• Frosta IL

  Frosta Idrettslag (stiftet 1881) er en fleridrettsklubb fra Frosta i Trøndelag. Idrettslaget har avdelinger i håndball, friidrett, orientering, langrenn, sykling, volleyball og trim & merke.

 • Spillum IL

  Spillum er en Klubb fra Namsos. Trøndelag klubben ble stiftet i 1904

 • Leirådal IL

  Skiklubb fra Verdal Kommune som har et herlig miljø i klubben og mange flotte talenter.

 • IL Fram Skatval

  Idrettslaget Fram er et fleridrettslag på Skatval i Stjørdal kommune i Trøndelag fylke. Idrettslaget er aktivt innenfor blant annet fotball, håndball, volleyball, friidrett og trim. Laget er også flittige deltakere i St. Olavsloppet både med løpere og som arrangører.

  Fotballaget var helt på begynnelsen av 1960-tallet oppe i daværende 2. divisjon (som i dag tilsvarer 1. divisjon).

  Klubben har hjemmebane i Skatvalshallen for håndball og volleyball. De eier og driver selv to anlegg, Framnes stadion med blant annet kunstgressbane og friidrett samt Ragnheim grusbane.

 • Frol IL

  Frol Idrettslag (stiftet i 1888) er et idrettslag fra Levanger i Trøndelag, som driver med orientering, bordtennis, friidrett, langrenn og volleyball. Orientering er idrettslagets største avdeling, en avdeling som huser flere av landets beste o-løpere på både junior- og seniorsiden.

 • Lierne IL

  Lierne Idrettslag er et allsidig idrettslag i Lierne kommune, Nord-Trøndelag.

  Frode Estil representerer klubben, som ellers er mest kjent for det årlige Flyktningerennet på ski som de arrangerer sammen med det svenske Gäddede SK (nabobygda) siden 1950.

  Ellers driver de med fotball, volleyball, skiskyting og friidrett.

 • Levanger Håndballklubb

  Levanger Håndballklubb (stiftet 2. april 1990) er en norsk håndballklubb fra Levanger i Trøndelag, som ble etablert som en overbygningsklubb for håndballgruppene til Frol Idrettslag og Sportsklubben Nessegutten. Klubbens kvinnelag spilte fra 2006-sesongen i Eliteserien. Laget rykket ned i 2014.

 • Sparbu IL

  Sparbu Idrettslag er et fleridrettslag fra Sparbu i Steinkjer kommune. Klubben ble stiftet i 1892 som Sparbu skiforening. Flere lokale idrettslag ble samlet under navnet Sparbu Sportsklubb i 1945 og senere Sparbu Idrettslag i 1947. Klubben har avdelinger innenfor fotball, rugby, håndball, skiidrett, friidrett og allidrett. De hadde tidligere et volleyballag

 • Nord-Trøndelag Håndballkrets

  Nord-Trøndelag Håndballkrets,tidligere hadde Nord-Trøndelag egen Håndballkrets

 • Sprova Idrettslag

  Sprova Idrettslag,ble stiftet 1938.holder til i Beistad Kommune i Nord Trøndelag

 • IL Sverre

  Idrettslaget Sverre er et idrettslag i Levanger i Nord-Trøndelag. Laget ble stiftet den 26. september 1886, og er et av landets eldste idrettslag. Idrettslaget Sverre har avdelinger innen blant annet fotball, tennis, turn og sykkel.

  På fotballsiden har Idrettslaget Sverre lag opp til 16 år. Hjemmebanen heter Eldberg stadion. I 1996 slo senioravdelingene i Idrettslaget Sverre og Sportsklubben Nessegutten seg sammen og dannet Levanger Fotballklubb.

  Den mest kjente utøveren som har representert Idrettslaget Sverre, er syklisten Knut Knudsen, som vant OL-gull i 1972. Av kjente fotballspillere er Vegard Voll, Kristoffer Paulsen Vatshaug og Per Verner Vågan Rønning spillere som har hatt sine barndomsår i Idrettslaget Sverre.

 • Inntrøndelag Håndballkrets

  Tidligere var det eget krets Inntrøndelag Håndballkrets

 • Steinkjer Fotballklubb

  Steinkjer Fotballklubb (SFK, stiftet 29. mai 1910 som Steinkjer Idretts- og Fotballklubb (SI & FK), er en fotballklubb fra Steinkjer som i 2011 rykket ned til 3. divisjon fotball for herrer. Steinkjer FK har hatt to tidligere United-spillere som managere.Steinkjer hadde sin beste periode på begynnelsen av 1960-tallet. Sesongen 1961/62 tok klubben sølv i Hovedserien, som den øverste divisjonen het da, slått av Brann. Samme sesong hadde klubben åtte spillere i ulike landslag

 • Nord-Trøndelag Idrettskrets

  Tidligere hadde Nord-Trøndelag egen idrettskrets,No ilag med Sør -Trøndelag

 • Sportsklubben Nessegutten

  Sportsklubben Nessegutten (stiftet 20. april 1929) er et norsk idrettslag fra Levanger i Nord-Trøndelag, som driver med fotball, friidrett, håndball, orientering, skiidrett, skøyter, tennis og turn.Det mest kjente fotballaget deres er «'59-laget», som nessebygget kaller dem. Nessegutt-laget overrasket hele Norges fotballeksperter da de tok seg helt til kvartfinalen i 1959-NM. Der møtte de Viking og spilte uavgjort på Ullevaal Stadion. Omkampen som gikk på Lerkendal stadion tapte de 0-4.[1

 • Nord-Trøndelag Håndballkrets

  Tidligere hadde Nord-Trøndelag egen håndballkrets

 • Hegra Idrettslag

  Hegra Idrettslag ble stiftet 1892. holder til på Hegra i Nord-Trøndelag.Har blant annet fotball ,håndball,fridrett og trim

 • Henning Idrettslag

  Henning Idrettslag (stiftet 1914) er et idrettslag i Steinkjer.

 • Idrettslaget Tambar

  Idrettslaget Tambar .stiftet 1917,holder til Meråker ,Nord Trøndelag

 • Bangsund Idrettslag

  Bangsund Idrettslag (stiftet i 1919) er et idrettslag fra Bangsund i Namsos, Nord-Trøndelag, som driver med fotball, håndball og skiidrett. Draktfargene til håndball- og fotballagene er helblå. Idrettslaget har alltid drevet en allsidig virksomhet og allerede i 1908 ordnet idrettslaget skytebane.

 • Namsos Idrettslag

  Namsos IL Fotball (984 933 215 i Enhetsregisteret) er et idrettslag fra Namsos i Nord-Trøndelag, stiftet 28. november 1904, som blant annet driver fotball. På seniornivå holder fotballaget til i 3. divisjon fotball for herrer (terminliste her), 5. divisjon for herrer (terminliste her) og 6. divisjon for herrer

 • Egge Idrettslag

  Egge Idrettslag (stiftet i 1900) er et idrettslag fra Egge i Nord-Trøndelag. Idretter klubben tilbyr inkluderer; allidrett, fotball, håndball, ski og sykkel.

 • Remyra Idrettslag

  Remyra Idrettslag (stiftet i 1979) er et idrettslag fra Remyra i Stjørdal, Nord-Trøndelag, som driver med fotball og håndball.

 • Skogn Idrettslag

  Skogn Idrettslag (stiftet 1906) er et idrettslag fra Skogn i Nord-Trøndelag. Idrettslaget har i dag tilbud innen alpint, fotball, friidrett, håndball, langrenn og sykkel. Skogns seniorlag i fotball spiller til daglig i 5. divisjon. Blant naboklubbene er Ekne, Frol, Åsguten, Sverre, Levanger og Nessegutten.
  Kvinnehandballaget til Skogn IL var i Norgestoppen mellom ca 1950 og 1980. De vant 6 norgesmesterskap på rad 1958-63. De ble også norgesmestre i 1980 og seriemestre i 1978/79 og 1979/80.
  Stafettlagene til Skogn IL vant 3 x 10 km stafett i NM på ski i 2010 og 2011 og lagsprint i 2009.

 • Idrettslag Sverre

  Idrettslaget Sverre er et idrettslag i Levanger i Nord-Trøndelag. Laget ble stiftet den 26. september 1886, og er et av landets eldste idrettslag. Idrettslaget Sverre har avdelinger innen blant annet fotball, tennis, turn og sykkel.
  På fotballsiden har Idrettslaget Sverre lag opp til 16 år. Hjemmebanen heter Eldberg stadion. I 1996 slo senioravdelingene i Idrettslaget Sverre og Sportsklubben Nessegutten seg sammen og dannet Levanger Fotballklubb.

 • Levanger Fotballklubb

  Levanger Fotballklubb (stiftet 20. mai 1996) er en fotballklubb, som ble stiftet som en overbyggingsklubb for de lokale lagene SPKL Nessegutten og IL Sverre. Fra og med sesongen 2010 ble Skogn IL tatt opp som samarbeidsklubb på lik linje med Sverre og Nessegutten.

 • Verdal Idrettslag

  Verdal Idrettslag (stiftet 12. februar 1916[1][2]) fra Verdal i Nord-Trøndelag er en idrettsklubb som satser på håndball, fotball, friidrett og skøyter. Fotballaget holder til på Ørmelen sentralidrettsanlegg, og håndballaget holder til i Verdalshallen. Verdal IL har beskjeden plassering i fotball for herrer, men kvinnelaget spilte i den øverste divisjonen i 1997-sesongen. Kvinnelaget ble imidlertid sist med 3 poeng

 • Vuku Idrettslag

  Vuku Idrettslag er en norsk fotballklubb som spiller i 3. divisjon. Klubben ble stiftet i 1893.Idrettslagets hjemmebane heter Elman stadion (tidligere Vuku stadion

 • Tangmoen Idrettslag

  Tangmoen Idrettslag (stiftet høsten 1978) er et fotball- og idrettslag fra bydelen Tangmoen på Stjørdalshalsen i Stjørdal, Nord-Trøndelag. Idrettslag rekrutterer hovedsakelig fra Kvislabakken skolekrets som starter på Tangmoen (Kvislabakken skolekrets består av; Tangmoen, Sutterøy, Kvislabakken, Vassbygda, Vikanlandet og Nordlandsfeltet), men oppover i aldersklassene kommer det spillere fra andre klubber i nærområdet til Tangmoen.

 • Steinkjer Idretts- og Fotballklubb

  Steinkjer Fotballklubb (SFK, stiftet 29. mai 1910 som Steinkjer Idretts- og Fotballklubb (SI & FK), er en fotballklubb fra Steinkjer som i 2011 rykket ned til 3. divisjon fotball for herrer. Steinkjer FK har hatt to tidligere United-spillere som managere, Bill Foulkes og Tony Dunne. Lagets hjemmebane er Guldbergaunet Stadion, hvor publikumsrekorden på 13 997 tilskuere ble satt i SM-finalen i 1970.Steinkjer hadde sin beste periode på begynnelsen av 1960-tallet. Sesongen 1961/62 tok klubben sølv i Hovedserien, som den øverste divisjoTotalt har Steinkjers fotballag spilt åtte sesonger i den øverste divisjonen. Fem ganger har de spilt semifinale i cupen – 1961, 1970, 1976, 1977 og 1983. Sju ganger har klubben spilt kvartfi­nale.nen het da, slått av Brann.

 • Namdalseid Idrettslag

  Namdalseid Idrettslag (Namdalseid IL) er et idrettslag fra Namdalseid kommune i Nord-Trøndelag. Klubben ble stiftet i som skiklubb i 1902, da Namdalseidets Skilauparlag og Lyngen Skilauparlag ble slått sammen. Senere er klubben utvidet med flere idretter.
  I 1920 ble friidrett en del av idrettslaget, og fotball kom til på 1930-tallet. I 1945 fikk idrettslaget egen håndballgruppe for kvinner. Håndball for menn kom til ti år senere, men ble nedlagt i 1968. I 1947 ble det startet en orienteringsgruppe. I 1974 og 1975 kom det til henholdsvis en svømmegruppe og en volleyballgruppe.
  Klubbens arena var fra starten på Åsmyra, og i 1967 ble laget lysløype på Solhaug.

 • Steinkjer Håndballklubb

  Steinkjer Håndballklubb,holder til i Steinkjer i Nord Trøndelag

 • Rørvik Idrettslag

  Rørvik Idrettslag (stiftet 1923) er et idrettslag fra Rørvik i Vikna kommune i Nord-Trøndelag, som driver med badminton, fotball, håndball, kampsport og turn.

 • Idrettslaget Stjørdals-Blink

  Idrettslaget Stjørdals-Blink er et idrettslag på Stjørdalshalsen i Stjørdal kommune i Nord-Trøndelag.
  Idrettslaget ble stiftet i 1956 ved sammenslutningen av Stjørdal idrettslag (tidligere Stjørdal arbeideridrettslag) og Idrettslaget Blink.[1] I 1958 åpnet idrettsanlegget på Øverlands Minde.[2][3] Idrettslaget Stjørdalsguten, som ble stiftet i 1951, men som kunne føre sin historie tilbake til Idrettslaget Viking i Øfstigrenda i 1917, gikk i 1957 også inn i Stjørdals-Blink.[4] Stjørdal skilag, stiftet i 1906, deltok i de innledende forhandlingene om sammenslutning, men etter at dette mislyktes, sovnet det inn på midten av 1950-tallet. I 1959 ble Stjørdal skilag likevel sammenkalt, og vedtok å gå inn i Stjørdals-Blink, for å la sine eiendeler komme Stjørdals-Blinks skigruppe til gode.[5]
  Stjørdals-Blink har avdelinger for badminton, fotball, håndball, volleyball, friidrett, hurtigløp på skøyter, orientering, skiidrett, sykkel, svømming og turn.
  Idrettslagets drakt består i hovedsak av en rød overdel og en svart underdel. På ryggen skal det ifølge lagets draktreglement stå «Stjørdals-Blink» i store, svarte bokstaver, og logoen skal sitte omtrent ved hjertet.
  Stjørdals-Blink er tilknyttet Nord-Trøndelag idrettskrets og Norges Idrettsforbund.

 • Jøa Idrettslag

  Jøa Idrettslag er et idrettslag i Fosnes kommune i Nord-Trøndelag, stiftet i 1924,[1] og med fotballag fra 1947.[2] Jøa IL har aldersbestemte lag innen både fotball og håndball. Det er også tilbud om trim og friidrett.

 • Idrettslaget Aasgutten

  Idrettslaget Aasguten (stiftet 1907) er et idrettslag fra Åsen i Levanger kommune i Nord-Trøndelag, som tilbyr idrettene fotball, friidrett, håndball, ski, samt trim og merke.

 • Idrettslaget Varden

  Idrettslaget Varden (stiftet i 1910) er et idrettslag fra Meråker. Klubben arrangerte NM på ski i 2007. Klubben vant stafett-gull i NM på langrenn for kvinner i 2002, 2004, 2005, 2008, 2012, 2013 og 2017[1] og sprintstafett for kvinner i 2008 og 2016.

 • Lånke Idrettslag

  Lånke Idrettslag (stiftet 12. mai 1918) er et idrettslag fra Lånke i Stjørdal kommune i Nord-Trøndelag, som tilbyr idrettene fotball, friidrett, håndball, ski, samt trim og merke