• Löftadalens Dragkampklubb

  Löftadalens DK bildades i september 1972 av ett gäng killar i Frillesås, ca 5 mil söder om Göteborg. De var med i bygdegillet som arrangerade dragkamptävlingar mellan de olika byarna i Frillesås. Våren 1973 var de med i de första tävlingarna, och de fick blodad tand.

  Åren gick och 1975 vann de allsvenskan för första gången, första SM guldet bärgades 1979.

  Numera har vi ett trettiotal SM- tecken samt ett flertal allsvenska (som numera heter Elitserie) och även SM guld, silver och brons i olika viktklasser.

  År 2007 stod Löftadalens DK för flest medaljer i SM, vilka kommer att försvaras kommande år. Men inte nog med det, vi har genom åren haft ett flertal duktiga dragare som tävlat för svenska landslaget som då har fått med sig både EM och VM medaljer med sig hem. År 2007 kunde klubben stolt se på när ca 20 personer åkte ner representerade Sverige när EM tog plats i Minehead, England. Där tillfördes medaljer i både guld, silver och brons till klubbens merit lista.

  Dragkamp i skolan
  Varje år besöker Löftadalens DK ett flertal grundskolor och instruerar om dragkamp för elever i årskurs 6-9. För många elever är dragkamp en dold sport som ligger i skymundan bakom de större sporterna, såsom fotboll och innebandy.

  Att besöka skolor och nå ut till barn och ungdomar är något som klubben anser viktigt, inte bara för den viktiga roll som motion och hälsa har i dagens samhälle utan också för att bredda elevers syn på idrott. Dragkamp är en sport som passar alla, oavsett kropp och utseende. I vissa sporter hamnar många unga lätt utanför, oftast av en sådan enkel anledning att de inte ”passar in”, men inte i dragkampen. Där tävlar tjejer och killar tillsammans, unga som gamla. I år avslutades projektet åter igen med ett Skol-DM (se bilder nedan) och som uppföljning hölls ett flertal träningar endast för nybörjare i Löftadalens DKs klubbstuga.

  Tanken är som sagt att bredda synen på sporter, men framförallt att ge nya chansen att del av det roliga med dragkampen och dragkampens värld.

 • Frillesås FF

  Klubben bildades 1928 och 1932 gick man med i seriespelet som då hette Västkustserien.
  - För några år sedan lade vi ner vårt B-lag på herrsidan och nu alltså även A-lagetTidigare har Frillesås FF också haft orientering, bandy, innebandy och handboll i sin föreningsverksamhet.

 • Stafsinge IF

  Stafsinge IF är en fotbollsklubb i Falkenberg, Halland. Klubben bildades 1943. Stafsinges A-lag spelar i division tre, dit man tog sig via kval hösten 2010. IF Elfsborgs förre tränare Magnus Haglund har tränat klubben under åren 1998-1999.

 • Varbergs Bordtennisklubb

  Varbergs BTK (Varbergs Bordtennisklubb) är en framgångsrik svensk bordtennisklubb verksam i Varbergs kommun.
  Klubben har bland annat 13 lagguld på damsidan samt ett stort antal mästerskapstitlar erövrade av Ann-Christin Hellman under 1970- och 80-talen.[källa behövs] Maya Halling (1918–1998) blev 1947 svensk mästare i såväl damsingel som mixed dubbel, det senare tillsammans med Kurt Persson. 1950 tog hon åter mästartiteln i damsingel.[källa behövs]

  BT-Hallen är klubblokalen i korsningen mellan Boråsgatan och Bergsgatan i Varberg. Där bedrivs träning för alla kategorier: från ungdomsgrupper, juniorer och seniorer till veteraner och motionärer. Fästningsslaget är namnet på en årligen återkommande tävling som arrangeras av klubben.

  Några av Varbergs BTK mest framgångsrika herrar är Peter Turesson, Richard Gavette och Mattias Albertsson.

 • Rolfstorps GIF

  Rolfstorps GIF bildades den 3 februari 1932 i dåvarande Rolfstorps landskommun. Redan 1930 hade en förening startats och samverkan med Åkulla fanns tidigt med.

  Rolfstorps GIF bedriver mångsidig verksamhet, utöver fotbollen såväl bordtennis som gymnastik. Ungdomsverksamheten har aktiviteter från 5 års ålder.

  Fotbollslagen "samspelar" med Skällinge BK. Lagens respektive hemmaarenor är Gunnevi i Rolfstorp och Skällinge IP

 • Apel 99

  Henger det seg opp med SMSPay så sperrer det seg opp med kortbetaling også.
  Men det er bare å bruke Gjesteboka som vanlig...., tar bare så lang tid med alle helgedagene å få de inn på listen....

 • Halmstad Handboll

  Handbollen i Halmstad är sedan 2013 byggd på ett samarbete mellan HK Drott och Halmstad Handboll.
  2013 slogs HBP och HK Drott samman till Halmstad Handboll, undantaget senior A-lagen, som fortsatte som HK Drott och eget organisationsnummer/ekonomi. 
  Halmstad Handbolls herr-seniorlag fick ta över HK Drotts utvecklingslag:s plats i division1(Teamet). HBP:s herr a-lag spelade i division 3 som även det blev till Halmstad Handboll men det laget lades sedermera ner. 
  Handbollen i Halmstad har alltså ett A-lag och ett utvecklingslag för seniorer på dam- respektive herr- sidan. Vi har sedan ytterligare ca 20 lag i ungdomsverksamheten.

 • Kungsbacka HK

  HK Kings är en ishockeyklubb i Kungsbacka kommun i Sverige. Herrlaget spelar i Division 3. Damlaget tog sig säsongen 2006/2007 till SM-kvartsfinal, där man förlorade mot Örebro HK med 1-3.

 • Varbergs Kommun

  Varberg är en tätort i mellersta Halland och centralort i Varbergs kommun, Hallands län, belägen vid Kattegatt ungefär mittemellan Göteborg i norr och Halmstad i söder. Varberg är Sveriges 43:e största tätort med 34 529 invånare (31 december 2016). I söder är tätorten sedan 2015 även sammanväxt med Södra Näs och Träslövsläge.

  Varberg är en turist- och handelsstad med hamn- och färjeförbindelse med Grenå i Danmark

 • Våxtorps BOIS

  Våxtorps BOIS er en Svensk klubb,som holder til i Halland. Klubben ble stiftet 1941

 • Kungsbacka Hockey

  Kungsbacka Hockey er en Svensk Ishockeyklubb som holder til i Kungsbacka Halland

 • Varberg Hockey

  Varberg Vipers, också kända som Varberg Hockey och Varberg HK, är den enda ishockeyklubben i Varberg efter en sammanslagning med Veddige HK Vipers 2011. Efter att ha dragt sig ur Hockeyettan hösten 2016 spelar man i division 3. Klubben spelar sina hemmamatcher i Varbergs Ishall som rymmer 544 åskådare.

  Utöver A-lag, juniorlag (inga juniorlag i seriespel 2008-2009) och J-18 lag, har klubben en utpräglad ungdomsverksamhet, fördelad på åtta grupper från 9 till 16 år, samt en hockey-skola. Lagen har ett U14-lag med tre stycken U15/16 spelare och ett U10/11-lag. Klubben har fyra stycken aktiva tjejer. Två stycken i J-18, en i U14 och en i U10/11. Av 350 medlemmar räknas räknas cirka 150 som aktiva.

  Klubben var länge i behov av en egen ishall. Den stora evenemangshallen, invigd den 20 november 2004, var länge ett överskuggande intresse. Den 21 juni 2011 beslutade kommunfullmäktige i Varbergs kommun att en ny ishall skulle byggas i stadsdelen Håsten i Varberg.[1] Den nya hallen, Varbergs Ishall, invigdes den 28 september 2013 och rymmer 544 åskådare.[2][3]

  Under november 2016 beslutade klubben att dra sig ur Hockeyettan p.g.a. ekonomiska problem och spelare som lämnade klubben. Efter detta är division 3-laget Vipers A-lag.[

 • Hanhals IF

  Hanhals IF är en ishockeyförening i Kungsbacka. Föreningen hette först Hanhals Hockey eller från allra första början Hanhals Bollklubb, som gick ihop med Kungsbacka Hockey tidigare KBA 67, 1996 och bildade Hanhals-Kungsbacka Ishockeyförening. Något år senare döptes föreningen om till Kungsbacka KINGS. År 1998 drog Hanhals sig ur och bildade Hanhals IF. Föreningen spelar sina hemmamatcher i Länsförsäkringar Arena i Kungsbacka. Herrarnas A-lag spelar i Hockeyettan Södra. Damlaget spelade säsongen 2009/2010 i Riksserien, slutade sjua och ramlade ur serien samma säsong. Lyckades sedan hålla sig kvar i högsta serien genom kval, men valde att lägga ner laget följande säsong.

 • Grimetons IK

  Grimetons IK er en Svensk klubb som holder til i Halland

 • Tofta Gymnastikforening

  Tofta Gymnastik- och Idrottsförening är en förening verksam i Tofta, Varbergs kommun, Hallands län. Föreningen har sin bas med kansli och samlingslokal på Lindvallen i Tofta

 • Rinia IF

  Rinia IF är en idrottsförening i Falkenberg som grundades den 3/1-1997. Vi är mest kända för att vara en idrottsförening där människor från många olika kulturer möts i sitt intresse (fotbollen) och bildar tillsammans ett fantastiskt lag med mycket god lagkänsla. Vi är även kända för vår fina fotboll och våra hängivna fans som finns där och stöttar laget i sitt hjärta på både hemma- och bortaplan.

 • Ullareds IK

  Ullareds IK är en svensk fotbollsförening i Ullared med ett herrlag i Division 2 Västra Götaland och ett damlag i Division 4. Klubben skapades 1929, och har sedan dess spelat sina hemmamatcher på Hedevi. Ullared har också ett B-lag som spelar i Klass 1 Herrar.

 • Vessigebro BK

  Vessigebro Bollklubb er en idrettsforening i Vessigebro med hovedsakelig fotball på programmet. Klubben ble dannet i 1927. Klubben spiller på sportssenteret Brovallen (105 x 63 m), som ble åpnet 24. juni 1956.
  Klubben spilte i Divisjon III i 1976 og 1977, som for øyeblikket er det beste resultatet. Klubben spiller vanligvis i Divisjon V. Fire alle svenske fotballspillere har begynt sin kurs i Vessigebro BK: Uno Andersson og Lennart Alexandersson, samt Lennart sønner Niclas Alexandersson og Daniel Alexandersson .
  I tillegg til fotball hadde klubben også ungdomshold i håndball (1969-1984), bandy (1960-1964) og bordtennis (1989-1995). Innebandy er nå spilt siden 1996. Klubben spiller hjemmekampene i Katrinebergshallen.

 • Alets IK

  Alets IK är en fotbollsklubb i Halmstad, bildad 1923. Klubben hette från början Västra Boll- och Idrottsföreningen, men bytte snart namn till Alets Idrottsklubb. Lagets hemmamatcher spelas på Alevallen på Väster. 2015 spelar laget i division 5 Halland Södra.
  Som bäst har Alets IK spelat i dåvarande division 2 (motsvarigheten till nuvarande Superettan), senast 1947.[1] Med 52 ihopspelade poäng under 3 säsonger låg man 2008 på 174:e plats i maratontabellen för den näst högsta serien.[2]

 • Grimmareds IF

  Grimmareds IF er en Svensk klubb som holder til i Halland. klubben ble stiftet 1951

 • Varbergs GIF Fotboll

  Varbergs Gymnastik och Idrottsförening, 1995 ombildad till Varbergs GIF Idrottsallians, är sedan 1905 verksam i Varberg, centralorten i Varbergs kommun, Hallands län.
  Inom alliansen, som är en ideell organisation, finns för närvarande följande självständiga, juridiska föreningar: Varbergs GIF Fotbollsförening (Varbergs GIF Fotboll), Varbergs GIF Friidrottsförening (Varbergs GIF Friidrott) samt Varbergs GIF Gymnastikförening (Varbergs GIF Gymnastik).

 • IF Centern Halmstad

  IF Centern är en fotbollsföreningen som har sin hemvist inom stadsdelen Kärleken i Halmstad. Föreningen bildades den 5 augusti 1938 då kvartersklubbarna BK Slavia och BK Nissa upphörde. Initiativtagare var Helge Johansson, Sven Andersson, Gunnar Svensson, Viggo Andersson, Karl-Arne "Kruska" Pettersson och Gunnar Persson. Helge Johansson blev föreningens första ordförande.

 • Falkenberg BTK

  Falkenbergs Bordtennisklubb är en bordtennisklubb bildad 30 november 1925.
  Klubben gjorde debut i allsvenskan 1951 och har tagit 10 SM-guld (1963, 1964, 1971, 1972, 1976, 1979, 1980, 1981, 1986 och 1988)[1] samt vunnit Europacupen en gång.
  Falkenbergs BTK tillhör sedan länge eliten inom svensk bordtennis. Bland annat Erik Lindh och Peter Karlsson har spelat i klubben.
  Klubbens träningshall har rivits och träningen sker nu en bit utanför Falkenberg. En ny hall med träningslokaler bl.a. för klubben – Falkhallen – är under byggnad och väntas bli klar hösten 2009.

 • Handbollklubben Varberg

  HK Varberg, förkortat HKV, bedriver en omfattande verksamhet. Klubben bildades 1973 efter att Varbergs BoIS lagt ned sin handbollsverksamhet. Efter nystarten på 1990-talet har klubben 2006 cirka 350 aktiva medlemmar.
  Herrlaget spelar från och med 2012 i Allsvenskan och damlaget spelar i division 3. Ungdomslagen omfattar pojkar och flickor i åldrarna 7–18 år. Klubbens hemmaarena är Idrottshallen med adress Danska vägen 5. Klubben har deltagit i två SM-slutspel. På ungdomssidan 2003 blev P86 7:a och 2007 blev P92 6:a. Varav dessa kullar varit stommen i det lag som avancerade från div 3 till allsvenskan mellan åren 2006 och 2012. Klubben har mellan åren 2012 och 2015 spelat tre säsonger i allsvenskan vilket är klubbens främsta merit, alla tre säsongerna har man tvingats kvala sig kvar.
  En känd handbollsprofil från klubben är Göran Bengtsson som spelade elitseriehandboll i HK Drott under 1970-, 1980-, och 1990-talen.

 • Åskloster IF

  Åsklosters IF är en idrottsförening i Åskloster i Varbergs kommun i Halland. Föreningen bildades 1928 och har ända sedan starten haft fotboll som huvudinriktning. Dock har bland annat även gång, bandy och gymnastik förekommit på programmet. Föreningens fotbollsplan har flyttats ett flertal gånger genom historien, vid starten fanns den på Getaryggen. Den nuvarande planen, Klostervallen, bredvid Åsklosters samhälle, etablerades 1969.
  Klubbens färger är röd tröja blå byxor och vita strumpor.

 • Falkenberg

  Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

 • IFK Bänared

  IFK Bänared startade sin verksamhet 1945, och firar nästa år 70-års jubileum. Klubben har aldrig legat högre än näst sista serien i Halland. Ambitionen i klubben har alltid varit att ha skoj helt enkelt,

 • BK91:an Halmsta

  BK91:an Halmstad er en Bowling klubb fra Halmstad,Halland

 • BK Walldia

  Bollklubben Walldia från Vallberga bildades 1933. Det första protokollförda mötet avhölls 21 juli 1933,

 • Trönninge BK

  Trönninge BK, förkortat TBK är en fotbollsklubb i Varbergs kommun, Hallands län. Klubben bildades 1967 i tätorten Trönninge, som är belägen cirka 5 km öster om centralorten. Trönninge genomkorsas av Lindbergsvägen och vägen Klastorp-Lindhov, delvis kallad Pilgatan.
  Klubbstugan ligger vid Håstens IP, som är klubbens hemmaarena. Verksamheten omfattar: herr & pojkfotboll. Klubbfärgerna är grönt och vitt.
  Som avslutning på verksamhetsåret 2005 kunde herrlaget notera en av sina största framgångar, nämligen seger i "Nyårscupen". En varbergstävling som under sina 13 år alltid vunnits av Bois eller Gif. Segersiffrorna i finalen mot Bois var klara 4-1. Trönninge Bk spelar 2011 i division 4 elit.

 • Lerkils IF

  Lerkils IF er en svensk fotballklubb ligger i Vallda.

 • Hammarö HC

  Hammarö HC är en ishockeyklubb från ön Hammarö en mil från Karlstad. A-herrarna spelade i Division 1 under 2000-talets första decennium.

 • Knäred Innebandyklubb

  Knäred Innebandyklubb,ble stiftet 1991,holder til i Knäred ,Dalarne

 • Frillesås BK

  Frillesås BK är en bandyklubb i Frillesås i Kungsbacka kommun i Sverige, bildad 1960.
  Herrlaget vann Division 1 södra säsongen 2005/2006 och deltog 2006 i playoffspel för avancemang till Allsvenskan säsongen 2006/2007, men misslyckades dock med att kvalificera sig för spel i Allsvenskan.
  Klubben har Sjöaremossen i Väröbacka, Varbergs kommun som hemmaarena.

 • Onsala BK

  Onsala BK er en svensk fotballklubb ligger i Onsala. [1] Onsala BK er den største fotballklubben i Halland med over tusen aktive spillere både gutter og jenter.

 • Skottorps IF

  Skottorps IF ,stiftet 1918

 • Kungsbacka Kommun

  Kungsbacka kommun är den nordligaste kommunen i Hallands län. Den ingår i Storgöteborg och är medlem av Göteborgsregionens kommunalförbund. Centralort är Kungsbacka.
  Kommunen ligger i norra delen av landskapet Halland. Den gränsar i söder till Varbergs kommun i Hallands län, i väster till Kattegatt, i norr till Göteborgs, Mölndals och Härryda kommuner i Västra Götalands län, samt i öster till Marks kommun i Västra Götalands län. I riktning från nordöst till sydväst rinner Kungsbackaån som har sitt utlopp i Kungsbackafjorden, något lite söderut rinner Rolfsån ut

 • Skrea IF

  Skrea IF är en fotbollsklubb i Falkenberg, grundad 1931. Hemmamatcher spelas på Skrea IP som ligger i centrala Skrea, ungefär vid Skrea kyrka.

 • Tölö IF

  Tölö IF, bildad 1932, är en idrottsförening i Kungsbacka med fotboll och bordtennis på programmet. Enligt föreningens webbplats är 1 212 personer medlemmar och klubben är den tredje största fotbollsföreningen i Halland.[1][2] Föreningens arena heter Hamravallen och har 5 st fotbollsplaner med gräs och en grusplan.
  Hamra vallen ligger precis bredvid en motorväg

 • HK Arnas

  HK Arnäs,ble stiftet 1947,holder til i Kungsbacka

 • Halmstad Kommun

  Halmstad kommune er en kommune i Hallands län i landskapet Halland i Sverige. Kommunen har grenser til nabokommunene Falkenberg og Hylte i nord og Laholm i sør i Hallands län. I øst har kommunen grense til Ljungby kommune i Kronobergs län. Kommunens administrasjonssenter ligger i Halmstad.

 • Kungsbacka Brottarklubb

  Kungsbacka Brottarklubb. holder til i Kungsbacka Brottarklubb.

 • Slöinge GOIF

  Slöinge GOIF ble stiftet 1942,fra Falkensbergs kommun.Halland

 • Vaxtorps BOIS

  Vaxtorps BOIS ble stiftet 1941,Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län.

 • Laholm Kommun

  Laholm kommune er en kommune i Hallands län i landskapet Halland i Sverige. Kommunen har grenser til nabokommunene Halmstad i Hallands län, i øst til Ljungby og Markaryd i Kronobergs län og i sør til Örkelljunga, Ängelholm og Båstad i Skåne län. Kommunens administrasjonssenter ligger i Laholm.

 • Oskarström IS

  Oskarströms IF var en fotbollssklubb från Oskarström. Klubben grundades 1911 och har spelat en säsong i Sveriges näst högsta division i fotboll 1938/39. [1] Klubben gick år 1957 upp i den nystartade föreningen Oskarströms IS efter en sammanslagning med IS Hallandia.

 • Glommens IF

  Glommens IF ,fra Falkensbergs kommun Halland

 • Tölö IF

  Tölö IF, bildad 1932, är en idrottsförening i Kungsbacka med fotboll och bordtennis på programmet. Enligt föreningens webbplats är 1 212 personer medlemmar och klubben är den tredje största fotbollsföreningen i Halland.[1][2] Föreningens arena heter Hamravallen och har 5 st fotbollsplaner med gräs och en grusplan.
  Hamra vallen ligger precis bredvid en motorväg

 • Varbergs BOIS FC

  Varbergs BoIS FC är en svensk fotbollsklubb i Varbergs kommun, Hallands län under huvudorganisationen Varbergs BoIS. Hemmaarena är Påskbergsvallen, klubbdräkten har grön/svartrandig tröja och svarta byxor.
  Herrlaget spelar efter två raka seriesegrar 2010-11 i Superettan från 2012.
  Klubben bedriver sedan länge pojkfotboll och från hösten 2008 även fotbollsträning för tjejer.

 • IS Halmia

  IS Halmia är en fotbollsklubb i Halmstad grundad den 16 juni 1907[1], genom en ombildning av föreningen IK Enighet. ISH har spelat i Allsvenskan under elva säsonger.Halmia var det första laget från Halland som gick upp i fotbollsallsvenskan, vilket skedde 1932. Premiärmatchen spelades på Örjans Vall inför rekordpubliken 11690 åskådare, den 31 juli 1932 och motståndarlaget var regerande svenska mästarna AIK. Matchen slutade med förlust 3-7. ISH kom på en tionde plats premiäråret och klarade sig kvar enbart på bättre målkvot än IK Sleipner, som flyttades ner.
  IS Halmias absoluta storhetstid inföll under 1940-talet. Efter att ha hemfört seriesegern i division II södra 1943, besegrade man Örgryte IS i kvalet till storserien. Väl i Allsvenskan höll laget sig kvar sju säsonger i följd, fram till 1950.

 • Knäred IK

  Knäred IK ble stiftet 1932,er fra Laholm kommun

 • Valinge IF

  Valinge IF ,ble stiftet 1944,er fra Varbergs kommun

 • Vinbergs IF

  Vinbergs IF er en svensk fotballklubb ligger i Vinberg i Falkenberg kommune, Hallands län

 • Åsa IF

  Åsa IF er en svensk fotballklubb ligger i Åsa.

 • Laholms Fotbollklubb

  Laholms FK är en fotbollsklubb från Laholm i Halland, bildad 3 maj 1957.

 • IF Leikin

  IF Leikin är en fotbollsklubb i Halmstad. Föreningen grundades den 5 december 1928 som Fyllebro FF, kort efter bildandet byttes namnet på föreningen till Strandgårdens IF och kort efter det byttes namnet ännu en gång till Fylgiakamraterna, som dock var för likt FK Fylgia. Man var därför snabbt tvungen att hitta på ett nytt namn och till slut landade man i förslaget IF Leikin. Leikin härstammar från det fornnordiska kvinnonamnet Leiki, som även var namnet på en gudinna i den nordiska mytologin. Namnets betydelse är "Ärlig, Arbetsam och Framgångsrik".
  IF Leikin har länge haft en föredömlig ungdomsverksamhet. Redan 1966 startades en fotbollsskola för pojkar i sex- till åttaårsåldern som fortfarande drivs varje år. Föreningen har under sina år fostrat ett tjugotal allsvenska spelare som ofta genom Halmstads BK nått ett proffskontrakt.

 • Varbergs GOIF

  Varbergs Gymnastik och Idrottsförening, 1995 ombildad till Varbergs GIF Idrottsallians, är sedan 1905 verksam i Varberg, centralorten i Varbergs kommun, Hallands län.
  Inom alliansen, som är en ideell organisation, finns för närvarande följande självständiga, juridiska föreningar: Varbergs GIF Fotbollsförening (Varbergs GIF Fotboll), Varbergs GIF Friidrottsförening (Varbergs GIF Friidrott) samt Varbergs GIF Gymnastikförening (Varbergs GIF Gymnastik).

 • LGM(Långås Giommen Morup)

  LGM. Långås Glommen Morup er en ungdomslubb,som består av et sammarbeid mellom Långås ,Glommen og Morup

 • Halmstad BK

  Halmstads Bollklubb er en svensk fotballklubb som holder til i Halmstad. Klubben har vunnet den svenske serien fire ganger, og den svenske cupen én gang. De er kjent for å gjøre det bra med små ressurser.
  Klubben fikk internasjonal anerkjennelse da den høsten 1995 vant 3-0 over den italienske klubben Parma AC i den første av to kamper i Cupvinnercupen. De gikk dog ikke videre, da de tapte 4-0 i returoppgjøret.

 • Kungsbacka BI

  Kungsbacka BI,ble stiftet 1967,holder til i Kungsbacka

 • BK Asterio

  BK Astrio är en fotbollsklubb från stadsdelen Söndrum i Halmstad i Sverige, med hemmamatcher på Söndrums IP. Klubben bildades 1933 och inspirerade av det österrikiska laget Austria Wien, som nyligen besökt staden, tog man namnet Astrio.
  Ett damlag tillkom 1979 och det är på damsidan man haft störst framgångar med allsvenskt spel 1991 och 2000. På herrsidan kom den största framgången 1980 då man kvalade till Division 2, den dåvarande näst högsta serien, men utan framgång.

 • Falkenbergs FF

  Falkenbergs FF, også kjent som Falkenberg eller FFF er en svensk fotballklubb som hører hjemme i Falkenberg. Klubben ble grunnlagt den 3. februar 1928 mens klubbens kvinnelag ble grunnlagt i 1955.

 • IFK Fjärås

  IFK Fjärås är en idrottsförening från Fjärås i Sverige. Klubben bildades 1932. Fjärås största framgång är när de spelade i Division 2 1998. Då sattes även publikrekordet på Ögärdet när Fjärås mötte GAIS inför ca 1200 åskådare. Sejouren i Sveriges tredje division blev dock endast ettårig och sedan dess har Fjärås befunnit sig i serierna under.
  Damfotbollslaget spelade i Sveriges högsta division 1978 och 1979.[1