• Goole Town AFC

  Klubben ble stiftet av Mike Norman i 1997 som en erstatning for Goole Town, som brettes på slutten av 1995-1996-sesongen. [2] Den nye klubben sluttet seg til Premier Division of Central Midlands League og gikk på å vinne divisjonen på første forsøk, mister bare én seriekamp denne sesongen, tjene opprykk til øverste divisjon. Den påfølgende sesongen så klubben vinne Wakfield Floodlit Cup og Ligacupen. [2] En tredjeplass også så dem få tilbudet i Division One i de nordligste fylkene East League. [3]
  I Goole første sesong i de nordligste fylkene East League vant de både Wilkinson Sword Trophy og Division One tittelen, tjene opprykk til Premier Division. [2] I 2004-05 klubben vunnet Premier Division, tjene opprykk til Division One i Northern Premier League. I 2006-07 vant de West Riding fylke Cup. [2] League restrukturering på slutten av sesongen så klubben plassert i Division One South for 2007-08 sesongen, og de holdt seg i divisjonen før de overføres til Division One North i 2012. Selv om de ble flyttet tilbake til Division One South følgende sesong, klubben ble overført til Division One North igjen i 2016

 • Chesterfield Fc

  Chesterfield Football Club er en engelsk fotballklubb fra Chesterfield som spiller i Football League One. Klubben ble stiftet i 1867, og ble valgt inn i The Football League i 1899. Klubben forsvant ut av The Football League i 1909, før de kom inn igjen i 1921. «The Spireites», som er kallenavnet til Chesterfield, spiller hjemmekampene sine på Proact Stadium. Byen Chesterfield ligger i den engelske regionen Øst-Midlands, omtrent fem mil nord for Derby, og to mil sør for Sheffield.

 • Farnborugh Town Fc

  Farnborough Town Fc

 • Stockport County Fc

  Stockport County Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Conference North. Klubben ble stiftet i 1883, og ble valgt inn i The Football League i 1900. De rykket ned fra The Football League i 2011, og videre ned fra Conference National til Conference North i 2013. «The Hatters», som er kallenavnet til Stockport County, spiller hjemmekampene sine på Edgeley Park i Stockport; kallenavnet har laget fått etter byens tidligere hattemaker-industri. Byen Stockport ligger i den engelske regionen Nordvest-England.

 • Hereford United Fc

  Hereford United Football Club var en engelsk fotballklubb som spilte i Southern League. Klubben ble stiftet i 1924, og ble valgt inn i The Football League i 1972. «The Bulls», som er kallenavnet til Hereford United, spiller hjemmekampene sine på Edgar Street Athletic Ground i Hereford. Byen Hereford ligger i den engelske regionen Vest-Midlands.
  Hereford United ble kjent i 1972, da de som Southern Leaguelag slo topplaget Newcastle United ut av FA-Cupen. Samme sesong ble de valgt inn i Fotball ligaen og nådde i 1976 opp til Divisjon 2. Etter rask nedgang, rykket de ned til Divisjon 4 der de spilte i 19 sesonger. Sesongen 1996-97 rykket klubben ned til Conference, en sesong de fikk store økonomiske problemer.
  Graham Turner kjøpt aksjemajoriteten i 1998 og reddet klubben fra å gå konkurs, og etter ni sesonger i Conference, returnerte Hereford til Football League ved å vinne 2 Playoff-finalen i 2006.
  Turner har kun kjøpt bare to spillere mellom 1997 og 2008 for en samlet på £40,000. På slutten av 2007-08 sesongen Hereford ble forfremmet til League One, etter å ha endt på en tredje-plass i League Two. Sesongen 2008-09 spilte klubben på tredje nivå i engelsk fotball for første gang siden 1978, men med en vanskelig sesong rykket dem ned til League Two 18. april 2009. Turner senere gikk av som manager, banet veien for John Trewick å bli manager. Men Trewick skulle ikke vare en hel sesong etter en skuffende kampanje og ble avskjediget 8. mars 2010;. Turner tok igjen over førstelaget plikter på midlertidig basis.
  Mot slutten av sesongen 2009/10, annonserte Graham Turner at han ville trekke seg som styreleder for klubben og selge sin aksjermajoritet. Den 4. juni ble David Keyte og Tim Russon presentert som styreleder og vise-styreformann. David Keyte ansatte tidligere Barnsley-manager Simon Davey, men etter en skuffende start på 2010/11-sesongen fikk han sparken. Jamie Pitman tok over som manager i oktober 2010, som Care-taker, men ble etterhvert fast manager. Pitman klarte redde klubben fra nedrykk fra League 2, men fikk mye kritikk fra supportere at han ikke var rett mann for jobben. Sesongen 2011/12 startet som forrige og Hereford lå to poeng fra nedrykksplass, da klubbstyret hadde ett 2 dager maratonmøte. Pitman fikk lede laget mot Wimbledon, men fikk sparken 5. mars. Richard O´Kelly som tar over managerjobben, var trener i klubben under Graham Turner.
  19. desember 2014 ble klubben oppløst etter de ikke hadde betalt skatt.[1]
  En ny klubb er stiftet i Hereford som skal ta over arven etter Hereford United. Den nye klubben har fått navnet Hereford FC

 • Orient Fc

  Laget ble opprinnelig dannet av medlemmer av Glyn Cricket Club i 1881. Klubben har skiftet navn flere ganger siden, først til Eagle Cricket Club i 1886, deretter til Orient Football Club i 1888. Klubbnavnet ble i 1898 igjen endret, nå til Clapton Orient, etter området i London hvor de spilte hjemmekampene.
  Bøker om klubbens historie, skrevet av Neilson N. Kaufman, hevder at valget av navnet «Orient» kom etter ønske fra en spiller (Jack R. Dearing) som arbeidet for Orient Shipping Company (senere overtatt av P&O). Andre hevder imidlertid at navnet henspiller på lagets tilhørighet i de østlige delene av London, mens atter andre mener navnet bare ble valgt fordi det var uvanlig og originalt.
  Navnet Leyton Orient ble tatt i bruk etter andre verdenskrig, etter at klubben i 1937 hadde flyttet fra Clapton til Leyton. En ny navneendring, denne gang tilbake til bare Orient, fant sted i 1966 etter at bydelen Leyton ble slått sammen med bydelen Waltham Forest. Klubben gikk endelig tilbake til «Leyton Orient» i 1987, etter en kampanje blant supporterne for å få tilbake Leyton-delen av klubbnavnet.

 • Hendon Fc

  Hendon Football Club er en engelsk semi-profesjonell fotballklubb basert i West Hendon i London Borough of Brent. Klubben er for tiden konkurrerer i Ryman Isthmian Football League Premier Division.
  Etter tre sesonger banedeling ved Harrow Borough FC Earlsmead Stadium i South Harrow, Hendon begynte sesongen 2016-17 på en ny stadion, Silver Jubilee Park i West Hendon.Prior til grunnleggelsen av den nåværende klubb, var det en tidligere klubb med samme navn som dukket opp i FA-cupen mellom 1877 og 1887. en av den tidligere klubbens spillere, Charles Plumpton Wilson gjorde to kamper for England i 1884

 • Watford Fc

  Watford Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Premier League. Klubben ble stiftet i 1881, og ble valgt inn i The Football League i 1920. «The Hornets», som er kallenavnet til Watford, spiller hjemmekampene sine på Vicarage Road i Watford. Byen Watford ligger i Hertfordshire, i den engelske regionen Øst-England, rett nordvest for London.

 • Chelsea Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Premier League. Klubben ble stiftet 10. mars i 1905 på The Rising Sun Pub (nå The Butchers Hook) av Henry Augustus Mears og broren Joseph, og ble valgt inn i The Football League samme år. Chelsea spiller hjemmekampene sine på Stamford Bridge, som ligger i bydelen Hammersmith og Fulham sørvest i London.Chelsea sin nærmeste nabo er Fulham, som regnes som Chelseas lokalrival. Likevel er det mange Chelsea-fans som ikke ser på Fulham som sine største rivaler, da Chelsea og Fulham i mange år har spilt i forskjellige divisjoner. En undersøkelse foretatt av Planetfootball.com i 2004 viser at mange Chelsea-fans ser på Arsenal og Tottenham som de største rivalene. I mindre grad er også Manchester United rivaler, grunnet flere års kniving om ligagullet og andre trofeer. Queens Park Rangers er en annen klubb fra Vest-London, men den har ikke vært ansett som store rivaler for Chelsea.

 • Crewe Alexandra Fc

  Crewe Alexandra Football Club er en profesjonell forening fotballklubb basert i byen Crewe, Cheshire, England. Tilnavnet gjestene, som på grunn av byens forbindelser med jernbane industrien, de spiller på Alexandra Stadium. Teamet konkurrere i League Two, den fjerde tier av ligasystemet i engelsk fotball.
  Klubben som ble dannet i 1877 og er oppkalt etter prinsesse Alexandra. Det var en av grunnleggerne av Football League Second Division i 1892, men varte bare fire år i ligaen. Siden kommer inn i konkurransen i 1921, theyhave stort sett forble i de lavere divisjoner. Crewe eneste stor ære er Football League Trophy som de vant i 2013. De har derfor vunnet flere mindre trofeer, inkludert Cheshire Premier Cup og Cheshire Senior Cup.

 • Millwall Fc

  Millwall Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1885, og ble valgt inn i The Football League i 1920. «The Lions», som er kallenavnet til Millwall, spiller hjemmekampene sine på The Den i bydelen Southwark i London.

 • Barrow AFC

  Barrow AFC er en engelsk fotballklubb fra Barrow-in-Furness, Cumbria.
  Klubben ble opprettet i 1901, og spilte på forskjellige baner før deres nåværende stadion, Holker Street, ble tatt i bruk i 1909. Etter å ha spilt i regionale serier ble klubben en av grunnleggerne av Football Leagues «3. division north» i 1921. Barrow spilte for det meste i den laveste divisjonen av Football League, med enkelte unntak. Klubben ble i 1972 stemt ut av Football League, og sluttet seg deretter til Northern Premier League. Senere var klubben med på opprettelsen Football Conference. Klubben pendlet mellom Northern Premier League og Football Conference.
  I 1990 vant klubben FA Trophy-finalen mot Leek Town. På 1990-tallet dukket finansielle problemer opp. I 2004/05 var klubben med på opprettelsen av enda en ny liga, Conference North, som er plassert mellom Conference National og Northern Premier League. I sesongen 2009/10 kom klubben på 15.-plass i Conference National og vant FA Trophy-turneringen etter en spennende finale mot Stevenage Borough.

 • Bristol Rovers Fc

  Bristol Rovers Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1883, og ble valgt inn i The Football League i 1920. «The Pirates», som er kallenavnet til Bristol Rovers, spiller hjemmekampene sine på Memorial Stadium i Bristol. Byen Bristol ligger i den engelske regionen Sørvest-England, omtrent 14 mil sør for Birmingham og sju mil øst for Cardiff i Wales. Foruten Rovers huser byen også klubbens erkerivaler Bristol City.

 • Liverpool Fc

  Liverpool Football Club er blant de mest suksessrike engelsk fotballklubbene som spiller i Premier League. Klubben ble stiftet i 1892 og ble valgt inn i The Football League i 1893. «The Reds», som er kallenavnet til fotballklubben, spiller hjemmekampene sine på Anfield i Liverpool. Byen Liverpool ligger ved elven Mersey ved Irskesjøen, i den engelske regionen Nordvest-England.

 • Wycombe Wanderes Fc

  Wycombe Wanderers Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Two. Klubben ble stiftet i 1887, og kvalifiserte seg til The Football League i 1993. «The Chairboys», som er kallenavnet til Wycombe Wanderers, spiller hjemmekampene sine på Adams Park i High Wycombe. Byen High Wycombe (uttale: haɪ ˈwɪkəm) ligger i den engelske regionen Sørøst-England.

 • Preston North End Fc

  Preston North End Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i The Championship. Klubben ble stiftet i 1881 og var en av tolv klubber som startet The Football League i 1888. «The Lilywhites», som er kallenavnet til Preston North End, spiller hjemmekampene sine på Deepdale i Preston. Byen Preston ligger i den engelske regionen Nordvest-England, omtrent fem mil nordvest for Manchester.

 • Fulham Fc

  Fulham Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Championship. Klubben ble stiftet i 1879, og ble valgt inn i The Football League i 1907. «Cottagers», som er kallenavnet til Fulham, spiller hjemmekampene sine på Craven Cottage i Fulham. Fulham er et sted i bydelen Hammersmith og Fulham som ligger i det vestlige London.

 • Northampton Town Fc

  Northampton Town Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1897, og ble valgt inn i The Football League i 1920. «The Cobblers», som er kallenavnet til Northampton Town, spiller hjemmekampene sine på Sixfields Stadium i Northampton. Kallenavnet, som betyr «skomakerne», kommer av at Northampton tidligere var kjent som et sentrum for skoproduksjon. Northampton ligger i den engelske regionen Øst-Midlands.Northampton Town var den siste fotballklubben i engelsk liga som spilte hjemmekampene sine på en cricket-bane. De delte hjemmebanen County Ground med Northamptonshire County Cricket Club til 1994, da fotballklubbens nye hjemmebane Sixfields Stadium åpnet. En cricketbane er betydelig bredere enn en fotballbane, og det førte blant annet til at Northampton Town ikke kunne ha tribune langs den ene langsiden av fotballdelen av banen.

 • !874 Northwich Fc

  1874 Northwich Football Club er en fotballklubb basert i Northwich, Cheshire, England. Etablert i 2012 av tilhengere av Northwich Victoria, er de for tiden medlemmer av North West Counties League Premier Division. Hjemmekamper er spilt på Winsford Uniteds Barton Stadium
  Klubben er heleid av sine støttespillere , og drives av en demokratisk valgt styre.

 • Wellin United Fc

  Welling United Football Club ble stiftet i 1963 i Welling, Kent. De begynte som et ungdomsteam spiller i Eltham & District søndag League på en park banen 1963-64 til 1970-71. Fra 1971-1972 til 1974-1975 de spilte i Metropolitan-London League Intermediate / Reserves divisjon. I 1975-1976 spilte de i London Spartan League Reserve Division One. De fikk senior status i London Spartan League i 1976 på Butterfly Lane, Eltham. De ferdig sjette i divisjon 2 i 1976-1977, og ble forfremmet til Premier Division. I 1977 flyttet Welling til Park View Road bakken, som tidligere hadde tilhørt den nedlagte Bexley United (historisk kalt Bexleyheath & Welling). De sluttet seg til den athenske League i 1978. I 1981 de kommet til det sørlige Football League Southern Division

 • Carlisle United Fc

  Carlisle United Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1903, og ble valgt inn i The Football League i 1928. Rykker ned i Conference National i 2004, men rykket opp igjen til Football League Two i 2005. «The Cumbrians», som er kallenavnet til Carlisle United, spiller hjemmekampene sine på Brunton Park Stadium i Carlisle. Byen Carlisle ligger i den engelske regionen Nordvest-England.

 • Tavistock AFC

  Klubben ble dannet 8. september 1888 da sports og forretningsmannen Herbert Spencer kalte “interesserte personer til å montere på Guildhall " der en komité skulle velges under ledelse av sin bror, Wilfred, med Herbert som hans stedfortreder og en annen bror, Kingsley ., i komiteen [1] de spilte sine første kamper på gamle Tavistock Grammar School gressbaner , spille i Devon League i sin andre sesong i 1889 -.. 1890 ble de første vinnerne av Devon Senior Cup [2] i 1900-1901 sesongen klubben deretter hevdet sin første Devon League-tittelen.

 • VCD Athletic Fc

  VCD Athletic Football Club (forkortelse for Vickers, Crayford & Dartford Athletic Football Club) er en semi-profesjonell fotballklubb basert i Crayford i sør-øst London, England. De ble grunnlagt i 1916, under første verdenskrig, som et selskap teamet av ansatte i det nå nedlagte Vickers våpen fabrikk i Crayford. Klubben er i dag medlemmer av Isthmian League

 • Westfields FC

  Westfields FC ble dannet av en gjeng lokale ungdommer i november 1966, som spilte vennskapskamper på Widemarsh Common. Klubben stilte med lag i Herefordshire Sunday League hvor de spilte i 10 år. I 1973 stilte klubben med sitt første lørdagslag i Worcester and District League. To år senere flyttet de fra King George V idrettsplass til Thorn Lighting's Rotherwas, hvor de over flere år utviklet anlegget.
  I 1978 rykket de opp til West Midlands (Regional) League, først i divisjon 2. Opprykk til divisjon 1 kom i 1983/84, som ble fulgt opp med opprykk til Premier Division, 3 år senere. Sesongen 2002/03 rykket de opp til Midland Alliance, der de ble nummer 6 i sin første sesong.

 • Newport Pagnell Town Fc

  Newport Pagnell Town Football Club was founded in 1963, initially as Newport Pagnell Wanderers, playing on a pitch on Bury Field Common. In 1964 they entered the North Bucks League and won Division 3 in their first season. Soon after that they won the North Bucks Division 2 and Division 1 titles in consecutive years. In the 1971-72 season the Wanderers joined the South Midlands League, using facilities at the Youth Club in Wolverton Road. In 1972 they moved to the new facilities at the Willen Road Sports Ground and the club changed its name to Newport Pagnell Town. The 1973-74 season saw Newport Pagnell Town join Division 2 of the United Counties League. Two years later they were promoted to Division 1, where they stayed until they won the Division 1 Championship in 1981-82 and were promoted to the Premier Division. A few ups and downs followed during the next two decades: relegated to Division 1 after finishing bottom of the Premier Division in 1985-86, promoted back to the Premier Division as Division 1 runners-up in 1991-92, and then relegated again in 1996-97. After winning the Division 1 Championship in 2001-02, Newport Pagnell Town were back in the Premier Division again and have remained there ever since.

 • Stockport County Fc

  Stockport County Football Club er en semi-profesjonell fotballklubb i Stockport, Greater Manchester, England. Dannet i 1883 som Heaton Norris Rovers, teamet vedtatt sitt navn i 1890 etter fylke Borough of Stockport. [1] [2] De har spilt på Edgeley Park siden 1902, [3] tradisjonelt i blå og hvite, og er tilnavnet Hatters etter byens tidligere hat-making industrien. [4]
  Stockport fylke sluttet seg til Football League i 1900 og konkurrerte i det kontinuerlig fra 1905 til 2011. Teamet tilbrakte mesteparten av sin historie i de nedre delene av Football League, men på 1990-tallet var mer vellykket med klubben konkurrerer i første divisjon (nå kjent som Championship) for fem sesonger, mens de også nådde League Cup semi-finalen i 1996 til 1997. Men ustabilitet på og utenfor banen til slutt førte til Stockport falle tilbake til de lavere divisjoner. Klubben startet 2011-12 sesongen i Conference National, etter å ha blitt forvist fra Football League Two for første gang i sin historie på slutten av 2010-11. [5] På slutten av 2012-13, ble Stockport rykket ned til Conference North.

 • SloughTown Fc

  Slough Town Football Club er en engelsk semi-profesjonell fotballklubb. Klubben ble offisielt stiftet i 1890 etter sammenslåing av tre lokale klubber, Swifts, Slough Albion og Unge menn Friendly Society, som mellom dem smidde en ny klubb, Slough FC. Klubben er en senior non-League fotballklubben representerer Slough, England .
  Kallenavnet "The Rebels", teamet for tiden spiller i Southern Football League Premier Division

 • Peterborough United Fc

  Peterborough United Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League One. Klubben ble stiftet i 1934, og ble valgt inn i The Football League i 1960, da de erstattet Gateshead FC. «The Posh», som er kallenavnet til Peterborough United, spiller hjemmekampene sine på ABAX Stadium (tid. London Road) i Peterborough. Byen Peterborough ligger i den engelske regionen Øst-England.

 • Leek Town Fc

  Leek Town Football Club er en engelsk fotballklubb basert i Leek, Staffordshire, som for tiden spiller i Northern Premier League First Division. Teamet, med kallenavnet "The Blues", spiller sine hjemmekamper på Harrison Park.
  Klubben ble stiftet i 1946 og spilte i en rekke lokale ligaer, inkludert Staffordshire fylke League, Manchester League, Mid-Cheshire League og Cheshire County League, før han ble grunnleggeren medlemmer av North West Counties League i 1982 og derfra videre til Northern Premier League i 1987. i 1997 var de Northern Premier League-vinnere og fikk opprykk til Football Conference, det høyeste nivået i engelsk non-league fotball, tilbringer to sesonger på dette nivået før de rykket ned.
  Leek Town nådd finalen i FA Trophy i 1990, etter å ha kommet hele veien fra første kvalifiseringsrunde , men tapte i finalen på Wembley Stadium.

 • Stalybridge Celtic AFC

  Stalybridge Celtic Football Club er en engelsk fotballklubb basert i Stalybridge, Stor-Manchester. Klubben deltar i Conference North, den sjette nivået i engelsk fotball. Teamet tradisjonelt spiller i en blå og hvit stripe. Laget spiller sine hjemmekamper på Bower Fold.
  I 1921 ble Stalybridge Celtic en av grunnleggerne av Football League tredje divisjon nord. Etter bare to sesonger i den nye ligaen, ble de den første klubben til å forlate den nye divisjonen

 • Kettering Town Fc

  Kettering Town Football Club er en engelsk fotballklubb opprinnelse i Kettering, Northamptonshire , men for tiden basert i byen Burton Latimer. Klubben Deltar i Southern League Premier Division, den syvende nivået i engelsk fotball. Kettering var den første britiske laget til å bære sponsing på sine skjorter i 1976, den første klubben til å ha sine initialer i sin flomlys på sitt Rockingham Road bakken, og så er den ledende FA CupKettering Town opprinnelig ble dannet i 1872, han ble profesjonell i 1891st klubben ble uteksaminert gjennom tolv forskjellige ligaer fra 1892 til de wurde grunnleggerne av Alliance Premier League i 1979. klubben opprettholdt sin status i den øverste divisjonen av semi-profesjonell fotball før 2000-01 sesongen. målscorerne gjennom tidene • Southend Manor Fc

  Southend Manor Football Club er en fotballklubb basert i Southend-on-Sea, Essex, England. Klubben er i dag medlemmer av Essex Senior League og spille på South Church Park.Southend Manor hva dannet i 1955 av Gil og Doris Medcalf i Southend-on-Sea som et team på 10 og 11 år gamle gutter. Gil hadde Medcalf Spilt for Eton Manor Både før og etter andre verdenskrig, og inkludering av gården i vår klubb navn er en direkte ekko av Gil egen karriere.

 • London

  London han Hovedstaden i England og Storbritannia. [1] London han byregionen Med høyeste innbyggertall i Storbritannia. Med sin Beliggenhet Langs alvenes Themsen Har en sentral London vært av page old grunnlagt av Romerne for å årtusener page henhold NavNet Londinium. London opprinnelige bykjerne, City of London, Som i 2011 hadde 7375 innbyggere på et areal på Disco 2,9 kvadratkilometer, Minste han England etter. Fra slutten av 1800-tallet av Har også London Blitt BRUKT om byregionen Som Har Utviklet SEG Rundt nettstedet bykjernen. [2] DETTE omradet utgjør regioner London, sammen med den administrative enheten Stor-London, [3] LEDET av borgermesteren i London og Londonforsamlingen [4].
  London han i moderne ganger daglig av et Verdens viktigste Politiske og Økonomiske og kulturelle Sentret. DETTE Ikke Minst henger med sammen i London Var Det Hovedstad for Britiske Imperiet, og Dermed Kloden I Tre Nesten århundrer maktsenter for store deler av.
  Selve Byen Har Omkring 8,6 Millioner innbyggere (2014) [5], men Regner du Hele storbyområdet London pendlerbelte (London Metropolitan Area) Kommer Overføring jeg var ca 15 Millioner. Byen som regnes den største i EU ETTER folketall

 • Wigan Athletic Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Championship. Klubben ble stiftet i 1932, og ble valgt inn i The Football League i 1978. «The Latics», som er kallenavnet til Wigan Athletic, spiller hjemmekampene sine på DW Stadium i Wigan. Byen Wigan ligger i Nordvest-England, omtrent midtveis mellom Liverpool og Manchester.Klubben ble stiftet etter at klubben Wigan Borough gikk konkurs. Wigan Athletic ble dermed det femte forsøket på å få i gang en fotballklubb i byen. Klubben spilte sine hjemmekamper på Springfield Park til 1999/2000-sesongen, da JJB Stadium ble bygget. Springfield Park brukes nå til blant annet reservelagskamper.

 • Wingate and Finchley Fc

  Wingate og Finchley fotballklubb kan spore sine røtter tilbake til dannelsen av Finchley Football Club i 1874 og er en av de eldste klubbene i landet. Grunnlagt av Pa Jackson, så som hva instrumental i etableringen av korinterne, The London fotballforbundet samt senere fungerte som sekretær for FA, Finchley wurde grunnleggerne av det athenske League i 1912 etter staver i London League og Nord-London League. De ble nummer fire i jomfru sesongen, høyere enn søker armaturer som Grays Athletic Chelmsford City og Enfield.
  Men deres opphold ble kuttet kort grunnet utbruddet av første verdenskrig, og de ville bare tilbake for en ensom sesong i 1929 før retur til London League og smiing suksess. Klubbens første stykke sølvtøy som vant løpet av 1934-1935 sesongen når ligacupen som fanget, med smak av prestasjon forming Finchley gikk på å vinne London League før i 1936-1937 verdenskrig scuppered Deres seiersrekke.

 • Worcester City fc

  Worcester City Football Club er en engelsk fotballklubb basert i Worcester, Worcestershire . Klubben Deltar i Conference North, den sjette nivået i engelsk fotball. Etablert i 1902, tilbrakte theyhave mesteparten av sin historie i non-league fotball. De har for tiden spiller på Victoria Ground, hjem til Bromsgrove Sporting, etter å ha forlatt St George Lane, 2013.

 • Vauxhall Motors Fc

  Vauxhall Motors Football Club er en fotballklubb basert i Ellesmere Port, Cheshire, England. Klubben er i dag medlemmer av West Cheshire League Division One og spille på Rivacre Park.
  Det var opprinnelig verk team av Vauxhall Ellesmere Port bilfabrikk. Den hadde en stor suksess i sine lokale ligaer og kjempet seg opp til semi-profesjonell status. Det ble annonsert mars 2014 at klubben hadde tilbudt sin avgang fra Football Conference, med virkning fra slutten av sesongen 2013-14. [1] Klubben tok over deres reservelag plass tilbake i West Cheshire League Division One for 2014-15 sesongen.
  Det er generelt ansett som den lokale team av Ellesmere Port, selv om to andre lag, Ellesmere Port og Ellesmere Port Town, spille lenger ned i pyramiden i Chester & District League.

 • West Ham United Fc

  West Ham United Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i FA Premier League i 2012/2013-sesongen. Klubben ble stiftet i 1895, og ble valgt inn i The Football League i 1919.«The Hammers», eller «The Irons», som er kallenavnene til West Ham, spiller hjemmekampene sine på Boleyn Ground i Upton Park. Upton Park er et sted i bydelen Newham som ligger i det østlige London.

 • Wimbledon Fc

  Wimbledon Football Club er en tidligere engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1889, og i størstedelen av klubbens eksistens var den lokalisert i bydelen Merton i Sørøst-London. I 2003 flyttet Wimbledon til Milton Keynes, og året etter byttet den navn til Milton Keynes Dons.
  Juridisk sett er MK Dons og Wimbledon én og samme klubb, men ettersom klubben har skiftet navn, logo og draktfarger etter flyttingen, samt at de aller fleste av klubbens opprinnelige tilhengere har kuttet sine bånd til klubben, mener mange at Wimbledon og MK Dons de facto er to forskjellige klubber, og at MK Dons bare har overtatt Wimbledons plass i ligasystemet.
  Etter at flyttevedtaket ble offentliggjort i 2002, valgte flertallet av Wimbledons tilhengere å boikotte klubben. En gruppe supportere valgte samme år å starte en ny klubb i Wimbledons tradisjonelle nedslagsfelt. Denne klubben fikk navnet AFC Wimbledon, og startet på niende nivå i den engelske ligapyramiden. Både MK Dons og AFC Wimbledon regner seg som fortsettelsen av Wimbledon FC, og gjør krav på klubbens historie.

 • York City Fc

  York City Football Club er en engelsk fotballklubb . Klubben ble stiftet i 1922, ble valgt inn i The Football League i 1929 og ble degradert fra The Football League i 2004. «The Minstermen», som er kallenavnet til York City, spiller hjemmekampene sine på Bootham Crescent i York. Byen York ligger i den engelske regionen Yorkshire og Humber.

 • Tottenham Hotspur Fc

  Tottenham Hotspur Football Club er en engelsk fotballklubb. Tottenham Hotspur spiller i Premier League. Klubben ble stiftet i 1882, og ble valgt inn i The Football League i 1908. Tottenham blir ofte kalt «Spurs» eller «Lilywhites». Laget spiller hjemmekampene sine på White Hart Lane i Tottenham. Tottenham er et tettsted i London borough of Haringey i Nord-London.
  Klubbens latinske motto er Audere est Facere («To Dare is to Do» eller «Å våge er å gjøre») og dens emblem er en hane stående på en tradisjonell fotball. Klubben har et tradisjonelt rivaleri med Arsenal, og kampene mellom de to klubbene er ofte referert til som Nord-London-derbyet.

 • Torquay United Fc

  Torquay United Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Conference National. Klubben ble stiftet i 1899, ble valgt inn i The Football League i 1927, ble slått ut i 2007, kom inn igjen etter playoff i 2009, og ble slått ut på nytt i 2014. «The Gulls», som er kallenavnet til Torquay United, spiller hjemmekampene sine på Plainmoor Ground i Torquay. Byen Torquay ligger i den engelske regionen Sørvest-England.

 • Wealdstone FC

  Wealdstone Football Club er en fotballklubb basert i Ruislip, vest London, England. Klubben er tilknyttet Middlesex County Football Association [1] og for tiden spiller i Conference South, det sjette nivået i engelsk fotball. Den lagspill i kongeblå skjorter, hvit shorts og royal blå og hvite sokker, og er tilnavnet "The Stones" eller "The Royals".
  Klubben dukket opp i den første TV-fotballkamp i 1946, da BBC viste en del av deres seriekamp mot Barnet. De var også den første klubben til å vinne den ikke-League 'dobbel', hevder både FA Trophy og Alliansen Premier League i 1984-1985

 • Stafford Rangers Fc

  Stafford Rangers Football Club er en semi-profesjonell, engelsk fotballklubb fra Stafford som spiller i Conference North etter å ha rykket ned fra Conference National i 2007/2008-sesongen.
  Klubben spiller i svarte- og kvitstripete overdeler med svarte bukser. Borte spiller klubben som regel i helrødt. Klubben ble etablert i 1876 og spiller sine hjemmekamper på Marston Road som har en kapasitet på 4,150 tilskuere. Nåværende hovedtrener for klubben er Steve Bull.

 • Southport Fc

  Southport F.C er en engelsk fotballklubb som ble grunnlagt i 1881 i Southport, Merseyside. Klubben spiller i Conference National (Blue Square Premier). De havnet på 21.-plass i sesongen 2010-11 og skulle egentlig ha rykket ned, men fikk bli i Conference national i og med at Rushden & Diamonds måtte trekke seg. Klubben spilte i den engelske fotballigaen fram til 1977, og ble da stemt ut og erstattet av Wigan. De ble da den siste klubben som ble valgt ut av ligaen før den ordningen ble avviklet på 80-tallet.

 • Shrewsbury Town Fc

  Shrewsbury Town Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League One. Klubben ble stiftet i 1886, og ble valgt inn i The Football League i 1950. «The Shrews», som er kallenavnet til Shrewsbury Town, spiller hjemmekampene sine på New Meadow i Shrewsbury. Byen Shrewsbury ligger i den engelske regionen Vest-Midlands.

 • Weumouth Fc

  Weymouth Football Club er en engelsk fotballklubb fra byen Weymouth. Klubben spiller i Southern Football League Premier Division og kallenavnet til klubben er The Terras.
  Nåværende hovedtrener for klubben er Ian Hutchinson, etter at Jerry Gill gikk av mars 2010, mens klubbens direktør og øverste leder er George Rolls. Klubbpresidenten er Bob Lucas.
  Klubben vant Conference South i 2005/2006-sesongen og rykket opp til Conference National. I2007/2008 Weymouth opp på en 18.-plass i Conference National. I 2008/2009-sesongen led klubben under store økonomiske vanskeligheter. Klubben endte sist og rykket ned til Conference South.
  I 2009/2010-sesongen ble likeså vanskelig for klubben som hadde fire forskjellige hovedtrenere gjennom sesongen i tillegg til tre ulike styreledere. Til slutt endte klubben på en 22.-plass og rykket ned til Southern Football League Premier Division, trinn tre i National League System.

 • Salford City Fc

  Salford City Football Club er en semi-profesjonell fotballklubb i Kersal området Salford, Greater Manchester, England, som spiller i Conference North, den sjette tier av engelsk football.The Klubben ble dannet i 1940 som Salford Central og kommet jevnt og trutt gjennom lokale ligaer før, i 1963, da det gikk opp til Manchester League og skiftet navn til Salford Amatører. Tilnavnet "The Ammies" klubben ble en ekte kraft i 1970, og vant Lancashire Amateur Cup i 1973, 1975 og 1977. Alle de Manchester County kopper og ligagullet kom klubbens måte og i en sesong av notatet klubben vunnet syv trofeer. Den ultimate premien - Champion of Champions - ble sikret i 1977. I 1979, etter et tiår med suksess, klubben tok sin første store skritt mot å sikre sin status i non-league fotball

 • Salisbury City Fc

  Salisbury City Football Club var en engelsk fotballklubb basert i Salisbury, Wiltshire. De ble dannet i 1947 og spilte på The Raymond McEnhill stadion. Salisbury hadde fått back-to-back kampanjer de siste årene, først til Conference South i 2005-06 sesongen etter endt toppen av Southern League Premier Division, etterfulgt av å vinne play-off finalen i 2006-07 sesongen for å delta i Conference Premier i 2007-08. [1] De spilte 2010-11 sesongen i Southern League Premier Division etter å ha blitt forvist fra Conference Premier på slutten av 2009-10 sesongen, men klarte å vinne opprykk til Conference South for 2011-12 sesongen i første sesongen etter deres nedrykk. Klubben tilbrakte to sesonger i Conference South før de vant opprykk til Conference Premier via play-offs i 2012-13 sesongen. I 2014 ble klubben fjernet fra Football Conference etter ikke å betale gjeld. Klubben har reformert som Salisbury F.C. for 2015-16 sesongen

 • Stoke City Fc

  Stoke City Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Premier League. Klubben ble stiftet i 1863, men mange mener at den ble stiftet i 1868. På drakta står det 1863. Stoke var en av 12 klubber som startet The Football League i 1888. «The Potters», som er kallenavnet til Stoke, spiller hjemmekampene sine på Bet365 Stadium i Stoke-on-Trent i England. Byen Stoke-on-Trent ligger i den engelske regionen Vest-Midlands, omtrent midt mellom Manchester og Birmingham.Stoke City er en av de eldste fotballklubbene som fortsatt eksisterer, med en historie som går tilbake til 1863 eller 1868. Nyere undersøkelser, som har blitt gjort av Wade Martin, har ikke kommet fram til at noe skjedde med klubben før i 1868. Klubben holder til i bydelen Stoke i Stoke-on-Trent. På 1920-tallet skiftet klubben navn fra «Stoke Football Club» til «Stoke City Football Club» etter at Stoke-on-Trent fikk status som City i 1922. Fra 1878 til 1997 spilte laget på Victoria Ground, før de flyttet til den nybygde Britannia Stadium

 • Southend United Fc

  Southend United Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1906, og ble valgt inn i The Football League i 1920. «The Shrimpers», som er kallenavnet til Southend United, spiller hjemmekampene sine på Roots Hall i Southend-on-Sea. Byen Southend-on-Sea ligger ved Nordsjøkysten i den engelske regionen Øst-England, omtrent seks mil øst for London.