• Lörby IF

  Lörby IF (Lörby Idrottsförening) är en idrottsförening från Lörby, Sölvesborg i Sverige. 2016 spelar damfotbollslaget i division 1 södra götaland

 • Olofströms Ishockeyklubb

  Olofströms IK er en ishockeyklubb i Sverige . De har spilt i Divisjon 1 siden sesongen 2003-2004.

 • Kallingeringen FK

  Kallingeringen FK er en Svensk klubb som holder til i Rönnby. Blekinge Län

 • H 78 Sölvesborg

  H 78 bildades den 21 juni 1978, efter att tidigare tillhört SGIF.

 • Jämjö IBK

  Jämjö IBK er en Svensk Innebandyklubb som holder til i Jämjö Blekinge Län

 • Carlshamns IBK

  Carlshamns Innebandyklubb-85, kallad CI85 bildades den 14/12 1985 på korpens kansli i Karlshamn av bl.a. tre korpklubbar. De tre var Ihre Btk:s innebandysektion, AKO Winner samt Joe Banana.


  Vi blev Blekinges första aktiva innebandyklubb och Carlshamns IBK upptogs som nummer "200" i Svenska Innebandyförbundet. I dagsläget finns det över 1600 klubbar i Sverige. Vi är nu c:a 300 licensierade spelare i klubben och totalt är vi ca 400 medlemmar i klubben.

 • Olofströms IBK

  Olofströms IBK är en innebandyklubb i Olofström i Sverige, bildad 1986.[1] Klubben grundades av Anders Ohlsson och Charles Tiri. Herrlaget spelade i Sveriges högsta division under säsongen 1989/1990

 • Lyckeby BTK

  Lyckeby BTK er en bordtennisklubb i Lyckeby i Karlskrona , Sverige . Klubben ble etablert 16. desember 1946 og vant svensk nasjonalt kvinners lagmesterskap i 1994 og 1997. [1] Klubben var frem til 1995 kjent som Lösens BTK.

 • Karlshamn

  Karlshamn er en by som ligger i Blekinge län i Blekinge i Sverige. Det er administrasjonssenteret i Karlshamn kommune. I 2010 hadde tettstedet 19 075 innbyggere. Karlshamn ble grunnlagt i 1664 og har fått sitt navn etter Karl X Gustav av Sverige

 • Blekinge Idrottsförbund

  Blekinge Idrottsförbund er et av De Svensk idrottsförndene

 • Norje Båtklubb

  Norje Båtklubb är belägen i det lilla samhället Norje mellan Sölvesborg och Karlshamn. Båtplatserna är väl skyddade från vind eftersom dom ligger utmed Norje Kanal.

 • Karlskrona Ishockeyklubb

  ishockeyklubb från Karlskrona i Sverige. Klubben kvalificerade sig för spel i Allsvenskan 2012. 2015 kvalificerade sig klubben för SHL.[1] Den 6 april 2018 åkte Karlskrona HK ur SHL. Man spelar därför i hockeyallsvenskan säsongen 2018/19. Klubben spelar sina hemmamatcher i NKT Arena Karlskrona. Ishallen har en kapacitet för 5 050 åskådare. Klubbens supporterklubb heter Black Bugs

 • Ronneby Handboll

  Klubben bildades 1976 och har sedan starten varit en välskött och ansedd förening som på ett samhällsvänligt och positivt sätt bedrivit handbollsverksamhet för Ronneby Kommuns barn, ungdomar och vuxna.

  Den 25 augusti 2012 klubbade ett enhälligt årsmöte igenom en framtidssatsning som fullt ut riktar sig till att ge barn och ungdomar Sveriges bästa förutsättningar för att kunna bli riktigt bra handbollsspelare.

  Visionen är att Ronneby Handboll år 2025 skall vara den förening i Sverige som fostrar flest elitspelare, killar och tjejer sammanlagt.

 • Rödeby AIF

  Rödeby AIF - Blekinges blåvitt, är en fotbollsförening i Rödeby, Blekinge. Representationslaget spelade år 2015 i division 4 Blekinge. Klubbens publikrekord är 1548 åskådare (Raif - Kaif 2005) Kända spelare fostrade i klubben är: Tobias Grahn och Therese Lundin

 • IFK Karlshamn

  Idrottsföreningen Kamraterna Karlshamn grundades den 22 juli 1906. Klubben hade under de första åren - förutom fotboll - även friidrott, simning, rodd, skytte, tennis och gymnastik. Under 1920-talet kom sektioner inom boxning, wrestling, handboll, orientering och bandy.[

 • Märserums IF

  Märserums Idrottsförening

  I vår ungdomsverksamhet jobbar vi bland annat på ett samarbete med Åryds Friskola. Vi har också barngymnastik för mindre barn.

  Märserums IF driver också en fritidsgård i Åryd, samt innebandy. Detta gör vi genom en engagerad ledarstab som på ett meningsfullt sätt får aktivitet i byn.

 • Blekinge Friidrottsförbund

  Blekinge Friidrottsförbund er et av Di svenska Friidrottsförbund

 • Asarums IF FK

  Asarums IF är en idrottsförening i stadsdelen Asarum i Karlshamn, Blekinge. Fotbollslaget spelar i Division 2. Klubben grundades 1954.

 • IF Trion

  IF Trion är en idrottsförening i Spjutsbygd i Sverige, bildad 1936. Klubbens damlag i fotboll spelade i Allsvenskan 2002 och 2003.[1] Damlaget i fotboll lades ned 2005 och återstartade 2006 i lägsta serien, division 5.

 • Saxemara IF

  Saxemara IF är en svensk fotbollsklubb från Ronneby i Blekinge. Klubben bildades 1949

 • Hanö IF

  Hanö IF er en Svensk klubb som holder til i Blekinge.Klubben ble stiftet 1963

 • Hasslö GOIF

  Hasslö GoIF er en svensk fotballklubb i Hasslö

 • Kallinge SK

  Kallinge SK er en Svensk klubb som holder til i Blekinge klubben ble stiftet i 1929

 • Mörums GOIS

  Mörrums GoIS IK, är en ishockeyklubb från Mörrum i Blekinge i samarbete med alliansföreningen Mörrums GoIS. Mörrum Gymnastik och Idrottssällskap bildades 1925 som en allmän idrottsförening och hockeyverksamheten tillkom 1966. 1987 ombildades sektionerna till egna föreningar. Föreningen har satsat på ungdomsverksamheten och har ca 240 spelare från hockeyskolan till J20-lag och arrangerar 7-9 cuper per år

 • Sölvesborgs Ishockeyklubb

  Klubben startades 1970, förste ordförande och drivande i föreningens ungdom var Malte Johansson. På den tiden var det uterink, 1985 byggdes ishallen med en stor arbetsinsats av många medlemmar i ”Projekt ishall”, arenan döptes till Sölveshov. SIK har de senaste åren tillhört toppen av div.3, med målet att åter gå upp och etablera sig i div.2. De två senaste åren har vi fallit på målsnöret, men drivkraften finns fortfarande kvar. Vi satte nytt publikrekord med 732 personer på läktaren i den sista avgörande hemmamatchen mot Åstorp den 6 mars i kvalet. Detta publikrekord straffades två gånger 2016-17 först i en SHL-träningsmatch mellan KHK-MIF då 903 pers. Sedan kom det 923 i sista kvalmatchen då vi gör vårt avancemang till division 2 inför 2017-18.

 • FIF Gnistan Ronneby

  Det började med ett gäng ungdomar i Silpinge NTO i den lilla byn Silpinge strax norr om Ronneby som var mycket friidrottsintresserade. På 1960-talet nådde man många framgångar inom nykterhetsrörelsens friidrottstävlingar. Jag tjuvstartar med en bild från 1967 som är tagen vid NTO:s Riksmästerskap i Umeå. Vi tog flyget till Umeå och hade bl.a. ett militärtält med oss som logi. Efter denna framgångsrika resa så började vi att diskutera bildandet av en friidrottsförening

 • Torhamns GOIF

  Det skedde den 13 februari 1938 och namnet blev Torhamns Gymnastik och Idrottsförening, TGOIF. Klubben holder til i Blekinge

 • Hoby GIF

  Hoby GIF er en Svensk klubb som holder til i Blekinge. Klubben ble stiftet i 1929

 • Karlshamns Golfklubb

  Karlshamns GK - Blekinges största anläggning, vid Mörrumsån. En Sverige Klassiker med 36 hål. På klubben finns Golfstore och bra restaurang.

 • Hasselstad BK Ronneby

  Lite historia om klubben!
  Den 1/11 1947 startade ett kamratgäng från Hasselstad upp klubben och första ordförande i klubben blev Arne Håkansson. Vid första mötet var det disskusioner om man skulle bilda ett bandylag eller ett fotbollslag, det blev ett bandylag. Hemmaplanen var på skärsjön där spelarna själva fick skotta planen innan träning och matcher.
  1955 bildades ett fotbollslag och fram till mitten av 60-talet bedrev klubben både bandy och fotbollsverksamhet.
  1965 lades bandyn ner och man satsade nu på fotbollen.
  1975 hade många av dom ursprungliga spelarna lagt av och det var svårt att rekrytera nya spelare varför klubben blev vilande.
  1977 startades ett fotbollslag upp igen där stommen kom från Tarketts korplag.
  1985 hade klubben två herrlag ett damlag och ett ungdomslag igång.
  2008 efter att i två år haft ett fotbollslag tillsammans med Kallinge SK lades fotbollen ner.
  2009 Klubben startade upp flera nya aktiviteter boule, kubb, stavgång, bolagsspel,spelkvällar samt bastubad.
  2012 Nu är vi på is igen, ett ishockeylag har bildats, klubben har idag en bra bit över 100 medlemmar och planer på flera aktiviteter finns för framtiden

 • Högadals IS

  Högadals IS, bildad 21 mars 1921[1], även kallad HIS, är en fotbollsklubb från Karlshamn i Sverige. Högadal spelade i Fotbollsallsvenskan 1962 och fick sammanlagt ihop nio poäng

 • Ronneby BK

  Ronneby BK är en fotbollsklubb från Ronneby i Blekinge. Klubben grundades 1933 och hette först Glasbackens AIS. 1940 bytte klubben namn till Ronneby BK och 1943 gick IFK Ronneby upp i klubben, vilket lade grunden till dagens fotbollsförening.[1] Ronneby BK har spelat en säsong i Sveriges näst högsta division i fotboll 1951/52. [2]

 • Mjöllby AIF

  FC Shumen 1929 (Bulgarsk: ФК Шумен 1929) er en bulgarsk fotballklubb fra byen Shumen, som for tiden konkurrerer i nordøstlige delen av Bulgariens tredje fotball liga. Shumen 1929 spiller sine hjemmekamper på det lokale Panayot Volov stadion. Hovedsettets farger i teamet er gule og blå. På grunn av byens berømte merkevare Shumensko-øl blir de ofte kjærlig kalt Пивоварите, eller The Brewers.

 • Kungl. Flottans IF

  Flottans IF Karlskrona ( eg Kungliga FlottansIF) är en handbollsklubb i Karlskrona, Blekinge.
  Idrottsföreningen har sitt ursprung i den år 1909 bildade idrottsnämnden vid flottans station i Karlskrona. De första bestämmelserna för Flottans Idrottsförening utfärdades den 14 mars 1920, vilket datum föreningen räknar sitt grundande. Den 7 mars 1925 ombildades föreningen och anslöt sig till Riksförbundet (nuvarande Riksidrottsförbundet) samtidigt som den övertog den år 1909 bildade idrottsnämndens uppgifter.
  År 1929 ändrades föreningens namn till Kungliga Flottans Idrottsförening i Karlskrona (KFIK). Föreningens medlemmar utgjordes fram till 1950-talet så gott som uteslutande av anställda inom flottan. Därefter skedde en ändring till det bättre för kommunens idrottsintresserade ungdomar.

 • Listerby IK

  Listerby Idrottsklubb bildades den 29 mars 1933. Ett antal fotbollsintresserade grabbar hade till denna dag utlyst ett möte i Listerby sockenrum. Efter ingående diskussion beslutade man att en idrottsklubb skulle bildas och man valde en interimstyrelse.

 • Mörrums Hockey

  Mörrums GoIS IK, bildad 1966, är en ishockeyklubb från Mörrum i Blekinge. Klubben har haft många säsonger i näst högsta serien. Spelar säsongen 2014/2015 i Hockeyettan Södra. Mörrums GoIS IK spelar sina hemmamatcher i Jössarinken som har en kapacitet på 2 400 personer, varav cirka 850 är sittplatser. Smeknamnet är laxarna och Goiset/Gojset.

 • Hörvikens IF

  Hörvikens IF spiller for tiden i Division 4 Blekinge som er den sjette tier av svensk fotball. [2] De spiller sine hjemmekamper på Gröna Vallen i Sölvesborg. [3]
  Klubben er tilknyttet Blekinge Fotbollförbund. [4] Hörvikens IF har konkurrert i Svenska Cupen på 18 anledninger

 • Ronneby Kommun

  Ronneby kommun är en kommun i Blekinge län. Centralort är Ronneby.
  Kommunen är belägen i den centrala delen av landskapet Blekinge med Östersjön och delar av Blekinge skärgård i söder. Ronneby kommun gränsar i norr till Tingsryds kommun i Kronobergs län och Emmaboda kommun i Kalmar län samt i öster till Karlskrona kommun och i väster till Karlshamns kommun, båda i Blekinge län.

 • Fredriksbergs Bollklubb

  Fredriksbergs BK i Ronneby, bildad 1934, är Blekinges enda kvarvarande bandyklubb. Förutom A-lag har man bandyskola, fyra ungdomsgrupper och tjejverksamhet.
  2011 blev hemmaplanen Lugnevi konstfrusen, efter 50 års väntan, vilket resulterade i en nominering till titeln "Årets Arena" i Bandysverige. Den kampen förlorade man till Sapa Arena i Vetlanda men premiärsäsongen på konstfrusen bana blev ändå succéartad. A-laget gjorde sin bästa säsong i modern tid, med en mittenplacering i div 2 Småland, och vann publikligan i samma serie, med ett hemmasnitt på cirka 300 åskådare. 2016-17 har man inget A-lag, men siktar på att återskapa det inom en till två säsonger.[1]

 • Olofströms IF

  Olofströms IF är en fotbollsklubb från Olofström i Blekinge. De spelar sina hemmamatcher på Lilla Holje. Laget spelar i vinröda tröjor, svarta byxor och svarta strumpor.
  Klubben, som bildades 1919, har spelat sex säsonger i den näst högsta divisionen i fotboll. Första gången var mellan säsongen 1939/40 och 1943/44 och sedan var de även uppe säsongen 1946/47. Klubben har även spelat tjugo säsonger i den tredje högsta divisionen.[1]
  2016 lyckades laget ta sig upp ifrån division 5 till division 4 som de börjar spela i april.

 • Hällaryds IF

  Hällaryds IF är en fotbollsförening som bildades 1947 och ligger i Karlshamns kommun. Laget spelar sina hemmamatcher på klassiska Klockarebacken. Efter storhetstiden som varade vid 1970-talet då man som högst var uppe i Division 2 så har klubben hållit sig anonym och mest circulerat i de lägre divisionerna.
  Idrottsplatsen heter Klockarebacken.

 • Kallinge Ronney Ishockeyförening

  KRIF Hockey (Kallinge/Ronneby IshockeyFörening) är en ishockeyklubb från Kallinge/Ronneby, i Blekinge. Föreningen bildades den 6 juni 1974 (respektive hockeysektion i Kallinge SK och Ronneby BK slogs ihop.) Supporterklubben heter White Angels och har cirka 150 medlemmar.

 • Karlshamn 350 år

  Karlshamn er en by som ligger i Blekinge län i Blekinge i Sverige. Det er administrasjonssenteret i Karlshamn kommune. I 2010 hadde tettstedet 19 075 innbyggere.[1]
  Karlshamn ble grunnlagt i 1664 og har fått sitt navn etter Karl X Gustav av Sverige.

 • Mjällby AIF

  Mjällby Allmänna Idrottsförening, bildad 1 april 1939[1], är en fotbollssklubb från Sölvesborgs kommun med hemmaplan i byn Hällevik på Listerlandet i Blekinge län. Hällevik har bara 813 invånare. Säsongen 2010 återkom till Mjällby AIF till Allsvenskan efter att ha vunnit Superettan 2009. Klubbens hemmaarena heter Strandvallen och dess supporterklubb Sillastrybarna[2]. Med åtta säsonger i Allsvenskan, senast 2014 är Mjällby AIF den mest framgångsrika klubben i Blekinge län,

 • Sölvesborgs GoIF

  Sölvesborgs GoIF, SGIF, är en fotbollsklubb från Sölvesborg i Blekinge. .Klubben bildades den Klubben driver även en stor ungdomsverksamhet, med 400 ungdomar. 13 oktober 1915

 • Jämshögs IF

  Jämshögs IF, bildad 19 april 1931, är en idrottsförening i Jämshög i Sverige. 1941 invigdes hemmaplanen för fotboll: Motorpavallen. 2012 rankade Blekinge Läns Tidning Motorpavallen som den finaste i Blekinge

 • Blekinge Fotbollforbund

  Blekinge Fotbollförbund (Blekinge FF), grundat 25 mars 1917, är ett av de 24 distriktsförbunden under Svenska Fotbollförbundet. Blekinge FF administrerar de lägre serierna för seniorer och ungdomsserierna i Blekinge.Medlemsantal
  63 klubbar

 • IFK Karlshamn

  IFK Karlshamn är en svensk fotbollsklubb baserad i Karlshamn.[1]
  Idrottsföreningen Kamraterna Karlshamn grundades den 22 juli 1906. Klubben hade under de första åren - förutom fotboll - även friidrott, simning, rodd, skytte, tennis och gymnastik. Under 1920-talet kom sektioner inom boxning, wrestling, handboll, orientering och bandy.[2]
  Fotboll är nu den huvudsakliga verksamheten och den första matchen spelades mot ett utländskt lag den 12 augusti 1907

 • Karlskrona AIF

  Karlskrona AIF är en fotbollsklubb i Karlskrona i Blekinge som bildades 1968 genom en sammanslagning av Saltö BK, Karlskrona BK och Björkholmens IF.
  Klubbens hemmaarena heter Karlskrona IP och publikrekordet är på 3 893 åskådare mot Västra Frölunda IF 1981. Klubbens bästa placering kom samma år då A-laget kom på fjärde plats i dåvarande division 2.
  Klubben bildades den 2 november 1968, godkänndes av Svenska Fotbollförbundet den 2 november 1969 och registrerades då även hos Riksidrottsförbundet.
  2012 sammanslogs klubben med Lyckeby GoIF[1] som FK Karlskrona. Organisationen grundades 1968 och heter sedan oktober 2012 FK Karlskrona.