• Timrå SOK

  Timrå SOK er en Svensk klubb som holder til i Medelpads Län. Klubben ble stiftet i 1971

 • Ånge Ik

  Ånge IK är en ishockeyförening från Ånge. Säsongen 2007/2008, 2008/2009 samt 2011/2012 spelade man i division 1. Inför säsongen 2017/2018 meddelade man dock att man fick ställa in på grund av för få spelare.

 • Timber IF

  Timber IF er en Svensk klubb som holder til i Medelpads Län klubben ble stiftet i 1992

 • Indals IF

  Indals IF
  Bildades 25 september 1924
  Föreningsnummer, 2357-15

  Meriter Herr : 1,5 säsong i div. IV, som bäst 12:a 1985. Den halva säsongen var i den s.k. Höstfyran 1992 där man kom 10:a och flyttades därför åter ned till div. V följande vår.
  Meriter Dam : 3 säsonger i div. III, som bäst 10:a i höstserien, 2007

  Publikrekord: ca 175 i en div. V-match mot Torpshammars IF 5 juni 2004. (Herr)

  Klubben består numera av ett återigen vilande Herr A-lag i division 6
  en växande ungdomsfotboll. Med 4st lag
  En stor sommarfotbollsskola.
  En skidsektion för dom yngre samt har en vuxen lättgymnastik
  & innebandy verksamhet.

  Indals IF tar även hand om Ishockey planen vid Stige skola
  samt att med ett bra samarbete med Indals Skoterklubb ser till att skidspår, skoterleder och högmansbacken är funktionsdugliga.
  Numera sköter även Indals IF fritidsgården på fredagar.

 • Holms SK

  Vår förening bildades 1927 och har genom åren ”fostrat” många ungdomar i olika
  aktiviteter som skidor, brottning, ishockey och fotboll. I dag bedriver vi barn- och ungdomsfotboll för barn mellan 6-15 år, och seniorfotboll med ett herrlag.
  Föreningen förfogar över 2 fotbollsplaner, en grus- och en gräsplan och har över 200 medlemmar.

 • Matfors IF

  Matfors IF är en svensk idrottsförening från Matfors i Sundsvalls kommun. Den grundades år 1901 under namnet Thule skidklubb. 1916 bytte den namn till Matfors IF. Klubben är verksam inom fotboll (dam och herr), skidor och tennis.

 • Vårdgymnasiet Sundsvall

  Vårdgymnasiet Sundsvall

 • Norra Sundsvalls SK

  Norra Sundsvalls SK er er en Svensk klubb som holder til i Sundsvall Medelpads Län . Sundsvalls Boule

 • Nolby Alpina SK

  Nolby Alpina SK är en alpin skidklubb verksam i Njurunda socken. Föreningen driver Nolbybacken i Kvissleby som har två liftar och fyra nedfarter.

 • Sund IF

  Sund IF är en svensk fotbollsklubb från Sundsbruk i Sundsvalls kommun som bildades 14 december 1921. Hemmaplanen är Malands IP (105x65m). Klubben disponerar dessutom Flodbergs IP (105x60m) och träningsanläggningen Sundvallen.

 • Timrå Kommun

  Timrå kommune er en kommune i Västernorrlands län i landskapet Medelpad i Sverige. Kommunen grenser mot nabokommunene Härnösand og Sundsvall. Kommunens administrasjonssenter ligger i Timrå.

 • Östavalls IF

  Östavalls IF er en svensk fotballklubb i Östavall .

 • Timrå Morgonbadare

  Timrå Morgonbadare stiftet 1964

 • Heffnesrsklubban BK

  Heffnersklubban BK er en Svensk klubb fra Medelpads.Klubben ble stiftet i 1971

 • Ånge Basketklubb

  Ånge Basketklubb er en Svensk klubb som holder til i Medelpads . Klubben ble stiftet i 1985

 • Sundsvall Kommun

  Sundsvall (uttal (info)) är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort (efter Umeå och Gävle) med 58 065 invånare (2016). Hela kommunen har en folkmängd på 98 758 invånare (2017).

 • Bergeforsens Skidklubb

  Bergeforsens SK, Bergeforsens Sportklubb, är en idrottsförening från Bergeforsen i Medelpad. Föreningen bildades 1934, och bedriver i dag verksamhet inom längdskidåkning och friidrott. Henrik Forsberg har representerat klubben i skidåkning.
  Historiskt har klubben bedrivit fotboll och ishockey. Ishockeylaget nådde Sveriges tredje högsta serie, motsvarande dagens division 1 i ishockey.

 • Tallnäs FF  Tallnäs FF
  Pendlade sedan starten på 1970-talet mellan femman och sexan. Som bäst nådde man 8:e platsen i div. V 1981, 1982 och 1989. Startade om 1991 i helt ny regi som Fagerviks BK

 • Skönsbergs Bouleklubb

  Skönsbergs Bouleklubb er en Svensk klubb som holder til i Sundsvall. klubben ble stiftet 1993

 • Heffner/Ortvikens IF

  Heffners/Ortvikens IF är en svensk idrottsförening från Sundsvall som bildades 1898, ursprungligen som Heffners IF. Namnet Heffners kommer från Heffners sågverk och dess ägare Per Fredrik Heffner.
  Föreningen bedriver idag ingen aktiv verksamhet. Fram till 2010 bedrev klubben fotboll på programmet men drog sig ur spel i division IV Medelpad på grund av dålig ekonomi.[1] Fotbollslaget spelade sina hemmamatcher på Granlivallen men har även spelat matcher på Norrporten Arena. I fotboll har klubben som bäst en säsong i gamla div. III (motsvarande dagens division 1 i fotboll) där klubben slutade 12:a och jumbo 1977.

 • Erikslunds SK

  Erikslunds SK i Ånge kommun, grundad 1920, har fotboll, gymnastik, vandring och skidor på progra

 • Timrå Red Eagles

  Timrå IK er en svensk ishockeyklubb i Timrå i Sverige, som spillet i Elitserien. Klubben er grunnlagt i 1928 og holder til i Timrå. Klubbens hjemmearena er Eon Arena. Flere nordmenn har spilt i klubben, blant annet Espen Olsen Lie, Stephen Foyn og Morgan Andersen. Pèr i dag spiller Martin Røymark for klubben

 • Kovlands IF

  Kovlands IF är en idrottsklubb från Kovland i Sundsvalls kommun, Medelpad. Föreningen bildades 4 mars 1903 och arrangerade sin första tävling i form av ett 17 km långt skidlopp den 15 mars samma år.[1] Kovlands IF äger och driver dansbanan och parken Ånäsparken samt idrottsanläggningen Ånäsvallen med flera fotbollsplaner, friidrottsbanor och flera byggnader. Anläggningen och parken ligger längs Sättnaåns lopp genom Kovland.

 • Kovlands ishockeyförening

  Kovlands Ishockeyforening (engelsk: Kovlands Ishockey Club , også kalt Kovland Hockey , forkortet " Kovlands IshF " eller "KIF") er en svensk ishockeyklubb grunnlagt i 2000 da ishockey-delen av Kovlands IF splittet for å danne en uavhengig klubb. Laget spilte i Hockeyettan , den tredje fasen av ishockey i Sverige , men trakk seg tilbake fra ligaen i 2016 for å spille i lavere divisjoner av økonomiske årsaker.

 • Tallnäs FF


  Tallnäs FF
  Pendlade sedan starten på 1970-talet mellan femman och sexan. Som bäst nådde man 8:e platsen i div. V 1981, 1982 och 1989. Startade om 1991 i helt ny regi som Fagerviks BK. För egen del fick jag nåt ryck och fick för mig att spela forward under två säsonger. Spelade på topp med "Pipet" Nyholm men gjorde inga mål. Målen kom istället sedan jag flyttade ner på högerbacken. Fyra mål på fem matcher! En nick, en kanon från 35 meter, en strumprullare och ett tack vare målvaktsschabbel monumentale på en misslyckad djupledsboll från mittlinjen mot Sundsvalls United. Hmmm...en eftertanke. Har spelat i tre klubbar i Medelpad som alla blivit nedlagda. Njurunda IK, Stockviks IF och Tallnäs FF. Inte undra på att man börjar bli lite orolig för IFK Sundsvall som man spelade i som pojk och junior...

 • Söråkers IF

  Söråkers IF är en idrottsförening i Söråker i Sverige, grundad 1926. Sedan tidigt 2000-tal har föreningen varit vilande sedan fotbolls- och bandyverksamheten delats i två nya föreningar - Söråkers FF och Söråkers IF Bandy. .[1]

 • Medelpads Ishockeyförbund

  Medelpads Ishockeyförbund er et av de Svenske Ishockeyförbundene