• Ringsaker kommune

  Ringsaker er en kommune i Hedmark fylke. Den grenser i nordvest mot Lillehammer, i nord mot Øyer, Stor-Elvdal og Åmot, i øst mot Hamar, i sør mot Stange og Østre Toten og i vest mot Gjøvik kommune. Ringsaker er den mest befolkningsrike blant kommunene i Hedmark og Oppland. Lokalavisen Ringsaker Blad utgis i Moelv.

 • Stange Kommune

  Stange er en kommune liggende på østsiden av Mjøsa i Hedmark. I nord grenser den mot Hamar og Løten, i øst mot Våler og Åsnes, i sør mot Nord-Odal og Eidsvoll. I Mjøsa grenser Stange mot Ringsaker, Østre Toten og Eidsvoll.

  Stange er den største jordbrukskommunen i Hedmark. Av fjorten gårder i fylket med over tusen mål jord, ligger elleve i Stange. Norges eldste landbruksskole, Jønsberg videregående skole, ligger her.

 • Braskereidfoss IL

  Braskereidfoss Idrettslag er et norsk idrettslag som ligger på Braskereidfoss i Våler Kommune, Hedmark. Idrettslaget består av fotball, trim og ski. Tidlig på 90-tallet var Braskereidfoss en av de bedre lokale fotballagene og spilte da i nåværende 3. divisjon. Nå[når?] har de på nytt startet et slagkraftig lag, som begynner i 5. divisjon.

 • Vang Håndball

  Vang Håndball er en av 2 håndballklubber i Hamar kommune og ble etablert i 1970. Vi er en liten klubb med fokus på sportslig og sosial utvikling i trygge omgivelser.
  Vang Håndball rekrutterer spillere i fra skolekretsene Lovisenberg, Ridabu, Ingeberg, Lunden og Solvang, samt Hamar og omegn. Vi tar uansett i mot alle som ønsker å spille håndball i et trygt og godt miljø. 

 • Vallset IL

  Vallset Idrettslag (stiftet 4. mars 1894) er et idrettslag fra Vallset i Stange kommune i Hedmark, som driver med fotball og skiidrett.

 • Åsnes Kommune

  Åsnes er den midterste og største av de tre kommune som utgjør Solør i Hedmark. Åsnes grenser i nord mot Våler, i sør mot Grue, og i vest mot Nord-Odal og Stange, og riksgrensen mot Sverige i øst. Flisa er det største tettstedet i kommunen.

 • Engerdal Kommune

  Engerdal er en kommune i Østerdalen nordøst i Hedmark.
  I sør grenser Engerdal til Trysil, i vest Rendalen og i nord til Tolga, Os og Røros (i Sør-Trøndelag). I øst har kommunen lang grense mot Dalarnas län og en kort grense helt i nordøst mot Jämtlands län, begge i Sverige. Den største delen av innsjøen Femunden og rundt halvparten av Femundsmarka nasjonalpark ligger i Engerdal. Gutulia nasjonalpark ligger i sin helhet i Engerdal. Femunden trafikkeres i sommerhalvåret av rutebåten MS «Fæmund II».
  Næringslivet er preget av primærnæringer: Jordbruk, skogbruk og ferskvannsfiske, men turismen har de senere årene fått større betydning. I Engerdal finnes også Norges sørligste, samiske reindrift, og reinen kan ofte sees i den nordre halvdelen av kommunen.
  Kommunens største, årlige begivenhet er Engerdalsdagene. Arrangementet har blitt avviklet første helgen i august hvert år siden 1985. Engerdalsdagene har hatt et besøk på ca. 15 000 de siste år. I tillegg til Engerdalsdagene arrangeres det en rekke små og store arrangementer rundt om i kommunen hele året.
  Engerdal har to alpinbakker, Sølen Alpinsenter og Engerdal Østfjell. Sølen har 3 nedfarter, mens Østfjellet har 2.

 • Oppstad Idrettslag

  Oppstad Idrettslag er et fleridrettslag tilknyttet Norges Idrettsforbund. Laget holder til i Sør-Odal. Laget har ca 200 medlemmer.
  For tiden har laget to aktive grupper: Friidrettsgruppa og skigruppe.
  Lagets aktiviteter foregår på Oppstad Idrettsplass Slettbrenna, og i lagets lysløype.
  Mange er kjent med loppemarkedet som Friidrettsgruppa i samarbeid med hovedlaget arrangerer to ganger pr år.

 • Vang Håndball

  Vang Håndball er en av 2 håndballklubber i Hamar kommune og ble etablert i 1970. Vi er en liten klubb med fokus på sportslig og sosial utvikling i trygge omgivelser.
  Vang Håndball rekrutterer spillere i fra skolekretsene Lovisenberg, Ridabu, Ingeberg, Lunden og Solvang, samt Hamar og omegn. Vi tar uansett i mot alle som ønsker å spille håndball i et trygt og godt miljø. 

 • Fjelltun Idrettslag

  Fjelltun IL (stiftet 12. april 1975) er et idrettslag i Ullern i Sør-Odal kommune i Hedmark fylke. Idrettslagets hovedaktiviteter er fotball og ski. Fjelltun IL spiller sine hjemmekamper på Ullern Idrettsplass, og har per 2015 fotballag i 5. divisjon for menn i Indre Østland

 • Brane Idrettslag

  Brane Idrettslag (stiftet 11. november 1917) er et idrettslag fra Roverud i Kongsvinger i Hedmark. Idrettslaget ble stiftet med det formål å være idrettslag for hele Brandval kommune, men er i hovedsak begrenset til Roverud og omegn. Laget er et fleridrettslag som opp gjennom historien har holdt på med blant annet fotball, håndball, friidrett, ski og skøyter. Braneplassen ved Roverud er hjemmebanen til fotballaget, mens håndballaget benytter haller på Kongsvinger.
  20. april 1929 stiftet arbeiderbevegelsen AIF Fart på Roverud. Fart og Brane ble slått sammen i 1940, effektivt fra 1946 grunnet andre verdenskrig. I kjølvannet av denne sammenslåingen ble Roverud og Omegn idrettslag dannet, men dette laget klarte ikke holdt aktiviteten oppe.
  Brane Tigers er et tilbud for utviklingshemmede med lag både innen fotball[1] og håndball

 • Storhamar Idrettslag

  Storhamar Idrettslag ble stiftet i 1935 på Storhamar, Hamar Vest, som Storhamar AIL. Laget driver forskjellige breddeidretter, holdningsskapende og forebyggende arbeid i lokalsamfunnet i tillegg til å arrangere turneringer. Det har et toppserielag i ishockey (Storhamar Dragons) og et eliteserieslag i håndball (2007). Kunstløpgruppen bidrar med rekruttering og er med på konkurranser nasjonalt. A-laget i fotball ligger lenger ned i seriesystemet, nærmere bestemt i 4. Divisjon. Klubbhuset ligger ved Hamar OL-Amfi og Storhamar Ishall.

 • Engerdal Sportsklubb

  Engerdal Sportsklubb (Engerdal SPK) er en idrettsklubb fra Engerdal kommune i Østerdalen. Klubben ble stiftet i 1960 som en overbygningsklubb for en rekke uorganiserte lag i kommunen.
  Da klubben ble stiftet ble det etablert egne grupper for ski, alpin, hopp, fotball, håndball og friidrett. I 1972 ble friidrettsgruppa nedlagt, og gikk inn i Friidrettsklubben Ren-Eng. I 2007 ble klubbens damefotballag nedlagt, og spillerne gikk til Nordre Trysil Idrettslag.

 • Åsa Idrettslag

  Åsa Idrettslag ble stiftet 1931,og har i dag et sammarbeid med Hoff IL

 • Bruvoll Ballklubb

  Bruvoll Ballklubb holder til I Bruvoll.Ble stiftet 1976

 • Ottestad Idtrettslag

  Ottestad Idrettslag (stiftet 28. mai 1918) er et idrettslag fra Ottestad i Stange kommune som driver fotball, langrenn, håndball og sykling.
  Fotballaget spiller hovedsakelig sine hjemmekamper på Ottestad Idrettspark, men spiller også enkelte av kampene på HIAS-Bana, i form av treningskamper og noen seriekamper. Laget spiller til daglig i 3. divisjon, avdeling 4.

 • Magnor UL

  Magnor Ungdomslag er et idrettslag som holder til på tettstedet Magnor (Eidskog kommune) i Hedmark fylke. Laget er av de eldste i distriktet og ble stiftet allerede 24.05.1898. Magnor UL driver og – eller har blant annet drevet med fotball, håndball og ski. Fotballklubben ble forøvrig kretsmestere i 1935 og 1937 og spiller med grønne trøyer med svarte vertikale striper.

 • Hoff Idrettslag

  Hof Idrettslag (stiftet 1907) er en idrettsforening i Hof i Åsnes kommune.
  Foreningen feiret hundreårsjubileum i 2007. Aktivitetene til Hof IL er hovedsakelig fotball, men Hof har også et håndballag for jenter og en skigruppe som er ansvarlig for å kjøre opp skiløypene i Hof-delen av Vestmarka. Hovedanlegget til Hof IL er Sundenga Idrettspark som ligger like ved Hof sentrum.

 • Rena Idrettslag

  Rena Idrettslag er et norsk fotballag fra Rena i Åmot kommune. Idrettslaget driver med fotball, friidrett, langrenn, turn, sykkel, svømming og orientering.

 • Ridabu Idrettslag

  Ridabu Idrettslag er et idrettslag fra Hamar med 350 aktive medlemmer (per 1. april 2009). For tiden er det aktivitet kun i fotballaget, men det har tidligere vært både håndballag og turnere. Idrettslaget ble stiftet i 1965, etter en sammenslåing mellom Hjellum Idrettslag (stiftet 8. august 1936) og Åker Idrettslag (stiftet 8. september 1960). Den formelle dannelsen av det nye laget fant sted på høsten 1965. Et utvalg bestående av Anders Glomlien og Reidar Johansen fra Hjellum Idrettslag og Sverre Næss og Trygve Rognerud fra Åker Idrettslag skulle ta seg av sammenslutningen.
  Kampene spilles på «Black River Park». Der er det to store baner, én bane med naturgress og én bane med kunstgress. Kunstgressbanen ble åpnet 20.08.2008 kl. 20.08. Banens offisielle navn er Black River Park (på grunn av nærheten til Svartelva).
  Målet til laget er hentet fra Ridabu-sangen: «Bli bære enn nummer to.» I logoen er det avbildet en skilpadde.

 • Koppang IF

  Koppang IF ligger i tettstedet Koppang og administrasjonssenteret i Stor-Elvdal kommune i Hedmark.stiftet 1919

 • Sand IF

  Sand Idrettsforening ble stiftet 21. august 1924[1] og er et fleridrettslag for fotball, ski, hurtigløp på skøyter og allidrett.
  Sand IF er medlem av Norges Idrettsforbund gjennom Hedmark Idrettskrets. Klubben er også medlem av særforbundene Norges Fotballforbund, Norges Skiforbund og Norges Skøyteforbund, gjennom henholdsvis Indre Østland Fotballkrets, Hedmark skikrets og Hedmark skøytekrets.
  Sand Idrettsforening hører hjemme i Nord-Odal kommune og er medlem av Nord-Odal Idrettsråd.

 • Skarnes Idrettslag

  Skarnes IL er ett fleridrettslag bestående av fotball, barneidrett, ski og Vardelihytta.
  Vår hovedmålsetning er å aktivisere både barn og eldre og gjennom idretten skape trivsel og glede i vårt lokalmiljø.
  Hovedlaget sin funksjon er å tilrettelegge og hjelpe undergruppene i den daglige driften slik at undergruppene i størst mulig grad kan ha fokus på det sportslige.

 • Brumunddal Idrettslag

  Brumunddal Fotball er et norsk fotballag fra Brumunddal i Ringsaker. Klubbens A-lag spiller i 2015 i 2. div avd. 4. Brumunddal Idrettslag ble startet i 1895 og omgjort til allianseidrettslag i 2003

 • Solør Futsal

  Solør Futsal – Lekestue (stiftet 18. oktober 2002) består av kamerater fra distriktet Solør i Hedmark, supplert med enkelte spillere fra det øvrige land. Høsten 2003 ble laget tilbudt kontrakt i historiens første eliteserien i Futsal i Norge. Lekestue ble til Solør Futsal, og i sin første sesong i Futsal Elite, kapret de andreplassen.
  I 04/05 sesongen ble det 4.-plass. I 05/06 sesongen ble det 3.-plass.
  Samme sesong ble det også NM sølv i Kristiansand og Nordisk gull i Stockholm. Laget har en rekke andre titler. Seneste medalje kom i Valhall lørdag 14. okt 2006 da laget fikk sølv i landsfinalen i Coca-Cola Cup.
  Med resultatene de siste årene, har Solør Futsal befestet sin plass som et av Norges ledende futsallag.

 • Kjellmyra Idrettslag

  Kjellmyra Idrettslag er et norsk idrettslag som ligger på stedet Kjellmyra i Åsnes kommune, Hedmark. Idrettslaget består av tre avdelinger: Ski,orientering og fotball.

 • Vestre Trysil Fotballklubb

  Fotballklubb fra Trysil stiftet 1986

 • Moelven Idrettslag

  Moelven Idrettslag (stiftet 25. juni 1918 som Fotballgruppa Trygg) er et idrettslag fra byen Moelv i Ringsaker. Idrettslaget har grupper innen fotball, friidrett, ski, turn, håndball og allidrett.Fotballen i Moelv startet i det små ca. 1905, men var ikke organisert, ei heller et sammensluttet lag. Kampene ble spilt på "Plassen" ved Strandvik (der Mjøskroa ligger i dag). Fotballgruppa Trygg ble stiftet 25. juni 1918

 • Åmot IF

  Åmot Idrettsforening (stiftet 19. mars 1919) er et idrettslag fra Åmot i Modum kommune. Klubben driver blant annet med driver med allidrett, turmarsjer, boksing, fotball, håndball og langrenn.

 • Nordbygda Idrettslag,håndball

 • Stange Sportsklubb

  Stange Sportsklubb (stiftet 20. desember 1945) ved sammenslutning av Stange Arbeideridrettslag og Stange Idrettslag. Sportsklubben et fleridrettslag fra Stange i Hedmark og er medlem av Stange Idrettsråd. Laget er tilsluttet Norges Idrettsforbund gjennom Hedmark Idrettskrets. Klubben er også medlem av særforbundene Norges Fotballforbund, Norges Skøyteforbund og Norges Svømmeforbund, gjennom henholdsvis Indre Østland Fotballkrets, Hedmark Skøytekrets og Hedmark Svømmekrets.

 • Eidskog Fotball

  Eidskog Fotball er en norsk fotballklubb i Eidskog kommune i Hedmark. Klubben ble etablert i 1991, og har både kvinne- og herrelag samt aldersbestemte lag for jenter og gutter.

 • Furnes Håndball

  Furnes Håndball,ligger vel under Furnes Idrettslag,som har i alle fall forball og håndball

 • Grue Idrettslag

  Grue Idrettslag er et idrettslag fra Grue i Hedmark. Idrettslaget ble stiftet 18. februar 1906 under navnet Urædd. Kirkenær Fotballklubb ble stiftet i 1917 og i 1927 gikk disse klubben sammen til Grue Idrettslag. Vestsiden Idrettslag gikk inn i Grue IL i 1950.[1] Idrettslaget driver blant annet grupper for fotball, friidrett, håndball, orientering, taekwondo og ski.[

 • Flisa Idrettslag

  Flisa Idrettslag (stiftet i 1971) er et idrettslag fra Flisa i Åsnes som har mange utøvere innen fotball og håndball. Laget spiller til daglig i 3. divisjon.
  Seniorlaget spilte kvalifisering for spill i 2. divisjon både i 2008 og 2009. Det ble tap mot henholdsvis FF Lillehammer og Brumunddal.

 • Galterud IF

  Galterud Idrettsforening (stiftet i 1928) er en norsk idrettsforening som ligger i Galterud i Sør-Odal kommune i Hedmark. Klubben slo seg sammen med Galterud Arbeideridrettslag ved idrettsforliket i 1945.

 • Kongsvinger Idrettslag

  Kongsvinger Idrettslag (stiftet søndag 31. januar 1892) er en idrettsforening fra Kongsvinger. Den er mest kjent for fotball, men driver også med andre idretter. Idrettslaget er delt opp i flere organisasjoner som tar seg av forskjellige idrettsgrener. KIL benytter idrettsanleggene på Gjemselund, som omfatter Gjemselund Stadion (fotball) og Nye Kongsvinger Ishall, samt en innendørs fotballbane i Kongsvingerhallen og håndballbanene i Tråstadhallen og Holthallen.

 • Storhamar Hockey Team

  Storhamar Hockey[1] er en ishockeyklubb underordnet Storhamar Idrettslag som spiller i GET-ligaen. Klubben fra Hamar ble grunnlagt 18. mars 1957, og har vunnet syv seriemesterskap og seks norgesmesterskap på A-lagsnivå. Storhamar spiller sine hjemmekamper i CC Amfi. De spilte tidligere i Storhamar Ishall, som ligger vegg-i-vegg. Draktfargene er gult og blått. Klubben har ca. 700 medlemmer, hvorav rundt 450 er aktive. I førstedivisjon holder det noe svakere andrelaget til Storhamar 2.

 • Nybergsund Idrettslag

  Nybergsund IL-Trysil er et fotballag som spiller i 2. divisjon fra Nybergsund i Trysil.
  26. juli 2007 var antakelig Nybergsunds største dag på fotballbanen, da Tippeligalaget Vålerenga ble sendt hjem med 1-3 i 4.runde i cupen. Det betyr at 2. divisjonslaget kvalifiserte seg til kvartfinalen hvor de møtte Haugesund og ble slått ut med sifrene 6-1. Laget slo runden før ut et annet Tippeligalag: Fredrikstad. 13. oktober samme år ble det klart at Nybergsund skulle spille i den nest høyeste divisjonen i Norge, etter at de vant 2. divisjon avdeling 1. I 2008 ble laget slått ut andre runde: Nybergsund tapte 2-1 mot Manglerud Star.

 • Indre Østland Fotballkrets

  Indre Østland Fotballkrets ble stiftet 5. august 1905, og er en av kretsene i Norges Fotballforbund. Den består av alle kommuner i Hedmark og Oppland, bortsett fra Alvdal, Folldal, Os, Tolga og Tynset, som hører til i Trøndelag Fotballkrets, og Jevnaker, som hører til Buskerud Fotballkrets.
  I 2005 var 175 klubber medlem av kretsen, og medlemstallet var cirka 54 600.

 • Hedmark Håndballkrets

  Hedmark hadde sin egen Håndballkrets tidligere,ble stiftet 1945

 • Hamarkameratene

  Hamarkameratene (Ham-Kam, eller HamKam som er registrert varemerke, andre skrivemåter er avarter av dette merket) ble stiftet i 1918, og er Hamars fremste fotballklubb.Laget spiller sine hjemmekamper på Briskeby gressbane, og supporterklubben har navnet Briskebybanden.
  I 1969 rykket klubben for første gang opp til norsk fotballs høyeste nivå, og oppnådde året etter sin hittil største sportslige prestasjon da laget debuterte med bronsemedalje i serien. Siden har klubben vekslet mellom de tre øverste nivåer, uten noen større sportslige resultater å vise til. Med åtte nedrykk er HamKam den klubben som flest ganger har måttet ta steget fra toppserien og ned i divisjonen under. Laget har kommet til semifinalen i norgesmesterskapet seks ganger, men aldri tatt seg til finalen.

 • Fotballaget Fart

  Fotballaget Fart (stiftet i 1934) er et fotballag fra Hamar. Kampene spilles på Fartbana, som ligger på Slemsrud i Øvre Vang, cirka ti kilometer nordøst for Hamar sentrum.

 • Vang Fotball-lag

  Vang Fotballag (stiftet 1918) er en fotballklubb fra Hamar i Hedmark. Både klubbens A-lag for herrer og for kvinner spiller for øyeblikket i 4. divisjon. Klubben driver dessuten en aktiv breddesatsing.

 • Hamar Idrettslag

  Hamar Idrettslag er et idrettslag fra Hamar som ble stiftet i 1887 som Hamar Idrætsforening. Idrettslaget har særlig markert seg i bandy, hurtigløp på skøyter , svømming og stuping, men driver også med curling, fotball, friidrett, roing, skyting, tennis og turn. Hjemmearena for fotball og bandy er Hamar stadion. I 2011 gjenoppstod HIL kunstløp, som er organisert under skøytegruppa og har Vikingskipet som sin treningsarena. HIL arrangerer skøyteskole i Vikingskipet 2 ganger i pr. uke i issesongen gjennom et samarbeid mellom de tre skøytegrenene hurtigløp, kunstløp og bandy.

 • Åsene Idrettslag

  Åsene Idrettslag ,stiftet 1946

 • Elverum Idrettslag

  Elverum Idrettslag (stiftet 1892) er et norsk allianseidrettslag fra Elverum i Hedmark. Laget har nå grupper for fotball, håndball, hopp, turn og svømming.

 • Hedmark og Oppland Ishockeykrets

  Hedmark og Oppland Ishockeykrets.Norges Ishockeyforbund er inndelt i 9 kretser og en region.

 • Vallset Idrettslag

  Vallset Idrettslag (stiftet 4. mars 1894) er et idrettslag fra Vallset i Stange kommune i Hedmark, som driver med fotball og skiidrett.

 • Namnå Idrettslag

  Namnå Idrettslag ligger i Namnå ei bygd i Grue kommune i Hedmark,ble stiftet 1933

 • Brandval Idrettslag

  Brandval Idrettslag er et fleridrettslag fra Brandval i Kongsvinger kommune. Idrettslaget driver fotball, håndball, langrenn og sykkel.
  Idrettslaget hadde tidligere også tradisjoner innen friidrett, og var den første klubben til eurpoamesteren i sleggekast fra 1950,