• Punkaharjo

  Punkaharju er en tidligere kommune i landskapet Södra Savolax i Finland. Kommunen hadde cirka 3 900 innbyggere og et areal på 748,71 km². Punkaharju var en finskspråklig kommune som grenset til kommunene Kerimäki, Kesälahti, Parikkala, Ruokolahti, Nyslott og Sulkava.

 • Fc Futura

  FC Futura (forkortet Futura ) er en fotballklubb fra Porvoo i Finland . Klubben ble dannet i 1992, og deres hjemmebane ligger på Porvoon keskuskenttä. Det andre spillestedet som brukes av klubben, er Porvoon Pallokenttä . Menneskets første lag spiller for tiden i Kakkonen (Second Division). Formannen for FC Futura er Matti Valasti

 • SPL Keski Uudenmaan Piiri

  Den SPL Uusimaan Piiri (Nyland Football Association) er en av de 12 distriktsorganisasjoner av Fotballforbund Finland . Det forvalter lavere lags fotball i Vantaa .

 • Helsingin Nappula Liiga

  Helsingin Nappula Liiga

 • Nateva Numijärvi

  Nateva Numijärvi er en Finsk klubb som ble stiftet 1967

 • Källby UF

  Kållby Samlingshus var från början Kållby ungdomsförening ,kuf (som på vimpeln). Kuf är idag en fotbollsförening. Kållby Samlingshus stod klart hösten 1931. Huset är byggt på en backe där en varggrop, en fälla för att fånga vargar, tidigare funnits. Byggnadsarbetet genomfördes på talko, dvs byns invånare och föreningar bidrog med arbetskraft, pengar, virke osv för att få huset på ca 500 kvadratmeter, byggt. Huset fick en tillbyggnad på 1970-talet och har under 2000-talet igen renoverats. I Kållby Samlingshus hålls fester såsom bröllop och födelsedagskalas samt danser och möten.

 • Fc Keravan Pallo 75

 • KuPs

  Kuopion Palloseura (KuPS) er en finsk fotballklubb fra Kuopio. Klubben ble grunnlagt i 1923 og er per 2011 i den øverste divisjonen Veikkausliiga.

  KuPS holder for øyeblikket den finske rekorden for flest antall sesonger i den øverste divisjonen gjennom 1949 til 1992. Klubben spiller hjemme på Magnum Areena og supporterklubben heter Banzai

 • Långshyttanin Seura Suomi

  Långshyttanin Seura Suomi Långshyttanin LSS er en Finsk klubb som ble stiftet 1969

 • Vesta

  Vesta 1927

 • Fc Vantaa

 • Finlands Bollförbund

  Suomen Palloliitto (SPL) (Svensk: Finlands Bollförbund (FBF)) er særidrettsforbundet for fotball i Finland med tilholdssted i hovedstaden Helsingfors. SPL/FBF er landets øverste fotballorgan og er ansvarlig for å avholde nasjonale serie- og cupmesterskap samt landskamper for herrer og kvinner i ulike aldersklasser. Forbundet ble grunnlagt i 1907 og ble medlem av FIFA i 1908 og UEFA i 1954. Forbundet hadde fra grunnleggelsen også ansvaret for bandy, men denne delen fikk sitt eget forbund, Suomen Jääpalloliitto, i mars 1972.

 • Pedot Orrimattilan

  Pedot Orrimattilan

 • Palokan Riento

  Palokan Riento

 • NÅID

  NÅID er en Finsk fotball krets Nylands o Åbolands Distrikt

 • Sääksjärven Loiske

  Sääksjärvi Loiske er en finsk sportsklubb med hovedkontor i Lempääläs Sääksjärvi-sjø. Klubben ble grunnlagt i 1947 og har rundt 1200 medlemmer i dag.

  Klubbens disipliner inkluderer fotball , futsal , friidrett , ski , gymnastikk og volleyball .

 • Kyrkslätt IF

  Kyrkslätt Idrottsföreningen (forkortet KyIF og også kjent som Kyrkslätt IF ) er en idrettsforening fra Kirkkonummi , Finland . Klubben ble dannet 9. november 1924 og dekker sport av fotball , håndball , ski , alpin sport, gymnastikk , ridning , friidrett og volleyball .

 • FC Haka

  FC Haka er en fotballklubb fra Valkeakoski i Finland som ble grunnlagt i 1934. Klubben er en av Finlands mestvinnende klubber ved at den har vunnet den øverste finske fotballigaen for herrer samt den finske cupen en rekke ganger.

  Hakas beste prestasjon i europeisk sammenheng var under 1983/1984–sesongen, hvor de nådde kvartfinalen i Cupvinnercupen og tapte for Juventus (som senere vant finalen). Klubben har for øvrig vært involvert i ulike europacupspill hvert år siden 1998

 • HerTu

  HerTo er en Finsk klubb. Klubben ble stiftet i 1921

 • Ekenäs IF

  Ekenäs Idrottsförening (forkortet EIF eller Ekenäs IF ) er en idrettsforening fra Ekenäs , Raseborg i Finland . EIF ble dannet i 1905 og er en av de eldste klubber i sør-vest i Finland. Menneskets fotballforste spiller for tiden i Ykkönen (første divisjon). Hjemmebanen er på Ekenäs Centrumplan i Ekenäs

 • Ilves-Kissat


  Tampereen-Viipurin llves-Kissat er en finsk fotballklubb fra Tampere. Fra 2017 spiller i Kolmonen-ligaen. [1]

  De spiller sine hjemmekamper i Tammelan Stadion, som ble åpnet i 1931. [2]

  Klubbens navn ble endret til Viipurin Ilves ('Lynx of Viipuri') i 1934, og som følge av vinterkriget ble klubben flyttet i Tammerfors i 1940. Men det var allerede en klubb som heter Ilves i Tammerfors, så klubben reverted til navnet Ilves-Kissat i desember 1944. [3]

  IKissat Tampere ble forfremmet til Mestaruussarja, den fineste fotballen i 1949, og vi er mestere i 1950. De ble henvist i 1951.
  Ilves-Kissat spiller hjemme i Ratina Stadion mot Salon Palloilijat i 2011 Kakkonen i august 2011.
  I 1974 fusjonerte Ilves-Kissat og Tampellan Palloilijat med Ilves Tammerfors, som nå ble fullt involvert i fotball. Ilves-Kissat avsluttet sin virksomhet i sporten, men på lavere nivåer av finsk fotball er den på en måte representert av sin søsterklubb, Kissalan Pojat (sønn av Katzenjammer Kids). [3]

  Høsten 2004, med klubbens fotballag i 6. divisjon, besluttet klubbens ledelse å skape høyere nivåer, og høsten 2010 oppnådde klubben forfremmelse til Kakkonen, det vil si tredje nivå. For 2011-sesongen inngikk Ilves-Kissat et arrangement hvor de ble gårdsteamet til FC Haka av Valkeakoski, men sesongen endte med nedrykning til 3. Divisjon.

 • Helsinki IFK

  HIFK dvs. Idrottsföreningen Kamraterna, Helsingfors rf (IFK Helsingfors) er i 1897 etablert en Helsinki- idrettslag. [1] Finlands langsiktige IFK- klubber er de eldste. Arten Sortimentet består av elektroniske sport , fotball , hockey , bandy , rink ball , bowling , håndball , innebandy og friidrett . SCUBA medlemmer av mer enn to av de mest kjente Society 800. idrettsutøvere er sprintere Erik Wilén ogBertel Storskrubb og Endurance Runner Nina Holmén . Klubben er også kjent for sine tradisjonelle fotball- og ishockeylag. De mest kjente aktørene i klubbens fotballag er Åke Lindman , Frans Karjag og Anders Westerholm . I fotball har klubben vunnet totalt syv finske mesterskap. IFK Ice Hockey SM-League- laget har også mange kjente spillere og er et av Finlands mest suksessfulle sju mesterskap.

 • Finland Basketball

  Det finske nasjonale basketballlaget ( finsk : Suomen koripallomaajoukkue , svensk : Finlands herrlandslag i kurv ) representerer Finland i internasjonal basketball

 • Ylöjärvi

  Ylöjärvi er en finsk by og kommune i landskapet Birkaland. Kommunen har cirka 29 900 innbyggere og et areal på 1 324,1 km² hvorav 208,62 km² er vann. Ylöjärvi er en finskspråklig kommune som grenser til kommunene Tavastkyro, Ikalis, Kihniö, Nokia, Parkano, Ruovesi, Tammerfors og Virdois

 • Ähtäri

  Den ligger i regionen Sør-Österbotten. Byen har en befolkning på 5 968 (31 august 2017) [2] og dekker et område på 910,87 kvadratkilometer, hvorav 105 km2 er vann. [1] Befolkningstettheten er 7,41 innbyggere per kvadratkilometer (19,2 / sq mi).

  Kommunen er engelskspråklig finsk.

  Ähtäri er kjent for sin dyrehage og hotellet Mesikämmen designet av Timo og Tuomo Suomalainen, som er delvis bygget i fjellet. Den største innsjøen i området er Ähtärinjärvi. Det er også en relativt gammel og liten styremølle kalt Vääräkosken Pahvi i Ähtäri.

  De største arbeidsgiverne i privat sektor er Inhan Tehtaat, Silver-Veneet, Tankki og Muovilami.

 • Kemi

  Kemi [ˈkɛmi] (Giepma på nordsamiska) är en kommun (stad) i landskapet Lappland i norra Finland, nära Torneå. Kemi ligger i det historiska landskapet Österbotten. Staden gränser i norr till Keminmaa, i sydost till Simo och i nordväst till Torneå.

 • Kihniö

  Kihniö er en kommune i landskapet Birkaland i Finland. Kommunen har cirka 2 300 innbyggere og et areal på 390,50 km² hvorav 33,39 km² er vann. Kihniö er en finskspråklig kommune som grenser til kommunene Jalasjärvi, Ylöjärvi, Parkano, Seinäjoki og Virdois

 • Parkano

  Parkano er en kommune i landskapet Birkaland i Finland. Kommunen har cirka 7 100 innbyggere og et areal på 909,76 km² hvorav 57,49 km² er vann. Parkano er en finskspråklig kommune som grenser til kommunene Ikalis, Jalasjärvi, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kihniö og Ylöjärvi

 • Aura

  Aura er en finsk kommune i landskapet Egentliga Finland. Kommunen har cirka 3 800 innbyggere og et areal på 95,59 km² hvorav 0,35 km² er vann. Aura er en finskspråklig kommune som grenser til kommunene Lundo, Pöytyä, Rusko, Tarvasjoki og Åbo.

 • Näsinneula

  Näsinneula er et observasjonstårn i Tammerfors, Finland, som overvåker Näsijärvi-sjøen. Det ble bygget i 1970-1971 og ble designet av Pekka Ilveskoski. Det er den høyeste frittstående strukturen i Finland og det nest høyeste observasjonstårnet i Norden i en høyde på 168 meter. Tårnet åpnet i 1971 og ligger i Särkänniemi fornøyelsespark. Det er en revolusjonerende restaurant i tårnet 124 meter over bakken; en revolusjon tar 45 minutter. Utformingen av Näsinneula ble inspirert av Space Needle i Seattle. Ideen om en revolusjonerende restaurant ble tatt fra Puijo tårnet i Kuopio.

 • Lattkylä

  Lauttakylä er sentrum av Huittinen sentrum. Den ligger sør-øst for elven Loimijoki og Punkalaitumenjoki. Det er det strukturelle og administrative senteret i sitt område. Lauttakylä er hjemsted for Lauttakylän Auto og Lauttakylän Luja. Det ligger ved trafikknavet, ved veikrysset av Highway 2, Highway 12 og Road 41. Hovedgaten i Lauttakylä er Risto Rytin katu. Andre store gater er Lauttakylänkatu, Huittistenkatu og Karpintie. Huittinen kirke ligger også i Lauttakylä.

 • Jalasjärvi

  Jalasjärvi er en tidligere kommune i landskapet Södra Österbotten i Finland. Kommunen hadde cirka 8 300 innbyggere og et areal på 830,47 km² hvorav 11,72 km² er vann. Jalasjärvi var en finskspråklig kommune som grenset til kommunene Ilmajoki, Karvia, Kauhajoki, Kihniö, Kurikka, Parkano og Seinäjoki. Jalasjärvi ble opprettet i 1867. I begynnelsen av 2016 ble Jalasjärvi slått sammen med Kurikka

 • FC Honka

  Football Club Honka Espoo eller bare FC Honka er en finsk fotballklubb fra byen Esbo. Klubben rykket opp til den finske eliteserien, Veikkausliiga, for første gang i klubbens historie etter 2005-sesongen.

  Hovedtrener og manager for klubben er Mika Lehkosuo, og klubben spiller sine hjemmekamper på Hagalunds idrottspark. Før 2005-seseongen hadde klubben i lang tid blitt sett på som en «nesten-klubb» som uten unntak underpresterte i Ykkönen, det nest høyeste nivået i finsk fotball.

 • Imatran Kettera

  Imatran Ketterä er et ishockeyhold fra Imatra, Finland, som spiller i Mestis-ligaen. Den spiller sine hjemme kamper i Imatra Spa Areena.

 • IFK Mariehamn

  IFK Mariehamn (forkortet MIFK) er en finsk fotballklubb som hører hjemme i byen Mariehamn på Åland. Klubben spiller for tiden i Finlands øverste divisjon, Veikkausliiga. Klubbens fotballtrener heter Pekka Lyyski, og laget spiller sine hjemmekamper på Wiklöf Holding Arena, som er en multisportsarena oppført i 1932 med plass til 4 000 tilskuere.

 • Savonlinna Basket

  Kurv Savonlinna (forkortelse: Kurv SL eller BSL) er en Savonlinna basketballklubb grunnlagt i 1972. Det har fokusert på juniorarbeid.
  Klubben ble grunnlagt i mai 1972. Før Basketball Savonlinna hadde byens basketballaktiviteter blitt praktisert i ti år av Savonlinna's NMKY, hvis basketballaktiviteter ble overført til BSL [1]. I 1975 vant B-guttene til klubben finsk mesterskap. [2]
  Kurv Savonlinna-løpene Jouni Mäkäläinen, Sari Muhonen og Minna Luostarinen har spilt i voksne landslag. [3]
  Kurv organiserer en årlig midtsommer ved neste årsskifte, Old Timers 'Basketball Tournament (OTB). Turneringen er en tre-dagers senior basketballturnering, med om lag 50 lag hvert år, hovedsakelig fra Finland

 • Tikkurilan Palloseura

  Tikkurilan Palloseura (Forkortet TiPS) er en fotballklubb fra Tikkurila i Vantaa, Finland. Klubben ble dannet i 1958, og dens viktigste fangstområder omfatter Tikkurila og Hakunila i Øst Vanda. Damerlaget konkurrerer i Women's First Division, som er den nest høyeste divisjonen av kvinnefotball i Finland. Menneskespillet konkurrerer i Kakkonen ("Second Division") som er den tredje høyeste divisjonen i Finland. Klubbens hjemmebane er på Tikkurila Sports Park (Tikkurila Sports Park).

 • IFK Mariehamn ishockey

  IFK Mariehamn är en finländsk (åländsk) idrottsklubb från Mariehamn. Man anordnar årligen ungdomscupen i fotboll Alandia Cup[1]. Utöver fotboll har IFK verksamhet i bland annat friidrott, ishockey och simning

 • OPS Oulo

  Oulun Palloseura, kjent som OPS, er et fotballag som spiller i andre divisjon Finland.
  Den ble grunnlagt i 1925 i byen Oulu og representaod i ulike idretter å være en multisport klubb, representert i bandy og bowling. Han har vært forkjemper for League 2 ganger og 3 ganger finalist i cupen turneringen.
  Internasjonalt har han deltatt i 2 kontinentale turneringer, ble MBO slått ut i første runde.
  I 2011-sesongen ble laget ikke lov til å spille i første divisjon Finland ble henvist til lavere divisjon, avstå sin plass å FC Lahti

 • EPS Espoo

  Espoo Palloseura (EPS) er en sportsklubb grunnlagt i 1970 i Espoo. Hovedtyper av EPS er fotball og ishockey. Ishockey-butikken ble dannet av EPS Jääkiekko ry. i 1980. Aktiviteten er konsentrert i Espoo Bay, hvor to ishaller, tre kunstige gressfelt, Forum Hall eid av Espoo City og EPS, forvaltes av ishockey sykepleiere.
  På ishockey er EPS en av tre Espoo Blues oppdrettere klubber. EPS-representasjonslaget har spilt to gjennom Finlands nåværende tredje høyeste nivå, det vil si Finland, men i dag er det ikke lenger et representativt lag. EPS oppnådde finsk sølv i 2000-2001 sesongen. På slutten av 2000-2001 sesongen ble EPSs finske serie lisens overført til Kirkkonummi Salamo.
  EPS vant SM-gullet av C-ungdom i sesongen 1988.

 • FC Turun Pallokerho

  FC Turun Pallokerho er en Finsk klubb . klubben ble stiftet 1935

 • Kisa Eagles Kangsala

  Kangasalan Kisaer i 1930 [1]etablert Kangasala slags sport, som har mer enn 800 medlemmer. Klubben har virksomhet i skiskyting, langrenn, ishockey, håndball, sykling, orientering og friidrett. I det siste har det også vært en ungdom fotball aktiviteter før arten ble overført til FC Chamber Kangas navn. Løpet kanskje mest kjent for sin virksomhet i ski, friidrett og ishockey, der det er kjent som Kisa-Eagles.
  Kangas rase kvinner baseball team har spilt sin beste finsk-serien, som er den tredje høyeste ligaer. Siden 1980-tallet, er klubben i drift, men avtok, og i 2009 klubben spiller en blandet amatør serien. [2]
  Kangasala Kisa Kisa tar seg av Längelmävesi strand som ligger på stranden dans av institusjonen. Kisaranta hadde tidligere blitt utvidet til campingplasser .

 • Suomen Jääkiekkoliitto

  Finland (finsk: Suomi, svensk: Finland), offisielt Republikken Finland (finsk: Suomen tasavalta, svensk: Republiken Finland) er et nordisk land, nordøst i Europa og grenser til Norge i nord, Sverige i nordvest og Russland i øst. Landet har også en lang kystlinje mot Østersjøen i vest og til Finskebukta (del av Østersjøen) i sør.
  Finland er forholdsvis flatt i sør, og inneholder lite høytliggende områder. I sør, der mesteparten av befolkningen også er bosatt, innbefatter landskapet flere tusen innsjøer. I hovedstaden Helsingfors (finsk: Helsinki) og området rundt bor det over 1,4 millioner mennesker av en populasjon på nærmere 5,5 millioner. Andre store byer i Finland er Tammerfors, Åbo, Uleåborg, Jyväskylä, Lahtis og Kuopio. Finland ble medlem av FN (FN) i 1955, og ble medlem av Den europeiske union (EU) i 1995, og ble dermed også en del av eurosonen i 1999. Landet er formelt nøytralt.[

 • Uudenkaupungin Pallokerho

  New City Pallokerho, FCUPK, er en spesiell klubb fotball og futsal, som ble grunnlagt i 1999. UPK for folk i alle aldre å spille fotball venner.

  Fotball er den mest briljante hobby. Uusikaupunki, er det nå spesielt god ramme. Vi har tre god bruk av baner, inkludert den nyeste - UPK egen kunstgressbane, spilte minneverdige kamper.

  UPK forretningsidé er å utvikle fotball og futsal hobby og verdsettelse av Uusikaupunki. Samfunn organiserer spill og fritidsaktiviteter for fotball og futsal for de som er interessert.

 • Töölön Wesa

  Töölö Vesa ble grunnlagt i 1906 i Helsinki idrettslag, hvis virksomhet er for tiden fokusert på fotball, rinkball og volleyball. Klubben har en fargerik historie, som inkluderer blant annet salg av hockey operasjoner Aimo Mäkiselle. På grunnlag av handelen var en ishockeylaget Jokerit

 • KAJO Valkeala

  Kajo Valkeala er Kouvola sport universell rekkefølge. Navnet var opprinnelig Valkealan Roima. Samfunn grunnlagt landsbyen klubber Kuivala Company, Selänpää Rigid, Tuohi Kot Beach Boys og Voikoski Veljeys.Kajo slått i en kvinne mesterskap serien i tyve år, fram til sommeren 2004, måtte gi en rekke spilleren på grunn av mangel på plass. I løpet av våren 1998 Valkeala folk vant det finske mesterskapet, og dette teamet var involvert i en rekke hjemmedyrkede spillere. I øyeblikket, når? Kvinner vil spille to sett med lag, der støvelen over flere titalls ytterligere tre B- og C-juniorer. I løpet av 2013-2014 Kajolla jente lag D, C og B aldersgrupper. B-jentene lekte Volley på Kouvola, som en del av spillerne er fra andre high-Kouvola klubber.
  Glimmer er anordnet i et enkelt Kole-57 med stranden salve K�%A