• Trondheim Døves Idrettslag

  Trondheim Døves Idrettslag,ble stiftet 1908,er et Idrettslag for Døve

 • Idrettslaget Trond

  Idrettslaget Trond (stiftet 9. mai 1920 som Sportsklubben Sport) er et idrettslag fra bydelen Rosenborg i Trondheim. Det er en foreldredrevet bydelsklubb med nedslagsfelt Lerkendal, Singsaker, Bakklandet, Rosenborg, Bakkaunet, Øya, Møllenberg og Buran. Det er 450 aktive medlemmer innenfor fotball og innebandy.

 • Byåsen Idretslag Fotball

  Byåsen Idrettslag (stiftet 30. oktober 1921) er en idrettsforening fra Byåsen i Trondheim. Opprinnelig var skiidretten den dominerenede aktiviteten i idrettslaget, som nå har rundt 2000 medlemmer, men er nå basert på åtte avdelinger som blant annet allidrett, fotball, friidrett, håndball, orientering, ski, sykkel, trim og teater. I både eldre og moderne tid er kvinnehåndballaget det mest markante fra Byåsen Idrettslag

 • Rindal Idrettslag

  Rindal Idrettslag er et idrettslag i Rindal på Nordmøre og tilhører Sør-Trøndelag idrettskrets. Laget ble etablert etter en sammenslåing i 2013 mellom klubbene Rindals-Troll, Idrettslaget Rindøl og Rindal Fotballklubb. Laget overtok organisasjonsnummer og stiftelsesdato fra det eldste laget, Idrettslaget Rindøl, som var 11. februar 1906.[1]
  Hovedaktivitetene til klubben er: fotball, langrenn, håndball, trim og friidrett. Spesielt innen friidrett har klubben hevdet seg bra, og klubbens elitelag vant bl.a. St. Olavsloppet i 2009 og 2013.

 • Trondheim

  Trondheim (tidligere Nidaros og Trondhjem) er en bykommune i Sør-Trøndelag, og den tredje mest folkerike kommunen i Norge med 190 464 innbyggere (per 1. januar 2017.)[2] Kommunen fikk sin nåværende utstrekning i 1964 da Trondheim ble slått sammen med nabokommunene Byneset, Strinda, Tiller og Leinstrand. Bysenteret (Midtbyen) ligger mellom Nidelva og Trondheimsfjorden. Kommunen grenser i øst mot Malvik, i sør mot Selbu, Klæbu og Melhus, og mot Rissa og Leksvik i Trondheimsfjorden.
  Byen ble ifølge sagafortellinger etablert av Olav Tryggvason i 997. Ladejarlene hadde sin base her på den tiden, og flere av middelalderkongene residerte her. Byen feiret sitt tusenårsjubileum i 1997.
  Trondheim er administrasjonssentrum for Sør-Trøndelag fylke, og et etablert regionssenter for hele Midt-Norge. Trondheim huser blant annet det største campuset på landets største universitet; Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Nidarosdomen, Kristiansten festning, St. Olavs hospital, Trondheim kunstmuseum og Rockheim.

 • Skandia Cup Trondheim

  Skandia Cup er en fotballcup for barn og unge i Trondheim som har vært arrangert hvert år siden 1975. Arrangør er SK Freidig. Turneringen er norges nest største fotballturnering, bare overgått av Norway Cup. Hovedarena er Lade Idrettsanlegg, og finalene spilles på Lerkendal.
  Fra 2 klasser, lillegutt og smågutte i 1975 med 126 deltakende lag, var det i 2013 732 lag fordelt på 12 klasser i hovedturneringen og 8 i miniturneringen.
  Scandia Cup mottok Trondheim kommunes kulturpris for 2016.[

 • Strindheim Idrettslag

  Strindheim Idrettslag (stiftet 9. mars 1926) er et idrettslag fra Trondheim. Klubben har i dag grupper for idrettene langrenn, håndball, fotball og friidrett.

 • Othilienborg Idrettslag

  Othilienborg Idrettslag,ble stiftet 1973.Holder til i Trondheim,Trøndelag

 • Sportsklubben Trygg/Lade (stiftet 15. mai 1910 som Goal) er et idrettslag fra bydelen Lade i Trondheim, som driver med barneidrett fotball, håndball og innebandyKlubben ble stiftet 15. mai 1910 under navnet Goal. Året etter ble navnet forandret til Sportsklubben Trygg, med idretter som boksing, bryting, fotball og friidrett. For at klubben skulle kunne bli opptatt i det Nordenfjeldske Fodboldforbund, måtte klubben endre navn til Sportsklubben Tryggkameratene, da det var en annen klubb med navnet «Trygg».
  I 1986 slår klubben seg sammen med Lade Idrettslag og endrer navn til dagens, Sportsklubben Trygg/Lade..

 • Sportsklubben Trondheims Ørn

  Sportsklubben Trondheims-Ørn er en norsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i Trondheim 18. mai 1917 og begynte med kvinnefotball i 1972.
  Klubbens lag i kvinnefotball er (per 2016) det mestvinnende kvinnelaget i norsk fotball med 8 cupmesterskap og 7 seriemesterskap. Klubben har vunnet The Double 4 ganger. I 2004 ble Ørn det første norske fotballag som spilte seg fram til semifinalen i en europacupturnering. I juni 2009 passerte trønderlaget Asker på maratontabellen, og ligger dermed på 1.-plass.

 • Tolga Vingelen FK

  Tolga-Vingelen Fotballklubb er en norsk fotballklubb fra Tolga kommune i Hedmark. Klubben ble stiftet 1. mars 2006 etter et samarbeid mellom Tolga IL og Vingelen IL.
  Klubben skal i 2017-sesongen spille i 5.divisjon avdeling 4 i Trøndelag Fotballkrets.[

 • Støren Sportsklubb

  13. februar 1913 ble Hauk skilag stiftet på Støren. Dette var forløperen til Støren sportsklubb (siden 1945) som i dag har cirka 790 betalende medlemmer. Hovedaktiviteten er i dag fotball, håndball, langrenn, trim og allidrett, men historien viser at klubben også har rommet andre idretter som boksing, svømming, bordtennis og turn.

 • Idrettslaget Tambar

  Idrettslaget Tambar ble stiftet 1917,holder til i Meråker ,Trøndelag

 • Orkanger IF

  til: navigasjon, søk
  Orkanger Idrettsforening (OIF) er en idrettsforening fra Orkanger i Sør-Trøndelag. Klubben bruker forskjellige arenaer i og rundt Orkanger, men største aktiviteten er i Idrettsparken og Orklahallen. Klubbens farger er gul og blå.Orkanger Idrettsforenings historie startet i 1900 da det for første gang var snakk om organisert idrett på Orkanger. I 1901 ble det første idrettslaget på Orkanger stiftet; Orkedalsørens Idrettslag. I første halvdel av 1900-tallet ble flere idrettslag i området stiftet. Disse var Orkanger Turnforening (1929), Idrettsforeningen Njardar (1935), Orkanger Atletklubb (1945) og nevnte Orkedalsørens Idrettslag. Disse fire lagene gikk sammen i dagens Orkanger Idrettsforening i 1947.

 • Sør Trøndelag Håndballkrets

  Tidligere hadde Sør Trøndelag egen Håndballkrets

 • Tynset IF

  Tynset IF Fotball er fotballavdelingen til Tynset Idrettsforening (stiftet i 1900), som tilhører Trøndelag Fotballkrets og spiller i Oddsenligaen 2016.
  Fotballavdelingen ble etablert etter idrettsforeningen, men har vokst seg til å bli en av de største i idrettsforeningen. Klubben har tradisjonelt vært blant de beste i regionen, og har vært stabile på nivå tre og fire i norsk fotball gjennom de siste 30 årene. I nyere tid har A-laget spilt i 2. divisjon i 1994, 1999 og nå sist i 2016, etter å ha rykket opp fra 3. divisjon ved å slå Orkla 2–1 i den avgjørende opprykkskampen på Nytrømoen.[

 • Orkla Fotballklubb

  Orkla Fotballklubb fra Orkdal i Sør-Trøndelag er en fotballklubb for begge kjønn stiftet i 1998 som en sammenslåing av all senior- og juniorfotball i Orkdal Idrettslag og Orkanger Idrettsforening. Dette varte frem til 2010 da Orkanger IF trakk seg ut av samarbeidet etter flere år med interne uenigheter og sviktende resultater, spesielt på herresiden.

 • Ronglan Idrettslag

  Ronglan Idrettslag,ble stiftet 1945,holder til i Trøndelag.Driver med fotball,håndball,ski og trim

 • Sør Trøndelag Fotballkrets

  Sør Trøndelag Fotballkrets,var et eget Fotballkrets er no slått i hop med Nord-Trøndelag,og heter Trøndelag Fotballkrets

 • Singsås Idrettslag

  Singsås Idrettslag er en norsk multi-idrettslag fra Singsås, Sør-Trøndelag. Den har seksjoner for fotball, håndball, langrenn og friidrett.
  Klubben ble grunnlagt i 1920. Mennenes fotballag for tiden spiller i 6. Divisjon, den syvende tier av norsk fotball. Den hadde en stint i 3. Divisjon fra 1996 to 1999

 • Selbu Ballklubb

  Selbu Ballklubb (stiftet i 1952) er et idrettslag fra Selbu i Sør-Trøndelag.

 • Os/Nansen Fotballgruppe

  Os Idrettslag .Fotballgruppen er drevet i samarbeid med Nansen Idrettslag.

 • Utleira Idrettslag

  Utleira Idrettslag (stiftet 6. oktober 1972) er et idrettslag fra Utleira i bydelen Lerkendal i Trondheim, som blant annet driver med fotball, håndball og skiidrett. Klubben organiserer idretts- og miljøaktiviter for barn og unge på Stubban og Risvollan.

 • Tiller Idrettslag

  Tiller Idrettslag (stiftet 15. januar 1916) er et norsk idrettslag fra Tiller i Trondheim, og holder til i byregionen Heimdal, som ligger sør for Trondheim.
  Idrettslaget organiserer følgende idretter:
  Fotball
  Håndball
  Ishockey
  Skyting
  Ski
  Idrettsskole
  Trim
  Tiller Idrettslag har rundt 1000 medlemmer organisert i de forskjellige avdelingene. Hver avdeling har sitt eget styre.

 • Røros Idrettslag

  Røros Idrettslag (stiftet 5. desember 1897 som Røros Skilag) er et idrettslag fra Røros i Sør-Trøndelag.Idrettslaget ble til 2. juli 1945 etter en sammenslutning av Røros Skilag (stiftet 5. desember 1897), Røros Turnforening (stiftet 10. november 1911), Idrettslaget Bergmann (stiftet 28. desember 1920) og Røros Arbeideridrettslag (stiftet 1. mars 1933).

 • Rosenborg BK ishockey

  Rosenborg Ishockeyklubb Elite (RIHK) var en norsk ishockeyklubben i Trondheim, Norge. I mars 2010 ble Rosenborg IHKE forfremmet til GET-ligaen, men senioravdelingen i klubben er for tiden inaktiv etter en konkurs i 2014.

 • Rissa Idrettslag

  Rissa Idrettslag (stiftet 1920) er et idrettslag fra Rissa i Sør-Trøndelag som driver med fotball, håndball, friidrett og turn.Hjemmebane for fotball er Langsand. Dette er hovedanlegget for fotball i Rissa kommune med både gressbane og grusbane. I tillegg brukes Åslybanen der det i 2010 ble laget kunstgressbane. Håndball og turn holder til i Rissahallen.

 • Orkdal Idrettslag

  Orkdal Idrettslag er et idrettslag i Orkdal kommune i Sør-Trøndelag. I dag driver laget hovedsakelig med langrenn, alpint, skiskyting, skihopping, handball og fotball. Ungdoms- og seniorsatsingen ble i 1998 slått sammen med Orkanger IF til Orkla FK.
  Knyken skisenter åpnet i 1956, er et av regionens beste vinteridrettsanlegg og har i dag status som regionalanlegg.

 • Sjetne Idrettslag

  Sjetne Idrettslag (stiftet i 1970) er et idrettslag fra Sjetnemarka i Trondheim. Klubben driver med allsidig barneidrett,fotball,ski, håndball, friidrett og innebandy. Lagets håndballavdeling spilte en tid i eliteserien i håndball for kvinner. Idrettslaget står sterkt i grenda, noe som har ført til dobbeltseier i Dagbladets "Klubben i mitt hjerte".

 • Rosenborg Ballklubb

  Rosenborg Ballklub (RBK) er en norsk fotballklubb fra Trondheim. Klubben ble stiftet under navnet Odd 19. mai 1917, oppkalt etter Odd Skien, men skiftet navn til Rosenborg Ballklub i 1927. Klubben var da et lag for bydelen Rosenborg i Trondheim, men anses i dag for å være hele Trøndelags fotballag.
  Klubben har imponert både ved at den vant Tippeligaen tretten sesonger på rad, fra 1992 til 2004 (i Europa er det kun latviske Skonto Riga som kan vise til det samme), og ved å kvalifisere seg til Mesterligaen hvert år i perioden 1995–2007, med unntak av 2003/04- og 2006/07-sesongene, noe som gjør RBK til et av de mest deltakende lag i UEFA Champions League.
  Klubben har totalt 24 seriemesterskap, ti NM-titler og én Intertotocup-seier. Dette gjør Rosenborg til tidenes mestvinnende fotballklubb i Norge. Med sitt tjuende gull i 2006, tok Rosenborg to stjerner over sin logo – en stjerne for hvert tiende gull i den øverste divisjonen. Frem til da hadde Rosenborg brukt én stjerne på klubblogoen. Rosenborg topper også maratontabellen.

 • Sverresborg IF

  Sverresborg Idrettsforening er et norsk idrettslag fra Trondheim, Sør-Trøndelag. Den har seksjoner for foreningen fotball, håndball og basketball ( "Sverresborg Hoops").
  Den ble grunnlagt den 30 oktober 1931, oppkalt etter den festningen Sverresborg.
  De håndballandslaget for kvinner var et flaggskip klubb, og vant en ligatittel og tre cup-titler mellom 1981 og 1986

 • Selbu Idrettslag

  Selbu Idrettslag er et idrettslag i Selbu i Sør-Trøndelag. Det ble dannet i 1974 etter at Mebondens Idrettslag og Innbygda Idrettslag ble slått sammen. Mebondens Idrettslag ble stiftet 12. juni 1921, og dette regnes som stiftelsesdato for Selbu Idrettslag. I 2011 har laget 530 medlemmer og fem aktive avdelinger: håndball, ski, friidrett, trim og barneidrett.
  Selbu ILs håndballavdeling rykket første gang opp i eliteserien i håndball for kvinner i 1997. Klubben rykket ned i 1. divisjon etter sesongen 2010/11.

 • Ørland Ballklubb

  Ørland Ballklubb (stiftet 18. januar 1994) er et idrettslag fra Ørland på Fosen i Sør-Trøndelag.
  Klubben ble stiftet som en sammenslåing av klubbene Opphaug Idrettslag, Brekstad Ballklubb (etablert 1932) og ballidrettsdelen av Idrettslaget Yrjar, og har avdelinger for både fotball og håndball.

 • Charlottenlund Sportsklubb

  Charlottenlund Sportsklubb (stiftet 24. mai 1945) er et idrettslag fra bydelen Charlottenlund i Trondheim, som blant annet driver fotball.

 • Ranheim Idrettslag

  Ranheim Idrettslag (stiftet 17. februar 1901) er et norsk allianseidrettslag fra bydelen Ranheim i Trondheim. Ranheim har lenge hatt en høy profil i trøndersk og norsk idrett, og ønsker å videreutvikle denne ved å basere seg på gamle tradisjoner og nye impulser.[1] Idrettslaget består av fire hovedavdelinger – fotball, ski, håndball, friidrett og breddeidrett – hvorav både fotball- og skiavdelingen styres som egne idrettslag både økonomisk og juridisk.[2

 • Idrettsklubben Rindals-Troll

  IK Rindals-Troll[rediger | rediger kilde]
  Idrettsklubben Rindals-Troll (stiftet 1919) var et idrettslag med base på Rindal sentrum. Klubben omfavnet sentrum med omegn. IK Rindals-Troll ble dannet etter at de to klubbene Sportsklubben Troll (SK Troll) og Rindal IL slo seg sammen i 1987.
  Innen ski hevdet SK Troll seg bra, og hentet hjem medaljer fra både nasjonale og internasjonale konkurranser

 • Flå Idrettslag

  Flå Idrettslag (stiftet 10. februar 1894) er et idrettslag fra Flå i Sør-Trøndelag.

 • Flatås Idrettslag

  Flatås Idrettslag (stiftet 11. juni 1979) er et idrettslag fra bydelen Flatåsen i Trondheim med ca 850 medlemmer.
  Idrettslaget har i dag avdelinger for fotball, håndball, langrenn, idrettsskole, trim og Flatås Lions. Flatås Lions er et fotballag med ulike funksjonshemninger og av begge kjønn. Flatås Lions er organisert som en egen avdeling på linje med fotball, håndball, langrenn, idrettsskole og trim, men i fotballhverdagen er det selvsagt naturlig med nært og godt samarbeid med Flatås IL's fotballavdeling.

 • Sportsklubben Freidig

  Sportsklubben Freidig ble stiftet 13. oktober 1903. Klubben har i april 2016 ca. 2000 medlemmer. Klubbens avdelinger er fotball, håndball, orientering, friidrett, alpin/freestyle og innebandy. Sportsklubben Freidig har vært arrangør for NM på ski og NM i Friidrett i tillegg til VM på ski for juniorer og VM orientering. Klubben har også arrangert gateløpet Tordenskioldløpet hvert år siden 1979, og fotballturneringen Skandia Cup siden 1975.

 • Hovin Idrettslag

  Hovin Idrettslag blestiftet 1932,holder til i Sør-Trøndelag

 • Heimdal IF

  Heimdal Idrettsforening er et idrettslag fra Heimdal ved Trondheim. Idrettslaget ble stiftet i 1. januar 1929, og har ca. 1300 medlemmer og er således en av Trondheims største idrettslag. Heimdal er et allianse-idrettslag, og har skilt ut de enkelte grenene i egne grupper, som tidligere Heimdal Håndballklubb og Heimdal Fotballklubb.
  Heimdal har tilhørt eliten i to idretter, håndball for herrer og fotball for kvinner.

 • Hommelvik Idrettslag

  Hommelvik Idrettslag (stiftet 15. september 1924) er et idrettslag fra Hommelvik i Malvik kommune i Sør-Trøndelag, som driver med fotball, friidrett, håndball og skiidrett.

 • Klæbu Idrettslag

  Klæbu IL er et idrettslag i Klæbu kommune i Sør-Trøndelag. Laget driver innen forskjellige idretter: badminton, ski, fotball, håndball og orientering. Organisasjonen ble stiftet i 1906, og har i 2008 over 1500 medlemmer.

 • Kolstad Idrettslag

  Kolstad Idrettslag (stiftet 5. oktober 1972) er et fleridrettslag fra Trondheim, som omfatter områdene Kolstad, Saupstad, Huseby og Nyveilia.
  Etter hvert har idrettslaget blitt delt opp i Kolstad Håndball og Kolstad Fotball.

 • KIL/Hemne Fotball

  KIL/Hemne Fotball (stiftet 1988) er en fotballklubb fra Hemne i Sør-Trøndelag med seniorlag for herrer i 3. divisjon og for damer i 2. divisjon. I stiftelsesåret rykket herrelaget opp til 2. divisjon. Klubben spilte der i fire sesonger før de rykket ned i 3. divisjon igjen. De befant seg der fram til 2001, da de rykket ytterligere ett hakk ned. Samme år, nærmere bestemt 4. april 2001, ble KIL/Hemne Fotball stiftet som et eget idrettslag under allianseidrettslaget Kyrksæterøra.
  Klubben rykket opp til 3. divisjon i 2003 og 2. divisjon igjen i 2005. I 2006 rykket laget på nytt ned i 3. divisjon, etter en sesong som på mange måter ble ødelagt av langtidsskader på nesten alle nøkkelspillerne. 20. oktober 2007 rykket KIL/Hemne opp i 2. divisjon etter å ha slått Verdal sammenlagt over to kvalifiseringskamper.

 • Lundamo Idrettslag

  Lundamo Idrettslag (stiftet 12. januar 1922) er et idrettslag fra Lundamo i Melhus i Sør-Trøndelag, som driver med fotball, friidrett, håndball og skiidrett.

 • Idrettslaget Leik

  Idrettslaget Leik er et norsk idrettslag stiftet i 1894 og som omfatter kretsen Hølonda i Sør-Trøndelag. Klubben tilbyr i dag idrettsgrener som langrenn, ishockey, fotball, håndball og orientering. Idrettslaget besto utelukkende av ski de første åra, men utover 1900-tallet kom andre sportsgrener inn. Idrettskretsen omfatter folk bosatt på Korsvegen og Gåsbakken samt en del mindre steder.
  ski (1894)
  fotball (1932)
  friidrett (1936)
  håndball (1949)
  håndball (menn) (1967)
  orientering (1969)
  ishockey (1977) (menn)
  Leik har to stadioner for fotball, to skiløyper med lys, en hoppbakke, en ishockeybane og en mindre idrettshall. Ishockeybanen ligger på Korsvegen og ble oppgradert til kunstisbane i 2010. Fotballanlegget på Korsvegen består av to baner: En tradisjonell gressbane og en kunstgressbane etablert i 2011.

 • Leksvik Idrettslag

  Leksvik Idrettslag (stiftet 6. desember 1938) er et idrettslag lokalisert i Leksvik kommune i Nord-Trøndelag. Idrettslaget har tilbud innenfor både fotball, friidrett, håndball, innebandy, orientering, svømming, volleyball, langrenn og kombinert.

 • Malvik Håndballklubb 93

  MHK-93 driver damehåndball i Malvik kommune, Sør-Trøndelag. Vi er en partnerklubb for Malvik IL og Hommelvik IL. Klubben ble stiftet 30. mai 1993. Hjemmebane er Malvikhallen på, samt Sveberghallen. Sesongen 2014-15 har vi ca. 45 aktive spillere i 3.div, 4.div, j18 og     j-16.

 • Malvik Idrettslag

  Malvik Idrettslag er et idrettslag i Malvik i Sør-Trøndelag. Det ble stiftet 1. februar 1933, og har i 2010 avdelinger innen fotball, friidrett, håndball, padling, orientering, ski, svømming, sykkel, tennis og trim/aerobic, samt idrettsskole/allidrett. Idrettslaget har også en seniorgruppe.
  Lagets farger er rødt og sort. Det har eget klubbhus på Vikhammer.

 • Lensvik Idrettslag

  Lensvik Idrettslag ble stiftet 15. januar 1906. Lensvik IL har i dag aktivitet i idrettene ski, friidrett, turn, fotball og håndball.
  Lensvik IL sin historie er fylt med mange stolte øyeblikk, men høydepunktet er nok Harald Grønningen sin innsats i skisporet på 1950-, 60- og 70-tallet hvor OL i Grenoble (1968) må nevnes spesielt.
  Innendørsidrettene holder hus i Agdeneshallen ved Lensvik skole, i Øyangen har vi en ny lysløype som også er forbundet med turløyper i terrenget inn mot Snillfjord.
  Ved Lensvik skole har Lensvik IL tilgang til et kommunalt anlegg med kustgressbane og friidrettsanlegg. Klubbhuset ligger ved fotballbanen på Åsmyra.

 • Astor Fotballklubb

  Astor Fotballklubb er en fotballklubb med geografisk nedslagsfelt på midtre Byåsen i Trondheim. Klubben ble etablert i 1963, opprinnelig som en utbryterklubb fra Byåsen IL. Klubben er ifølge Idrettsrådet i Trondheim (2014) byens største rene fotballklubb for barn og unge, og har over 40 % jenteandel blant sine om lag 650 spillere under 25 år. I tillegg til aldersbestemte lag, har klubben seniorlag for menn og kvinner, samt Oldboyslag (M34/39).
  Astor FK sitt motto er «Aldersbestemt fotball i fokus», har fostret en rekke gode spillere gjennom tidene,

 • Alvdal Idrettslag

  Alvdal Idrettslag (stiftet i 1902) er et idrettslag fra Alvdal i Hedmark. Idrettslaget driver fotball, langrenn, håndball, orientering og volleyball.

 • Idrettslaget Astor

  geografisk nedslagsfelt på midtre Byåsen i Trondheim. Klubben ble etablert i 1963, opprinnelig som en utbryterklubb fra Byåsen IL

 • børsa og Skaun Håndballklubb

  Børsa og Skaun Håndballklubb,ble stiftet i 1987 og er fra nabo Bygdene Børsa og Skaun

 • Bratsberg Idrettslag

  Bratsberg Idrettslag (stiftet 1. april 1931) er et idrettslag fra Bratsberg i Trondheim, som driver med fotball, friidrett, håndball og ski.

 • Idrettslaget Astor Ishockey

  Dermed ble Astor Fotballklubb, Astor Håndballklubb og Astor Ishockeyklubb stiftet 25. januar 1992. Alle i allianse med Idrettslaget Astor.Holder til i Trondheim

 • Nardo Fotballklubb

  Nardo Fotballklubb (stiftet 14. januar 1971) er en norsk fotballklubb fra bydelen Nardo i Trondheim. Klubben ble stiftet av en utbrytergruppe fra fotballklubben Nidelv. Fra den dag av har klubben utviklet seg til å bli en klubb med over 600 medlemmer og et A-lag i 2. divisjon, et B-lag i 3.divisjon.

 • UIF Bjørgan

  Ungdoms- og Idrettsforeningen Bjørgan (stiftet 1964) er et idrettslag fra Bessaker i Roan.

 • Byåsen Idrettslag

  Byåsen Idrettslag (stiftet 30. oktober 1921) er en idrettsforening fra Byåsen i Trondheim. Opprinnelig var skiidretten den dominerenede aktiviteten i idrettslaget, som nå har rundt 2000 medlemmer, men er nå basert på åtte avdelinger som blant annet allidrett, fotball, friidrett, håndball, orientering, ski, sykkel, trim og teater. I både eldre og moderne tid er kvinnehåndballaget det mest markante fra Byåsen Idrettslag

 • NTHI

  Norges teknisk-naturvitenskapelige universitets idrettsforening (NTNUI) er Norges største idrettsforening med mer enn 12 000 medlemmer og et bredt spekter av utøvere på alle ferdighetsnivåer i mer enn 50 ulike sportsgrener.
  Idrettsforeningen er formelt knyttet til Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet som holder til i Trondheim.
  NTNUI Langrenn er det klubblaget med flest deltakere i Birkebeinerrennet (170 deltakere i 2010).[

 • Nidelv Idrettslag

  Nidelv Idrettslag (stiftet i 1930) er et idrettslag fra Trondheim. Idrettslaget driver med blant annet friidrett, håndball, fotball, vektløfting, innebandy og langrenn.
  Nidelvs seniorlag for herrer i fotball spiller på nivå 6 i 5. divisjon (2011) etter to nedrykk på rad siden 2009. Og Nidelvs damelag spiller i 2. divisjon.

 • Sportsklubben Nationalkameratene

  Sportsklubben Nationalkameratene (stiftet 21. mai 1920) er et idrettslag fra Trondheim, som driver med fotball og håndball.

 • Frøya Kommune

  Frøya (fra gammelnorsk Frøy der betydningen er «den fremste øya». En person fra Frøya kalles frøyværing) er en kommune i Sør-Trøndelag og ligger vest for innløpet til Trondheimsfjorden og nord for øya og kommunen Hitra. Kommunen grenser mot Smøla i vest, Hitra i sør, og Bjugn, Åfjord, Roan og Osen i øst. Frøya består av øya Frøya, flere fiskevær i varierende størrelse i nordvest, så som de bebodde Sula, Bogøyvær og Mausundvær, samt de fraflyttede Kya, Vågsvær og Humlingsværet, samt arkipelet Froan i nordøst. Øya Frøya grenser mot Frohavet i øst, Norskehavet i nordvest, Frøyhavet i nordøst, Frøyfjorden i sør.

 • Kattem Idrettslag

  Kattem IL er et norsk idrettslag fra nabolaget Kattem i Heimdal bydel i Trondheim. Den har seksjoner for fotball, håndball, ishockey og ski.
  Kvinnenes fotballag for tiden bosatt i Toppserien , det høyeste nivået av kvinnefotballen i Norge. Det fikk opprykk etter 2006-sesongen etter ett år i første divisjon (andre tier), har blitt henvist i 2005.
  Herrelaget vant spilte i tredje divisjon (fjerde tier) i 2007-2010.

 • Glåmos Idrettslag

  Glåmos Idrettslag ble stiftet 1945.holder til i Sør-Trøndelag