• Kvam IL

  Kvam Idrettslag (stiftet 1919) er et idrettslag fra Kvam i Nord-Fron. Idrettslaget driver med fotball, sykling, langrenn og håndball

 • Reinsvoll IF

  Reinsvoll Idrettsforening (stiftet 1918) er et idrettslag fra Vestre Toten i Oppland som driver fotball, turn og langrenn

 • Sør Fron Kommune

  Sør-Fron er en kommune i Oppland som ligger i Gudbrandsdalen ca. 70 kilometer nord for Lillehammer. Den grenser i vest mot Nord-Fron, i nord mot Sel, Folldal og Stor-Elvdal, i øst mot Ringebu, i sør mot Gausdal og i sørvest mot Øystre Slidre.

 • Vågå IL

  Vågå Idrettslag (stiftet i 1919) er et idrettslag fra Vågå i Oppland. Idrettslagets fotballag holder til i 4. divisjon.

 • Eina IL

  Eina Idrettslag, Einastrand Idrettslag ble i 2006 slått sammen til Eina Sportsklubb.

  Videre kan du lese om Eina Idrettslag og Einastrand Idrettslag sin historie

 • Vinstra Vestsida FK

  Vinstra Vestsida er en fotballklubb fra Vinstra som ligger i Gudbrandsdalen.

  Den er en del av Indre Østland Fotballkrets.

  Damelaget deltok i det første NM i fotball for kvinner 1979 men nådde kun gruppespillet. På denne tiden var senere statsråd Grete Berget med i styret.[1] Videre var de med i 1. divisjon fotball for damer 1981 som var femte året med kvinnelig seriespill i Norge.

  De feiret 40-årsjubileum i oktober 2017.[2]

  Ifølge klubbens hjemmesider har de 120 aktive spillere mellom 6 og 16 år.

 • Nord Aurdal kommune

  Nord-Aurdal er en kommune i Oppland. Den grenser i nordøst til Gausdal og Nordre Land, i øst til Etnedal, i sørøst til Sør-Aurdal, i sørvest til Gol, i vest til Hemsedal, og i nordvest til Vestre Slidre og Øystre Slidre. Kommunen er også et prestegjeld i Valdres prosti av Hamar bispedømme

 • Sel Kommune

  Sel er en kommune i Oppland fylke, nord i Gudbrandsdalen. Den grenser i nord til Dovre og Folldal, i nordøst til Sør-Fron, i øst og sør til Nord-Fron, og i vest til Vågå. Kommunen har fire tettsteder: Kommunesenteret Otta, Nord-Sel, Dale, Bjølstad og Sandbumoen

 • Oplandenes Fotballkrets

  Oplandenes Fotballkrets (stiftet 5. august 1905) er en tidligere krets i Norges Fotballforbund.
  Oplandenes Fotballkrets, Gudbrandsdal Fotballkrets, Sør-Østerdal Fotballkrets og Glåmdal Fotballkrets ble slått sammen til Indre Østland Fotballkrets 5. desember 1987.

 • Lillehammer

  Lillehammer er en by og kommune i Gudbrandsdalen i Oppland, ved nordenden av Mjøsa. Den grenser i nord mot Øyer, i sørøst mot Ringsaker, i sør mot Gjøvik, i sørvest mot Nordre Land, og i vest mot Gausdal. Sentrum, Nordre Ål, Søre Ål, Røyslimoen og Vårsetergrenda ligger på østsiden der Lågen renner ut i Mjøsa. Jørstadmoen, Fåberg og Rudsbygd ligger nord for sentrum, og Vingnes og Vingrom på vestsiden av Mjøsa. Lillehammer blir også kalt «dølabyen» ut fra sin beliggenhet ved inngangsporten til Gudbrandsdalen. Byen er den nordlige endestasjonen for «Skibladner».

 • Heidal IL

  Heidal IL er en klubb fra Sel Oppland. Klubben ble stiftet i 1945

 • Harestua Idrettslag

  Harestua Idrettslag,ble stiftet 1931,holder til i Harestua,Oppland

 • Etnedal

  Etnedal er en kommune i Oppland fylke. Den grenser i øst mot Nordre Land, i sør mot Sør-Aurdal, og mot vest og nord mot Nord-Aurdal.
  Kommunen er den østligste i landskapet Valdres. Etnedal ble opprettet som en egen kommune og prestegjeld i 1894, da Bruflat sokn i Sør-Aurdal og Nord-Etnedal sokn i Nord-Aurdal ble slått sammen til nye Etnedal herredskommune.[2][3] Etter mange år med befolkningsnedgang, har kommunen de siste ti årene klart å stabilisere folketallet. Med sine 1402 innbyggere (pr 1. januar 2015) er Etnedal Opplands minste kommune.

 • Øyer Kommune

  Øyer i Gudbrandsdalen er en kommune i Oppland. Den grenser i nord til Ringebu, i øst til Stor-Elvdal, i sør til Ringsaker og Lillehammer, og i vest til Gausdal.
  Kommunen består av to sogn, Øyer og Tretten. Totalarealet er ca. 640 km², hvorav ca. 20 km² er vann. Høyeste punkt er Eldåhøgda, 1232,1 moh.

 • Varde Idrettslag

  Varde idrettslag (stiftet 15. mai 1932 som Vard Allianseidrettslag) ligger på Bybrua i Gjøvik, ca. 10 km vest for sentrum.
  Varde består av tre grupper: fotball, håndball og ski. Idrettslaget har eget anlegg, Varde idrettsplass, som ligger langs gamle riksvei 33 i retning Fagernes.

 • Faaberg Idrettslag

  Faaberg Fotball (FF) er en norsk fotballklubb, beliggende i tettstedet Fåberg, ca. 6 kilometer nordvest fra Lillehammer sentrum. A-laget spilte 2010 i 4. divisjon i Indre Østland fotballkrets. De vant sin avdeling, og vant deretter kvalik-kampene som gav dem retten til å spille i 3. divisjon 2011. Sesongen 2015 endte Faaberg Fotball på 9.-plass i 3. divisjon avd. 09, og med det nye seriesystemet spiller de dermed i Kretsligaen fra 2016.[1] I 2017 vil de ha ett nytt senior kvinne A-lag som skal spille i 4. divisjon.Faaberg A-lag hadde sin storhetstid på 80-tallet med 1. divisjonsspill (1985–1990), samt to kvartfinaler og én semifinale i Norgesmesterskapet. Mest kjent er semifinalen mot Vålerenga i 1985 for et fullsatt Bislett (3-3). Omkampen endte 4-1 til Vålerenga på Jorekstad. Faaberg var i kvartfinalen i NM mot Viking i 1989 (tap 2-3

 • Vind Idrettslag

  Vind Idrettslag (stiftet i 1932) er ett av tre idrettslag fra Gjøvik og har ca. 1250 medlemmer. Laget holder til i den bydelen Sørbyen, som er den største bydelen i Gjøvik.
  Idrettene er fotball, langrenn, terrengsykkel, mosjonsløp og truger (idrett for personer med funksjonsnedsettelse) .

 • Fotballklubben Toten

  Fotballklubben Toten (stiftet 17. desember 1995) er en fotballklubb fra Østre Toten i Oppland. Klubben er en samarbeidsklubb mellom flere idrettslag i Østre ToteFK Toten ble opprettet som en samarbeidsklubb mellom Kapp IF, Lena IF og Skreia IL. I ettertid har Kapp IF meldt seg ut.
  7. desember 2015 ble det inngått en ny samarbeidsavtale med Lena IF, Skreia IL, Kapp IF og Lensbygda Sportsklubb. I den samme avtalen inngår Kolbu IL, IL Kolbukameratene og Kolbu/KK Fotball som såkalte samarbeidsklubber[1]. I en pressemelding 21.10.2016 meldte Skreia IL at klubben sier opp samarbeidsavtalen.[2]
  Fotballklubben Toten har et 4.-divisjonslag, et 5.-divisjonslag, to juniorlag (i samarbeid med Kolbu/KK) et jentelag og 4 guttelag, som spiller sine hjemmekamper på Østre Toten Kunstgressbane (Lena), Skreia Stadion og Lena Stadion . Klubbfargene er Rødt og hvitt.n.

 • Vardal IF

  Vardal Idrettsforening (stiftet 18. august 1918) er en tradisjonsrik breddefotballklubb i Gjøvik. Klubben er en moderklubb for samarbeidslaget Gjøvik Fotballforening.

 • Kapp IF

  Kapp Idrettsforening (stiftet i 1913) er et idrettslag fra Kapp i Østre Toten, Oppland. Klubbens farger er rødt, hvitt og blått, og klubblogoen er formet som et skjold med tre nedadgående buer mot høyre, i klubbens farger, samt initialene "K.I.F." og årstallet "1913". Klubbens hjemmefarger er blå trøyer og strømper med hvit besetning, og hvite shortser med blå besetning. Bortefargene er helhvitt med blå besetning. Klubben sogner til Indre Østland Klubbens aktiviteter har opp gjennom årene spesielt vært knyttet til fotball, men også håndball og ski har vært representert. Etter andre verdenskrig hadde Kapp IF et av Norges beste seniorlag for herrer, og spilte bl.a. i Hovedserien 1958-59. Dessverre ble det med kun denne ene sesongen på øverste nivå, selv om klubben i 1949 tapte kvalifiseringen mot Ranheim og Molde om å kjempe blant de aller beste lagene i Norge. Kapp IF fikk et nytt løft på 1980-tallet, da herrelaget tok steget fra daværende 4. til 3. divisjon i 1985. Opprykket ble imidlertid av kortvarig art, men før 1992-sesongen klarte Kapp-gutta igjen å ta steget opp til nivå 3 (2. divisjon), som det eneste laget i Vest-Oppland på den tiden. Like sikkert som opprykket, var nedrykket et faktum året etter, og laget slet også i påfølgende sesongs 3. divisjon. Da FK Toten ble dannet i 1995, gikk bl.a. seniorlagene fra Kapp IF, Lena IL og Skreia IL sammen. Håpet om et lag som kunne kjempe i øvre divisjoner ble imidlertid aldri innfridd, og Kapp IF trakk seg ut av samarbeidet etter få år.Fotballkrets.

 • Vestre Gran Idrettslag

  Vestre Gran IL (VGIL) er et lite idrettslag som befinner seg ved tettstedet Grymyr ved Randsfjorden. Idrettslaget ble stiftet i 1930 og hovedaktivitetene til laget er fotball, ski og friidrett.

 • Eina Sportsklubb

  Eina Sportsklubb ,ble stiftet 1923,holder til i Opppland

 • Øyer-Tretten IF

  Øyer-Tretten Idrettsforening, (forkortet Øyer-Tretten IF og ØTI) er en idrettsklubb fra Øyer kommune. Klubben ble stiftet som Øyer IF i 1913, og har i dag grupper for alpint, hockey, håndball, innebandy, langrenn, orientering, turn og en egen trimgruppe.

 • Sør-Fron Idrettslag

  Sør-Fron Idrettslag (stiftet 1893) er et fleridrettslag for hurtigløp på skøyter, fotball, ski og friidrett.
  Sør-Fron IL er medlem av Norges Idrettsforbund gjennom Oppland Idrettskrets. Klubben er også medlem av særforbundene Norges Fotballforbund, Norges Skiforbund, Norges Friidrettsforbund og Norges Skøyteforbund, gjennom henholdsvis Indre Østland Fotballkrets, Oppland skikrets, Oppland friidrettskrets og Oppland skøytekrets.
  Sør-Fron Idrettslag hører hjemme i Sør-Fron kommune og er medlem av Sør-Fron Idrettsråd.
  Sør-Fron Idrettslags klubbide (vedtatt på årsmøtet 1997): «Sør-Fron idrettslag skal gjennom ulike idrettsaktiviteter gi et tilbud til flest mulig av bygdas befolkning. Vi skal ivareta allsidigheten, men skal også gi muligheter for de som ønsker å satse mot toppen av nasjonal og internasjonal idrett.»[

 • Toten Håndballklubb

  Toten Håndballklubb er en norsk overbygningsklubb for håndball på Lena i Østre Toten kommune. Klubbens hjemmebane er Totenhallen.
  Klubbens kvinnelag rykket opp til eliteserien før sesongen 2008–2009. Laget samarbeidet tett med idrettsfag ved Lena videregående skole. Videre har klubben samarbeid med Ellingsrud IL i Oslo, og har til sesongen 2008 hentet tre juniorspillere fra Osloklubben som skal styrke stallen. I anledning at de rykket opp til postenligaen 2008, ble det laget en klubbsang.

 • Sel Idrettslag

  Sel Idrettslag,ble stidt 1923,holder til i Otta kommune Oppland

 • Raufoss Idrettslag

  Raufoss Idrettslag (stiftet i 1918) er et idrettslag på tettstedet Raufoss i Vestre Toten kommune. Klubben driver fotball, håndball, langrenn, skihopp, friidrett, orientering, innebandy, svømming og turn.

 • Skreia Idrettslag

  Skreia Idrettslag (stiftet 1915) er det lokale idrettslaget på Skreia i Østre Toten kommune. Klubben tilbyr fotball, håndball, volleyball og rullestolbasket tidligere også hurtigløp på skøyter og sykling.

 • Søndre Land Idrettslag

  Søndre Land Idrettslag er et idrettslag i Søndre Land kommune som driver fotball, ski, håndball og friidrett. SLIL har den senere tid fått frem flere talenter i yngres som hevder seg godt på nasjonalt nivå innen friidrett. Det er vedtatt bygging av Søndre Land idrettspark i 2013. Her blir det friidrettsanlegg og kunstgressbane.

 • Ringebu-Fåvang Håndball

  Ringebu-Fåvang Håndball,ble stiftet 1895,holder til Ringebu Oppland

 • Rogne Idrettslag

  Rogne IL er eit allidrettslag i Øystre Slidre kommune i Valdres. Laget si målsetting er å skape idrettsglede og aktivitet i alle aldersnivå. Laget har grupper innanfor fotball, handball, ski m.m.

 • Raufoss/Vind FK

  Raufoss Idrettslags kvinnelige fotballag ble dannet i 2010 etter enighet fra 2009 om at det daværende 1.-divisjonslaget Gjøvik Fotballklubb skulle bli del av Raufoss. Dette var på sett og vis en full sirkel, ettersom laget opprinnelig ble stiftet i 1991 som Raufoss/Vind, et samarbeidsprosjekt mellom Raufoss Idrettslag og Vind Idrettslag. Laget er det eneste laget fra Oppland fylke i den nest øverste divisjonen for kvinner siden den ble nasjonal i 2001. Ingen lag fra Oppland har vært i Toppserien.

 • Nordsinni Sportsklubb

  Nordsinni Sportsklubb,ble stiftet 1975 ,holder til i Nordre Land Kommune Oppland

 • Midtre Brandbu Ungdom og Idrettslag

  Midtre Brandbu Ungdom og Idrettslag,ble stiftet 1946.holder til i Oppland

 • Otta Idrettslag

  Otta Idrettslag (stiftet 23. januar 1927) er et idrettslag fra Otta i Oppland, som er aktive innen blant annet fotball, håndball, svømming, skiidrett, volleyball og tennis.
  Fotballaget til Otta spilte i 2006 i 5. divisjon. De rykket opp to år på rad, og spilte i 2008 i 3. divisjon avdeling 6, hvor de havnet på nedrykksplass. I 2009 spiller de i 4. divisjon.
  De holder til på Øya stadion og i Ottahallen.
  Tidligere var det også en skøytegruppe i klubben. De var teknisk arrangør av Junior-NM på skøyter for herrer i 1963.

 • Lom Idrettslag

  Lom Idrettslag (stiftet 1940) er et idrettslag fra Lom i Oppland som driver fotball, langrenn og håndball. Fotballaget spiller til daglig i 4. divisjon i kretsen Indre Østland Fotballkrets.

 • Lillehammer Fotballklubb

  Lillehammer Fotballklubb (stiftet i 1969) er en av innlandets største fotballklubber.
  Det ble etablert tidlig i 1969 som en sammenslåing av Lillehammer-klubbene SK Mesna (den gang i 3. divisjon) og FK Fremad Lillehammer (den gang i 4. divisjon), tilsammen rundt fem hundre medlemmer. Den første sesongen (1969) ble spilt i 4. divisjon, året etter tiltrådte den danske heltidstrener Frank Gaba.[1] FK Fremad Lillehammer ble opprettet den 28. mars 1911 og deltok i Norgesserien 1937-38 (2.-plass i Distrikt III), Norgesserien 1945 (4.-plass) og Norgesserien 1947-48 (4.-plass i Distrikt III). Blant spillerne var Tor Jevne som gikk til Skeid og ble landslagsspiller. Fremad som navn gjenoppsto i 2009 med utflyttede lillehamringer i Oslo.[2]
  Lillehammer FK har idag over 800 spillere fra klassene knøtt opp til seniorlag og er stadig i vekst (pr. 2005). Totalt antall medlemmer er over 1000. LFK sitt seniorlag er i dag i 2.divisjon. LFK har kontorlokaler i Brakka som ligger rett ved Stampesletta kunstgress, og 11'er-lagene spiller sine hjemmekamper på Stampesletta (kunstgress, tre gressbaner og en grusbane samt treningsslette). De yngste lagene er organisert i grendene Hammartun, Kringsjå/Ekrom og Søre Ål.

 • Nordre Land Idrettslag

  Nordre Land Idrettslag (stiftet i 1912) er et idrettslag i Nordre Land kommune som driver fotball. A-laget vil i 2013-sesongen spille i 3. divisjon.

 • Lena Idrettslag

  Lena Idrettsforening ble grunnlagt i 1907 og eier et stort idrettsanlegg ca. 1 km sør for Lena sentrum. Anlegget ligger idyllisk til ved Lena-elva i et mangfoldig kulturlandskap med deler av den historiske "viking-leden" via en verneverdig steinbro som adkomstsvei.

  Selve anlegget består av 2 store gressbaner, friidrettsanlegg og en flombelyst gruslagt treningsbane. I tillegg er en ny gressbane under opparbeiding og forventes tatt i bruk sesongen 2010.

  Et stort klubbhus i 4 plan med hele 6 garderobe/dusjanlegg, festsal, kjøkken og vaktmesterleilighet gir forutsetninger for stort aktivitetsnivå året rundt. Festsalen er for tiden ominnredet og Håjen barnehage er leietaker til nye Lena barnehage er i drift.

  Klubben tilbyr i dag aktiviteter innen fotball, håndball, friidrett, allidrett, mosjon og idrettsmerkeprøving. I tillegg har klubben eierinteresser i Totenhallene AS og Lena kunstgressbane som ble offisielt åpnet i oktober 2008.

  Klubben har også hatt tradisjoner innen langrenn, hopp og sykling. Disse aktivitetene ble etter hvert skilt ut til henholdsvis Østre Toten skilag og Raufoss sykkelklubb.

 • Lillehammer KFK

  Lillehammer Kvinnefotballklubb 1987 – 2015
  Lillehammer Kvinnefotballklubb (LKFK) er en ung klubb. Klubben ble stiftet 11.11 1987, og var et resultat av sammenslåing mellom damelagene til Gata FK og Vingar IL. Sjøl om klubben er ung i fotballsammenheng var klubben en av Norges første (5) rene fotballklubber for kvinner.
  De første årene var naturlig nok viet det å skape en solid plattform for jentefotballen i Lillehammer. Økonomien sto sentralt, men også det å bygge opp en organisasjon som kunne bringe klubben videre.
  Den første tiden var det ingen selvfølge at jentene fikk benytte de samme banene som guttene. Jentene ble ofte henvist til de dårligste banene. I dag er heldigvis dette ikke noe tema lenger i Lillehammer kommune, men det ble sendt mange brev til kommunen på begynnelsen av 90-tallet rundt tema.

 • Lillehammer Ishockeyklubb

  Lillehammer Ishockeyklubb (stiftet 2. november 1957) er en norsk ishockeyklubb fra Lillehammer. Klubben spiller i Kristins Hall på Stampesletta i Lillehammer. Klubben vant norgesmesterskapet i 1993/94-sesongen da de slo Storhamar i finalekampene.

 • Hadeland KFK

  Hadeland KFK,ble stiftet 1995.er en fotball klubb for Damer/Jenter.holder til i Hadeland Oppland

 • Hamerseng Idrettslag

  Hamerseng Idrettslag.ble stiftet 1977,og er fra Lillehammer Oppland

 • Kolbukameratene idrettslag

  Kolbukameratene Idrettslag (stiftet i 1935) er et idrettslag fra Kolbu på Toten. En del av klubbens aktivitet er slått sammen med naboklubben Kolbu Idrettslag. Tidligere har disse to idrettslagene delt området Kolbu mellom seg.
  Klubben driver med innebandy, fotball, langrenn, hopp, friidrett og håndball.

 • Gjøvik FK

  Gjøvik Fotballklubb er en norsk kvinnefotball klubben fra Gjøvik. Grunnlagt i den 15. august 1991, den spilte i første divisjon, den andre tier i Norge.
  Klubben var en fusjon mellom de kvinnefotballen deler av Vind og Raufoss. Opprinnelig kalt Raufoss / Vind FK, i 1996 Klubben har forandret navn til Gjøvik FK. Etter 2009-sesongen, men hadde klubben går tom for midler og møtt vanskeligheter i å skaffe trening plass. Teamet senere flyttet til Raufoss

 • Gausdal Håndballklubb

  Gausdal Håndballklubb,ble stiftet 1987,holder til i Gausdal utenfor Lillehammer,Oppland

 • Gran Idrettslag

  Gran Idrettslag er et idrettslag fra i Gran kommune i Oppland som driver med fotball, skiidrett, turn og badminton.

 • Brandbu IF

  Brandbu Idrettsforening (stiftet 13. mai 1915) er en idrettsforening som hører hjemme i Gran kommune i Oppland.Klubben har sine røtter tilbake i «Grans skøyteklub» som ble stiftet i 1888, og som var Hadelands første idrettsorganisasjon. I fortsettelsen på 1890–tallet, ble ski og flere andre idrettsaktiviteter organisert. Etter at kommunen ble delt i 1897 (Brandbu og Gran kommuner), ble det stiftet en særskilt skiklubb, Brandbu skiklubb, ved årsskiftet 1898/99.
  Navnet «Brandbu Idrætsforening» ble første gang presentert for almenheten i avisen «Vestoplændingen», 17. mai 1904. Iflg. formålsparagrafen drev denne primært med friidrett og turn, men skulle være en allsidig klubb og med sterk vekt på sosiale og relasjonsbyggende aktiviteter.
  I 1915 markerte klubben «Rask» seg. Den ble stiftet som en fotballklubb, men fikk overdratt også friidrett av det da etablerte «Hadelands Idrætskretslag». Brandbu Idrettsforening ble stiftet i 1915.

 • Follebu Fotballlag

  Follebu Fotballag er en fotballklubb stiftet i 1933. Den holder til i Follebu i Gausdal. Hjemmebanen er Follebu stadion. Laget rykket opp til 3. divisjon i 2007, og rykket ned igjen til 4. divisjon i 2010.

 • Sportsklubben Gjøvik-Lyn

  Fotballklubben Gjøvik-Lyn er ein fotballklubb i Gjøvik, stifta 1. februar 1902. Gjøvik-Lyn vart norsk meister i 1962, etter å ha vunne 2-0 over Vard frå Haugesund. Også i 1914 spelte klubben NM-finale, då vart det tap mot osloklubben Frigg. Laget spelar i heilkvite drakter.I 1949 vart klubbnamnet endra til Sportsklubben Gjøvik-Lyn, for ikkje å verte forveksla med Lyn frå Oslo. Klubben spelte i Landsdelsserien fram til 1962, då det makta å kvalifiserse seg til 1. divisjon. Same året vann Gjøvik-Lyn noregsmeisterskapen med 2-0 over Vard i finalen, begge finalemåla putta av Rolf Bjørn Backe. Også i den komande sesongane gjorde laget det godt i NM, med semfinalespel i 1963, 1965 og 1966. Opphaldet i 1. divisjon varte eitt einaste år, 1963, då klubben vart nummer ti og sist. Gjøvik-Lyn rykte ned frå 2. divisjon i 1968, og har aldri sidan spelt på nivå to i norsk fotball.
  Frå 2014 heiter laget Fotballklubben Gjøvik-Lyn.

 • Biri Idrettslag

  Biri Idrettslag er et idrettslag fra Biri i Gjøvik kommune og ble formelt stiftet 15. august 1925. Idrettslaget er blant de største idrettslagene i Gjøvik kommune med rundt 900 medlemmer.
  Idrettslaget har en fotballavdeling, ei ski- og friidrettsgruppe og ei gruppe for gym- og turn. En vaktmester er ansatt i halv stilling.
  Biri idrettspark er navnet på hovedanlegget til idrettslaget. I tillegg til idrettsparken har også idrettslaget retten til å bruke småbruket Myrvang som har flere gressbaner, basketballbane og håndballbane som brukes av de minste.
  Den siste store investeringen som idrettslaget har foretatt er den nye kunstgressbanen, med en kostnad på vel 6,3 millioner kroner. En meget stor dugnadsinnsats, både innsatsmessig og pengemessig, førte til at banen kunne tas i bruk i juli 2008. Den offisielle åpningen skjedde 23. august 2008.
  I 2013 startet planleggingen av en ny idrettshall for Biri i regi av idrettslaget.
  Biris fotballag spiller i 5. divisjon i 2014.

 • Brufoss Idrettslag

  Brufoss Idrettslag.stiftet 1946,holder til i Oppland

 • Bagn Idrettslag

  Bagn IL ble etablert 5. mars 1911 som Bagn ski og fotballklubb. I 1916 vart navnet endra til Bagn idrettslag. I dag er idrettslaget registrert med aktivitet i følgende særforbund: Fotball, langrenn og hopp, friidrett, innebandy og sykling. I tillegg har idrettslaget en svært aktiv allidrettsgruppe for barn og dametrim.
  Det meste av aktiviteten til idrettslaget er sentrert rundt Fossvang. Det er det også tilrettelagt for uorganisert aktivitet. Vi har skateanlegg, sandvolleyballbane, isflate og åpne fotballbaner.  På Leirskogen er det flotte skiløyper.
  Bagn idrettslag er også driver av www.bagn.no og har de siste 5 årene arrangert revy. Bagn idrettslag sitt nedslagsfelt er øvre del av Sør-Aurdal kommune, men vi har en god del medlemmer som ikke bor i bygda også. Tidligere var det idrettslaget som kjørt eopp skiløypene inne på åsen, men nå er dette overtatt av løypelagene. Vi oppfordrer til å støtte opp om de lokale løypelagene i kommunen.