• Sutton United Fc

  Sutton United FC er et engelsk fotballag fra Sutton i det sørvestlige London. Klubben spiller i Conference South. De spiller sine hjemmekamper på Borough Sports Ground som har en kapasitet på 5 013.
  Sutton United ble stiftet i 1898 etter at Sutton Guild Rovers FC og Sutton Association FC slo seg sammen. Mellom 1921 og 1963 spilte Sutton i Athenian League. Fra 1963 og fram til 1986 spilte klubben i Isthmian League før man rykka opp til Football Conference. Sutton var i Conference i fem sesonger før dy rykka ned igjen til Isthmian League. Siden har det vært opp og ned fra de to ligaene.
  Sutton United har spilt tre finaler på Wembley. To finaler i FA-cupen for amatører og en finale i FA Trophy. Alle finalene har endt med tap.

 • Ilkeston Town Fc

  Ilkeston Football Club er en engelsk fotballklubb basert på New Manor Ground i Ilkeston, Derbyshire. De spiller i Northern Premier League Premier Division. Klubben ble grunnlagt i 2010 som en etterfølger til den likviderte Ilkeston Town. Klubben har spilt siden deres dannelse på 3.029 kapasitet New Manor Ground, tidligere hjemmet til forgjengerklubben. Som Ilkeston Town, er de kjent som 'The Robins'.

 • Doncaster Rovers Fc

  Doncaster Rovers Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1879, og ble valgt inn i The Football League i 1901. «The Rovers», som er kallenavnet til Doncaster Rovers, spiller, fra 2007, hjemmekampene sine på Keepmoat Stadium i Doncaster – klubben spilte tidligere hjemmekamper på Belle Vue. Byen Doncaster ligger i den engelske regionen Yorkshire og Humber, omtrent 35 km nordøst for Sheffield.

 • Scarborough Athletic FC

  Scarborough Athletic Football Club er en engelsk Association Football Club representerer Scarborough, North Yorkshire men for tiden basert i Bridlington. Klubben spiller i 2016-17 sesongen i Northern Premier League Division One North, som er i den åttende tier i engelsk fotball. De har for tiden spiller på Queensgate , i Bridlington, en bakke som er delt med Bridlington Town. Klubben vil fullføre en permanent overgang til en ny mark i Scarborough sommeren 2017, med det første spillet, en vennlig, som skal spilles den 15. juli. Klubben ble dannet 25. juni 2007 etter avviklingen av Scarborough Football Club. [

 • Southampton

  Southampton, (i / saʊθæmptən, -hæmptən /) på sørkysten av England, er den største byen i det seremonielle grevskapet Hampshire. [6] Det er 75 miles (121 km) sør-vest for London og 19 miles (31 km) nord-vest for Portsmouth. Southampton er en stor port og den nærmeste byen til New Forest. Det ligger på det nordligste punktet på Southampton vann ved samløpet av elvene Test og Itchen, [7] med elven Hamble bli sør for tettstedet. Byen, som er en enhetlig myndighet, har en anslått befolkning på 253 651. [1] Byens navn er noen ganger forkortet skriftlig til "So'ton" eller "Soton", og bosatt i Southampton kalles en Sotonian. [8]
  Betydelige arbeidsgivere i byen inkluderer University of Southampton, Southampton Solent University, Southampton Airport, Ordnance Survey, BBC Sør, NHS, ABP og Carnival UK. Southampton er kjent for sin tilknytning til RMS Titanic, [9] Spitfire [10] og mer generelt i World War II fortelling som en av utgangspunktene for D-dagen, og mer nylig som hjemmehavn for en rekke de største cruiseskipene i verden. [11] [12] Southampton har et stort kjøpesenter og detaljhandel park, WestQuay. I 2014 vedtok bystyret en oppfølging fra WestQuay park, WestQuay vannmerke (nå kjent som WestQuay Sør) og byggingen startet i januar 2015.
  I folketellingen i 2001 Southampton og Portsmouth ble registrert som deler av separate urbane områder, men av tiden av 2011 census de hadde slått sammen til å bli den sjette største bebygd areal i England med en befolkning på 855 569. [2] Dette bebygd areal er en del av storbyområdet kjent som Sør Hampshire, som også er kjent som Solent by, spesielt i media når man diskuterer lokal styring organisatoriske endringer. Med en befolkning på over 1,5 millioner dette gjør regionen en av Storbritannias mest folkerike byområder

 • Scunthorpe United Fc

  Scunthorpe United Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League One. Klubben ble stiftet i 1899, den gang med navnet Brumby Hall. Klubben ble valgt inn i The Football League i 1950. «The Iron», som er kallenavnet til Scunthorpe United, spiller hjemmekampene sine på Glanford Park i Scunthorpe. Byen Scunthorpe ligger aller lengst sør i den engelske regionen Yorkshire og Humber, omtrent sju mil øst for Sheffield.
  Både Kevin Keegan og Ray Clemence startet sine karrierer som fotballspillere for Scunthorpe på 1960-tallet, før de ble hentet til Liverpool F.C.. Ray Clemence er for tiden en av klubbens visepresidenter sammen med Ian Botham, som i en årrekke var kaptein for det britiske cricketlandslaget, og som også spilte fotball for klubben i perioder på 1980-tallet, og sammen med tidligere engelsk landslagstrener Graham Taylor.
  14. april 2007 sikret de opprykket til The Championship gjennom seieren 2–0 over Huddersfield, men oppholdet der ble kortvarig, og de rykket ned igjen året etter. Men etter seier 3–2 i playoff-finalen mot Millwall 24. mai 2009 rykket de på ny opp til The Championship på første forsøk etter nedrykket.
  Det ble to sesonger på rad for laget i det nest øverste selskap. 30. mai 2011 ble det klart at klubben måtte belage seg på spill i League 1 igjen etter nederlag mot Nottingham Forest.

 • Torquay United Fc

  Torquay United Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Conference National. Klubben ble stiftet i 1899, ble valgt inn i The Football League i 1927, ble slått ut i 2007, kom inn igjen etter playoff i 2009, og ble slått ut på nytt i 2014. «The Gulls», som er kallenavnet til Torquay United, spiller hjemmekampene sine på Plainmoor Ground i Torquay. Byen Torquay ligger i den engelske regionen Sørvest-England.

 • Rushden & Diamonds FC

  Rushden & Diamonds Football Club var en forening fotballklubb basert i Irthlingborough, Northamptonshire , England. Den ble dannet ved en sammenslåing av Rushden Town og Irthlingborough diamanter i 1992. Klubben spilte i Conference National etter en kort spell i Football League i begynnelsen av 2000-tallet. Kallenavnet "The Diamonds", spilte klubben på Nene Park. Klubbens viktigste rivaler var fylkes naboer Kettering Town. Klubben ble utvist fra Conference National på 11 juni 2011; sin ustabile finansielle stilling mente de ikke kunne garantere å fullføre alle sine kamper i 2011-12 sesongen, [1] og resulterte i deres oppløsning.

 • Swindon Town Fc

  Swindon Town Football Club er en engelsk fotballklubb fra Swindon i Wiltshire, sørvest i England. Swindon Town, eller «The Robins» som de også kalles, spiller hjemmekampene sine på County Ground, som har en tilskuerkapasitet på 14 700 og har vært klubbens hjemmebane i over 100 år.
  Klubben ble profesjonell i 1894 og har hatt perioder med suksess, særlig i årene 1968–70. I 1969 vant laget Ligacupen og rykket opp til andre divisjon. Som vinner av ligacupen var de kvalifisert til å spille i Europacupen, men det engelske fotballforbundet nektet dem spill siden de ikke spilte i den øverste divisjonen. Som en kompensasjon ble «Anglo-Italian cup» opprettet, og Swindon Town vant denne i 1969 og 1970 (de deltok i 1970 som regjerende mestre). Spilleren Don Rogers var svært viktig i denne perioden, og i 2008 ble den søndre tribunen på County Ground oppkalt etter han.[1]
  Swindon Town vant kvalifiseringen til Premier League i 1992/1993-sesongen og kvalifiserte seg til spill i øverste divisjon for første gang i klubbens historie, men det ble bare med én sesong i Premier League; de endte på sisteplass og rykket ned. Klubben ligger per sommeren 2013 på 47.-plass på maratontabellen for engelsk fotball.[2] Klubbens største seire er 10–1 over Farnham United Breweries i sesongen 1925/26 og 10–2 over Norwich City 5. september 1908. Det største tapet, 1–10, kom mot Manchester City i 1930.

 • Notts County Fc

  Ifølge klubbens historie er den offisielle dato da klubben ble stiftet, 7. desember 1864 på George Hotell. Men det er også henvisninger fra et avisreferat (The Nottingham Guardian) fra 28. november 1862 der de forteller at Nottingham Football Club er stiftet på Cremorne Gardens. Selv om en ikke er helt sikker på tidspunktet for starten blir Notts County regnet som verdens eldste ligaklubb. Den eldste fotballklubben overhodet er Sheffield Football Club.
  Laget spilte sin første kamp i The Football League mot Everton der de tapte 2-1, og da den første sesongen var over var resultatet en 11.-plass. Notts County fikk sin største triumf i 1894 der laget slo Bolton Wanderers 4–1 i FA-cupfinalen, og Jimmy Logan laget hat trick. Det var første gang et hat trick var blitt laget i cupfinalen.
  I 1910 flyttet laget til sin nåværende bane, Meadow Lane. Den første kampen på den nye banen var mot byrivalen Nottingham Forest foran 28 000 tilskuere.

 • Oxford United Fc

  Oxford United Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1893, ble valgt inn i The Football League i 1962 og ble degradert fra The Football League i 2006. Klubben rykket opp igjen til League Two etter playoff i 2010. «The U's», som er kallenavnet til Oxford United, spiller hjemmekampene sine på Kassam Stadium i Oxford. Byen Oxford ligger i den engelske regionen Sørøst-England.

 • Oldham Athletic AFC

  Oldham Athletic Association Football Club (kallenavnet Latics) er en profesjonell forening fotballklubb basert i byen Oldham, Greater Manchester, England. [3] [4] Teamet konkurrere i League One, tredje tier i engelsk fotball, og spille hjemmekamper på Boundary Park. [4] [5]
  Historien om Oldham Athletic AFC begynner med grunnleggelsen av Pine Villa FC i 1895, som spiller i Manchester og Lancashire ligaer. Når rivaler Oldham County FC foldet i 1899, Pine Villa F.C. flyttet inn i sin stadion og skiftet navn til Oldham Athletic. [6] De var Football League løpere opp i 1914-1915 sesongen, men rykket ned fra Football League First Division i 1923. De nådde 1990 Football League Cup finalen og vant Football League Second Division-tittelen i 1991, endte 68 år utenfor topp tier i engelsk fotball. De sikret sin øverste divisjon status et år senere ble grunnleggerne av den nye Premier League, men rykket ned i 1994.

 • Maidstone United Fc

  Maidstone United Football Club er en engelsk fotballklubb som holder til i Maidstone i Kent. Klubben spilte i The Football League mellom 1989 og 1992, men gikk konkurs og ble oppløst. En ny klubb ble stiftet, og har i årene siden spilt seg oppover i ligasystemet. I sesongen 2006/07 spiller Maidstone United i Isthmian League First Division (nivå 8 i seriesystemet). Maidstone United spiller på leid hjemmebane, Bourne Park i Sittingbourne.Maidstone United ble stiftet i 1897, og spilte i flere lokale serier før de i 1970 ble medlem i Southern League, den viktigste halvprofesjonelle ligaen i England. I 1979 var klubben en av stifterne av Alliance Premier League (i dag Football Conference). De vant serien i 1984, men ble ikke valgt inn i The Football League. Da de vant serien på nytt i 1989, hadde automatisk opp- og nedrykk mellom Conference og The Football League blitt innført, og Maidstone United rykket opp i daværende 4. divisjon.

 • Leyton Orient Fc

  Leyton Orient Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Two. Klubben ble stiftet i 1881, og ble valgt inn i The Football League i 1905. «The O's», som er kallenavnet til Leyton Orient, spiller hjemmekampene sine på Brisbane Road i Leyton. Byen Leyton ligger i den engelske regionen Stor-London.
  Klubben har oppfostret en rekke gode spillere, og den mest kjente er utvilsomt Laurie Cunningham. Folk flest husker han trolig best fra tiden i WBA og Real Madrid, men Cunningham fikk sin fotballutdannelse på Brisbane Road hvor han spilte mellom 1974-1977.

 • Moor Green AFC

  Moor Green F.C. var en non-league forening fotballag opprinnelig fra Hall Green området sør Birmingham, men senere basert i byen Solihull , West Midlands, England. I 2007 ble klubben slått sammen med Solihull Borough for å danne en ny klubb, ble Solihull Moors.Moor Grønn FC dannet i 1901 av spillere fra Moseley Ashfield Cricket Club, men fikk ikke spille konkurransedyktige fotball inntil 1922 da de sluttet seg til Birmingham AFA. I 1935-1936 var de league vinnere og sluttet seg til Central Amateur League og ble ligamestere i hver av de tre sesongene der de spilte i ligaen.

 • Hitcin Fc

  Hitchin Football Club var en engelsk profesjonell fotballklubb basert i Hitchin, Hertfordshire. Dannet i 1865 og basert på Top Field, Hitchin deltok i den første FA Cup konkurranse i 1871-1872. Slå profesjonell tidlig i det tjuende århundre, ble økonomiske bekymringer forsterket av en brann i øverste feltet i 1911. Klubben foldet kort tid etter  349/5000

  Hitchin Football Club var en engelsk profesjonell fotballklubb basert i Hitchin, Hertfordshire. Dannet i 1865 og basert på Top Field, Hitchin deltok i den første FA Cup konkurranse i 1871-1872. Slå profesjonell tidlig i det tjuende århundre, ble økonomiske bekymringer forsterket av en brann i øverste feltet i 1911. Klubben foldet kort tid etter
  349/5000

  Hitchin Football Club var en engelsk profesjonell fotballklubb basert i Hitchin, Hertfordshire. Dannet i 1865 og basert på Top Field, Hitchin deltok i den første FA Cup konkurranse i 1871-1872. Slå profesjonell tidlig i det tjuende århundre, ble økonomiske bekymringer forsterket av en brann i øverste feltet i 1911. Klubben foldet kort tid etter

 • Manchester City Fc

  Manchester City Football Club er en fotballklubb fra Manchester, England, som spiller i Premier League. Klubben ble stiftet i 1880, og ble valgt inn i The Football League i 1892. «The Sky Blues», som klubben kalles, spiller sine hjemmekamper på Etihad Stadium.Klubben hadde først navnet West Gorton Saint Marks, deretter tok de navnet Gordon FC etter å ha fusjonert med Gorton Athletics i 1884. I 1887 flyttet de til en ny fotballbane og tok navnet Ardwick AFC. Ardwick AFC gikk konkurs i 1894, og da klubben begynte på nytt tok de navnet Manchester City.

 • Middlesborough FC

  Middlesbrough Football Club er en engelsk fotballklubb som sesongen 2016–2017 spiller i Premier League. Klubben ble stiftet i 1876 og ble valgt inn i The Football League i 1899. «Boro», som er kallenavnet til Middlesbrough, spiller hjemmekampene sine på Riverside Stadium i Middlesbrough. Byen Middlesbrough ligger i den engelske regionen Nordøst-England, omtrent sju mil sør for Newcastle, og 11 mil nordøst for Leeds.

 • Stratford-Upon-Avon

  Stratford-upon-Avon (/ ˌstrætfərd əˌpɒn eɪvən /) er et marked i byen og sivil prestegjeld i Warwickshire, England, ved elven Avon, 101 miles (163 km) nord vest for London, 22 miles (35 km) sør øst for Birmingham og 8 miles (13 km) sør vest for Warwick. [2] Den estimerte befolkningen i 2007 var 25 505, [3] øker til 27 445 i 2011 Census.
  Stratford var opprinnelig bebodd av angelsakserne og forble en landsby før lord of the manor, Johannes av Coutances, fastsatt planer om å utvikle den til en by i 1196. Samme år ble Stratford innvilget charter fra kong Richard jeg å holde et ukentlig marked i byen, noe som gir den sin status som kjøpstad. Som et resultat, opplevde Stratford en økning i handel og handel, samt urban ekspansjon.
  Byen er et populært turistmål på grunn av sin status som fødestedet til engelsk dramatiker og poet William Shakespeare, og mottar ca 2,5 millioner besøkende i året. [4] The Royal Shakespeare Company ligger i Stratford Royal Shakespeare Theatre. • Ipswich Town Fc

  Ipswich Town Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Championship. Klubben ble stiftet i 1878, og ble valgt inn i The Football League i 1938. «The Tractor Boys», som er kallenavnet til Ipswich Town, spiller hjemmekampene sine på Portman Road i Ipswich. Byen Ipswich ligger i den engelske regionen Øst-England, omtrent 13 mil nordøst for London.

 • Lancaster City FC

  Lancaster City Football Club er en engelsk fotballklubb basert i Lancaster, Lancashire. Klubben er i dag medlemmer av Northern Premier League Division One North og spille på Giant Axe

 • Crosby Stuart

  Crosby Stuart ,holder til i Liverpool ,England,ble stiftet 1970

 • Doubleday Fc

  Doubleday Fc,ble stiftet 1969,holder til i Coventry ,England

 • Hollands & Blair Fc

  Hollands & Blair F.C. er en engelsk fotballklubb som ligger i Gillingham i Kent. Klubben spiller i den sørlige fylker East League Premier Division. Etter å ha tilbrakt mesteparten av sin historie i Rochester & District Football League system klubben gikk inn i Kent County League i 2004. Blair ble tatt opp i nydannede Kent Invicta Football League for innvielses 2011-12 sesongen

 • Fleetwood Town Fc

  Den nåværende klubben ble offisielt etablert i 1997, men i to tidligere inkarnasjoner, går klubbens historie tilbake til 1908. De vant Northern Premier League Cup i 1971. Klubben ble re-etablert i 1977 som Fleetwood Town FC, med mange av det opprinnelige spillerne fremdeles på laget. Opprinnelig ble laget plassert i Division One i Cheshire League, før ble de i 1982 ble flyttet til North West Counties League Division Two, og deretter rykket frem til førstedivisjon i 1984. De nådde finalen i FA Vase i 1985 der de tapte 3-1 for Halesowen Town FC foran et publikum på 16 000 på Wembley Stadion.
  Laget gikk gjennom en re-etablering i 1997 og skiftet dermed navn til Fleetwood Wanderers, og klubben ble plassert tilbake i Division Two i North West Counties Football League (nå på den tiende nivået i det engelske ligasystemet), og etter en sponsoravtale så ble klubbens navn umiddelbart endret til Fleetwood Freeport FC. Klubben ble forfremmet til førstedivisjon i 1999 og omdøpt til Fleetwood Town FC i 2002.

 • Frickley Athletic Fc

  Frickley Athletic Football Club er en fotballklubb basert i Sør Elmsall, West Yorkshire, England. De er for tiden medlemmer av Northern Premier League Premier Division og spille på Westfield Lane.Although klubben selv hevder det ble dannet i 1910, teamet var aktiv så tidlig som i 1908, da det var et medlem av South Yorkshire League. Fotballaget var bare en arm av Frickley Athletic Club, som hadde blitt dannet for å gi gruvearbeiderne på Frickley Colliery et rekreasjons uttak. I en 1908 Yorkshire Telegraph og Star avisartikkel klubben ble referert til som Frickley Colliery Athletic, men som årene gikk av Athletic suffikset ble brukt sjeldnere

 • Chester City Fc

  Chester City Football Club var en engelsk fotballklubb som spilte i Conference National. Klubben ble stiftet i 1885, og ble valgt inn i The Football League i 1931. «The Blues», som er kallenavnet til Chester City, spiller hjemmekampene sine på Saunders Honda Stadium i Chester. Byen Chester ligger i den engelske regionen Nordvest-England. Klubben rykket ned fra League Two til Conference National i 2009, og det er pr mars 2010 klart at de ikke vil fullføre sesongen. Klubben måtte starte med -25 poeng grunnet diverse økonomiske uregelmessigheter.

 • Fawley AFC

  Fawley AFC er en engelsk fotballklubb basert i Fawley, i nærheten av Southampton i Hampshire . Klubben er i dag medlemmer av Wessex League Premier Division og spille på Waterside Sports & Social ClubKlubben ble etablert i 1923 som AGWI United og sluttet seg til Hampshire League i 1929 i Holbury.

 • Chester-Le Street Fc

  Chester-le-Street Town Football Club er en fotballklubb basert i Chester-le-Street, County Durham, England. De er i dag medlemmer av Northern League Division One og spille på Moor park.The opprinnelige Chester-le-Street Town sluttet Nord Eastern League i 1920. [1] Ligaen fikk en andre divisjon i 1926, og klubben rykket ned til Division Two på slutten av 1926-1927-sesongen. [2] De ferdige bunn Division Two i 1929-30 og 1930-31, 1932-33 og igjen i [2]. Etter endt nederst Division Two for fjerde gang i 1934-1935, klubben Overført til Wearside League. [3] Men, de brukte bare en sesong i Wearside League, forlater etter endt bunnen av tabellen.

 • Croydon Fc

  Croydon Football Club er en engelsk semi-profesjonell fotballklubb basert i Croydon, London. Inntil 2006, spilte de i Isthmian League, men mistet sin plass i denne ligaen som en del av 2006-re-strukturering av non-league fotball, og nå spiller i Southern Counties East League Premier Division. De spiller på Croydon Sports Arena i Sør Norwood. Klubben ble stiftet i 1953 som Croydon Amatører.

 • Bradford City AFC

  Bradford City Association Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1903, og ble allerede det året valgt inn i The Football League. «The Bantams», som er kallenavnet til Bradford City, spiller hjemmekampene sine på Valley Parade i Bradford. Byen Bradford ligger i den engelske regionen Yorkshire og Humber, rett vest for Leeds.

 • Arnold Town Fc

  Arnold Town Football Club er en fotballklubb basert i Arnold, Nottinghamshire , England. De er for tiden medlemmer av East Midlands Counties League og spille på Eagle Valley

 • Bishop Aukland Fc

  Bishop Auckland Football Club er en fotballklubb basert i Bishop Auckland, County Durham, England. De er en av de mest vellykkede amatør sider, etter å ha vunnet FA Amateur Cup ti ganger og nådde finalen på ytterligere åtte anledninger. Kallenavnet 'The Bishops' eller 'The Two Blues', de er rivaler med West Auckland Town.
  Klubben er i dag medlemmer av Northern League Division One og spille på Heritage Park.

 • England Basketball

  Basketball England [1] (BE tidligere England basketball) er det styrende organ for idretten i basketball for England. Organisasjonen driver den engelske Basketball League for både menn og kvinner, samt England landslaget. Organisasjonen ble involvert på også i etableringen av Great Britain teamet i desember 2005, sammen med sine landsmenn - Basketball Skottland og Basketball Wales.
  Mens organisasjonen styrer britiske Basketball League, landets elite og eneste profesjonelle basketball liga, er de ikke involvert i dag-til-dag driften av ligaen. De tilbyr også muligheten til å spille basketball. Organisasjonen ble grunnlagt i 1936. Det er en non-profit organisasjon som er en sammenslutning av medlemsklubber og spillere som velger et styre til å forvalte sine saker.
  Hovedstyret benytter en rekke profesjonelle medarbeidere for å kunne ta i henhold til sine oppgaver og nå sine mål.
  Hovedkvarteret til organisasjonen er i Sheffield.

 • Halifax Town AFC

  Halifax Town Association Football Club Var en engelsk fotballklubb Som i old oppløst 2008. Klubben pinnen old jeg, 1911, old valgt i vertshuset The Football League 1921 og jeg old degradert FRA The Football League 2002 i «The Shaymen," Som Var kallenavnet v Halifax byen, spilte hjemmekampene på sinus i Halifax The Shay. Byen Halifax ligger i finska av en regional Yorkshire og Humber. Pga Økonomiske Problemer old Klubben degradert i tre divisjoner 2008. [1]
  Klubben old oppløst mai 2008 og en ny klubb, F.C. Halifax Town old startet Opp med vår de eierne. Fikk Lov v jeg Spille Northern Premier League Division One North (NIVA 8) i lavsesongen 2008-09

 • Crewe Alexandra Fc

  Crewe Alexandra Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1877, og ble valgt inn i The Football League i 1892. Laget forsvant ut av The Football League i 1896, men kom inn igjen i 1920. «The Railwaymen», som er kallenavnet til Crewe Alexandra, spiller hjemmekampene sine på Alexandra Stadium i Crewe – frem til 1995 ble stadionet kalt Gresty Road (etter gaten det ligger i), og mange fans bruker fortsatt dette navnet. Byen Crewe ligger i den engelske regionen Nordvest-England, omtrent seks mil sør for Liverpool og Manchester.

 • Hull City AFC

  Hull City Association Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Premier League i 2015/16-sesongen. Klubben ble stiftet i 1904, og ble valgt inn i The Football League i 1905. «The Tigers», som er kallenavnet til Hull City, spiller hjemmekampene sine på Kingston Communications Stadium i Hull som har en kapasitet på 25 404. Byen Hull, formelt heter den Kingston upon Hull, ligger i den engelske regionen Yorkshire og Humber, omtrent ti mil øst for Leeds.

 • Hartlepool United Fc

  Hartlepool United Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Two. Klubben ble stiftet i 1908, og ble valgt inn i The Football League i 1921. «The Pools», som er kallenavnet til Hartlepool, spiller hjemmekampene sine på Victoria Park i Hartlepool. Byen Hartlepool ligger i den engelske regionen Nordøst-England, rett nord for Middlesbrough, og omtrent fem mil sør for Newcastle.

 • Harrow Borough Fc

  Harrow Borough Football Club er en engelsk forening fotballklubb basert i London Borough of Harrow. Klubben er i dag medlemmer av Isthmian League Premier Division og spille på Earlsmead stadion

 • Gillingham Fc

  Gillingham Football Club er en engelsk fotballklubb fra byen Gillingham i Kent. Det er den eneste klubben fra Kent som spiller i The Football League.
  Klubben ble stiftet i 1893 og ble valgt inn i The Football League i 1920. Det ble utstemt av ligaen til fordel for Ipswich Towm ved slutten av 1937-38-sesongen men returnerte 12 år senere når ligaen ble utvidet fra 88 til 92 klubber.
  «The Gills», som er kallenavnet til Gillingham, spiller hjemmekampene sine på Priestfield Stadium i Gillingham.

 • Dartford Fc

  Dartford Football Club er en engelsk forening fotballklubb basert i Dartford, Kent. Klubben Deltar i Conference South, det sjette nivået i engelsk fotball.
  Etter endt som vinnere av Isthmian League Division One North i 2007-08 sesongen, De konkurrerte i Isthmian League Premier Division. De endte på åttende plass i deres første sesong (2008-09). De ble kronet forkjempere for Isthmian League Premier Division i deres andre sesong (2009-10), og begynte å spille i Conference South fra 2010-11-sesongen. Den sesongen De endte på 10. plass, men nok en gang fikk opprykk på andre forsøk i 2011-12, ved å vinne play off finalen, etter å ha avsluttet andre i tabellen. Siden 2012-13 sesongen theyhave spilt i Conference Premier, det aller øverste nivå i engelsk non league Pyramid.
  Hjemmekamper spilles Hot på klubbens miljøvennlige stadion, Princes Park, som åpnet i november 2006. Klubben som dannet i 1888 av medlemmer av Dartford arbeider menns klubb. Dartford beste prestasjoner i FA-cupen kom i 1936 og 1937 da de nådde den tredje runden av konkurransen og deres beste i nyere tid hva da de nådde første runde i 2010-11 sesongen hvor de fikk en reprise. De har derfor kommet til finalen i FA Trophy gang

 • Dagen & Redbridge Fc

  Dagenham & Redbridge Football Club, eller bedre kjent som Dag & Red, er en engelsk fotballklubb som ble stiftet i 1992. Dag & Red holder til i Dagenham, Øst-London. Klubben spiller på sine hjemmekamper på Victoria Road stadion som har en kapasitet på 6 000.

 • Gluecester City Fc

  Gloucester City Association Football Club / ɡlɒstə sɪti / er en engelsk semi-profesjonell forening fotballklubb for tiden basert i Cheltenham, Gloucestershire i Sørvest-England, via groundshare avtalen.
  Klubben ble stiftet i 1883 som Gloucester, ble de Gloucester City i 1902, men ble raskt kjent som Gloucester YMCA 1910-1925, før han returnerte til sitt tidligere navn. Klubben har konkurrert i Conference North siden 2009, etter å ha blitt forfremmet fra Southern Premier League på slutten av 2008-09 sesongen. Det brukte en rekord 70 år i Southern Football League fra 1939 til 2009. Klubben sikret opprykk etter en Playoff finalen seier mot Farnborough.
  I juli 2007 ble klubben betydelig påvirket av Gloucestershire flom med sine Meadow Park stadion under åtte fot vann. Flommen har ført til at klubben har vært i eksil fra Gloucester siden 2007. Tigrene er for tiden spiller sine hjemmekamper på Cheltenham Town Whaddon Road, etter å ha tilbrakt de tre foregående sesongene deler på Cirencester Town Corinium stadion og skoggrønn Rovers 'New Lawn stadion i Nailsworth. Klubben er satt til å tilbringe neste sesong på Evesham United Football Club som de fortsatt ikke har et stadion i Gloucester
  Klubben imidlertid fått full planlegging tillatelse fra Gloucester bystyret om å bygge en ny 3060 kapasitet stadion, reist av flere føtter, på tuftene av deres tidligere hjem fra Meadow Park med planer om å utvide til over 4000 på 4 oktober 2016

 • Howden Clough Junior Fc

  Howden Clough Junior Fc,Vet jeg lite om

 • Ford Unted Fc

  Redbridge Football Club er en engelsk Association fotballklubb basert i Redbridge. Før juli 2004 klubben ble kjent som Ford United FC Navneendringen ble valgt til å hjelpe knytte klubben innenfor det lokale området og tiltrekke seg et større støtte.
  De må ikke forveksles med den tidligere Redbridge Forest, en forgjenger av dagens Dagenham & Redbridge, selv om begge kommer fra bydelen Redbridge i Greater London

 • Darlington Fc

  Darlington Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Conference National. Klubben ble stiftet i 1883, og ble valgt inn i The Football League i 1921. «The Quakers», som er kallenavnet til Darlington, spiller hjemmekampene sine på The Darlington Arena i Darlington. Byen Darlington ligger i den engelske regionen Nordøst-England.

 • Everton Fc

  Everton Football Club er en engelsk fotballklubb fra byen Liverpool som spiller i FA Premier League. Everton er den eneste klubben i England som har spilt mer enn 100 sesonger i den øverste divisjonen, og har spilt flere kamper i den øverste divisjon enn noen andre engelske lag. Everton har vunnet seriemesterskapet ni ganger og har vært i den øverste divisjonen siden 1954. De var en av grunnleggerne av Premier League i 1992.
  Everton ble stiftet i 1878, og var en av 12 klubber som startet The Football League i 1888. De vant sitt første seriemesterskap to sesonger senere. Etter tre ligatitler og to FA Cup titler på 1920- og 1930-tallet, opplevde Everton lite sportslig suksess før en oppblomstring på 1960-tallet Klubben vant to ligamesterskap og FA-cupen én gang. Midten av 1980-tallet representerte deres siste periode med suksess da de vant seriemesterskap i 1984/85 og 1986/87 samt FA Cup triumf i 1984. I 1985 vant de den europeiske cupvinnercupen. Klubbens siste store trofé var FA-cupen i 1995. Klubbens supportere er kjent som Evertonians. Everton har en stor fanbase og et tilskuersnitt på over 36.000 mennesker per kamp. Evertons rivaler er naboen Liverpool FC og kampene de imellom er kjent som Merseyside Derby. Liverpool FC ble dannet i 1892 av en utbrytergruppe bestående av Evertons tidligere president og et par spillere. Tvisten resulterte også i Everton forlot Anfield, deres hjemmebane på den tiden. Klubben har holdt til på deres nåværende hjemmebane, Goodison Park siden 1892. Planer om å flytte til en ny 50 000-seters utvidet stadion i Kirkby på Liverpool-grensen ble blokkert av en offentlig høring i 2009.
  Klubbens hjemmedrakter har tradisjonelt vært royalblå og hvit siden 1901-1902 sesongen. Deres mest kjente spiller er Dixie Dean som scoret et 60 ligamål i 1927-1928 sesongen.

 • Bath City Fc

  Bath City Football Club er en semi-profesjonell forening fotballklubb basert i Bath, Somerset, England. Klubben deltar i National League Sør, den sjette nivået i engelsk fotball.
  Dannet i 1889 som AFC Bath, er Bath Citys historie helt i non-league fotball, glipp av valget til Football League etter noen få stemmer i 1978. [1] De Deres navn endret til Bath Railway i 1902 før han bosatte seg på navnet til Bath City FC [2]
  Etter mange år som spiller i de øvre lag av ikke-League fotball brukte de et tiår i Southern League etter å ha blitt forvist fra 1996-1997 Football Conference. De ble forfremmet til Conference South ved å vinne Southern League i 2006-07 sesongen. De har nådd FA Cup tredje runde seks ganger. I 2004 tapte de i FA-cupen andre runde og til Peterborough United i tredje runde av FA Trophy i Canvey Island. I 2009 By slå Football League Two side Grimsby Town i FA-cupen første runde, bare for å tape mot skoggrønn Rovers i andre runde. Ved utgangen av 2010-11 sesongen, klubben sikret seg en topp 10 av en rettet emisjon i Conference National, Deres høyeste liga mål siden 1993, men rykket ned tilbake til Conference South etter to sesonger.

 • Coventry City Fc

  Coventry City Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League One. Klubben ble stiftet i 1883, og ble valgt inn i The Football League i 1919. «The Sky Blues», som er kallenavnet til Coventry City, spiller hjemmekampene sine på Ricoh Arena i Coventry. Byen Coventry ligger i den engelske regionen Vest-Midlands, omtrent tre mil øst for Birmingham.Klubben ble stiftet i 1883 av arbeidere på en sykkelfabrikk. I starten var de mest kjent som Singers, som var navnet på sykkelfabrikken. 10 år senere ble klubben profesjonell, og i 1898 fikk laget navnet Coventry City da det var bestemt at de kom til å flytte til en ny bane, Highfield Road.

 • Atherstone United Fc

  Atherstone United FC
  Wolves har oppfylt athers (stiftet 1979 etter bortfallet av 'Town') tre ganger i Birmingham Cup. Det første møtet den 16. oktober 1984 var vunnet av Atherstone 2-0 til Sheepy Road. Det andre møtet 9. desember 1986 og igjen på Sheepy Road var denne gangen, vant Wolves

 • Eccleshill United fc

  Eccleshill United Football Club er en fotballklubb basert i wrose, Bradford, West Yorkshire, England. De er for tiden medlemmer av Northern Counties East League Division One og spille på Plumpton Park.Klubben ble etablert før andre verdenskrig, men ble oppløst på grunn av krigen. [2] Det ble reetablert i 1948 og var medlemmer av Bradford Amateur League i 1950. Klubben vant Bradford Amateur League Cup i 1961-1962, [3] og senere flyttet til West Riding fylke Amateur League, nådde Premier Division i 1972 og vinne ligaen i 1976-1977. [2] [2] I 1982 klubben søkt å delta i Northern Counties East League, men ble avvist. [2] Den 1984-1985 sesongen så klubben vinne Bradford & District Senior Cup, [3] og på slutten av sesongen klubben ble tatt opp Divisjon Tre av de nordligste fylkene East League etter å gjøre forbedringer til sine bakken. [2] [ 4] Den påfølgende sesongen så klubben beholde Bradford & District Senior Cup

 • Cheltenham Town Fc

  Cheltenham Town Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1892, og kvalifiserte seg til The Football League i 1999. «The Robins», som er kallenavnet til Cheltenham Town, spiller hjemmekampene sine på Whaddon Road i Cheltenham. Byen Cheltenham ligger i den engelske regionen Sørvest-England.

 • Crystal Palace Fc

  Crystal Palace Football Club er en engelsk fotballklubb med base i det urbane distriktet South Norwood i bydelen Croydon i sør-London. Klubben spiller for øyeblikket i Premier League, og manager siden 2. januar 2015 er Alan Pardew.
  Klubben ble stiftet 10. september 1905 av arbeidere ved utstillingsbygningen The Crystal Palace, og spilte opprinnelig deres hjemmekamper på banen Crystal Palace i nærheten av bygningen. Utbruddet av første verdenskrig førte til at Admiralty kjøpte bygningen tilbake, og i 1915 ble klubben tvunget til å flytte til Herne Hill, som var hjemmebanen til West Norwood F.C. I 1918 flyttet deretter klubben hjemmebane til The Nest, som tidligere hadde vært hjemmebanen til Croydon Common F.C. Siden 1924 har klubben spilt sine hjemmekamper på Selhurst Park.
  Klubben var profesjonell fra starten av, og spilte fra 1905 til 1920 i Southern Football League. Der vant de andre divisjon i 1906, før de fortsatte i første divisjon frem til 1920. I 1914 havnet de på andreplass i første divisjon. I 1920 ble 1. divisjon i Southern Football League innlemmet i The Football League som den nye Third Division South. Crystal Palace F.C. vant denne divisjonen i 1921, og rykket opp til andre divisjon hvor de ble til 1925. Fra 1925 til 1969 vekslet klubben mellom andre, tredje og fjerde divisjon; fra 1969 til 1973 fulgte deretter fire sesonger i den øverste divisjonen i det engelske ligasystemet. Siden 1977 har klubben vekslet mellom de to øverste divisjonene; beste sesong var 1990-1991 da klubben havnet på tredjeplass i den gamle første divisjon. I 1992 var Crystal Palace F.C. en av de 22 klubbene som grunnla Premier League.
  Kallenavnet til Crystal Palace er «The Eagles».

 • Hornchurch Fc

  Hornchurch Football Club var et ikke-League fotballklubb basert i øst London. De siste spilte i Conference South, etter å ha blitt forfremmet fra Isthmian League.
  The 'Urchins' stadion var Hornchurch Stadium, i Upminster og høyest oppmøte var 3500, da Hornchurch vertskap for Tranmere Rovers i FA-cupen andre runde.
  Klubben kjørte inn i økonomiske vanskeligheter i 2004-05 sesongen og foldet, bare for å bli erstattet av AFC Hornchurch.
  Historie [rediger]
  Den klubber historie går tilbake til 1923 da laget ble dannet som Upminster Wanderers. Den hjemmebane var den lokale rekreasjon park i Upminster. Klubben ble raskt valgt til Romford League og vant andre divisjon mesterskapet i sin første sesong.
  Etter andre verdenskrig klubben sluttet seg til Spartan League og spilt i Division One East i flere år før han ble forfremmet til Premier Division. I 1953 flyttet de til Delfi League og også flyttet inn i nye lokaler og fortsatt deres nåværende hjem, Hornchurch Stadion på Bridge Avenue Upminster. Klubben har forandret navnet sitt i det samme året til Hornchurch & Upminster. I 1961 igjen endret klubbens navn til Hornchurch Football Club.

 • Coventry District Association

  Coventry District Association

 • Charlton Athletic Fc

  Charlton Athletic Football Club er en engelsk fotballklubb.
  Klubben ble stiftet i 1905, og ble valgt inn i The Football League i 1921. «The Addicks», som er kallenavnet til Charlton, spiller hjemmekampene sine på The Valley i Charlton. Charlton er et sted i bydelen Royal Greenwich som ligger i det sørøstlige London. Kallenavnet kommer fra "Haddock"—etter fish and chips-sjappen eid av en stor fan der spillerne fikk gratis fish and chips når de vant en kamp.
  Klubben har et uvanlig nært forhold til fansen, som opprinnelig bygde stadionområdet øst i Royal Borough of Greenwich. På grunn av nye krav til stadia måtte klubben flytte ut i 1984 og ble da del av Football League's første ground share med Crystal Palace FC. Forholdet mellom de to klubbene ble verre og verre, i 1992 flyttet Charlton til Upton Park, West Hams stadion, i påvente av et nytt supporter-bygd Valley-stadion. 5. november 1992 flyttet Charlton hjem, dette startet en storhetstid i klubben der man rykket opp til Premier League under manager Alan Curbishley.
  Etter flere år i lavere divisjoner etter nedrykket fra Premier League i 2007 tok Chris Powell over klubben i slutten av 2010/11-sesongen. Etter sesongslutt beholdt han kun fire spillere og skiftet ut nesten hele laget. I motsetning til konvensjonell visdom der man må bygge opp et lag over tid, fikk Powell til en komplett dominanse av League one og Charlton vant opprykk til Championship med overbevisende margin, som Englands første lag til å matematisk kvalifisere seg for opprykk den sesongen. Chris Powell's uttalte mål er å bringe Charlton tilbake til "der de var da jeg spilte", altså Premier League.

 • Colcester United Fc

  Colchester United Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1937, og ble valgt inn i The Football League i 1950. «The U`s», som er kallenavnet til Colchester United, spiller hjemmekampene sine på Colchester Community Stadium i Colchester. Byen Colchester ligger i den engelske regionen Øst-England, omtrent 10 mil nordøst for London.

 • Burton Albion Fc

  Burton Albion Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Championship. «Brewers», som er kallenavnet til Burton Albion, spiller hjemmekampene sine på Pirelli Stadium i Burton upon Trent. Byen Burton upon Trent ligger i den engelske regionen Vest-Midlands.

 • Boreham Wood FC

  Boreham Wood Football Club er en fotballklubb basert i Borehamwood, Hertfordshire, England. De er for tiden medlemmer av National League og spille på Meadow Park. Etablert i 1948, er de kjent som "the Wood" og har en lokal rivalisering med St Albans City.The klubben ble etablert i 1948 som en sammenslåing av Boreham Rovers og konge Retournez, og begynte å spille i Midt-Herts League. [2 ] I 1951 sluttet de Parthenon League, og ferdig som løpere opp i 1953-1954 og 1954-1955 før de vant tittelen i 1955-1956. [3] Etter endt som løpere opp igjen i 1956 til 1957, [3] De sluttet seg til Spartan League. [4] De ferdig som løpere opp i 1963-1964 og igjen i 1965 til 1966, [4] etter at de byttet til Division Two av det athenske League.

 • Enfield Town Fc

  Enfield Town Football Club er en fotballklubb basert i Enfield Town, Greater London, England. Etablert i 2001 som en fan-ledede breakaway fra Enfield, klubben er for tiden medlemmer av Isthmian League Premier Division og spille på Queen Elizabeth Stadium. Klubben badge har den Enfield beast.The klubben ble stiftet 23. juni 2001 av de Enfield Supporters 'Trust etter Trust medlemmer mente at regimet ansvarlig for Enfield ikke lenger hadde interessene til klubben i hjertet og manglet tilstrekkelig vilje til å få til retur av klubben til sin hjemby, etter å ha forlatt Southbury Road i 1999. Dette fulgte leder av Enfield trekker seg fra en rammeavtale med Supporters 'Trust som ville ha sett Trust ta over driften av en gjeldfri klubb og mottar £ 100,000 fra pengene fra salget av Southbury Road som ble holdt i en sperret konto ved Enfield Council. Balansen i over £ 600,000 ville ha blitt utbetalt til styrets leder.

 • Birmingham City Fc

  Birmingham City Football Club er en engelsk fotballklubb med base i byen Birmingham. Birmingham, som er Englands nest største by, ligger i den engelske regionen Vest-Midlands, omtrent 20 mil nordvest for London. De spiller Football League Championship, den nest høyeste divisjonen i det engelske ligasystemet.
  Klubben ble opprettet i 1875 som Small Heath Alliance, de ble Small Heath i 1888, omdøpt til Birmingham i 1905, og til sist Birmingham City i 1943.[1] Deres hjemmebane har vært St Andrews siden 1906. De har en langvarig rivalisering med Aston Villa, deres nærmeste nabo, som de har slått i Birmingham-derbyet to ganger. Kallenavnet er «The Blues», grunnet fargen på draktene, og tilhengerne er kjent som «Bluenoses» («blånesene»).
  Som Small Heath spilte de i Football Alliance før de ble var med på å grunnlegge og ble medlemmer og de første vinnere av den engelske fotballigaens andredivisjon. Den mest suksessrike perioden i klubbens historie var på 1950-tallet og tidlig på 1960-tallet. De nådde deres høyest opp med en sjetteplass i førstedivisjon i sesongen 1955–56 og nådde finalen i FA-cupen i 1956 (hvor de tapte for Manchester United 3-1). De kom til Messebycupen i 1960 og 1961, og vant deres første betydelige trofé i Den engelske ligacupen i 1963 ved å slå Aston Villa 3–1. De vant senere den samme cupen for andre gang i 2011. De har spilt i øverste divisjon for det meste av klubbens historie.[2] Den lengste perioden utenfor øverste divisjon var mellom 1986 og 2002, inkludert to korte opphold i tredje divisjon, samtidig som de to ganger vant ligatroféet. Høydepunktet var da Birmingham City den 27. februar 2011 beseiret stjernespekkede Arsenal 2-1 i ligacupfinalen på Wembley etter scoringer av Nikola Zigic og Obafemi Martins. Det verste hjemmetap noensinne kom den 25. oktober 2014 da de tapte 0-8 hjemme for Bournemouth

 • Barnsley Fc

  Barnsley Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Football League Championship. Klubben ble stiftet i 1887, og ble valgt inn i The Football League i 1898. «The Tykes», som er kallenavnet til Barnsley, spiller hjemmekampene sine på Oakwell Stadium i Barnsley. Byen Barnsley ligger i den engelske regionen Yorkshire og Humber, omtrent midt mellom storbyene Leeds og Sheffield.

 • Burnley FC

  Burnley Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Premier League Klubben ble stiftet i 1882, og var en av 12 klubber som startet The Football League i 1888. «The Clarets», som er kallenavnet til Burnley, spiller hjemmekampene sine på Turf Moor i Burnley. Byen Burnley ligger i den engelske regionen Nordvest-England, omtrent fire mil nord for Manchester.

 • Accrington Stanley Fc

  Accrington Stanley Football Club er en engelsk fotballklubb. Klubben holder til i byen Accrington i Lancashire i Nord-England. Den opprinnelige klubben ble stiftet i 1891. Klubben ble valgt inn i The Football League i 1921. I 1962 gikk klubben konkurs og ble kastet ut av ligaen. Klubben fortsatte på amatørnivå fram til 1966, da den ble nedlagt. I 1968 ble en ny klubb med samme navn stiftet. I de neste tiårene spilte klubben seg langsomt opp gjennom amatørligaene. Våren 2006 vant de Conference National, og fra høsten 2006 var de igjen med i The Football League. Klubbens hjemmebane er Crown Ground, nå med sponsornavnet Frazer Eagle Stadium.

 • Altrincham FC

  Altrincham Football Club er en engelsk fotballklubb fra Altrincham i Stor-Manchester. Klubben spiller for tiden i Conference National, øverste nivået i Football Conference.
  Hjemmekampene spilles på Moss Lane og kallenavnet på klubben er Robins.
  Altrincham ble grunnlagt i 1903. Klubben var en av de grunnleggende klubbene av Alliance Premier League (som i dag er Conference) i begynnelsen av 1979/1980-sesongen. De vant denne ligaen de to første sesongene, men klarte likevel ikke å kvalifisere seg til Football League på grunn av datidens avstemningssystem.
  Først i 1987 ble vinnerlaget automatisk promotert til Football League. Da hadde dessverre Altrincham FC tapt seg og rykket i 1997 ned til Northern Premier League. De vant Northern PL to år senere og rykket opp, bare for å rykke direkte ned igjen påfølgende sesong.

 • Blyth Spartans er en fotballklubb fra Croft Park i Blyth, Northumberland, England. Klubben ble stiftet i 1899. Laget spiller i dag i Conference North.