• Stilling IF

  Stilling IF , er en Dansk klub, som ble stiftet 1930

 • Tilst Boldklub

  Tilst Boldklub,holder til i Aarhus kommune,Danmark

 • Vallenbæk IF

  Vallenbæk IF,ble stiftet 1939,holder til i Vallenbæk kommune,Danmark

 • Søndermarken IK

  Søndermarkens Idræts Klub (eller SIK, Søndermarken IK Viborg) er en dansk fodboldklub hjemmehørende i bydelen Liseborg i den midtjyske domkirkeby Viborg. Klubben er pt placeret i serie 1, efter en rutsjetur fra først Danmarksserien, kval.rækken og sidst Jyllandsserien. Den blev stiftet i 1938.
  SIK spiller sine hjemmekampe på Liseborgcentret bane 9, Leofield Road.
  Klubben er i ungdomsrækkerne meget kendt i Jylland, og har faktisk en af landets største ungdomsafdelinger, hvor klubben yder en del med hensyn talentarbejde, som har medført en masse spillere til eliteoverbygningen FK Viborg

 • Ørslevkloster IF

  Ørslevkloster IF,er en Dansk Idrætsforening,ble stiftet 1907

 • Systofte Boldklub

  Systofte Boldklub
  Systofte Boldklub blev grundlagt i 1940, og tæller i dag ca. 125 aktive medlemmer.

  Klubben ligger i skønne omgivelser i Systofte. 3 km fra Nykøbing Falster.
  Vi har to 11 mands fodboldbaner, et velfungerende klubhus med bla. sauna, billard, dart og storskærm.

  Der er for sæsonen 2017 tilmeldt følgende hold.
  Herre L-F Serie, Herre serie 2, Herre Serie 3 og Veteran.

  Systofte Boldklub har en venne- og forældreforening og en senior klub der arbejder for at støtte klubben

 • Virum-Sorgenfri Boldklub

  Virum-Sorgenfri Boldklub er en dansk fodboldklub, der er hjemmehørende i Virum og Sorgenfri i Lyngby-Taarbæk Kommune nord for København. Klubben har en stærk ungdomsafdeling, der siden 1970 har vundet 20 Sjællandsmesterskaber og to Danmarksmesterskaber.[1]
  Klubben blev stiftet i 1921 under navnet Virum Boldklub, og klubben hørte hjemme på Virum Skole, hvor banen imidlertid var for lille til turneringsfodbold. I 1929 flyttede klubben til Brede Skolebane, som havde officielle mål, og dermed kunne klubben begynde at spille turneringskampe under Nordre Birks Boldspil-Union. I 1935 flyttede klubben igen, denne gang til Kongevejsskolen, hvor der var gode faciliteter til omklædning. Samtidig blev klubben medlem af Sjællands Boldspil-Union, og i slutningen af 1930'erne spillede holdet 2-3 sæsoner i SBU's A-række. Holdet rykkede op i A-rækken igen i 1945, og spillede flere år i denne række, inden det rykkede ned i B-rækken igen.
  I 1953 blev klubben en del af den nystiftede Virum Sorgenfri Idrætsforening, der bl.a. også havde håndbold, bordtennis og tennis på programmet, men allerede året efter trådte klubben ud af idrætsforeningen og fortsatte under det gamle navn, Virum Boldklub. I 1957 indviedes Virum Stadion, som siden da har været klubbens hjemmebane, og i 1960 opførtes et klubhus, som i 1971 blev udvidet til dets nuværende størrelse. I denne periode opholdt klubbens førstehold sig mest i serie 1 og 2.
  I 1969 ændredes klubbens navn til Virum-Sorgenfri Boldklub, og året efter indførte klubben damefodbold som en af de første i Danmark. Dameholdet tilhørte Danmarkseliten frem til begyndelsen af 1990'erne. Til gengæld gik det knap så godt for herreholdet, der i slutningen af 1980'erne var nede at vende i serie 4. Siden blev skuden dog vendt, og i 1995 rykkede klubben for første gang op i Danmarksserien, hvor de igen rykkede op i i 2015.

 • Håndboldklubben Mariebo Hunseby

  Håndboldklubben Mariebo/Hunseby er en Dansk Håndboldklub

 • Team Viborg

  Team Viborg er en dansk fodboldklub fra Viborg, som spiller i landets næstbedste liga, 1. division. Klubben har udelukkende kvinde- og pigehold, og spiller under Søndermarkens Idræts Klubs licens.Klubben blev etableret i 2001 som en fusion af dame-afdelingerne i Søndermarkens Idræts Klub (SIK), Viborg FF og Houlkær IF. Den nye klubs formål var at samle talentudviklingen af damespillere i Viborg ét sted, samt at etablere sig i landets bedste række, Elitedivisionen. Klubbens førstehold skulle træne og spille på Viborg FF's anlæg, imens Liseborgcentret skulle huse juniorholdene, og klubbens 2. hold skulle holde til i Houlkær.

 • Boldklubben Stefan

  Boldklubben Stefan,er/Var en Dansk Bollklub

 • TST Fodbold

  TST er en Dansk Fodbold klub

 • Ørslev-Bjerge IF

  Ørslev-Bjerge IF,ble stiftet 1867,er en av di eldste i Danmark.

 • Slagelse B&I

  Slagelse Boldklub & Idrætsforening (eller Slagelse B&I, SBI, SB&I, SBI Slagelse) er en dansk sportsklub med godt 450 medlemmer (pr. april 2007) hjemmehørende i Slagelse og blev stiftet den 23. maj 1887. Klubben har to afdelinger for idrætsgrenene fodbold og cricket, hvoraf fodboldafdelingen er og har været den langt største afdeling i klubben med 450 aktive spillere og den sportsgren klubben i dag er bedst kendt for.
  Den 1. juli 2008 trådte en professionel overbygning af fodboldafdelingen officielt i kraft under navnet FC Vestsjælland, hvor et selvstændigt selskab overtog driften med moderklubbens førstehold i 2. division. I december 2015 gik den professionelle afdeling konkurs, og klubben tvangsnedrykket til Sjællandsserien og videreføres nu under moderklubbens navn.

 • Lundagård Håndbold

  Lundagård Håndbold ,er en Dansk Håndboldklub

 • Lyngby HK er en dansk håndboldklub, hvis damer spiller i 1. division og herrerne i Kvalifikationsrækken pr. 2015/16. Klubben blev stiftet 3. maj 1923 af Ove Hansen, Harald Jensen, Egon Werther, Werner Rasmussen, Ingemann Hansen og Ove Jørgensen. Klubben har ca. 360 medlemmer.I begyndelsen var klubben en atletikklub, hvor de trænede på Lundtofte Flyveplads. I 1932 fik de en bane i Lundtofte. På initiativ af Sv. Aage Petersen kom der håndbold på programmet og snart var der 50 piger, der trænede i klubben. Pigerne måtte dog klæde om i et soveværelse, da der ikke var nogle omklædningsrum. Efter Anden verdenskrig kom der også mænd og børn ind for at træne i klubben, der efterfølgende vandt adskillige sjællandske mesterskaber. Klubben fik sit nuværende navn i 1952

 • Skalborg Sportsklub

  Skalborg Sportsklub, forkortet SSK, er en idrætsforening beliggende i Skalborg ved Aalborg. Foreningen blev stiftet som en fodboldklub i 1943 med den lokale planteskoleejer Martin Thomsen som formand. Klubben tilbyder i sin nuværende form badminton, bordtennis, fodbold, håndbold og krolf.
  Fodboldholdets hjemmekampe spilles på Skalborg Stadion, der går under øgenavnet Knoldton.

 • Skibsby-Højene IF

  Skibsby-Højene IF,ble stiftet 1960,holder til i Danmark

 • IF Skjold Birkerød

  Idrætsforeningen Skjold Birkerød (Skjold Birkerød eller ISB) er en idrætsklub fra den nordsjællandske by Birkerød. Klubben har en række afdelinger:
  fodbold
  basketball
  gymnastik
  Fodboldafdelingen[redigér | redigér wikikode]
  Skjolds fodboldafdeling er den dominerende idrætsklub i Birkerød og spiller i dag i Danmarksserien. Skjold Birkerød spiller i gule trøjer, sorte shorts og sorte sokker. Klubbens bedste placering opnåede den i 1983, hvor den endte som nr. 9 i 2. division, der på det tidspunkt var den næstbedste række. Klubben er blandt top 10 af danmarks største klubber, og har ca. 3 hold på hver årgang. På pigesiden er Skjold Birkerød også vel repræsenteret på mange ungdomsårgange, ligesom klubbens kvindehold i sæsonen 2012-2013 rykkede fra Danmarksserien og op i 1.division.

 • Sindal IF

  Sindal IF,ble stiftet 1936,holder til på Sindal,Danmark

 • Silkeborg IF

  Silkeborg IF er en dansk fotballklubb fra Silkeborg i Region Midtjylland. Klubben ble grunnlagt den 26. april 1917 og spiller fra 2014 i Superligaen]] etter at klubben vant 1. divisjon sesongen 2013/14. Silkeborg IF spiller hjemme på Silkeborg Stadion.
  Klubben kom fra den danske andredivisjonen til Superligaen og ble seriemester i 1993/1994–sesongen det første året i den øverste divisjonen under ledelse av trener Bo Johansson. Han ble deretter landslagstrener for Danmark. Klubben vant også UEFA Intertoto Cup i 1996 sammen med En Avant Guingamp og Karlsruher SC, samt Landspokalturneringen i 2001.

 • Sjællands Boldspill-Union

  Sjællands Boldspil-Union (SBU) er en lokalunion for fodboldklubber på Sjælland, som blev stiftet den 14. september 1902. SBUs administration har adresse i Roskilde og er medlem af Foreningen af Lokalunioner i Danmark (FLU) under Dansk Boldspil-Union (DBU) og derigennem Danmarks Idræts-Forbund (DIF). Klubber beliggende på Sjælland og de omkringliggende øer kan optages som medlem af SBU.
  SBU tæller i alt omkring 378 fodboldklubber med et samlet medlemstal på omkring 75.600, hvilket gør unionen til det næststørste fodboldområde – og den næstældste – under DBU.
  Cricket var tidligere også en aktivitet, som blev administreret af SBU.

 • Sejs-Svejbæk IF

  Sejs-Svejbæk IF ,ble stiftet 1957,holder til i Silkeborg ,Danmark

 • Silkeborg Boldklub

  Silkeborg Boldklub (forkortet SB) er en dansk fodboldklub hjemmehørende i Silkeborg. Klubbens førstehold spiller i de lokale serier under Jydsk Boldspil-Union (JBU) og afvikler deres hjemmebanekampe på Søholt Idrætsanlæg - Øst.Fodboldklubben blev dannet den 1. maj 1946 af nogle kammerater, som begyndte at spille fodbold på banerne hvor Resedavej og Lupinvej i Silkeborg senere skulle komme til at ligge. Klubben havde på daværende tidspunkt en træningsbane, en opvisningsbane samt et omklædningshus med to rum og koldt vand. Klubben blev ved stiftelsen navngivet Alderslyst Boldklub (forkortet ABK), fordi man dengang holdt til i bydelen Alderslyst. Da det nye anlæg på Søholt blev etableret omkring 1952, besluttede man at flytte klubben dertil samtidig med at man foretog et navneskifte til Silkeborg Boldklub midt i halvtredserne.

 • KFUM Silkeborg

  KFUM Silkeborg ,holder til i Silkeborg ,Danmark

 • Rødovre Håndboldklub

  Rødovre Håndboldklub er en Dansk Håndboldklub

 • KFUM Randers

  KFUM Randers,ble siftet 1920,og holder til I Randers ,Danmark

 • Sanderum Boldklub

  Sanderum Boldklub (SB) er en fodboldklub i Sanderum sydvest for Odense.
  Sanderum Boldklub blev stiftet den 24. maj 1935, og klubhuset blev i 1984-85 udbygget til sin nuværende form og er således delvist ejet af Odense Kommune.
  SBs hjemmekampe bliver spillet på Vestfalen Stadion, som er opkaldt efter Bundesliga-klubben Dortmunds tidligere, og nu legendariske, stadion Westfalenstadion. Grunden til opkaldelsen er, at stadion ligger vest for vejen Falen.
  Når seniorafdelingen starter sæsonen 2015 op, er det med en trænerduo bestående af Stefan Helskov og ”Pelle” - Petros Mesropian, som trænere for holdet.
  Optimismen er så småt på vej tilbage i seniorafdelingen efter et par hårde år. Spillere der tidligere har forladt klubben, er efter sigende på vej tilbage.
  Der skal lyde et stort ”velkommen tilbage” til Petros Mesropian (Pelle). Han og Stefan ønskes held og lykke med den kommende forårssæson. 
  Sanderums 1. hold ligger på dette tidspunkt i Serie 2 .

 • Fc Roskilde

  FC Roskilde (eller FCR) er en dansk fodboldklub hjemmehørende i den østsjællandske by Roskilde. Klubben blev grundlagt den 1. juli 2004. FC Roskildes hold afvikler alle deres hjemmebanekampe på opvisningsbanen i Roskilde Idrætspark (kaldet Ørnereden[1]) og det omfatter et 1. senior-hold og med virkning fra den 1. januar 2005 ligeledes et 1. ynglingehold og et 1. juniorhold. Seniorholdet spillede i 2013/14-sæsonen i landets tredjebedste række, 2. division under Dansk Boldspil-Union (DBU) og opnåede 1.pladsen, hvorefter holdet i sæsonen 2014/15 spillede i 1. division. Efter en svag start lå holdet sidst ved efterårssæsonens afslutning, men en god start på forårssæsonen betød, at det reddede livet i 1. division.

 • Ringkjøbing IF

  Ringkjøbing Idrætsforening (forkortet Ringkjøbing IF, RIF) er en dansk idrætsforening hjemmehørende i den vestjyske by Ringkøbing. Klubben, som blev stiftet den 29. marts 1900, har atletik, fodbold, gymnastik og motion på programmet.
  Fodboldafdelingens bedste mandskab spiller i 2008-sæsonen (forår) i serie 1 under Jydsk Boldspil-Union (medlem siden 1907) og afvikler deres hjemmebanekampe på Alkjær Stadion. Tidligere har RIF spillet deres kampe på Kongevejens Stadion, af ringkøbingensere omtalt som King's Road. Førsteholdet spillede i 1919/20-sæsonen i landets bedste fodboldrække, hvor det blev til bronzemedaljer, men har sidenhen udelukkende spillet i de lavererangerende serier.
  I sæsonen 2011/2012 sikrede Ringkjøbing Idrætsforening sig oprykning til 2. division Vest. Oprykningen blev en realitet, da de i sæsonens sidste kamp på udebane besejrede lokalrivalerne Holstebro Boldklub med hele 4-2.[1]

 • Rosenhøj Boldklub

  Rosenhøj Boldklub (eller Rosenhøj BK, RB) er en dansk fodboldklub, der holder til i den københavnske forstad Hvidovre. Foreningen tæller i dag samlet 620 medlemmer, hvoraf 470 er under 25 år og 150 over 25 år (pr. april 2007).[1]
  Klubben, der blev stiftet i 1966, er kendt for sit gode arbejde med ungdomsfodboldspillere.

 • Nørre Alslev Boldklubb

  Nørre Alslev Boldklub, der spiller i Lolland-Falsterserien, holder til på Nørre Alslev Stadion, der ligger i udkanten af byen. Klubben tilbyder også tennis.

 • Purhus IF

  Purhus IF,er en Dansk Idrætsforening,som ble stiftet 1989,

 • Rønnede IF

  Rønnede Idrætsforening er en paraply organisation som består af Hovedafdelingen og en række underafdelinger (klubber) som tilsammen udgør Rønnede Idrætsforening.

 • Odense Ishockey Klub

  Odense Bulldogs (oprindeligt Odense Ishockey Klub) er en dansk ishockeyklub stiftet i 1978.
  Udspringer af daværende Odense Skøjte og Ishockey Klub, da interessen for ishockey blev for stor til at huse i en skøjteklub.
  Efter mange år som prügelknabe, rykkede klubbens førstehold (kaldet Odense Bulldogs) i 1991 op i den bedste række, Superisligaen som nu hedder Metal Ligaen. Klubben har endnu ikke vundet det danske mesterskab, men har vundet Pokaltuneringen 4 gange, senest isæsonen 2015-2016 (4-0 over Frederikshavn White Hawks)

 • FK Odsherred

  FK Odsherred er en sammenlægning af 3 klubber nemlig Isøre (Nykøbing) - TFC (Asmindrup / Vig) og Herrestrup IK (Herrestrup / Grevinge).
  Vi er en flerstrenget klub som ønsker at alle skal kunne dyrke idræt - Vores hoved formål er at alle elever fra skolerne i Herrestrup - Asmindrup - Vig og Nykøbing, skal dyrke en aktivitet i FK Odsherred i nær fremtid.

 • Odense Boldklub

  Odense Boldklub (OB) er en dansk professionel fodboldklub. Klubben har vundet tre danske mesterskaber og fem pokalmesterskaber. Klubben spiller i den danske superliga og har hjemmebane på.OB blev stiftet den 12. juli 1887 som Odense Cricketklub. Allerede i 1889 kom fodbold og tennis på programmet, og klubben skiftede navn til det nuværende.
  Klubben havde dengang til huse i Munke Mose i Odense. Først i 1968 flytter OB til Ådalen, hvor klubben stadig har til huse.
  I 1916 bliver OB provinsmester for første gang og kvalificerer sig således til semifinalen om Danmarksmesterskabet. Her taber klubben 3-9 til de senere mestre fra B.93.

 • Nors Bolklub

  Nors Boldklub er en Dansk boldklub som driver med fodbold og håandbold

 • Næsby Boldklubb

  Næsby Boldklub er en dansk fodboldklub beliggende i forstaden Næsby ved Odense. Klubben spiller i 2. division Vest. Klubben blev grundlagt i 1938 og kunne således, i maj 2013, afholde 75 års jubilæum. I klubbens første år blev hjemmekampe spillet på baner af yderst tvivlsom karakter og hjemmebanen fik derfor det lidet flatterende tilnavn ’grusgraven’. I 1950 fik klubben dog adresse på Søren Eriksensvej og i 1968 kunne man indvi et nyt klubhus, der erstattede den såkaldte tyskerbarak. Siden 1984 har klubben holdt til på Stærehusvej i Odense-forstaden Kirkendrup.

 • Nørager IF

  Nørager IF er en Dansk Idrættsforening.

 • Måbjerg IF

  Måbjerg Idrætsforening (MIF) er en idrætsforening, der blev grundlagt i 1972 af den daværende formand Arne Jakobsen. Klubbens hjemby er Måbjerg, som er en lille forstads by til Holstebro. I 2007 er det jyllands største fodboldklub med cirka 650 medlemmer fordelt på en ungdomsafdeling og en senior afdeling.
  Måbjerg IF har tidligere været oppe i Danmarksserien, men et par dårlige år resulterede med nedrykning til serie 1. I 2006 rykkede klubben op i Jyllandsserien.
  Klubben er kendt for deres talentudviklingen, hvor flere spillere har været repræsenteret på diverse ungdomslandshold – U-15, U-16 etc. Speciel spillerne fra årgang 1989 har gjort sig bemærket ved at have rykke op i den tredje bedste ungdomsrække 3 år i træk.

 • Maribo Boldklubb

  Maribo Boldklub (eller MB) er en fodboldklub lokaliseret i Maribo. Maribo Boldklub blev stiftet i 1934.

 • Næstved IF

  Næstved Idræts Forening (eller Næstved IF, NIF) er en fodboldklub beliggende i den sydsjællandske by, Næstved.
  Klubben blev grundlagt den 5. marts 1939 ved en sammmenslutning af de to tidligere klubber Næstved Idræts Klub og Næstved Boldklub (19xx-1939).
  Næstved IF har i dag en professionel overbygning – Næstved Boldklub – som spiller i 1. division under Dansk Boldspil-Union.
  Historiske begivenheder:
  1994 Pokalfinale Brøndby IF – Næstved IF 3-1 (efter straffesparkskonkurrence)
  1988 Sølvmedaljer
  1986 Bronzemedaljer
  1981 Bronzemedaljer
  1980 Sølvmedaljer. Tilskuerrekord: 20.315 tilskuere (Næstved IF mod KB)
  1975 Bronzemedaljer
  1972 Bronzemedaljer
  1939 Klubben stiftes ved sammenlægning af Næstved IK og Næstved Boldklub

 • IF Lyseng Fodbold

  Idrætsforeningen Lyseng (eller IF Lyseng) er en sportsklub i beliggende i Århus-forstaden Højbjerg, som omfatter afdelinger med fodbold, håndbold, svømning, volleyball og beachvolley på programmet. IF Lyseng fungerer som hovedforening for dets fem selvstændige afdelinger, som er tilsluttet deres respektive idrætsforbund under Danmarks Idræts-Forbund, men underlagt IF Lysengs hovedbestyrelse.Foreningen i Højbjerg blev grundlagt i forbindelse med kommunalreformen i 1970 gennem en sammenslutning af de to tidligere rivaliserende fodboldklubber Holme Idrætsforening og Kragelund Idrætsforening (stiftet som Skaade Boldklub i 1922 i Skaade). Foreningen talte i 1976 godt 600 medlemmer og havde i 2006 samlet godt 2.500 medlemmer.[

 • LKB Gistrup

  LKB-Gistrup er en af de største idrætsforeninger i Aalborg og omegn med ca. 1.500 medlemmer fordelt over 6 idrætsgrene. Foreningens hjemsted er Gistrup, som ligger smukt placeret ved foden af Lundby bakker ca. 10 km sydøst for Aalborgs centrum, ca. 4 km fra Aalborg Universitet.

 • Løgstør IF

  Løgstør IF er en dansk fodboldklub hjemmehørende i Løgstør i Jylland. Løgstør IF spiller sine hjemmekampe på Løgstør Stadion, Løgstør.

 • Hillerød Syd Vest

  Hillerød Syd Vest,holder til i Hillerød

 • Hareskov IF

  Hareskov Idrætsforening fodbold afdelingen
  De første år.
  Foreningen blev stiftet d. 28/8 1941 af cyklehandleren Georg Bostrup sammen med journalisten Kaj Øgaard Sørensen.
  Tidligere på året havde Sognerådet anlagt en fodboldbane ved gasværket.
  Der havde tidligere omkring 1935 været en ungdomsforening i byen. Resten af den forenings kapital overgik nu til HIF, og grundejerforeningen gav også et tilskud

 • Lillerød If

  Lillerød IF Fodbold skiftede den 1. januar 2004 navn til Allerød Fodbold Klub, men beholdt de blå og hvide farver. Allerød F.K oprykkede til 2. Division Øst i sæsonen 2009/10, da den blev nummer to i Danmarksserien pulje 1. i sæsonen 2008/09
  Fodboldklubben udgav et klubblad, som dog er stillet i bero. Som erstatning indrykkes en annonce i lokalavisen Allerød Nyt omkring tre gange årligt med information om klubben.

 • Lunds IF

  Lunds IF er en Dansk Idrætforening,som holder til Horsens Kommun

 • Slangerup & Omegns IF

  Slangerup & Omegns Idrætsforening, Grundlagt 1916
  Kammeratskab og fællesskab har siden klubbens start den 8 juli 1916 været nøgleord i Slangerup & Omegns Idrætsforening. Klubben har igennem tiden været et samlingspunkt for borgerne i Slangerup og omegn.

  Siden den spæde start har der været et konstant behov for udvidelse. Klubben startede på plænen ved Kingovej. Da forholdene blev for små, flyttede klubben til banerne ved Københavnsvej for senere at flytte til hallen på Idrætsvej. Som det seneste er der etableret træningsbaner på den anden siden af Jordhøjvej. Uden dem havde vi været nødt til at stoppe for tilgang af medlemmer i ungdoms-afdelingen, men sådan gik det heldigvis ikke. Opgaven blev løst, og vi kan i stedet glæde os over, at SOIF er en attraktiv fodboldklub, hvor flere og flere vil spille og være med i fællesskabet omkring klubben. 

 • Lyngby Boldklubb

  Lyngby Boldklubb er en dansk fotballklubb fra Kongens Lyngby, Danmark. Klubben ble stiftet i 1921, og spiller for øyeblikket i 1. divisjon.
  De spiller hjemmekampene sine på Lyngby stadion.I 1994 satset klubben profesjonelt og fotballaget tok navnet Lyngby FC. I 2001 fikk laget store økonomiske problemer og ble slått konkurs 18. desember 2001. Som en følge av dette måtte de selge mange spillere og da sesongen var slutt ble de degradert til amatørligaen. De tok tilbake sitt gamle navn, Lyngby Boldklubb, og spilte 2002/03 sesongen på det 4. øverste nivået av dansk fotball. I 2003 rykket klubben opp til 2. divisjon, og to år senere, den 18. juni 2005, var laget klar for dansk 1. divisjon.

 • Boldklubben Fremad Valby

  Boldklubben Fremad Valby er en dansk fodboldklub beliggende i Valby, som blev stiftet den 21. august 1904. Klubben spiller sine hjemmebanekampe i Valby Idrætspark og er medlem af Københavns Boldspil-Union under Dansk Boldspil-Union og Danmarks Idræts-Forbund.
  Fremad Valby har særlig fokus på børne- og ungdomsafdelingen, og medlemstallet er stigende for både drenge- og pigespillere. De senere år har seniorafdelingen også har stor tilgang, og i 2006 rykkede førsteholdet op i Københavnsserien.
  I perioderne 1979-1983 og 1986-1990 spillede Fremad Valbys førstehold i den tredjebedste række, 3. division.

 • Hornbæk Sportsforening

  Hornbæk Sportsforening – HSF – blev stiftet den 15. juli 1945. Foreningen har således rundet sin 50 års fødselsdag. HSF er hjemmehørende i Randers Kommune, nærmere betegnet i den vestlige bydel, som hedder Over Hornbæk og Nedre Hornbæk.
  Klubben har medio 2006 ca. 800 medlemmer, der er fordeler sig med ca. 400 i fodboldafdelingen og 400 medlemmer i håndboldafdelingen. Fodboldafdelingen holder til på Hornbæk Stadion, hvor førsteholdet i sæson 2006 tørner ud i serie 1. Håndboldafdelingen holder til i Hornbækhallen. Her spiller damernes førstehold i 3. division mens de bedste blandt herrerne spiller i Jyllandsserien.

 • HSI

  HSI er en Dansk håndbold klubfra Helsinge

 • Farsø Ullits IK

  Farsø/Ullits IK (eller FUIK) er en dansk fodboldklub hjemmehørende i Farsø, Nordjylland. Klubben blev stiftet i 1904, og havde dermed 100 års jubilæum i 2004, hvor der i denne sammenhæng blev udgivet en jubilæumsbog.

 • Fredrikshavn forenede Idrætsklubber(FFI)

  Frederikshavn forenede Idrætsklubber (forkortet FfI) er en idrætsklub i den nordjyske havneby Frederikshavn. FfI har idrætsgrene som fodbold, håndbold, svømning, gymnastik og brydning på programmet. Klubben blev stiftet 24. juni 1931.

 • Helsingør Kommune

  Helsingør kommune er en bykommune i Region Hovedstaden (tidligere Frederiksborg amt) i Danmark. Administrasjonssenteret er havnebyen Helsingør.
  Kommunen ligger på Sjælland nord i Øresund. Det går bilferge til Helsingborg i Skåne. Helsingør utgjør sammen med København den danske del av Ørestadsregionen.
  Folketallet i kommunen er økende, det vokste fra 60 569 innbyggere i 2004, til 61 012 i 2007.
  Helsingør er vennskapsby med Harstad i Norge.
  Ved kommunereformen 2005–07 var det uttrykt sterk misnøye med en kommunesammenslåing fra 3 000 borgere (ca. 15 % av innbyggerne) i nabokommunen Fredensborg-Humlebæk kommune, hvor det ble foreslått at Humlebæk skulle gå inn i Helsingør kommune. Den 21. april 2005 konkluderte derimot den regjeringsoppnevnte oppmannen med at Humlebæk som planlagt skulle inngå i nye Fredensborg kommune.

 • Dameboldklubben Fortuna Hjørring

  Damefodboldklubben Fortuna Hjørring er en dansk fotballklubb fra Hjørring helt nord i Jylland. Fortuna Hjørring er en ren kvinnefotballklubb, og en av de mest framgangsrike i Danmark. Fortuna Hjørring er også arrangør av Dana Cup, en av verdens største fotballturneringer.I 1966 ble flere fotballenker av Hjørring AIK Frems fotballspillere, med på å danne en interessegruppe, Frems Venner. Bordtennis og håndball ble fort introdusert, og i 1970 ble det dannet et fotballag. To år senere ble laget med i den jyske divisjonsserien, og de rykket opp allerede ved første forsøk. Derfra gikk det kort tid før de var i den øverste divisjonen, som var todelt. Hjørring har siden opprykket i 1974 vært i den øverste divisjonen i Danmark. I1977, etter at Hjørring AIK Frem måtte flytte til et annet sted i Hjørring grunnet plassmangel, forble Frems venner i det gamle klubbhuset, og skiftet samtidig navn til Fortuna Hjørring.

 • FHH90

  Fløng Hedehusene Idræt (FHI) er en fodboldklub på Københavns Vestegn. Klubben er en fusionsklub imellem FIF (Fløng Idræts Forening) og HIK (Hedehusene Idræts Klub) . Klubben blev stiftet i 2007. FHI's førstehold spiller i Serie 1. Fløng Hedehusenes træningsanlæg ligger i Fløng (Fløng Idrætsanlæg), Hedehusene (Hedehusene Ny Idrætspark) og Taastrup (Nyhøj Idrætsanlæg, kunstgræs). FHI har også en lille fanklub .

 • Idrætsforeningen Fremad Nørhalne

  Idrætsforeningen Fremad Nørhalne,er en Dansk Idrætsforening ,som ble stiftet 1919

 • Glostrup FK

  Glostrup Fodbold Klub – I.F. 32 (Glostrup F.K.) er en dansk fodboldklub, der hører hjemme i Glostrup Kommune vest for København. Holdet har tidligere spillet for tiden i Danmarks tredjebedste række, 2. division Øst. Den 3. februar 2009 besluttede klubbens generalforsamling, at oprette en delvis fusion mellem GFK og Albertslund IF Fodbold gældende fra starten af sæsonen 2009-10. Fusionen omfattede klubbernes U16-U19-hold samt de to senioafdelinger, og de pågældende hold har herefter deltaget i turneringer under navnet Boldklubberne Glostrup Albertslund (BGA).
  Klubbens træner er Christian Lundby [1], og holdet spiller sine hjemmekampe på Glostrup Stadion med plads til 4.000 tilskuere.
  Glostrup F.K. blev dannet den 1. januar 2001, i første omgang som en overbygning af tre fodboldklubber fra Glostrup Kommune; Hvissinge FC samt fodboldafdelingerne i idrætsklubberne I.F. 32 og Glostrup IC. I foråret 2003 tog man så skridtet fuldt ud og fusionerede de tre fodboldklubber, så alle aktiviteterne blev samlet i en og samme klub.

 • Farum Boldklubb

  Farum Boldklub er en dansk fodboldklub hjemmehørende i den nordsjællandske by Farum, hvor klubben spiller sine hjemmekampe på Farum Park og på banerne i det gamle Stavnsholt.
  Klubben blev stiftet i 1991, gennem en fusion af Farum IK og Stavnsholt Boldklub, under navnet Farum Boldklub.
  I 1998 oprettede klubben, med opbakning fra Peter Brixtofte blandt andre, Farum Boldklub A/S, som skulle være platformen for professionel fodbold. Dette resulterede i oprykning til Superligaen i sæsonen 2001/2002. Man opnår bronzemedaljer i sin første sæson 2002/2003.
  I sommeren 2003 overtager Allan K. Pedersen aktierne i Farum Boldklub A/S og omdøber selskabet til FC Nordsjælland.
  Foreningen Farum Boldklub er fortsat moderklub til FC Nordsjælland.

 • Boldklubben AIK Frederiksholm

  Boldklubben AIK Frederiksholm (eller forkortet AIK Fr.holm) er en dansk fodboldklub, som er hjemmehørende i den københavnske forstad Valby og har 89 aktive medlemmer og 70 passive medlemmer (pr. 1. august 2007).[2] Klubbens førstehold spiller i Serie 3 under Københavns Boldspil-Union (KBU) og afvikler alle sine hjemmebanekampe på KBUs reserverede fodboldbaner i Valby Idrætspark.Fodboldklubben blev grundlagt gennem en fuldstændig sammenlægning i 19?? af moderklubberne Boldklubben Frederiksholm (forkortet BF, stiftet i 1928) og Arbejdernes Idrætsklub, København (forkortet AIK, stiftet den 11. september 1895). Man fortsatte under det nye sammensatte navn Boldklubben AIK Frederiksholm og med BFs stiftelsesår.[3][4] Det nye klublogo blev ligeledes en sammensmeltning af moderklubbernes tidligere logoer. Foreningens klubhus er i dag lokaliseret på P. Knudsens Gade 27.