• Gilleleje Håndboldklubb

  I sommeren 1931 kom håndboldspillet til Gilleleje. Håndbold er jo en dansk opfindelse, som blev udviklet igennem 1920'erne og spillet som et udendørsspil. I starten var det alene piger og damer der spillede, og det foregik på Nellerupgårds marker - mellem køer og kokasser !
  Først efter krigen i 1945 startede herrehåndbolden og det bølgede lidt frem og tilbage, indtil Gillelejehallen kom til sidst i 1960'erne, hvilket gav nye muligheder, nu indendørs som vi kender det i dag.
  I 1970'erne blev der gjort et stort arbejde for ungdomshåndbolden i GHK. Især var Palle Nielsen og Helge Jepsen drivkræfter i disse år

 • Høje Gladsaxe IF

  Høje Gladsaxe IF.ble stiftet 1966,og er en dansk Idrætsforening

 • Fc Helsingør

  FC Helsingør er en fodboldklub fra Helsingør. Klubben er et overbygningssamarbejde mellem nogle af Helsingør Kommunes fodboldklubber: Snekkersten IF, Espergærde IF, Helsingør FC, Vapnagaard FK72, Frem Hellebæk, Helsingør IF og Hornbæk IF. Overbygningen blev etableret den 1. august 2005 under det daværende navn Elite 3000 Fodbold, og klubben har hjemmebane på Helsingør Stadion. Førsteholdet spiller i sæsonen 2016/2017 i 1. Division.
  Klubben skiftede forud for sæsonen 2012/13 navn til FC Helsingør.[1

 • Herfølge Boldklub

  Herfølge Boldklub er en dansk fotballklubb som spiller i 1. divisjon. Klubben ble stiftet i 1921 og spiller hjemmekampene sine på Herfølge Stadion i Herfølge, Danmark.

 • København Kommune

  Københavns kommune er innbyggermessig Danmarks største kommune, og ligger f.o.m kommunereformen 1. januar 2007 i Region Hovedstaden på Sjælland. Kommunesenteret København by er også Danmarks hovedstad.
  Kommunen var fram til 1. januar 2007 også som amtskommune og var dermed ikke en del av Københavns amt. Statlige oppgaver i Københavns kommune ivaretas av Statsforvaltningen Hovedstaden.
  Styret i Københavns kommune heter Borgerrepræsentationen. Kommunen har som den eneste danske kommune en overborgermester. Overborgmesteren og de seks andre borgermestrene utgjør Magistraten.

 • Gladsaxe-Hero Boldklub

  Gladsaxe-Hero Boldklub er en dansk fodboldklub fra Gladsaxe, der spiller i Serie 1. Klubben opstod i 1979 som en fusion af Boldklubben Hero og Gladsaxe Boldklub og var på det tidspunkt Danmarks største klub på antal medlemmer.
  Klubbens var i 3. division 1980-1981 og 1986-1988. Boldklubben Hero spillede samme sted 1968-1972 og 1974-1978 og Gladsaxe Boldklub i 1968.

 • Korsør Boldklub

  Korsør Boldklub er en dansk fodboldklub, som blev stiftet i 1903 og er hjemmehørende i Korsør. Klubben er medlem af Sjællands Boldspil-Union (SBU) og dens førstehold spiller i dag i unionens lokale serier. Kampene og træningen afvikles på Korsør Gl. Stadion (med opvisningsbane) og Korsør Ny Stadion.[1]
  Klubbens bedste herrehold har tidligere deltaget i den bedste danske fodboldrække, men rykkede i 1949/50-sæsonen ud af den tredjebedste række og hermed Danmarksturneringen i fodbold.[2

 • Hornslet IF

  På den stiftende generalforsamling 6. april 1923 på Hornslet Gæstgivergård blev til den første bestyrelse valgt. Foreningen fik navnet Hornslet Gymnastik- og Idrætsforening. Man begyndte at spille fodbold på en græsmark ved Eskerodvej, da kommunens sportsplads ved Ballesvej (hvor nu skolen ligger) først skulle istandsættes. Man indkøbte rekvisitter og fik overdraget gymnastikredskaber fra en tidligere gymnastikforening i byen – og så fik man tilladelse til at benytte dyrlæge Andersens lade til omklædning. Foreningen havde det første år 45 aktive mandlige medlemmer over 18 år, 20 damer, 36 juniorer og 43 passive medlemmer.
  Byen sluttede straks op om foreningen, og de handlende gav præmier til det første sportsstævne. Lensbaron Hans Rosenkrantz udsatte en pokal til et ”Rosenholmløb”, der i mange år herefter blev en fast tradition.

 • Hvidovre IF

  Hvidovre Idrætsforening (eller Hvidovre IF, HIF) er en dansk fotballklubb hjemmehørende i den københavnske forstad Hvidovre. Klubben ble stiftet den 15. oktober 1925 og førstelaget spiller i 1. division. Hjemmekampene spilles på Hvidovre Stadion. Klubben har vunnet tre Danmarksmesterskap i sesongene 1966, 1973 og 1981 og et cupmesterskap i 1980.
  Klubbens største kamp var uten tvil møtet med Juventus FC i Serievinnercupen i sesongen 1982–83. Det første møtet på dansk gress tapte Hvidovre med 1–4 på Idrætsparken foran over 30 000 tilskuere, men i returkampen på Stadio Comunale i Torino lyktes det overraskende å hente et uavgjort 3–3 resultat etter å ha ligget under med 1–3. Juventus hadde på det tidspunkt flere spillere som sommeren året før vant VM med Italia

 • Kolt Hasselager IF

  Kolt Hassleager IF,holder til i Aarhus Danmark.

 • Karlebo IF

  Karlebo IF,ble stiftet 1933,holder på Karlebo IF,Danmark

 • Kolding IF

  Kolding Idræts Forening (eller Kolding IF, KIF) er en dansk idrætsforening fra den sydjyske by Kolding. Foreningen er en flerstrenget forening med 10 idrætslige afdelinger og en støtteforening.
  Kolding IF Fodbold
  Kolding IF Håndbold
  Gymnastik
  Brydning
  Bowling
  Tennis
  Kegler
  Cricket
  Old Boys
  Tirsdagsklubben.
  Kolding Idrætsforening blev stiftet den 15. oktober 1895 under navnet Kolding Fodsports Klub. Klubben ændrede i forbindelse med en generalforsamling den 29. maj 1900 navn til Kolding Idræts Forening (KIF). Gennem sin mere end 100-årige historie har foreningen sat meget stort præg byens idræts- og friluftsliv, og foreningen indtager også i dag en fremtrædende position blandt byens idrætsforeninger. Adskillige af foreningens hold og afdelinger har gennem årene hjembragt mange jyske og danske mesterskaber til foreningen.

 • Kerteminde Boldklub

  Kerteminde Boldklub blev i 1927 startet som en cricketklub, som dog allerede samme år valgte at udvide med fodbold. Fra 1954 har Kerteminde Boldklub imidlertid måtte nøjes med at være en fodboldklub. Klubben benytter Kerteminde Stadion, som er beliggende på Enggade 19, 5300 Kerteminde. I 2007 har Kerteminde Boldklub et hold placeret i Fyns serie 1.

 • Kolding FC

  Kolding FC er en tidligere fotballklubb fra Kolding i Danmark som eksisterte fra 2002 til 2011. Klubben ble sammenslått med Vejle Boldklub i juni 2011, og dannet deretter klubben Vejle Boldklub Kolding.
  Klubben var opprinnelig slått sammen av Kolding Idræts Forening og Kolding Boldklub.

 • København Håndboldklub

  vet lite om denne klubben.

 • IF Jarl Arden

  I.F. Jarl Arden (også benævnt Arden IF) er en idrætsforening i byen Arden. Klubben blev stiftet i 1902 og omfatter en bred række sportsafdelinger bl.a. fodbold, håndbold, badminton osv.

 • Fc København

  FC København (dansk: F.C. København, eller kortformen FCK) er en dansk fotballklubb fra København. Klubben ble stiftet 1. juli 1992 som en sammenslåing av Kjøbenhavns Boldklub og B 1903. Klubben har treningsfasiliteter på KBs baner i Frederiksberg og spiller sine hjemmekamper i Danmarks nasjonalarena Parken på Østerbro i København.
  FCK er børsnotert under firmaet Parken Sport & Entertainment AS. Klubben eier også Driftselskapet Idrætsparken AS, som står for utleie av Parken til landslagskamper og andre arrangementer.
  FCK Håndbold er også en del av klubben.

 • Kjøbenhavns Boldklub (KB) er en københavnsk fotballklubb. Klubben ble stiftet i 1876 som den første fotballklubben i Europa utenom Storbritannia.
  KB er med sine 15 danske cupseire den klubben som har flest cupmesterskap siden turneringen ble arrangert første gang i 1913.
  KB inngikk i 1992 et samarbeide med B 1903 om et felles elitelag, som fikk navnet FC København, og har derfor ikke vært direkte representert i den øverste serien etter dette. Til gjengjeld har FC København vunnet flere mesterskap.

 • IF32 Glostrup

  IF32 blev stiftet den 4. maj 1932 under navnet AIK Glostrup.
  I 1963 ændredes navnet til Idrætsforeningen af 1932 - Glostrup. Daglig tale IF32
  Med en foreningsstruktur der indeholder en Hovedforening samt følgende foreninger under navnet IF32, Boksning, Bowling, Livslang Idræt, Motion & Trivsel, Fodbold, Gymnastik samt Petanqué er det en af Vestegnens bredest favnende klubber, med mulighed for at dyrke sport og motion for alle aldre.

 • Aars Idrætsklub

  Aars Idræts Klub er en fodboldklub i Aars, som blev stiftet i 1900.

 • Jernbanens Sportsklub Fredericia

  Jernbanens Sportsklub Fredericia blev grundlagt tilbage i 1946 og var i starten kun for ansatte ved DSB eller anden baneinstans. Senere hen blev det muligt for andre at opnå medlemskab og derfor er der i dag en bred vifte af medlemmer, i alle aldre og fra alle erhverv.
  Alle formænd og alle i bestyrelsen er frivillige hjælpere, så derfor kan vi holde et lavt kontingent til fordel for vores medlemmer. Og alt overskuddet går til fornyelse og forbedring af klubberne

 • HOG Hinnerup

  HOG er en af Favrskov Kommunes idrætsforeninger. Vore aktiviteter er koncentreret omkring Rønbækcenteret og Haldum-Hinnerup Hallen. I HOG kan du dyrke fodbold, badminton, håndbold, indoor cycling, tennis, svømning, senior idræt, dance, cykling og Aikido.

 • Hobro Idrætsklub

  Hobro IK Fodbold (eller HIK Fodbold, HIK) er fodboldafdelingen i idrætsforeningen Hobro Idræts Klub fra den nordjyske by Hobro.

 • IF62

  IF62 er en Dansk Idrætsforening som har Gymnastik,fodbold,handbold og badminton

 • Handelstandens Boldklubb

  Handelsstandens Boldklub er en dansk fodboldklub beliggende på Østerbro. Klubben spiller sine hjemmebanekampe i Fælledparken og er medlem af DBU København under Dansk Boldspil-Union og Danmarks Idræts-Forbund.

 • AIK Frem Hjørring

  1932 var en hård tid for Danmark, - arbejdsløshedskøen var så stor som aldrig nogen sinde før.
  Den 12. juli 1932 stiftedes Arbejdernes Idrætsklub i Hjørring.
  Der havde dog forud været spillet fodbold for arbejdsløse, uden at disse havde noget fast tilholdssted. Man havde ganske enkelt slået sine småskillinger sammen i èn hat, og købt en fodbold, som man så morede sig med. Et hold arbejdsløse havde spillet enkelte fodboldkampe, men det faste holdepunkt - en forening - savnedes, og de arbejdsløse unge mennesker fik nedsat et udvalg, som skulle arbejde for start af en forening hvor sport kunne drives på en fornøjelig og kammeratlig måde.

 • Boldklubben Hellas

  Boldklubben Hellas, (eller Hellas Boldklub og Hellas BK) er en fodboldklub der holder til i Valby på Engdraget og har hjemmebane i Hellas park. Herrerne spiller i serie 1 Klubben blev stiftet i 1926, men med navnet Hellas Idræts Klub.

 • Hundige Boldklubb

  Hundige Boldklubb,holder til rett utenfor København,Danmark

 • Horne KFUM

  Horne KFUM Idrætsforening har i dag 3 idrætsgrene på programmet: Fodbold, håndbold og badminton.
  Pr. 31. december 2013 var der 146 medlemmer i fodboldafdelingen, 126 medlemmer i håndboldafdelingen og 21 medlemmer i badmintonafdelingen.
  Vores forening drives af en hovedbestyrelse bestående af 9 medlemmer, hvor medlemmerne er valgt for 3 år af gangen på den årlige generalforsamling, der holdes i Horne Klubhus traditionelt den sidste mandag i februar.
  I foreningen har vi et fodboldudvalg og et håndboldudvalg, der tager sig af den daglige drift i de to afdelinger. Badmintonafdelingen består kun af motionister, der ikke deltager i turneringer.

 • Himmelv-Veddelev Boldklubb

  Himmelev-Veddelev Boldklub (HVB) er en dansk fodboldklub som ligger i Roskilde på Sjælland. HVB er en af de tre moderklubber til 2. divisionsklubben F.C. Roskilde sammen med Svogerslev og RB. HVB blev stiftet d. 25. oktober 1925. Det var karlene fra gårdene i Himmelev og Veddelev der fik lov til at etablere en fodboldbane mellem præstegården mod øst og gadekæret mod syd, købmanden mod vest og klokker Mortensen mod nord.
  Ved Dansk Fodbold Award 2010 fik Himmelev-Veddelev Boldklub prisen for bedste breddeklub.

 • Aalborg Boldklubb

  AaB Fodbold eller AaB er en dansk fotballklubb hjemmehørende i Aalborg og en del av Aalborg Boldspilklub som har flere idrettsavdelinger. I internasjonale sammenhenger benyttes forkortelsen Aalborg BK.AaBs historie begynte i 1885, og er dermed den nest eldste klubben etter AGF av de beste klubbene i Danmark. Klubben er også, sammen med Brøndby IF, den eneste klubben som har spilt samtlige sesonger i SAS-ligaen.
  Klubbens sportslige høydepunkter er danmarksmesterskaperne i 1995, 1999 og 2008. I 1995 ble klubben samtidig den første danske deltager i Champions League

 • Brødeskov IF

  Brødeskov IF holder til i Hillerød kommune,Danmark

 • Bredebro IF

  Bredebro IF,ble stiftet 1921 i Bredebro ,Danmark

 • Bredstrup-Pjedsred IF

  Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening (BPI) er en idrætsforening i Fredericia Kommune, som har badminton, fodbold, gymnastik, håndbold, skydning, tennis og senioridræt på programmet. Foreningen blev stiftet den 18. november 1980.

 • Nr Bjært Strandhuse IF

  Nr. Bjært Strandhuse IF
  Fodbold, Håndbold, Badminton, Gymnastik, Volleyball eget Fitnesscenter, og kunstgræsbane samt Fritidsklub

 • Aakirkeby IF

  Aakirkeby IF,holder til Aaker sogn på det sydlige Bornholm mellom Rønne og Nexø Danmark

 • B 1913

  Boldklubben 1913 er en dansk fotballklubb for tiden spiller i Albani Series. De spiller på Campus Road i Odense på Fyn.
  Fra 2006-07 sesongen til 2012-13 sesongen, de fusjonerte med B 1909, og Dalum IF, for å danne joint venture FC Fyn som bestrides i den danske 2. divisjon og i den danske 1. divisjon

 • Esbjerg Forenede Boldklubber

  Esbjerg forenede Boldklubber ble stiftet den 23. juli 1924, hvor klubbene E.B. 98 og Esbjerg Amatør Klub slo deg sammen etter 12 års rivalisering.
  E.B. 98 hadde som den første idrettsforening i lokalområdet fotball på programmet i 1900, og klarte seg fint inntil EAK i 1911 ble etablert. Det medførte at konkurransen i Esbjerg-området ble for stort, og fikk negativ innvirkning på begge klubbene. Ingen av klubbene skapte merkbare resultater. På tross av stridighetene mellom klubbene, valgte man i 1923 å forsøke å slå sammen klubbene, som lyktes 23. juli 1924.
  Den nye klubbens ambisjoner var mye større, og ga resultater med en gang.

 • B70 Tåstrup

  Beslutningen om etableringen af et overbygningssamarbejde omkring et herresenior 1. hold mellem fodboldafdelingerne i Tåstrup B.70 (B.70 Fodbold) og Taastrup Idræts Klub (TIK 90 Fodbold) blev truffet i efteråret 2001, således at man i turneringsmæssig sammenhæng kunne gå på banen under navnet Taastrup FC med virkning fra nytåret 2001/2002

 • Egtved IF

  Egtved IF. er en Dansk Idrætsforening ,som holder til i Egtved Kommune Danmark.Klubben blev stiftet 1921

 • Brøndbyernes IF

  Brøndby IF er en dansk fotballklubb, som ble stiftet den 3. desember 1964. Den ble stiftet etter en sammenslåing av fotballklubbene Brøndbyøster Idrætsforening og Brøndbyvester Idrætsforening. Klubbens draktfarger er blå bukser og sokker, samt gule trøyer.

 • Boldklubben AF 1921 Nykøbing

  Boldklubben af 1921, Nykøbing Falster (eller B. 1921) er en dansk fodboldklub hjemmehørende i Nykøbing Falster, som blev stiftet den 13. maj 1921. Klubben er medlem af Lolland-Falsters Boldspil-Union. Klubbens førstehold spiller i 2006/07-sæsonen i Danmarksserien, Pulje 1.
  Den 1. juli 1994 dannedes en overbygning med naboklubben B.1901 under navnet Nykøbing Falster Alliancen. Den 1. januar 2006 tog elite-overbygningen navneforandring til dets nuværende navn, Lolland-Falster Alliancen.

 • Amager Spotsklubb

  Amager SK er en håndballklubb med 470 medlemmer.
  Vi ligger i den sørlige delen av København og har medlemmer i alle aldre fra 1 til 80 år.
  Alle kan spille i klubben - vi har nybegynnere og erfarne spillere og de som bare ønsker å spille for moro skyld.
  I Amager SK har vi fokus på sosiale aktiviteter og hvert år er det håndball turer for de unge spillerne og samlinger for både barn og voksne.
  Amager SK tilbyr forskjellige typer gate idretter som street fotball, street basket, street håndball og street dance.
  Vi har en strand avdeling hvor vi spiller håndball innendørs på sand om vinteren og på Amager Strand i sommer.
  Vi tilbyr også håndball egnethet for de som liker å holde seg i form med styrke-, hjerte- og håndball øvelser.
  For personer over 60 år tilbyr vi også senior sport.

 • Team Esbjerg

  Team Esbjerg er en dansk håndballklubb for kvinner, og er hjemmehørende i byen Esbjerg. Klubben ble etablert i 1991 som et spillerfelleskap mellem Håndboldklubben KVIK og Esbjerg Håndbold Klub (EHK). Klubben hadde opprinnelig også et herrelag, men dette ble i 2004 lagt over i en egen klubb kalt HH Esbjerg.

 • Brovst IF

  Brovst Idræts Forening, blev oprettet i 1929, samme år som verdenskrisen brød ud efter krakket i Wall Street. Der var da heller ikke mange penge til rådighed, så fem af spillerne måtte kautionere, før den nye klub kunne købe de første 11 fodboldtrøjer.  Men derefter gik det fremad, og Brovst Idræts Forening, til dagligt kaldet B.I.F., har siden haft uvurderlig betydning for byen og egnen, ikke blot på det rent idrætslige område, men også socialt og kulturelt.  For i B.I.F. mødtes man på tværs af sociale og økonomiske skel, ligesom B.I.F. i mange år var en forening med mange kulturelle aktiviteter.

 • Dansk Boldspil-Union

  Dansk Boldspil-Union (DBU) er særidrettsforbundet for fotball i Danmark. DBU er dansk fotballs øverste organ og er ansvarlig for å avholde nasjonale serie- og cupmesterskap samt landskamper for herrer og kvinner i Danmark. Forbundet ble grunnlagt i mai 1889 og ble medlem av Danmarks Idræts-Forbund (DIF) i 1896, FIFA i 1904 og UEFA i 1954.
  DBU arrangerer Danmarksmesterskapet i fotball, som blant annet innebærer Superligaen, 1. divisjon fotball i Danmark og Landspokalturneringen for herrer, samt Elitedivisionen og DBUs Landspokalturnering for kvinder.
  Forbundet har (per 2008) i overkant av 342 000 medlemmer fordelt over 1 647 ulike lag og foreninger.[1] I formålsparagrafen står det at: «DBU's formål er at fremme og udvikle dansk fodbold både nationalt og internationalt».

 • B47 Esbjerg

 • Alhedens Idrætsforening

  Alhedens Idrætsforening (eller Frederiks AIF) er en idrætsforening beliggende i Frederiks på den jyske hede. Klubben blev stiftet 19. februar 1922. Den har anlægget ved Alhede-Hallerne som base, mens klubbens bedste fodboldhold spiller sine hjemmekampe på Frederiks Stadion.
  Oprindeligt var det gymnastikken der var den dominerende idrætsgren, men ret hurtigt steg interessen for fodbold. Allerede året efter stiftelse, gav sognerådet tilladelse til, at foreningen kunne bruge et græsareal midt i byen som sportsplads, hvorefter der blev indkøbt en fodbold.
  Der er i dag omkring 1000 medlemmer der dyrker enten svømning, badminton, håndbold, gymnastik, løb, spinning, cykling eller fodbold.
  Derudover kan det nævnes, at klubbens dameseniorhold i 70'erne og 80'erne var blandt de bedste i Jylland, og opnåede at spille i danmmarksserien, der dengang var landets næstbedste række.
  I håndbold har damerne ligeledes markeret sig, og spillede i mange år ligeledes i Danmmarksserien (den nuværende 3. division).
  Hvert år arrangerer foreningen Alhede-Marked, der er med til at finansiere klubbens ungdomsarbejde.

 • Eskilstrup Boldklubb

  Eskilstrup Boldklub er en fodboldklub på Falster, der
  tilbyder fodboldtræning og kamp til børn, unge og voksne i alle aldre.

 • Biersted IF

  Biersted IF blev stiftet 1935,en Dansk Idrætsforening

 • AGF Aarhus

  Aarhus Gymnastikforening af 1880, forkortet AGF, er et dansk idrettslag fra Aarhus.
  Både håndball-, basket- og fotballagene i klubben spiller sine hjemmekamper på NRGi Arena.

 • Dragør BK

  Dragør Boldklub er en dansk fodboldklub. Den blev stiftet 21. maj 1907 og er dermed Amagers ældste eksisterende fodboldklub.

 • Dana Cup

  Dana Cup er Danmarks største internasjonale fotballturnering for barn og ungdom. Turneringen arrangeres årlig i Hjørring, og er blitt avholdt siden 1982.

 • Brande IF

  Brande Idrætsforening er en dansk fodboldklub fra Brande i Jylland, som spiller sine hjemmekampe på Brande Stadion.
  Klubben blev stiftet den 29. april 1906 under navnet Brande Fodboldforening, men allerede året efter blev navnet ændret til det nuværende. Igennem historien har den haft flere sportsgrene på programmet, herunder gymnastik, atletik, håndbold, orienteringsløb og skiløb, men i dag er den en "ren" fodboldklub.
  Brande IF havde sin storhedstid i 1950'erne, hvor klubben spillede syv sæsoner i 3. division. I 1988-89 blev det til yderligere to sæsoner i landets tredjebedste række, men siden da har klubben ikke været repræsenteret i divisionerne.

 • Brøndby Strand Idrætsklub

  BSI Badminton er en badmintonklub i Brøndby Strand og er en afdeling af Brøndby Strands Idrætsklub. Klubben spiller og træner i Langbjerghallen. Langbjerghallen er en idrætshal, der er bygget sammen med Langbjergskolen. BSI Badminton har både en ungdomsafdeling, en seniorafdeling og en veteranafdeling.
  BSI Fodbold er en fodboldklub i Brøndby Strand og er en afdeling af Brøndby Strands Idrætsklub.

 • Boldklubben Frem Sakskøbing

  Boldklubben Frem Sakskøbing er en dansk fodboldklub beliggende i Sakskøbing på Lolland. Klubben blev stiftet i 1905 og spiller i sæsonen 2015-16 i LF Serien. Klubben spiller sine hjemmekampe på Inges Auto Park.
  Klubbens hidtil fornemste resultat blev opnået i 1960 hvor man spillede sig frem til finalen i DBU's Landspokalturnering. Her tabte man i finalen 2-0 til AGF.

 • Bindslev Tversted IF

  Bindslev Tversted IF,,ble stitet 1926,er en Dansk idrætsforening

 • Billund IF Fodbold

  Billund IF er en Dansk Idrætsforening,med mange tilbub,som Badminton
  BI Body Bike
  Bordtennis
  Fodbold
  Gymnastik
  Håndbold
  Svømning
  Volleyball
  Skydning
  Rollespil
  Ældreidræt
  Løbeklub
  Triatlon

 • Blovstrød IF Fodboldafdelingen

  Blovstrød IF er en fodboldklub, der for tiden befinder sig i Serie 2 rækken i DBUs turnering. Blovstrød IF

 • Alsønderup IF

 • Aalborg KFUM

  Aalborg KFUM Fodbold er en dansk fodboldklub hjemmehørende i Hasseris i Aalborg. Klubben var tidligere en del af Aalborg KFUM Idrætsklub, der er stiftet den 17. juni 1938. Fodboldklubben blev udskilt fra moderklubben den 21. oktober 1991. Aalborg KFUM Fodbold spiller sine hjemmekampe på Aalborg KFUM Stadion, Under Lien 60, 9000 Aalborg.

 • Brædstrup IF

  Brædstrup IF Af 1924.Dansk idrætsforening som ble stiftet 1924.holder til i Brædstrup Danmark

 • Albertslund BS72

  Boldklubben Syd af 1972 (BS72) er en idrætsforening i Albertslund Kommune, nærmere bestemt Albertslund Syd.
  BS72 blev stiftet i sommeren 1972 og har ca. 400 medlemmer. Foreningen har udover fodbold også badminton og petanque på programmet

 • Hellebjerg Idrætsefterskole

  Hellebjerg Idrætsefterskole er den første idrætsungdomsskole i Danmark, oprettet af KFUMs Idrætsforbund i 1958. Skolen ligger nær Juelsminde i Østjylland.
  I 2012/2013 er 184 elever blevet optaget. De har valgt at gennemføre deres 9. og/eller 10. skoleår ved siden af deres linjefag som enten er fodbold, håndbold, badminton eller golf.

 • Amager Boldklub 1970

  Amager Boldklub af 1970 er et dansk nedlagte forening fotballklubb, nå en del av AB Tårnby. De spilte på Vestamager Idrætscenter på Amager, København, som har en kapasitet på 1000. Grunnlagt i 1970, klubben spilte tre sesonger i tredje lag dansk 2. divisjon Øst 2005-2008, men ble henvist til Danmark serien før klubben slått sammen med Tårnby Boldklub starter fra 1. januar 2009.

 • Silkeborg Boldklubb

  Silkeborg Boldklub (forkortet SB) er en dansk fodboldklub hjemmehørende i Silkeborg. Klubbens førstehold spiller i de lokale serier under Jydsk Boldspil-Union (JBU) og afvikler deres hjemmebanekampe på Søholt Idrætsanlæg - Øst.

 • Lyngby Fc

  Lyngby Boldklubb er en dansk fotballklubb fra Kongens Lyngby, Danmark. Klubben ble stiftet i 1921, og spiller for øyeblikket i 1. divisjon.
  De spiller hjemmekampene sine på Lyngby stadion.I 1994 satset klubben profesjonelt og fotballaget tok navnet Lyngby FC. I 2001 fikk laget store økonomiske problemer og ble slått konkurs 18. desember 2001. Som en følge av dette måtte de selge mange spillere og da sesongen var slutt ble de degradert til amatørligaen. De tok tilbake sitt gamle navn, Lyngby Boldklubb, og spilte 2002/03 sesongen på det 4. øverste nivået av dansk fotball. I 2003 rykket klubben opp til 2. divisjon, og to år senere, den 18. juni 2005, var laget klar for dansk 1. divisjon.
  Økonomisk ser det også lysere ut for Lyngby, de har nettopp skrevet to spillerkontrakter for første gang siden 2001.

 • AGF Aarhus

  AGF er en fotballklubb fra Århus, Danmark som spiller i Superligaen. Klubben er en del av Aarhus Gymnastikforening af 1880 som ble stiftet i 1880, og fikk fotball på programmet i 1902.
  Den profesjonelle delen av klubben ble stiftet i 1978. I 2005 ble navnet endret til Århus Elite, da man valgte å utvide med håndball, basket og friidrett.

 • Alhedens Idrætsforening

  Alhedens Idrætsforening (eller Frederiks AIF) er en idrætsforening beliggende i Frederiks på den jyske hede. Klubben blev stiftet 19. februar 1922. Den har anlægget ved Alhede-Hallerne som base, mens klubbens bedste fodboldhold spiller sine hjemmekampe på Frederiks Stadion.
  Oprindeligt var det gymnastikken der var den dominerende idrætsgren, men ret hurtigt steg interessen for fodbold. Allerede året efter stiftelse, gav sognerådet tilladelse til, at foreningen kunne bruge et græsareal midt i byen som sportsplads, hvorefter der blev indkøbt en fodbold.
  Der er i dag omkring 1000 medlemmer der dyrker enten svømning, badminton, håndbold, gymnastik, løb, spinning, cykling eller fodbold.
  Derudover kan det nævnes, at klubbens dameseniorhold i 70'erne og 80'erne var blandt de bedste i Jylland, og opnåede at spille i danmmarksserien, der dengang var landets næstbedste række.
  I håndbold har damerne ligeledes markeret sig, og spillede i mange år ligeledes i Danmmarksserien (den nuværende 3. division).
  Hvert år arrangerer foreningen Alhede-Marked, der er med til at finansiere klubbens ungdomsarbejde.

 • Aalborg Boldspilklub

  Aalborg Boldspilklub, forkortet AaB, er et dansk idrettslag fra Ålborg.
  Klubben ble stiftet i 1885 som et cricketlag, men nå har de fotball og ishockey. AaB Håndbold var fra 2000 til 2011 en del av Aalborg Boldspilklub, men ble i 2011 frittstående under navnet Aalborg Håndbold.

 • Brøndby IF

  Brøndby IF er en dansk fotballklubb, som ble stiftet den 3. desember 1964. Den ble stiftet etter en sammenslåing av fotballklubbene Brøndbyøster Idrætsforening og Brøndbyvester Idrætsforening. Klubbens draktfarger er blå bukser og sokker, samt gule trøyer.Klubben har utmerket seg både nasjonalt og internasjonalt bl.a. ved å kvalifisere seg til Champions League i 1998/99, som den andre danske klubb, samt at klubben kvalifiserte seg til UEFA-cupens gruppespill, som første danske klubb i 2005/06.
  Opp gjennom 1980-årene ble Brøndby IFs rolle i dansk fotball blitt mer og mer suverent med mesterskap fra 1985–1991 med unntak av 1989-sesongen. Brøndbys største rival er i dag FC København. Hver gang de spiller mot hverandre følger hele Danmark med i TV eller på tribunen. Oppgjørene er det største nabooppgjøret i Norden og kalles «slaget om København». Et annet navn som oppgjøret har fått er "The New Firm" som kommer fra det skotske derbyet mellom Glasgow Rangers og Celtic.