Pro Football Hall of Fame[6], deriblant norske Jan Stenerud som spilte som placekicker for Vikings mellom 1984 og 1985[7].

 • Houston Oilers

  Tennessee Titans er et amerikansk fotballag som har sin hjemmebane i Nashville i Tennessee. Laget ble etablert i Houston i 1960 som Houston Oilers. Laget startet ut som medlem av AFL. Som et resultat av AFL-NFL fusjonen har de fra 1970 spilt i AFC Central division i NFL.
  I 1997 ble laget flyttet til Nashville i Tennessee som Tennessee Oilers. De byttet i 1999 navn til Tennessee Titans.

 • Dallas Cowboys

  Cowboys er det mest suksessfulle laget i amerikansk fotballs nyere tid (etter 1960). De har vunnet Super Bowl fem ganger og kommet til Super Bowl hele åtte ganger. De har vunnet 40 ganger når deres kamp har blitt vist på ESPNs Monday Night Football. Dette er flere seiere enn noe annet NFL lag; Miami Dolphins er på 2.-plass med 39 seire og San Francisco 49ers på 3.-plass med 38.[5] Laget holder også en NFL-rekord med å ha vunnet flest sammenhengende sesonger (20 – fra 1966 til 1985) og med flest sesonger med minst ti seire (24). De har også gått videre til ettersesongen hele 28 ganger som også er en NFL-rekord. Dette har også ført til en rekord på 55 ettersesongkamper hvorav de har vunnet 32. Dallas Cowboys har deltatt flest ganger i NFC Championship Game (14). Åtte ganger har laget kommet til Super Bowl, det er to ganger mer enn noe annet NFL-lag. Cowboys spilte også i to NFL-championshipkamper før NFL slo seg sammen med AFL i 1970

 • San Diego Chargers

  Los Angeles Chargers (San Diego Chargers fra 1961 til 2017) er et lag som spiller i den profesjonelle amerikanske fotballigaen National Football League (NFL). Laget hørte inntil 2017 hjemme i San Diego i California.[1] Chargers hører til i divisjonen AFC West, som de har vunnet fire ganger siden tusenårsskiftet (2004, 2006, 2007 og 2008).
  Chargers, med kallenavnet «Bolts», ledes av hovedtrener Norv Turner og spilte tidligere hjemmekampene sine på Qualcomm Stadium. Fra 2017 spiller de i StubHub Center.[

 • Miami Dolphins

  Miami Dolphins er et amerikansk fotballag basert i Miami området i Florida. De spiller sine hjemmekamper på Sun Life Stadium, i forstaden Miami Gardens. Deres hovedkvarter er i Miami Dolphins Training Facility i Davie. Dolphins hører til i Eastern Division i American Football Conference (AFC) i National Football League (NFL). Dolphins ble grunnlagt av Joseph Robbie og startet å spille i American Football League som et utvidelseslag i 1966. De gikk inn i NFL som en del av AFL-NFL fusjonen. Dolphins er det eldste profesjonelle idrettslaget i staten Florida.
  Laget kom første gang til Super Bowl etter 1971 sesongen i Super Bowl VI, men de tapte mot Dallas Cowboys. I 1972 fullførte Dolphins NFLs eneste perfekte sesong som kulminerte ved å vinne Super Bowl. De vant alle de 14 vanlige seriekampene, to finalekampene og Super Bowl VII. Til dags dato er de det eneste laget som har klart å gjøre dette. Laget vant også Super Bowl VIII og ble det første laget som deltok i tre Super Bowl-kamper på rad, og det andre laget (første AFL-/AFC-lag) som vant to etterfølgende mesterskap. Miami kom også til Super Bowl XVII og Super Bowl XIX, men tapte begge.

 • Washington Redskins

  Washington Redskins er et profesjonelt amerikansk fotballag basert i hovedstadsområdet Washington. Redskins konkurrerer i National Football League (NFL) som medlem av National Division Conference (NFC) East divisjon. Laget spiller sine hjemmekamp på FedExField i Landover, Maryland; Hovedkontoret og treningsanlegget er på Inova Sports Performance Center på Redskins Park i Ashburn, Virginia, og Redskins Complex i Richmond, Virginia. Redskins har spilt mer enn 1000 spill siden 1932, og er en av bare fem franchiser i NFL for å registrere over 600 ordinære sesonger og postseason vinner, og nå dette målet i 2015. [2] Rødskinnene har vunnet fem NFL-mesterskap (to fusjonsmeldinger før 1966 og tre Super Bowls). Franchisen har tatt 14 NFL divisjonstitler og seks NFL konferanse mesterskap. [3] The Redskins var førstelaget i NFL med et offisielt marcherende band, og også det første laget til å få en kampsang, "Hail to the Redskins".

 • Oakland Raiders

  Oakland Raiders er et lag i amerikansk fotball som har sin hjemmebane i Oakland i California. De spiller for tiden i Western Division av American Football Conference (AFC) i National Football League (NFL). Raiders startet å spille i 1960 i American Football League (AFL), hvor de vant et mesterskap og tre divisjonstitteler. Laget gikk inn i NFL i 1970 som en del av AFL-NFL fusjonen. I NFL har Raiders vunnet tolv divisjonstitteler og tre Super Bowler (XI, XV, XVIII). De har i tillegg spilt i to andre Super Bowler. 13 tidligere spillere er i Pro Football Hall of Fame. Klubben flytter til Las Vegas i 2019

 • Cincinnati Bengals

  Cincinnati Bengals er et amerikansk fotballlag fra Cincinnati, Ohio. De spiller i North Division i American Football Conference (AFC) i National Football League (NFL). I deres to første sesonger, 1968 og 1969, spilte de i American Football League. De ble med i NFL som en del av AFL-NFL fusjonen i 1970.
  Bengals er de regjerende mesterne i AFC North Division.
  Bengals spiller hjemmekamper på Paul Brown Stadium i Cincinnati.

 • Buffalo Bills

  Buffalo Bills er et profesjonelt amerikansk fotballag basert i Buffalo-Niagara Falls storbyområdet. Regningene konkurrerer i National Football League (NFL), som medlemsklubb for ligaens amerikanske fotballkonferanse (AFC) East divisjon. Laget spiller sine hjemmekamp på New Era Field i Orchard Park, New York. Billene er det eneste NFL-laget som spiller sine hjemmekinoer i delstaten New York (New York Giants og New York Jets spiller på MetLife Stadium, som ligger i East Rutherford, New Jersey). Regningene utfører sommer treningsleir ved St. John Fisher College i Pittsford, New York, en østlig forstad til Rochester, New York. [3]
  Bills begynte å spille som en original franchise av American Football League (AFL) i 1960. Klubben sluttet seg til NFL som følge av AFL-NFL-fusjonen for 1970-sesongen. 1964- og 1965-regningene var de eneste lagene som representerte Buffalo som vant store liga-profesjonelle idrettsmesterskap ("back-to-back" American Football League Championships). Regningene er det eneste laget som vinner fire påfølgende konferanse mesterskap og er det eneste NFL-laget som mister fire påfølgende Super Bowl-spill. Teamet ble eid av Ralph Wilson fra lagets grunnlegger i 1960, til sin død i 2014 i en alder av 95. Etter hans død, nådde Wilsons eiendom en avtale om å selge laget til Terry og Kim Pegula, som ble godkjent av den andre NFL-teameiere 8. oktober 2014. [4] Regningene har den lengste aktive spill-tørken i enhver større profesjonell sport: de har ikke kvalifisert seg til å spille i NFL-playoffs siden 1999, og er det eneste laget som ikke har dukket opp i playoffs så langt i det 21. århundre.

 • Chicago Bears

  Chicago Bears er et amerikansk fotball lag i Chicago, Illinois. De spiller i NFC North Division i National Football Conference (NFC) i National Football League (NFL). Laget er juridisk og selskapsmessig registrert som Chicago Bears Football Club, Incorporated.
  Bears har vunnet 9 mesterskap (8 NFL Championships og Super Bowl XX). De har også flest medlemmer i Pro Football Hall of Fame, med 26. De har også flere sesong-og-totalt antall seiere enn noe annet lag. Bears fikk sin 700. seier den 7. December, 2008.[1][2][3]
  Chicago Bears ble stiftet i som Chicago Staleys Decatur, Illinois, i 1919[4], og flyttet til Chicago i 1921. Sammen med Arizona Cardinals (også originalt fra Chicago), er de de to eneste lagene igjen fra NFLs opprinnelse. Bears spilte hjemmekampene påWrigley Field på Chicagos nordside frem til og med 1970-sesongen. Utenom 2002-sesongen, har de spilt alle hjemmekampene på Chicagos Soldier Field siden 1971. Arenaen ligger rett ved Michigansjøen, og ble nylig modernisert. Laget har en innholdsrik rivalisering med Green Bay Packers, som de har spilt mot 178 ganger (2010). Bears har til d.d overtaket 90–82–5.[

 • Alcan Fc

  Alcan Fc,tror jeg kommer fra Canada

 • Houston Astros

  Houston Astros er et amerikansk profesjonelt baseballlag basert i Houston, Texas. Astros konkurrerer i Major League Baseball (MLB) som medlemsklubb for American League (AL) West-divisjonen, etter å ha flyttet til divisjonen i 2013 etter å ha brukt sine 51 første sesonger i National League (NL). [2] [3 ] Astros har spilt sine hjemmespill på Minute Maid Park siden 2000. [4]
  Astros ble etablert som Houston Colt .45s og gikk inn i National League i 1962 med utvidelsen New York Mets. Det nåværende navnet, som reflekterer Houstons rolle som kontrollsenter for det amerikanske romprogrammet, ble vedtatt tre år senere, da de flyttet inn i Astrodome, verdens første kuppete sportsstadion.
  Astros spilte i NL fra 1962 til 2012. De spilte i West divisjonen fra 1969 til 1993, og den sentrale divisjonen fra 1994 til 2012.
  Astros har spilt i en World Series (mens medlem av National League) i 2005 mot Chicago White Sox, hvor de ble feid i fire kamper.

 • Los Angeles Raiders

  Den profesjonelle amerikansk fotballag nå kjent som Oakland Raiders spilte i Los Angeles, California fra 1982 til 1994 før flytting tilbake til Oakland. Denne artikkelen krønner lagets historie i løpet av sin tid som Los Angeles Raiders.

 • Lake Placid OL 1980

  Lake Placid OL 1980

 • Buffalo Sabres

  Buffalo Sabres er en ishockeyklubb i den nordamerikanske proffligaen NHL. Klubben ble grunnlagt i 1970, og har deltatt i to Stanley Cup-finaler, 1975 og 1999, uten så langt å ha vunnet.
  Klubben spiller hjemmekampene sine i KeyBank Center i Buffalo, New York. Klubbfargene er Blått, gult og hvitt.
  Brødrene Seymour og Northrup Knox lyktes etter lang tids kamp å få et NHL-lag til hjembyen Buffalo i 1970. De gjorde bra fra seg fra start og kvalifiserte seg for finale allerede etter fem år. Siden det var det stille fra klubben inntil de på ny gikk til finale i 1999. Ved begge anledninger måtte imidlertid klubben bite i det sure eplet.

 • S.A.C Wisla Chicago

  S.A.C. Wisla Chicago en fotball klubb fra Chicago