• Dansk Styrkeløft Forbund

  Dansk Styrkeløft Forbund[1] blev stiftet i 1982 og blev medlem af Dansk Idræts-Forbund i 1990.
  Foreningens formål er at virke for at fremme udbredelsen af styrkeløft i Danmark samt at forestå administrationen af denne sport.
  Forbundet samler ca. 40 nationale klubber rundt omkring i landet, som alle træner og konkurrerer i styrkeløft.

 • Dansk Dart Union

  Dansk Dart Union (DDU) er en organisation stiftet i 1965 for danske dartspillere og har i 2017 over 3.0000 medlemmer fordelt på 115 klubber over hele landet.
  DDU arrangerer DM (Danmarksmesterskab), SM (Sjællandske Mesterskaber), JFM (Jysk-, Fynske Mesterskaber), samt de internaionale stævner "Danmark Åben" og "Danish Masters" med deltagelse af mange verdensklassespillere.
  På internationalt plan deltager man med både et seniorlandshold og et juniorlandshold. Der spilles VM, EM og Nordiske Mesterskaber.
  DDU har afviklet VM(Senior/Junior), EM (Senior/Junior)og Nordiske Mesterskaber (Senior)

 • Dansk Handicap Idrætsforbund

  Dansk Handicap Idræts-forbund (DHIF) er et idrætsforbund, der organiserer sport for personer med handicap i Danmark. DHIF har ca. 420 medlemsforeninger, der tilsammen har i omegnen af 18.000 udøvere. DHIF blev stiftet i 1971.
  DHIF har startet projektet Unge Atleter i Front [1], som har til formål at få flere unge med et fysisk handicap ind i idræt. Indsatsen løber frem til 2015.

 • Korsør

  Korsør er en by på Sjælland i Danmark. Den ligger ved Storebælt ved Storebæltsbroens østre ende. Byen har 14 501 innbyggere (2013) og ligger i Slagelse kommune i Region Sjælland.

 • Løgum IF

  Løgum IF er en Dansk klubb,klubben ble stiftet 1968

 • Dansk Skytte Uninon

  Dansk Skytte Union (DSkyU) er et specialforbund under Dansk Idrætsforbund for udøvelse af riffel-, pistol- og flugtskydning.
  Forbundet har knap 50.000 medlemmer, der dyrker sportsskydning, fordelt i 450 skytteforeninger
  Skyttebladet er medlemsblad for Dansk Skytte Union.

 • Skamby Boldklub

  Skam, som betyder kort.
  Skamby er en adelsby med kirke, anlagt antagelig ved overgangen mellem vikingetid og middelalder. Navnet tydes som “Kort by”.
  I 1903 begynder man med andespil (overskud 148,95 kr.), og i regnskabet for Skytte- og Gymnastikforeningen var i stadig fremgang.I 1938 var der stiftende generalforsamling, som resulterede i indmeldelse.

 • Skovsgård Boldklub

  Fra 1897 groede byen Skovsgård frem, som et knudepunkt, hvor jernbanen krydsede vejen mellem to landsbyer. Her byggede man Skovsgård Station og fik bevilling til at drive Gæstgivergaard i umiddelbar nærhed.

  Omkring år 1900 kom der virkelig gang i byggeriet i Skovsgård, og allerede i 1902 blev Skovsgård Boldklub grundlagt.

  Da meget er gået tabt i tidens løb, er det umuligt at finde noget om oprindelse og spillested. Dog er det sikkert at Markedspladsen i Skovsgård har været brugt som kampbane frem til 1962, og det antages at klubben havde sit spillested her allerede fra starten. Fra 1921 og frem til 1937 blev der betalt leje af en fodboldbane på Markedspladsen.

  I slutningen af 40'erne fik man et klubhus stillet op lige overfor kampbanen. Klubhuset var en gammel tyskerbarak med en samlingsstue og to omklædningsrum med iskoldt vand direkte fra grundvandet.

  I 1962 flyttede Skovsgård Boldklub deres aktiviteter til de græsarealer, der var blevet anlagt i forbindelse med byggeriet af Skovsgårdskolen. Boldklubben fik deres nuværende klublokaler ved en tilbygning af Skovsgård Idrætscenter i 1985.

  Rivalisering og Humlebierne

  Allerede fra gammel tid har der været en rivalisering mellem de lokale klubber. Især med Brovst IF mod hvem kampene altid er præget af højt tempo, intensitet og drama. Kampene mod Tranum GF og Øland-Halvrimmen IK ser man også frem til, som nogle af sæsonen højdepunkter.

  Ikke mange klubber kan prale af at have egen fanklub. Sådan en har Skovsgård Boldklub. Den blev oprettet i 1998, og de er altid til stede ved førsteholdskampe, hvor de synger slagsange og opmuntrer spillerne.

 • Næsbjerg-Rousthøje UIF

  Næsbjerg-Rousthøje UIF en Dansk klubb,sm holder til i Næsbjerg og Rousthøje

 • Fredriksberg Alliancen 2000

  Frederiksberg Alliancen 2000 (FA 2000) en fodboldklub på Frederiksberg i København. Klubben blev stiftet den 7. september 1999 som en sammenslutning af B 1972 (stiftet 1972), Boldklubben Dalgas (stiftet 1922) og Frederiksberg Kammeraternes Idræts Forening (stiftet 1930).

 • Boldkluben Bangsbo Freja

  Boldklubben Bangsbo Freja, i daglig tale kaldet Bangsbo Freja, er en fodboldklub i Frederikshavn, som blev grundlagt den 12. juli 1932. Klubbens førstehold spiller i Serie 3 under Jydsk Boldspil-Union. Klubben deltager desuden med hold i flere andre jyske serierækker, og repræsenteres med hold for både herrer og kvinder. Bangsbo Freja råder over eget stadion, Bangsbo Stadion, med fem tilhørende træningsbaner.
  Til klubben er knyttet støtteforeningen Bangsbo Freja´s Venner, samt Bangsbo Freja's Forældreforening der støtter klubbens ungdomsafdeling økonomisk, og bistår ved arrangementer i ungdomsafdelingen. Der afholdes en årlig fodboldturnering, Bangsbo Cup, hvor der spilles med 7-mandshold, ligesom der afholdes Lagkageturneringen for ungdomsafdelingen.

 • Snekkersten IF

  Snekkersten IF er en Dansk klubb som har Ca. 800 medlemmer, og omkring 170 Trænere og ledere.

 • Poulsker IF

  Poulsker Idrætsforening blev stiftet 1928 og har i dag cirka 500 medlemmer fordelt på 8 afdelinger: Gymnastik, badminton, fodbold, bordtennis, volley, motionsløb, petanque, gangture og stavgang. Og en nystartet genbrugsbutik i Snogebæk. Foreningens aktiviteter foregår i Poulsker-Hallen, på Poulsker Stadion og i Snogebæk.

  Foreningen afholder hvert år forskellige arrangementer bl.a. Snogebæk Havnefest.

 • Boldkluben Røde Stjerne

  Boldkluben Røde Stjerne eren Dansk Boldklub . Klubben ble stiftet 1976

 • PV Sport 81

  PV Sport 81 er en Dansk klubb med flere aktiviteter som Fodbold ,Badminton,Løb, Zumba og Gymnastik

 • Jystrup IF

  Jystrup IF er en idrætsforening beliggende i Jystrup, i Ringsted kommune. Foreningen er stiftet den 26. november 1932.

 • Nibe Boldlub

  Nibe Boldklub er en Dansk Klubb som holder til i Nibe Danmark, klubben ble stiftet 1919

 • Middelfart Gymnastik & Boldklub

  Middelfart Fodbold er en dansk idrætsforening beliggende i byen Middelfart på det vestligste Fyn. Klubben har fodbold og gymnastik på programmet. Fodboldafdelingens førstehold spiller i 2. division under Dansk Boldspil-Union og afvikler deres hjemmebanekampe på Middelfart Stadion med plads til 4.100 tilskuere.

  Middelfart Gymnastik & Idræts Klub blev stiftet den 25. maj 1900 og fusionerede kort efter 2. verdenskrigs afslutning med naboerne fra Middelfart Boldklub til det nuværende navn.

  Christian Eriksen og Rasmus Falk er begge tidligere Middelfartspillere.

 • AGF Aarhus

  Aarhus Gymnastikforening (AGF eller AGF Aarhus) er en av de eldste idrettsforeninger i Danmark. Klubben ble grunnlagt i 1880, hovedsakelig med gymnastikk, men også gjerde som hovedsporter. AGF er imidlertid best kjent for sitt fotballag, som ble introdusert i 1902.
  AGF har vunnet Dansk Fotball Championship fem ganger og Dansk Cup en rekord ni ganger. I 1961 nådde det kvartfinalen til European Cup, hvor klubben tapte til Benfica (1-4 hjemme og 1-3 unna). I 1989 nådde AGF igjen en europeisk kvartfinale, denne gangen tapte til Barcelona i UEFA Cup-vinnermesterskapet (0-1 hjemme, 0-0 unna). Etter årtusenskiftet har AGF opplevd noen dårlige resultater som har ført til nedrykning fra den danske Superliga i 2005-06, 2009-10 og i 2013-14, hver gang, men sikrer raskt retur til toppflyet

 • Viborg Fodsports Forening

  Viborg Fodsports Forening (forkortet Viborg F.F., VFF) er en dansk fodboldklub hjemmehørende i den midtjyske domkirkeby Viborg. Klubbens førstehold spillede fra 1998 til 2008 i Superligaen, men måtte rykke ned i 1. division efter ti år i den bedste fodboldrække. Efter fem sæsoner i 1. division, vendte klubben tilbage til Superligaen for sæsonen 2013/14, hvorefter klubben rykkede ned og rykkede op igen til sæsonen 2015/2016. Klubben blev stiftet den 1. april 1896, og spiller sine hjemmebanekampe på Energi Viborg Arena, der har plads til 9.566 tilskuere (heraf 500 ståpladser, resten siddepladser). Fra sæsonen 2014/15 overtog Nike sponsoratet af spillertøj til hele Viborg F.F., herunder også amatørafdelingen. Klubbens hjemmespilledragt er med vandrette grønne og hvide striber, hvide bukser og strømper i samme stil som spilledragten. Udebanespilledragten består af en sort trøje med en rødlig farve i midten, sorte bukser og sorte strømper. Holdets tredje spilledragt er hvid med sorte markeringer i siden og enten hvide eller sorte shorts.

 • Middelfart G&BK

  Middelfart G&BK är en dansk fotbollsklubb som för tillfället spelar i Danska Division 2 Väst. De spelar sina hemmamatcher på Middelfart Stadion i Middelfart på Fyn, som har en publikkapacitet på 4000 åskådare.

 • Boldklubben Friheden

  Boldklubben Friheden (eller BK Friheden, BF) er en dansk fodboldklub hjemmehørende i den københavnske forstad Hvidovre. Klubbens førstehold spiller i 2007-sæsonen i den syvendebedste række Serie 1 under Sjællands Boldspil-Union og afvikler alle deres hjemmebanekampe på fodboldbanerne ved Strandmarkens Fritidscenter. Foreningens samlede medlemstal er på godt 256 personer, hvoraf 213 er under 25 år og 43 over 25 år (pr. april 2007).[

 • IF Hjorten

  13. Januar 1962 stiftedes "Hjorteklubben" som en ungdomsklub. Klubbens medlemmer fandt hurtigt på at spille håndbold og fodbold. Fodbold var der mest opbakning om, og ret hurtigt kom man med i KFUM's turnering. Da modstanderne her var meget geografisk spredt, indmeldte klubben sig et par år senere under SBU. For at skelne mellem klubarbejdet og idrætsarbejdet, kaldte man idrætsforeningen for Hjorten - heraf navnet.
  Sidenhen har man arbejdet videre og en knopskydning med andre afdelinger som; Badminton, Gymnastik, Håndbold og Squash, har gjort det til den 2. største idrætsforening i Herlev Kommune med ca. 1.600 medlemmer - heraf ca. 350 i fodboldafdelingen. (Tidligere har der også været Bordtennis og Volleyball under vingerne).
  Hovedforeningen IF Hjorten blev besluttet nedlagt i februar 2005 da Håndbold, Badminton og Squash var blevet fusioneret med de tilsvarende afdelinger i H.I. (Herlev Idrætsforening). For ikke at stå helt alene udenfor "det gode selskab" besluttede man i Hjorten Fodbold at søge optagelse i H.I. Dette skete i marts måned, hvor Hjorten Fodbold blev en selvstændig afdeling på lige fod med de øvrige underafdelinger. Dermed også uden en fusion med H.I. Fodbold.
  Grundlaget for foreningen er det sociale samvær og den enkeltes mulighed for at dyrke idræt på det niveau man magter.

 • Aalborg Boldspillklubb

  Aalborg Boldspilklub er en dansk sportsklubb basert i Aalborg. Klubben er også kjent som AaB for kort (jfr. Logo) eller Aalborg BK. Gjennom tiden har klubben hatt filialer i cricket, tennis, ishockey, håndball og basketball, men kontrollerer for tiden lag i fotball, amerikansk fotball og gulvball. Alle lagene konkurrerer i topp-flight dansk liga i deres respektive sport. Kitsponsor for klubben er Adidas, og hovedsponsor for fotballaget er regionbank Spar Nord.
  AaB ble grunnlagt 13. mai 1885 av engelske ingeniører som bygde Jyllands jernbanesystem, og de første årene var konsentrert om spillet av cricket. Det ble opprinnelig kalt Aalborg Cricketklub, men navnet på klubben ble endret til Aalborg Boldklub i 1899. Fotball ble vedtatt på amatørbasis i 1902, og har siden vært den viktigste sporten, som navnet Ble forandret til dagens Aalborg Boldspilklub av 1885 (Aalborg ballgameclub av 1885) i 1906. • HERIF

  HERIF blev stiftet 14/12-1983, som en sammenslutning af Herrested og Rolfsted.
  Efter flere møder mellem klubberne blev det til en ren dameklub, med egen bestyrelse og økonomi. Hjemsted blev Gamle Ørbæk Kommune.
  Formålet er at fremme kvindefodbolden i den enkeltes og fællesskabets legemlige og sportslige sundhed.
  Klubben har nu bestået i ca. 27 år og har haft mange pige-/damespillere igennem klubben. Vi har spillere, der har været med lige fra begyndelsen og stadig er aktive.
  Det højeste HERIF har spillet i turnering er den ”gamle” Danmarksturnering og i Dame Junior A – 11 mands.
  I dag stiller HERIF med et 7 mands damehold – 1 U16 pigehold – 1 U12 pigehold og 1 U8 pigehold.

 • Randers Fc

  Randers FC er en dansk fotballklubb som spiller i Superligaen. Klubben ble stiftet i 2003, da seks lokale fotballklubber slo seg sammen.
  Klubben kommer fra byen Randers, og spiller sine hjemmekamper på Essex Park Randers. Klubben rykket opp til Superligaen i 2012 og oppnådde sin beste plassering i øverste divisjon noensinne med en tredjeplass i 2012/13-sesongen.
  Det sportslige høydepunktet er seieren i Landspokalturneringen i mai 2006, hvor Esbjerg ble beseiret i finalen. Seieren sikret klubben en plass i UEFA-Cupen påfølgende år. I 2009 spilte klubben europeisk fotball igjen, etter at klubben vant Fair Play-prisen i Danmark.
  Klubbens offisielle supporterklubb er Randers FC Support.

 • Aarhus Fremad

  Aarhus Fremad er en idrætsklub fra bydelen Risvangen i Aarhus.Klubben startede som en af landets første atletikklubber helt tilbage i 1897 under navnet Aarhus Fodsportsforening "Fremad", senere fulgte blandt andet håndbold, inden fodboldafdelingen blev startet i 1947. Senest er en tennisafdeling kommet til.

 • Fc Langelinie

  Fc Langelinie, ble stiftet 2010,holder til i København,Danmark

 • IK Rosendal Fodbold

  En 30- årig landmands interesse for fodbold gav i 1972 startskuddet til den klub, der i dag hedder IK Rosendal, og som med 300 aktive fra de yngste microer til old boys´er i 60-års alderen er en af de største fodboldklubber på Hobro-egnen.
  Landmanden hedder Herman Nielsen. Hans gård havde adresse på Døstrupvej træ ved landsbyen Døstrup. Det var da også i en sportslig afdeling under Døstrup Idrætsforening, at klubben spirede og udviklede sig de første år- ikke i Døstrup, men i Hørby Skoleby, hvor Døstrup IF af Hobro Kommune fik stillet fodboldbanen ved Rosendalskolen til rådighed.

 • Herrested GIF

  Herrested Gymnastik- & Idrætsforening blev stiftet 1. juli 1926 og har 90 års "jubilæum" i 2016.
  Herrested Gymnastik- & Idrætsforening har udgjort og udgør stadig en uvurderlig vigtig rolle i vores lokalsamfund. HGIF er det sociale samlingssted for områdets børn, unge og ældre. I foreningen stiftes og vedligeholdes venskaber med idrætten som omdrejningspunkt.
  I dag er HGIF bygget op omkring fire idrætsgrene, nemlig gymnastik, fodbold, badminton, håndbold. Endvidere er der til foreningen knyttet en særdeles aktiv støtteforening, som hvert år bidrager økonomisk til drift af foreningen. Endelig er der foreningens kommunikationsværktøj - "Sportsbladet" - som udkommer 4 gange om året.
  HGIF er, efter antallet af indbyggere i Herrested og Måre, en stor og særdeles aktiv forening.

 • Åstrup IF

  Åstrup IF er en Dansk Idrætsforening,

 • Åstrup/Hammelev Fodbold

  Åstrup/Hammelev Fodbold,er en Dansk Fodboldklub,ble stiftet 1995,

 • Fc Horsens

  FC Horsens er en dansk fodboldklub i den sydlige del af den østjyske by Horsens. Klubbens førstehold optræder til dagligt i Serie 2, men har tidligere optrådt i både Kvalifikationsrækken og Danmarksserien. Klubben var en af medstifterne til overbygningsklubben AC Horsens, men er i dag en helt selvstændig klub.

 • Vejle Fc

  Vejle Fodbold Club, bedre kendt som Vejle FC eller VFC, er en dansk fodboldklub som er hjemmehørende i Vejles arbejderkvarter, Vestbyen.
  Vejle FC blev stiftet den 13. juni 1946 efter en sammenlægning af de to fodboldklubber, Vejle Arbejder Boldklub og Boldklubben B21.
  Vejle FC har altid stået lidt i skyggen at Vejles store fodboldklub, Vejle Boldklub, men har igennem tiden formået at opfostre mange store danske fodboldprofiler.
  Flg. spillere som på et senere tidspunkt i deres karriere blev professionelle spillere i udlandet, har alle trådt deres første fodboldstøvler i Vejle FC

 • Stjær Boldklub

  Stjærhallen blev bygget i begyndelsen af firserne, hvorefter håndbolden ikke længere var henvist til andre omkring liggende haller.
  Håndboldlivet i Stjær og Storring udvidedes hurtigt og i 1987 bestod håndboldafdelingen af 100 medlemmer. Samme år blev der for første gang spillet officiel landskamp i hallen, en kamp om U-VM for damer mellem Danmark og Tjekkoslovakiet. 10 år senere i 1997 havde håndbolden rundet de 200 medlemmer, og også dette år blev der afviklet officiel ungdomslandskamp, her mellem Danmark og Norge.
  Super Cup, en træningsturnering for de danske liga hold i damerækken, var også en vigtig del af håndboldlivet i Stjær og Storring. En flot omtale fra de deltagende håndboldhold samt dagspressens udnævnelse af Stjær by, som Østjyllands Håndboldby nr. 1 medvirkede til at vi i 2001 afviklede Super Cuppen for 4. gang.
  Da boldklubben også er involveret i Skanderborg Festival, hvor vi med vores bod ”Cafe Stjær’ne” tjener penge til hele boldklubbens ungdom, kolliderede disse to arrangementer, hvorfor vi ikke siden har haft tiden til afvikling af Super Cup i Stjærhallen.
  Ikke dermed sagt, at vi ikke forsøger at starte det op igen en anden god gang. Det er en stor oplevelse for ungdommen at have stjernerne løbende rundt i den hal, hvor de selv uge efter uge arbejder på at blive bedre håndboldspillere.
  Nu står vi foran opstart til sæson 2009/10, hvor vi nu er oppe på et medlemstal på over  250.

 • Værløse Håndboldklub

  Værløse Håndboldklub (VHK), er en håndboldklub beliggende i Værløse Kommune, og er blandt de største, og med sine 75 år også en af de ældste håndboldklubber på Sjælland. Klubben har hold fra mini til old boys, dvs. medlemmer fra 5 år til 60+ år.
  Farum Håndbold Forening (FHF) og Værløse Håndboldklub (VHK) startede i 2006 et samarbejde hvor de vil lave holdfællesskaber på udvalgte årgange under navnet Furesø Håndbold.
  I mange af hendes ungdomsår spillede Rikke Hørlykke i Værløse Håndboldklub.
  I 2012 fyldte Værløse Håndboldklub 75 år. Jubilæet blev blandt andet fejret med en jubilæumsavis[

 • Tjørring IF

  Tjørring Idrætsforening eller Tjørring IF er en dansk idræts- og fodboldklub fra bydelen Tjørring i den midtvestjyske by Herning.

  Denne side fokusere primært på klubbens fodboldhold, som på kort tid har tog turen fra Jyllandsserien til 2. division i perioden 2007-2009. Tjørring IFs bedste placering er en 13. plads i 2. division Vest i sæsonen 2009/10. Klubben spiller sine hjemmekampe på Gilmose Park ved Nordvesthallen med plads til 500 tilskuere, selve banen er belagt med kunstgræs og anlagt i foråret 2013. Navnet Nordvesthallen bliver brugt som bestemmelsessted for både ude- og indendørsaktiviteter.

  Klubbens markante farve er ofte blevet kommenteret, da de er atypiske i dansk fodbold. Oprindelig var klubbens farver gul og sort. Men i 1983 besluttede man sig for at klubben skulle have nye farver. Valget blev lagt i hænderne på den engelske 1. division, således ville vinderen af kampen i den førstkommende Tipslørdag, være Tjørring IF's nye farver. Tipslørdag viste kampen mellem West Ham og Tottenham. En kamp West Ham vandt og dermed var farverne valgt. Det har resulteret i at Tjørring IF lige siden har spillet i de bordeaux og lyseblå farver, som kendetegner dem i dag.

 • Thisted Fc

  Thisted Fodbold Club, eller Thisted FC er et fotballag fra Thisted i Danmark. Klubben spiller sesongen 2007/08 i 2. divisjon avdeling vest etter å ha rykket ned fra dansk 1. divisjon. Før dette hadde klubben rykket opp to år på rad. Thisted lå over nedrykksstreken store deler av sesongen, men en svak sesongavslutning førte til nedrykk. I 3. runde i cupen samme sesong holdt de FC København til 1-1 ved full tid i cupen, men røk ut etter straffesparkkonkurranse.
  Halvveis i inneværende sesong ligger Thisted på toppen av sin gruppe med 11 seire og 4 uavgjorte.
  Thisted FC har tre supporterklubber: West Coast United, Blue Support for yngre supportere og TFC Eksilsupport som har avdelinger i Århus og København.

 • Københavns Boldspil-Union

  DBU København (stiftet 29. april 1903, indtil 1. februar 2011 Københavns Boldspil-Union) er en lokalunion for fodboldklubber i København, der er ansvarlige for administration og udvikling af fodbold for både mænd og kvinder på alle niveauer i deres område. DBU København er medlem af Foreningen af Lokalunioner i Danmark (FLU) under Dansk Boldspil-Union (DBU) og Danmarks Idræts-Forbund (DIF). Administrationen har til huse ved Svanemølleanlægget på Østerbro efter tidligere at have holdt til i Parken.[1] Klubber beliggende i Københavns, Frederiksberg, Gentofte, Tårnby og Dragør kommuner kan optages som medlem af KBU. Af historiske årsager er enkelte ældre klubber fra andre kommuner også medlemmer.[1] Pr. 2015 består lokalunionen af 150 klubber med 39.160 medlemmer, heriblandt Kjøbenhavns Boldklub (KB), der både er landets ældste fodboldklub og den næststørste målt på antal medlemmer.[2]
  KBU udgiver medlemsbladet Københavnsk Fodbold, som blev genoplivet i januar 2005 (første udgave udkom i uge 6) efter en række år uden et Københavnsk fodboldmagasin/KBU medlemsblad. Det udgives 6 gange om året i et oplag på 5.000 stk.

 • Støvring IF

  Støvring IF,er en idrætsforening.fra Danmark

 • Vorup FB

  Vorup Frederiksberg Boldklub er en dansk amatør-fodboldklub, baseret i Randers-forstaden Haslund, som spiller i Serie 1 for herrer og Kvindeserien for Kvinder. Klubben, der blev grundlagt 1. maj 1930, spiller sine hjemmekampe på XL Park Vorup – Ulvehøj der har en tilskuerkapacitet på 3.000.

 • Team Han Herred

  Kommer fra Danmark

 • Søndersø IF

  Søndersø IF´s historie går tilbage til 1928, hvor Søndersø Gymnastikforening blev dannet. I 1960 kom fodboldklubben til og man fortsatte i navnet Søndersø Idrætsforening. Stadigvæk var gymnastik og fodbold de dominerende sportsgrene, håndbold blev spillet i perioder, men med et beskedent antal haller var det kun udendørs. I 1974 tog håndboldspillet mere fat – 5 Søndersø borgere skød penge i for at få struktur på håndboldspillet, men måtte til Allesø eller Langesø Hallen for at spille. Året efter stod Søndersø Hallen så færdig og siden har den været omdrejningspunktet for håndbold i Søndersø. I 1986 udtrådte gymnastik af Søndersø IF, og tilbage var bordtennis, fodbold og håndbold. I 1994 gik bordtennis til BMV, boldklubben startede i Søndersø Boldklub og Håndboldafdelingen overtog alene navnet Søndersø Idrætsforening. Vi må konstatere, at det først og fremmest var på grund af den dyre halleje, at samarbejdet ophørte. I en by som Søndersø er der naturligvis et stort sammenfald af medlemmer, så der samarbejdes i Fodbold og Håndbold på tværs ved arrangementer og lignende.

 • Stepping IF Samvirke

  Stepping IF Samvirke,Er en Dansk Idrætsforening som ble stiftet 1935

 • Spangsbjerg IF-Fodbold

  Spangspjerg IF-
  SIF - Gymnastik er en del af Spangsbjerg Idrætsforening. Foreningen drives og ledes af frivillige engagerede mennesker til glæde for alle vore medlemmer.

 • Ølstykke Fc

  Ølstykke Fodbold Club (forkortet Ølstykke FC, ØFC) er en dansk fodboldklub, der er hjemmehørende i den sydvestlige del af Ølstykke på Sjælland. Det sjællandske mandskab afvikler alle deres hjemmebanekampe på Ølstykke Stadion, der har en samlet stadionkapacitet på godt 3.000 tilskuere (400 tilskuere) og spiller på seniorplan i 2009/10-sæsonen i den lokale Sjællandsserien. Den nordsjællandske fodboldklub, der har 800 medlemmer og 60 turneringshold (pr. 2008), er medlem af det lokale fodboldforbund Sjællands Boldspil-Union (FBU) og derigennem organiseret under Dansk Boldspil-Union (DBU).Ølstykke Idrætsforening (Ø.I.F.) blev stiftet i den 18. maj 1918

 • IF AIA Tranbjerg

  Idrætsforeningen AIA-Tranbjerg er en sportsforening fra Århus-forstaden Tranbjerg, der blev stiftet 17. august 1918. AIA står for Arbejdernes Idrætsklub Aarhus. Klubben har afdelinger inden for fodbold, håndbold, badminton, svømning, tennis, bordtennis og gymnastik.
  Klubbens nuværende navn er et resultat af en fusion i 1974 mellem AIA og Tranbjerg IF.
  Klubbens fodboldafdeling har sit bedste hold i Serie 2 og spiller på Grønløkke Stadion. Klubben spillede, da den blot hed AIA, fire sæsoner i den bedste danske fodboldrække i 1955-57, 1958 og 1961. AIA rykkede ud af 2. division i 1965 og 3. division i 1970.[1] AIA-Tranbjerg var i 3. division 1976 og 1977.
  Indtil 1965 var AIA den nærmeste udfordrer i Aarhus til AGFs dominans. De to klubber mødte for første gang hinanden i den landsdækkende række 24. august 1955, hvor de to klubber spillede 1-1 foran 22.000 tilskuere.[2]
  Landsholdsspillerne Ib Thygesen og Poul Pedersen har spillet for klubben. Poul Pedersen var den første spiller, der opnåede 50 landskampe for Danmark. AIA har også publikums-rekorden for en kamp i den danske 3. division. Da AIA mødte HIK i Århus Idrætspark den 25. maj 1953, var der 21.637 tilskuere.[3]
  Klubbens håndboldafdeling har tidligere været stærk på kvindesiden, hvilket har medført et danmarksmesterskab i 1982 og sølv i 1976, 1978, 1984 og 1989.

 • Velje Boldklub

  Vejle Boldklub (forkortet 'VB' eller Vejle B) er en dansk fodboldklub fra Vejle, der spiller i den danske 1. division. Klubben blev grundlagt som cricketklub i 1891 og begyndte først som fodboldklub i 1902. I 1922 flyttede klubben ind på Vejle Stadion.
  Klubben har vundet fem mesterskaber og seks pokal-titler igennem tiden. Den har desuden vundet the double - det vil sige både mesterskabet og landspokalen i samme sæson - to gange i hhv. 1958 og 1972.
  Mesterskabet i 1972 betød at klubben i 1973 kunne debutere i Europacuppen for mesterhold. Det blev dog kun til en kort affære for klubbens deltagelse i turneringen, da klubben måtte se sig slået til belgiske Anderlecht i turneringens første kamp.
  Fra og med 1911 har Vejle Boldklub spillet sine hjemmekampe i røde trøjer, hvide bukser og hvide strømper.

 • Solrød Fc

  Solrød Fodbold Club blev stiftet 29. september 1969, hvor man skilte sig ud, som en selvstændig forening fra den daværende Solrød Idrætsforening. Der er dog spillet fodbold i Solrød i væsentlig længere tid end den tid, som Solrød FC har eksisteret. Fodboldspillerne fra Solrød har fået deres første anerkendelse helt tilbage i 1918. Solrød Idrætsforening blev stiftet 22. april 1934.Navnet "Solrød" kommer af de to ord: skov og rydning. Dette henviser til at der engang lå en mose/skov, Ulvemosen, som blev ryddet. Det er også heraf Solrød Kommunes Våbenkjold og fodboldklubbens logo, som forestiller en ulvemund kommer fra.

 • Vallensbæk IF

  Hos VI39 har vi et bredt udbud af idrætsaktiviteter på motions- og konkurrenceplan.

  VI39 er samlingspunktet for folk i alle aldre, der ønsker at dyrke idræt og socialt samvær.

 • B Velo Nakskov

  Boldklubben Velo blev som den første fodboldklub i Nakskov, oprettet i 1899. Det var dengang en arbejderklub, og det er den på mange måder stadig.
  Sammen med B 1905, spillede Velo de første år på Færgelandet. Begge klubber ønskede dog bedre facaliteter og man søgte kommunen om at komme til at spille ved Rosenvænget. På det tidspunkt var der forhandlinger i gang om en sammenslutning af de to klubber, det blev dog imidlertid ikke til noget.
  Den nye klub Nakskov Boldklub kom til at spille på det nye anlæg, mens Velo rykkede til et areal på Tinghusvej, hvor de stadig har hjemme.
  For et par år siden gik Velo ind i et samarbejde med Branderslev IF om at danne holdet VB Lolland, sammenlægningen af de to førstehold havde til mål at komme i Lolland-Falsterserien.
  Velo har aldrig haft den samme succes som storbror NB, men i sidste sæson rykkede man (VB Lolland) således op i Lolland-Falsterserien, dermed er det første gang i mange mange år, at de to klubber ligger i samme række. Det skal nu blive spændende at se hvordan holdet klarer sig. Samt udsigten til nogle ægte lokalbrag.
  VB Lolland nåede dog kun at spille 2 sæsoner i Lolland-Falsterserien, og dermed 4 lokalopgør mod NB, før klubben blev opløst. Alle disse 4 kampe blev tabt.
  Efter opløsningen af VB Lolland i 2008, spillede Velo igen under sit eget navn. Velo var nu placeret i Serie 3 (DBU Lolland-Falster), men i sæsonen 2009/10 blev det til oprykning til Serie 2 (DBU Lolland-Falster), og året efter oprykning til Serie 1 (DBU Lolland-Falster). Første sæson i Serie 1 (DBU Lolland-Falster) gik ikke alt for godt, men i sæsonen 2012/13 vandt Velo grundspillet. Holdet opnåede 3. oprykning på kun 4 sæsoner efter et meget tæt oprykningsspil, hvor det hele blev afgjort i sidste runde, Velo skulle have hjælp fra Nakskov Boldklub, som spillede mod Væggerløse den kamp endte 2-2. Velo spillede selv i Nørre Alslev og vandt 7-1 og lod der efter propperne springe da oprykningen til den bedste række på Lolland-Falster var en realitet

 • Tarm IF

  Tarm IF,er en Dansk Idrætsforening som ble stiftet 1897.Vision: Fodbold for fællesskab
  Tarm IF vil arbejde på at alle aktive, spillere, trænere, ledere, forældre, samarbejdspartnere og interessenter sammen skal skabe de bedst mulige rammer for en forening i fællesskab.
   
  Målsætning: Skabe rammer for fællesskab
  Tarm IF vil sørge for at fortsætte arbejdet med at bygge broer mellem alle årgange i klubben.
  Trænere og ledere skal klædes på ved både interne og eksterne seminarer.
  Der stilles forventningerne fra alle til hinanden, og alle hjælper hinanden med at løse opgaverne.

 • Tønder Sportsforening

  Tønder Sportsforening (TSF) er en sportsforening i Tønder, indenfor fodbold, håndbold og atletik. Tønder SF er en del af overbygningen FC Sydvest, klubbens eget 1. holdet i fodbold spiller i serie 2. Henning Enoksen var i 1960'erne med til at som spillende træner sikre klubben oprykning til Jyllandssserien og som træner til Danmarksserien.

 • Stautrup IF

  Stautrup IF,holder til i Viby,Danmark,ble stiftet 1970

 • Stillinge iF

  Stillinge Idrætsforening tilbyder sportsaktiviteter til børn, unge, voksne og seniorer.

  Der tilbydes aktiviteter indenfor håndbold, fodbold, gymnastik, badminton og petanque. 

  Alle er velkommen til at deltage uanset alder, køn og uanset om man har dyrket sport tidligere. 

 • Boldklubben Syd-Vest

  Boldklubben Syd-Vest er en Dansk Boldklubb som ble stiftet 1962,er usikker på om den eksistere enda

 • Østervrå IF

  Østervrå Idrætsforening blev stiftet i maj 1936 ved en generalforsamling på sportspladsen. Fodbold var den eneste sportsgren, der var gang i fra starten. I 1970erne kom der for alvor liv i foreningen. Østervrå-hallen blev bygget og det gav muligheder for andre aktiviteter end fodbold. På programmet kom også svømning, badminton og håndbold og det gav en stor medlemstilgang. I 2006 fik idrætsforeningen et nyt tilbud idet der i Østervrå Idræts- og Kulturcenter (tidl. Østervrå-hallen) blev etableret et motionscenter.

 • Sønderborg Boldklub

  Sønderborg Boldklub ble stiftet 26.10.1919,kommer fra Sønderborg kommune,Danmark,tror ikke den eksisterer enda

 • Viby IF

  Viby Idrætsforening er en idrætsforening i Viby ved Århus, som har fodbold, håndbold, gymnastik, basketball og tennis på programmet. Foreningen blev stiftet den 9. juni 1Viby Idrætsforenings fodboldafdeling (Viby IF Fodbold) er en selvstændig afdeling af Viby Idrætsforening, hvor de andre afdelinger er basketball, gymnastik, håndbold og tennis. Men fodboldafdelingen er den største afdeling med ca. 500 medlemmer, heraf ca. 275 medlemmer i ungdomsafdelingen. hvor den bedste placering indtil nu er 2 division, hvor den nuværende placering er Jyllandsserien (2016). Klubbens førstehold for herrer spiller sæsonen 2011/2012 i 2. division.918.

 • Viborg Fodsports Forening

  Viborg Fodsports Forening (forkortet Viborg F.F., VFF) er en dansk fodboldklub hjemmehørende i den midtjyske domkirkeby Viborg. Klubbens førstehold spillede fra 1998 til 2008 i Superligaen, men måtte rykke ned i 1. division efter ti år i den bedste fodboldrække. Efter fem sæsoner i 1. division, vendte klubben tilbage til Superligaen for sæsonen 2013/14, hvorefter klubben rykkede ned og rykkede op igen til sæsonen 2015/2016. Klubben blev stiftet den 1. april 1896, og spiller sine hjemmebanekampe på Energi Viborg Arena, der har plads til 9.566 tilskuere (heraf 500 ståpladser, resten siddepladser). Fra sæsonen 2014/15 overtog Nike sponsoratet af spillertøj til hele Viborg F.F., herunder også amatørafdelingen. Klubbens hjemmespilledragt er med vandrette grønne og hvide striber, hvide bukser og strømper i samme stil som spilledragten. Udebanespilledragten består af en sort trøje med en rødlig farve i midten, sorte bukser og sorte strømper. Holdets tredje spilledragt er hvid med sorte markeringer i siden og enten hvide eller sorte shorts.