• Svelvik Kommune

  Svelvik er en norsk kommune og en by helt nordøst i Vestfold, ved munningen av Drammensfjorden. Kommunen slås sammen med Nedre Eiker og Drammen til nye Drammen kommune fra 1. januar 2020.[1]

  Svelvik kommune grenser i nord til Drammen og i vest til Sande. Øst for Drammensfjorden ligger Røyken og Hurum. Tettstedet Svelvik ligger ved Svelvikstrømmen, et smalt og stridt sund på 200 meter mellom indre og ytre del av Drammensfjorden, som er nesten stengt av Svelvik-morenen på tvers av fjorden

 • Gjekstad & Østerøya IF

  Gjekstad & Østerøya Idrettsforening (GØIF) er et fotballag fra Østerøya i Sandefjord. Klubben ble etablert 22. februar 1974. Klubbens hjemmebane er Østerøya Idrettspark, hvor de også har et klubbhus. A-laget spilte i 3. divisjon i 1993, 1994 og 1995, men ligger idag i 6. divisjon.

 • Horten Innebandyklubb

  Horten Innebandyklubb (stiftet 1. mars 1996), også kjent som Horten Dragons, er en innebandyklubb fra Horten. Klubben består i dag av fem aldersbestemte lag, Gutter 7 år, Gutter 9 år, Gutter 11 år, Gutter 13 år og Gutter 15 år, samt ett foreldrelag og to seniorlag for herrer.

  Hjemmearena er Hortenshallen, som av klubbens tilhengere kalles «Dragons Cave».

 • Lions Horten

  Horten er både en kystby i Vestfold, beliggende mellom Holmestrand i nord og Tønsberg i sør, og en kommune med samme navn. Kommunen grenser til Re og Tønsberg. Horten kommune innbefatter byene Horten og Åsgårdstrand, samt tettstedene Nykirke og Skoppum.

 • Flint IL

  Flint Tønsberg (stiftet som Vallø Idrettsforening 28. april 1917[1]) er et allianseidrettslag fra Søndre Slagen i Tønsberg. Flint ble i første omgang stiftet som en fotballklubb, men siden er flere andre idrettsgrener integrert, og i dag omfatter Flint også grupper for håndball samt grupper for mosjon og barneidrett.

  Flint er et av de største idrettslagene i Vestfold, og klubben innviet et nytt klubbhus i mai 2015.[2] Klubbhuset er lokalisert på Løveid ved Tolvsrød, med tilhørende idrettsanlegg og baner. I tillegg brukes en rekke lokale gress- og grusbaner, skolegymsaler, samt Slagenhallen ved siden av Presterød ungdomsskole

 • Gullhaug IL

  Gullhaug Idrettslag (stiftet 5. august 1974) og er et idrettslag for fotball, tidligere var det også for avdelinger for håndball og friidrett.

  Idrettsforeningen er medlem av Norges Idrettsforbund gjennom Vestfold Idrettskrets. Klubben er også medlem av særforbundet Norges Fotballforbund gjennom Vestfold Fotballkrets. Tidligere var de også medlem av særforbundene Norges Håndballforbund og Norges Friidrettsforbund gjennom henholdsvis Norges Håndballforbund Region Sør og Vestfold Friidrettskrets. Gullhaug Idrettslag hører hjemme i Holmestrand kommune og er medlem av Holmestrand Idrettsråd.

 • Halsen IF

  Halsen Idrettsforening ble stiftet som Halsen Ballklubb 22. oktober 1933. Klubbens første formann var Håkon Kruge. I februar 1946 ble det opprettet egen håndballgruppe, og på generalforsamlingen i 1948 ble det vedtatt å endre navnet til Halsen Idrettsforening. Foreningen holder til i Bergeskogen Idrettspark, på Østre Halsen i Larvik kommune. Halsen IF består i dag av en fotball- og en håndballgruppe. Fotballgruppa trener og spiller på klubbens naturgressbane og kunstgressbane. Håndballgruppa holder til i foreningens håndballarena, Bergslihallen, som tidligere var hjemmearena for Larvik Håndballklubb. Foreningen har også et anlegg for beachhåndball, med to baner.

 • Sportsklubben Stag

  Sportsklubben Stag er et norsk idrettslag fra Stavern. Det ble stiftet 17. juni 1945 etter en sammenslutning mellom Stavern Idrettsforening og Agnes Idrettslag, derav navnet Stag. Klubben har om lag 1100 medlemmer fordelt på aktivitetene fotball, håndball og troppsturn. Klubbens farger er grønt og hvitt.

  Fotballen i Stag hadde sin storhetstid på 1960-tallet da de etter to opprykk på rad spilte seg opp i den nest øverste divisjonen i 1969.[1] Klubben har også fostret opp de tidligere landslagsspillerne Reidar og Tom Sundby. De siste årene har Stag spilt i 5. divisjon i Vestfold.

  Stags turngruppe ble etablert 17. november 1969.[2] Stag Turn har cirka 600 medlemmer og er blant Norges ledende innen troppsturn. De har egen grophall på Holmejordet mellom Larvik og Stavern.

  Klubben har i de senere år arbeidet for at de tre undergruppene, som har vært spredt på ulike steder i Stavern, skal samles på ett anlegg på Kaken.

 • Borre IF

  Borre Idrettsforening (stiftet 1. juli 1933[1]) er en norsk idrettsforening fra Horten i Vestfold. Fotballaget har ligget i 3. divisjon hele sin tid, men rykket ned til 4. divisjon i 2007. Borre spilte mot Strømsgodset i cupen i 1999, da vant Godset 4-1. De har også møtt Skeid, da vant Skeid 3-2, og i 2004 møtte Borre Moss på Borre Idrettsplass. Moss ledet bare 1-0 til pause, men vant til slutt 9-1. Borre IF valgte i 2010-sesongen å inngå et samarbeid med SK Falks fotballgruppe, slik at A-lag og juniorlag for herrer skulle ivaretaes av Falk.

 • Sande kommune

  Sande er en kommune nord i Vestfold fylke. Den grenser i nord til Drammen, i øst til Svelvik, i sør til Holmestrand, og i vest mot Hof. Høyeste punkt er Presteseteråsen, 568 moh. Her er gjort tallrike funn fra forhistorisk tid, blant annet fra Nøstvetkulturen i steinalderen.
  Tettstedet Sande er administrasjonssenter i kommunen og har 2 218 innbyggere per 1. januar 2016[

 • Høyjord IL

  Høyjord Idrettslag er et Idrettslag fra Vestfold.Klubben ble stiftet 1934

 • Hof IL

  Hof Idrettslag (stiftet som Hof Skiklub, 15. januar 1899[1]) og er et fleridrettslag for fotball, håndball, innebandy, langrenn, skihopp og turn.
  Idrettsforeningen er medlem av Norges Idrettsforbund gjennom Vestfold idrettskrets. Klubben er også medlem av særforbundene Norges Fotballforbund, Norges Håndballforbund, Norges Skiforbund og Norges Gymnastikk og Turnforbund, gjennom henholdsvis Vestfold Fotballkrets, Norges Håndballforbund Region Sør, Telemark og Vestfold Skikrets og Vestfold Gymnastikk og Turnkrets. Hof Idrettslag hører hjemme i Hof kommune og er medlem av Hof Idrettsråd.
  Idrettslaget var teknisk arrangør av Ski-NM 1984.

 • Tjølling IF

  Tjølling Idrettsforening (stiftet 23. desember 1888) er en norsk idrettsforening fra Tjølling i Larvik. Tjølling IF deltar i seriespill i håndball og fotball, samt har allidrett for barn i alderen 2-6 år.
  Fotballen spilles på Løveskogen Idrettspark,i 2014 ble hovedbanen oppgradert til kunstgress (en full bane samt en syverbane) og en gressbane. På samme sted ligger også Tjøllinghallen, som ble bygd og blir drevet av klubben selv.
  Klubbens herrelag i håndball spiller i 2.divisjon, og damelaget i 3. divisjon.
  Klubbens seniorlag i fotball spiller i 5.divisjon

 • Åsgårdstrand IF

  Åsgårdstrand Idrettsforening ble opprettet i 1936 og holder til i eget klubbhus ved Bakkeåsen i Åsgårdstrand.
  I 2008 er det to undergrupper i idrettsforeningen, nemlig fotball og turn.

 • HK 72 Sande

  HK 72 Sande,er en håndball klubb fra Sande kommune

 • Tønsberg og Omegn Ishockeyklubb

  Tønsberg Vikings eller Tønsberg og Omegn Ishockeyklubb er en ishockeyklubb fra Tønsberg, som spiller sine hjemmekamper i Tønsberg Ishall. Vikings har spilt i GET-ligaen i perioden 2012 til 2014. De ble regnet for å ha den største publikumsoppslutningen blant lagene på det nest øverste nivået i Norge. De ble i sesongen 2010/2011 seriemestere i 1. divisjon, og igjen seriemestere i 1. divisjon sesongen 2011/2012 med opprykk til GET-ligaen 2012/13.
  Tønsberg Vikings la ned eliteavdelingen sommeren 2016 etter en lang periode med økonomiske problemer.
  Sensommeren 2016 startet klubben opp et nytt seniorlag i regi av breddeklubben som i sesongen 2016/2017 spiller i 2. divisjon

 • Slagen IF

  Slagen Idrettsforening (stiftet 11. mai 1924) er et idrettslag fra Slagendalen i nærheten av Tønsberg. Slagen har en gressmatte og en grusbane lokalisert ved det lokalkjente Framhuset. Her blir det avholdt hyppige bingokvelder som har vært en viktig inntektskilde for klubben.

 • Tømmerholt IL

  Tømmerholt Idrettslag (stiftet i 1946) er et idrettslag fra Tømmerholt, sørvest på øya Nøtterøy i Vestfold. Klubben driver med aktiviteter som blant annet fotball, håndball og ski.
  Tømmerholt er Nøtterøys minste idrettslag. Klubbens farger på draktene er burgunderrød og hvite, mens shortsene er helhvite. Tømmerholt-dressen er blå.
  Når ungdommen blir eldre, slutter flere og flere med idrett, og dette har ført til et samarbeidsprosjekt med de andre idrettslagene på øya. Når de forskjellige håndballagene når g/j 16-serien, kan de velge å bli slått sammen til N3T, som er et samarbeidsprosjekt mellom Tømmerholt og Nøtterøy IF, Tjøme IL og Teie IF.
  Klubbhuset ble totalrehabilitert i 2011. Klubbhuset har nå to garderober med dusj, en stor forsamlingssal, et styre-/møterom og et moderne kjøkken.

 • Sporty Idrettslag

  Sporty idrettslag ble stiftet 18.februar 1938 og er en typisk breddeklubb hvor hovedvekten av aktiviteter rettes mot barn og ungdom.

  At klubben opp gjennom årenes løp har blitt et solid forankringspunkt for Verningen og Ringdal kan medlemstallet vise til. IL Sporty har i dag ca. 300 medlemmer basert på et nedslagsfelt på ca. 450 husstander. Klubbens anlegg består av to gressbaner med internasjonale mål, en grusbane, utendørs håndball og basketballbane, lysløype samt klubbhus og kiosk. Det er et yrende liv først og fremst i sommerhalvåret, men også ellers i året da det arrangeres langrenn etc. for barn og ungdom.

 • Sem IF

  Sem Idrettsforening (stiftet 14. februar 1921) er en idrettsforening fra Sem i Tønsberg kommune. A-laget til Sems fotballag holder i sesongen 2016 til i 8. divisjon for herrer.[1]
  Laget består hovedsakelige av lokale spillere som har vokst opp i nærområdet. Enten på det lokale tettstedet Sem eller de nærliggende områdene Hogsnes og Bjelland.

 • Tjøme IL

  Tjøme Idrettslag (stiftet 17. januar 1926) er en liten idrettsklubb fra Tjøme. Klubben har håndballgruppe og fotballgruppe, og medlemmene er likt fordelt på gruppene. Tidligere har klubben også vært aktiv innen andre idretter, bl.a. ski. Klubbens fotballag har eget baneanlegg på Ormelet og spilte i 8. divisjon sesongen 2012.

 • Halsen IF

  Halsen Idrettsforening ble stiftet som Halsen Ballklubb 22. oktober 1933. I februar 1946 ble det opprettet egen håndballgruppe, og på generalforsamlingen i 1948 ble det vedtatt å endre navnet til Halsen Idrettsforening. Foreningen holder til i Bergeskogen Idrettspark, på Østre Halsen i Larvik kommune. Halsen IF består i dag av en fotball- og en håndballgruppe. Fotballgruppa trener og spiller på klubbens naturgressbane og kunstgressbane. Håndballgruppa holder til i foreningens håndballarena, Bergslihallen, som tidligere var hjemmearena for Larvik Håndballklubb. Foreningen har også et anlegg for beachhåndball, med to baner.

 • Vear IF

  Vear Idrettsforening (stiftet 14. mai 1965) er et idrettslag på Vear i Tønsberg kommune. Foreningen driver med fotball, håndball og klatring, samt idrettsskole for de yngste og en trimgruppe. På årsmøtet i februar 2015 ble også Vear IF Discgolf tatt opp som undergruppe (Frisbeegolf, eller discgolf)
  I forbindelse med 50 årsjubileumet i 2015 utgies en jubileumsbok som beskriver Vear IFs 50 første år.

 • IL Ivrig

  IL Ivrig er en fleridrettsklubb, med seks idretter organisert i fire undergrupper. Vi er det største idrettslaget i Re kommune med ca 1400 medlemmer. Idrettslaget drives utelukkende med frivillge krefter og øverste organ utenom årsmøtet er hovedstyret. 

 • Tønsberg Turnforening

  Tønsbergs Turnforening også kalt Tønsberg Turnforening eller Tønsberg Turn, og forkortes gjerne «TT», er en idrettsforening i Tønsberg som ble stiftet 9. juni 1864. Foreningen har grupper innen kunstløp, hurtigløp på skøyter, turn, håndball og petanque. Man hadde også egen avdeling for fotball fram til 1985, da denne ble slått sammen med Tønsberg-Kameratene og skilt ut som Tønsberg FK.
  I 1981 gikk friidrettgruppen ut av klubben, slo seg sammen med friidrettsgruppen til Tønsberg-Kameratene og etablerte Tønsberg Friidrettsklubb (TFIK).

 • Sportsklubben Falk

  Sportsklubben Falk (stiftet 23. september 1917[1]) er et idrettslag fra Horten, som driver med fotball og håndball. Fotballagets A-lag holder til i 4. divisjon, mens håndballagets A-lag rykket opp fra 1. divisjon til eliteserien i 2013 og rykket ned igjen i 2014 og opp igjen i 2016.
  SK Falk er en sammenslutning av Idrettsforeningen Falk og Horten Sportsklubb.

 • Sandar Idrettslag

  Sandar Idrettslag (stiftet 24. september 1931 som Framnes Idrettslag) er et idrettslag fra Sandefjord kommune. Idrettslaget har 900 medlemmer fordelt på håndball- og fotballgruppa. Fotballgruppa spiller sine hjemmekamper på Vesterøya Idrettspark som er populært kalt Kariåsen. Håndballgruppa spiller sine hjemmekamper i Ormestadhallen som ligger ved Ormestad barneskole.

 • Nøtterøy IF

  Nøtterøy Idrettsforening (stiftet 19. mars 1917 som Nøterø Skiklubb) er et idrettslag fra Nøtterøy i Vestfold. Uteidrettene benytter Nesskogen idrettspark på Nesbrygga som hjemmearena. Inneidrettene holder til i Nøtterøyhallen på Teie, som har en kapasitet på rundt 1500 tilskuere. Klubbens farger er grønn skjorte og røde bukser.
  Nøtterøy rykket ned fra eliteserien i håndball for menn etter sesongen 2014/15.Klubben ble stiftet 19. mars] 1917 under navnet Nøterø Skiklubb. I 1915 ble det bygd en hoppbakke i området, og det ble danna en skiklubb to år seinere. I 1919 kom også sommeridretter med, og klubben bytta navn til Nøterø Sportsklubb. Denne klubben ble i 1925 slått sammen med Nøterø Dameklubb, og bytta navn igjen, til Nøterø Idrets- og ungdomslag. Klubben fikk fotballgruppe i 1934. Idrettslaget og ungdomslaget skilte lag i 1937, og navnet ble nå Nøtterø Idrettslag. Draktene som ble benytta av utøverne besto av brune trøyer og hvite bukser. Etter flere endringer endte de til slutt opp med dagens farger. Nøtterøy Idrettsforening fikk navnet som brukes i dag da de slo seg sammen med Nesbryggen Idrettsforening i 1939. Nesbryggen var en idrettsforening på østsiden av Nøtterøy.

 • Helgerød IL

  Helgerød Idrettslag (stiftet 25. mars 1937) er et idrettslag fra Sandefjord i Vestfold, som driver med fotball, skiidrett og tennis.

 • Hvittingfoss IL

  Den første spire til Hvittingfoss Idrettslag var Vittingfoss og omegns Skiklubb som ble stiftet 21/2-1907.Skiklubbens protokoller er dessverre blitt borte, så man har intet kjennskap til klubbens virke. Det tyder imidlertid på at driften ikke har vært tilfredsstillende, sannsynligvis pga. dårlig tilslutning, idet klubben opphørte i 1909.
  Skiklubben ble reorganisert i 1911 under navnet Vittingfoss og omegns Idrætsforening.

 • Eik IF

  Eik Idrettsforening Tønsberg, bedre kjent som Eik-Tønsberg, (stiftet 14. mars 1928 som Eik Idrettsforening[1]) er en tradisjonsrik idrettsforening med opprinnelse i tettstedet Eik rett nord for Tønsberg by i Vestfold. Foreningen har særlig drevet med fotball. Klubbens A-lag spiller sine hjemmekamper på Eikbanen og laget spiller nå i 4. divisjon. Spillerne har hvite overdeler og svarte bukser.

 • Vestfold Håndballkrets

  Vestfold Håndballkrets,
  Tidligere hadde Vestfold eget håndballkrets

 • Husøy & Foynland IF

  Husøy og Foynland Idrettsforening er en idrettsforening fra de to øyene Husøy i Tønsberg kommune og Føynland i Nøtterøy kommune. Den ble stiftet 3. mai 1934[1] under navnet "Kvikk" Husø, men dette ble senere endret til Husø Ballklubb. Foreningen fikk sitt nåværende navn i 1945.
  Husøy og Foynland IFs farger er grønt og hvitt.

 • Stokke IL

  Stokke Idrettslag (Stokke IL) er en idrettsforening fra Stokke kommune.
  15. januar 1931 satte åtte menn seg sammen på Henriksens Kafe i Tassebekkveien og ble enige om å stifte et nytt lag. Navnet ble Stokke Skiklubb .Siden den gang har mye skjedd og i dag, mars 2017, har Stokke IL ca 1.400 medlemmer. Idrettslaget er et breddeidrettslag med tilbud innen turn, orientering, håndball, fotball og ski. Visjonen er Idrettsglede, fellesskap og utfordringer!
  På anleggssiden har Stokke IL nå 3 gressbaner (11-er), 1 kunstgressbane (11-er) og 1 grusbane til bruk for fotballgruppa. Skigruppa har over lengre tid bygget opp en modere skistadion i Storås som blant annet ble brukt under NM på ski 2010. Store deler av anlegget i Storås dekkes av kunstsnø som gir perfekte forhold for ski i vintersesongen. Skigruppa har også ansvaret for å kjøre opp løyper i Bokemoa (1,3 og 2 km runder).Skigruppa har påbegynt arbeidet med nye rulleskiløyper som vil stå klar innen få år.
  Fra 1. januar 2017 er Stokke kommune blitt Sandefjord kommune, og idrettslaget benytter kommunens gymsaler og haller for aktivitet i tillegg til egne anlegg.
  Stokke IL organiseres gjennom et hovedstyre blant annet med representanter fra de ulike gruppene

 • Andebu Idrettslag

  Andebu Idrettslag (stiftet som Andebu Skiklubb 6. februar 1919) og er et fleridrettslag for fotball, ski, friidrett, orientering og boccia.
  Idrettsforeningen er medlem av Norges Idrettsforbund gjennom Vestfold idrettskrets. Klubben er også medlem av særforbundene Norges Fotballforbund, Norges Friidrettsforbund, Norges Skiforbund og Norges Orienteringsforbund, gjennom henholdsvis Vestfold Fotballkrets, Vestfold Friidrettskrets, Vestfold Orienteringskrets og Telemark og Vestfold Skikrets. Andebu Idrettslag hører hjemme i Sandefjord kommune og er medlem av Andebu Idrettsråd.

 • Idrettslaget Runar

  Idrettslaget Runar (stiftet 7. januar 1949) et idrettslag fra Sandefjord, som driver med fotball, friidrett og håndball. Klubben har hovedsete og hall på Haukerød.

 • Vestfold Idrettskrets

  Vestfold idrettskrets (VIK) (stiftet 27. april 1919), er et fellesorgan for all idrett innen Vestfold fylke. VIK er et organisasjonsledd under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Alt idrettskretsen arbeider med skal kunne relateres til en nytteverdi for idrettslagene.
  I VIK er det 420 idrettslag som er medlem av Idrettsforbundet, av disse er 69 fleridrettslag (som aktiviserer medlemmer i to eller flere idretter), 231 særidrettsklubber og 120 bedriftsidrettslag.
  Idrettskretsen har pér 2012, to prosjekter gående:
  Vestfold Toppidrett etablert i 2003
  AktivSkole365 etablert i 2005

 • Sandefjord Ballklubb

  Sandefjord Ballklubb (stiftet 27. februar 1917) er et fotballag fra Sandefjord i Vestfold. Laget spiller sine hjemmekamper på Storstadion og holder til i Bugården i Sandefjord. Ballklubben har en rekke sesonger bak seg i landets øverste divisjon. SB har pulikumsrekorden i Sandefjord på 14 076 satt i kvartfinalen i cupen mellom SB og Larvik Turn i 1959 på Gamle Stadion. Ballklubben regnes som en av artistokratene i norsk fotball fordi klubben deltok i Hovedserien fra begynnelsen. Lagets drakter består av gule trøyer, svarte bukser, og gule strømper.

 • Nanset IF

  Nanset Idrettsforening (stiftet 15. juli 1919) er et idrettslag fra Nanset i Larvik, Vestfold, som driver med fotball, skiidrett og sykling. Klubben arrangerer hvert år grusrittet Farrisrunden, som avholdes rundt Farrisvannet.I 1997 slo fotballavdelingen i klubben seg sammen med samme avdeling i Halsen Idrettsforening og dannet toppfotballsatsingen Fotballklubben Larvik. Satsingen førte til 4 sesonger i Toppserien for kvinner, før samarbeidsklubben ble lagt ned i 2010.

 • Hedrum Idrettslag

  Hedrum Idrettslag (HIL) (stiftet 1. august 1919, tidligere Hedrum Idrettsforening[1]) er et multiidrettslag fra Hedrum i Larvik kommune.
  HIL er inndelt i fotballgruppe, håndballgruppe, skigruppe og orienteringsgruppe. I perioder hadde HIL også en aktiv friidrettsgruppe.

 • Larvik Turn IF

  Larvik Turn & Idrettsforening (stiftet i 1865) er et idrettslag fra Larvik. Klubben tilbyr i dag idretter som fotball, håndball, friidrett, bryting og turn. Larvik Turn IF har 721 medlemmer per 2008, og klubbens stadion, Lovisenlund idrettsplass, og klubbhus er beliggende på Lovisenlund i Gunnar Thoresens vei ved Bøkeskogen.
  Klubben fotballag spiller i hvite drakter, blå shortser og hvite strømper, bortedrakten er blå. Opprinnelig stilte spillerne derimot i «blaa Benklæder, rødt Bælte og hvid Tricotgenser».
  Fotballag spiller i dag i 4. divisjon. Før sesongen 2016 var laget egentlig kvalifisert for spill i 3. divisjon, men da oppsettet av avdelingene ble kjent, viste det seg at Turn fikk svært lang reiser til bortekampene. Klubben så seg ikke i stand til å organisere og finansiere dette og søkte om å bli satt opp i en annen avdeling. Da fotballforbundet avslo dette så klubben seg tvunget til å trekke laget fra serien. Siden Turns andrelag spillte i 4. divisjon, kunne førstelaget overta denne plassen.

 • Fvang Fotballklubb

  .Fevang Fotballklubb (stiftet 26. august 1966) er en fotballklubb fra Sandefjord.
  Klubben har fokus rettet mot talentutvikling og hobby-fotball, og har holdt seg i midtsjiktet i norsk fotball. Fevang er en samarbeidsklubb med Sandefjord Fotball. Klubben har også et damelag.Per i dag har klubben to herrelag på seniornivå, i tillegg til damelag.

 • Larvik Håndballklubb

  Larvik Håndballklubb (stiftet 31. mai 1990) er en håndballklubb fra Larvik. Klubben har som visjon å bli "Verdens beste håndballklubb". Klubben rykket opp til eliteserien i håndball for kvinner i 1992 og har siden slutten på 1990-tallet vært den ledende klubben på kvinnesiden i Norge. Klubben ble stiftet etter at årsmøtene i Larvik Turn og Halsen Idrettsforening vedtok å etablere en egen elitesatsingsklubb for senior.
  Klubben hadde i 2012 ca. 500 medlemmer. Da Larvik HK ble stiftet var det ikke anledning til å stille lag i aldersbestemte klasser, et vedtak på håndballtinget i 2005 endret på det. Larvik HK valgte å etablere rekrutteringslag i aldersbestemte klasser fra sesongen 2005/06. I tillegg til rekruttlaget i 2. divisjon, har klubben nå både J20- og J18-lag. Larvik HK er historiske med flest seriemesterskap i håndball for kvinner, 18 eliteserietitler (2016). I 2010/11-sesongen vant kvinnelaget EHF Champions League som første norske klubb.

 • Fk Ørn Horten

  Fotballklubben Ørn-Horten, tidligere Ørn Fotballklubb, forkortet Ørn FK, populært kalt De brune eller Ørnane, ble stiftet 4. mai 1904, og er Hortens største fotballklubb. Den spilte i Hovedserien på 1950- og 60-tallet. Klubben spiller nå i 2. divisjon etter opprykk i 2013. Klubben legger stor vekt på utvikling av egne talenter og er et samlingspunkt for fotballinteresserte i Horten.

 • Sandefjord Fotall

  Sandefjord Fotball (stiftet 10. september 1998) er en norsk fotballklubb som spiller sine kamper på Komplett Arena i Sandefjord, Vestfold. Klubben ble etablert ved en sammenslåing mellom de lokale klubbene Sandefjord Ballklubb og IL Runar i 1998. Lagets beste plassering i Tippeligaen er 8.-plass i 2009-sesongen, men rykket ned fra Tippeligaen i 2010.